Opwindend.Net
Datum: 03-12-2016
Stemmen: 64x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 15810x
Lengte: Lang
Zo Moeder... - 62
Door Shadow666 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zo Moeder... - 61

Lisa keek met verbazing naar de plek waar haar moeder en Wodan intiem met elkaar verbonden zaten, ‘oh wauw ja, ik zie het nu ook’ zei ze zacht toen ze langs de ballen van de hond zag hoe dmv een dikke rode pees de hondenpik diep in haar moeders kut begraven zat. Lisa nam nu de staart over in haar linkerhand en zette haar rechterhand steunend op de grond vlak naast Sharay en boog nu ook wat voorover om het uitgebreid en van dichterbij te kunnen bekijken. Tot dan toe had Wodan zich rustig gehouden en genoot op zijn manier van de warme natte knijpende kut van zijn teefje Sytske terwijl hij ondertussen zijn viriele zaad diep in haar spoot. De grote hond was zich terdege bewust van de aanwezigheid van Lisa en Sharay vlak achter hem, hij was dat niet echt gewend en werd wat nerveus toen Lisa zijn staart pakte en die omhoog en opzij hield. Sytske was de eerste die zijn onrust opmerkte, ze voelde zijn dierlijke lijf zich wat verstijven en licht bewegen op haar rug. Ze voelde dat Wodan zijn gezwollen pik wat terugtrok, de dikke knot begon langzaam maar zeker naar buiten te glijden en Sytske kreunde toen haar kutopening bezweek onder de druk. ‘Ooohh neeee’ klaagde ze teleurgesteld toen de enorme verdikking uit haar gleed en twee paar wijd-open tienerogen waren er getuige van en zagen de dikke rode knot ineens uit haar kut glippen. ‘Oh jeetje mina…fuck….woww, zie je dat ding Lisa….oh my god!’ stamelde Sharay toen ze het van dichtbij zag gebeuren, de knot glom in het licht en een straaltje doorzichtig sperma ontsnapte uit Sytske haar kut en liep via haar clit langs haar venusheuveltje en drupte toen op het laken dat op de grond uitgespreid lag. Lisa keek er ook met een verbaasde blik naar, ze had dat ding al eerder gezien…gisteren nog, maar van dichtbij leek hij nóg groter en dikker! De meiden kregen niet veel tijd er langer naar te kijken, Wodan zat nu niet langer met zijn pik vast in zijn teefje en zijn dierlijke instinct vertelde hem dat deze paring voltooid was en dat triggerde hem snel van haar af klimmen!

Sytske voelde de hond zich terugtrekken en kwam nu wat omhoog van de leren poef, met haar linkerarm ging ze naar achteren in een verwoede poging om zijn voorpoot vast te pakken en daarmee Wodan op haar rug en zijn pik in haar kut te houden. Dat lukte maar deels, ze kon hem op haar rug houden maar omdat hij met zijn andere voorpoot en zijn achterlijf tóch een stuk naar achteren bewoog….gleed zijn gezwollen pik met een nat soppend geluid uit haar spleet! ‘Oooohhh neeeee’ klonk haar stem balend en vol teleurstelling, waar eerst deze flinke hondenpik zo diep in haar hete natte kut zat…restte nu een pijnlijk aanvoelende leegte. Lisa en Sharay waren iets achteruit gedeinsd toen ze merkten dat de grote hond aanstalten maakte van moedertje Sytske af te springen, ze hadden het natte zuigende geluid gehoord en zagen toen hoe Wodan z’n lange rode glimmende penis vervolgens uit haar kut gleed en tussen haar dijen naar beneden hing. ‘Shiiiitt…moet je dat zien, wat een grote pik zeg!’ zei Sharay en keek als gehypnotiseerd naar de lange dikke hondenpik, ze kon zich nauwelijks voorstellen dat ze de vorige avond dat enorme ding in haar kutje had gekregen. Lisa giechelde geil…’zo pfff ja hihi’ zei ze en ondanks dat ze zijn pik twee keer eerder stijf had gezien, leek deze nu veel groter en dikker!. Veel tijd voor Sharay en Lisa om de pik verder te bewonderen was er niet, nu de pik eenmaal uit haar kut was liet Sytske Wodan z’n linker-voorpoot los en de grote hond klom direct van haar rug af. Sharay haar mooie bruine ogen bleven de rode hondenpik volgen terwijl de hond van hen weg liep en iets verder op de rand van het uitgespreide laken ging liggen, hij ging met zijn kop tussen zijn achterpoten en begon zijn pik schoon te likken.

