Opwindend.Net
Datum: 21-12-2016
Stemmen: 155x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 38915x
Lengte: Gemiddeld
Misbruikt In De Stal - 3
Door Kim En Tammy - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Misbruikt In De Stal - 2

Ik probeer omhoog te krabbelen, uit de vieze brij op de vloer, maar plotseling word ik bedolven onder een enorme vleesmassa! Het enorme varken hangt vol op mijn blote lichaam!

Het hek vliegt weer open, en de jongere gast stapt binnen. Hij dwingt zijn hand tussen mijn benen.

Iets warms, en glibberigs voel ik tussen mijn schaamlipjes geduwd worden.

Mijn gegil wordt overstemd door de harde regen op het dak, als ik word gepenetreerd, door de enorme beer!

Ik voel gewriemel in mijn vagina, als de krul lul mijn baarmoedermondje zoekt. Gohh wat stinkt dat beest! Het varken stoot zich diep in mij, en de tip van zijn 40 cm lange dunne, bizar in mij bewegende lul, draait zich door mijn cervix, en onze copulatie is volledig!

Cm, na cm glijdt zijn roze wokkel verder, en begint voelbaar in mijn baarmoeder door te dringen. Ik kan het echtwaar duidelijk voelen! Oooh, wat voelt dit vol!! Ik lig ook nog eens muurvast onder dat enorme varken, en kan me niet bewegen!!

De grote beer duwt zich nog steeds verder, en plots voel ik ergens diep in mij, ter hoogte van mijn naveltje, een rare hitte, en besef, dat het varken zijn hete sperma rechtstreeks in mijn diepste vrouwelijkheid spuit! Het beest stopt echter niet, en beweegt zijn krul lul iets uit mij, om weer krachtig toe te stoten! Straal, na straal helder varkenssperma vloeit rechtstreeks in mijn baarmoeder, en er komt echt geen einde aan!! Ik wilde alleen maar gezellig een vakantie met Kimmy doorbrengen!

En toch...Ik ik ik kom heftig klaaaar!!! Ik hoor duizelend van fout genot, die kerels lachen, terwijl de beer meedogenloos zaad in mijn buikje blijft pompen! Ik voel dat zijn sperma uit mij begint te druipen, De varkensballen blijven echter levend zaad in mijn baby fabriekje pompen, terwijl ik met een rood hoofd van alweer een orgasme, zijn zaad in mij voel vloeien!! Oooh Ik kan niet meer, maar het varken is helemaal gefixeerd op het neuken, en gaat rustig door met zijn lul diep wriemelend in mijn baarmoedertje!

Ondertussen dwingt de oudere kerel Kim, om de hond weer stijf te pijpen, en vol angst voor de gemaskerde mannen, doet ze wat ze van haar willen.

Kokhalzend voelt ze de nog gezwollen lul tegen haar lippen, en met haar oogjes stijf dicht, laat ze hem in haar mooie mondje glijden... Het smaakt gelukkig niet vies, en de hond, die languit op zijn zij ligt laat het rustig geworden. Dieper, en dieper glijdt de weer opzwellende pik in haar mondje, tot hij in haar keeltje glijdt.

Weer kokhalst ze, maar het boze gebrul van die ouwe kerel, doet haar opnieuw slikken, en haar lippen raken de buik van de hond. Ze heeft de pik helemaal in haar mond, en keeltje, en voelt zaad in haar slokdarm lopen! De oudere kerel gaat achter haar geknielde lichaam zitten, en duwt zijn gezwollen eikel tegen haar schaamlipjes. Haar kutje nog nat van diverse lozingen, glijdt hij met zijn volle penislengte haar kutje in, en weer begint hij haar met harde stoten te neuken. Intussen dwingt hij Kimmy de hondenlul diep te blijven pijpen. De oude kerel stoot zijn lul diep in haar weerloze jonge vlees. Haar natuurlijke ribbeltjes masseren de eikel van haar verkrachter en met een brul spuit hij, wat hij nog in zijn ballen heeft, diep in haar kutje.

Loom trekt hij zijn natte lul uit haar, en trekt haar hoofdje weg bij de hondenpik.

De hond springt op, en Kim, die op handen, en knietjes gedwongen, weer klaarstaat, voelt de hondentong tussen haar benen lebberen. Even later bespringt hij haar.

Het beest neukt zich opnieuw vast in haar beursgeneukte spleetje. Smakkende soppende geluidjes zijn hoorbaar, als hij haar kutje hard neukt. Hevig stotend komt de hond al snel klaar, en laat zijn zaad diep in haar stromen. Kimmy komt ook heftig klaar, en begint daarna te snikken van schaamte. De grote hond zit weer vast in haar, maar de ouwe kerel sjort haar, met hond en al, achter zich aan.

Met een paar behendige bewegingen tapet hij haar handen weer vast aan het hek bij de varkens, en sjokt naar de jongere kerel die zich staat af te trekken bij het tafereel van mij, diep gepenetreerd door het enorme varken.

Ik lek sperma, want het beest houdt niet op met ejaculeren. Mijn hele onderbuik wemelt van biggetjes zaadjes! Diep in mijn eileidertjes zwemmen ze al, op zoek naar mijn eitjes.

