Opwindend.Net
Datum: 09-02-2018
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 6321x
Lengte: Gemiddeld
Kennismaking Met Hem - 2
Door Tim - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kennismaking Met Hem - 1

Dit had ik helemaal niet zien aankomen. Ik dacht dat de eerste date met Hem eerder een kennismaking zou zijn en dat ik nog de kans zou krijgen om na te denken. "Kleed je uit, slet!" zei Hij opnieuw op een iets dwingendere toon. Ik had me nog nooit uitgekleed voor een man. Natuurlijk had ik wel eens naakt gestaan onder de douches met andere mannen maar dit was toch iets helemaal anders. Er volgde een stilte waarbij er heel wat gedachten door mijn hoofd gingen. Aan de ene kant wou ik hier gewoon zo snel mogelijk weg. Waarom zou ik me uitkleden voor Hem? Maar iets weerhield me ervan. Een paar seconden later waren al de gedachten verdwenen en bleef er n over: "je moet je uitkleden voor Hem."

En alsof het automatisch ging, begon ik de veters van mijn schoenen los te maken. Ik deed mijn schoenen uit gevolgd door de sokken. Daarna ging ik rechtstaan en deed ik mijn bloes uit. "Oh mijn god, waar ben ik toch mee bezig?" dacht ik in mezelf. De Meester keek me opnieuw aan en ook al zei Hij niets, Zijn blik gaf duidelijk de instructie: ga verder. Met beide handen pakte ik mijn t-shirt vast en trok die over mijn hoofd uit. Mijn bovenlichaam was nu ontbloot voor Hem en ook al was dat nu niet zo bijzonder (mannen met een naakt bovenlichaam zie je namelijk in alle zwembaden, stranden enzovoort), ik voelde een zeer gek gevoel in mijn onderbuik. "Dit staat me wel aan sletje," onderbrak de Meester het strippen, "heel weinig lichaamshaar en lekker mager. Ik ben benieuwd naar de rest." En met die laatste zin gaf Hij natuurlijk weer aan om verder te gaan. Ik deed de riem rond mijn jeansbroek los en trok die uit. Hierna haalde ik diep adem en begon de knoopjes van mijn jeansbroek los te maken.Heel even twijfelde ik maar de gedachte 'ach, in het zwembad loop je ook enkel met n kledingstuk rond' overtuigde me. Ik pakte de jeansbroek langs beide kanten vast en trok deze in een beweging naar beneden en stapte uit de jeansbroek.

Ik stond nu met enkel nog een lichtgrijze boxershort voor Hem en hoopte dat dit wel voldoende voor Hem zou zijn. Maar de reactie die ik kreeg was niet direct diegene die ik verwachte. De Meester begon namelijk hard te lachen. "Haha, wel, wel, wel, sletje, wat is me dat?" volgde uiteindelijk Zijn reactie. Ik keek Hem vragend aan. "Die bobbel in je boxer, slet! Jij kickt hierop! Je mag dan wel hetero zijn maar blijkbaar vind je het wel heel leuk om voor je Meester te strippen?" Meteen kleurde mijn gezicht knalrood. Hij had gelijk: ik zat met een enorme stijve en had dat nog niet door. "Dit heb ik nog niet vaak mee gemaakt hoor," zei de Meester al lachend en spottend, "de meesten zijn nog wat te zenuwachtig en hebben daardoor nog een droog kutje of slappe lul. Maar jij dus duidelijk niet! Jij bent echt een geile slet!". Hoe moest ik hier nu op reageren? Het klonk ergens gek genoeg als een compliment. De Meester was ondertussen gestopt met lachen en stond recht.

Hij stond nu recht voor me en keek me opnieuw strak aan. Omwille van het lengteverschil moest ik omhoog kijken en werd ik dus gedwongen om naar Hem op te kijken. Ik stond aan de grond genageld. "Ik ben trots op je sletje," zei Hij, "ook al is het maar de eerste stap, ze moet ook gezet worden h." Oef, dacht ik in mezelf, mijn boxershort mocht ik dus gewoon aanhouden. Maar dat dacht ik duidelijk verkeerd. De Meester nam niet opnieuw plaats in de zetel maar ging recht achter me staan. En toen fluisterde Hij in mijn rechteroor: "Het laatste kledingstuk neem Ik voor mijn rekening, sletje." En een paar tellen later voelde ik hoe met Zijn beide handen mijn boxershort aan weerszijden vastpakte. Nee, riep een stem in mij. Dit moet stoppen. Pak Zijn handen vast en trek die van je boxer. Maar mijn lichaam voerde het niet uit. Ik hield mijn armen voor mij en gaf Hem vrij spel.

