Opwindend.Net
Datum: 20-03-2017
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 10611x
Lengte: Lang
Het Begon Met Fotograferen - 2
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Begon Met Fotograferen - 1

Het is zaterdag 2 weken nadat de afspraak gemaakt is om kennis te gaan maken met Joop of van de andere kant gezien dat Joop kennis maakt met Henk en Ingrid.

De eerste afspraak is op neutraal terrein op het Stadhuisplein te Rotterdam bij een gezellig tentje. Ingrid heeft de afgelopen 2 weken behoorlijk haar fantasie laten gaan, waarbij 50 tinten grijs wit bij wegtrekt. Iets wat Henk niet is ontgaan en het met veel plezier ook heeft ondergaan. Joop heeft ook gemerkt dat het voor de computer steeds gezelliger werd en kijkt uit naar de kennismaking.

Ingrid die zichzelf betrapt op een kant van haar zelf die ze niet wist, trekt een lekker jurkje aan met kousen. Ze laat haar slipje uit als uitdaging en om te zien of de heren dat door gaan krijgen.

Uiteindelijk treffen ze elkaar op het terras, waar Henk en Ingrid, Joop herkennen van de foto’s. Joop die tot dan hun gezichten niet heeft gezien is zichtbaar opgelucht bij de aanblik van Henk en Ingrid.

Bij het voorstellen geven de heren elkaar een stevige handdruk en Joop geeft Ingrid gelijk drie zoenen, waarbij ze Joops hand over haar kontje voelt glijden.

Henk die voelt een mengeling van gevoelens door hem heen gaan welke een tinteling door zijn buik en lul geeft. Het is een gevoel van, wat nu? Een vreemde vent zit aan de kont van mijn vrouw, ik vind het goed, daarbij jaloezie en toch ook geilheid.

Henk weet zich nog niet echt een plek te vinden. Ja, Henk droomde en fantaseerde wel van een triootje met 2 vrouwen. Wat nu als het een MMV gaat worden omdat Ingrid ook Joop zijn lul voelen? Wat dan?

Maar al gauw raken de drie in een gezellig gesprek over van alles en nog wat. Er is duidelijk een klik, waarbij later op de avond de fotosessie van Henk ter sprake komt. Joop kan er hartelijk om lachen en geeft aan dat hij ook wel een fantasie heeft om een stelletje te fotograferen. Waarbij Ingrid aangeeft dat zij en Henk dan wel willen dienen als onderwerp.

Daarbij kruist ze haar benen waarop Henk zijn vrouw zonder slipje ziet zitten. Dit heeft gelijk zijn uitwerking op Henks lul die dikker wordt. Dan draait ze richting Joop en laat hem ook genieten van haar verrassing. Een brede glimlach is zijn antwoord.

De afspraak is duidelijk, Joop fotografeert alles wat hij ziet, terwijl Henk en Ingrid een vrijpartij hebben bij Joop thuis. Joop mag alleen toekijken, want mee doen daar zijn Henk en Ingrid nog niet aan toe.

Joop vindt het spannend zat als ook Henk en Ingrid. Maar Joop heeft wel een wens en dat is dat hij graag foto’s wil maken als Henk zijn zaad uit Ingrids kutje druipt.

Uiteindelijk gaan ze alle drie op weg naar het huis van Joop. Ingrid neemt beide mannen elk aan 1 arm en wandelt gezellig tussen hun in. Henk, die toch een beetje jaloers is, merkt dat hij er wel steeds geiler van wordt. Joop, die glundert van wat komen gaat en heeft een flinke paal in zijn broek.

Na een wandeling van 15 minuten komen ze bij Joops appartement aan, niet ver van het centrum. Na binnen komst wordt er eerst wat gedronken en dan is het Joop die zijn camera haalt. Niet zo uitgebreid model als van Henk, maar voor het doel meer dan genoeg.

