Opwindend.Net
Datum: 19-11-2016
Stemmen: 53x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 12074x
Lengte: Lang
Zo Moeder... - 61
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zo Moeder... - 60

Sytske liet zich kreunend en zuchtend met haar onderarmen op de leren poef zakken, ze legde haar hoofd op haar armen en moest even bijkomen van de geile wilde seks en haar hevige orgasme. Sharay keek gebiologeerd hoe Wodan nu bijna bewegingloos over Lisa haar moeder heen hing, zijn voorpoten klemden niet meer rond haar middel maar hingen vrij langs haar lichaam, achter haar langs schoof Lisa op haar knieën naar haar moeder toe. Ze zag dat haar moeder met haar gezicht naar beneden haar hoofd tussen haar armen liet rusten en ging vlak naast haar zitten, Lisa strekte haar hand en legde die op Sytske haar hoofd en liet haar vingers liefkozend door de zwart-grijze krullen glijden. ‘Gaat het een beetje Mam?’ vroeg Lisa toen ze zag hoe haar moeders bovenlichaam zichtbaar meebewoog op haar onregelmatige en snelle ademhaling, Sytske draaide haar gezicht naar haar dochter toe en keek haar met een wat glazige afwezige blik aan. ‘Ja hoor schatje, het gaat zelfs heel goed met mij maar pffffff ik moest even bijkomen’ zei ze en zuchtte nog een keer diep, Lisa glimlachte naar haar en zag hoe haar moeder de ogen sloot en toen geil kreunend haar hoofd weer wat omhoog tilde. ‘Ooooohh hij is zo groot geworden nu aaaaahh, zijn pik vult me helemaal op mmmmm’ hoorde Lisa haar zuchtend zeggen en zag duidelijk het genot in haar moeders gezichtsuitdrukking, ‘is…is het een lekker gevoel zeker he mam?’ vroeg ze enigszins overbodig en probeerde zich voor te stellen hoe dat bij haar zélf zou voelen. Sytske gaf meteen antwoord, ‘lekker? Pffff het is…zalig schatje! En dan dat geile gevoel van zijn warme zaad diep in me, mmmm hij blijft maar spuiten oooohhh’ klonk haar stem schor van alle seksuele opwinding en ze bewoog daarna kreunend haar kont draaiend naar achteren.

Sharay had de conversatie tussen Lisa en Sytske gevolgd en dacht even terug aan gisteren toen Wodan haar op Lisa’s kamer neukte, ook zij wist inmiddels hoe lekker en geil het was om door deze hond gedekt te worden. Het aparte gevoel van die zwellende en spuitende pik waar Sytske het net met Lisa over had, had Sharay ook als iets fantastisch ervaren…helaas was het van korte duur geweest omdat ze onverwachts gestoord werden door Sytske haar plotselinge thuiskomst. Sharay was nieuwsgierig hoe diep Wodan z’n pik in Sytske haar kut zat en ging op haar knieën vlak achter de twee seks-maatjes zitten. Lisa zag haar vriendin achter haar moeder en Wodan gaan zitten, ‘wat ga je doen?’ vroeg ze en kwam wat dichterbij, ‘oh…ik eh…probeer te zien hoe die pik in haar zit’ antwoordde Sharay terwijl ze haar handen vlak achter Wodan z’n achterpoten op de vloer zette en wat voorover en naar beneden zakte met haar bovenlichaam, tegelijk keek ze vanaf die positie schuin omhoog. ‘Wacht! Ik wil het ook zien!’ zei Lisa en positioneerde zich aan de linker-achterzijde van de twee, precies daar waar Wodan z’n achterlijf tegen haar moeders billen rustten. Sytske liet zich weer wat voorover op de poef zakken om de meiden meer ruimte te geven tussen haar open dijen te kijken, zo kwam haar kontje ook meer omhoog. Ze vond het super-geil waar Lisa en Sharay naar zochten en voelde hun blikken haast tussen haar open dijen en op haar flink gevulde kut branden, ‘zien…zien jullie het al?’ stamelde Sytske nieuwsgierig en hoorde toen een verbaasd stemgeluidje klinken.

