Opwindend.Net
Datum: 11-05-2017
Stemmen: 92x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 17913x
Lengte: Gemiddeld
Femke En Zorro - 2
Door K9Linda - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Femke En Zorro - 1

Na drie dagen was Femke opgelucht, Zorro gedroeg zich normaal naar haar toe, probeerde haar niet te besnuffelen of bespringen, na twee dagen was het lekken gestopt, langer dan bij haar vriendjes en het was apart maar heerlijk geweest en die ene keer………………….was zeker niet de laatste keer geweest dat Zorro haar gedekt had, ze giechelde bij het woord, ja ze was een teefje geworden voor Zorro en Zorro had haar gedekt als een loopse teef.

Na twee dagen was ze alweer opgewonden geraakt, de fantasie en zijn aanwezigheid waren al voldoende geweest maar ook nu had Zorro zich normaal gedragen, zij had de drang weggedrukt maar eigenlijk…………….als ze zichzelf niet had afgeremd dan……………..

Na drie dagen verlangde ze naar hem, ze voelde zich rood en warm worden als ze aan hem dacht en de gedachte dat ze een loopse teef was, het klonk zo vernederend als ze het zelf zei terwijl ze in de spiegel keek maar tegelijkertijd ook zo opwindend, opwindend genoeg om zich gelijk uit te kleden en ze nam het besluit dat ze deze keer niet in het traditionele standje door hem genomen zou worden, zijn korte pootjes leenden zich uitstekend voor het missionarisstandje als ze op wat stevige kussen zou gaan liggen.

Buiten was het koud en floot de wind, de zware gordijnen sloten die boze wereld buiten, de vloerverwarming zorgde voor een aangename warmte en de gedempte verlichting verhoogde de sfeer, in elk geval voor haar, ze had geen idee hoe Zorro er over dacht, waarschijnlijk was hij maar in één ding geïnteresseerd, een loopse teef dekken, iets waar zij zeker geen bezwaar tegen had, nee zelfs naar uitkeek.

Langzaam liep ze richting het matras, ze had de kussens vanmiddag al gereed gelegd, ze was vooral benieuwd of Zorro het andere standje zou snappen en accepteren, zo niet…….op z’n hondjes was zeker ook opwindend en heerlijk.

Zorro tilde zijn kop op toen Femke op het matras plaatsnam, hij was gelijk duidelijk aan het snuffelen maar bleef nog even liggen, mogelijk ruikt hij haar opwinding en het duurt ook niet lang voordat hij overeind komt terwijl zij hem streelt en goedkeurend op zijn lichaam klopt “ga jij mij weer dekken Zorro?” fluisterde ze en leunt verder achterover op het matras en spreid haar benen zodat haar opwindende geur nog meer vrij komt en zonder aarzelen loopt hij naar zijn doel, zijn neus achterna, ze rilt als ze zijn koude neus tegen haar vrouwelijkheid voelt, de volgende rilling bezorgt hij met zijn ruwe maar warme tong.

Femke gaf zich over aan het genot, trok haar benen op, spreidde haar dijen wijd voor hem en sloot haar ogen “god niet stoppen Zorro, niet stoppen” haar stem was zacht en hees en ze kronkelde met haar lichaam. Deze keer stopte ze hem niet, kon het ook niet want haar orgasme kwam onverwachts, overviel haar, kromde haar rug en duwde haar gleuf dichter tegen zijn neus en slaakte onverstaanbare kreten terwijl de golven van genot door haar lichaam trokken terwijl Zorro alle moeite deed om de uit haar lekkende sappen op te likken.

Ze kreunde en was nog niet echt bij haar positieven, ze probeerde hem weg te houden van haar o zo gevoelige vrouwelijkheid maar ondanks dat ze haar benen sloot bleef hij proberen haar honingpotje te bereiken en soms lukte het hem ook, waarop zij een kreetje slaakte. Door haar half gesloten ogen zag ze onder zijn buik nu meer dan een puntje, zeker 6 a 7 cm rode glimmende pik en lekte nog voorvocht ook en hoewel ze nu strakker en gevoeliger was na haar orgasme verlangde ze naar hem, wilde hem in haar voelen, ze duwde hem even weg en trok de dikke kussens naar haar toe en nam er op plaats, met haar billen op de rand trok ze haar benen op en spreidde ze uitnodigend “kom Zorro, kom” fluisterde ze verleidelijk, Zorro kwam ook maar begon haar te likken, lekker maar dit wilde ze nu niet, ze kwam iets overeind en pakte zijn halsband en terwijl ze zich liet zakken trok ze hem mee.

Zorro leek het niet helemaal te snappen maar dat veranderde toen zijn glibberige pik tegen haar schaamlippen stootte, met een snelle beweging drong hij diep in haar en neukte haar in een hoger tempo dan de vorige keren, Femke genoot en liet dit ook blijken, kreten van genot slaakte ze, haar vingers klauwden om zijn halsband en ze sloeg haar benen om zijn stotende onderlichaam en voor haar gevoel drong hij nu nog dieper in haar.

Ze voelde hoe in haar hij groeide, lengte en dikte namen toe, ze voelde de druk toenemen, niet alleen van zijn stotende lul maar ook de opbouw naar een ontlading, een ontlading heftiger dan eerst.

Zorro jankte, het teefje onder hem melkte zijn gezwollen lul, haar lichaam kronkelde terwijl hij door bleef stoten in haar gevoelige, krampende lichaam.

Ze werd zich bewust van de korte stoten, het gevulde gevoel, ze was drijfnat van het zweet, had het warm en haar benen voelde slap aan, zijzelf of één van haar vriendjes had haar ooit zo’n heftig orgasme bezorgt en hij was nog niet klaar, ze moest zijn zaad nog in ontvangst nemen, niet dat zij een keus had, zijn lul was al zo gezwollen dat hij vast in haar zat, streelde langzaam zijn zachte vacht “kom maar, kom maar Zorro, spuit je teefje maar vol” fluisterde ze terwijl hij met korte felle stoten zijn geweldige pik keer op keer dieper in haar dreef.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Femke En Zorro - 3

Zoek naar meer verhalen van K9Linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 2938x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2073x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2702x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3230x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 6522x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1723x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 3858x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 15464x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4419x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2589x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 2957x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
9.0
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5488x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4319x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2589x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3700x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net