Opwindend.Net
Datum: 13-12-2016
Stemmen: 192x
Cijfer: 5.6
Gelezen: 40037x
Lengte: Gemiddeld
Verkracht Door Een Pony - 1
Door Fura - Zoek naar meer...

Dit verhaal gaat over een meisje van 16 jaar oud genaamd clare. (dit is fictie en dus niet naar waar gebeurd.)

Clare woont op het platteland in een boerderijtje samen met haar ouders. Op de boerderij hebben ze pony's allen Welsh mountain of te wel Welsh a pony's. 4 hengsten en 4 merries.

Het is mid zomer en vele mooie dagen gehad besloten de ouders van clare 1 week op vakantie te gaan en in die week zou clare de paarden verzorgen.

De ochtend nadat haar ouders op vakantie waren gegaan was het heerlijk weer buiten toen ze opstond. Het was al zo warm dar ze alleen een kort rokje met t shirt had aangedaan.

Ze liep naar de keuken om heerlijk een boterham en een eitje te maken voor zichzelf, nadat ze het ontbijt ophad ging ze de pony's hooi en water geven voor ze naar buiten zouden gaan.

Toen ze bij een van de hengsten Als eerste gaf ze haar lievelings merrie hooi en water en kamde haar, nadat ze dat gedaan had liep ze door naar de andere merries om ff hooi en water te geven en ff te kamen.

Toen was het de beurt aan de hengsten hooi en water en een beetje kammen, Maar ze liep bij de eerste hengst naar binnen en die was al een beetje druk, toen ze hooi gaf liep hij al naar achter haar, maar toen draaide ze net weer om om hem ff te kammen, nadat ze dat gedaan had gaf ze de andere hengsten ook hooi en water en kamde die ff voor ze naar buiten gingen.

Toen ze de laatste hengst gedaan had ging ze weer naar binnen en ging ff snel douchen .

Toen ze klaar was met douchen ging ze weer naar de stal toe om de paarden naar buiten te laten, eerst de merries en daarna de hengsten.

Toen dat gebeurd was ging ze naar binnen en belde een vriendin om te vragen of ze zin had om ff met haar naar de stad te gaan, waarop haar vriendin zei dat het haar wel leuk leek.

Een uur na het telefoontje ging ze naar de stad naar de plek waar ze met haar vriendin had afgesproken.

3 uur later kwam ze weer terug thuis samen met haar vriendin. Ze deden allerlei spelletjes en keken tv.

s'avonds aten ze samen een patatje en keken nog ff tv. Maar zo als altijd vloog de tijd.

Toen haar vriendin weer naar huis ging was het al donker ,maar ja doordat alles had ze nog geen extra tijd gehad voor de pony's.

Nadat ze nog ff naar de wc was geweest ging ze nog ff naar de merries toe, want het was zo lekker weer dat ze had besloten de paarden lekker buiten te laten staan.

Bij de weide van de merries aangekomen liep ze eerst naar haar lievelings merrie te gaf haar een knuffel en aaide haar erg uitgebreid, Daarna liep ze naar een ander toe om te knuffelen en uitgebreid te aaien.

Toen was de latste merrie aan de beurt en die stond vlak achter de andere net toen ze een knuffel gaf urineerde die merrie en kwam er een hele plas over haar heen.

Ze vond het niet leuk maar ja kan gebeuren dacht ze.

Toen ze afscheid had genomen van de meiden dacht ze zal ik me ff omkleden of niet. ze dacht naw en ging in 1 keer door naar de hengsten.

Die stonden al te wachten. Net toen ze met een zat te knuffelen kwam er al 1 naar haar toegelopen van achter wat ze niet zag was dat hij enorm geil was doordat ze onder de merrie urine zat.

Toen die hengst bij haar was aangekomen rook hij ff aan haar wat clare nogal wel grappig vond en zonder te weten knuffelde ze de andere hengst lekker door.

En toen gebeurde het de hengst besprong haar en toen schrok clare want ze wist dat ze alleen maar een rokje droeg met daaronder geen string of wat dan ook en dat haar spleet vrij toegang was en nog maagd was.

Ze probeerde nog onder de hengst vandaan te komen ,Maar dat lukte niet doordat de hengst haar niet liet gaan.

Toen begon de hengst neuk bewegingen te maken en voelde ze de penis van het paard langs haar klit glijden en raakte ze in paniek ze dacht verkracht worden door een hengst. Na een aantal stoten voelde clare ineens de eikel van de penis in haar spleet schieten en wist ze de verkrachting is een feit.

Het paard stootte hard en bij iedere stoot schoof de penis een stukje verder de spleet in. tot het moment dat de eikel de baarmoeder aankwam, waardoor er een stukje extra pijn bijkwam, maar dat deerde de hengst niet en probeerde om in de baarmoeder te komen,

na een een paar stoten ertegen schoot de penis de baarmoeder in en pompte de engst nog door, Nu de hengst al een minuut geneukt had begon de pijn over te gaan in geilheid en kwam ze klaar en nadat ze klaar kwam stootte de hengst nog 1 keer en drukte de penis nog verder naar binnen en voelde ze de eikel groeien en een seconde later voelde ze het warme zaad geloosd werden in haar baarmoeder.

Toen de hengst klaar was en van haar afgleed bleef ze staan en hoopte ze na deze verkrachting van die hengst dat de anderen ook wel zin hadden, en daar had ze goed gedacht want nog geen minuut later besprong een andere hengst haar en begon te stoten en na twee stoten had hij het doel al gevonden.

Clare begon gelijk te hijgen en te genieten want het deed geen pijn meer, waardoor ze bij deze hengst binnen 30 seconden al 4 keer klaar is gekomen na de 4 de keer kwam de hengst ook en schoot al zijn zaad ook in haar baarmoeder.

Deze spoot alleen maar meer dan de eerste en begon het zaad uit haar vagina te lopen.

Toen de hengst van haar af ging was ze eigenlijk best wel kapot, maar dacht dat het sneu voor de andere twee hengsten was dus onderging ze deze twee ook.

Nadat die twee hengsten ook klaar waren ging ze naar binnen maar het lopen ging niet zo soepel meer en ook dat het zaad van de hengsten uit haar vagina druipte.

Nadat ze nadien weer onder de douche was geweest en naar de wc ging ze lekker slapen en slapen dat kon ze toen wel.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verkracht Door Een Pony - 2

Zoek naar meer verhalen van Fura...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net