Opwindend.Net
Datum: 17-06-2016
Stemmen: 110x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 21600x
Lengte: Lang
Suzan Past Op - 2
Door K9Linda - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Suzan Past Op - 1

Wodan had tijdens het uitlaten niets laten merken, hij liep net als de vorige dagen gewoon met Suzan mee, deed niets anders en het was net alsof er gisteren niets gebeurt was maar Suzan wist wel beter en ze voelde het ook nog. De krassen op haar dijen waren onmiskenbaar en haar gleufje was ook nog gevoelig, ze was er niet op uit geweest, had dit ook niet gewild maar…………………….als ze echt eerlijk was had ze het ook niet willen missen, ze had genoten en als hij wilde……………nee ze zou hem niet weigeren.

Ze liep rond in een zomerjurkje, lekker met dit warme weer en eronder had ze slechts een slipje, normaal zou ze misschien ook nog wel zonder gelopen hebben maar haar gleufje was nog wat gevoelig en ze wilde Wodan niet uitdagen, het jurkje bood net voldoende steun voor haar grote borsten, de open rug en een bh combineerden niet echt.
Ze was kleine klusjes in het huis aan het doen, stofzuigen vanwege de haren van Wodan en de planten water aan het geven toen de deurbel ging en deed de deur open.
Voor de deur stond een man van begin veertig, beetje kalend, wat groter dan ze zelf was, beginnende bierbuik en gekleed in een spijkerbroek en T-shirt, zijn ogen gleden over haar lichaam “wat ben jij een sletje” sprak hij zacht maar duidelijk en ze gooide bijna de deur dicht maar verstijfde toen ze het schermpje van zijn telefoon zag.
Op het scherm zag ze zichzelf, de foto liet niets te raden over, zij voorovergebogen, Wodan op haar rug en ze genoot duidelijk van de beurt die hij haar gaf.
“Sletje is misschien het verkeerde woord” en hij duwde haar naar binnen en sloot de deur “teefje” zijn stem was nog steeds zacht maar duidelijk “je bent een teefje, een loops teefje” en hij stopte zijn telefoon weg, duwde haar tegen de muur en greep een borst, kneed de borst en voelt hoe de tepel groeit en harder word “je wordt niet enkel opgewonden van een hond, dus misschien toch een sletje” en zijn hand glijdt naar haar nek waar de sluiting van haar jurk zit.
Suzan verzet zich nu voor het eerst, probeert zijn hand weg te duwen en weg te lopen “wil je dat je vrienden zien wat jij met Wodan hebt uitgespookt? Ik kan ze het filmpje mailen” en ze staakt haar verzet en kijkt hem aan “je hebt het gefilmd?” en hij knikt “zien?”, Suzan kleurt een beetje, van schaamte en van opwinding en knikt.

Met stijgende opwinding en rode oortjes keek Suzan naar de film, het was voor het eerst dat ze zichzelf seks zag hebben, de man naast haar bleek dus de buurman te zijn die gisteren zijn heg aan het snoeien was en dit dus over de heg heen gezien en gefilmd had.
Ze verzette zich nu niet toen hij de sluiting van haar jurk in haar nek losmaakte en haar borsten daarmee ontblootte terwijl ze keek hoe zij een orgasme kreeg net voordat Wodan zijn lading in haar pompte. Ze verzette zich ook niet toen zijn hand over haar dij gleed, nee ze gaf hem zelfs wat ruimte en terwijl Wodan van haar rug gleed duwden zijn vingers haar slipje opzij en vonden haar natte gleufje en drongen erin wat Suzan deed kreunen terwijl haar ogen op het scherm gefixeerd waren.

De film was afgelopen en het scherm weer zwart toen Suzan opkeek naar de man die haar betaste “vanavond bij mij thuis, jij en de hond, voor een show” ze hoorde de opwinding in zijn stem “en erna heb ik ook een teefje wat gedekt moet worden en een reu die getraind moet worden” en hij zoog even aan haar harde tepels “maar nu, nu ga je mij pijpen”.

