Opwindend.Net
Datum: 31-10-2016
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 13342x
Lengte: Lang
Oom Willem - 4
Door Cumlover - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oom Willem - 3

Daar zaten we dan met zín tweeŽn in het vliegtuig, voor beide was het onze eerste keer en was het even vechten voor wie aan het raampje mocht zitten.

Het was niet zo zeer de vakantie met Miriam waar op ik mij verheugde maar eerder het weerzien van mijn oom.

Na een hele lange middag kwamen we aan op Kos. Op het vliegveld wachtte oom Willem ons op. Hij was knapper dan ooit... helemaal bruin van de zon en zijn haren strak naar achter gekamd.

In de auto trok Miriam haar wenkbrauwen op en fluisterde zacht, hij is best wel knap. Ik glimlachte alleen.

Jullie treffen het zei Willem, Janik de vriend bij wie ik logeer is voor een week naar Athene dus we hebben het hele rijk voor ons alleen. We zitten aan het strand ver weg van alles en iedereen maar we hebben twee fietsen en een auto dus we kunnen alle kanten op.

Aangekomen bij Janiks huis vielen onze monden open. Het was een groot strandhuisje nog geen 100 meter van de zee... het was ontzettend warm waarop Miriam voorstelde om meteen de zee in te gaan. Ome Willem begon te lachen..uhm wat ik misschien vergeten ben te vertellen is dat dit gedeelte een naaktstrand is ! Miriam keek mij met grote ogen aan en riep meteen ja doei...

Ome Willem en ik schoten in een lach, je bent tot niets verplicht hoor meid. Weet je wat we kijken wel voegde ik toe... we kregen een kamer toegewezen wat enorm groot was met een twee persoons bed.

Snel kleedden wij ons om en liepen nu met zín drieŽn naar het strand.

Er waren hooguit 5 mensen en allen waren wandelaars maar wel allemaal naakt.

Dat bedoel ik nou zei ome Willem niemand kijkt naar elkaar het geeft je een soort vrijheid. Miriam luisterde maar half en liep meteen de zee in.

Zo kerel hoe is het met jou vroeg Willem, wel goed hoor... je hebt een mooi vriendinnetje hoe oud is MariŽlle vroeg hij.. ik lachte en zei ze heet Miriam en is een jaartje jonger dan ik ben 15... zo zo dus je hebt mijn advies opgevolgd wat meisjes betreft... ik knikte ja.

Even was het stil, bevalt je het wel met een meisje en vrijen jullie wel veilig ik zou niet willen dat je dadelijk al papa wordt grapte oom Willem.

Ze slikt de pil antwoordde ik. Ome Willem knikte alleen maar. Daarna stond hij op en liet zijn korte broek zakken. Daar was zijn lid weer die ik aanbad. Alleen nu was hij mooi bruin... zo wat had ik dat ding gemist.

Ga je mee de zee in vroeg hij, ik twijfelde even en stond op en net als Willem trok ik mijn zwembroek uit en volgde hem richting zee.

Ik wachtte op Miriamís reactie en die kwam... met grote ogen keek ze ons aan en glimlachte daarna.

Het water is heerlijk riep ze en zag nu dat ze zowel naar mijn lid keek als die van Willem. Gek genoeg vond ik het wel spannend dat Miriam naar Willem zín lid keek.

En hoewel zij haar bikini aanhield wist ik ergens dat ze die wel wilde uittrekken. We verbleven uren aan het strand en wandelde daarna die 100 meter terug naar onze strandhuis.

Willem liep nog steeds naakt terwijl ik alweer mijn zwembroek aanhad. Vanavond rijden we naar het dorp waar we gaan uit eten in een lokaal restaurantje zei Willem dan kun je het echte Griekse eten proberen.

