Opwindend.Net
Datum: 18-03-2017
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 12185x
Lengte: Zeer Lang
2 Relaties Voor Marlies
Door Karel Jr. - Mijn Profiel Pagina

Dit is het eerste verzoekverhaal dat ik voor een onbekende heb geschreven en het heeft de nodige tijd gekost om het te schrijven. Een verzoekverhaal waarin het nodige verwerkt moet worden is toch anders dan je fantasie de vrije loop te laten. Toch vond ik het een hele belevenis en ben tevreden met het resultaat. Ik hoop dat ook Marlies het weet te waarderen. Ik heb je mail per ongeluk gelijk met de nodige spam verwijderd en kan je dus niet mailen. Laat me weten wat je er van vindt.

Veertien zijn ze als ze elkaar voor het eerst ontmoeten. De vader van Marlies vindt nieuw werk en daarom verhuizen ze naar de grote stad. Dat betekent natuurlijk ook een nieuwe school voor Marlies en in haar nieuwe klas is het Kira die zich over haar ontfermt. Wel zo makkelijk voor de verlegen Marlies, die zich aan de extroverte Kira weet op te trekken en zich in de daarop volgende jaren ontwikkelt tot een leuke, jonge vrouw. De verlegenheid wordt wel iets minder, maar nog steeds heeft ze moeite om de eerste stap te zetten. Maar dan is daar altijd weer Kira, die er voor zorgt dat de blonde Marlies over de streep getrokken wordt. De verlegenheid van Marlies zorgt ervoor dat ze pas laat een echt vriendje krijgt, maar eenmaal aan de man is het ook meteen raak. Sinds twee jaar is het nu aan met Ben, een ietwat studentikoos type, die echter ontzettend lief is en waarbij ze zich op haar gemak voelt. En ach, de seks mag er ook nog eens zijn, dus wat wil ze meer. Marlies is heel tevreden over haar relatie met Ben, ze ziet zichzelf al oud met hem worden, maar toch neemt haar leven een wending, op een moment dat ze er geen rekening mee houdt. Het gebeurt op een avond waar ze samen met een aantal vriendinnen aan het stappen is. Ook Kira maakt deel uit van de vriendengroep en samen met haar blijft ze aan het einde van de avond over. Ze heeft diep in het glaasje gekeken die avond, vooral de nodige cocktails heeft ze genuttigd en Kira moet haar ondersteunen als ze het cafť verlaten.

" Wat moet ik toch zonder je beginnen " stamelt Marlies onwennig tegen haar beste vriendin, tegen Kira aanhangend.

" Dat vraag ik me ook wel eens af " lacht Kira.

" Ik meen het Kira " zegt Marlies, alle overtuiging in haar stem leggend.

" Ja, ja, ik weet het " blijft Kira haar dronken vriendin lachend aankijken.

" Serieus, zonder jou zou ik niet de vrouw zijn die ik nu ben " verzekert Marlies luid.

Ze zijn inmiddels in een rustig steegje beland, niet ver van het huis van Kira verwijderd. Marlies blijft midden in het steegje staan, maakt zich los van Kira en neemt haar beste vriendin in een stevige omhelzing, die de brunette lachend accepteert. Niet veel later lopen ze gearmd naar het huis van Kira toe, waar ze tips op de bank plaatsnemen.

Hoe ze uiteindelijk met elkaar in bed zijn beland kan ze zich de volgende ochtend niet herinneren, maar dat ze elkaar die nacht de hemel op aarde hebben bezorgd des te beter. Kira is inmiddels naar haar werk gegaan en dus heeft Marlies alle tijd om bij zichzelf te rade te gaan hoe het zover heeft kunnen komen, zo vanuit het niets. Is ze Bi of is er meer aan de hand? Drank heeft natuurlijk een rol gespeeld, maar in de tien jaar dat ze Kira nu kent zijn de keren dat ze kruipend thuis kwamen bijna niet te tellen. Ook pure lust kan het niet geweest zijn, ontelbare keren hebben ze elkaar naakt gezien en geen een keer is er ook maar iets gebeurd. Ze stapt onder de douche en sluit voor een paar minuten haar ogen en laat het water over haar gezicht stromen. Ze moet het huis uit en besluit een rondje door het park te gaan lopen, haar gedachten met maar een ding bezig. Op een bankje neemt ze uiteindelijk plaats en daar komt ze tot een onthutsende conclusie. Ze beseft dat ze al tijden gevoelens heeft voor haar vriendin, gevoelens die ze heeft proberen te onderdrukken, die ze heeft weggestopt, gevoelens die verder gaan dan vriendschap alleen. Gevoelens die ze echter ook voor Ben heeft en Kira beseft dat ze een probleem heeft. Ze houdt van twee personen tegelijk, van Kira en van Ben. Ze blijft uren op het bankje zitten en denkt over de situatie na. Hoe ze het ook bekijkt, ze wil geen van de twee liefdes in haar leven kwijt, hoe onmogelijk dat ook lijkt. Maar eerst de situatie met Kira maar eens ophelderen. Zij kan dan wel gevoelens hebben voor Kira, maar hoe staat Kira tegenover Marlies? Misschien ziet zij deze nacht wel als een eenmalige uitspatting.

