Opwindend.Net
Datum: 13-12-2016
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 12591x
Lengte: Gemiddeld
Een Handje Helpen - 2
Door Amber - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Handje Helpen - 1

Met mijn telefoon in de aanslag loop ik door de nieuwbouwwijk alwaar mijn collega Mike woonachtig is. De koele avondwind trekt op en ik besef mij dat ik toch maar beter een jas had aan kunnen trekken. Gelukkig duurt het niet lang voor ik het juiste adres heb gevonden. “Nummer 32, hier moet het zijn”denk ik bij mijzelf terwijl ik opkijk naar de moderne twee-onder-een-kapwoning. Ietwat gespannen druk ik op de deurbel waarna er al snel door wordt opengedaan. “Kom binnen! Zo te zien heb je het redelijk koud” “Ja, ik had waarschijnlijk toch iets meer moeten aantrekken” reageer ik terwijl ik de warme woning binnenstap. “Gelukkig is het hier een stuk warmer, want ik durf te wedden dat je zo meteen nog minder aan hebt” grapt de duidelijk opgewonden tiener terwijl hij zijn handen over mijn billen laat glijden. “Mijn ouders zijn vanavond met de buren op stap, dus we kunnen ons volledig laten gaan. Maar goed, misschien eerst even rustig wat drinken? Koffie?” “Ja, lekker, maar zo te horen ben jij heel wat van plan of niet? Ik volg Mike terwijl hij vanuit de gang richting de keuken loopt. “Nou niet alleen ik” vervolgt hij zijn verhaal onheilspellend. “Ik denk dat je mijn verrassing wel kunt waarderen”

Met een warme kop koffie in de hand vervolg ik samen met Mike mijn weg richting de huiskamer. Rustig neem ik plaats op de grote hoekbank waarna het niet lang duurt voor hij zijn handen onder mijn jurkje laat glijden. “Jij laat er ook geen gras over groeien hé?” Lachend zet ik de koffie op tafel. “Nou vooruit dan maar” Ik druk mijn lippen tegen de zijne waarna hij dit gebaar beantwoord met een vurige tongzoen. Mijn korte zwarte jurkje verdwijnt al snel van mijn lichaam en met ontblote borsten word ik ruw op mijn rug geduwd. “Krijg ik nu mijn verrassing?” Vraag ik hem plagend terwijl ik de knoopjes van zijn overhemd open.

Ineens staat Mike op. “Oeps! Bijna vergeten! Wacht even oké?” Een beetje verward trek ik mijn slipje omlaag terwijl ik nieuwsgierig wacht op wat komen gaat. “Oké, ogen dicht!” klinkt er vanuit de achterkamer. Zoals gevraagd sluit ik netjes mijn ogen. “Open ze maar” zegt Mike opgewekt. Langzaam open ik mijn ogen en voor mij zie ik een vrolijk kwispelende labrador. “Zeg het bezoek eens gedag Boy” spoort Mike de hond aan terwijl hij zijn halsband loslaat. Met een sprint schiet Boy op mij af. Een beetje ongemakkelijk haal ik hem aan terwijl hij zijn hoofd richting mijn kruis probeert te duwen. Voldaan gaat Mike weer naast mij zitten en een beetje onzeker kijk ik hem aan. “Je wilt toch niet zeggen dat...?” “Dat is precies wat ik wil zeggen” Onderbreekt Mike mij lachend terwijl hij zijn rechterhand over mijn been laat glijden. “Laat die arme hond er eens bij joh” Als vanzelf ontsluit ik mijn benen en zonder pardon duwt Boy zijn neus tegen mijn natte kutje aan gevolgd door zijn tong. Zachtjes kreun ik terwijl de labrador mij enthousiast begint te likken.

“Zo te zien vind hij je wel lekker geil smaken” merkt Mike op terwijl hij zich begint af te trekken op het tafereel naast zich. “Zou je hem ook niet eens een handje helpen?” Zachtjes duwt hij mij richting de grond en voorzichtig aai ik de buik en de ballen van de grote hond naast mij waarna zijn harde rode lul al snel te voorschijn schiet. “Pijp hem” commandeert Mike zachtjes en zonder aarzelen neem ik de stijve hondenlul in mijn mond waarna hij mij direct in mijn mond probeert te neuken. “Volgens mij is het wel duidelijk dat Boy meer wil” reageer ik proestend richting de rukkende puber op de bank. Mike hurkt naast mij en de geile reu op de grond. “Dan moeten we hem dat maar geven denk je niet” Gewillig laat ik mij positioneren en na wat hulp bespringt de geile hond mij van achteren. Met een enorme snelheid begint Boy mij wild te neuken onder het welwillende toezicht van zijn baasje. “Ja goed zo jongen, zo'n lekker teefje heb je nog niet gehad he?” spoort Mike hem nog extra aan. Het warme kwijl van de hijgende labrador sijpelt over mijn rug heen en ik geef me over aan de ongemakkelijke vernederende situatie. Met gesloten ogen begin ik te kreunen terwijl ik me als een ware slet laat neuken door de hond van mijn collega. “Hmmm ja, goed zo Boy!” roep ik geil uit onder het genot van de hondenpenis die mij nu nog dieper in mijn kutje begint neuken.

Opgewonden kijk ik op naar Mike die zich nu druk aftrekt onder het genot van de neukpartij die zich voor zijn ogen afspeelt. Ik voel me heerlijk sletterig en verlang er naar om mij ook door zijn lul te laten gebruiken. Duidelijk valt de zaadvragende blik in mijn ogen op want in een mum van tijd knielt de puber voor mijn gezicht. “Net als bij Duke toch?” Zonder iets te zeggen neem ik de harde lul in mijn mond en begin ik hem te pijpen. “Boy heeft het volgens mij nog nooit zo naar zijn zin gehad.” word ik gecomplimenteerd. Vol overgave stort ik mij op het pijpwerk en geniet ik van de dubbele penetratie die door het baasje en zijn hond word verzorgd tot Boy het niet langer meer volhoud en een flinke lading hondenzaad bij mij naar binnenspuit. Even laat ik de lul van Mike uit mijn mond en zachtjes kreun ik door het warme sperma wat nu mijn kutje uit begint te sijpelen. De geile tiener begint zich nu weer opnieuw af te trekken en binnen enkele seconden komt ook hij klaar over mijn gezicht. Al druipend van het sperma aai ik de lieve labrador terwijl Mike voldaan zijn handen door mijn haren laat glijden. “Je bent het geilste teefje dat ik ken”

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net