Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 101x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 13938x
Lengte: Lang
Scoutingkamp
Door Serviesgoed22 - Mijn Profiel Pagina

Het was hartje zomer. Met onze scoutinggroep waren we neergestreken in de buurt van Almelo. We zouden daar een week verblijven, voordat we weer terug naar huis zouden gaan. Ik, Martijn, was 17 jaar en zat al een flink aantal jaar op deze scoutinggroep. Mijn beste vriend, Thijs, was ook 17 jaar en had ik leren kennen via de scouting. We deden echt alles samen, ging samen vissen, deden samen gamen en ga zo maar door. En natuurlijk zoals de leeftijd het behoorde, keken we inmiddels ook samen naar de meiden die er rondliepen op het kampterrein. Een daarvan was de blonde Sanne. Ze was 16 jaar, maar had een geweldig mooi lichaam. Voor haar leeftijd had ze al lekker grote borsten en een kleine schattige kontje. Als ze dan weer eens voorbij kwam lopen, dan keken we verlekkerd naar haar en lachten we met elkaar terwijl we zeiden, wat we met haar wilde doen.

Het was ongeveer halverwege de week toen we plotseling de pineut waren om de afwas te doen. Wij baalden in eerste instantie allebei vrij heftig. Totdat we zagen dat ook Sanne de afwas met ons moest doen. Ze ging gekleed in een wit t-shirt met een strak zwart sportbroekje eronder. Wij zagen onze kans schoon om eens iets meer te zien van Sanne, dan dat we tot nog toe gedaan hadden. Dus gedurende de afwas begon we te etteren en water over en weer gooien. Natuurlijk bewust gemikt op het witte t-shirt van haar. En ja, het had zijn effect. Want tot onze grote verbazing had ze dus geen bh aan onder haar t-shirt. Twee heerlijk mooie borsten kwamen tevoorschijn. We zagen dat haar tepels door de stof heen staken, terwijl de rest ook goed zichtbaar was. Wij lachten en knikten allebei goedkeurend. Toen Sanne het door had wat er gebeurd was, bedekte ze haar borsten met haar handen en liep ze foeterend weg. En liet ons achter om de afwas af te maken. We zagen haar de rest van die afwas niet meer terug.

Omdat onze groep een vrije middag had, doken Thijs en ik onze tent in. Wij deelden samen een tent.

“Zo, heb je die tieten van Sanne gezien,” zei Thijs.

Ik knikte. “Die waren echt lekker”

“Ik zou ze wel eens een keer willen vasthouden,” vervolgde Thijs “En dan lekker in knijpen. En likken”

We lachten allebei om de praat van Thijs. Niet alleen dat, maar ik zag dat in de broek van Thijs ook iets begon te groeien. Hij liet zijn hand naar beneden glijden en begon ongeneerd er in te kneden. “Ik ben er wel geil door geworden,” zei hij.

“Ik ook,” vertelde ik tegen hem. Ook ik had inmiddels een bobbel in mijn broek.

“Weet je wat, we hebben toch een vrije middag. Ik ga mij erop aftrekken,” zei Thijs en zonder mijn antwoord af te wachten, trok hij zijn broek uit en begon hij met zijn halfharde penis te spelen. Ik keek mijn beste vriend geschokt aan. Ik wist dat we veel deelden, maar dit was toch wel een beetje veel...toch?

“Kom op, ik zie dat je ook geil bent, doe gewoon mee, dan is het voor mij ook wat minder vreemd,” zei Thijs. En hij had ook wel gelijk. Ik was geil door wat ik net gezien had van Sanne. En aangezien Thijs toch al bezig was. Kon ik ook wel meedoen. Dus ik trok mijn broek ook uit en begon ook te spelen. Zo lagen we eventjes, in stilte in onze tent. Allebei verzonken in de wilde fantasieën die we hadden over Sanne. Ik fantaseerde, dat ze op haar knieën voor mij zat en mij aan het pijpen was. Langzaam heen en weer met haar mond, terwijl ze met haar tong iedere keer over het puntje van mijn pik heen vloog. Ik sloot mijn ogen om het wat beter te visualiseren. Mijn wilde fantasie werd onderbroken door Thijs.

