Opwindend.Net
Datum: 08-09-2016
Stemmen: 51x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 15042x
Lengte: Lang
Suzan Past Op - 3
Door K9linda - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Suzan Past Op - 2

Suzan werd wakker, heel even duurde het voordat ze besefte waar ze was, ze voelde een hand op haar lichaam, een hand die haar streelde en ze keer opzij, het was Frank en ineens kwam alles weer boven.

Gisteravond hadden zowel Wodan als Zorro haar gedekt, Sylvia was gedekt door Wodan, haar eerste hond terwijl Frank toegekeken had naar de paringen tussen vrouw en hond, ze had Sylvia nog verwend terwijl Wodan nog vast in haar had gezeten en daarna hadden ze met z’n drieën nog wat gedronken.

Ze besefte dat ze tussen Frank en Sylvia in lag, zij en Frank waren in elk geval naakt, van Sylvia vermoedde ze het terwijl de hand van Frank haar ene borst beroerde deden zijn lippen dit met de andere en met wat ze tegen haar dij aanvoelde, hoefde ze niet te raden wat Frank in gedachten had.

Al snel voelde ze nog een hand, niet die van Frank maar één van Sylvia, slanke zachte vingers beroerden haar dij die ze bereidwillig spreidde, ze was al vochtig maar nog niet genoeg voor hem maar dat veranderde snel, slanke vaardige vingers drongen tussen haar lipjes, vonden haar o zo gevoelige en heerlijke knopje.

Ze kronkelde en kreunde van genot, door twee mensen verwend worden en haar grotje sopte, Sylvia stopte de verwennerij en pakte greep een bos van haar lange haren, “op je knieën teefje” siste ze en trok tegelijkertijd het hoofd van Suzan tussen haar gespreide dijen.

Voor Suzan was dit een nieuwe ervaring, ze snoof de geur op van de opgewonden vrouw, bekeek bewonderend naar de iets wijkende schaamlippen en zag het glimmende vocht ertussen “likken teefje” siste Sylvia en gaf een rukje aan haar lange haren.

Achter haar voelde ze hoe Frank haar betaste, zijn hand op haar gespannen billen en gromde goedkeurend toen een vinger in haar natte grotje drong.

Suzan moest even wennen aan de smaak van Sylvia maar ze likte door, Sylvia genoot overduidelijk, ze slaakte kreten van genot en haar lichaam kronkelde en ze duwde haar geslacht tegen het gezicht van Suzan. De kreun van Suzan werd onderdrukt, Frank had zijn gezwollen eikel tegen haar schaamlippen geplaatst en zonder enige aarzeling of aankondiging stootte hij diep in haar en met zijn handen stevig om haar heupen controleerde hij haar en zijn genot.

Suzan likte met steeds meer overgave, even was het vreemd geweest om een andere vrouw te verwennen maar nu…….ze genoot er zelf ook van en de kreten en het kronkelen van Sylvia verraadde het naderende hoogtepunt toen een Suzan een gedempte kreet slaakte, het gevolg van een flinke pets op haar bil uitgedeeld door Frank, gevolgd door één op haar andere bil, ze kon het zelf niet zien maar Frank keek met genoegen vormende rode plekken op de billen van het teefje voor hem greep haar schouders beet en stootte dieper in haar dan voordien. Frank kreunde en sloot zijn ogen, diep begraven in Suzan schokte zijn harde lul en pompte golf na golf in haar glibberige grotje terwijl het lichaam van Sylvia oncontroleerbaar schokte terwijl golven van genot door haar lichaam trokken.

Ze hadden alle drie even nodig om bij te komen maar Frank was de eerste die weer in beweging kwam, even verdween en terugkwam met Zorro, “Sylvia jou beurt om Zorro’s teefje te zijn” en liet Zorro los en liet zich weer op het bed vallen en trok Suzan naar hem toe, ruimte makend voor de komende paring en voor zijn eigen plannetje.

Suzan leunde achterover tegen Frank, ze zat tussen zijn gespreide benen, zijn handen speelden met haar borsten en harde tepels terwijl ze samen naar Sylvia keken, de sterke ruwe tong van Zorro likte gretig aan haar lekkende gleufje.