Beetje onwennig zitten Henk en Ingrid op de bank als Joop zich begint uit te kleden, want hij wil zich natuurlijk net als voor de computer ook weer lekker aan zijn eigen lul trekken bij het zien hoe Henk en Ingrid bezig zijn.

Dan kleed Henk zich ook uit en snel staan beide naakt in de huiskamer voor Ingrid. Ingrid die vol interesse kijkt naar Joop zijn lul. Die is zeker een eikel groter dan die van haar Henk, maar wel een heel stuk dunner.

Nu kleed Ingrid zich ook uit en Joop begint gelijk foto’s te nemen als Henk zijn vrouw daarbij helpt. Henk voelt de spanning door hem heen gaan dat het nu toch wel anders is, minder anoniem als achter de computer. Ook een drang om te presteren, om Ingrid te laten genieten, want hij ziet toch ook wel een concurrent in Joops zijn aanwezigheid.

Joop is druk bezig met foto’s nemen als hij wijst naar zijn slaapkamer. Daar op de bedrand gaat Ingrid liggen zodat haar voeten op de grond staan en met haar rug op bed ligt. Haar kutje wijd open, te zien voor haar Henk en Joop. Ze is opgewonden, haar schaamlipjes zijn donkerrood gezwollen en haar spleetje staat iets open.

Joop zoomt in en ziet dat Ingrid al vochtig is. Haar kutje is vochtig genoeg. Joop denkt, als ik mijn pik erin zou laten glijden is er totaal geen weerstand, en dan zou ik diep in haar neukgrotje zitten. Zijn eikel schokt bij de gedachte.

Henk ziet het ook en gaat vlug tussen Joop en Ingrids dijen staan. Doet haar benen iets wijder en met een hand begeleidt hij zijn half stijve pik tussen haar schaamlippen en dringt bij Ingrid naar binnen. Ingrid die met een geile zucht de slaapkamer vult als ze Henks lul in zich voelt dringen. Ze voelt haar Henk in zich, niet zo hard als normaal, maar wel lekker.

Joop kruipt dichterbij en maakt tussen Henk zijn benen door foto’s van hoe Henk zijn lul in Ingrids kutje heen en weer schuift. Het geluid van foto’s vult nu de slaapkamer als Henk zijn lul met kracht in Ingrid gleufje neukt. Met korte halen schuift zijn lul in en uit, in en uit, zo gaat Henk door.

Ingrid van de eerste spanning bekomen voelt nu duidelijk dat Henk zijn lul meer slap als hard is en fluistert in Henk zijn oor of Joop het over moet nemen. Henk voelt zijn maag draaien, nee, dat niet. Een ander, die hier zijn Ingrid voor zijn ogen neukt?

Dan doet Ingrid er een schepje bovenop en fluistert, moet Joop anders met zijn stijve lul in je kontje. Henk fluistert van nee, maar zijn reactie van zijn lul zegt ja, want die wordt hard en dat voelt Ingrid goed. Ingrid kreunt zachtjes maar lacht inwendig.

Joop komt op de bedrand zitten na het maken van een hoop foto’s en begint aan zijn lul te trekken. Ingrid kijkt geil hoe Joop naast hun zichzelf heerlijk zit af te trekken, ook Henk ziet dat en voelt weer die gemengde spanning in zijn buik.

Joop trekt sneller aan zijn lul als Ingrid harder gaat kreunen. Ze voelt haar orgasme opkomen maar wil niet doorzetten omdat Henk zijn lul weer slapper wordt. Dan pakt ze brutaal Joop zijn lul beet en neemt het van hem over.

Joop die gewillig loslaat en geniet van hoe Ingrid het van hem overneemt. Henk die het ook ziet wat zijn vrouw nu doet, voelt de opwinding stijgen. Zijn lul wordt weer hard en ramt grof zijn lul hard en diep in Ingrid.

Ingrid trekt nog sneller en ziet hoe Joop klaar komt met dikke klodders zaad die uit zijn eikel golven. Over haar hand, langs zijn stam, zak en vanaf zijn zak af druipt.