Kira zit thuis op haar te wachten en klopt uitnodigend op de bank naast haar. Nauwelijks zit Marlies op de bank of ze stort haar hart uit. De reactie van Kira is veelzeggend, met tranen in de ogen omhelst ze haar beste vriendin.

" Ik heb al jaren gevoelens voor jou " bekent de brunette aan Marlies.

" Maar waarom heb je nooit wat gezegd? " vraagt Marlies verrast.

" Omdat ik wat jij met Ben hebt niet kapot maken. Sinds jij iets met Ben begonnen bent zie ik hoe veel goeds het je doet en tegelijkertijd worden mijn gevoelens voor jou steeds groter. Bij ieder ander zou ik geen scrupules gekend hebben, maar jij bent me te dierbaar " antwoordt Kira.

" Maar toen jij me vannacht kuste kon ik het niet langer onderdrukken " vervolgt de brunette.

Mijn God, ze was dit dus ook nog zelf begonnen beseft Marlies. Ze pakt de hand van Kira beet, de vriendin die ze al zolang kent.

" Ik moet met Ben praten, zegt Marlies, hij heeft het recht te weten wat er gebeurd is ".

Met lood in de schoenen gaat ze die avond naar huis en daar ontspint zich het moeilijkste gesprek uit haar leven. Ben hoort haar verbijsterd aan, verwijten worden haar kant toegeworpen, harde woorden vallen. Marlies geeft uiteindelijk aan dat ze niet zonder Kira kan en met dit min of meer als ultimatum stormt Ben het huis uit. Drie dagen later ziet ze hem weer, met wallen onder de ogen. Ben is deze keer heel rustig en tot haar verrassing, maar ook opluchting geeft hij aan niet zonder haar te kunnen en als het moet haar met Kira te willen delen. Enige voorwaarde die Ben stelt is dat hij ook op zoek mag gaan naar een ander, dat zij niet alleen de vruchten mag plukken van deze onwerkelijke situatie. Marlies kan niet anders dan instemmen en Ben kennende zal het allemaal wel meevallen, dat zoeken naar een ander.

De daarop volgende weken verlopen natuurlijk nog wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk ontstaat er een zekere routine in de situatie. Bij Marlies ontstaat het idee om Ben eens echt te verrassen, om hem te bedanken voor hoe hij omgaat met alles. Het seksleven van beiden is verre van saai te noemen, waarbij de pikante setjes die ze draagt een belangrijke rol spelen. Hij kickt nogal op de weinig verhullende lingerie die ze graag voor hem aantrekt en deze keer wil ze het op een hele speciale plek met hem doen, namelijk op zijn werk. Nooit eerder heeft ze zoiets spannends gedaan en ze kan nauwelijks slapen als ze er alleen al aan denkt. Maar ze wil zich erover heen zetten, wil dit voor hem over hebben. Ben werkt op een klein kantoor, waar niet al te veel mensen werken en bezit een dubbele set sleutels van het kantoor. Ze weet ongemerkt in het bezit te komen van een set en op een woensdagmorgen begeeft ze zich vanuit het huis van Kira naar zijn werk toe en laat zich met de sleutels naar binnen. De alarmcode vormt geen probleem, aangezien hij deze thuis op een papiertje heeft opgeschreven. Ze is hier wel eerder geweest en dus begeeft ze zich rap naar zijn kantoor toe. Even blijft ze met haar rug tegen de deur staan, haalt een paar keer diep adem, alvorens ze zich begint uit te kleden. Vervolgens trekt ze een pikant, zwart setje aan, maakt het zich makkelijk in een stoel en wacht tot Ben komt opdagen. Als ze de voordeur hoort open gaan komt ze overeind en gaat languit op het verder lege bureau liggen, uitdagend en vol verwachting. Als ze meerdere stemmen hoort slaat de schrik haar om het hart. Het zal toch niet zo zijn dat niet alleen Ben zijn kantoor binnenstapt. Tijd om er nog iets aan te doen is er niet want daar gaat de deur al open en gelukkig voor Marlies is het Ben die binnenstapt. Zijn ogen puilen bijna uit zijn kassen als hij daar zo uitdagend op het bureau ziet liggen en gehaast sluit hij de deur.

" Wat doe jij hier? " stamelt Ben.

" Wat denk jij? " lacht Marlies hem toe.

Ze ziet dat hij van alles wil zeggen, maar als ze van het bureau afglijdt en hem tegemoet loopt ziet ze alle tegenwerpingen die hij zou kunnen opwerpen, als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ze gaat op haar tenen staan en kust Ben teder op de lippen. Ben aarzelt niet en beantwoordt de kus van Marlies fel. Zijn handen pakken haar goedgevormde kont beet en Marlies merkt al dat ze het warm krijgt. Twee tongen vechten een stil gevecht uit, tot Ben zich van haar losmaakt. Hij kijkt Marlies met een liefdevolle blik aan en laat haar dan steun zoeken aan het bureau. Zijn handen pakken haar stevige tieten beet en hij bevrijdt ze uiteindelijk uit hun cup. Zijn vingers strelen haar tepels, die hard worden onder de liefkozingen. Hij neemt ze in zijn mond, zoals hij zo graag doet en waar ze zelf altijd zo heet van wordt. Zijn vingers glijden inmiddels over de stof van haar slipje heen, verdwijnen eronder en beroeren haar lipjes. Ze kreunt het uit van genot, dit verloopt precies zoals ze zich heeft voorgesteld.

