Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 55x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 10045x
Lengte: Zeer Lang
Onze Avonturen - 4
Door Britt_Peter - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Onze Avonturen - 3

Ik wordt waker en draai me om richting wekker, fuck, 9u, ik heb me overslapen. Ik draai me op naar Peter om hem te wekken maar die is er niet. Ik spring recht maar dan begint het me te dagen, ik heb een vrije dag! Peter was dus al vroeg uit de veren en heeft me laten slapen. Wat lief, bedenk ik me. Ik laat me terug achterover vallen tussen de warme lakens en rek me uit. Ik draai me nog even om en zie op de slaapkamervloer mijn besmeurde negligť en de megadildo van de avond ervoor. Direct schiet het beeld me weer voor de ogen van Peter die de dildo pijpte terwijl ik het gevaarte tussen mijn benen hield alsof het mijn eigen pik was. Ik voel direct mijn kutje weer samen trekken en automatisch gaat mijn hand naar beneden. Oef, dit voelt toch wat broos aan, ik ben dan ook nogal wild tekeer gegaan met het gevaarte dat daar op de vloer ligt. Mijn lipjes plakken nog van Peters zaad en ik beslis om vlug een douche te nemen. In de badkamer zet ik me eerst op het toilet en mijn oog valt op een briefje van Peter. 'Goeiemorgen schat, wat was dat een geile avond, ik heb er 'keihard' van genoten ;). Je hebt waarschijnlijk grote honger nu, dus er staat een ontbijtje voor je klaar! Groetjes, Peter xxx'. Ik lach vanbinnen, wat is het toch een lieve schat, lief maar geil. Ik spring vlug onder de douche en laat het warme water over me heen stromen, de gedachten aan de vorige avond winden me op maar de gedachte aan een heerlijk ontbijt houden me tegen om mezelf te verwennen. Ik draai de kraan dicht, droog me vluchtig af en vis een vuil overhemd van Peter uit de wasmand.

Met het veel te grote overhemd over mijn lijf gedrapeerd ga ik naar beneden en wordt verrast door een volle ontbijttafel. "Heerlijk", denk ik bij mezelf. Ik plof me neer op een stoel en schenk een kopje koffie uit de thermos. Ik neem er mijn smartphone bij en scrol routinematig door mijn Facebook.

Als snel dwalen mijn gedachten weer af naar de geile avond en onze fantasieŽn over de heerlijke pik van Dirk. Dirk hebben we ontmoet in de sauna maar eigenlijk is het nog steeds een vreemde voor ons. Mijn gedachten gaan terug naar het moment in de sauna waar hij zich ongeneerd voor ons aftrok. Daarna verliet hij ons zonder een woord te zeggen en liet hij zijn visitekaartje na aan de balie, wat een lef! Ik vroeg me af waar we het kaartje gelaten hadden en ging op zoek in onze 'rommellade' in de keukenkast. Al snel zag ik het kaartje blinken, 'Dirk X', 'zelfstandig kinesist'. Een geile gedachte ging door mijn hoofd, zou ik durven? Ik voelde hoe mijn hart sneller begon te kloppen en het bloed tussen mijn benen joeg. Met een blos op de wangen ging ik terug op mijn stoel zitten en voegde het nummer toe aan mijn contactpersonen. Toen ik het nummer had opgeslagen verscheen er een whatsapp icoontje bij het nummer. Mijn hart ging echt tekeer nu, ik tikte het icoontje aan en herkende direct zijn foto. Een golf van opwinding overspoelde me en ik tikte: 'Dag Dirk ...'. 'Shit' dacht ik meteen, waarmee ben je toch bezig!

Als snel kreeg ik een berichtje terug, "Hallo, ken ik je??". Shit, ik drukte het gesprek weg en schoof mijn telefoon angstig weg. Nog geen halve minuut later kreeg ik opnieuw een berichtje. Met trillende handen nam ik mijn smartphone weer vast, "Ik herken precies je profielfoto...". Fuck, hoe stom van mezelf, mijn buik vulde zich met een angstig gevoel. Weer rolde een berichtje binnen, "van de sauna?".

Kut, hij weet wie ik ben. In mijn buik was een oorlog gaande tussen schuldgevoel en opwinding. Ik voelde me tegelijk nat worden beneden en mijn hoofd bonken van angst. "Je was onder de indruk hť ;)", schreef hij. "Ik vond jullie ook lekker hoor", bleef hij doorgaan, "Denk je nog veel aan me?". Hij bleef aan een rottempo sturen, in automatische piloot zag ik mijn vingers een bericht vormen "wij vonden het ook heerlijk". Ik had het net verstuurd en had al weer spijt.