“Je hebt trouwens wel een grote pik,” zei hij plots tegen mij. Mijn ogen vlogen open en ik zag dat Thijs gestopt was met zichzelf af te trekken en naar mij keek. Ik schaamde mij een beetje. Dit had ik eigenlijk niet verwacht.

“Mag...mag ik eens voelen?” vroeg hij. Ik wist eigenlijk niet hoe ik moest reageren, maar aan de andere kant. Thijs was mijn beste vriend. Ik gaf hem een goedkeurende knik en ik voelde hoe hij zijn hand eerst twijfelend op mijn dijbeen legde om vervolgens mijn harde staaf vast te pakken. Er ging een tinteling door mijn lichaam. Dit voelde zo anders aan als dat ik mezelf aftrok, maar tegelijkertijd wond het mij ook wel op. Langzaam begon hij met zijn hand eroverheen te wrijven.

“Wow, dit voelt wel anders aan,” zei hij. Ondertussen begon hij wat sneller met zijn hand te bewegen. Ik kon het niet geloven. Mijn beste vriend lag mij hier af te trekken.

“Is dit lekker?” vroeg hij aan mij. Ik knikte naar hem.

“Ik moet zeggen, dat ik stiekem ook wel geil vind om een andere jongen af te trekken,” zei hij vervolgens en hij kwam wat dichter tegen mij aan liggen. Ik voelde dat zijn penis tegen mijn been aan lag en ik besloot om hem ook maar hetzelfde gevoel te geven. Ik nam met een van mijn handen zijn pik vast en begon hem af te trekken. Ik merkte dat hij het lekker vond, aangezien hij zacht begon te kreunen. We draaiden onze hoofden naar elkaar en zagen dat we allebei aan het genieten waren en als vanzelf begonnen we te zoenen.

We waren Sanne inmiddels helemaal vergeten en lagen hier alleen maar te genieten van elkaars aanwezigheid. De geilheid in de tent steeg tot een hoogtepunt. Thijs onderbrak onze zoen en stopte met mij af te trekken. Ik was in eerste instantie teleurgesteld, totdat ik merkte wat hij van plan was. Hij hing zijn hoofd boven mijn pik en keek er naar. Beetje onzeker, maar ook zeer zeker geil. Hij liet zijn hoofd zakken en nam mijn penis in zijn mond. Ik sloot mijn ogen. Dit was zoveel beter dan het aftrekken. Ik voelde hoe zijn lippen mijn pik omsloten en hoe zijn tong heen en weer bewoog. Ik begon met mijn hand door zijn haar te wrijven als teken dat hij het goed deed. Ondertussen was ik gestopt met hem af te trekken. Het genot van zijn mond over mijn penis heen deed mij alles vergeten. Hij nam de ene keer mijn pik helemaal in zijn mond om dan weer eens af te wisselen met het aflikken er van. En uiteindelijk was het allemaal te veel voor mij en spoot ik zijn mond vol. Hij was er eerst verrast door, maar slikte het daarna gewoon in. Hij kroop terug naar boven en we begonnen weer met zoenen. Ik proefde nog een beetje van mijn eigen sperma. Het was eigenlijk verrassend lekker en nu wilde ik wel weten hoe Thijs zelf smaakte. Dus ik onderbrak onze zoen en draaide me om. Ik stortte mij op de keiharde pik van Thijs. Hij was inderdaad kleiner als die van mij, maar dat maakte mij niet uit. Ik was zo geil geworden dat ik de penis zonder enige twijfel in mijn mond nam. Ik begon hem voorzichtig en rustig te pijpen. Op een langzaam tempo. Ik wilde dat mijn beste vriend net zo zou genieten als dat ik gedaan had. Ik voelde dat Thijs mijn pik weer omvatte en begon af te trekken. In een mum van tijd was deze weer stijf. Dit was voor hem het teken om deze weer in zijn mond te nemen. Daar lagen we dan; beste vrienden in een tentje elkaar te pijpen.