" Wat ben je toch een verrassend geil ding " fluistert Ben in haar oor, terwijl twee vingers in haar kutje verdwijnen.

Nat is ze en nog natter wordt ze als Ben haar wild begint te vingeren. Ze moet nu echt steun zoeken tegen het bureau, want haar benen worden zwak. Ben heeft door wat hij bij de kleine Marlies te weeg brengt. Marlies, die nauwelijks de 1.60m aantikt staat te tollen op haar benen, vol getroffen door het genot dat Ben haar weet te schenken. Als enige weet hij plekjes van haar te stimuleren, die haar het opperste genot schenken en dromerig sluit ze haar ogen. De aanval van zwakte duurt niet lang en ze begint aan de knopen van zijn broek te morrelen. Ze wil niets liever dan zijn pik in haar hand voelen, hem tot leven wekken en straks door hem genomen worden. Een harde klop op de deur doet haar echter opschrikken en ook Ben blijft even roerloos staan.

" Negeer het " is het niet al te snuggere antwoord van Marlies, want het valt niet te ontkennen dat Ben zich op zijn kantoor bevindt.

" Ben, ik moet een aantal belangrijke dingen met je bespreken " hoort ze de stem van Verena, zijn secretaresse.

" Onder het bureau " spoort Ben haar gehaast aan, iets wat ze snel opvolgt.

Ben opent de deur van het kantoor en Verena, een vrouw van rond de 40, met lang, donker haar stapt binnen. Ben gaat aan zijn bureau zitten, Marlies daarbij trakterend op een harde schop, dat haar bijna laat kermen van de pijn. Verena gaat aan de andere kant van het bureau zitten en de daarop volgende minuten verveelt Marlies zich met allerlei zakelijke beslommeringen waarmee Verena Ben lastig valt. Ze wordt ongedurig, hoe langer het duurt en kan zich dan niet langer inhouden. Ze gaat verder waar ze mee bezig was en begint opnieuw aan de knopen van de jeans van Ben te morrelen. In korte tijd heeft ze zijn pik bevrijd en begint hem dan zacht af te trekken. Ze merkt hoe moeilijk Ben het krijgt, nauwelijks is hij meer in staat om de vragen van Verena te beantwoorden. Gelukkig schijnt deze aan het eind van haar vragenuurtje gekomen te zijn en staat dan op.

" Wil je de deur achter je dicht trekken en ik wil het eerst volgende half uur niet gestoord worden " geeft Ben met een hoog stemmetje aan, omdat de tong van Marlies net zijn eikel beroerd.

Verena kijkt hem ietwat merkwaardig aan, maar doet dan wat hij zegt. Als de deur dichtvalt komt Marlies weer onder de tafel vandaan, een grote grijns op haar gezicht.

" Waarom ik haar binnen liet en niet meteen zei niet gestoord te willen worden weet ik nog niet " lacht Ben hoofdschuddend.

" De spanning, schat " lacht ook Marlies.

Voor de zekerheid doet Ben de deur op slot, zet de radio aan en draait zich dan om naar Marlies. Deze wil net haar topje uitdoen, maar Ben houdt haar tegen.

" Laat hem lekker onder je tieten zitten, dat staat ontzettend sexy " zegt hij.

Marlies werpt zich dan in zijn armen en ontdoet hem van zijn broek en slipje. Zijn overhemd blijft gewoon aan en onder haar liefkozingen komt de pik van Ben helemaal tot ontplooiing. Ben heeft niet de grootste pik in dit universum, maar Marlies is er zeer tevreden mee. Ben weet haar zonder meer te bevredigen en dat is precies wat er het daarop volgende half uur gebeurd. Met een stoot dringt Ben in haar kutje en terwijl zij steunt zoekt aan het bureau begint hij haar te neuken. Het voelt heerlijk aan, de haar zo bekende pik in haar kutje. Hij weet precies wat ze lekker vindt en in korte tijd zit ze aan het randje van een orgasme. Het is niet alleen zijn pik die het werk doet, ook zijn strelende vingers weten haar te beroeren. Steeds weer weet hij haar te stimuleren door haar tieten te beroeren of andere geile plekjes te betasten. Terwijl ze zo heerlijk verwend wordt neemt ze hem eens nauwkeurig op. Hij is misschien niet de hunk waar vele meisjes van dromen, maar hij heeft iets wat haar week doet worden. Ondanks dat hij brildragend is en misschien de uitstraling van een nerd over zich heeft, het is dan wel haar eigen nerd.

Net voor hij haar laat komen trekt hij zich uit haar terug en draait haar om. Haar kont naar achteren stekend voelt ze hoe hij opnieuw bij haar naar binnendringt en haar vol begint te nemen. Heerlijk laat ze zich door hem verwennen en ze raast op het orgasme af. Luid kreunend geeft ze aan dat ze er bijna is en als extra stimulatie wrijft hij over haar klit heen. Dat is het dat haar laat komen en luid steunend ondergaat ze de schokgolven die haar treffen. Niet veel later voelt ze Ben verkrampen en dan spuit hij zijn smurrie in haar smachtende kutje, zoveel mogelijk zijn steunende geluiden onderdrukkend.

