Opwindend.Net
Datum: 17-03-2017
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 15848x
Lengte: Zeer Lang
Dochter Van Een Collega
Door Sneezy - Zoek naar meer...

Ik (Demis) zit weer samen met een collega (Ron) pauze te houden. We werken bij een productiebedrijf ik ben ploegbaas en Ron is één de mensen die in mijn ploeg zit. We zijn alleen collega's van elkaar die ook samen naar en van het werk gaan. Om de week halen we elkaar op in onze auto's. We weten veel van elkaar zo weet hij dat ik al jaren single ben. Van hem weet ik dat hij 6 jaar ouder is dan mij, gelukkig getrouwd is met een Indonesische en een half bloedje als dochter heeft. In onze pauze praten we vaak over sport, voetbal, tennis, grand prix is waar we het vaak over hebben. Hij weet ook dat ik drie keer in de week naar de sportschool ga die vijf minuten lopen van mijn appartement ligt. Met mijn 1.86 meter en normaal postuur en 42 jaar oud vind ik het wel belangrijk mijn postuur zou te blijven houden. Heb kort donkerblond haar en grijsgroene ogen. De laatste tijd heeft hij het ook wel vaak over zijn dochter (Tammy) vooral dat ze opstandig tegen hem is dat zij geen vriend heeft en natuurlijk ook dat hij haar te dik vind en zijn vrouw achter na gaat in dat opzicht. Ook vandaag is dit topic weer één van zijn gesprekken vooral haar gewicht dus ik stel voor dat zijn dochter eens zou moeten gaan sporten. Daar zal hij over na denken waarna de pauze ook weer voorbij is en we weer gaan werken. Een dag later zitten we weer samen in de pauze waar hij mij laten weten dat Tammy bereid is te gaan sporten. Na wat ik van over haar gehoord heb ben ik wel een beetje verbaasd. Na verdere uitleg ben ik nog meer verbaasd omdat Tammy naar een sportschool wil en nog wel met mij.

Zo op een middag wanneer ik hem naar huis breng waarna ik dan meteen door zal rijden naar de sportschool. Kan ik deze keer niet meteen doorrijden want Tammy gaat nu ook mee. Wanneer Ron bij zijn huis uitstapt even later naar binnengaat en iets later zijn dochter met een rugtas naar buitenkomt. Dit is de eerste keer dat ik Tammy zie en denk meteen waar zeurt Ron over dat zijn dochter te dik is. Wat ik zo kan zien is ze iets gezet maar verder ziet ze er heel goed uit. Ze heeft lang zwart haar wanneer ze instapt zie ik haar diepbruine ogen. Ze gaat naast mij zitten legt haar rugtas voor haar neer. Voordat ik weg kan rijden geeft ze mij netjes een hand en zegt “hoi ik ben Tammy”. Waarna ik zeg “hoi Tammy, ik ben Demis”. Waarna we wegrijden richting mijn huis en vandaar naar de sportschool zullen lopen. Het huis van Ron is ongeveer een kwartiertje rijden van mijn huis. Onderweg praten Tammy en ik met elkaar zo kom ik erachter dat Ron en Tammy echt helemaal niet met elkaar kunnen opschieten. Ze bekvechten vaak met elkaar, toen Ron begon te zeuren over haar gewicht wist ze dat hij daar nooit over zou ophouden. Omdat ze geen enkele sport leuk vind en Ron haar vertelde dat je ook naar een sportschool kon gaan toen ook vertelde dat ik daarnaar toe ga. Was haar antwoord meteen dan doe ik dat wel en dat ik waarschijnlijk een goede instructeur zou zijn. Ron kon daar wel wat in vinden en was makkelijk zo kan Tammy met mij meerijden dacht gelijk ook weer thuis te brengen. Op mijn sportdagen heb ik altijd mijn sporttas in mijn auto liggen. Wanneer we op de parkeerplaats nabij mijn appartement aankomen daar geparkeerd te hebben. Stappen we uit Tammy met haar rugtas ik haal mijn sporttas uit de kofferbak waarna we richting de sportschool lopen. Enkel meters van mijn auto druk op het knopje van de centrale vergrendeling. In de sportschool schrijven we Tammy in waarna ze een pasje krijgt we dan kunnen doorlopen en ons om kunnen gaan kleden.

