Opwindend.Net
Datum: 08-12-2016
Stemmen: 87x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 23465x
Lengte: Gemiddeld
Braaf Teefje
Door YvK9 - Mijn Profiel Pagina

Donderdag ochtend.. Ik rek me uit.. Ik kijk naast me, maar het bed is leeg. Gisteren ben ik samen met j in slaap gevallen, maar ik denk dat hij er al vroeg vandoor moest vandaag. Mijn hand glijdt over mijn lijf naar beneden. Mijn tepels van mijn cup d zijn behoorlijk hard. Mijn hand zakt verder af.. Een vinger glijdt nieuwsgierig tussen mijn lipjes door. Mmm.. Mijn gezwollen clitje en het nat dat in mijn kutje zit verraadt enkel de wilde seks die ik gisteren avond had.

J had me heerlijk laten nemen door Roxy. Samen waren we begonnen met fantaseren.. We namen de reacties op de eerder geplaatste verhalen eens door en fantaseerden over een grotere hond. Zoenend op bed gingen we steeds een stapje verder.. Toen mijn kutje zo nat was door onze fantasie om me weer eens te laten dekken door een labrador, begon J me te fisten en riep luid dat Roxy naar boven moest komen. Roxy leek direct te begrijpen wat de bedoeling was en sprong meteen op het bed. Gulzig likte hij mijn openstaande kutje.. Ik kwam vrij snel spuitend klaar in zijn bekkie. J trok zichzelf heerlijk af en duwde af en toe zijn harde pik in mijn mondje. Terwijl ik op mijn rug lag trok ik Roxy verder op me. Meteen begon zijn rode pikkie te zoeken naar de ingang van mijn warme sappige kutje. Ik kreunde van genot.. Het warme voorvocht op en in mijn kutje voelen maakte me wild. Ik bewoog mee op Roxy z'n ritme en al snel beleefden we met z'n drietjes een hoogtepunt. Roxy spoot mijn hele kutje vol en bleef vast zitten.. J spoot me diep in mijn keeltje.. Wat een heerlijk teefje voelde ik me. Echt een zaadsletje, dacht ik tevreden..

Ik voel hoe ik natter en natter wordt denkend aan de heerlijke avond daarvoor.. Ineens schrik ik uit extase. Mijn telefoon gaat luid. 'Ik heb je navigatie ingesteld. Stap in je auto en volg het. Doe een jurkje aan, je mag er niets onder dragen, enkel tepelklemmen' Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. J. Ik herken je uit honderden. Weer een lekkere verrassing voor me.. Heerlijk!

Vol spanning stap ik in de auto. Waar zou je me heen laten komen? Na een half uur gereden te hebben geeft de navigatie aan dat de locatie bereikt is. Ik stap uit en kijk om me heen.. Een oude verlaten hooischuur is het enigste wat ik zie.. Ik ga op verkenning uit..

Ik open de piepende schuurdeur.. 'hallo? Is daar iemand?' ik loop verder de schuur in. Het ruikt wat muffig.. Ineens achter me slaat de deur dicht. Ik draai me om. Ineens wordt er iets over mijn hoofd getrokken en word ik tegen de grond aan gewerkt. Twee handen houden mijn benen vast, twee mijn benen, en twee handen scheuren de jurk van mijn lijf. Naakt lig ik in het hooi, met tepelklemmen op en met een doek over mijn hoofd.

'Zet haar hier maar neer.' Hoor ik een stem zeggen. Ik word meegetrokken aan mijn tepelklemmen.. Iemand duwt een prop in mijn mond. Bah.. De prop smaakt vies.. Ik voel hoe mijn benen en armen vastgemaakt worden aan haken aan de muur. Ik zit op mijn knieŽn.. Mijn handen naar beneden.. Benen iets uit elkaar.. Mijn kontje en kutje zijn van achter goed zichtbaar.. Zo bekeken kunnen worden maakt me ook enorm opgewonden.. Toch overheerst de angst harder nu.