" Dit is het meest geile wat we ooit hebben gedaan " zegt Ben als hij zich uit Marlies terugtrekt.

" Zonder enige twijfel " lacht Marlies en kust hem dankbaar op de lippen.

Dan is het tijd om zich te fatsoeneren, Marlies kleedt zich aan en dan is het de bedoeling dat ze zich ongemerkt uit de voeten maakt. Het is Ben die Verena afleidt. Ongemerkt loopt ze naar buiten en haalt diep adem. Dit was een meer dan geslaagd avontuurtje beseft ze tevreden.

De daarop volgende weken gaan in een roes voorbij. Het leven is een groot feest voor Marlies tot Ben haar opeens opbiecht een avontuurtje te hebben gehad met een vrouw. Na enig aandringen van Marlies blijkt hij het met Verena, zijn 15 jaar oudere secretaresse, te hebben gedaan. Marlies weet niet waarom ze zich het zo aantrekt, dit is nu eenmaal de consequentie van hun nu open relatie, de keerzijde van het feit dat zij nu Kira als tweede liefde heeft. Bij Kira huilt ze uit, maar vindt daar weinig steun

" Je kunt het hem niet kwalijk nemen, Marlies " zegt deze vrij hard.

" Ik weet het, maar toch ... " zegt Marlies, terwijl ze in de armen van Kira kruipt.

" Kom op, je moet je er bij neer leggen " zegt Kira, haar lippen even later op die van Marlies leggend.

Gretig beantwoordt Marlies de kus en aarzelt niet als Kira haar mee naar boven neemt. Elke keer als ze de slaapkamer van Kira betreedt is ze weer verrast door de vele speeltjes die de brunette hier heeft uitgestald. Kira is helemaal dol op haar dildo's, vibrators, balletjes en wat wel niet meer. Het grootste deel van haar seksuele leven doet Kira het met vrouwen, hoewel ze af en toe ook wel eens een man mee naar huis neemt. Marlies weet dat ze niet de enige in het leven van de brunette is, maar heeft zich daar bij neergelegt. Kira maakt haar strak achterover gekamde haar los en schudt ze uit. Marlies kijkt toe hoe Kira zich ontdoet van haar mantelpakje en ten slotte in alleen bh en slip voor haar staat. Elke keer als ze Kira zo ziet beseft ze wat een mooie meid het toch is. Kira is een behoorlijk stukje groter dan Marlies en heeft een prachtig stel benen, lang en stevig. Haar tieten mogen er ook best zijn, niet al te groot, maar wel mooi van vorm en voorzien van een paar gevoelige tepels. Sommigen zullen haar gezicht misschien wat te streng vinden, maar zo met haar haren los en een glimlach om haar lippen, komt haar ware, zachte aard naar boven.

" Zul je je kleren ook niet eens uittrekken? " vraagt Kira spottend aan de in gedachten verzonken Marlies.

Natuurlijk doet Marlies niets liever en even later staat ze naakt voor haar vriendin. Met een commanderend vingertje laat Kira Marlies naar zich toekomen en kust haar vol op haar lippen. Gulzig beantwoordt Marlies de geile kus van Kira. De brunette laat haar handen door het korte haar van de blondine woelen en trekt Marlies vervolgens mee op het bed. Kira laat weinig tijd verloren gaan en begint meteen de tieten van Marlies te verwennen om vervolgens af te dalen naar het kale kutje van de blondine. Gulzig begint ze te likken, eerst de lipjes, om vervolgens door te dringen in het warme grotje. Al snel kronkelt Marlies onder de plagende stootjes van Kira, die precies weet hoe ze de blondine moet plezieren. Als Marlies lekker nat is trekt Kira zich echter terug en wat al de verwachting was van Marlies gebeurd. Kira pakt er een aantal speeltjes bij en buigt zich opnieuw naar Marlies, die verwachtingsvol is voor wat haar vriendin nu weer voor haar in petto heeft. Ze herkent de voorbind dildo waarmee Kira haar al eerder heeft genomen en ze kreunt al van genoegen als de brunette deze voorbindt. Vol voorpret spreidt de blondine al haar benen, maar Kira weet haar te verrassen door ook nog een plug voor haar neus te laten bungelen. Kijk eens aan, Kira heeft nog plannen met haar beseft Marlies. Wat vaseline zorgt ervoor dat de plug lekker glad is en Marlies kreunt het uit als Kira de plug bij haar naar binnen duwt. Het doet pijn, maar eenmaal gewend aan de indringer vindt Marlies het ook wel lekker. Ze verwacht nu dat Kira haar gaat nemen met de dildo, maar niets is minder waar. Kira lijkt zich te bedenken en maakt de voorbind dildo namelijk weer los. Eerst moet Marlies de brunette verwennen, met een dildo die er qua formaat niet om liegt. Nat is Kira allang en aan verder voorspel wordt er voor Kira dan ook niet gedaan. Marlies brengt de dildo gewoon bij Kira naar binnen en neemt haar vol power en passie, zoals Kira het graag heeft.

