Opwindend.Net
Datum: 27-03-2017
Stemmen: 92x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 23180x
Lengte: Lang
Actievoeren
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

Al 2 jaren zijn Rick en Sandra een plaag voor de plaatselijke dierenfokkerijen. Diverse acties hebben ze uitgevoerd met schokkende foto’s wat een hoop aandacht opleverde, soms terecht en soms niet. Dit ging nogal eens gepaard met vandalisme. Nu zijn ze opnieuw een actie aan het organiseren.

Rick en Sandra hebben het plan opgevat om met een dierenmasker en hun lichaam met bodypainting te vermommen, om zo aandacht te vragen voor de naar hun mening te kleine hokken van struisvogels. Dat is wat ze gehoord hebben, dat er struisvogels in te kleine hokken zouden zitten.

Met deze vermomming, dan naakt te poseren om aandacht te krijgen. Dat wordt een echte aandachtklapper, gegarandeerd.

Deze zaterdag is het zover na 2 weken verkenningen uit te hebben gevoerd om de gewoontes en reilen en zeilen van de fokker vast te leggen. Ook te bekijken of er geen bewakingscamera’s zijn. Zodat betrapt worden, kan worden uitgesloten.

Het is nacht als de twee de stallen besluipen, voorzichtig langs en onder de hekken door op weg naar de stallen. Het is donker want de maan verschuild zich achter de wolken. Aangekomen bij de achteringang, probeert Sandra het slot van de deur te forceren.

Een klik en de deur is open. Ze sluipen naar binnen en komen gelijk in de stallen waar een klein beetje licht brandt. Net genoeg om te kunnen zien.

Ze wachten heel even en besluiten zich uit te kleden. Als eerste gaat Sandra met haar masker op in een leeg hok waar de struisvogels gaan komen. Ze wordt naakt gefotografeerd door Rick, maar het toestel flitst met elke foto. Gelukkig horen ze niemand en gaan verder.

Dan is het Rick zijn beurt, die staat daarna naakt met een half stijve lul als model. Het windt Sandra op bij het zien van zijn lekkere lul. Haar tepels worden hard en ze voelt een tinteling door haar buik trekken.

Als Rick uit het hok is geklommen horen ze geluid van voetstappen. Met angst om betrapt te worden sluipen ze verder de stal in, bij de voetstappen vandaan. Sandra wijst naar een groot hondenhok wat leeg is. Rick knikt als teken dat het een prima plek is om te verstoppen.

Alleen door de schrik zijn ze hun kleding vergeten mee te nemen. Hun hart bonst in hun keel als de deur open gaat. De voetstappen komen dichterbij en stoppen. Zouden de kleren hun aanwezigheid verraden?

Rick en Sandra kruipen tegen elkaar aan en doen de deken, die in het hok ligt, over hun heen. Hopelijk worden ze zo niet gevonden. De voetstappen komen dichterbij en dichterbij, dan stoppen ze voor het hok. Gepiep van een deur die dicht gaat en een slot wat dichtvalt. Dan wordt er op een knop gedrukt. Het geluid van een zoemer is hoorbaar met een klik van een slot wat zich ontgrendelt.

Dan beginnen de voetstappen weer en met elke stap wordt duidelijk dat die weggaat van het hok waar Sandra en Rick zich hebben verscholen. Een deur gaat open en valt dicht, dan is het stil in de stal.

Rick doet voorzichtig de deken van hun af en kijkt rond, in het schemer is niemand te zien. Dan komt ook Sandra onder de deken vandaan. Opgelucht halen ze adem. Oef, dat scheelde weinig. Rick kijkt Sandra aan en kijkt ook naar haar harde tepels van opwinding en spanning.

Sandra die zeker wel geil is, maar liever hier weg wilt voelt ineens Ricks lippen op die van haar. Zijn harde pik prikt vooruit tegen haar buik aan. Ze duwt hem niet weg en beantwoord zijn zoen.

Dit gaat over in strelen en al gauw is Rick bezig om Sandra’s gleufje te vingeren en Sandra op haar beurt staat aan Ricks harde pik te trekken. Rick draait Sandra om en schuift zijn lul langs achteren, tussen haar bilnaad, richting haar natte spleet. Sandra mompelt, vlug neuk me snel, snel dan, voor er iemand komt.

Sandra pakt de tralies vast en gaat wat wijder staan om Ricks lul te kunnen ontvangen in haar natte kutje. Ze wipt iets omhoog als haar kutlipjes wijken op het moment dat Ricks eikel zachtjes probeert binnen te dringen.

Een geile zucht vult de ruimte als Ricks harde pik verder en dieper in Sandra’s natte kutje glijdt. Totdat hij niet dieper kan, om dan zachtjes terug te trekken en Sandra weer diep te vullen met zijn pik. Hij zoent haar nek en streelt haar borsten. Sandra kreunt zachtjes van geilheid en geniet van de pik die haar steeds weer opnieuw diep opvult.

