Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 77x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 10863x
Lengte: Lang
Mijn Excuus..
Door Jongevent25 - Mijn Profiel Pagina

Het begon allemaal dat ik een jaar of 13 was. Het was in ons toemalige huis. Wij woonden daar met plezier en hadden een goede band met de buurt. Ook onze buren, een jaar of 70, waren altijd erg vriendelijk. Doordat deze mensen een jaartje ouder werden, waren zij niet meer in staat om in dit huis te blijven wonen.

Nadat het huis 3 maanden heeft leeg gestaan kwamen er nieuwe mensen in. Ze waren een jaar of 35. Meteen was er een gespannen sfeer. Geen gedag zeggen of scheef kijken werden dagelijkse kost. Ik werd later als 15 jarige jongen ervan beschuldigd dat ik hun schutting had beschadigd terwijl ik er niets mee te maken had etc. Ruzies tussen mijn ouders en de buren werden steeds erger. Dit leidde ertoe dat alle kwa-jongens dingen die elke jongere jongen doet, altijd belande op het adres van de buren. Dan was er ten minste iets waar ze me echt van konden beschuldigen om wat ik ook echt had gedaan.

Uiteindelijk hebben mijn ouders besloten om te gaan verhuizen omdat mijn moeder het niet meer aankon.

We zijn nu 10 jaar verder. Ik ben ondertussen 25 jaar en een stuk volwassener. Ik realiseer mij dat ik niet alles wat ik wel echt tegen de buren heb gedaan kan rechtvaardigen en voel me dan ook over sommige dingen een soort van schuldig.

Mijn ouders gingen 3 weken op vakantie, wat betekende dat ik het rijk alleen had. Ik was sinds kort weer vrijgezel en had behoorlijk wat plannen om te gaan doen in deze drie weken. Dit was inclusief huisfeesten, meiden uitnodigen en de gemiste seksuele schade inhalen. Want ook ik had gewoon mijn behoeftes.

Ik wist altijd wel dat ik een soort van biseksueel kantje had. Niet dat ik op jongens viel, maar mijzelf vingeren, buttplugs en dildo's vond ik erg lekker om te doen of gebruiken. Ik had ooit een keer een date gehad met een man via een chatsite waarbij ik hem gepijpt heb en waarbij hij toen mijn kontje heeft bewerkt met een heerlijke dildo. Ik vond dit erg lekker, maar had nooit de durf en lef gehad om meer stappen te zetten.

Na een week heerlijk gefeest te hebben lag ik heerlijk in de tuin in het zonnetje uit te kateren. Ik liep naar mijn auto om wat te pakken en liep toen bijna tegen Saskia aan, dť toemaligge buurvouw. Ze keek me aan maar liep zonder iets te zeggen door. Dit voelde zo raar. Weer kwam het schuld gevoel omhoog. Zou dit dan toch allemaal mijn schuld zijn?

Toen ik weer in de tuin lag kon ik aan niets anders denken en besloot een gewaagde stap te maken. Ik ga mijn excuses aabieden!

Twee dagen later werd ik wakker en voelde dat dit het moment was. Ik stapte onder de douche en knapte mijzelf een beetje op. Trok wat makkelijk zittende kleding aan en stapte op de fiets. De hele rit was ik aan het bedenken wat ik zou gaan zeggen. "Sorry van toen" of "beste buurvrouw, het spijt me". Naja weetje, laat maar. Ik verzin daar ter plekke wel wat.

