Opwindend.Net
Datum: 12-03-2017
Stemmen: 102x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 17618x
Lengte: Gemiddeld
Angel Zoekt Vervanging - 2
Door K9Linda - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Angel Zoekt Vervanging - 1

Angel wandelde net als bijna elke doordeweekse dag met Diesel en ze had een grote glimlach op haar gezicht, niet alleen vanwege het lekkere voorjaarsweer maar ook omdat ze weer iets had wat ze al een paar jaar gemist/tekort kwam.

Anderhalve maand geleden had ze na enige twijfel de stap gewaagd, nadien had ze twijfels gehad maar de lust en het verlangen hadden gewonnen, de week erna had Diesel haar voor de tweede, derde en vierde keer genomen, nee gedekt, de derde en vierde keer waren twee opéénvolgende dagen geweest en ze had zeker geen spijt dat ze hieraan begonnen was.

Ze had ruim een uur met Diesel gewandeld toen ze terug waren, ze liet Diesel door de voordeur en volgde zelf, in het begin had ze de avonturen met hem thuis beleeft, maar na bijna een keer betrapt te zijn door haar dochter die onverwachts langs kwam had ze hun activiteiten naar het huis van Diesel verplaatst, voor Diesel maakte het niet uit, als hij zag dat zij zich begon uit te kleden begon hij rondjes rond haar te draaien, er was echt geen twijfel mogelijk, Diesel zag haar als een loopse teef die hij maar al te graag dekte en Angel………………..genoot weer van de seks net als toen ze veel jonger was.

Diesel had gelijk aandacht voor haar zodra haar de eerste knoopjes van haar blouse losgemaakt werden, het was nu maandagmiddag, donderdagochtend was de laatste keer geweest, ze was duidelijk niet de enige die zin had bedacht ze met een glimlach op haar gezicht, wie weet zou het vandaag de eerste keer worden dat hij haar twee keer zou dekken, een opwindende gedachte.

Ze legde haar kleding op één van de stoelen, onder zijn buik zag ze al het rode puntje, hij was minstens zo opgewonden als ze zelf was en ze nam plaats op één van de stoelen en spreidde haar benen voor hem.

Zijn tong was heerlijk, ze had hem nauwelijks nodig, zo vochtig was ze al maar dit genot wilde ze niet missen, ze genoot met haar ogen dicht terwijl haar handen haar kleine borsten verwenden en haar harde tepels tussen haar vingers rolde voordat ze zich van de stoel liet glijden, ze wilde niet langer wachten en hem geven wat hij wilde.

Diesel aarzelde niet, Angel zat op haar knieën en boog voorover toen Diesel haar al besprong en zocht al stotend op zoek naar zijn doel terwijl Angel de juiste houding probeerde aan te nemen.

Diesel had er zin in, zocht en vond zijn doel, Angel slaakte een kreet, ze had nog niet de juiste houding of helemaal haar evenwicht gevonden, de lange slanke lul van Diesel drong in haar, in haar kontje en ze slaakte een kreet van verbazing en pijn maar daar trok hij zich niets van aan, zijn greep met zijn voorpoten werd sterker en zonder enige aarzeling stootte hij dieper in haar.

Enkele tranen liepen over haar wangen, verzet was zinloos en iets wat ze al eerder had voorkomen was nu dan toch gebeurt, haar laatste maagdelijke gaatje was niet meer. Ze wist maar al te goed dat ze niet tegen Diesel op kon, hij nam haar in haar kontje en ze zou hoe dan ook zijn zaad in haar darmen krijgen en gaf zich over, de ergste pijn ebde weg en ze gaf zich over aan het genot.

Hijgend stonden ze daar, hij had haar weer gedekt, anders dan de vorige keren maar zijn stotende lul was weer gegroeid, in de lengte als de breedte, ze had de schokkende bewegingen van zijn lul diep in haar gevoeld, zijn warme zaad in haar en nu stonden ze hier, kont tegen kont om het maar platweg te zeggen.

Ze had het vaak genoeg in filmpjes gezien hoe een reu vastzat in het teefje na een paring, dat was de reden van de zwelling aan de basis, zo kon een andere reu het teefje niet dekken. De andere keren waren haar schaamlippen opgerekt, soms zelfs bijna pijnlijk als hij met een ruk zijn lul uit haar trok maar haar sterretje was veel krapper, hij zat vast in haar en dat zorgde er ook voor dat ze nu niet lekte, gelukkig was Diesel rustig en na één pijnlijke poging was hij blijven staan, wachtend op zijn bevrijding.

Diesel was net van haar rug af gegleden toen ze de voordeur hoorde, paniek sloeg toe maar ze kon geen kant op en met grote ogen zag ze hoe de deur tussen de hal en de woonkamer openging en de buurman binnenkwam en abrupt tot stilstand kwam toen hij hen zag.

Angel bleef naar de grond kijken, vanuit haar ooghoeken zag ze zijn grote schoenen stilstaan en ze wachtte af terwijl ze voelde hoe Diesel nog steeds diep in haar darmen vast zat met zijn opgezwollen lul, niet te missen dus voor de buurman die haar bekeek.