Dan worden ze gestoord door een licht getik op de vloer. Net of er nagels over de vloer lopen. Beide kijken verschrikt om en zien een grote hondenkop om de hoek verschijnen door het kleine deurtje wat van het slot is gekomen.

Vlug schuiven Sandra en Rick naar de deur van het hok, waardoor zij binnen zijn gekomen. Als Rick probeert de deur te openen blijkt deze op slot te zitten. De hondenkop komt dichterbij, gevolgd door een groot hondenlichaam met daarachter nog een hond.

Het zijn 2 Deense Doggen die het hok zijn binnen gekomen. Stil en angstig staan Rick en Sandra met hun rug tegen het tralies van het hok, oog in oog met deze twee hele grote honden.

Rick zijn lul is van hard en stijf naar klein en slap, van opwinding is geen sprake meer als beide honden zachtjes grommen en dichterbij komen. Sandra kruipt tegen Rick aan en zo blijven ze stokstijf staan.

De grootste Deense Dog duwt zijn snuit in Sandra’s kruis en zijn tong likt haar kutlipjes waar net daarvoor Ricks harde pik nog inzat. Ze probeert zijn kop met te duwen maar dat geeft een gegrom tot gevolg. Vlug haalt ze haar hand weg en blijft stil staan. Ze fluistert tegen Rick, doe iets man, doe iets, haal ons hier weg.

Rick staat ook stokstijf stil als hij door de andere hond wordt aangekeken, die snuffelt aan zijn kleine gekrompen pik waar de geur van Sandra’s natte pruim aan zit. Hij kijkt hulp vragend naar Sandra, die ook niets kan doen.

Dan duwt de eerste grote Deense Dog tegen Sandra’s benen aan, springt met zijn voorpoten omhoog op haar schouders. Het gewicht van de hond is veel te zwaar en Sandra kan met haar 58 kilo niet op tegen de 80 kilo van de hond.

Ze valt op de grond en de hond schuift haar over de vloer alsof ze een speeltje is. Met zijn neus duwt hij hard in haar zij, met zijn poot trekt hij Sandra naar zich toe. Ze voelt zijn nagels in haar huid krassen en krimpt ineen van de pijn.

Met haar benen ingetrokken, haar handen over haar hoofd heen probeert ze zich zo klein mogelijk te maken. Haar hoofd laag tegen de grond aan, haar kontje omhoog, rustend op haar hielen. Ze jammert zachtjes van angst en om hulp van Rick.

Maar ook Rick voelt zijn benen bezwijken onder het gewicht van de nadere hond en valt ook op de grond. De hond pakt hem in zijn nek en Rick ziet zijn laatste seconden aan zich voorbij gaan.

Sandra ziet tussen haar armen door dat Rick haar niet kan helpen en blijft heel stil zitten. Rick die nu op dezelfde manier in elkaar gedoken zit, schuift voorzichtig richting Sandra als de honden beide even loslaten en om hun heenlopen.

Sandra en Rick kijken elkaar ineengedoken angstig aan en houden zich stil. Dan voelt Sandra een grote hondentong haar kontje likken. Nat hondenslijm maakt haar kontje koud en glad. De andere hond snuffelt aan Ricks kont. Dan veert Sandra iets op en mompelt, o nee, o nee, zijn tong ….

Rick kijkt met grote ogen voorzichtig Sandra aan, die verder fluistert, zijn tong likt mijn kutje. Nu voelt Rick hetzelfde van de andere hond, maar bij hem is het zijn kontgaatje wat nat gelikt wordt.

Dan voelt Sandra dat de hondentong dieper likt en ze voelt haar kutje, niet alleen van de hond zijn tong, nat worden. Ze probeert op haar lippen te bijten om maar niet aan Rick te laten merken dat die hond haar behoorlijk geil aan het likken is.

Even voelt Rick niets. De hond aan zijn kant stopt en Rick haalt opgelucht adem. Zou het beest er genoeg van hebben? Maar nee, het beest stapt over Rick heen en begint stootbewegingen te maken met zijn heupen.

Rick mompelt, o nee, hij zit op te rijden. Dan voelt hij een hondenpik tussen zijn billen stoten, gelukkig net boven zijn anus. Rick probeert iets platter te zakken zodat de hond mis blijft stoten, maar voelt ineens een paar grote hondentanden in zijn nek.

Rick krimpt in en bolt zijn rug om zijn nek te beschermen, alleen in plaats dat zijn kontje zakt komt het hierdoor omhoog en voelt hij de honden pik tegen zijn anus aan priemen. Snel heen en weer, telkens een paar centimeter binnendringend in zijn kont.