D: "Mmm, heerlijk" antwoordde hij.

D: "Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen, dan kan er misschien nog iets meer van komen", ging hij door.

D: "Zou je dat willen?"

Fuck, wat gebeurde er, stiekem werd ik geil van de gedachte, ook al wilde ik het niet.

B: "Misschien" schreef ik, mijn vinger zweefde seconden lang over de verzendknop en tikte dan uiteindelijk toch.

D: "Heerlijk, wat zou je dan willen?", antwoordde hij.

Ik voelde mezelf nat worden en een hand verdween onder het hemd tussen mijn benen. Terwijl ik over mijn lipjes streelde werd ik steeds geiler en vervaagden mijn grenzen. Ik begon te typen:

B: "Weet ik niet, misschien eens je heerlijke lul aanraken".

D: "Enkel aanraken, niet in je voelen?"

Mijn geilheid nam het nu volledige over:

B: "Heb ik al gedaan, :p", typte ik terwijl ik aan de reuze dildo dacht.

Hij kon natuurlijk niet volgen en typte:

D: "???".

B: "We hebben een replica om mee te spelen"

D: "Een replica?"

B: "Wacht"

Ik was ondertussen al bloedgeil. Ik stond op en tippelde de trap op richting slaapkamer. In de kamer richtte ik mijn camera op de reuzedildo die op de vloer lag en stuurde hem een foto door.

D: "WTF, fantaseren jullie dat dit mijn pik is, wat zijn jullie een geil stel!!"

D: "Het origineel is wel nog beter hoor".

Enkele secondes daarna kwam er een foto binnen, hij stuurde me foto van zijn keiharde pik!

Ik schrok, dit had ik niet verwacht. Het scherm van mijn smartphone was gevuld met een foto van zijn dikke geaderde pik die uit zijn gulp kwam.

D: "Sorry meid, je hebt me geil gemaakt"

B: "Jij mij nu ook ;)", stuurde ik terug

D: "Bewijs??"

Fuck, wou hij nu ook een foto? Het idee maakte me bloedgeil en ik ging op ons bed zitten. Ik deed een paar knopjes van het overhemd open en drukte mijn D-cup samen met mijn bovenarmen terwijl ik een foto trok van mijn decolletť, zonder mijn gezicht natuurlijk. Zonder na te denken drukte ik op de verzendknop.

D: "Wow, dat is lekker, ik was al vergeten dat ze zo heerlijk groot waren".

Ik keek terug naar de foto en vond hem zelf ongelooflijk geil. Een groot deel van mijn borsten waren bloot en mijn tepels drukten duidelijk door de stof heen.

D: "Aan je heerlijke tieten kan ik natuurlijk niet zien hoe geil je al bent" stuurde hij nu uitdagend.

Hij wilde dus duidelijk een foto van mijn kutje zien, de geilerd. Hij had me nu volledig in zijn macht en ik ging op de vloer zitten voor onze grote spiegelkast. Ik spreidde mijn benen en trok het overhemd op. Mijn lipjes waren duidelijk gezwollen en glinsterden van het geil. Ik nam mijn smartphone en nam een close-up foto van mijn natte grotje en stuurde het hem meteen en zonder aarzelen door.

D: "Wow wat ben jij een geile dame" stuurde hij meteen terug

D: "Dat kutje wil ik wel eens verwennen, je maakt me hoorndol meid!!"

Ik was volledig van de kaart en trok het overhemd uit en was nu volledig naakt, ik ging wat verder van de spiegel zitten en nam opnieuw een foto van mezelf met mijn benen open gespreid, maar deze keer mijn volledige lijf tot aan mijn hals. Mijn hand ging naar mijn kutje en met twee vingers spreidde ik mijn lipjes en nam terug een foto. Ik was kletsnat en gleed meteen met twee vingers naar binnen zonder enige weerstand. Terug nam ik enkele foto's. Zo ontving Dirk 5 supergeile foto's van me, direct na elkaar. Ik werd opgewonden van deze sexting, het was mijn eerste keer, maar ik had de smaak te pakken.