‘Oh wowww…ja ik zie het! Hij zit er helemaal in!’ zei Sharay opgewonden toen ze Wodan z’n staart even wat opzij zag gaan, zijn bijna kale teeltballen kwamen eerst duidelijk in beeld en toen zag ze een stukje van de behaarde penisschacht waaruit een dikke rode pees recht Sytske haar kutopening in ging! Haar blik viel op een dikke druppel doorzichtig zaad die net van tussen Sytske haar schaamlippen naar beneden liep en een weg langs de binnenkant van haar rechterdij zocht, Sharay haar hand leek ineens een eigen leven te leiden en ging er naar toe. Met het topje van haar wijsvinger ving ze de druppel op en bewoog haar hand naar haar gezicht, haast in trance keek ze er even naar en stopte toen plots haar vinger in haar mond en zoog er op. ‘Mmmmmm’ kreunde ze geil toen ze dat deed en bleef naar het opwindende beeld staren van die vochtige schaamlippen van Lisa haar moeder en de ietwat bewegende ballen van Wodan die er nu bijna tegenaan hingen. Sytske rilde van de intieme aanraking van Sharay haar vinger op de binnenkant van haar gevoelige dij en kreunde zachtjes, Lisa keek vanaf de zijkant toe maar kon het nog niet goed zien omdat Wodan z’n staart in de weg zat. Ze pakte met haar rechterhand de staart en duwde deze meer naar links en wat omhoog….toen zag ze het ook en haar mond ging verbaasd open…

Leonie was meteen opgetogen door haar plotse ingeving, met knakworstjes zou het misschien kunnen lukken!? Ze wilde het meteen proberen en kwam overeind van de vloer, ‘mmm ik hoop dat we het in huis hebben’ mompelde ze in zichzelf terwijl ze poedelnaakt de open keuken inliep en ijverig in de kastjes begon te zoeken. Koortsachtig ging ze door de kastjes maar vond daar geen worstjes, in de koelkast ook niet maar toen ze tussen het vleesbeleg zocht zag ze wél een kuipje smeerpaté staan! Het opschrift ‘smeerpaté’ bracht haar meteen op nóg een idee en ze pakte het en legde het kuipje op het aanrecht klaar, als er geen knakworstjes in huis waren dan kon ze dit op haar kutje smeren en hopelijk dat Toby het er dan voor haar af zou gaan likken? Leonie was blij verrast door het gevonden alternatief maar ging voor de zekerheid de voorraadkast in de garage nog even checken. Het was even vreemd om naakt de garage in te gaan maar ze deed het en liep snel naar de voorraadkast en opende die haastig, ‘Yes! Cool!’ riep ze blij en opgelucht tegelijk toen ze uiteindelijk vond waar ze zo naarstig naar op zoek was. ‘Mmmmm, welke zal ik nemen?’ mompelde Leonie in zichzelf toen ze zag dat ze kon kiezen, ze keek naar het eerste blikje….het waren de normale huismerk knakworstjes. Daarnaast stond een blikje met ‘party-knaks’, 34 kleine en korte worstjes die misschien makkelijker in haar kutje zouden passen, ‘Oh mmm jeetje dat zijn flinke worsten zeg’ zei Leonie toen ze ook nog een grote glazen pot met daarin 8 bockworsten zag staan. Het was moeilijk kiezen en na wat nadenken besloot ze uiteindelijk dan maar allebei de blikjes én de pot mee te nemen naar binnen, ik zie wel…dacht ze.