Voor Ingrid het zetje bij het zien van zoveel zaad dat haar kutje samentrekt en een tintelend warm gevoel door haar lijf trekt. Ze komt kreunend klaar, kijkend naar Joop zijn harde spuitende zaadstaaf.

Henk die voelt hoe Ingrids kutje trekt en zuigt aan zijn lul, ramt sneller in zijn vrouw met zijn hoofd naar de andere kant weggedraaid zodat hij niet hoeft te zien hoe Ingrid aan Joops lul trekt. Dan voelt ook hij zijn zaad met kracht door zijn lul de natte gleuf van zijn vrouw vullen. Kreunend komt ook hij klaar.

Zo blijft Henk op zijn vrouw liggen en Joop die vlug zijn camera pakt en weer foto’s maakt. Joop zoemt in en ziet Henk zijn slappe lul in Ingrids kutje krimpen. Zaad lekt langs zijn lul naar buiten. Ingrid perst met haar volgespoten kut Henk zijn lul stukje voor stukje verder naar buiten.

Joop geniet van hoe Henk zijn lul uit Ingrids kutje glijdt gevolgd door zijn zaad. Ingrids kutje lekt en het zaad zoekt zijn weg tussen haar bilnaad naar beneden. Joop drukt de ene na de andere foto. Dit is wat hij graag wilde zien.

Henk en Ingrid gaan zitten op de bedrand en bekijken de foto’s die Joop gemaakt heeft. Daarna is het tijd voor een korte pauze. Want alle drie zijn nog opgewonden. Bij Joop goed te zien want zijn lul staat alweer stijf.

Henk zijn lul hangt slap, dik en glinstert nog van Ingrids kutsap vermengt met zijn eigen zaad. Ingrids schaamlippen zijn donkerrood gezwollen van opwinding, haar tepels hard als ze Joops fototoestel pakt en zegt, nu is het mijn beurt om foto’s te nemen van jullie.

Voor Henk wat kan zeggen zit Joop al tussen zijn dijen en voelt Henk een paar warme lippen over zijn slappe lul glijden. Het resultaat is dat Henk kreunt van opwinding met elke diepe haal waarmee Joop zijn lul in zijn mond zuigt.

Joop likt en zuigt Ingrids kutsap van Henk zijn lul af en Henk wipt op het ritme zijn bekken mee. Ingrid maakt volop foto’s van hoe haar man gepijpt wordt door Joop. Zelf voelt ze dat haar kutje begint te lekken van geiligheid.

Henk laat zich achterover vallen zoals Ingrid voor hem gedaan had en ligt te genieten. Dan kruipt Ingrid boven op hem en gaat met haar geil natte spleet boven Henk zijn hoofd zitten.

Zo heeft Ingrid een prima zicht hoe Joop pijpt. Ze zoemt in en maakt nog een paar foto’s en laat haar natte poesje iets meer zakken richting Henk zijn gezicht. Henk steekt zijn tong uit en begint de rood opgezwollen schaamlippen van Ingrid te likken.

Hij proeft haar kutsap vermengt met zijn eigen zaad. Zijn lul schokt hard en stijf in Joops mond en voelt dat zijn lul nog nooit zo hard is geweest. Met een overdaad aan speeksel wat langs zijn harde pik over zijn zak tussen zijn bilnaad glijdt.

Voorzichtig laat Joop een vinger over het kontgaatje van Henk glijden en merkt dat Henk gewillig zijn dijen wat wijder legt. Voor Joop een teken om omhoog te komen en staat nu tussen Joop zijn dijen. In een rustig tempo trekt hij Joop af en pakt met zijn andere hand de hand van Ingrid en brengt die naar zijn lul toe.

Ingrid begrijpt wat Joop wil en begint hem af te trekken terwijl ze gebeft wordt door haar eigen man, zit ze Joop af te trekken. Hierdoor leunt ze iets voorover en Joop drukt zijn lippen op die van Ingrid en beide beginnen elkaar te tongen zonder dat Henk dit in de gaten heeft. Henk die nog lekker zijn Ingrids kutje likt en sabbelt, kreunt tussendoor van het trekwerk van Joop.