D: "Geile slet", kreeg ik terug. Daaronder kwam een foto van zijn enorme pik. Hij had zich ook uitgekleed en zat naakt op een bureaustoel met zijn pik in de hand, zijn eikel blonk van het voorvocht.

Zijn foto wond me nog meer op en ik verwende mezelf met mijn vingers terwijl er een korte video van hem binnen kwam. Langzaam trok hij zichzelf af terwijl zijn andere hand zijn ballen masseerde. Ik bleef het filmpje opnieuw afspelen terwijl ik gebiologeerd naar zijn geaderde pik bleef kijken.

D: "Toon es hoe je met mijn fakelul speelt" stuurde hij.

Ik keek achter me en greep de dildo vast van op de vloer, ik was zo geil dat ik heb automatisch naar mijn mond bracht. Ik nam de eikel in mijn mond en smaakte mijn eigen vocht nog van de vorige avond. Ik nam een selfie waarop hij mijn mooie borsten zag en de dildo met mijn lippen rond de eikel. De rest van mijn gezicht kon hij niet zien.

D: "Mmm, lekker, je maakt me zo geil"

D: "Steek hem maar lekker diep in je"

Even twijfelde ik want de dildo was echt wel groot. Ik bracht terug twee vingers naar mijn kutje en voelde ze heel makkelijk binnen glijden. Ik kreeg wat meer vertrouwen en spuwde een paar keer op de kunstlul en smeerde alles open. Ondertussen kreeg ik een nieuwe foto van zijn heerlijke lul, hij had de foto van langs onder genomen en voor het eerst vielen zijn enorme ballen mij op. Die mag hij gerust in mij leegspuiten dacht ik. Ik bracht de glibberige dildo tussen mijn benen en drukte voorzichtig de eikel naar binnen. Dit ging weer verrassend vlot en centimeter per centimeter voelde ik de lul tot halverwege zijn lengte in me schuiven. Even neukte ik mezelf met de dildo voor ik hem een foto stuurde van de kunstlul, blinkend door mijn eigen vocht.

Hij antwoordde meteen:

D: 'Geil, filmpje?'

Zijn vraag wond me op en direct begon ik de dildo sneller in en uit te bewegen. Ik voelde het het monster steeds dieper naar binnen drong en even later kon ik al doorduwen tot aan de kunstballen. Met mijn andere hand nam ik mijn smartphone bij de hand een maakte kort filmpje voor hem.

D: "Fuck zo je bent zo geil, ik kan je horen soppen", antwoordde hij meteen

B: "Jij maakt me zo geil, ik fantaseer dat het jouw dikke lul is die in en uit gaat", antwoordde ik hem terug.

D: "Mmm, ik fantaseer nog meer"

B: "Wat dan?" vroeg ik benieuwd

D: "Dat jij op me rijdt terwijl je man me in mijn kontje neemt"

Oef, een ik voelde mijn kutspieren samentrekken van dit bericht.

B: "Echt?"

D: "Ja, kijk maar" Stuurde hij terug met daarbij een video. Hij lag nu op zijn rug met zijn benen opgetrokken op de vloer van zijn bureau. Zijn ballen hingen zwaar door tot net boven zijn geschoren anus waarin hij heel langzaam een dikke markeerstift heen en weer duwde. Ik vond dit ongelooflijk geil en dacht aan hoe Peter de man zou berijden. Ik legde mijn telefoon aan de kant en liet de dildo hard in me gaan terwijl ik met de andere hand mijn klitje plezierde. De kamer vulde zich met een soppend geluid en mijn licht gekreun. In de spiegel zag ik hoe ik mezelf plezierde. Mijn oog viel op de zuignap onderaan de dildo en kreeg een idee. Ik nam de dildo uit mijn kutje en plante die op de vloer. De dildo stond nu fier overeind en ik ging op mijn knieŽn zitten en liet me over de pik hangen. Langzaam liet ik me zakken en centimeter per centimeter werd ik opnieuw gevuld. Nu stootte ik op en neer terwijl een hand terug mijn klitje bewerkte. Plots werd ik opgeschrikt door een nieuw berichtje.

D: "Oei, een stap te ver?"