Wanneer we ons hebben omgekleed waarbij ik sneller ben en op Tammy wacht. Als ze uit de kleedkamer slik ik wel even ze ziet er verleidelijk uit. Een leuk sporttenue heeft ze aan een goed zitten shirtje met daaronder een sport bh een lange trainingsbroek en goede sportschoenen. We beginnen ons eerst op te warmen op een crosstrainer. Daarna wat krachttrainings-oefeningen dan weer cardio waarna weer krachttrainings-oefeningen. Zorg er wel voor dat Tammy zich niet overbelast. Wanneer ik naast haar loop kan ik net over haar heen kijken schat haar dat ze rond de 1.70 meter lang is. Heb het idee dat haar cup size B of C zal zijn. We trainen ongeveer een uurtje waarna we douchen aankleden en weer vertrekken waarna ik haar weer naar huis breng. De volgende dag hoor ik van Ron dat Tammy wel wat spierpijn heeft van het sporten. Maar wel heeft besloten door te gaan en elke keer als ik naar de sportschool ga met mij mee te willen. Wat ik helemaal niet erg vind doordeweeks pik ik haar op of rijd ze met ons mee dan gaat Ron eerst langs zijn huis haar op te pikken en na het sporten breng ik haar weer terug naar huis. Op zaterdag haal ik haar altijd op waarna we gaan sporten. We zijn al een tijdje zo bezig en zie duidelijk dat het op Tammy zijn vruchten afwerpt. Ze heeft nu een mooi normaal postuur ben er ook achtergekomen dat ze 21 jaar oud is en maar één vriendin heeft waar ze ook wel logeert. Verder kunnen we het echt heel goed vinden met elkaar.

Zo op een zoveelste zaterdagochtend als ik Tammy weer ophaal. Bij hun huis toeter ik altijd één keer waarna Tammy zoals gewoonlijk dan naar buitenkomt. Ook nu komt ze weer naar buiten met een rugtas en ook een weekendtas. Ik weet alweer hoever het is zal haar na het sporten na haar vriendin brengen. Ik stap even uit zodat we haar weekendtas in de kofferbak kunnen doen. Waarna we dan weer eerst richting mijn huis rijden. Tammy is vandaag meer stiller dan normaal zal wel weer met Ron hebben bakkeleien of zo. Tijdens het sporten is ze meer aanhankelijker raakt mij op plaatsten waar ze mij normaal niet zou raken. Na het douchen en ons te hebben omgekleed kijk ik wel een beetje verbaasd. Want Tammy heeft heel andere kleding aan dan voordat we gingen sporten. Deze kleding is veel sexyer wanneer ze mij naar haar ziet kijken vraagt ze “wat vind je ervan Demis?”. “Dat ziet erg mooi uit wat een prachtige vrouw wat hier zo voor mij staat je vriendin zal jaloers zijn als je straks bij haar bent” reageer ik op haar vraag. Ze bloost een beetje zegt dan “oh dankjewel wat erg lief van jou zullen we gaan”. Nog geen tien meter van de sportschool reageert Tammy weer “uhm, Demis, meende jij nu echt wat je zei daarnet” en blijft dan ook stil staan wachtend op mijn antwoord. Waarop ik ook stop haar recht aankijk en zeg “ja Tammy ik meende elk woord wat ik net zei”. Waarna ze mij even heel lief omhelst haar borsten stevig tegen mij aandrukt. Als ze mij weer losgelaten blijft ze nog staan. Waarop ik vraag “goh Tammy is er iets ik moet je toch zo naar je vriendin brengen”. “Nou, eigenlijk wil ik jou iets heel persoonlijks vragen en weet niet hoe je daarop zou reageren omdat je wel papa's collega bent” reageert ze een beetje verward. Waarop ik reageer “je kunt mij alles vertellen of vragen ik zal helemaal niets tegen vader zeggen”. Meteen kijkt ze opgelucht en reageert “nou, vandaag is mijn vriendin er helemaal niet en wil dolgraag met jou de dag doorbrengen?” kijkt mij met haar diepbruine ogen verleidelijker aan. Ik heb nu duidelijk een heel groot vermoeden waar dit alles naar toe zal leiden. Ik antwoord “ja hoor dat wil ik ook wel” zie haar heel verleidelijk glimlachen. Ze pakt mijn hand dan vast zegt “laten we dan maar naar jou huis gaan” waarna we hand in hand naar mijn appartement lopen. Bij mijn auto haar weekendtas daaruit halen.