Sandra ziet de angst en pijn in Ricks ogen als de hond doorstoot en Ricks kontje ineens diep gevuld wordt door een grote harde hondenpik. Diep, snel en hard in hem stoot. Sandra ziet de tranen lopen over zijn wangen als haar vriend voor haar ogen genomen wordt door een grote Deense Dog.

Rick durft niet te bewegen en laat de hond zijn gang maar gaan, hopende dat het vlug voorbij is. De pijn neemt af en de hondenpik glijdt steeds makkelijker diep naar binnen, hem telkens helemaal opvult.

Sandra voelt zich stiekem geiler en geiler worden doordat “haar” hond, haar gleufje flink heeft nat gelikt. Ook door het feit dat wat haar opwindt, is dat haar vriend voor haar ogen hard genomen wordt. Dan stopt de hond met haar kutje te likken en neemt dezelfde positie als de andere hond.

Sandra weet wat komen gaat, maar in plaats van te ontwijken biedt ze juist haar kontje omhoog aan. Ze wil geneukt worden als een geil teefje en voelt haar kutje van geilheid stromen als de hond zijn pik tussen haar schaamlipjes perst.

Voor Sandra het geluk dat ze nat is als deze hondenpik haar diep vult. Met een hoog tempo wordt nu ook Sandra’s kutje uitgewoond door een grote hondenpik. Een pik zo groot, die ze nog nooit eerder gevoeld heeft van haar Rick of vorige vriendjes.

Sandra en Rick worden nu gelijktijdig beide geneukt door 2 grote Deense Doggen en niemand die hun kan helpen.

Rick die nu gewend is aan de hondenpik die zijn neukgrotje steeds opnieuw diep vult voelt dat hij zelf ook opgewonden raakt, zijn lul is hard en stijf, waardoor zijn kontje strakker om de hondenlul glijdt.

Blijkbaar is dat te veel voor de hond als Rick zijn kontje van binnen warm voelt vullen en een grote bal opzwelt achter zijn kringspier. Rick wordt gevuld door hondenzaad en kreunt niet van pijn maar van geilheid. De hond draait om en blijft vast in Rick zitten, die op zijn beurt met 1 hand aan zijn eigen pik begint te trekken.

Hij mompelt, o Sandra die hond, o ik ben geil, dat beest neukt me geil. Aah ja, ik ga komen, en met een paar rukken aan zijn eigen lul spuiten er grote klodders zaad uit zijn eikel op de betonnen vloer.

Dan voelt Rick een grote warme vloed zijn kont opvullen, de hondenpik spuit zich leeg in Rick en trekt met een plof los uit zijn kont. Een warme vloed van hondenzaad lekt uit zijn kont, tussen zijn billen, langs zijn zak. Vermengt met zijn eigen zaad drupt het op de vloer. Zo blijft hij zitten, zich nog steeds niet teveel opvallend durven te bewegen.

Sandra kreunt, o ja Rick, oooohww, oowh, ik ga komen op een hondenlul, oohww, uuuhh, jaaa ik kom. Haar kutje trekt strakker en strakker als ook een grote dikke bal achter haar schaamlippen opzwelt en haar kutje vastgezogen zit. Haar kutje melkt strak om de hondenlul als haar orgasme door haar lijf siddert, wat dubbel verlengd wordt als de hond zijn zaad laat stromen.

Golf na golf hondenzaad in hetzelfde ritme als haar kutje samentrekt van haar orgasme komt ze tegelijk klaar met de hond. Met een hoeveelheid zaad die ze nog nooit eerder heeft ontvangen. Dan volgt de bevrijding van Sandra als “haar” hond zich lostrekt met zijn pik uit haar volgespoten gleuf.

Beide honden gaan in een hoek liggen op de deken en beginnen hun hondenpik schoon te likken. Sandra en Rick kijken elkaar met het schaamrood op hun gezicht aan en komen langzaam omhoog. Kijkend naar de twee honden die nu met zichzelf bezig zijn.

Ze schuiven richting de deur van het hok, langs de muur richting het deurtje waar de honden uit kwamen. De honden die geen oog meer voor Rick en Sandra hebben laten een zucht en doen hun ogen dicht. Teken voor Sandra en Rick om verder te kruipen, hopende dat daar wel een uitgang is.

Ze komen in een buitenhok, met een deur. Zou die open zijn? Ja, gelukkig wel, voorzichtig openen ze de deur. Doen achter hun de deur dicht en zien tot hun verbazing dat hun kleding daar ligt, pakken die op en zetten het dan op een lopen, richting het bos waar hun auto staat.

Daar aangekomen leunen ze, nog steeds naakt, op de motorkap en hijgen na van het stuk rennen. Met trillende handen opent Rick de autodeur, stappen beide in en maken dat ze weg komen.