Leonie nam de verzameling verschillende worstjes in haar handen en met haar rechter ellenboog kon ze nét de klink van de deur omlaag duwen en de deur naar binnen openen. Vlak achter de deur zat Toby al te wachten op haar, ‘oh haha hoi…miste je me nu al hé Toby?’ grapte ze opgetogen met haar hoofd al vol geile plannetjes en de hond liep blij kwispelend achter haar aan. Leonie zette de gevonden blikjes en pot op het aanrecht en richtte zich tot het enthousiaste dier, ‘ja Toby…we gaan zo samen een leuk spelletje spelen, ik zal het je leren! Het heet….kutje klaar likken!’ sprak ze tegen de hond die haar nu wat vragend aankeek. Leonie wilde geen tijd verspillen en was echt héél benieuwd of haar plannetje zou lukken, ze opende de twee blikjes met verschillende worstjes en met enige moeite ook de pot met bockworsten. Toen ze een bordje pakte en het rijkelijk vulde met een aantal knakworstjes en party-knaks hoorde ze Toby wat onrustig piepen, hij rook de bekende en aanlokkelijke worstjesgeur en ging meteen zitten en hield zijn rechterpoot al omhoog, wachtend op zijn gebruikelijke beloning. Leonie zag hem zitten schooien en moest er om lachen, ze zwichtte voor de smekende ogen van de hond, ‘haha nou ok, ééntje dan’ gaf ze toe en ze viste een worstje van het bord en wierp het naar hem toe. Het verraste Toby even en het worstje viel vlak voor hem op de vloer maar zodra hij het zag liggen pakte hij het en verorberde het in een oogwenk, ‘lekker Toby? Straks krijg je meer maar daar zal je wat meer moeite voor moeten doen’ zei Leonie en grinnikte veelbetekenend.

Dat het dier gek op worstjes was, dat wist ze natuurlijk al! Ze nam het kuipje smeerpaté en opende het, ‘mmm eens kijken of je dit ook lekker vindt, ik hoop het’ sprak ze meer in zichzelf dan tegen de hond. Leonie haalde haar wijsvinger door het romige spul en lepelde een vingertopje er uit, ze draaide zich weer naar de hond toe en zag dat die haar al nauwlettend had gevolgd…hij zat al vlak naast haar, met een kwijlende bek wachtte hij en snoof met zijn stompe snuit in de lucht. ‘Hier! Proef dit maar eens Toby!’ zei ze en hield haar vinger vlak voor zijn snuit, even snuffelde hij er aan maar zodra de geur zijn reuksensoren prikkelde begon hij het spul er ijverig af te likken. ‘Yes! Cool!’ riep Leonie verheugd toen bleek dat de hond de smeerpaté heel lekker vond en ze glimlachte tevreden. Zodra Toby haar vinger schoon had gelikt stak ze deze weer in het kuipje en intussen zette ze haar slanke benen al wat van elkaar, ze wilde direct de proef op de som nemen. Leonie bracht haar hand tussen haar dijen en begon haar schaamlipjes en clitje met de paté in te smeren, ze nam nog een vinger extra uit het kuipje en bracht het voorzichtig in haar pas ontmaagde kutje en bijtend op haar onderlip bewoog ze haar vinger draaiend verder naar binnen om het te verspreiden…de hond keek ongeduldig toe en likte zijn lippen al. Leonie zag het en terwijl ze haar vinger uit haar kutje haalde spreidde ze uitnodigend haar jonge blanke dijen nóg wat verder, ‘kom Toby…lik me!’ klonk haar stem wat hees en ze tikte met haar vingers op haar geschoren venusheuveltje. De Bordeaux reu aarzelde niet en duwde zijn stompe snoet tussen haar dijen en tegen haar kutje, Leonie gaf een schor kreetje toen de ruwe tong over haar met paté ingesmeerde schaamlipjes likte…haar geile plannetje werd werkelijkheid!