Binnen zet ze haar weekendtas neer loopt dan een beetje rond door de keuken en huiskamer en zegt “je woont hier erg mooi”. Ik reageer “dankjewel, zin in wat te lunchen?”. Ze knikt instemmend waarna we samen in de keuken bezig gaan. Tammy snijd tomaten, komkommer, ijsbergsla en rode uien. Ik pak de voorgekookte pasta uit de koelkast doe dit met de groenten in een grote kom. Doe er wat azijn, olijfolie, citroensap, klein beetje zout en peper erbij dan meng ik alles. We zetten twee borden op tafel leggen er bestek naast doe saladevorken in de salade zet die dan ook op tafel. We schuiven tegenover elkaar aan schep wat salade op haar bord en dan een schep voor mij. Nadat we elkaar eet smakelijk hebben gewenst beginnen we erg rustig te eten. Vraag haar dan “goh Tammy sinds wanneer ben je al verliefd op mij?”. “Oh al vanaf toen jij een keer uit de auto kwam en papa even moest helpen” antwoord ze. Ik herinner dat mij maar dat was alweer een hele lange poos terug. Ze zegt dan “toen papa begon te zeuren over mijn gewicht en dat ik maar moest gaan sporten en wel eens van hem gehoord had dat jij naar de sportschool gaat zag ik mijn kans dichter bij jou te zijn”. We scheppen nog een keertje op waarna ik dan vraag “maar waarom heb je dan zolang gewacht?”. “Ik durfde niet zo goed, wist niet hoe jij zou reageren je had mijn vader kunnen zijn” antwoord Tammy. Daar heeft ze wel een punt ik ben twee keer zo oud als haar. Toen ik haar voor het eerst de deur uitzag lopen en naar de sportschool gingen hoopte ik al dat er meer zou gaan gebeuren dan alleen sporten. Omdat haar vader zo'n eikel tegen haar is en weet dat hij haar vriendjes wegjaagt word ik nieuwsgierig als ze nog maagd zal zijn. Dus vraag haar “ben je dan nog steeds maagd”. Ze glimlacht even reageert dan “ja, mijn sterrenbeeld is maagd en dat is alles, het smoesje dat ik bij mijn vriendin logeer is echt niet de eerste keer dat ik dat gebruik”. Ze kijkt mij dan heel glunderend aan en kijk heel goedkeurend terug. Nadat we zijn uitgegeten ruimen we alles op. Er is nog salade overgebleven deze dekken we af zetten die in de koelkast. Waarna ik dan vraag “waar en hoe wil je beginnen”. Daarop antwoord ze niet komt naar mij toe omhelst mij haar hoofd komt naar de mijne. We beginnen elkaar te zoenen en strelen waarna dan ze stopt en zegt “nou, nu zo'n beetje, maar zullen we lekker in woonkamer verder gaan”.

Heel vlot zitten we op mijn bank in de woonkamer waar dan weer met elkaar gaan vrijen en strelen. Een klein poosje later begin ik rustig de knoopjes van haar bloesje los te knopen. Tammy doet het hetzelfde bij mijn bloes wanneer we bij elkaar alle knop los hebben gemaakt gaan die ook uit. Ze heeft een prachtig witte bh aan mijn handen gaan naar de sluiting waarna ik die losmaak. Tammy tilt haar armen even op zodat ik haar verder uit kan doen. Voordat ik die wegleg kan ik nog net zien welke cup maat het is die een C is. Nu zitten we met naakte bovenlijven naast elkaar. Tammy heeft prachtig mooie ronde cup C borsten. Waar ik heel bewonderd naar kijk ze vraagt dan “en wat vind je van mijn borsten?”. Ik antwoord “jij hebt prachtig mooie cup C borsten”. “Oh dankjewel, jij kan goed zien welke cupmaat een vrouw heeft?” reageert ze terug. Waarop ik even lief glimlach en zeg “nou niet echt, ik zag het aan je bh”. Waarop zij ook glimlacht dan zegt “jouw borstkas ziet er ook heel mooi uit zo met die zachte borstharen niet te veel maar zeker niet te weinig”. Waarna een hand van haar ernaar toegaat en er overheen begint te strelen. Een hand van mij leg ik op één van haar borsten begin er lekker in te kneden. We worden geiler en geiler bij Tammy heel duidelijk te zien aan haar harde tepels ook mijn tepels zijn hard. Maar in mijn broek word het wel heel erg krap. Bijna gelijktijdig zakken onze handen richting elkaars broek waar we dan de knopen losmaken dan de ritsen verder naar beneden schuiven. Haar hand verdwijnt dan in de opening wrijft over mijn penis nog verborgen achter het stof van mijn short. Mij dan heel geil aankijkt en zegt “wat ik zo kan voelen maakt mij heel erg nieuwsgierig”. Mijn hand is al verdwenen achter haar slipje en wrijf over haar gelukkig kale poesje. Het wrijven is van korte duur omdat we nog veel verder willen gaan. We trekken onze handen terug gaan beiden staan. Snel onze schoenen, sokken uitdoen dan onze broeken, short en slipje laten zakken en er uitstappen. Nu staan we naakt tegenover elkaar bewonderen elkaars naakte lichamen. Tammy reageert als eerste “wow, dat is een heel mooie stijve dikke penis de mooiste die ik ooit heb gezien draai eens even om”. Wanneer ik dan voor haar omdraai en ze weer reageert “wauw en ook nog een lekkere kont ook” waarna ik weer naar haar terug draai. Ik reageer dan “jij hebt het mooiste en lekkerste lijf dat ik ooit heb gezien, super mooie ronde borsten en dat opgezwollen poesje die heerlijk iets hangende lipjes wat prachtig”. Meteen zie ik dat ze daarvan erg trots word zonder verder iets te hoeven zeggen draait Tammy zich ook om. Wanneer ik naar haar goed gevormde kontje kan kijken daarop ook reageer “zo dat is een heel lekker kontje wat jij hebt” dan draait zich ook weer naar mij toe.