Sandra heeft hun kleren op schoot. Maar goed dat het nacht is, anders was het een vreemd gezicht, 2 naakte mensen in een auto. Wat zou het dorp er wel niet van vinden?

Thuis aangekomen sluipen ze naar binnen en halen dan pas opgelucht adem. Sandra met trillende stem, wat een avontuur. Rick kan alleen maar knikken en zegt, dit liep iets anders dan actievoeren, loopt gelijk de trap op en gaat de badkamer binnen. Sandra volgt, ook zij wil de hondensporen van zich afdouchen.

Als ze samen onder de douche staan merkt Sandra op dat Rick het wel geil vond om door een hond geneukt te worden. Met een rood hoofd antwoord hij van nee, maar zijn pik staat alleen door de woorden van Sandra hard en stijf. Hij voegt toe, jij bent anders een hondenhoer, je kwam kreunend klaar.

Sandra glimlacht duister, zakt op haar knieën en begint aan Ricks pik te zuigen. Rick kreunt door het zalige pijpwerk van Sandra. Ze streelt zijn zak en haar vingers glijden richting zijn kontje, wat nog glibberig aanvoelt van het hondenzaad wat nog steeds uit zijn kontje lekt. Rick trekt Sandra omhoog en draait haar om, langs achteren schuift hij zijn harde lul richting haar spleetje, die nat en glad is van het hondenzaad.

Rick duwt door en zijn lul schiet in Sandra’s natte gleuf naar binnen en beide laten een harde kreun horen. Zijn lul glijdt in en uit, gesmeerd door hondenzaad, in Sandra’s geile gleuf. Hij voert het tempo op. Sandra reageert door met elke stoot haar kontje naar achteren te duwen. Ze wil meer, meer gevuld worden, zoals met die grote hondenlul wilt ze heel haar geile natte kut vol hebben.

Sandra streelt met haar vingers over haar klitje, ze wil klaarkomen denkend aan de hondenlul. Rick voert het tempo op en spuit met kracht zijn zaad in Sandra als hij schokkend klaar komt. Met elke golf zaad die krampend uit zijn lul diep in Sandra spuit, lekt er hondenzaad uit zijn kont.

Sandra duwt hard haar kont naar achteren als een loopse teef om Ricks zaad diep in haar te krijgen. Als ook zij melkend klaarkomt en dit mensenzaad diep in haar opneemt, dat zich vermengt met het hondenzaad waar ze al mee gevuld is.

Als zijn slappe lul uit haar gevulde kutje glijdt, spoelen en wassen ze elkaar. Drogen elkaar af en stappen in bed. Daar fluistert Rick, alsof anders iedereen het kan horen, schatje dit vertellen we nooit en te nimmer aan iemand. Nee, dat lijkt Sandra ook geen wijs idee en vallen in elkaars armen in slaap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Zo Moeder... - 85Door: Shadow666
Gelezen: 260x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Honden, Oudere Mannen
18-01
8.4
:: Tim's Teefje - 53Door: Tim72
Gelezen: 138x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Teefje, Incest, Hoer, Vernedering
18-01
6.8
:: Alie Wil Het Allemaal - 4Door: Nickgeil
Gelezen: 6123x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
15-01
8.7
:: Tim's Teefje - 52Door: Tim72
Gelezen: 2690x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Teef, Hond, Incest, Hoer, Vernedering
13-01
8.7
:: Annelies - 3Door: Peter
Gelezen: 7409x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Paard Lingerie Kousen Schorpioen Wesp
05-01
8.6
:: GangbangDoor: YvK9
Gelezen: 12622x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Gangbang, Hond, Zaad
04-01
8.7
:: Tim's Teefje - 51Door: Tim72
Gelezen: 3211x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
04-01
8.9
:: Annelies - 2Door: Peter
Gelezen: 9250x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Panty, Kousen, Hond Mieren Wormen Lingerie
02-01
7.4
:: Esmeralda Ontdekt - 2Door: K9Linda
Gelezen: 8655x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
01-01
8.8
:: Mijn Hond En VriendinDoor: Jodocus
Gelezen: 18313x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hond, Lesbisch
27-12
8.6
:: Tim's Teefje - 50Door: Tim72
Gelezen: 3669x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
25-12
8.7
:: Esmeralda Ontdekt - 1Door: K9Linda
Gelezen: 17671x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Weduwe, Onverwachts, Verlangen
24-12
8.5
:: Tim's Teefje - 49Door: Tim72
Gelezen: 3517x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
22-12
9.1
:: Anne En Max - 7 (slot)Door: K9linda
Gelezen: 5983x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Overlijden, Reunie, Herbeleven, Zwangerschap
22-12
8.6
:: Tim's Teefje - 48Door: Tim72
Gelezen: 3572x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer, Schooljuf, Bazin
17-12
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net