Suzan slaakte een kreet van pijn, een stekende pijn in haar borst en als vanzelf ging haar hand er naar toe maar Frank pakte deze, nu pas zag ze de klem die dit pijnlijke gevoel veroorzaakte, een tweede kreet kon ze onderdrukken toen Frank nog een klem op haar andere tepel zette. Sylvia had heel even naar haar gekeken maar genoot alweer van de tong van Zorro en draaide zich even later om toen Zorro ongeduldig met zijn poot op haar tikte.

“Jij en Sylvia zijn de teefjes voor Zorro en Wodan” fluisterde Frank in haar oor “maar jullie zijn ook mijn sletjes” terwijl hij zacht aan de klemmetjes trok, die haar nu weer een nieuwe tegelijkertijd pijnlijke maar ook opwindende sensatie bezorgden.

Sylvia was ondertussen op verzoek van Zorro omgedraaid, Zorro gaf haar de tijd om goed plaats te nemen en duwde nog even zijn koude neus tussen haar billen, draaide een rondje en besprong haar. Suzan vond het contrast schitterend, de blanke huid van Sylvia en de zwart/bruine vacht van Zorro maar ook de verhouding leek zo te kloppen terwijl Zorro stotend zoekt naar zijn doel als Sylvia ineens roept met een hoge stem “hij heeft mij” en Zorro duidelijk naar voren gaat en zijn lange nog dunne lul in zijn teefje drijft.

Zorro neukte Sylvia in een hoog tempo, haar billen trilden en haar borsten schommelde in het tempo van zijn stoten, Sylvia gooide meerdere malen haar hoofd achterover en kreunde “oh dit is zo lekker, hij is zo goed” en liet vervolgens haar hoofd even hangen.

De stoten van Zorro veranderde zichtbaar, lange diepe stoten werden vervangen door korte snelle stoten en Syvlia kreunde “ik ben nu echt van hem, hij is zo groot” en Zorro jankte, Suzan zag de balzak pulseren, onmiskenbaar vulde Zorro Sylvia met zijn zaad en dat was net wat zij nog nodig had om over de rand te gaan, haar lichaam schokte en ze duwde haar billen naar achteren en haar lange donkere haren zwiepten door de lucht “yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees” klonk er als een gil uit haar keel terwijl haar lichaam glom van het zweet.

Nu pas zag Suzan dat Frank de hele paring van zijn vrouw met hun hond had gefilmd, ze besefte maar al te goed dat hij daarmee macht over hen had, ja zij waren zijn sletjes en ze waren teefjes voor de honden.

Sylvia kreunde en met een slurpend geluid verliet een gezwollen lul haar glibberige grotje wat gelijk begon te lekken. Nog even bleef Sylvia zo staan, na hijgend voordat ze haar hoofd draaide en naar haar echtgenoot keek die vlak voor haar ogen de film op het schermpje startte, ze keek duidelijk verrast met grote ogen naar het scherm.

De volgende dagen vormde zich een routine, Suzan en Sylvia werden gedekt door de honden, Frank beleefde genot bij zijn sletjes en zowel Suzan als Sylvia pijpten voor het eerst de honden tot het zaterdag werd.

Suzan was die ochtend naar het huis geweest van haar vrienden, even de post opgeruimd, planten watergegeven en het huis even gelucht, toen ze terugkwam stond Frank op haar te wachten “vanmiddag komen er gasten, jij laat ze binnen en brengt ze naar de tuin” Suzan snapte het nog niet maar knikte begrijpend en vervolgens reikte Frank haar een pakketje “jou kleding voor vanmiddag” gaf haar een tik tegen haar billen en vertrok.

Ze stond voor de spiegel en bekeek zichzelf, het pakje dat Frank haar vanochtend gegeven had droeg ze, het zwarte rokje bedekte nauwelijks haar billen, een slipje ontbrak, het bovenstuk bedekte haar borsten maar was net als haar bh nogal doorzichtig zodat er weinig verborgen bleef voor diegene die keek en ze vermoedde dat ze vanmiddag zeker bekeken zou worden als het bij kijken alleen zou blijven, ze zag er echt uit als een sletje en vroeg zich af wat Frank voor Sylvia uitgezocht had.