We komen dan weer naar elkaar toe beginnen elkaar weer te strelen zij heft haar hoofd en ik buig mijn hoofd naar de haren zoenen elkaar ook weer heel inning. Mijn stijve penis schuurt lekker tegen haar buik aan. Dan draaien we zodat Tammy met haar rug richting de bank staat waarna ik stop met zoenen en strelen. Waarna ik haar op de bank druk waar zij zich inlaat vallen. Ze spreid dan haar benen waarbij ik op mijn knieën daartussen ga zitten. Buig naar haar toe begin als eerste in haar nek te zoenen. Ze ruikt ook enorm lekker en haar licht gebruinde huid is oh zo zacht. Lekker zuigend en zoenend in haar nek is waar Tammy lekker van geniet. Na een poosje zak ik al zoenend richting haar enorm mooie cup C borsten. Die ik eerst om en om zoen maar haar tepels nog even met rust laat. Tammy begint mij door mijn haar te strelen en zucht zachtjes van genot. Na een poosje vind ik dat haar tepels aan de beurt zijn om en om zuig ik hard eraan bijt ook zachtjes erin en lik er ook overheen. Tammy vind het heerlijk hoe ik zo met haar tepels bezig ben ze begint luider te zuchten en kronkelt nu ook met haar lichaam. Met een hand ga ik richting haar poesje waar ik eerst rustig overheen streel. Dan glijd ik met een vinger tussen haar lipjes waar ik merk dat ze behoorlijk nat is. Hoor haar zeggen “steek die vinger in mijn grotje laat mij nog meer genieten Demis”. Daar kan ik geen nee opzeggen steek mijn vinger in haar natte geile grotje. Nog geen dertig seconden later reageert Tammy weer “oh alsjeblieft Demis lik mij lik mijn poesje Demis”. Ik ben dolgelukkig dat ze dat zegt en vrijwel meteen daarna zak ik al zoenend af naar haar poesje. Daar lik ik dan tussen haar lipjes over haar klitje waarop haar lichaam schokt en tot mijn verrassing zij ook squirt. Ook reageert ze geil “ohhhhh, jaaaaaa, Demisssssss, ooooohhhhhh, hmmmmmm, laat mij komen ik ben voor jou voor altijd”. Ze ligt hier al klaar te komen en squirt er ook nog bij wat een geile en bijzondere vrouw is Tammy. Ik laat haar enorm genieten van mijn tong en vinger terwijl zij hier squirtend ligt klaar te komen. Nadat dan haar orgasme wat weg zakt reageert ze weer “stop je vinger in mijn holletje tegelijkertijd jou duim in mijn grotje en je mond ook erop. Zo gezegd zo gedaan mijn natte vinger verdwijnt in haar holletje mijn duim in haar grotje waarna mijn mond ook op haar poesje. Ik kan nog steeds haar klitje met mijn tong rakken ook drukt zij mijn hoofd steviger er tegenaan. Zo ben ik een tijdje haar heerlijk te verwennen waarbij zij nog een keer en nu schreeuwend klaarkomt. Nu weet ik wat mij te wachten staat Tammy squirt haar sappen in mijn mond. Mijn god dat is geweldig heb moeite om niet voorspoedig klaar te komen. Wanneer haar orgasme is weggezakt tilt ze mijn hoofd op kijkt mij heel erg voldaan aan. Waarna ze reageert “stop nu maar want nu is het jou beurt mijn lieve en geile Demis”.