“Zo, zo. Gaat het lekker heren?” hoorde we plots. Allebei lieten we elkaars penis uit de mond vallen en keken we naar de opening van de tent. Daar stond Sanne. Ze had haar witte t-shirt inmiddels vervangen voor een geel exemplaar en keek met een ondeugende blik naar ons. Wij schaamden ons dood en kropen overeind.

“Nou, was het lekker?” vroeg ze nog een keer.

Ik liet mijn hoofd naar beneden hangen en durfde geen antwoord te geven. Ook Thijs leek niet in de stemming om een antwoord te geven aan de blondine. Sanne was toch vastberaden leek het en ging naast mij op mijn luchtbed zitten.

“Nou was, Thijs pik lekker in je mond? En pijpte hij goed?” bleef ze doorgaan. Ik probeerde mijn hoofd af te wenden.

“Het zag er in ieder geval wel geil uit,” zei Sanne. “En ik was nog wel zo boos op jullie, maar met zo’n show kan ik toch onmogelijk boos worden.” Ik wist niet wat ik hoorde. Wat was dit nu? Sanne legde een van haar handen op mijn been.

“Ik wilde eigenlijk vragen of ik mee kon doen, maar als jullie zo verlegen zijn”

Thijs en ik keken elkaar geschokt en verbaasd aan. Meende ze dit nu of was dit een of ander gemeen plan van haar.

“Misschien dat dit wat meer helpt,” zei ze. Ze liet mijn been los en trok haar t-shirt uit. Haar volle borsten zagen er prachtig uit. Haar tepels stonden van opwinding rechtovereind. Bij Thijs en mij begonnen onze penissen weer langzamerhand te groeien.

“Kijk dat lijkt er wat meer op,” zei Sanne en keek met een verlekkerde blik naar wat er aan het gebeuren was. De 16-jarige blondine was een stuk minder verlegen dan dat wij dachten. Zeker toen ze plots ook nog eens haar zwarte sportbroekje uittrok. Ze had er niks onderaan! Voor het eerst in ons leven zagen Thijs en ik in het echte een blote poes. En het glimde van het vocht. Het was duidelijk dat Sanne ontzettend had genoten van wat Thijs en ik aan het doen geweest waren. Hoe lang zij daar had gestaan, wisten wij niet, maar lang genoeg zo te zien. Haar rechterhand legde ze toen aan de binnenkant van mijn been.

“Nou, zullen we dan maar beginnen,” zei ze en nam mijn penis in haar handen en begon mij af te trekken.