Eenmaal aangekomen zette ik mijn fiets voor het hek. Liep naar de deur en belde aan. Saskia deed open. Ze stond voor me in bikini met een doek om haar middek geknoopt. Maar mijn hemel, ik wist niet dat Saskia zulke grote borsten had! Ik gok op een goeie E cup, misschien nog wel groter. Terwijl mijn ogen wisselde van blik, vsn haar borsten naar haar gezicht wist ik half stotterend iets uit te brengen. "Hoi buurvrouw, ehmm, sorry van ehmm toen. Ik wil dit erg graag goed maken en ehhm ik wil ervoor zorgen dat we voortaan gewoon gedag kunnen zeggen en het geen wat er allemaal is gebeurd vergeten". Ze gaf een kugje op het moment dat mijn ogen weer afdwaalde naar haar borsten. Hierdoor voelde ik me betrapt en kleurde rood op. Ze vertelde mij dat ze er niet zoveel om gaf en dat ze met Jimmy ging overleggen wat ze er mee moest. Ze zou wel langs komen met een antwoord. Nadat ze dat gezegd had gooide ze de deur dicht.

Hier stond ik dan, volledig verrast door wat er net gebeurd was. Totaal iets anders dan ik had verwacht. Ik liep met nog steeds een rode kop terug naar mijn fiets en zag toen ik opstapte dat Saskia voor het raam stond. Ze keek mij recht in mijn ogen aan terwijl ze aan het bellen was. Toen ik op de fiets zat kon ik alleen maar aan die blik op die gigantische borsten denken. Ik vond dit zo geil dat mijn pik echt keihard in mijn broek zat. Fietsen en tegelijk een kei harde pik hebben gaan niet echt goed samen kwam ik achter.

Eenmaal thuis was ik nog steeds boter geil en ging ik doen wat ik het geilste vond. Een grote plug pakken die kon trillen, een handdoek in de zon uit het zicht van de buren neerleggen en heerlijk met mijzelf spelen. Zodoende rende ik naar de douche, koppelde de spoelkop aan en bracht de kop in. Na een aantal keer mijn darm vol en weer leeg laten lopen was ik van buiten en van binnen weer schoon. Ik liep naar boven en pakte mijn geheime kistje uit de kast met daarin al mijn speeltjes. Pakte een lekker formaat plug en wat glijmiddel, trok mijn broek en boxershort uit en nam mijn zwembroek mee.

Eenmaal in de tuin ging ik lekker in het zonnetje liggen. Ik was naakt en vrij, heerlijk! Ik ging op mijn knieŽn zitten, boog voorover en bracht wat glijmiddel aan op mijn kontje. Ik deed wat middel op de plug en bracht deze heerlijk stukje voor stukje naar binnen. Met zijn 6cm doorsnee voelde ik me heerlijk gevuld toen ie eenmaal goed op zijn plek zat en zette de tril functie aan. Ik ging met op mijn rug liggen en begon heerlijk met mijn staalharde paal te spelen. Ik merkte dat mijn prostaat te veel en snel gestimuleerd werd en zette hem wat lanzamer. Ik droomde tijdens het spelen weer af naar die borsten en begon te fantaseren over hoe die borsten zonder bikini eruit zagen. Zouden ze stevig zijn of hangen?

Doordat ik erg aan het genieten was en een beetje aan het dagdromen was, hoordde ik niet dat de bel al een paar keer ging. Na 3 keer schrok ik wakker, trok ondanks dat de plug nog diep in mijn kont zat, mijn zwembroek aan. "Het zal wel de postbode zijn die even een paketje afleverd" dacht ik. Met een behoorlijke nog langzaam trillende plug in mijn kont en een nog keiharde pik liep ik naar de voordeur. Ik deed de deur open en zag Saskka en Jimmy staan. Ik schrok me dood. Sta je dan met een grote plug in je reet en een tent aan de voorkant. "Wij komen naar aanleiding van je excuus even met je praten" zei Saskia. Ik keek naar haar borsten en zag dat haar borsten heerlijk door haar truitje heen schenen. Dit zorgde ervoor dat mijn paal onwijs hard werd en ik mijn harde pik in mijn zwembroek moest proberen te verbergen. Daarna nodigde ik ze uit om verder te komen.