B: "Nee, je maakt me juist te geil om nog te kunnen antwoorden', stuurde ik. Ik plaatste de telefoon rechtop tegen de spiegel en filmde mezelf een minuut lang. Luid kreunen gaf ik het beste van mezelf en kreunde af en toe 'o ja Dirk, neuk me'. Mijn tieten gingen op en neer door mijn forse bewegingen en ik voelde een orgasme opkomen. Ik stuurde hem het filmpje door en liet me nu volledig gaan. Ik scrolde door zijn vorige foto's terwijl ik stil bleef zitten op de dildo die tot aan zijn ballen in me zat. Mijn hand versnelde de bewegingen over mijn klit en een hevig orgasme overviel me. Luid kreunend boog ik voorover terwijl ik mijn klitje bleef bewerken, hevig schokken rolde ik naar het volgend orgasme en ik voelde hoe het geil uit me liep. Ik voelde me mijn hoofd zwaar worden en zakte als een slappe pudding in elkaar. Minuten lang bleef ik uithijgen met mijn borsten tegen de koude vloer gedrukt. Uiteindelijk kwam ik recht en liet te dildo uit me floepen. Die stond nog steeds fier overeind met een plasje van mijn sappen eromheen. Ik kwam terug tot mijn positieven en een plots gevoel van schuld en bedrog overviel me. Ik heb Peter bedrogen schoot er door me heen. Ik trok snel zijn overhemd terug aan en wou alles opkuisen. Plots kreeg ik weer een berichtje.

D: "Dankje, schat het was heerlijk, hoe heet je eigenlijk?" met daaronder een filmpje van hijzelf, nog steeds op de vloer, de stift tot aan het topje in zijn kont. De tranen sprongen in mijn ogen terwijl ik zag hoe de grote klodders zaad over zijn buik spoten door de rukbewegingen. Ik hoorde in het filmpje hoe hij kreunde. Fuck, ik heb Peter echt bedrogen, bedacht ik me. Door het filmpje werd ik zo misselijk dat ik mijn maag voelde draaien, ik liep naar de badkamer en moest er mijn volledige ontbijt terug uitkotsen.

De rest van de dag kreeg ik paniekaanvallen en wist ik niet wat te doen. Mijn gsm had ik uitgezet uit schrik voor nog meer berichten van Dirk. Ik had alles in onze kamer opgeruimd en het hele huis van boven tot onder gepoetst om mijn gedachten te verzetten. De ganse dag flitsten de whatsapp berichten door mijn hoofd en iedere keer voelde ik me schuldiger. 's Avonds kwam Peter thuis met een brede glimlach op zijn gezicht. "Dag schat, hoe was je dag?", vroeg hij opgewekt. Voor ik kon antwoorden ging hij al verder, "heb je een lege batterij, ik probeer je al de ganse dag te bellen". Hij nam me langs achter stevig vast en zei met een lage stem in mijn oor "om te vertellen hoe hard ik ben als ik terugdenk aan onze geile avond". Terwijl hij dit zei voelde ik zijn gezwollen pik tegen mijn kont drukken, ik probeerde me sterk te houden maar toen het filmpje van Dirk voor mijn ogen flitste barstte ik in tranen uit. Peter draaide me om en keek me aan, "wat is er nou, vond je het te ver gaan, ik dacht dat je genoten had?" vroeg hij bezorgd. "Dat deed ik ook" zei ik tussen het snikken door, "maar deze morgen kwam ik het kaartje van Dirk tegen in de kast en ik heb hem een berichtje gestuurd", zei ik en barsten weer uit in een hevige huilbui. "Hij is hier toch niet geweest?" vroeg hij in paniek? "Nee schat, we hebben gewoon geappt" antwoordde ik schuldig. "Wat is dat dan, 'gewoon geappt' " vroeg hij me streng, "waar is je telefoon?". Ik wees naar de keukentafel. Zonder iets te zeggen nam hij de telefoon en startte hem op. "Schat waarom heb je dit gedaan, ik dacht dat we zo'n dingen samen zouden doen" zei hij teleurgesteld. "Ik weet het, sorry schat, maar ik was zo geil ik had geen controle over mezelf" zei ik hem. Ondertussen startte mijn telefoon op en werden we overladen door bliepjes van inkomende berichten, meldingen en gemiste oproepen van Peter. Hij opende whatsapp en begon met lezen. Zuchtend flitsten zijn ogen af en toe van het scherm naar mij en terug. Met een kloppend hart wachtte ik zijn reactie af. "What the fuck" hoorde ik hem mompelend in zichzelf zeggen terwijl zijn hoofd nee schudde. Ik zag hoe hij de foto's bekeek en me met een steeds rodere kop aankeek. Hij opende de filmpjes en de geluiden vulden de kamer. Hij keek me terug aan en ik zag aan zijn ogen hoe zijn blik veranderde. Hij las terug verder, "Oh en meneer wil met je afspreken" zei hij. "Waaaaaat", antwoordde ik, "ik voelde me achteraf zo schuldig dat ik mijn gsm heb afgezet, dus ik heb die berichten niet gelezen" probeerde ik hem uit te leggen. Hij legde de gsm aan de kant en kwam naar me toe en nam me stevig beet. "Ik begrijp dat je geil was" zegt hij "dat was duidelijk te zien en het heeft mij ook geil gemaakt kan ik je zeggen" ging hij verder "maar ik ben teleurgesteld dat je dit zonder mij gedaan hebt". Ik barstte weer in tranen uit, "sorry schat, ik heb je bedrogen" snikte ik. Hij lachte, "haha, je hebt me niet bedrogen, je bent gewoon een geil wijfje" zei hij bemoedigend, "maar beloof me dat je dit niet meer doet zonder dat we samen zijn". Ik beloofde het hem plechtig en was dit ook echt niet meer van plan. Hij gaf me een geile zoen waarmee ik doorhad dat hij het echt niet zo erg vond.