Rond half 7 reden we naar een dorp dat 5 km verderop lag. Het was echt een pittoresk restaurantje. Het eten was enorm lekker en nu voor het eerst kregen we ouzo voorgezet. Even twijfelde we maar Willem zei, kom op joh jullie zijn op vakantie. Tegelijkertijd sloegen we het drankje achterover waarop Willem meteen 2 flesjes bier bestelde en voor Miriam een zoete rode dessert wijn.

Miriam en ik vonden het alleen maar spannend, ver weg van huis en zo vrij als een vogeltje. Al snel volgde een tweede flesje en een derde en Miriam had nu ook al twee glazen wijn op. We keerde huiswaarts waar we buiten bleven zitten op een grote houten bank. Nu wist ik waarom Willem niet terug wilde naar Nederland.

Miriam sukkelde bijna in slaap waarop ze zei dat ze naar bed ging. Ik zei dat ik nog even op bleef. Willem liep met haar mee en kwam na een paar minuten terug met twee flesjes bier. We praatte over mijn vader en moeder maar al snel sloeg de taal al over naar seks. Over mij en Miriam en de avontuurtjes die Willem hier beleefde en al snel voelde ik mijn lid al groeien toen hij vertelde dat mannen hier in de duinen seks met elkaar hadden.

Even keek ik te lang naar zijn kruis en merkte dat er een flinke bobbel ontstaan was. Heb je hem gemist zei hij met een lach. Ik knikte en glimlachte waarop Willem opstond en voor mij kwam staan. Hij knoopte zijn jeans open en daar was hij weer... waar ik zo lang over moest fantaseren was nu binnen handbereik. Willem pakte mijn hoofd van achteren vast en trok mij naar voren. Als een klein kind die aan een ijsje likte bewerkte ik zijn lid maar al snel stopte hij en liet mij staan. Mijn broek werd opengemaakt waarop Willem knielde en nu ook mijn lid werd bewerkt. Alles was te geil op dat moment en stom genoeg na een paar minuten kwam ik al klaar. Willem stond op en kuste mij en het interesseerde mij niet eens dat ik mijn eigen zaad proefde.

Ik wil je weer neuken hijgde Willem in mijn oor... diep in je kontje, ik wil ook je vriendinnetje neuken en kuste mij hierop weer...

Het klonk gek in mijn oren maar ergens vond ik het niet eens erg dat hij het wilde. Hierdoor bleef mijn lid gewoon recht staan waarop Willem mij omdraaide en liet bukken, ik was verrast dat hij weer ging knielen en mijn billen uit elkaar trok. Nu was het zijn tong die over mijn kontgaatje ging en helemaal nat werd gemaakt.

Al snel volgde een vinger in mijn gaatje en wederom zijn mond, dit werd constant afgewisseld tot hij opstond en ik nu zijn eikel tegen mijn gaatje voelde.

Wederom voelde ik die pijn en verbeet het weer. Ik moest en zou zijn lid in mij moeten voelen en langzaam beetje bij beetje kreeg ik hem steeds dieper. Ik werd afgetrokken en geneukt... ik wilde dit en dacht erover na... was ik nu de enige 16 jarige jongen die ervan hield om het met een man te doen.

Was ik gek dat ik het liet doen door mijn oom, spoorde ik niet dat ik het geil vond toen hij zei dat hij ook mijn vriendin wilde neuken.

En met die gedachte spoot mijn zaad over het bankje waarover ik leunde. Niet snel erna voelde ik een mega grote paal in mij kloppen.

Hijgend en puffend gingen we zitten en dronken ons flesje bier verder op. We zeiden niets totdat hij voorstelde om ook maar te gaan slapen.

Ik stemde ermee in en ging naast Miriam liggen. Ze was al in een diepe slaap...

De volgende ochtend scheen de zon naar binnen en was Miriam er niet. Ik hoorde gelach buiten waarop ik mijn zwembroek weer aantrok en naar buiten liep. Miriam zat aan tafel en Willem liep naakt de tafel te dekken.

Zo jongen lekker geslapen vroeg Willem. Ik glimlachte alleen en ging zitten. Miriam had haar bikini ook al aan vroeg of het na het eten naar strand gingen.