Sanne deed het heel anders dan dat Thijs voorheen gedaan had. Met een veel zachtere aanraking en zachtere halen begon ze over mijn pik heen te wrijven. Ik kreunde zachtjes. Ik zag hoe Thijs inmiddels was begonnen met zichzelf af te trekken. Het wond mij alleen maar meer op. Sanne schoof zichzelf inmiddels tussen ons in en nam met haar andere hand de penis van Thijs is haar handen. Zo zat ze daar in al haar blootheid ons beiden af te trekken. Voor ons was dit het teken dat we onze shirts ook maar uit moest trekken. De shirts vlogen op de hoop met kleding die in een hoekje lag en daar zaten we met z’n drieën naakt in de tent. Ik zette als eerst de volgende stap en begon Sanne te zoenen, terwijl ik met een andere hand haar borst vast pakte en begon te kneden. Duidelijk had Sanne hier op zitten wachten, want ze voelde vol overgave terug. Thijs boog zich voorover en begon de andere borst van Sanne te likken en te zoenen. Het meisje liet de penis van Thijs los en legde haar hand in mijn nek, terwijl de andere nog druk bezig was mij af te trekken. Ik zocht met mijn hand de pik van Thijs weer op en begon hem weer af te trekken. Mijn andere hand liet ik naar beneden glijden over het prachtige lichaam van Sanne. Ik voelde de natheid tussen haar benen toen ik daar aankwam en begon haar zachtjes te strelen. Onze zoen onderbrak ze voor gekreun. Ze begon meer en meer te hangen op mij, terwijl ik een vinger bij haar inbracht. Voor Thijs werd het ook lastiger om haar borsten te likken dus legde hij zichzelf plat. Ik voelde hoe hij mijn hand weg haalde en haar begon te likken. Voor Sanne was dit het teken om ook naar beneden te gaan en mij te gaan pijpen. Net als Thijs deed ze dit door met haar tong en mond een heerlijke combinatie van verwennerij te maken. Ik kon niet achterblijven in de orale seks en ging ook plat liggen om de penis van Thijs in mijn mond te nemen. Omdat ik mijn eerdere pijpbeurt bij Thijs niet had afgemaakt, zat hij het dichts tegen zijn hoogtepunt aan en al snel spoot hij mijn mond vol. Ik proefde de smaak van zijn sperma. Het smaakte iets anders dan dat van mij, maar niet minder lekker. Het was Sanne die mijn penis los liet en mij vervolgens vol op mijn mond pakte. De sperma van Thijs werd tussen ons tweeën verdeeld en bij slikte we het in. Sanne likte nog even de restanten van de pik van Thijs af, die daardoor weer wat begon te steigeren. Ondertussen was Thijs druk bezig om Sanne naar een hoogtepunt te wrijven en likken. Sanne legde haar hoofd in haar nek en begon wat harder te kreunen. Ik begon haar weer te zoenen om het kreunen wat stiller te maken, we wilden niet dat er nog meer mensen kwamen kijken. Ik nam haar borsten in mijn handen en begon deze te kneden. Ik draaide voorzichtig met haar tepels en ik voelde hoe ze sidderde van genot. Niet veel later begon ze met schokken. Ze onderbrak onze zoen en drukte met beide handen Thijs was steviger op haar poes. Met een zachte gil kwam ze klaar en zakte ze ineen op mijn luchtbed.

“Dat was geweldig,” zei ze. Ze wreef met haar hand opnieuw over mijn been. Thijs en ik knikten allebei. Wat begonnen was als een spelletje met water had geleid tot een hoop geilheid in onze tent. Maar Sanne was duidelijk nog niet klaar. Plots pakte ze mijn penis weer en begon mij weer af te trekken. Deze stond zo weer recht.

“Neuk me,” zei ze tegen mij en ze spreidde haar benen. Ik wist niet goed of ik het wel moest doen. Maar mijn geilheid overwon het en ik duwde mijn penis tegen haar natte poes aan. Voorzichtig gleed ik naar binnen bij haar. Zij trok mij naar beneden en begon mij heftig te zoenen.

“Je bent mij eerste,” zei ze met zachte kreunen tussendoor.

Ik begon zachtjes heen en weer te bewegen. Ik voelde haar nauwheid rondom om mijn penis. Voor mij was dit ook onbekend terrein en ik wilde Sanne niet teleurstellen. Thijs was inmiddels alweer begonnen zichzelf af te trekken bij de aanblik van de twee neukende mensen. Hij begon zachtjes over mijn benen en kont te wrijven. Ik voelde plots zijn tong over mijn kontgat heen vliegen. Dat was verrassend lekker. Ook toen hij een vinger bij mij inbracht. Ik wist wat hij van plan ging zijn, dus ik probeerde mij zoveel mogelijk te ontspannen, terwijl ik ook nog bezig was met Sanne. Toen voelde ik het topje van zijn penis op mijn kontgat. Langzaam schoof hij zijn penis bij mij naar binnen. Het deed in eerste instantie wat pijn, maar toen Thijs heen en weer begon te bewegen, nam het genot het al sneller over. Ondertussen lag Sanne volop te genieten van mijn penis in haar en met een veel luidere gil dan eerst, kwam ze weer klaar. Haar poes kneep samen en dat gevoel samen met de pik van Thijs in mijn kont zorgde ervoor dat ik ook klaarkwam. Ik voelde de sperma uit mij schieten en in de poes van Sanne. Sanne lag uitgeput onder mij, ik haalde mijn pik uit haar en richtte mij iets op, zodat Thijs mij makkelijker kon nemen. Sanne kroop onder mij uit. Ik zag dat mijn sperma nog een beetje aan haar poes hing, dus ik begon dat langzaam af te likken. Sanne leek onverzadigbaar, want ze begon alweer snel met kreunen en kronkelen. Thijs verhoogde inmiddels het tempo en ik voelde zijn ballen tegen mijn kont aan kletsen. Het duurde niet lang meer daarna dat ik zijn sperma in mijn kont voelde lopen. Thijs haalde zijn pik uit mijn kont en begon de sperma die eruit liep op te likken. Net zoals dat ik deed bij Sanne.