Ineens gaat de blinddoek af. Voor me staan 4 mannen, met ieder een hond aan een lijn in hun hand. Ik herken een labrador. Twee staffords.. Plots hoor ik J. 'Dus jij wil liever een teefje zijn, toch?' gisteren heb ik je mijn fantasie verteld.. Mijn wangen kleuren rood.. 'ja..' antwoord ik verlegen. Je geeft de eerste man met de labrador een seintje. Hij klikt zijn hond los. Een blonde labrador begint aan me te snuffelen.

Eenmaal bij mijn kutje en kontje aangekomen, duwt hij zijn snuit dieper tegen me aan.. Een ruwe warme tong glijdt over mijn kutje. Ik kreun.. Wat lekker!! Oohh mmm.. Ik fantaseerde al tijden over een grotere hond.. Al snel beklimt hij me, en gaat zijn harde pik driftig op zoek naar mijn kutje.. Doordat mijn handen vast zitten kan ik hem niet helpen, en al snel voel ik hem hard en diep in mijn kontje glijden.. Zijn pik is groot, mijn kontje strak. De eerste stoten doen pijn.. Lekkere pijn!

'Mmm, je bent dus ook een anaal teefje?' hoor ik je lachend zeggen.. Ik kijk om me heen. Sommige mannen trekken zich af.. Ik kreun hard en het kut vocht loopt uit me, gemixed met voorvocht druppelend uit mijn kontje.

'Laat ze allemaal maar los.. ' zeg je. Ik schrik enorm.. 3 honden lopen om me heen. Wachtend op hun beurt. De eerste hond zit vast in me en spuit mijn hele kontje ramvol met zaad.. Al kreunend zie ik hoe je een stafford lokt, tussen zijn poten hangt een enorme rode pik. Je pakt hem vast en trekt de pik tussen zijn achterpoten door. 'zuigen, sletje.. ' je brengt de pik richting mijn mond. Braaf luister ik..

De combi van waterig zout in mijn mondje en de enorme hondenpik in me laat me spartelen van genot. Ik pijp er lustig op los.. Plots sproeit de hond mijn hele gezicht vol met zijn honden zaad. Mijn bruine haar en gezicht is drijfnat. Ik geniet enorm.. Kreun hard en mijn tepels zijn puntig van genot..

De labrador laat los. Ik voel mijn kontje branden.. Veel herstel tijd krijg ik niet. De volgende hond, een bruine stafford, begint me te likken. Hij raakt mijn clitje met zijn tong en zijn neus duwt hij in me. Hij briest van geilheid.. Ik kom weer bijna.. 'nog niet teefje', zeg je streng en je helpt de hond op me. Zijn pik weet in een stoot mijn kutje te vinden. Ik schreeuw van genot.. Hier droomde ik van..

De laatste hond komt erbij.. Hij kruipt onder me en likt mijn clitje, terwijl ik geneukt wordt. Het hondenzaad spuit in me.. Ik houd het niet langer.. Mijn kutje verkrampt.. Ik begin weg te draaien.. De honden schrikken en laten los.. Dit is het meest heftige orgasme ooit! Ik spuit stralen uit mijn kutje.. Zeker zo'n 2 meter ver.. Mmmmmm... Wat heerlijk!

'Goedzo, teefje.. ' beloon je me.' ze wil nog wel wat, open je mond teefje.. ' zeg je. De 4 mannen staan om me heen.. Een voor een komen ze klaar op mijn tieten, op mijn gezicht en in mijn mond. Ik geniet van hun warme zaad op me.. Ik voel me meer teef dan ooit! Heerlijk! Je maakt me los.. ' De weg terug weet je wel te vinden, toch? ' Je knipoogt. Lekkere minnaar..

Tevreden en vol zaad stap ik naakt in de auto.. Soms zie ik mensen kijken naar me, vanaf de stoep of bij het stoplicht. maar ik geef er niets om. Ik ben een teefje. J's teefje.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net