" Naai me met die dildo, harder " kermt Kira het uit.

Hard naait ze haar vriendin, die hijgend en kreunend de penetratie van Marlies ondergaat. Uiteindelijk wordt ze door Kira in een standje 69 getrokken, waarbij Marlies haar vol blijft nemen, terwijl Kira haar hard vingert. Ook duwt ze af en toe tegen de plug aan, wat haar doet rillen van genot. Het is de eerste keer voor Marlies, dat ze een speeltje in haar kont heeft zitten, maar zonder enige twijfel zorgt het voor een extra dimensie aan het liefdesspel. Kira heeft inmiddels haar aandacht verlegd van de plug naar de clitoris van de blondine en Marlies giert het uit van geilheid. Wat is dat genieten zeg en verwoed geeft ze Kira terug wat zijzelf aan genot uitdeelt. Beide meiden zitten tegen hun hoogtepunt aan, bereiden zich voor op wat komen gaat en als het moment dat ze gelijktijdig komen zich aandient ondergaan ze de genotsgolven luid gillend en steunend. Voldaan maken ze zich van elkaar los en kussen elkaar op de lippen, voor Kira de voorbind dildo omgespt. Nu is het dus zover en Marlies bereidt zich voor op de penetratie die Kira voor haar in petto heeft. Op haar knieŽn wacht ze tot de brunette zover is en dan voelt ze de dildo bij haar naar binnendringen. Kreunend vangt ze Kira op, die haar opmerkelijk teder begint te nemen. Maar dat maakt het niet minder lekker en de blondine laat zich door haar vriendin meenemen op een reis naar het ultieme genot. Kira masseert de tieten van Marlies, terwijl de dildo met slome halen in haar heen en weer gaat, tot het punt komt dat Marlies het niet meer heeft. Ze wil komen en ze spoort Kira aan haar harder te nemen. Haar vriendin voert het tempo dan ook op en de blondine gilt het uit van genot. De grote dildo weet haar optimaal te plezieren en ze kan het niet laten om af en toe met de plug extra genot te stimuleren. Wat is het lekker en Marlies voelt een gigantisch orgasme zich aandienen. Ze gilt het uit als de schokgolven haar treffen en er verschijnen tranen in haar ogen, zo lekker voelt het aan. Ze moet even op adem komen, maar dan kan ze het niet laten om Kira naar een laatste hoogtepunt te vingeren. De brunette kreunt het uit als de drie vingers van de blondine hun werk doen, met een knetterend orgasme als gevolg.

Die avond, als ze naast elkaar in bed liggen vraagt de blondine zich af wat haar zo aantrekt in Kira. Zijn het de wat dominantere trekjes die de brunette bezit, in tegenstelling tot de wat meegaande Ben? Ze weet het niet, maar dat ze dolblij is met beiden is wel duidelijk.

" Ben je nog wakker? " hoort ze Kira naast zich zeggen, vlak voor ze in slaap valt.

" Nauwelijks " mompelt ze als antwoord.

" Je vond het lekker, of niet? " gaat Kira verder.

" Mmm " antwoordt ze, terwijl haar ogen zich sluiten.

" Wat mij wel geil lijkt is als we er een triootje van maken. Wij twee en dan een man erbij. Ik zie het al helemaal voor mij, jij die geneukt wordt door die kerel, terwijl ik hem met mijn dildo van achteren naai " hoort ze Kira met enthousiasme zeggen.

Ze wil nog antwoord geven, maar valt dan in slaap. Toch houdt het voorstel haar bezig en zo gauw ze wakker wordt de volgende ochtend moet ze er aan denken. De fantasie van Kira heeft wel wat, maar ze kan zich maar een man voorstellen waarmee ze het zou willen doen en dat is Ben. Geen idee of Ben ervoor te vinden is, maar ze kan het altijd voorstellen. Ze vertelt het aan Kira aan de keukentafel en zij reageert in ieder geval vol vreugde.

" Ik heb altijd al een zwak voor Ben gehad " lacht Kira.

" Ik zal het hem in ieder geval voorstellen " zegt Marlies.

Later die dag gaat ze terug naar haar eigen huis. Ze pendelt de laatste weken wat af, woont dan een paar dagen in haar eigen woning met Ben, dan vertoeft ze een paar dagen bij Kira. Als ze haar auto voor het huis parkeert stapt Verena net in haar auto en zwaait uitbundig naar Ben die in de deuropening staat. Even voelt ze weer een steek van jaloezie, maar ze weet zich deze keer vrij snel te vermannen. Als ze hier niet tegen kan moet ze Ben of Kira dumpen en een traditionele relatie met een van beiden beginnen. Ze drukt haar lippen op die van Ben en niet veel later zitten ze samen op de bank, waar Ben haar een verrassende bekentenis doet.

" Ik kon me niet voorstellen dat dit zou werken, maar ik moet toegeven dat ik er zelfs van geniet. Het is een beetje het beste van twee werelden. Een relatie met bonussen zeg maar " zegt Ben serieus.

" Je vindt het niet erg dat je me moet delen met Kira? " vraagt Marlies.