Willem zou later volgen waarop Miriam en ik naar de zee liepen. Stout trok ik weer mijn zwembroek uit en zag Miriam wederom twijfelen maar zei niets. En toen vrijwillig trok ze haar bikini uit. Het was een verlossend gevoel waar we beiden de zee in liepen. Af en toe kwam er een wandelaar langs maar die knikte alleen vriendelijk.

Na een half uur kwam Willem hij had een tas bij zich gevuld met blikjes en bier. Ik vond het eerlijk gezegd enorm geil hoe Willem soms naar Miriam keek en onopvallend zag ik Miriam ook naar Willem zín lid kijken. Wederom gingen we de zee in en Willem ging nu ook mee...

We probeerde elkaar onder water te duwen waarop ik af en toen een verdwaalde hand voelde van Willem. Ook ik deed nu hetzelfde maar betrok nu Miriam ook in het spelletje die alleen maar hard hierom lachte en nu probeerde in mijn lid te knijpen... en toen was het moment daar dat Willem in een van haar borsten kneep.. ze schreeuwde met een lach erbij en kneep Willem hierop hard in zijn zak... hij kreunde auw van de pijn met een lach erbij... en het leek net alsof hierdoor het ijs was gebroken. We wandelde langs het strand en voordat we het wisten werd het al gauw 17:00 uur waarop Willem voorstelde om te gaan eten..

Nu liepen we zelfs naakt terug naar het huisje en zaten we buiten naakt aan tafel. Het voelde zo bevrijdend aan. Willem bakte gyros die we aten met stokbrood en salade.

Wederom kwam er wijn voor Miriam en bier voor Willem en mij. De avond brak aan waarop Miriam naar de toilet ging en ik meteen Willems hand voelde die mijn lid nu stevig begon te masseren. Weet je wat ik geil zou vinden... fluisterde hij zacht... als je met Miriam hier aan tafel zou spelen waar ik bij ben.. het idee maakte mij zo geil dat mijn lid meteen hard werd totdat Miriam opeens terug naar buiten kwam en terug naast mij kwam zitten.

Ze keek naar mijn lid en begon te lachen heb je een plaspaal giechelde ze. Nog voor ik iets kon zeggen zei Willem. Nou wat wil je, je staat op met dat mooie lichaam van je en dat mooie kontje en je vriendje en ik krijgen meteen een stijve. Willem was een redder in nood.

Nou zal ik dan maar wat aantrekken zei Miriam met een lach. Nee joh antwoordde ik en legde mijn hand op haar bovenbeen. Hierop liep Willem weg naar binnen waarop ik meteen aan Miriams kutje voelde. Ze lachte alleen, hierop pakte ik haar hand en bracht deze naar mijn lid... ze trok eraan maar zei zacht dadelijk komt je oom terug gekkie.

Nou en dat vind hij alleen maar geil hoor... zachtjes trok ze mij nu af terwijl mijn hand nu langs haar rug omhoog ging en ik hetzelfde deed als Willem gisterenavond bij mij... ik zeg wel als hij komt zei ik. Gespannen keek ze naar de deur maar bukte nu toch en liet haar mond over mijn eikel glijden.

Ik zag Willem weer naar buiten komen en legde mijn wijsvinger op mijn lippen en maakte een shhhhht gebaar dat hij stil moest zijn.

Willem begreep de boodschap en op zijn tenen sluipt hij naar de tafel waar wij aan zaten. De muziek die uit het huis kwam maskeerde zijn voetstappen en stond nu praktisch weer naast zijn stoel.

Miriam kwam omhoog en schrok en schoot in een lach... oh ik schaam mij zo...

Waarom zei Willem ik vind het alleen maar geil uitzien dus ga lekker door en schonk Miriams glas nu helemaal vol. Eerst een toast zei hij en reikte mij een nieuw flesje bier aan. Op jullie vakantie en hierop toasten wij. Ik weet niet waarom, misschien omdat Miriam zenuwachtig was maar ze dronk haar glas opeens half leeg.