Hij lachte en zei "je was echt geil hť?". Ik knikte met een onschuldige blik en een rode kop van het huilen. "Moet je kijken" zei hij. Hij kwam naast me staan en scrolde door het gesprek. Ik zag het gesprek voor de eerste keer terug en door ons gesprek voelde ik me al wat minder schuldig. Hij tikte de foto van zijn pik aan en zei zelf "Fuck die man heeft echt een grote lul". Ik voelde de kriebels in mijn buik weer groeien terwijl ik naar de geaderde lul op het scherm keek en antwoordde hem met een goedkeurende 'hmmm'. Hij ging verder naar de naaktfoto's van mezelf en ik schrok van de geilheid van de beelden. "Zo'n foto's mag je me ook wel eens sturen" zei hij terwijl hij weer verder scrolde. Zijn stem klonk hees en de bobbel in zijn broek verraadde zijn opwinding. Hij kwam aan de foto's van ikzelf die met de dildo speelde en zonder iets te zeggen ritste hij met zijn vrije hand zijn broek open en haalde zijn keiharde pik uit zijn broek. "Pfff, je beelden maken me zo geil" mompelde hij. We stonden in de keuken en ik keek hem verbaasd aan. Zijn ogen waren op het scherm gericht en zachtjes begon hij zijn paal te bewegen terwijl hij langzaam naar de volgende foto's keek. Hij kwam aan de passage waarin Dirk fantaseerde over Peters lul in zijn kont, 'hmm, meneer is bi?" mompelde hij. Hij ging verder in het gesprek en kwam bij het filmpje waarop ik luid kreunend de dildo bereed. Het geluid van het filmpje vulde de kamer en ik voelde mezelf weer nat worden. Hij liet het filmpje nog eenkeer spelen terwijl hij met zijn andere hand langzaam zijn voorhuid over zijn kloppende eikel heen en weer trok. Ik werd aangetrokken door zijn gezwollen pik en in automatische piloot ging ik voor hem op mijn knieŽn zitten en nam ik zijn pik in mijn hand. "Wat ben jij een geil sletje" bracht hij uit, "mijn geil sletje". Ik voelde zijn pik op volle sterkte komen door mijn rukbewegingen en ik werd automatisch aangetrokken tot zijn kloppende eikel. Hij legde mijn telefoon op het aanrecht en trok zijn broek en boxer tot onder zijn kont en zei met een hese stem "pijp me schat". Ik haakte mijn vingers achter zijn boxer en trok hem samen met zijn broek tot op zijn enkels. Ik nam zijn geaderde pik weer beet en likte een druppel blinkend voorvocht van zijn eikel. De zilte smaak vulde mijn mond en maakte me nog geiler dan ik al was. Vol overgave begon ik zijn paarse eikel te bewerken terwijl ik hem goedkeurend hoorde kreunen. "Wat ben jij toch een geil sletje, pijp je ventje maar", hoorde ik hem kreunen. Door zijn geile taal ging ik hem steeds harder pijpen terwijl ik met een hand zijn ballen masseerde. Met mijn andere hand deed ik mijn broekknop open en daalde verder af in mijn doorweekte slipje. Terwijl ik heb bleef pijpen bespeelde ik mijn eigen clitje. Peter boog voorover en haakte door mijn bloesje heen mijn bh open. Ik voelde hoe mijn borsten hun steun verloren en slaakte een kreuntje van opwinding. Ik stopte even met pijpen en trok mijn bh uit terwijl ik mijn bloesje aanhield. Ik stroopte vliegensvlug mijn broek uit en ik zag hoe Peter volledig naakt ging. Ik ging weer op mijn knieŽn voor hem zitten en pijpte hem verder, alleen zat ik nu in mijn slip en bloesje en stond hij volledig naakt, nog steeds in onze keuken.