Nadat ik dan gestopt ben, ik nu op de bank zit en Tammy op haar knieën tussen mijn gespreide benen zit. Zo van heel dichtbij kijkt zij heel bewonderend naar mijn stijve penis. De mijne wijkt niet uit naar links of rechts wel buigt hij een beetje af richting mijn buik. Waar Tammy naar kijkt en reageert “dat is echt de mooiste penis die ik ooit van zo dichtbij heb gezien, hoe groot en dik is hij?”. Ik antwoord “naar mijn weten 18 centimeter lang en 4.5 centimeter dik”. Heb hem ooit eens opgemeten. Waarop ze zegt “hmmmm, daar zal ik zeker van gaan genieten”. Waarna ze haar borsten vastpakt ze opent iets naar voren buigt mijn penis daartussen doet die dan om gesloten door haar borsten. Tammy gaat dan langzaam op en neer elke keer als mijn eikel bij haar mond komt likt zij daar overheen. Ze weet heel goed om een man en nu mij op te geilen. Ik geniet en begin licht te zuchten van genot. Zo is ze een tijdje bezig waarbij ik aardig wat voorvocht produceer die zij gretig op likt. Ze laat dan haar borsten los gaat heel even naar achteren buigt haar hoofd richting mijn penis. Ze opent haar mond als ze vlak mijn eikel is waarna die erin verdwijnt. Steeds verder en verder gaat mijn penis in haar mond zonder erg veel problemen krijgt ze hem helemaal in haar mond. Wat geweldig deze geile meid kan ook deepthroaten. Haar hoofd gaat op en neer tot aan mijn eikel waarna mijn penis weer helemaal in haar mond verdwijnt. Ook pakt ze met een hand mijn ballen vast en masseert die heerlijk. Met haar andere hand vingert zij zichzelf ik zucht en steun het uit van genot. Na een tijdje geef ik aan “oh Tammy, als je zo doorgaat zal ik het niet heel lang meer kunnen houden”. Ze stopt meteen met pijpen laat mijn penis helemaal uit haar mond komen ook laat ze mijn ballen los stopt ook met zichzelf te vingeren. Ik vind het wel jammer dat ze gestopt is met pijpen en masseren. Ze reageert dan “ik ben dol op pijpen maar er komen nog vele andere keren dat ik jou zaad kan proeven, ik wil nu eerst jou zaad in mijn buikje voelen spuiten”. Waarna zij opstaat over mijn schoot gaat zitten mijn eikel tussen haar natte gezwollen lipjes plaatst. Wanneer ze dan langzaam naar beneden zakt mijn eikel doet heel iets pijn doordat zij erg strak aanvoelt. Steeds verder verdwijnt mijn penis in haar heerlijke strakke natte grotje. Wanneer hij helemaal in haar zit kijkt ze mij erg geil aan en zegt “wow, jou penis voelt oh zo lekker aan zo dik en zo diep zit hij in mij”. Ze begint mij dan te berijden merk daaraan ook dat zij geen beginner is. Tijdens dat zij mij berijd pakt zij mijn hoofd vast drukt die tussen haar erg mooie borsten. Zoenen likkend tussen haar borsten maakt ze mij geiler en geiler en weet dat het niet heel lang gaat duren voordat ik ga komen. Bijna gelijktijdig komen we beiden klaar Tammy enkele seconden eerder dan mij. Ze squirt wel maar minder dan voorheen. Haar heerlijk knijpende grotje en het vocht van haar te voelen. Kom ik grommend klaar in haar spuit haar zalig vol. Waarop zij luid geil reageert “ooooooooh, jaaaaaa, vul mij met je zaad, oooooooohhhhhhh hhhhmmmmm, jaaaaa, we komen tegelijk klaar oooeeehhh”. Daarna rust ze op mij en beiden geniet van ons orgasme. Nadat die is weggeëbd beiden mijn penis voelen verslappen gaat ze van mij af waarbij ook mijn zaad uit haar grotje druipt. Gelukkig heb ik een leren bankstel en parketvloer dus is makkelijk op te ruimen wat we later doen.

Tammy staat genietend voor mij pakt mijn hand vast trekt mij van de bank af. Terwijl ik omhoog kom zegt ze “kom we gaan lekker douchen dan zijn we lekker fris voor de volgende ronde”. Samen lopen we naar de badkamer waar ze weer reageert “oh gaaf, jij hebt een bad”. Waarop ik antwoord “ja zeker, en die is groot genoeg voor twee personen”. Waarbij zij heel gelukkig glimlacht en zegt “laten we lekker met zijn tweetjes in bad gaan” geeft mij ook een geile knipoog daarna. Tammy gaat naar het bad zet het water aan even later voelt ze als het water op temperatuur komt. Ik ben vergeten handdoeken te pakken die ik dan even snel ophaal. Bij terugkomst heeft Tammy de stop in het bad gedaan en ook badschuim in het water gegoten. We wachten totdat voor een kwart vol zit waarna we er zelf ook in gaan zitten. Tammy en ik zitten tegenover elkaar haar benen over de mijn en langs mijn zij. Het water is heerlijk warm Tammy pakt de douchekop verzet de knop waardoor het water nu uit de douchekop komt. Ze spoelt speels haar lichaam af waarna ze mij de douchekop overhandigd en ik mijzelf ook afspoel. Wanneer ik daarmee klaar ben leg ik douchekop in het water. Tammy heeft weer de flacon met badschuim gepakt en vraagt heel lief “wil jij mij insmeren Demis?”. Daar zeg ik geen nee tegen houd mijn handen op zodat zij daar wat in kan doen. Nadat zij dat heeft gedaan gaan we nog dichterbij elkaar zitten. Tammy heeft ook wat in haar handen gedaan gelijktijdig beginnen we elkaar in te smeren. Eerst lekker over elkaars ruggen waarna onze voorkanten aan de beurt komen. Haar lieve handen glijden zalig over mijn borstkas heen. Mijn handen genieten van haar cup C borsten. Het bad is nu genoeg met water gevuld Tammy zet de kraan uit. Door elkaar lekker in te smeren maken we elkaar ook weer geil. Tammy reageert dan “oh, kijk eens er komt iets heel leuks net boven het water uit”. Het is mijn eikel die zij dan ook even heerlijk insmeert en mij daardoor weer heerlijke gevoelens geeft. Ze vraag dan “wat soort penis heb jij een bloed of vlees penis?”. Ik antwoord haar “een bloed penis”. Dan vraag ik haar “ben jij ooit wel eens geneukt in bad?”. Tammy antwoord “nee, nog nooit maar eens moet toch de eerste keer zijn”. Ik pak mijn penis vast buig die zover als ik kan richting haar poesje. Wanneer ik dan mijn eikel tussen haar lipjes druk en langzaam haar grotje inga. Steeds dieper gaat mijn penis haar grotje in waarbij hij lekker tegen haar g-spot schuurt. Tammy vind het zalig om op deze manier door mij geneukt te worden. Ze leunt naar achteren terwijl ik haar rustig neuk elke keer zalig haar g-spot raak met mijn eikel. Na een poos haar zo te hebben geneukt voel ik haar grotje weer zalig om mijn penis knijpen. Tammy kreunt en steunt van genot niet heel veel later komt ze ook weer klaar. Wanneer haar orgasme is weggeëbd haal ik mijn penis uit haar grotje. Waarna we lekker een heel lange tijd van het bad en elkaar genieten. Wanneer dan het water echt te koud word trekt ze de stop eruit. Als het water dan helemaal is weggelopen gaan we staan zetten de douche weer aan. Waarna we elkaar eerst even afspoelen nog een keer elkaar inzepen en dan weer elkaar afspoelen. We stappen dan uit het bad drogen elkaar af lopen dan hand in hand naakt naar mijn slaapkamer.