Ik wilde het moment niet voorbij laten gaan en wederom hield ik haar hoofd vast en trok deze omlaag... ze schoot in een lach en werkte een beetje tegen maar toch kreeg ik haar omlaag. Nu verdween mijn eikel wederom in haar mond en zag ik hoe Willem zichzelf nu aftrok.

Dit bleef zo minuten doorgaan totdat Willem opstond en onder de tafel kroop richting mij en Miriam.

Ze keek verrast naar Willem die zacht zei, ik eet van twee walletjes en zal je wel even helpen. Wederom schoot Miriam in een lach en leek het wel alsof ze aangeschoten was... echt waar riep ze verrast... Willem was serieus en nam eikel nu in zijn mond terwijl Miriam mijn lid nog steeds vast had. Ze keek naar mij waarop ik deed alsof ik mijn ogen dicht had.

Miriam keek weer naar Willem hoe hij mij pijpte. Nu pakte Willem haar hand vast die mijn lid stevig vasthad en duwde deze richting Miriams mond. Ze begreep de boodschap, het was delen... om en om...

tot op het moment hun beiden monden en tongen samen kwamen aan mijn eikel en hun tongen om elkaar heen draaiden en deze weer afwisselde met mijn eikel.

Het was een mooi en geil gezicht... het moment was daar toen ik opeens Willem zijn hand tussen de benen van Miriam omhoog zag kruipen.

Ik zei niets en wachtte op Miriamís reactie.. wat ik niet verwachtte was dat zij haar benen iets spreidde. Ze gaf Willem een soort toestemming. De gedachte was vreemd een 46 jarige man die mijn 15 jarige vriendin nu aan het vingeren was terwijl zij beide aan mijn eikel likten.

Ik was niet eens jaloers sterker nog ik zag het al voor mij hoe Willem ons beiden zou neuken. Zijn grote dikke paal die zeker dubbel mijn maat was... hoe zou zij reageren vroeg ik mij af en op dat moment spoot mijn zaad eruit en zag ik twee monden gulzig happen naar mijn goedje daarna kwamen hun monden weer bij elkaar en kon ik hun tongen zien draaien.

Willem stopte en kroop nog verder omlaag en zag ik zijn gezicht tussen Miriams benen verdwijnen. Ze keek mij aan alsof ze zich wilde verontschuldigen maar ik glimlachte naar haar... vind je het lekker vroeg ik zacht.. ze knikte alleen waarop ik voorover boog en haar kuste.

Wederom proefde ik mijn eigen zaad met een vleugje rode wijn...

Ik vind het geil als je het met hem doet fluisterde ik in haar oor... ze keek mij met grote ogen aan en vroeg nu zachtjes in mij oor... moet ik het dan soms met hem doen, ik twijfelde niet en knikte ja.

Miriam deed alles wat ik van haar vroeg... en ja, soms maakte ik daar inderdaad misbruik van.

Willem stopte en zei; zullen we naar binnen gaan ? Een bed ligt vele malen comfortabeler.

Zowel Miriam als ik stemde ermee in... Willem gaf mij een dikke knipoog en liep meteen door naar zijn slaapkamer, Miriam volgde terwijl ik doorliep naar de toilet.

Toen ik in de slaapkamer aankwam lag Willem lang uit op zijn rug en keek ik tegen Miriams kont aan.

Willems grote eikel zat al diep in haar mond waarop ik naast haar ging zitten. Ook ik wilde die paal in mijn mond hebben en trok hierop de stoute schoenen aan.

Samen hadden we nu Willems grote lid vast waarop Miriam glimlachte.

Wil je ook eens en wees zijn natte glimmende eikel richting mij.

Terwijl ik haar bleef aankijken liet ik mijn mond over zijn eikel glijden en samen met haar hand trokken we Willem zijn paal af.