Eenmaal binnen bood ik ze een plaats aan aan de tafel in de open keuken. Ze namen plaats en ik vroeg of ik wat te drinken kon inschenken. Ze antwoorde beide met wat fris en liep een beetje schuivelend richting de koelkast om mijn nog steeds harde pik te verbergen. Nog steeds met een schaamtelijk rode kop bood ik voorover om wat drinken te pakken. Ik voelde de voet van de plug door de dunne stof van mijn zwembroek heen drukken en hoopte erop dat ze dit niet gezien hadden. Terwijl ik wat drinken in schonk voelde ik mijn pik gelukkig wat slapper worden. Ik nam de glazen mee en ging ook aan tafel zitten. Het moment dat ik ging zitten voelde en hoorde ik de plug op de stoel trillen. Ik probeerde voorzichtig onder tafel het knopje van de plug te vinden wat mij gelukkig lukte en zette hem uit. Dit luchte mij erg op.

Na wat praten over wat ik allemaal uitgespookt had vroeger en dat het mij speet hadden ze hun glazen leeg gedronken. Jimmy vroeg of ie nog wat drinken mocht. Ik liep naar de koelkast, boog wat voorover om de fles te pakken en voelde opeens een hand de voet van de plug vast pakken. "Zie je wel, ik dacht al dat ik net wat zag en hoorde!" riep jimmy. "Dit homoseksuele sletje heeft gewoon in buttplug in zijn sletten reet zitten terwijl hij zogenaamd sorry zegt." Ik werd in een klap weer rood en wist niet hoe snel ik weer rechtop moest staan. Het enige wat ik nog uit kon spreken was dat ik geen homo was. Hij pakte me bij mijn haar en dwong me op mijn knieŽn. Terwijl hij met een hand mijn haar vast hield, trok ie met zijn andere hand zijn riem los, zijn knoop los en liet zijn broek zakken. Er verscheen een boxer short met een enorme bobbel erin. Hij duwde mijn gezicht tegen die bobbel en zei: "jij bent misschien geen homotje, maar laat ik nou eens net zo geil zijn van jongens sletjes als vrouwelijke sletjes!" Hij stopte zijn hand in zijn boxer en haalde zijn paal tevoorschijn. Zo een enorme paal had ik zelf in bisex filmpjes weinig gezien. Ik mocht er zelf ook wel zijn met 18cm, maar ik gokte deze toch op een cm of 22 en behoorlijk dik. Hij sloeg zijn grote paarse eikel tegen mijn wang en beveelde me om mijn mond te openen. Ik weigerde dit en probeerde me te verzetten. Toen voelde ik twee kleinere handen vanaf achter me mijn mond open doen. Jimmy pakte zijn kans en propte zijn dikke eikel in mijn mond. Nu werd ik dus iets van verkracht in mijn mond, maar ik moet toegeven dat ik het heerlijk vond. Mijn paal stond keihard in mijn boxer. Ik probeerde met mijn kont op mijn hak van mijn voet te zitten zodat ik heerlijk die plug heen en weer kon halen. Saskia zag dit en vertelde Jimmy dat ik die plug aan het rijden was. Jimmy begon gemeen te lachen en begon langzame neuk bewegingen te maken in mijn mond. Steeds dieper drukte hij zijn eikel mijn mond in. Ik kreeg van Saskia de tip dat als ik wou blijven ademen, te ademen via mijn neus. Dit werkte wel redelijk, maar des ondanks bleef het lastig met die dikke eikel die zich steeds verder een weg baande richting mijn keel.