Ooit heb ik een goed tweepersoonsbed aangeschaft ook al ben ik single het toch makkelijk zo'n bed te hebben voor als je een vrouw mee naar huis neemt. Had dus zeker vandaag niet verwacht dat, dat zou gaan gebeuren. Er ligt dus nog vuil beddengoed op het bed normaal als niemand komt vernieuw ik die elke zondagochtend. Dus voordat we op bed gaan liggen verschonen we het bed met schoon beddengoed. Daarna gaan we er lekker in liggen waarbij Tammy lekker tegen mij aan kruipt. Ze kijkt rond en zegt “jij hebt ook een mooie slaapkamer”. Waarop ik antwoord “dankjewel leuk dat je mijn huisje leuk vind”. Ze reageert dan weer “er is één ding wat hier niet zo past in jou slaapkamer en dat is dat lelijke rode kabinetskastje en wat ik kan zien de twee deuren op slot zitten”. “Oh ja, die stond hier al toen ik hier introk en bewaar nu mijn speeltjes in” reageer ik. Tammy word nu nieuwsgierig zegt en vraagt een beetje cynisch “ja, ja, zeker je opblaaspoppen?”. Ik antwoord “nee, ik doe niet aan opblaaspopen”. Waarop ze dan weer vraagt “oké, maar wat daar dan wel in?”. “Nou, ik hoop dat jij ervoor open zal staan, moet jou iets intiems over mij vertellen, ik ben namelijk anaal gevoelig dus mijn speeltjes hebben te maken daarmee” zeg ik een beetje onzeker en afwachtend hoe ze daar op zal reageren. Ik zie haar ogen wat groter worden van verbazing maar ook uit nieuwsgierigheid. Tammy reageert dan weer “ik heb daar wel eens over gehoord dat sommige mannen daar van genieten tot nu ben ik er geen tegengekomen dus nu word ik nog nieuwsgierige wat je in dat kabinetskastje verstopt hebt”. Dat is een goed teken dus maak ik mijzelf even los van Tammy draai mij om naar mijn nachtkastje waar ik dan een setje sleuteltjes uithaal. Deze geef ik aan haar en zeg “kijk zelf maar schatje”. Ze weet niet hoe snel ze uit het bed moet komen en dan vliegensvlug naar het kabinetskastje gaat. Vrij snel heeft ze die ook geopend en kijkt dan verbaasd en glunderend erin en reageert “wow, wat een geile speeltje liggen hier en zelfs ook voor vrouwen”. Ik heb een aardige collectie o.a. dildo's, vibrators, buttpluggen, voorbinders en cockringen. Ineens reageert ook “hey, wat is dat nou viagra dat heb jij toch niet nodig Demis?”. Ik reageer “nee, niet echt heb die ooit eens een keer gekregen van een jonge collega en nog nooit gebruikt. Waarop zij reageert “zullen we dat dan eens doen en kijken hoe dat werk?”. “Ach waarom ook niet, maar ga niet klagen over de gevolgen”. Reageer ik lachend. Waarna ze die eruit haalt en nog meer een mooie dubbele voorbinder die ook nog trilfuncties heeft een aluminium cockring twee opblaasbare buttpluggen ook met trilfuncties en een grote tube glijmiddel. Waarop ik reageer “zo jij bent wat van plan zeg”.