Henk trekt zijn voeten op de bedrand om wat meer steun te krijgen wat door Joop wordt aangegrepen om zijn pik te laten zakken. Met een klodder speeksel van zowel Ingrid als Joop leidt Joop zijn eikel richting het kontgaatje van Henk.

Ingrid voelt haar orgasme opkomen bij het aanblik en gedachte dat Joops lul op het punt staat om Henk te ontmaagden. Ze knikt ja en haar ogen glinsteren van geilheid.

Dan drukt Joop iets naar voren en op het moment dat zijn eikel tegen Henk zijn gaatje aandrukt zakt Ingrid iets omlaag met haar natte klit op Henks gezicht.

Ingrid ziet hoe haar mans kontje wijkt door de druk van Joops eikel die ineens naar binnen floept, wat duidelijk te horen is door de kreun van Henk die dit niet verwacht. Dan drukt Joop verder naar voren en zijn lul schuift in 1 lange stoot in Henks maagdelijke neukgrotje.

Joop haalt zijn lul terug en zakt weer diep in Joops kontje en begint hem te neuken. Henk kreunt en steunt en kan geen kant op als hij dat zou willen doordat Ingrid haar natte spleet zijn tng aan het berijden is.

Het is teveel voor Ingrid en haar orgasme trekt door heel haar lichaam bij het zien hoe haar man geneukt wordt en het lik en sabbelen aan haar geile pruim. Haar tepels knallen hard vooruit als Joop en Ingrid opnieuw elkaar tongen.

Zachtjes ebt haar orgasme weg en kijkt vol tevreden hoe Joop nog steeds haar man neukt. Henk kreunt steeds sneller in hetzelfde tempo als Joop. Dit kan niet lang meer duren of zaad gaat stromen uit hun stijve pikken.

Ingrid kruipt van Henk af en begint hem te pijpen terwijl Joop Henk neukt. Dit is wat Henk niet meer kan hebben en met kracht komt zijn orgasme, spuitend dikke klodders zaad in de warme mond van zijn vrouw. Met een harde pik, die in zijn kontje heen en weer schuift in hetzelfde tempo als zijn klodders zaad Ingrids mond vult.

Tot aan de laatste druppel spuit Henk zich leeg waarna Ingrid zijn lul slapper en slapper voelt worden in haar volgespoten mondje. Zijn lul krimpt verder en is leeg, slap en klein. Met elke stoot wipt het iets op als een onnodig deel van zijn lichaam. Zijn kuiten leunen nu op Joops schouders en voelt hoe Joop zijn lul diep tot aan zijn zak in Henk zijn kont ramt.

Steeds sneller gaat Joops pik in en uit, als ook Joop zijn orgasme voltrekt en Henk diep en vol spuit met zijn zaad. Henk voelt warme golven zijn neukgrotje vullen, zijn ontmaagde kontje wordt met elke stoot verder en verder gevuld met zaad.

Ondertussen is Ingrid nog meer foto’s aan maken en zet de camera op filmen. Ze filmt hoe Joop zijn lul half slap uit haar mans kontje glijdt en ziet hoe er zaad uit lekt. Dan kruipen ze beide bij Henk op bed en vallen allemaal in slaap.

Na een paar uurtjes is het tijd voor Henk en Ingrid om naar huis te gaan, nemen afscheid van Joop en bespreken dat er zeker een vervolg gaat komen. Joop hoopt volgende week, anders dan een lekkere sessie weer voor de computer.

Onderweg naar huis weet Ingrid wat er komen gaat, de volgende keer is haar kontje aan de beurt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Begon Met Fotograferen - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 6260x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.8
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 6007x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 11104x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6664x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 14877x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4149x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9408x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 7871x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9761x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10428x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 9934x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11707x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12576x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7618x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
:: De Wraak Op JosDoor: Bas Bi
Gelezen: 7359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-04
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net