Na een minuut of 10 en met een vent voor me die zijn eikel in mijn keel aan het stoten was, trok Saskia mijn kont naar achter zodst ik in Doggy kwam te zitten. Ze trok mijn broek van mijn kont en gaf een geile kreun om wat ze zag. "Mmmm we gaan eens kijken hoe groot die plug is binnen in dat sletterige kontje. " Zonder enige waarschuwing trok ze de plug uit mijn kont wat resulteerde in een behoorlijk branderig en gevoelig sterretje. "Jezus Jim, kijk wat die slet in zijn jongenskutje had zitten!" Jimmy keek en aan zijn geluiden te horen beviel het hem wel. Ik bleef zuigen op zijn paal en begon steeds meer mijn best te doen. Het ging elke minuut met minder dwang, maar met meer overgave. Saskia had ondertussen mijn paal gevonden en begon deze, terwijl ze met twee of drie vingers in mijn kont aan het roeren was, heerlijk te melken. Ik werd zo onwijs geil van het hele gebeuren dat ik ondsnks mijn mond vol had hard begon te kreunen. Toen haalde Jimmy zijn paal uit mijn mond en ging Saskia op het aanrecht zitten. Jimmy ging voor haar staan en drukte zijn paal Saskia haar natte kutje in. Ik moest dichterbij komen en Jimmy pakte mij weer bij mijn haren. Saskia trok haar shirtje omlaag en die prachtige grote borsten vielen over haar kraag heen. Ze waren supercstevig en hingen heerlijk. Hij duwde mijn hoofd naar haar tepel en beveelde mij om die om en om met mijn geile tong te gaan verwennen. Na enkele momenten werd mijn hoofd van haar borsten af getrokken en moest ik van dichtbij kijken hoe Jimmy zijn grote pik in Saskia der kutje verdween. "Begin jezelf maar flink voor te bereiden door je kutje op te rekken met je vingers en die plug want jij bent met een aantal minuten aan de beurt. Dan ga ik dat jongenskutje is even flink oprekken. En het maakt me niet uit of je er dan klaar voor bent, want ik stoot hem meteen tot mijn ballen naar binnen!" Ik pakte de plug erbij en terwijl ik van dichtbij mee keek hoe Saskia der kutje behoorlijk werd opgerekt, neukte ik als een gek mijn eigen kont met die plug. Er helemaal in, en er meteen weer uit. Er helemaal in en er meteen weer uit. Dat wisselde ik af door zo veel mogelijk vingers in mijn kont te proppen. Na 5 minuten stapte Jimmy van Saskia vandaan en zag ik wat wit slijm uit haar kutje druipen. "Zo sletje, jij gaat nu fijn Sas haar kutje leeglikken terwijl ik mijn tweede voorraadje zaad diep in je darmen ga spuiten." Ik ging met mijn hoofd naar haar kutje toe en stak mijn tong uit. Voor het eerst in mijn leven proefde ik zaad. Ik vond het zo een geile en lekkere combinatie, zaad en kutvuocht, dat ik mijn best deed om alles goed proper te likken. Terwijl mijn tong als een bezetene tegen Saskia haar kutje terkeer ging en zei heerlijk haar borsten aan het kneden was nam Jimmy achter mij plaats. Ik voelde iets diks tegen mijn openstaande grotje aanduwen en hij maaktte zijn afspraak waar. Hij pakte mijn heupen en stootte zonder waarschuwing zijn stam mijn reet in. Ik voelde mijn ster oprekken en zelfs wat uitscheuren. Ondanks de pijn overheerste de geilheid en begon ik geil te kreunen. Dit zag hij als aanmoedeging en begon mijn kont zonder genade hard en grof te naaien. Dit ging zo een minuut of 10/15 door terwijl ik Saskia haar kutje en kontje aan het likken was. Saskia kwam volgens mij voor de 10 keer klaar of zo en ook Jimmy begon hard te kreunen en steunen. "Oooh jochie toch, ik ga je sletten kutje zo geil volspuiten!!" Na een aantal stoten meer voelde ik al zijn spieren aanspannen en ook zijn paal werd nog dikker. Ik voelde hoe met pulsen iets warms naar binnen werd gepomt terwijl hij tot zijn ballen in mijn hol zat. Na een aantal seconden trok hij zijn pik uit mijn reet en ik moet bij omdraaien. Hij beviel mij mijn mond weer open te doen en ik moest zijn paal schoonlikken. Gretig likte en zoog ik alle laatste beetjes van en uit zijn paal tot hij weer goed schoon was. Ik voelde zijn zaad al langzaam uit mijn ruim openstaande gat stromen. Ik ging wat voorover zitten en voelde hoe twee handen mijn billen uit elkaar trokken. Ik keek om en zag hoe Saskia met haar tong richting mijn openstaande kontje ging. Ze stak haar tong mijn kontje in op hetzelfde moment dat ik verder ging met Jimmy zijn pik. Terwijl ik hem verder schoon zoog likte Saskia mijn kontje leeg en begon ze mijn paal weer te melken. Doordat ik zo onwijs geil was duurde het maar een paar tellen tot ik ging komen. Ze draaide zich op en ging met haar mond om mijn pik en ving al mijn zaad met haar geile bekkie op. Nadat ze alles had doorgeslikt trok ook Jimmy zijn paal terug en hees zijn broek op. Hij pakte de plug en stopte die terug in mijn openstaande en uitgelubberde kontje. Saskia fatsoeneerde zichzelf ook en liep naar Jimmy. Er werd wat heen en weer gefluisterd. Daarna zij Jimmy:" oke, luister goed. Jij zei dat je alles wilde doen om het goed te maken, bij deze stap 1. Nu gaan we over naar stap 2 en zal jij minimaal 1 keer per week jezelf aanbieden aan Saskia of mij. Na 5 keer gaan we verder kijken hoe en wat we met je aan moeten." Ondanks dat dit me erg spannend leek, klonk dit erg goed en gaf aan dat ik het goed vond.