Daarna komt ze weer op bed en kijkt mij super geil aan. Mijn penis is nu slap genoeg geworden zodat ik de aluminium cockring kan omdoen na wat glijmiddel op mijn penis te hebben gesmeerd. Ik ook altijd een flesje met water in mijn slaapkamer staan ik neem dan een pilletje viagra is spoel die door met wat water. Waarna Tammy reageert “zo, nu jij er klaar voor bent zal ik jou eerst eens lekker klaar pijpen en jou holletje verwennen”. Ze pakt een opblaasbare buttplug de tube glijmiddel gaat dan tussen mijn benen zitten. Ze spuit eerst wat glijmiddel op twee vinger smeert dan mijn sterretje goed in waarbij ook de twee vingers in mijn holletje gaan. Het wind mij meteen op hoe geile open Tammy dat doet. Waarna zij dan ook de buttplug goed insmeert die dan in mijn holletje drukt. Ze zet hem dan ook aan heerlijk trilt die in mijn holletje. Ze smeert haar handen schoon aan het laken en zegt gemeen “die moeten we straks weer vervangen”. Dat vind ik niet erg en kijk geil en instemmend naar haar. Wanneer ze dan mijn penis vast pakt reageert ze weer “wow, een levende vibrator wat heerlijk”. Waarna ze verder voorover buigt aan en over mijn eikel begint te likken net alsof het een heerlijk ijsje is. Tammy laat mij zo rillen van genot. Na een poosje zo heerlijk gelikt te hebben verdwijnt mijn eikel dan helemaal in haar mond ook eraan begint te zuigen. Ze laat mijn penis los die hand gaat naar mijn ballen die ze begint te masseren. Met haar andere hand heeft ze het blaasbalgje van de buttplug vast pompt een keer of vijf erin. Wat een heerlijk geile meid is die Tammy mij zo te laten genieten. Ze laat dan ook mijn penis helemaal in haar mond verdwijnen als dat gebeurt pompt ze ook weer een keer. Ze gaat weer omhoog tot aan mijn eikel die ze weer likt en zuigt. Ik duizel van geilheid zucht en kreun het uit van genot. Elke keer als mijn penis helemaal in haar mond zit pompt ze de buttplug ook een keer op. Bij de eerste vijf keer dat ze hem oppompt laat ze dan de lucht er uitlopen. Waarna ze hem elke keer als mijn penis helemaal in haar mond zit weer een keer pompt. Bij tien keer pompen laat ze hem weer leeg lopen. Ze laat mij kreunen en steunen van genot. Na een poos zo enorm heerlijk door haar verwend te worden. Laat ik haar luid en duidelijk horen en voelen dat ik ga klaarkomen. Zo'n geweldig en intens orgasme heb ik in jaren niet meer meegemaakt. Tammy ontvangt mijn zaad gretig in haar mondje en slikt het vrij gemakkelijk door. Nadat mijn orgasme is weggeëbd ben ik nog steeds enorm geil en mijn penis blijft keihard. Door de cockring de viagra en natuurlijk ook door geile mooie Tammy. Ze stopt dan ook met haar heel geweldig pijpen komt omhoog laat ook de lucht uit de buttplug lopen maar haalt die er niet uit.

Ze gaat dan iets verzitten pakt de tube glijmiddel weer smeert haar sterretje dan in waarna de andere buttplug die ze dan in haar holletje stopt. Even snel nog even van het bed af gaat weer naar het kabinetskastje gaat daar meer AA batterijen eruit haalt die daar ook in liggen. Weer komt ze op het bed zitten bij beide buttpluggen vervangt ze de batterijen. Waarna ze over mij heen kruipt dan mijn penis vast pakt en die in haar grotje leid. Ze zakt dan helemaal er overheen legt het blaasbalgje wat voor haar buttplug is in mijn hand pakt de andere in haar hand zet beide buttpluggen op een heerlijk hoge trilfunctie. Ze begint mij dan te berijden elke als ze over mijn heen is gezakt blaast ze één keer mijn buttpluggen op. Waarop ik dat dan ook bij haar doe, met mijn vrije hand pakt ik één van haar borsten vast en kneed en streel die op het tempo dat zij mij berijd. Beiden zijn we enorm geil en genieten zuchten en steunend van elkaar. Na een keer of tien op en neer te hebben gewipt laten we de lucht uit de buttpluggen lopen en beginnen daarna weer opnieuw met pompen. Tammy berijd zichzelf naar twee heftige orgasmen waarna ik ook een keer zalig klaarkom. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd gaat ze van mij af halen de buttpluggen uit onze holletje. We gaan lekker tegen elkaar aan liggen en genieten lief strelend na. Nu ben ik een stuk minder geil waardoor mijn penis wel slapper word. Daarop reageert Tammy “huh, is de viagra nu al uitgewerkt?”. Toen ik die viagra hebben gekregen heb ik die natuurlijk wel op het internet uit gepluisd. Dus ik antwoord “nee, viagra werkt ongeveer een uur of vier, maar een penis blijft niet constant stijf alleen als je erg geil word is het veel gemakkelijker een stijve te krijgen”. Waarop ze goedkeurend mij aankijkt en zegt “gaaf zeg”.