“Nu snap ik waarom Diesel de laatste tijd zoveel rustiger is” baste de buurman en kwam dichterbij, ze rilde toen ze zijn vingers op haar rug voelde, zacht strelend, over haar billen “mmmmm hij heeft je kontje geneukt” klonk het zacht maar met een lichte bewondering terwijl hij een zachte tik tegen haar bil gaf.

Het volgende moment voelde ze zijn hand op haar borst, zacht knedend, voelend aan haar harde gevoelige tepel, ze kreunde toen hij erin kneep en vervolgens losliet.

Hij nam voor haar plaats, maakte de knoop van zijn broek los, de rits ging naar beneden en haalde zijn al harde lul eruit, ze keek ernaar, bewonderde hem eerlijk gezegd want hij was toch wel iets groter dan die van haar man, ze aarzelde want vreemdgaan……………ze was getrouwde en de belofte……

Maar of de buurman haar de keus liet, hij tilde haar hoofd op door haar lange blonde haren vast te pakken en de gezwollen eikel tikte tegen haar lippen en ze was nog o zo opgewonden, alle aarzeling en twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon.

Als vanzelf gingen haar lippen van elkaar en zoog ze de dikke gezwollen eikel naar binnen, “mmmmmmmmmm” klonk het gedempt, dit was al zo lang geleden en tegelijkertijd zo nieuw nooit eerder had ze twee pikken tegelijkertijd gehad.

De buurman hield haar blonde lokken vast, iets wat niet nodig was, dit had ze gemist en vol overgave zoog ze aan deze heerlijke staaf, haar tong ging dartel over zijn gevoelige eikel en ze genoot van zijn reactie, zijn veranderende ademhaling, zijn zachte gekreun.

Hij greep haar hoofd vast, zijn lichaam sidderde en hij slaakte een kreet terwijl ze merkte hoe zijn staaf dikker werd en de eerste golf sperma achter in haar keeltje eindigde gevolgd door een tweede en een derde golf, het bittere slijmerige zaad slikte ze door, ze genoot, dit had ze al zo’n tijd gemist en ze zou hem niet tegenhouden als hij meer wilde, nee ze zou zichzelf aanbieden.

Zijn slapper wordende lid liet ze ontsnappen, Diesel waagde ook een poging, zonder een geluid te maken sperde ze haar mond wijd open en vertrok haar gezicht, haar vingers klauwden in het tapijt en ze voelde hoe ze werd opgerekt, pijnlijk opgerekt en toen………..voelde ze zich ineens leeg, ze keek achterom en zag hoe Diesel zich liet vallen en zichzelf begon schoon te likken.

Maar de buurman eiste haar aandacht op, zijn hand had een pluk van haar blonde haren vast en trok er zachtjes maar resoluut aan en niet veel later zat ze net als hij op haar knieën en ze keken elkaar aan “hoe lang……………jij en Diesel?” vroeg hij bijna aarzelend, ze kleurde maar zonder enige aarzeling en met heldere stem “zes weken, sinds zes weken ben ik zijn teefje”.

Hij bekeek haar en zijn hand ging over haar lichaam, zij protesteerde niet, liet het toe hoe hij haar borsten betaste, kneedde, in haar harde tepels kneep en dat zijn vinger in haar glibberige grotje drong, haar ademhaling veranderde en ze kreunde toen hij haar klitje vond.

“Hoe vaak………………….?” ze keken elkaar recht in de ogen aan “mijn kontje vandaag voor het eerst, mijn kut……ik ben de tel kwijtgeraakt” zei ze zonder aarzelen en met glimmende ogen.

Hij duwt Angel achterover, het wollen hoogpolige tapijt voelt goed aan haar rug en instinctief spreid ze haar benen als de buurman zijn handen op haar knieën legt, zijn naar haar wijzende harde lul toont zijn bedoelingen en haar hart raast als een bezetene als hij op haar komt.

Ze is nog nooit vreemd gegaan, Diesel telt voor haar niet, tijd om te twijfelen is er niet meer, een gezwollen eikel tikt tegen haar natte schaamlippen, ze protesteert niet en hij drukt door. Angel kreunde een heerlijke lul rekte haar op, vulde haar en ze sloeg haar armen en benen om hem heen waardoor hij nog dieper in haar geile lichaam drong, iets terugtrok en met een krachtige stoot weer diep in haar drong.

Fluisterend moedigde ze hem aan, dit had ze zo gemist en dat hij 25 jaar jonger was, haar kon het niet schelen, blijkbaar hem ook niet, hij duwde zijn lippen op de hare en zij beantwoordde zijn zoen, met krachtige stoten bleef hij haar neuken, zijn ademhaling versnelde, ze hoorde zijn kreten, het zou niet lang meer duren en hij zou haar volpompen met zijn zaad.

Met haar nagels volgde ze zijn ruggengraat, bezorgde hem genot, hij gromde en stootte diep in haar en hield stil, golf na golf sperma pompte hij in haar geile lichaam, fluisterend moedigde ze hem nog aan en het besef drong nu pas door, ze was nu echt vreemd gegaan en nee ze had er geen spijt van.

Zoek naar meer verhalen van K9Linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net