Nu waren wij het die zijn grote eikel aflikten. Twee tieners die een ijsje deelde... maar Willem wilde al snel meer en trok Miriam naar zich toe. Terwijl ik nog steeds Willem pijpte keek ik nu recht tegen mijn vriendin haar kont terwijl zij kuste met Willem.

Zijn pik die ik vast had wreef ik nu tussen haar schaamlippen in... het was eigenlijk een gek gezicht.

Dit herkende ik alleen in pornofilms en nu was ik het die een grote pik naar een kutje leidde, nog wel naar die van mijn vriendin.

Mijn fantasie was er al, zij zou en moest over die paal zakken.

Strak hield ik Willems eikel nu tussen haar schaamlippen en beiden wisten nu wat de bedoeling was.

Miriam liet zich zakken terwijl ik toe keek hoe zijn eikel in haar verdween. Ze was mij gewend en niet zoín kolossaal ding. Ik hoorde haar kreunen maar meer van een kleine pijnkreet...

Gek genoeg wond mij dit enorm op en trok door haar aan haar heupen vast te houden haar iets omlaag waardoor zijn paal nog dieper naar binnen schoof.

Auw auw auw Tim hij is echt te groot... ik reageerde er niet op en dacht alleen als hij in mij past dan past hij ook in jouw kutje.

Ik zag hoe ze haar nagels in zijn borstkas zette maar ook hoe Willem nu omhoog begon te stoten. Het bed kraakte en Miriam schudde heen en weer. Ondanks dat ze op Willem zat werd zij toch stevig geneukt.

Tim kom hier met je pik zei Willem op een commanderende manier.

Ik klom omhoog waarop Willem mij bij mijn pik vastpakte en richting zijn mond trok. Toen ik Miriams gezicht eindelijk zag merkte ik dat een traan over haar wang rolde.

Hierop kuste ik haar.. voor minuten lang bleven we doorgaan totdat Willem kreunend vroeg of hij in haar mocht spuiten. Ik antwoordde voor Miriam en zei ja, spuit maar diep in haar...

Ik zag een glimlach op Miriams gezicht komen en wist dat zij het ergens ook wel heel geil en lekker vond.

Samen liep ik met Miriam terug naar onze kamer en vielen uitgeput in slaap.

De volgende ochtend was ik als eerste op en nam ik een douche...

Toen ik klaar was en terug liep naar onze kamer zag ik dat onze deur openstond, toen ik naar binnen keek zag ik Willem tussen Miriams benen liggen.

Hij ging als een wilde te keer en gek genoeg kreeg ik hier wederom een erectie van.

Niet even daarna hoorde ik Willem kreunen en liep hij langs mij en gaf mij een knipoog. Ik glimlachte alleen en liep nu de slaapkamer in.

Goedemorgen schatje zei ik vrolijk, lekker geslapen... ze glimlachte en zei ja en keek nu naar mijn lid die stijf stond.

Ik kon het niet laten en kroop tussen Miriams benen en kuste mezelf omlaag. Nu met mijn tong tussen haar schaamlippen voelde ik Willems warme goedje mijn mond in lopen, Miriam hield het niet meer en merkte dat ze bijna klaarkwam.

Schokkend ging haar lijf te keer en kwam nu hevig klaar. Nu was het mijn beurt waarop ik mijn lid naar binnen schoof. Het was maar van korte duur en brak volgens mij een nieuw record want ik denk dat het niet meer dan een minuut duurde.

Na minuten na kussen en knuffelen liepen we naar buiten waar Willem aan het bellen was met Janik.

Hij zou vanavond om 18:00 al terug komen.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oom Willem - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: TrioDoor: Michelle
Gelezen: 1834x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pik Likken Spuiten
24-06
7.6
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 8620x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 6569x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 11908x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6830x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 15201x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4234x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9696x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 8009x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9931x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10727x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 10036x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11796x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12675x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7762x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net