Suzan was er de afgelopen dagen ook wel achter gekomen dat Frank en Sylvia een open relatie hadden en dat de vriendenkring niet alleen de woonkamer/keuken kende maar zeker ook de slaapkamers van het ruime huis en ze kreeg een vermoeden dat de gasten vanmiddag tot die kring behoorden.

Ze had al een stuk of tien stellen naar de tuin begeleid, ze verbaasde zich over het grote verschil in leeftijd, de jongste schatte ze rond haar eigen leeftijd, de oudste eind vijftig/begin zestig. Elke keer als ze mensen had binnengelaten voelde ze dat ze bekeken werd, oké ze was niet naakt maar de kleding was ook niet echt verhullend te noemen, eerder onthullend.

Toen de bel voor de laatste keer ging stond er geen stel voor de deur maar een gezin, de man en vrouw leken half de veertig, de jongen en meisje lekken beide ergens eind tienerjaren te zijn, de jongen grijnsde toen hij zijn hand over haar bil liet glijden terwijl hij op zijn stoel plaats nam en heel even brutaal zijn vingers tegen haar gezwollen schaamlippen duwde voordat ze door Frank gewenkt werd.

“Jij wacht daar” en hij wees naar de tuindeuren “binnen met Wodan totdat ik jou wenk, begrepen?” en Suzan knikte zich nog afvragend wat er vanmiddag allemaal ging komen en Frank liep de tuin in. Ze kon niet horen wat Frank allemaal vertelde maar op een teken van Frank kwam Sylvia tevoorschijn en er werd geapplaudisseerd, het verbaasde Suzan nu niet dat Sylvia met haar armen op een stoelleuning steun zocht, Wodan moest zo naar haar toe en zij stond bijna naakt voor de groep met mensen, Wodan zou haar publiekelijk gaan dekken, het kon bijna niet anders, tegelijkertijd spookte in haar hoofd de vraag rond wat voor plannen Frank dan met haar had, dat ze Wodan naar Sylvia zou begeleiden was wel duidelijk maar wat er verder zou gaan gebeuren???

Maar tijd om daarover na te denken was er niet meer Frank wenkte haar en samen met Wodan liep ze richting Sylvia, ze hoorde Frank roepen “hier is Wodan de dekreu voor teefje Sylvia begeleid door teefje Suzan”, twee meter van Sylvia af begon Wodan duidelijk te snuiven, ze moest al opgewonden zijn en ze keek even opzij, zijn schommelende lul onder zijn buik vertoonde al een rood puntje en het volgende ogenblik besprong hij Sylvia al, drie keer een zoekende stoot was maar nodig “kijk eens het teefje wordt al gedekt” riep Frank, het publiek reageerde enthousiast, moedigde Wodan aan en wezen elkaar op dingen die vlak voor hun neus gebeurde.

Sylvia genoot zicht en hoorbaar, duwde haar billen naar achteren, gooide soms haar hoofd achterover en haar vingers klemden zich om de stoel, ze kreunde en slaakte kreten.

Ze stonden ruim vijf minuten kont tegen kont voordat Wodan zich bevrijde, nu reageerde vooral de dames met kreten van verbazing en bewondering nu ze de gezwollen lul van Wodan zagen, mannen bleven opvallend stil tot er één riep “en het andere teefje?”.

Frank kwam weer naar voren en pakte onderweg de hand van Suzan mee, ze had geen ander keus dan mee te gaan “dit is ook een ervaren teefje maar ze heeft nog een maagdelijk sterretje” begon hij “en ik heb ook nog een andere hond, wat dachten jullie van een dubbele show waar twee van jullie in mee mogen doen?” er klonk gejuich, “wie van de dames wil een dekking met Zorro ervaren?” en er gingen een paar handen omhoog “en wie van de heren wil deze dame van een maagdelijk sterretje verlossen?” ook nu volgde een paar handen.