Suzan stond bij de voordeur van de buurman, ze voelde een knoop in haar maag, zenuwachtig om wat ging komen, ja ze zou weer gedekt worden door Wodan dat was zeker maar nu zouden er mensen kijken, hoeveel vroeg ze zich af en wat was er met die andere reu en teefje?
Ze had Wodan eerst uitgelaten en in plaats van naar huis te gaan stond ze nu voor deze voordeur en ze hoefde enkel nog maar aan te bellen en het “feest” zou beginnen. Haar vinger tilde toen ze die uitstak en het knopje induwde.
Het duurde even maar toen zwaaide de deur open, erachter stond een vrouw, Suzan schatte haar op 35 jaar, zo’n 1 meter 60 lang (iets korter dan zijzelf), lang donker haar en een B cup borsten “kom binnen, jullie worden verwacht” en ze stapte opzij.
In de kamer zag ze de man van vanochtend en een zwart met bruine herdershond die in zijn mand lag “welkom, ik ben Frank” en hij stak zijn hand uit “en dit is Sylvia”, hij wees naar de vrouw schuin achter haar “en hij daar” terwijl hij op de hond wees “is Zorro”. Frank kwam recht voor Suzan staan en met zijn vinger onder haar kin “jij bent al een echt teefje” en hij pauzeerde even “Sylvia moet nog een echt teefje worden, bij voorkeur van Zorro” weer liet hij een pauze vallen “jij bent hier om een demonstratie te geven, voor Sylvia om te zien hoe een echt teefje zich gedraagt en voor Zorro om te zien hoe hij een teefje dekt” en zijn vinger verdween van onder haar kin en liep naar een fauteuil en ging zitten.
Voor het eerst verhief hij zijn stem “jullie allebei, UITKLEDEN en ga jullie als een teefje gedragen” en hij zakte achterover in zijn stoel. Sylvia stapte al snel uit haar rok, haar blouse volgde net als haar bh, ze droeg nu enkel haar kousen die ze duidelijk niet uit ging trekken en Suzan volgde haar voorbeeld en stond helemaal naakt in de kamer.
Suzan rilde even toen de slanke vingers van Sylvia haar borsten streelden en haar tepels tussen de vingers liet rollen, niet dat het de eerste keer was de een vrouw haar beroerde maar nog nooit zo snel na een ontmoeting en dit was de eerste keer nuchter maar toen Sylvia haar lippen tegen de hare duwde beantwoordde ze de zoen en liet haar eigen vingers over het zachte lichaam van Sylvia glijden.

De opwinding nam bij beide vrouwen toe terwijl ze elkaar verwenden, liefkoosden en beminden, Wodan liep onrustig rond het stel, een rood puntje onder zijn buik toonde zijn opwinding, ook Zorro merkte dat er wat gaande was, lag nog wel op zijn plaats maar was alert en Frank……………….Frank vond dat het tijd was, zijn stem was zacht maar streng “teefjes bied jullie aan” en hij liet een pauze vallen “Wodan beslist”.
Ze steunden beide met hun armen op de eetkamertafel, de stoelen stonden er niet, billen naar achteren, iets door de knieën en de benen licht gespreid keken ze elkaar aan, wachtend wat Wodan zou doen en beslissen. Silvia rilde toen ze de koude neus tussen haar benen voelde, haar geur opsnuivend en vervolgens een lik over haar natte gleufje met de ruwe warme tong en ze keek wat angstig naar Suzan, “zou de grote Wodan haar eerste reu zijn” dacht ze maar Wodan liep naar Suzan, snuffelde, likt haar en na een korte aarzeling besprong haar.
Drie keer zocht Wodan stotend naar zijn doel en gleed toen van Suzan af, liep onrustig een rondje en besprong onverwachts Sylvia die een kreetje slaakte maar ook hier na twee zoekende stoten gleed hij van haar rug en besprong Suzan, bij de tweede poging vond hij zijn doel en het grote zwarte lijf sprong voorwaarts en zijn voorpoten verstevigden zijn greep op het teefje.
Sylvia keek bewonderden opzij, het grote zwarte dier nam het blonde vrouwtje met een ongelofelijke energie en kracht, aan de ene kant was ze opgelucht dat het nog niet haar beurt was maar aan de andere kant jaloers. Sylvia bleef niet meer in de houding staan maar keek naar de show die gegeven werd, bewonderde de gespannen spieren in zijn rug, haar schommelende borsten en kon het niet laten om tussen haar benen te kijken, zijn ballen schommelde wild in hun zak, de rode lul was al dikker en ging onophoudelijk in en uit haar glibberige grotje, ook zag de zwelling ontstaan die haar angst inboezemde, die haar machteloos zou maken als hij vast in haar zat.
Ze hoorde de opgewonden kreten van Suzan en zag de opwinding in haar gezicht, pakte een slingerende borst en verwende de harde o zo gevoelige tepel terwijl haar andere hand over haar buik gleed en in haar gleufje haar gezwollen genotsknopje vond en met haar vingertoppen voelde ze de machtige lul die korte maar krachtige stoten zat ten teken dat ze nu echt verbonden waren.
“Hij komt, hij komt” kermde Suzan en Wodan jankte op haar rug “bijna, Sylvia, ik ben er bijna, niet stoppen” klonk het hijgerig, gevolgd door een paar snelle bewegingen van Sylvia rond het o zo gevoelige knopje. Suzan gooit haar hoofd achterover, haar lange blonde haren zwiepen door de lucht en ze kromt haar rug terwijl ze een oerkreet slaakt en ook Wodan gromt als zijn maximaal gezwollen lul gemasseerd wordt door haar pulserende grotje.