Peter boog zich weer voorover en ik voelde hoe hij mijn borsten door de stof heen streelde. Mijn gevoelige tepels schuurden tegen het textiel en ik werd nog heter. Peter kwam weer recht en riste mijn gsm van het aanrecht. Ik dacht dat hij nog eens naar mijn geile filmpjes wou kijken en probeerde hem zo diep mogelijk te pijpen. Mijn hand verdween weer tussen mijn benen en zachtjes masseerde ik mijn bolle kutlipjes door mijn natte slipje. Terwijl ik hem vol overgave pijpte hoorde ik plots het gekende klik geluidje van mijn smartphone. Ik keek omhoog en zag hoe Peter net een foto had genomen terwijl ik zijn blinkende paal bewerkte. "Deze stuur ik even naar Dirk" zei hij met een geile toon. Ik schrok en stopte meteen met pijpen "nee schat niet, doen, niet met mijn gezicht". "Oeps, te laat" antwoordde hij, "maar je bent niet herkenbaar, ik ben niet achterlijk" zei hij. Hij toonde het schermpje aan me en ik zag dat ik inderdaad niet herkenbaar was. De foto in het gesprek met Dirk liet een koude rilling over mijn rug gaan en ik voelde mijn kutje weer samen trekken. "Nou, pijp jij nu maar weer verder slet" zei Peter me gebiedend. Zijn taal maakte me gek en gehoorzaam nam ik zijn geaderde lul weer in mijn mond. "Ik bedank hem nog even om je zo lekker geil te maken" hoorde ik Peter zeggen.

"Ow, hier is hij al" zei Peter. Ik stopte met pijpen en vroeg Peter nieuwsgierig wat hij stuurde. "Gaat je niet aan, pijpen en zwijgen" zei Peter. Hij nam met een hand mijn hoofd vast en duwde me richting zijn pik. Ik nam zijn pik in mijn mond en hardhandig duwde hij het gevaarte in een keer tot achterin mijn keel. Ik voelde hoe mijn lichaam spontaan reageerde en ik begon te kokhalzen. Enkel seconden bleef ik op zin pik gespietst en weer hoorde ik mijn gsm een foto nemen. Eindelijk liet hij los en de pik floepte uit mijn mond. Ik bleef nog even kokhalzen terwijl lange draden speeksel van zijn pik naar beneden druipten. De tranen sprongen me even in de ogen van deze harde behandeling maar ze maakten nog geiler. "Dat zal je leren, sexten met een vreemde man" zie Peter, "Kom doe maar verder nu". Ik keek op en zag Peter druk in de weer met typen. Ik was zo nieuwsgierig naar wat de mannen elkaar vertelden. Net voor ik Peter weer wou verder verwennen zei hij "hij vraag hoe nat je bent". "MMM, heel nat schatje", antwoordde ik hem, "kijk maar". Ik stond op en ging op de keukentafel zitten, ik trok mijn benen op en spreidde ze wijd uit elkaar. Mijn lichtblauwe onderbroek vertoonde een donkerblauwe vlek tussen mijn benen. Peter keek me aan en zei "shit je bent kletsnat, wat ben jij toch een geile meid". Hij nam de gsm en richt die tussen mijn benen "klik" en weer verstuurde hij een foto naar Dirk. "Toon je kutje es schat", ging Peter verder. Ik trok mijn slipje opzei en mijn geschoren kutje werd ontbloot, weer stuurde Peter een foto. "Speel maar met jezelf", ging hij verder". Ik werd zo geil van dit tafereel en het feit dat Peter foto's van me nam en naar een andere man stuurde. Ik drukte met mijn voeten mijn bekken omhoog en trok mijn slipje uit. Ik zat nu met mijn blote kont op de keukentafel. Peter keek me met geile ogen aan, in de ene hand hield hij de smartphone, in de andere hand hield hij zijn harde pik die hij langzaam aftrok. Ik was nog meer opgewonden dan die ochtend en als een echte pornoster liet ik me gaan voor de lens. Ik trok mijn lipjes open en wachtte tot Peter weer een foto hand genomen. Ik begon mijn klitje te verwennen en af en toe hoorde ik een nieuwe klik. Terwijl de vingers van mijn ene hand steeds sneller over mijn clitje flitsten ging mijn andere hand op zoek naar mijn D-cup die onder mijn bloesje verborgen zat. Ik werd steeds geiler en met mijn bekken maakte ik automatisch neukbewegingen terwijl ik nu luid kreunend mijn borsten masseerde. Ik zag hoe Peter niet alleen van mij foto's nam maar ook af en toe zijn eigen pik naar Dirk verstuurde. Toen hij zag dat ik dit doorhad voelde hij zich betrapt en commandeerde hij me meteen meer. "Kom trek je bloes maar uit, hij wil je tieten zien". Ik gehoorzaamde hem en mijn bloesje lag twee tellen later op de keukenvloer.