Frank liet zijn ogen over het publiek glijden, liep er tussen en pakte de handen van de geluksvogels, een man van middelbare leeftijd met een flinke bierbuik en een vrouw van half de dertig waren de gelukkigen.

Zowel de man als de vrouw kleedde zich schijnbaar zonder enige gené uit terwijl Sylvia met Zorro tevoorschijn kwam. De man was zwaar behaard, op zijn borst maar ook bij zijn gereedschap wat al iets naar voren wees. Frank stond nog bij haar “het publiek wil meer zien” fluisterde hij en trok snel haar twee kledingstukken af en op haar schoenen na was ze nu naakt, opgewonden kreten kwamen uit het publiek, vermoedelijk om de man aan te moedigen terwijl zijn eeltige hand haar borst betaste.

Ze hoort Frank achter haar “hier” zeggen tegen de man maar na enkele ogenblikken weet ze wat dit te betekenen had, het gemene klemmetje wordt weer op haar tepel gezet en een tweede volgt, het publiek juicht maar voor wie is niet duidelijk, naast hen gaat de vrouw op haar knieën.

De vrouw slaakte een kreet van verwondering en opwinding toen ze de ruwe, warme tong voelde likken, o Suzan wist maar al te goed hoe lekker dit was en het wond haar op dat die onbekende vrouw door Zorro werd verwend en ze zag ook de opwinding van Zorro, in deze houding zou het niet lang duren voordat Zorro zijn nieuwe teefje zou dekken.

Suzan zelf stond voorovergebogen en steunde op de tafel, ze keek het publiek aan terwijl de man achter haar haar lichaam verkende met zijn handen, zijn al harde lul had zich tussen haar billen genesteld, zijn bierbuik steunde erop terwijl zijn handen haar borsten omvatten, kneedde en aan de klemmetjes trok die haar tepels pijnigden maar haar tegelijkertijd ook genot schonken. Ze negeerde zijn fluisterende stem en keek even naar links toen ze een gilletjes hoorde, Zorro had zijn teefje besprongen en zijn doel gevonden, in een hoog tempo en duidelijk met kracht neukte hij zijn nieuwe teefje wat geen kans kreeg te wennen aan deze dierlijke paring.

Het publiek reageerde enthousiast en enkele vrouwen leken met afgunst te kijken naar het schouwspel terwijl er bij haar een rilling door haar rug trok, het glijmiddel was koud, eerst op haar sterretje en vervolgens werd de tube er tegen gezet en spoot het koude glijmiddel in haar.

Naast haar hoorde ze een hoge stem “hij zit vast, oooooooo hij zit vast wat heerlijk”, de pik van Zorro zat nu vast in zijn nieuwe teefje en of ze nu wilde of niet het was nu te laat om nog van mening te veranderen ze kon nu niet anders meer dan zijn lading accepteren.

Ze voelde een ruwe hand die haar heup stevig vastpakte en een gezwollen eikel duwde tegen haar sterretje, ook voor haar was er geen ontkomen meer aan, haar laatste maagdelijke gaatje zou zo niet meer maagdelijk zijn.

Ze voelde de druk, haar vingers klauwden om de rand van de tafel, haar mond produceerde een geluidloze gil en ze sperde haar ogen wijd open en toen verloor ze de strijd en drong de harde dikke lul in haar darmen.

In een flits zag ze de gezichten van de toeschouwers, een enkele vrouw keek met afschuw en sommige heren verlekkerd maar toen werd haar het zicht ontnomen, Frank had nog een man voor haar gebracht en een gezwollen eikel tikte tegen haar lippen terwijl frank met zijn mond vlak bij haar oor fluisterde “een tweede lul voor mijn lekkere teefje of moet ik ……………..sletje zeggen?”.

Zoek naar meer verhalen van K9linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 2945x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2075x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2705x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3230x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 6524x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1725x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 3858x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 15470x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4419x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2589x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 2958x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
9.0
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5490x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4320x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2589x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3700x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net