Beide dames zitten op de bank met een groot glas drinken om even bij te komen, Wodan ligt op een kleed en likt zijn slinkende lid schoon, Zorro loopt wat onrustig rond en Suzan merkt het rode puntje onder zijn buik op “goed voorbeeld, doet volgen” denkt ze maar ze vraagt zich ook af wie er door hem gedekt gaat worden. Ze voelt hoe het vochtig wordt bij haar billen, op de tegelvloer ziet ze de sporen ook, ze lekt, ze lekt de paringssappen van haar en Wodan, het kan haar eigenlijk niets schelen, het was ten slotte haar bank niet.

“Teefjes, op de knietjes en voorover buigen” Frank nam het heft duidelijk weer in handen “Zorro heeft nu gezien wat de bedoeling is en hij lijkt zin in een teefje te hebben” zowel Sylvia als Suzan stonden op van de bank en zakten bij het kleed op hun knietjes en bogen voorover, Frank had een mooi uitzicht op de twee kontjes met slechts een halve meter tussenruimte “ga je gang Zorro” moedigde hij hem aan.
Zorro liep onrustig rond in de kamer, likte het gezicht van Sylvia, snuffelde aan de billen van Suzan, besprong haar en gleed er gelijk weer vanaf en deed bijna hetzelfde bij Sylvia maar deed hier een halfslachtige poging om te zoeken. Zorro likte Suzan, uit haar lekte nog steeds de sappen van de paring met Wodan en dit wond Zorro duidelijk op, hij besprong haar en na een paar pogingen drong hij in haar maar na twee stoten glipte hij eruit, met enige tegenzin liet hij zich van haar afglijden, liep een rondje en besprong Sylvia. Zorro zocht stotend naar zijn doel en Sylvia slaakte een schelle hoge kreet, Zorro had zijn doel gevonden en stootte ruw zijn warme lul diep in het glibberige grotje van Sylvia en ontmaagde haar als teefje terwijl zijn krachtige voorpoten de eerste krassen op haar dijen maakte en toen plotseling van haar gleed en liet daarbij zeker 12 cm van zijn rode glimmende lul zien voordat hij Suzan besprong en haar zonder aarzeling nam.
Wodan had haar kutje nog geen kwartier geleden pas verlaten en nu, nu nam Zorro haar, weliswaar een wat kleinere hond maar in kracht, snelheid en daadkracht zeker niet de mindere van Wodan “god was is dit lekker” schreeuwde ze bijna en het ontging haar dat Frank was opgestaan en Sylvia een felle tik tegen haar billen had gegeven die een rode plek achterliet, net zo min als ze doorhad dat hij iets in zijn handen had en naast haar plaatsnam. Suzan slaakte een kreet en duwde haar lichaam naar achteren, de groeiende pik van Zorro drong dieper in haar terwijl zij probeerde te ontkomen aan de stekende pijn die de tepelklem haar bezorgde.

Frank vingerde Sylvia ruw terwijl Wodan weer rondliep, zijn rode lul glimmend slingerend onder zijn buik maar alweer gekrompen tot een kleine 10 cm en duwde zijn neus tussen de billen van Sylvia die daar nog steeds gehoorzaam op haar knieën zat. Frank zat eerste rang toen Wodan dit nieuwe teefje besprong, “kont omhoog Sylvia” riep Frank “je wordt het teefje van Wodan”.
In de verte hoorde Suzan de kreten van Frank en Sylvia, hoewel ze opging in haar eigen genot besefte ze dat Sylvia nu ook gedekt werd, gedekt werd door Wodan.

Sylvia bereikte haar hoogtepunt eerder dan Zorro, ze genoot van zijn pulserende lul in haar, het gevoel dat ze volgespoten werd en keek opzij naar Sylvia. Sylvia slaakte kreten van genot, zwaaide met haar hoofd en haar getinte lichaam glom van het zweet, haar lange zwarte haren kleefden doorweekt aan haar, haar bescheiden borsten en billen trilden onder de wilde stoten van Wodan “o o ik, ik kom” kreunde ze.
Wodan leek met zijn voorpoten zijn teefje nog steviger vast te klemmen, ze kronkelde onder hem van genot terwijl de golven van haar orgasme door haar lichaam trokken. Zorro gleed van haar rug, ze zuchtte even toen zijn gezwollen lul met een luide plop uit haar glipte, duidelijk minder dik dan die van Wodan maar zeker niet minder genot.
Wodan jankte naast haar, zijn spieren gespannen en zijn balzak bewoog ritmisch, “hij spuit……..hij spuit” haar stem was hoog en iel “oooooooooooh hij is zo groot” en tussen haar benen ontstond al een donker plekje op het kleed, ondanks dat Wodan haar grotje afsloot lekte ze.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Suzan Past Op - 3

Zoek naar meer verhalen van K9Linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 2949x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2076x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2706x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3231x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 6526x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1726x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 3860x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 15471x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4419x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2589x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 2959x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
9.0
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5490x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4320x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2589x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3700x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net