Tergend traag gleed de boxer over mijn billen naar beneden. Op het moment dat mijn billen en intieme delen uit de boxer sprongen, liet ik een diepe kreun. Oh mijn god, wat was dit intens. De boxer was ondertussen op de grond gevallen en nu stond ik dus volledig naakt voor Hem. Wat ging Hij nu met me doen? Het antwoord volgde snel. De Meester zette een paar stappen achteruit en ik voelde hoe Hij me van kop tot teen bekeek. En ook al stond ik met mijn rug naar Hem toe, ik voelde hoe Zijn ogen vooral op mijn kontje waren gericht. "Heerlijk, sletje, je mag echt gezien worden hoor," zei de Meester. Het gaf me een fijn doch ook vreemd gevoel. Nog nooit had een man dat tegen me gezegd. "Ok, draai je maar om nu," zei Hij een paar tellen later. Ik haalde nogmaals diep adem en draaide me om met mijn gezicht naar Hem gericht.

Ik durfde Hem niet in de ogen te kijken maar zag dat Hij ook nu weer mijn lichaam van kop tot teen aan het bekijken was. Mijn erectie was door de spanning al stevig afgenomen en dat was Hem ook niet ontgaan. "Tja, je gaat er toch aan moeten wennen hoor, sletje. Een echt slaafje draagt nooit geen kleren in het bijzijn van zijn Meester. Vorm van respect, weet je wel?". En na het zeggen van die woorden stapte Hij weer naar me toe tot Hij vlak voor me stond. "Kijk me aan, slet," zei Hij heel kordaat. Ik voelde me echt beschaamd om hier zo te staan voor een man die ik nog nauwelijks kende maar zoals de hele tijd voelde het net alsof ik geen keuze had. Ik keek omhoog in Zijn ogen en zag meteen een heel dominante blik. "Tijd voor het volgende deel van je onderwerping, sletje," zei de Meester, "je kleren ben je al kwijt, nu ga je netjes je geloof en beloftes uitspreken."

Het was alsof Hij met Zijn blik me kon vastzetten. "De christenen geloven in God, jij gelooft in je Meester. Ik geef je straks een tekst mee naar huis die je dadelijk al gaat uitspreken. Iedere keer dat Ik naar je geloftes vraag, doe je wat ik je nu ga zeggen. Begrepen, slet?" "Ja, Meester," antwoordde ik. "Ok, allereerst, doe je handen in je nek en spreid je benen." Ik gehoorzaamde en had al vrij snel door dat dit een enorm vernederende houding was. "Zeg tegen je Meester dat je een slet bent." Dat bedoelde Hij dus met geloof uitspreken. Mijn kleren uittrekken voor Hem was nog maar het begin. Heel even aarzelde ik maar Zijn blik doorboorde de enige weerstand die ik nog had. "Ik ben een slet, Meester," zei ik terwijl ik recht in Zijn ogen keek. De Meester pauzeerde heel even. Hij wou duidelijk dat de woorden die ik net had uitgesproken goed bij me zouden doordringen. Daarna ging het verder tot ik uiteindelijk mijn hele gelofte aan elkaar moest uitspreken.

"Ik ben een slet, Meester. Ik ben de slet van Meester Marcel. Mijn doel is om U te dienen. Hiervoor geef ik de volledige controle over mijn lichaam over aan U. Ik weet dat ik gestraft word als ik niet gehoorzaam. U bent mijn Meester, u bent mijn god." En zoals Hij na de laatste zin had bevolen, diende ik te knielen voor Hem. Ik ging op mijn knien zitten en boog mijn hoofd naar de grond. De Meester legde hierop Zijn handen op mijn schouders. Gek genoeg had Hij me nog niet aangeraakt en was dit dus het eerste lichamelijke contact. "Jij bent Mijn slet. Jij dient Me met volle overgave en plezier. Ik doe je een belofte: elk gaatje van je zal gevuld worden door Meester's goddelijke zaad." Oh damn, wat klonk dit walgelijk dacht ik in mezelf.