Nadat ze weg waren besefte ik mij iets. Dit alles gebeurde allemaal voor het raam. Als iemand voorbij had gelopen en fiegene had goed gekeken konden ze tussen de gordijnen door alles mee genieten. Toen ik wat afgekoeld was ben ik maar in de tuin gaan liggen. Met nog steeds een behoorlijk harde pik begon ik mijzelf rustig weer wat te verwennen. De plug kon ik even niet aanraken vanwege een overgevoelig kontje, maar kon het niet laten om even geil met mijn pik te spelen. Dit resulteerde in een geil orgasme en een buik vol zaad. Langzaam viel ik naakt in slaap met een grote plug in mijn kont en een buik vol zaad.

----

Ik hoop dat jullie dit verhaal wat vonden. Als iemand dit echt kan laten gebeuren hoor ik het graag.

Bij leuke waarderingen zal ik het volgende deel schrijven.

Mark

25/198/94/18x6. ;-)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Vakantie Baantje - 9Door: Marco 1968
Gelezen: 7137x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
14-07
9.1
:: Vakantie Baantje - 8Door: Marco 1968
Gelezen: 7967x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-07
8.7
:: Vakantie Baantje - 7Door: Marco 1968
Gelezen: 6860x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 6Door: Marco 1968
Gelezen: 7565x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 5Door: Marco 1968
Gelezen: 7834x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
08-07
8.8
:: Big Boys-wedstrijd - 2Door: MBrinx
Gelezen: 4581x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Big Boys, Wedstrijd, Paul, 18, Sexparty, Club, Uitgaan, Kroeg
07-07
9.4
:: Big Boys-wedstrijd - 1Door: MBrinx
Gelezen: 9194x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.7
:: Kamer VrijDoor: Bas
Gelezen: 12820x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
04-07
8.6
:: Vakantie Baantje - 4Door: Marco 1968
Gelezen: 9532x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
26-06
8.9
:: Vakantie Baantje - 3Door: Marco 1968
Gelezen: 22659x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 2Door: Marco 1968
Gelezen: 25177x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 1Door: Marco 1968
Gelezen: 22944x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.3
:: TrioDoor: Michelle
Gelezen: 10968x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pik Likken Spuiten
24-06
7.4
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 11804x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 8499x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 588