"Kom mee naar boven" zei Peter naar me. Naakt huppelde ik hem voor op de trap terwijl ik een druppel geil langs de binnenkant van mijn bil naar beneden voelde lopen. Peter kwam achter me aan en ook op de trap nam hij een foto van mijn kont en mijn blinkende kutje. In onze kamer zette hij zich neer op de grond voor onze grote spiegelkast. Hij beval me om tussen zijn benen te knielen en hem weer te pijpen. Met mijn kont naar de spiegel gericht begon ik hem te pijpen, omdat ik wist dat hij me bekeek in de spiegel holde ik mijn rug zo goed mogelijk om hem mijn kutje volledig te laten zien. Hij kreunde luid dat ik hem zo lekker pijpte en ondertussen hoorde ik hoe hij foto's nam van mijn spiegelbeeld. Plots mompelde hij dat hij een ideetje had, hij beval me om met mezelf te spelen op het bed. Ik gehoorzaamde en vleide me neer op de koude lakens. Al snel vonden mijn handen mijn natte spleetje en kreunend verwende ik mezelf met twee vingers diep in me terwijl mijn ander hand over mijn clitje gleed. Peter nam foto's uit alle hoeken van me en ik werd steeds wilder van deze photoshoot voor Dirk. Met mijn bovenarmen drukte ik mijn borsten samen en Peter moedigde mij aan om zo geil mogelijk op de foto te staan. Peter legde de telefoon even aan de kant en kwam geknield naast mijn hoofd zitten. Zin pik bengelde boven mijn gezicht en gewillig nam ik hem in mijn mond terwijl mijn handen nog steeds mijn kutje verwenden. Peter streelde mijn borsten ruw en ik werd steeds meer opgewonden. Zijn ene hand ging naar beneden en kwam tussen mijn benen terecht. Automatisch haalde ik zelf mijn hand weg en liet hem zijn gang gaan. Zonder aarzelen stootte hij twee vingers in mijn kletsnatte kutje en ging me met een rottempo vingeren. Dit had hij nog nooit gedaan. De hele kamer vulde zicht met een soppend geluid terwijl zijn vingers aan een rottempo tekeer hingen. Mijn handen legde ik op mijn borsten terwijl ik een orgasme voelde opkomen. Stotend met mijn heupen de lucht in kwam ik zijn gevinger tegemoet. Ik had geen controle meer over mijn lijf en schreeuwde "ga door, ik kommmmm". Peter hield het tempo aan en terwijl ik hard in mijn eigen tepels kneep kwam ik schreeuwend en schokkend klaar terwijl ik een warme gloed van kutsappen uit me voelde stromen, langs mijn bilnaad op de lakens. Ik was volledig in extase als Peter het tempo eindelijk verlaagde en zijn vingers uit me haalde. Luid hijgend lag ik na te genieten terwijl ik zag hoe Peter mijn gsm nam, gevolgd door twee klikjes van het fototoestel.