" Het blijft apart natuurlijk, maar ik heb er wel vrede mee. Misschien dat het over een tijdje anders wordt, maar voorlopig kan ik er mee leven " antwoordt Ben, voor hij haar teder op de lippen kust.

Voor ze er erg in heeft liggen ze even later bij te komen in bed, na weer een heftige vrij sessie. Ze neukt wat af tegenwoordig, hoewel dat niet de reden is geweest waarom ze een dubbele relatie

is begonnen. Dit is het geschikte moment om het voorstel van Kira te bespreken, hoewel Marlies besluit om niet teveel in details te treden, om Ben niet bij voorbaat af te schrikken. Tot haar verrassing begint Ben te glunderen, een triootje met Kira en haar blijkt een stiekeme fantasie van hem te zijn. Een afspraak is snel gemaakt en een week later is het zover. Samen met Ben gaat ze naar het huis van Kira toe. Kira verontschuldigt zich als ze een half uur later dan afgesproken het huis binnenstormt.

" Sorry, het werk liep weer eens uit " verzucht ze.

Zo ziet ze er ook uit. Haar in een streng knotje gestoken haar trekt ze los ze zet haar aktetas op de grond.

" Ik moet me echt eerst opfrissen " zucht ze verder en loopt naar de badkamer toe, gevolgd door Marlies.

" Je vermaakt je wel even toch? " zegt Marlies en Ben knikt instemmend.

Er valt genoeg te zien voor Ben, want zijn oog valt logisch genoeg op de vele speeltjes van Kira. Hij heeft wel gehoord van de verzamelwoede van Kira, maar dit tart zijn ergste voorstelling. Af en toe neemt hij eens een dildo beet, zich afvragend of Kira ze allemaal heeft gebruikt. In een hoek van de kamer ziet hij een verzameling ouderwetse videobanden staan, oude pornofilms uit de jaren 90 en begin 2000 en hij neemt ze belangstellend door. Hier is iets wat hij gemeen heeft met Kira, de oudere seksfilms doen hem meer dan de hedendaagse en als hij een videorecorder in de hoek ziet staan, kan hij het niet laten en stopt er een band in. Genietend de beelden in zich opnemend vinden Kira en Marlies hem even later.

" Hij heeft meer oog voor oude beelden dan voor wat er hier in levende lijve achter hem staat " zegt Kira spottend.

Marlies lacht met Kira mee en als Ben zich omdraait ziet ze zijn mond openvallen. Ze kan hem wel begrijpen, want Kira en zij hebben een weinig verhullend setje aangetrokken, die al hun vormen benadrukt. Ze ziet dat Ben niet weet waar hij moet kijken, zijn ogen dwalen tussen Kira en haar heen en weer. Kira verlost hem uit zijn lijden en loopt naar Ben toe en kust hem hard op de lippen. Na enige aarzeling kust Ben Kira terug en Marlies kijkt toe hoe de twee in elkaar opgaan. Kira is degene die de kus verbreekt en een blik naar Marlies werpt, die daarop op het duo afloopt en haar vriend vervolgens op een even hete zoen trakteert. Ben krijgt er een rood hoofd van, twee van zulke mooie vrouwen, die zich aan hem aanbieden. Zijn eigen Marlies en Kira, die hij al jaren kent, maar nooit op deze manier heeft gezien.

" Zul je niet eens wat kleren uitdoen? " vraagt Kira met een dwingende toon in haar stem.

Zonder een moment te aarzelen voldoet Ben aan haar verzoek en staat even later alleen in een slipje voor Marlies en Kira. Kira trekt hem mee naar het bed en met z'n drieŽn vallen ze op het bed neer. Het eerste wat Kira doet is de slip van Ben naar beneden trekken en zijn pik bevrijden. Kira kreunt goedkeurend, ze weet van Marlies dat hij niet de grootste heeft, maar er wel mee weet te presteren. Om de beurt nemen Marlies en Kira hem in de mond, geilen hem op, tot hij alle moeite moet doen om niet te komen. Gelukkig voor Ben wordt hem even wat adem gegund en krijgt hij de mogelijkheid om Marlies en Kira eens te verwennen. Tieten worden bevrijd, kutjes ontbloot en een geil spel ontspint zich op de lakens. Handen en vingers verhogen de opwinding, en ook het betere lik werk laat de spanning stijgen. Allerlei standjes worden uitgeprobeerd, Kira die zich op het gezicht van Ben plant en zich eens lekker oraal laat verwennen, terwijl Marlies zijn pik in haar mond neemt en hem op een heerlijke pijpbeurt trakteert. Ben die beide meiden gelijktijdig vingert, terwijl de dames zijn pik strelen bijvoorbeeld. Uiteindelijk komt het moment dat hij een van de meiden gaat penetreren en de keuze valt op Kira. Logisch eigenlijk, want Kira is voor hem nog onontgonnen gebied en hij verheugd zich er enorm op. Ze spreidt de benen voor hem en gretig plaatst hij zijn pik tegen haar opening aan. Kira knikt hem toe en dan stoot hij toe en verdwijnt in het hongerige kutje van de brunette. Gretig begint hij Kira te neuken, terwijl Marlies toekijkt. Het is enorm opwindend voor de blondine om haar twee geliefden met elkaar bezig te zien en haar hand dwaalt naar haar kutje toe. Ze begint zichzelf loom te vingeren, haar blik geen seconde van het neukende stelletje afdwalend. Ze merkt hoe nat ze wordt en ze voelt een steek van jaloezie als ze ziet hoeveel plezier Kira beleeft aan Ben. Ze wil ook genomen worden door Ben, maar voorlopig kiest ze voor de een na beste oplossing. Ze pakt een van de vele dildo's van Kira en stopt deze vervolgens in haar kutje. Een zucht ontsnapt aan haar lippen als ze zich goed gevuld weet door het speeltje en ze verhoogt haar tempo.