Het was voor de oude Willem een opwindend beeld om zijn jonge geile meissie zo met zijn hond bezig te zien, Hanna liet zich gewillig door Tucker over en in haar mond likken en zélf likte en zoog ze aan de lange hondentong actief mee in deze geile bizarre tongkus. Hanna giechelde gesmoord terwijl de jonge Dalmatiër zijn tong ineens diep in haar mond duwde en ze zoog haar lippen er rond en kneep met haar vingers extra hard in haar stijve tepels die ze daarvóór met Willem z’n zaad had ingesmeerd. Hanna was altijd dol op kussen geweest, met haar ex-vriendje Job had ze vaak genoeg getongzoend en ze vond het altijd heerlijk maar voorál heel intiem om te doen. Toen Willem haar gisteren verraste en haar ineens begon te tongzoenen had het even vreemd gevoeld, zo intiem met zo’n oude man…en dan nog de conciërge van haar school! Zoenen vond ze op de een of andere manier nog intiemer dan seks, maar de situatie was zó geil geweest gisteren want toen Willem haar kuste zat Tucker op dat moment op haar rug met zijn spuitende pik diep in haar kontje…ze had in al haar geilheid zijn kus en tongzoen vrij snel geaccepteerd en hem gepassioneerd terug gezoend. Door nu ook zo met Tucker te zoenen en zijn warme tong in haar mond te voelen bewegen maakte Hanna onverwacht vreselijk geil, het voelde heerlijk en bijna natuurlijk om te doen…ze genoot er intens van en haar tepels tintelden tussen haar knijpende vingers. Ze voelde zelfs haar kutje reageren op deze bizarre zoenpartij, ze kreunde gesmoord toen ze haar kutje voelde kriebelen en haalde haar handen van haar borsten en greep in een geile opwelling Tucker rond z’n kop en hals en zoog op de hondentong of het een pik was! Het was de hond die een einde maakte aan hun intieme en geile tongenspel, hij trok zich ineens terug en keek Hanna licht hijgend aan…’pffoeh Tucker toch, jee dat was geil zeg…jij kan er wat van hoor hihi’ zei Hanna licht buiten adem en streelde de Dalmatiër over zijn zwartwit gevlekte kop.

Hij likte haar arm en ging toen snuffelend met zijn snuit in de richting van haar rechterborst, ook daar kwam dezelfde spermageur vanaf die Tucker eerder ook aan haar mond rook en hij begon meteen over haar nog stijve tepel te likken. ‘Oh mmm wat een verwennerij vandaag zeg!’ zei Hanna en stak automatisch haar borsten naar voren en kreunde zacht genietend toen zijn tong haar tepel en borst schoonlikte. Daarná draaide ze haar linkerborst ook naar zijn snuit toe en met zachte dwang duwde ze zijn kop in de juiste richting, ‘mmmmm ik ben dus niet de enige die dol op jouw zaad is, kijk hem eens smullen hihi’ merkte Hanna op en keek Willem met een ondeugende blik aan. Willem grinnikte wat en schudde zijn hoofd om wat ze net zei, ‘laat jij je mooie tietjes maar lekker likken, ik ga douchen meissie’ zei hij en ging moeizaam en met een wat pijnlijk gezicht overeind staan. ‘Pijn in je knieën zeker?’ vroeg Hanna wat bezorgd en hij knikte, ‘wacht, ik kom met je mee…ik ben ook hard aan een douche toe, ik plak over mijn hele lichaam’ zei Hanna en maakte aanstalten om overeind te komen. Net toen ze omhoog kwam sprong Tucker ineens tegen haar aan en met een verraste kreet probeerde ze hem op te vangen of tegen te houden met haar armen maar verloor haar balans en viel naar achteren. ‘Hé gekke hond tssss jeetje, wat doe je nou?’ riep Hanna wat overdonderd toen ze ineens achterover gevallen op haar rug lag, de jonge Dalmatiër had zijn eigen plan getrokken en maakte dit heel duidelijk! Hij was vastberaden en stapte over haar heen, toen ze haar rechterbeen optrok en gebruikte in een poging om hem opzij te duwen….klemde hij zijn voorpoten er stevig rond en begon hitsig tegen haar been aan te rijden. Hanna voelde de harde koude tegels onder haar billen maar moest ondanks dat onaangename gevoel tóch lachen om deze plotselinge actie, ze begreep de hond wel….die had lang genoeg toegekeken hoe zijn baasje haar zonet neukte en vond dat het nu zijn beurt was…

Wordt vervolgd…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Zo Moeder... - 62

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net