‘Zat dat hele fucking apparaat gisteren in me Lisa?’ vroeg Sharay terwijl ze de hond observeerde, Lisa kon zich het geile scenario tussen Wodan en haar vriendin nog goed voor de geest halen en glimlachte geil bij de herinnering er aan. ‘Eeehh nee, niet helemaal geloof ik hihi, die dikke bobbel zag ik er bij jou uit komen’ antwoordde Lisa en zag naast zich haar moeder overeind komen zitten. Toen Sytske overeind kwam voelde ze het gebeuren, ‘oeps ik lek!’ flapte ze er uit toen het dunne hondenzaad uit haar kut liep. Het liep langs haar benen en ook op het witte laken dat op de grond lag. Lisa zag dat haar moeder haar vingers langs haar dijen streek, wat van het zaad verzamelde en toen met een geile blik en een knipoog het goedje van haar kleverige vingers likte….wat een geile moeder heb ik toch…dacht ze…

Leonie ervaarde eindelijk weer dat zalige gevoel van die ruwe warme hondentong over haar spleetje, ze had er de nodige moeite voor gedaan en nu moest het zo lang mogelijk blijven duren. ‘Oh jaaaa Toby mmmm’ kreunde ze met zachte stem toen Toby de smeerpaté van haar schaamlipjes likte en daarna zijn neus snuivend in haar opening duwde, op zoek naar meer van dat geurige lekkers. Automatisch spreidde ze haar benen nog wat verder en duwde met een korte bekkenbeweging haar geschoren jonge poesje naar de likkende Bordeaux hond toe, gretig en dankbaar deed Toby zich tegoed aan wat zij hem in al haar jeugdige impulsieve geilheid aanbood. Leonie ging weer helemaal op in dat zalige geile gevoel, het deed haar clitje tintelen en kutje verlangend jeuken maar zodra Toby de laatste restjes paté weg had gelikt….stopte hij abrupt. ‘Oh nee, niet stoppen…verder likken Toby!’ zei Leonie balend en keek tussen haar slanke witte dijen, haar jonge geschoren poesje glom van het hondenspeeksel maar paté zat er niet meer op. Haar linkerhand ging meteen naar het kuipje op het aanrecht en ze stak haar vinger er in en wist niet hoe snel ze het weer op haar lipjes moest smeren, zodra de hond het spul rook ging hij snel verder….terwijl zij nog bezig was met smeren. ‘Oh jaa mmmm jaaaa’ kreunde ze geil en terwijl Toby haar kutje likte, draaide zij met haar vingertopje over haar clitje….eerst langzaam maar dan steeds sneller en wilder! Leonie genoot van de combinatie van de hondentong en haar eigen vinger en moest haar best doen om op haar benen te blijven staan, ze leunde met haar rug tegen het aanrecht…haar blik viel toen op het lage aluminium trapje dat verderop tegen de muur stond. Dat trapje gebruikte haar moeder altijd om bovenop de kastjes schoon te kunnen poetsen, maar Leonie had er een ander doel voor….

