Opwindend.Net
Datum: 01-12-2016
Stemmen: 152x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 27495x
Lengte: Gemiddeld
Labrador Teefje Voor Een Dag
Door YvK9 - Mijn Profiel Pagina

Mijn naam is Yvon, 31 jaar oud. Voor mijn 31 jaar zie ik er erg goed uit, al zeg ik het zelf. ;) Ik ben sportlerares op een middelbare school. Met mijn 1.75 en 60 kg ben ik een lange, slanke meid met mooi vol blond haar en sprankelende blauwe ogen, c cup en een strak kontje. Toch heb ik geen relatie.. Eigenlijk ben ik daar nooit mee bezig geweest.. Uiteraard heb ik wel verschillende bedpartners gehad, maar geen van hen was serieus..

Op een dag ging de wekker. Ik opende mijn ogen en het zonlicht brandde in mijn ogen. Yes! Lekker zomer weer vandaag! Dacht ik.. Stiekem dacht ik terug aan gisteren avond.. Ik was ontzettend geil en heb mezelf heerlijk laten komen. Mijn verlangen naar seks met iemand was ontzettend groot.. Zo lang geleden dat iemand me echt nam.. Ik merk dat ik weer geil wordt bij de gedachte aan seks.. Mijn lipjes worden nat..

Ik besluit om te gaan hardlopen, door het bos. Hm. Mijn broekje zit nog in de was. Ik graai door mijn kast en vind een tennisrokje. Plots bedenk ik me dat het wel geil is die aan te doen zonder slipje eronder en daarmee te gaan rennen. Ik twijfel niet en trek het aan. Even later sta ik buiten. De iets wat koude wind waait tussen mijn benen door en laat mijn clitje tintelen. Heerlijk gevoel.

Ik ren door de bossen, het zonnetje begint heerlijk te branden op mijn gebruinde huid. Heerlijk.. Ik geniet van het gevoel dat al mijn zintuigen op scherp staan. Ineens hoor ik gehijg achter me.. Ik stop met rennen en draai me om. Een enthousiaste labrador springt me tegemoet. Ik aai hem en kijk rond. Maar er is niemand te zien. Ik roep.. Maar geen reactie. Ik ben best een eindje van de bewoonde wereld gerend. Misschien is hij verdwaald?

Ik ga zitten op een bankje en zoek naar een penning aan zijn riem, maar er zit niets aan.. Plots duwt hij zijn natte snuit onder mijn korte rokje. Met een rood hoofd duw ik hem weg. Maar de hond heeft me geroken en wil niet opgeven. In een beweging duwt hij zijn kop onder mijn rokje en laat zijn warme ruwe tong over mijn clitje glijden. Ik kreun.. Vind ik dit nou.. Lekker?! Dit was waar ik zo naar verlangde..

Ik duw mijn benen iets verder uit elkaar en maak plaats. Gulzig likt de hond mijn grotje uit en over mijn clitje. Bij het liften van mijn billen likt hij ook mijn kontje. Zijn sterke tong vind de weg in me. Ik kreun en wordt natter en geiler.. Ik ben nog nooit zo intens gelikt. Bijna kom ik klaar als hij ineens op me springt. Hij begint te stoten in het niets. Zijn lange rode pik zoekt een weg naar mijn warme diepe grotje.

Even kijk ik beschamend rond.. Maar er is niemand te zien in de verte. Zonder te twijfelen ga ik voor hem zitten op handen en knieŽn. Wat wil ik graag zijn teefje zijn! Zijn poten slaan direct om mijn zij heen. De nagels krassen in mijn huid. Ik voel hoe hij me probeert te steken. Mijn hand gaat naar zijn pik toe en ik help hem zijn weg te vinden. Ohhh! Hij zit in me! Hij rijdt me harder en harder als een wild beest. Ik voel zijn voorvocht in me lopen en mijn kutje is zo onwijs nat door hem.

Ineens voel ik iets groeien in me.. Ik schrik en wil loskomen. Maar hij zit vast in me. Zijn grote pik zit vast. Ik voel ladingen waterig zaad diep in me komen en het warme gevoel maakt dat ik een enorm orgasme krijg. Ik vinger mijn clitje erbij en kom spuitend klaar. Ik kan het niet laten om mijn vinger met zijn zaad af te likken. Heerlijk, lekker zoutig.. Ik proef meer en meer... Mmm... Wat is het geil om zo'n teefje te zijn..

Misty?! Hoor ik plots in de verte. De stem komt dichterbij.. Na zeker 5 minuten komt de hond eindelijk los, net optijd.. Even laat hij zijn tong over zijn trofee heen glijden. Zijn teefje.. Er komt een man aangesneld. Hoi! Roept hij enthousiast. Was hij erg vervelend? Hij knipoogde en ik werd rood. De man lijnde de hond vast en terwijl hij dat deed vertelde hij me dat zijn hond erg veel van vrouwen hield. Ik zei niets.. Maar mijn wangen spraken vast boekdelen.. Misty.. Mijn beste minnaar. De man groette me en vertrok. Ik bleef achter.. Met het druipende zaad uit mijn kutje..

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net