" Kom hier, schat " kreunt Kira, terwijl ze Marlies zo bezig ziet.

De blonde Marlies legt zich voor Kira neer en deze neemt de dildo van haar over. Kreunend voelt Marlies de dildo steeds dieper in haar kutje verdwijnen en genietend sluit ze haar ogen. Dit duurt niet lang, want eigenlijk wil ze niets van het geile spektakel missen. Ze ziet dat Ben zijn tempo behoorlijk heeft verhoogd, de benen van Kira over zijn schouders geslagen. Het van genot vertrokken gezicht van de brunette spreekt boekdelen. Maar Marlies geniet zelf minstens net zoveel. De penetrerende dildo, die vakkundig door Kira wordt gehanteerd laat haar zo'n beetje stuiteren op het bed. Alle drie verzinken in een roes, die alleen maar bestaat uit pure lust. Alle drie zijn ze op weg naar een alles verlossend hoogtepunt, waar ze alle drie naar verlangen. Het is Marlies zelf die als eerste komt en ze is blij dat de woning van Kira zo goed geÔsoleerd is, want de gil die ze uitstoot liegt er niet om. Het wordt haar even zwart voor de ogen als de golven door haar lijf trekken, maar eenmaal bekomen van de explosie is ze er net op tijd bij om Kira te zien en horen komen. Met een woeste kreet kondigt zij haar orgasme aan, die haar vol treft en waar ze volop van geniet. Kreunend ondergaat ze het orgasme, haar blik op de stotende Ben gericht. Zijn gezicht is rood aangelopen en Marlies weet uit ervaring hoe ver het dan is. Daar trekt hij zijn pik al uit het kutje van Kira en spuit vervolgens stralen geil over de buik van de brunette heen, onderwijl luid grommend. Uitgeput maakt hij zich van Kira los en ploft voorlopig uitgeteld op het bed neer.

" Wow " hijgt Kira met een grote smile op haar gezicht en Marlies weet precies wat ze bedoelt. Ook zij heeft genoten van dit voorproefje op wat nog komen gaat. Ben heeft echter even wat tijd nodig om bij te komen, maar erg is dit niet. Ook met alleen Kira is het genieten geblazen namelijk. Kira is inmiddels zoveel mogelijk van de witte smurrie van Ben in haar mond aan het stoppen en eenmaal klaar met die klus buigt ze zich naar Marlies toe. Gretig beantwoordt Marlies de kus en het zaad loopt in haar mond over. Gulzig slikt ze het zaad van haar vriend door, net zo smakelijk als altijd. Het volgende moment trekt Kira haar achterover op het bed en verzinken ze in elkaar. Marlies weet de blik van Ben op haar gericht als Kira en zij in een standje 69 verzinken en het windt haar alleen maar meer op. Gulzig verkent ze het kutje van Kira, likt de vrijkomende sappen op en geniet van het moment. Voor ze er erg in heeft is ze weer zo geil als wat, want ook Kira weet haar plekjes volop te stimuleren en net als even tevoren kronkelt ze weer alle kanten op. Uiteindelijk verbreekt Kira het standje en verlaat even de kamer om niet veel later terug te komen met een tweetal dildo's. Met grote ogen kijkt Ben toe hoe Kira de grootste van de twee in het kutje van Marlies stopt en deze begint te verwennen. Een zucht ontsnapt er aan de lippen van Marlies, want de dildo die Kira heeft uitgezocht mag er qua grote en omvang zijn. Maar al snel geniet de blonde Marlies en kreunend ondergaat ze de liefkozingen van haar vriendin.

" Zul je ook niet eens wat doen? " vraagt Kira aan de gebiologeerd toekijkende Ben, haar hand met de dildo uitstekend.

Ben grijpt meteen toe en duwt de dildo tegen de schaamlippen van Kira aan. Een ferme stoot en de al even grote dildo dringt bij de brunette naar binnen. De twee dildo's doen hun werk en voor ze er erg in hebben kronkelen de twee meiden op het bed. Ben kijkt met ongeloof toe hoe ze aan het genieten zijn. Hij past zich helemaal aan de blondine aan, op het moment dat zij het tempo bij Marlies verhoogt, laat ook hij de dildo sneller in het kutje van Kira heen en weer gaan.

" Mijn God " kreunt Marlies, haar lijf niet meer onder controle hebbend.