We gingen uiteindelijk met z’n drietjes naast elkaar liggen. Alledrie uitgeput van de intensieve sekspartij die we net gehad hadden. Sanne lag tussen ons in en begon alweer een beetje met onze pikken te spelen. Maar we gebaarden al snel dat genoeg genoeg was. Ze legde haar hoofd op mijn schouder en nestelde zich in haar naaktheid tegen mij aan. Ze viel al snel in slaap en door alles wat er gebeurd was, ik ook. Toen we wakker werden, had Thijs de tent alweer verlaten. Sanne en ik kleedden ons snel aan en liepen naar buiten. Niemand had onze afwezigheid schijnbaar opgemerkt. Ik vond Thijs al snel en vroeg waarom hij was weggegaan. Hij zei dat hij Sanne en mij wilde laten rusten en dat Sanne eigenlijk absoluut niks voor hem was. Hij deelde haar liever met mij voor de ‘speciale activiteiten’ en gaf mij een knipoog. Op het scoutingkamp zelf is niet veel meer gebeurd. Maar nadien is Sanne mijn vriendin geworden en samen met Thijs hebben nog heel veel ‘speciale activiteiten’ beleefd.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Vakantie Baantje Deel - 10Door: Marco 1968
Gelezen: 1741x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
20-07
9.1
:: Bisex Verrassing In...Door: JamesRebelDean
Gelezen: 10519x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Bi, Bisex, Hotel, Sauna, Swingen, Swingers, Overspel, Vreemdgaan, Trio
19-07
9.0
:: 1e Keer NaaktstrandDoor: F.alleskan
Gelezen: 4760x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mmv, Trio, Naakt, Creampie, Slikken, Naaktstrand
18-07
8.4
:: Vakantie Baantje - 9Door: Marco 1968
Gelezen: 7893x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Neuken Jong En Oud
14-07
9.1
:: Vakantie Baantje - 8Door: Marco 1968
Gelezen: 8341x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
09-07
8.7
:: Vakantie Baantje - 7Door: Marco 1968
Gelezen: 7164x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 6Door: Marco 1968
Gelezen: 7865x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
09-07
8.8
:: Vakantie Baantje - 5Door: Marco 1968
Gelezen: 8175x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
08-07
8.8
:: Big Boys-wedstrijd - 2Door: MBrinx
Gelezen: 4945x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Big Boys, Wedstrijd, Paul, 18, Sexparty, Club, Uitgaan, Kroeg
07-07
9.4
:: Big Boys-wedstrijd - 1Door: MBrinx
Gelezen: 9562x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.7
:: Kamer VrijDoor: Bas
Gelezen: 13264x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
04-07
8.6
:: Vakantie Baantje - 4Door: Marco 1968
Gelezen: 9842x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
26-06
8.9
:: Vakantie Baantje - 3Door: Marco 1968
Gelezen: 22974x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 2Door: Marco 1968
Gelezen: 25523x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.8
:: Vakantie Baantje - 1Door: Marco 1968
Gelezen: 23397x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Jong En Oud
25-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 854