Geduldig wachtte Leonie tot de hond haar kutje weer netjes schoon had gelikt en toen hij stopte liep ze snel naar het trapje, ze pakte het en zette het vlak naast het aanrecht en klapte het uit en vast. Eerst wilde ze er meteen op gaan zitten maar het aluminium leek haar wat hard en scherp voor haar zachte billetjes, ze griste een keukendoek van een hangertje en legde dit er bovenop. Toen ze er op ging zitten bleek het precies de goede hoogte te zijn, haar rechtervoet zette ze op de onderste trede en haar linkerbeen gespreid op de keukenvloer. ‘Mmmm Perfect! Cool!’ mompelde ze in zichzelf, ze zat comfortabel en links van haar op het aanrecht stond het bord met worstjes en het kuipje paté….alles prima binnen handbereik! De hond keek haar afwachtend aan, ‘jaja…je lekkers komt er zo aan’ zei ze en pakte het kuipje van het aanrecht, ze lepelde er weer een flinke dot uit en zodra ze dit op haar poesje begon te smeren, kwam Toby meteen dichterbij en met zijn kop tussen haar uitnodigende dijen. ‘Even wachten hoor Toby’ zei Leonie giechelend toen de platte hondensnuit ongeduldig zijn weg naar haar kutje zocht, ze verspreidde het goedje uitgebreid over haar lipjes en dipte haar vinger een paar keer in haar al behoorlijk vochtige poesje. ‘Hihi…mmmm jaaa, lik me ooohh’ kirde ze toen ze haar hand weghaalde en de hond geen seconde wachtte en meteen ijverig zijn sterke ruwe tong over haar besmeurde kutje haalde. ‘Flap flap slop slop’ klonk het ritmisch terwijl de hondentong haar kale kutje geselde en ons roodharig tienertje kreunde geil en tevreden, ze keek naar beneden tussen haar dijen en zag de roze tong steeds over haar lipjes gaan. Haar ogen vernauwden zich en ze slaakte een sidderende zucht, ‘ooohhh jaaaaa wat geil is dit ooohh’ stamelde ze en sloeg haar rossige haar met haar hand opzij, Leonie haar blik verplaatste zich toen naar het bord met verschillende knakworstjes.

Ze werd onderhand zo geil door die onvermoeibare tong, haar kutje verlangde naar méér…om lekker gevuld te worden! Een beschikbare pik was er niet….dan maar de worstjes dacht ze en pakte twee kleine party-knaks, hijgend en zuchtend wachtte ze tot de hond weer stopte met likken. Leonie voelde hoe nat en heet haar poesje was en zodra Toby z’n snuit achteruit trok, bracht ze de twee kleine worstjes tussen haar dijen. ‘Kijk eens Toby…lekkere worstjes voor jou!’ zei ze met een hoog kinderlijk stemmetje en ze liet de twee knaks zien, het trok meteen de hond z’n volle aandacht want zijn oren spitsten zich en zijn ogen staarden naar de twee lekkernijtjes in haar geopende hand. Leonie nam er een tussen duim en wijsvinger en bood deze aan, ‘pak maar hihi’ zei ze en in een oogwenk had het dier het worstje uit haar vingers gehapt en vrijwel meteen verorberd. Daarna liet ze het tweede worstje aan de hond zien, die dacht mmmm nog eentje voor mij maar toen zette ze het tussen haar lipjes en tegen de opening van haar kutje aan en duwde het pardoes naar binnen. Ze beet zacht op haar onderlip terwijl ze het worstje in haar kutje voelde dringen, het ging redelijk soepel en haar vingertopje duwde ze er achteraan om het wat dieper in zich te krijgen zodat het er niet meteen terug uit kon glijden. Leonie grinnikte zachtjes toen ze Toby met een verwonderde blik zag kijken met z’n dikke kop wat schuin, ‘jaaaa…hihi, waar is nu jouw worstje gebleven?’ vroeg ze met een plagend toontje in haar stem. Ze haalde voorzichtig haar vinger uit haar poesje en voelde dat het worstje op zijn plek bleef, ‘zoek het dan…zoek het worstje!’ moedigde ze het dier aan en spreidde haar dijen nog verder open…