Peter had er nog altijd niet genoeg van, hij veerde uit het bed en haalde de monsterdildo uit ons nachtkastje. Hij liep naar de spiegelkast en zette de lul op de spiegel met de zuignap. Voor ik kon bekomen gaf hij me al nieuwe bevelen. 'Kom, Dirk wil gepijpt worden' zei hij terwijl hij naar de dildo knikte. De gedachte alleen al wond me op en zonder nadenken ging in knielen voor de spiegel en nam de dildo in mijn mond. Ik was zo ver heen dat ik mezelf ervan overtuigde dat ik Dirk echt aan het pijpen was en vol overgave liet ik me gaan. Ik nam de lul zo diep mogelijk in mijn keel en en masseerde met een vrij hand mijn broze klitje. In de spiegel zag ik mezelf bezig en werd geil van het tafereel. Ik hoorde hoe Peter rond me liep en af en toe een foto nam.

Hij knielde achter me en trok met zijn stevige handen mijn billen uit elkaar. Voor ik door had wat er gebeurde voelde ik hoe hij zijn gezicht tussen mijn benen begroef en vol overgave mijn kutje begon te likken. Als een bezetene ging hij tekeer en likte in lange halen van mijn klitje tot mijn kont. Het was de eerste keer dat hij mijn kontgaatje likte en door het geile gevoel holde ik mijn rug nog meer om mij zo goed mogelijk aan hem aan te bieden. Cirkelend ging zijn tong rond mijn kontgaatje en af en toe verdween het topje naar binnen. Ondertussen bleef ik de geaderde dildo op de spiegel pijpen alsof mijn leven er van af ging. Peter bleef me likken en ik ging terug steeds luider kreunen. Plots stopte hij en zonder ťťn aarzeling duwde hij zijn lul tot aan de stam in mijn kutje. "Fuck wat ben ik geil" fluisterde hij me toe terwijl hij me aan een hoog tempo begon te neuken. Even ging het wat trager en hij zei "even een filmpje maken voor Dirk". Terwijl hij filmde kreunde hij, "kijk hoe heerlijk ze je pijpt Dirk". Dit was voor mij een aanmoediging om met nog meer overgave de lul op de spiegel zo diep mogelijk te pijpen terwijl ik door Peter geneukt werd. Peter legde de telefoon weer aan de kant en voerde het tempo weer op. Ik ging met een hand terug naar mijn overgevoelige klitje en streelde mijn kletsnatte knopje in het tempo van Peters geneuk. Ik stopte met pijpen om mijn kont nog meer de lucht in te duwen en Peter kreunde goedkeurend. Steeds sneller ging hij te keer en ik voelde hoe zijn orgasme naderde. Zijn beide handen lagen op mijn kont en bij iedere stoot spiesde hij mij met zijn handen nog wat harder op zijn kloppende pik. Door dit geile tafereel voelde ik ook mijn eigen lichaam weer opspannen en nieuw orgasme naderen. Peter neukte me steeds harder en kreunde het uit, "schat ik ga komen". Steeds sneller neukte hij mijn kutje en steeds sneller ging ik met mijn vingers over mijn klitje. Zonder enige aankondiging verplaatste Peter zijn hand van mijn kont en duwde in ťťn keer zijn duim in mijn gelikte kontgaatje. Ik wist even niet waar ik het had en kreunde het uit. Peter neukte me verder met zijn duim in mijn kont en dit werd me te veel, luid kreunen kwam ik klaar en ik zakte van uitputting door mijn knieŽn. Peter kwam ook omlaag en enkele stoten later spoot hij met een oerkreet mijn kutje vol. Hijgend bleef hij stoten terwijl de warme lading zaad mijn kutje binnen kwam. Peter kwam van me af en een warme gulp zaad liep uit mijn grotje. "Ik hou van je" zei hij terwijl hij mijn voorhoofd kuste. Zonder nog veel te zeggen kropen we uitgeput in bed. Al snel vielen we in elkaar gestrengeld in slaap na een geile tweedaagse.

Pas de volgende ochtend bekeken we het whatsappgesprek opnieuw en zagen we hoe geil Dirk van ons was geworden. Van alle foto's en filmpjes van ons en hem werden we terug geil en hebben we samen gemasturbeerd, om te neuken waren we nog te vermoeid. We spraken af op een groepsgesprek te staren op Whatsapp met Dirk en beloofden om buiten dat gesprek geen contact te hebben met hem. Waartoe dat heeft geleid, vertel ik nog wel ...

Zoek naar meer verhalen van Britt_Peter...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: TrioDoor: Michelle
Gelezen: 1827x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pik Likken Spuiten
24-06
7.4
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 8620x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 6569x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 11908x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6830x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 15201x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4234x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9696x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 8009x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9931x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10727x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 10036x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11796x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12675x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7762x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net