Meer dan een half liter sperma pompt het beest in mij, voor hij eindelijk besluit zijn ellenlange penis uit mij te trekken.

Achteruitkrabbelend komt er geen eind aan de roze slang, die verder, en verder uit mijn kutje wordt getrokken. Ik voel mijn cervix samentrekken, als zijn penis mijn baarmoeder verlaat.

In zich opsluitend ongeveer een kwart liter levend sperma! Mijn intiemste gebied zal de komende vier a vijf dagen wemelen van het zaad van dat gore varken!

Ik voel de hete lul door mijn verkrampte schede glijden, en er lijkt geen einde aan te komen.

Pas na meer dan 35 cm floept hij uit mijn spleetje, en zit gelijk weer in een wokkelkrul.

Een flinke gulp geil plonst van tussen mijn benen, als ik moeizaam omhoog probeer te krabbelen.

Mijn rug, en zijden zitten vol krabben, en krassen.

Net als ik half omhoog gekrabbeld ben, stort het stomme varken zich alweer op mij, en vindt zonder enige hulp mijn spleetje. Neeee, niet weer!! Goh, wat hebben die vuile rotzakken een lol, als ze genietend toekijken!

Geplet onder het gigantische roze stinkende beest, voel ik zijn kurkentrekkerlul zich weer door mijn cervix boren, en begint opnieuw een ongelooflijke hoeveelheid hete sperma in mijn uterus te spuiten.

Mijn baarmoedermondje verkrampt, en geen druppel gaat verloren. Alle zaad wat hij in mij pompt blijft in mijn babyfabriek, en ik voel waarachtig dat mijn buikje zelfs iets op begint te zwellen!

Het idee, dat zoveel sperma in mij gepompt wordt, is teveel voor mij. Mijn orgasme komt aanrollen, en explodeert door mijn hele lichaam! Wat veel mensen niet weten, is dat het laatste sperma van het varken dikker is, dus gel achtig, Wat er voor zorgt dat het zaad in de baarmoeder blijft. Dat is nou juist wat de beer als laatste in mijn baarmoeder spuit, en dat sluit mijn cervix hermetisch af! Na een volle twintig minuten neuken, en ejaculeren krabbelt de beer opnieuw achteruit, en glijdt uit mij. Mijn cervix keurig afgesloten door de dikke substantie, houdt mijn gezwollen buikje in stand als ik moeizaam op weet te staan.. Ik sta daar met wel een flinke halve liter varkenssperma in mijn uterus. ik voel me misselijk, en mijn hele lichaam doet erge pijn. Ik kijk naar beneden.

De zwelling van mijn buikje voelt zo raar, dat ik bijna moet overgeven.

Plots grijpt de jongere kerel me bij mijn arm.

Ruw word ik uit het hok gesleurd, en de jongere kerel dwingt me te knielen. Hij drukt zijn gezwollen eikel in mijn mondje, duwt hem tot zijn lul tot aan zijn schaamhaar in mijn mond zit, en spuit zijn lading zo in mijn keeltje!

Hij dwingt me, om het door te slikken, en met een misselijkmakend gevoel gehoorzaam ik.

Hard duwt hijme achterover, en loopt stoer richting de oudere kerel.

Ik sta een moment later te trillen van vermoeidheid, en begin zacht te huilen.

De mannen die samen terug zijn gekomen trekken mij ongevoelig voor mijn tranen mee naar Kim, en maken haar los. De hond is intussen al uit haar spleetje geglipt, en is spoorloos.

Aan haar kutje hangen lange draden slijmerige honden sperma, vermengd met zaad van de oudere kerel.

Ze nemen ons met harde hand mee naar de uitgang van de stal, waar hun oude Mercedes staat.

Onze handjes worden op onze rug gebonden, en onze enkels aan elkaar getapet. Onze mondjes afgeplakt, zodat we geen lawaai kunnen maken. Vuil, en bloot als we zijn worden we opgetild, en in de kofferruimte van de oude wagen gelegd.

De deuren gaan open, en slaan weer dicht.

Even later springt de oude diesel aan, en de wagen rijdt de nog steeds voortdurende regenbui in..

Ik voel Kim trillen van angst, en ik ben ook vreselijk bang!

De rit duurt ongeveer een kwartier, en dan stopt hij.

De kofferklep gaat open. We knipperen tegen het licht van tl buizen, die aan het plafond van een vreemde boerenschuur hangen.

Ruw worden we uit de kofferruimte getild, en op de grond gelegd. De mannen, nu gekleed in overalls, en met rubberen laarzen aan, snijden onze enkel tape door, en sjorren ons op onze voetjes.

Ze duwen onze naakte lichamen voor zich uit, en we gehoorzamen. Bang om hen boos te maken, lopen we diep het oude gebouw in. Ik hoor gehinnik, en ik weet opeens waarom ze ons hierheen gebracht hebben! Oh nee! Die paarden!...

Ideetjes voor ons volgende verhaal zijn welkom hoor!

Zoek naar meer verhalen van Kim En Tammy...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net