Willem zag hoe zijn hond zijn geile meissie ineens besprong, hij lachte er om maar greep toen in en haalde de hitsige Tucker aan zijn halsband trekkend van Hanna af. ‘Nee Tucker…af! Nu nog niet jongen, laat Hanna met rust!’ sprak hij corrigerend tegen de jonge Dalmatiër die nu hijgend naar Hanna keek en hoe die weer wat giechelend op handen en knieën overeind kwam. Willem hield de hond stevig vast terwijl Hanna weer opstond, ze boog daarna wat voorover en streelde Tucker over zijn kop. ‘Ja Tucker je moet even geduld hebben, Hanna wil eerst even lekker douchen….straks mag jij ook hoor…beloofd! Oké?’ zei ze tegen het dier alsof ze tegen een klein kind sprak en giechelde weer even toen de hond weer wat ongeduldig jankte…die had weinig trek nog langer te wachten, hij wilde haar het liefst meteen bespringen en dekken! Toen Hanna weer overeind stond liep ze naar de koelkast, ‘jee ik heb er dorst van gekregen’ zei ze en pakte een fles bronwater er uit en schonk voor zichzelf een glas in. Willem liet zijn hond los en kwam naast haar staan, hij pakte ook een glas…’schenk mij ook wat in meissie’ zei hij en even later lesten ze gezamenlijk hun dorst. Tucker gaf de moed nog niet op en toen Hanna zich omdraaide om weg te lopen, versperde de hond haar de weg. Hij blafte kort en kwispelde, toen hij probeerde zijn snuit tussen haar benen te duwen moest ze hard lachen en duwde hem weg. ‘Nou zeg, jij geeft niet snel op makker’ lachte Willem en terwijl hij de halsband weer vastpakte, nam Hanna van de gelegenheid gebruik en vluchtte giechelend de keuken uit en toen rap de trap op naar boven, ‘doei doei…haha tot straks Tucker!’ riep ze nog snel. De jonge Dalmatiër keek haar teleurgesteld na, zijn oude baasje liet zijn halsband los en liep ook de keuken uit, hij volgde Hanna de trap op…met rustige stappen nam hij de treden.

Hanna was de badkamer al in gegaan, ze moest nodig plassen en zat net op de bril toen Willem door de halfopen deur naar binnen kwam. Hij grijnsde breed toen hij haar zo zag zitten en duidelijk hoorde hoe haar straal urine in de pot en in het water kletterde, ‘zozo meissie…jij moest nodig’ grapte hij en Hanna lachte er om. Willem trok zijn hemd uit en in de wasmand want hij wilde snel onder de douche, toen moest hij alleen zijn sokken nog uit doen. Hanna veegde net met toiletpapier haar spleetje schoon toen ze de oude conciërge op één been zag worstelen om zijn sok uit te krijgen, ze had meteen met hem te doen…zijn versleten knieën speelden hem duidelijk parten. Ze voelde zich er ook wel wat verantwoordelijk voor want ze had niet alleen het libido maar ook het oude lijf van die lieverd tot het uiterste getest, ‘wacht…ik help je wel hoor’ zei ze en schoot Willem te hulp. Ze trok het toilet door en gleed van de bril af en ging op haar knieën naar Willem toe, gelukkig lag er een kleedje op de witte tegels en was het voor Hanna niet zo koud en hard om op te zitten. Geen van beide dacht op dat moment nog aan Tucker, de jonge hond had ook even wat water gedronken toen ze hem in de keuken achterlieten maar zijn dierlijke nieuwsgierigheid had hem de trap op doen komen en hij hoorde Willem en Hanna praten in de badkamer. De hond sloop behoedzaam over de gang en stak zijn kop door de halfopen deur naar binnen, wat hij daar zag triggerde zijn mannelijke instinct….hij keek recht tegen Hanna haar blote kontje aan! Ze zat op haar knieën voorover en trok net Willem z’n ene sok uit, toen ze aan de andere sok begon…..besloot de jonge Dalmatiër zijn geluk opnieuw te beproeven en hij ging vastberaden op zijn doel af…

Wordt vervolgd…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Zo Moeder... - 63

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net