Ze voelt het orgasme naderen, weergaloos en zonder genade. Daar begint het al en een luide kreet ontsnapt aan haar lippen. Golf na golf trekt door haar heen en Marlies geniet met volle teugen. Helaas duurt het niet eeuwig, maar alleen al te mogen aanschouwen hoe Kira niet veel later klaarkomt is een belevenis op zich. Ook de brunette beleeft een intens hoogtepunt en ze schreeuwt het werkelijk uit van genot. Uitgeput vallen ze op het bed neer, alleen Ben is weer helemaal fris en fruitig. Zijn pik steekt ferm vooruit, klaar voor de nodige actie.

" Marlies is helemaal voor jou " zegt Kira hijgend en Ben buigt zich naar zijn vriendin toe.

Marlies is wel toe aan een echte pik en ze spreidt dan ook gewillig de benen voor hem.

" Even op adem komen schat " geeft ze aan.

Ben kan bijna niet wachten om zijn vriendin te neuken en ongeduldig wacht hij tot ze hem kan ontvangen. Met een knikje geeft ze aan zover te zijn en Ben duwt zijn pik in haar. Kreunend ontvangt Marlies hem en geniet als hij haar even later met lange halen naait.

Kira komt ook overeind en nestelt zich achter Ben. Haar handen dwalen over zijn lichaam heen, hitsen hem op. Haar vingers sluiten zich om zijn ballen, knijpen en stimuleren. Marlies ziet hoe lekker hij het vindt en laat haar spieren vol op zijn pik inwerken. Het voordeel dat Ben nu heeft is dat hij al een keer gekomen is en het nu langer kan volhouden, iets wat Marlies helemaal niet erg vindt. Ze ziet dat Kira steeds een stapje verder gaat, haar vingers glijden inmiddels over zijn sterretje heen en een ervan dringt voorzichtig naar binnen. Tot haar verrassing lijkt Ben het helemaal niet erg te vinden, al kreunend laat hij zijn instemming blijken.

" Vind je het lekker? " fluistert Kira in zijn oor.

" Hmmm, heerlijk " antwoordt Ben bevestigend.

" Wat zou je ervan vinden als ik een van mijn dildo's in je kontje zou steken? " vervolgt Kira.

Marlies ziet Ben even schrikken, maar zijn antwoord laat weinig te raden over.

" Weet je het zeker, Ben? " vraagt Marlies voor de zekerheid.

" Ja, ik wil eens echt experimenteren " verzekert Ben haar.

Kira komt snel in de benen en komt niet veel later terug met een voorbind dildo en een potje vaseline. Ben zit nog steeds in het grotje van Marlies, maar neukt haar niet, wachtend op wat er komen gaat. Kira rekt Ben wat op met haar vingers en bindt de dildo om. Wat alles nog leuker maakt voor Kira is dat haar kant ook van een dildo is voorzien en dat zij dus ook lekker gestimuleerd wordt, al gaat het haar er vooral om dat ze Ben kan plezieren. Even later is het zover en duwt Kira de dildo tegen het kontje van Ben aan. Het gaat moeizaam, maar uiteindelijk overwint ze de tegenstand en stoot iets door in zijn aars. Ben kreunt het uit, de pijn is behoorlijk, maar went en hij voelt de sensaties niet veel later bezit van hem nemen. Marlies kijkt met open mond toe hoe Kira hem zachtjes begint te neuken en Ben het nog lekker lijkt te vinden ook. Eenmaal gewend aan de harde dildo in zijn reet lukt hem zelfs even later om zelf ook weer genot te schenken en hij begint Marlies opnieuw te neuken. Met elkaar verbonden neuken ze erop los. De pik van Ben lijkt nog harder te zijn dan normaal, zo stimulerend schijnt de dildo voor hem te zijn en hij neemt haar met lange, diepe stoten. Kira geniet al net zo als de andere twee, haar grote fantasie komt vanavond uit, een triootje, waarbij zij de man in zijn kontje neukt. Als een geheel neuken ze elkaar tot het hoogtepunt onvermijdelijk is. Het is Kira die als eerste komt, haar fantasie windt haar zo op dat ze haar kutje voelt verkrampen en luid kreunend komt ze klaar. Geen moment laat ze Ben met rust en blijft hem nemen tot ook hij niet veel later zijn explosie aankondigt. Het geweld waarmee hij in haar komt verrast Marlies, maar is alleen maar een teken hoe hij geniet. Als laatste komt ze zelf en ook haar orgasme mag er wezen. Compleet voldaan liggen ze niet veel later naast elkaar, weer tot deze wereld terugkomend.

Marlies gaat bij zichzelf te rade. Weergaloos was het geweest. Met haar twee grote liefdes heeft ze vanavond het bed gedeeld, tot ieders tevredenheid. Dat Ben zover zou gaan is een grote verrassing voor haar, maar het biedt de mogelijkheid op een herhaling. Wat het voor haar relaties betekend, ze heeft geen idee. Twee werelden zijn vanavond bij elkaar gekomen en ze weet niet waar het op zal uitdraaien. Voorlopig wil ze dit leven wel voortzetten, maar gelijktijdig vraagt ze zich af wat de toekomst zal brengen. Wat als een van de twee dit niet langer wil? Dat Ben wil dat ze uiteindelijk een keuze maakt of misschien zelfs Kira? De toekomst zal het leren.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net