Mijn 'inzegening' als sletje ging nog even door tot de Meester mij beval om opnieuw recht te staan. Ik moest me omdraaien zodat ik met mijn rug naar Hem toe stond. Het werd even stil en heel wat seconden gingen er voorbij tot ik Zijn handen rond mijn polsen voelde. Hij dwong mijn handen op mijn rug en even dacht ik dat Hij handboeien bij had want Hij kruiste mijn handen over elkaar. Het werd opnieuw even stil. De Meester had grote handen want Hij kon mijn beide polsen vastpakken met slechts n hand. "Wat was Hij toch van plan?" vroeg ik me af. Het antwoord volgde niet veel later. Terwijl Hij met de ene hand mijn linkerarm stevig vasthield, begeleidde Hij mijn andere hand richting Zijn kruis. Hij had blijkbaar Zijn broek losgemaakt want een paar tellen later voelde mijn rechterhand het stof van Zijn boxershort en een fameus grote bult.

De Meester liet mijn rechterhand los en ook al zei Hij niets, ik wist wat mij te doen stond. Door het stof heen begon ik Zijn penis te strelen. Hij stond echt wel hard en ik verschoot van de lengte. Het was duidelijk dat Zijn penis een stuk dikker en langer was dan de mijne. Ik liet mijn hand ook naar beneden zakken en voelde aan Zijn ballen. Ik kneedde ze lichtjes en hoorde een goedkeurend gekreun van mijn Meester. Ik masseerde nog even voort totdat Hij opnieuw mijn rechterhand vastpakte en ruw in Zijn boxer stak. Meteen voelde ik Zijn dikke penis. Oh wat was dit vreemd. Ik had nog nooit een andermans penis aangeraakt. Lang om hierbij stil te staan kreeg ik echter niet want de Meester maakte me heel duidelijk wat Hij verwachtte. Ik nam Zijn penis in mijn hand en begon Hem zo goed als ik kon af te trekken.

Vlot ging dit natuurlijk niet want ik stond nog steeds met mijn rug naar Hem gedraaid. Na een tijdje had de Meester er genoeg van. "Op je handen en knien slet!" brulde Hij tegen me. Meteen bekroop de angst me dat Hij me ging neuken en ik deed dus niet wat Hij vroeg. Niet meteen mijn slimste idee en dat zou ik geweten hebben. De Meester pakte me met beide armen vast en duwde me voorover zodat ik op een zetel viel. Hierna dwong Hij mijn beide armen opnieuw op mijn rug en volgde er een lichte tik op mijn linkerbil. "Dit is je laatste waarschuwing, slet. Volgende keer volgen er heel wat meer tikken! Je wilt niet op handen en knien? Ok, dan ga je maar op de koude vloer gaan liggen. Vooruit!" De Meester trok me recht en dwong me met armen op mijn rug een paar passen naar rechts te doen. "Ga op je buik liggen. Benen tegen elkaar en armen naar voren!"

Ik deed meteen wat Hij vroeg. De vloer was ijskoud maar ik durfde niet meer te klagen. Ik hoorde hoe de Meester zijn broek nu volledig liet zakken en hoe Hij op zijn knien gingen zitten met mijn benen tussen hem in. Hij begon zich stevig af te trekken. Af en toe pakte Hij met Zijn andere hand een van mijn billen vast wat hem blijkbaar nog feller opwond. Ik bewoog me niet en was al blij dat Hij geen andere plannen had. Een tijdje later hoorde ik hoe de Meester zijn ademhaling onregelmatiger werd. En toen ging het snel. Met n hand kneep Hij heel stevig in mijn rechter bil en liet die ook niet meer los. Hij duwde me stevig op de vloer en luttele seconden later spoot Hij een stevige lading sperma op mijn rug. Oh jee, wat voelde ik me vernederd nu. De Meester hijgde nog even na en fluisterde daarna in mijn oor: "jij bent van mij slet!".

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Renesse - 1Door: Melanie
Gelezen: 11813x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-12
7.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net