Wanneer we genoeg hebben gelegen en weer klaar zijn voor de volgende ronde. Vraagt Tammy “Demis, mag ik jou neuken met die mooie dubbele voorbinder”. Ik reageer daarop “ja hoor, je moet nog wel even nieuwe batterijen daarin doen en mag ik jou daarna anaal nemen?”. Waarop zij zegt “ja hoor, maar klaarkomen doe jij in mijn grotje”. Ik knik instemmend waarna ik op mijn handen en knieën ga zitten. Tammy doet snel nog nieuwe batterijen in de dubbele voorbinder waarna zij die aantrekt. De iets kleinere dildo aan de binnenkant verdwijnt in haar heerlijke grotje trekt de bandjes stevig vast. Daarna gaat ze achter mij zitten de dildo waar ik zo mee word geneukt is iets kleiner dan mijn eigen penis maar wel even dik. Weer smeert Tammy mijn sterretje in dan de dildo van de voorbinder. Ze penetreert mij een beetje onhandig daardoor merk ik dat zij daar geen ervaring in heeft. Maar na een tijdje word ze er erg behendig in en het lijkt wel als ik door een man word geneukt. Terwijl ze mij stevig neukt slaat ze ook vaak op mijn billen en zegt daarbij “geile teef, voel mijn penis in je kutje”. Waarop ik reageer “oh ja, neuk mij maak het nog lekkerder door ze ook te laten trillen”. Daar word gehoor aangegeven en Tammy reageert “oh, wow, dit is zalig zeg”. Waarna ze mij nog stevig begint te neuken. Dan ineens begint ze erg onregelmatig te stoten hoor haar dan ook zeggen “oh ja, ik kom ooooohhhh, jaaaaaaa, ik kom, ik kom”. Drukt dan de dildo helemaal in mijn holletje rust op mijn rug en neukt mij nu met korte zachte stootjes. Nadat haar orgasme is weggeëbd komt ze weer overeind en begint mij weer opnieuw stevig te neuken. Totdat ze weer een heerlijk orgasme krijgt als die dan ook weer is weggeëbd haalt ze de dildo uit mijn holletje. Zet de trilfunctie uit en doet die dan af. Waarna ze zegt “nu mag jij mij anaal nemen mijn lieve geile Demis”. Ze gaat dan op haar handen en knieën zitten en kijkt mij verlangend aan. Ik ga dan achter haar zitten smeer haar sterretje in en dan mijn eigen penis. Waarna ik hem in haar holletje ram en haar hard en stevig begin te neuken. Ik reageer “zo teef, nu ben jij aan de beurt om anaal genomen te worden”. Tammy kermt en steunt van genot en dat word erger als ik dan ook op haar billen sla. Ik breng Tammy naar ongekende hoogtes ze vele keren schreeuwend klaar soms zelfs meteen achter elkaar. Op een gegeven moment zakt ze zelf door haar armen rustend op haar ellebogen ondergaat ze het. Als ik dan na echt een heel lange tijd dan ook weer voel dat mijn orgasme begint te naderen. Haal ik mijn penis uit haar holletje in één vlotte beweging vind ik haar geile strakke natte grotje. Daar neuk ik haar ook hard en stevig waardoor we dan gelijktijdig klaarkomen. Mijn penis diep in haar gestoken spuit ik haar daar weer vol. Als dan onze orgasmen weer zijn weggeëbd mijn verslappende penis uit haar grotje floept. Gaan we weer naast elkaar liggen en genieten een poos na.

Wanneer we dan weer op krachten zijn gekomen hebben we wel even seks genoeg gehad. Bij beiden beginnen onze maagjes ook te knorren. Maar eerst verschonen we mijn bed nog een keer waarbij we ook mijn matras schoon en zo goed mogelijk droog maken. Dit komt meer door het squirten van Tammy. Nadat gaan we weer naar de woonkamer daar kleden we ons weer aan. We zijn allebei wel verbaasd want het in nu avond. Het was enorm zalig zo de hele middag seks met elkaar te hebben gehad. Beiden zijn we nog te vermoeid om zelf eten te koken dus we bestellen dan eten. Nadat het eten is gebracht en het te hebben genuttigd zitten we een poosje lekker te kletsen en strelend en zoenend met elkaar. Ook die avond hebben we veel seks met elkaar waarbij Tammy nog vele keren klaarkomt ik met moeite nog twee keer en telkens dat in haar grotje moet doen. Waarna we dan totaal uitgeput in elkaars armen in slaap vallen.

Zoek naar meer verhalen van Sneezy...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: TrioDoor: Michelle
Gelezen: 1773x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pik Likken Spuiten
24-06
7.4
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 8620x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 6568x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 11908x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6830x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 15201x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4234x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9695x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 8009x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9931x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10727x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 10036x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11793x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12675x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7762x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net