Opwindend.Net
Datum: 08-08-2017
Stemmen: 78x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 18717x
Lengte: Lang
Femke En Zorro - 3
Door K9Linda - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Femke En Zorro - 2

Ze werd wakker van zijn koude neus tegen haar warme naakte huid, zijn tong volgde over haar gezicht, naakt lag ze naast hem op het oude matras in de woonkamer, de plaats waar ze gisteravond door hem twee keer een heerlijk orgasme had gehad voordat hij haar had genomen. Nagenietend van haar laatste orgasme had ze hem vastgehouden, hem in de ogen gekeken terwijl zijn gezwollen lul diep in haar begraven haar overvloedig gevuld had met zijn zaad.

Hij had vast gezeten in haar, voor de tweede keer maar deze keer hield ze hem vast, hield contact met haar minnaar als was dat misschien het verkeerde woord, hij had haar gedekt, voor hem was ze een loopse teef die gedekt moest worden, zijn genot was zijn beloning haar genot was voor hem bijzaak, deze keer had het meer dan een half uur geduurd voordat hun samensmelting verbroken werd en ook deze keer had ze weer overvloedig gelekt, de vlekken op het matras bewezen het.

Ze werd alweer opgewonden, vochtig was ze nog steeds maar ze verlangde weer naar hem, zoals hij snuffelde en ze spreidde haar dijen om hem ruimte te geven en die uitnodiging liet hij zich welgevallen terwijl zij met een schuin oog op de klok keek voordat ze zich omdraaide en zich aanbood.

Zorro likte nog even, ze rilde van genot maar toen voelde ze zijn vacht op haar rug en billen, hij besprong haar als zijn teefje en ze voelde hoe hij zocht naar zijn doel door rustig met zijn heupen te stoten, wat een manier om een dag te beginnen ging er door haar hoofd en voelde zijn warme glibberige lul langs haar bil glijden, “bijna” kwam er over haar lippen zacht en hijgerig over haar lippen, ze kon zelf bijna niet geloven dat na zo weinig voorspel ze al zo opgewonden was, zo verlangde naar om genomen te worden, om zijn loopse teefje te zijn.

“Yessssssssss” haar stem was hoog en zacht, hij had zijn doel gevonden, zijn glibberige lul drong tussen haar schaamlippen, die in haar glibberige grotje en ze genoot van de eerste stoten in haar gewillige lichaam.

Op haar werk was ze energiek, ze was nog net op tijd geweest en zich maar al te bewust dat ze zijn zaad nog lekte, wat een manier om de ochtend te beginnen dacht ze en voelde zich alweer warm worden als ze eraan terugdacht, de energie waarmee hij haar nam, hoe hij haar opvulde en dat ze zich volledig aan hem over moest geven als hij vast in haar zat.

Ze had zich nooit onderdanig gevoeld maar op dat moment, het moment dat ze niet meer terug kon en dat hij de baas werd…………ja dan voelde ze zich overgeleverd, onderdanig, onderdanig aan een hond, ze moesten eens weten dacht ze terwijl ze naar haar collega’s keek en ging door met haar werk.

De twee weken dat ze op Zorro en het huis had moeten passen waren omgevlogen, ze had niet meer bijgehouden hoe vaak Zorro haar had gedekt, ja ze had genoten en van de laatste avond had ze een feestje gemaakt, een feestje voor haar en Zorro, ze was die nacht twee keer door hem gedekt en ze had hem gepijpt, zijn zaad voor het eerst geproefd rechtstreeks van de bron en nu ze met haar koffer op weg naar huis was miste ze hem al en dacht al na om zelf een hond in huis te nemen, eentje met wat langere poten bedacht ze al en zodra ze thuis was begon ze op marktplaats te zoeken.

Ze kwam er al snel achter dat de zoektocht niet gemakkelijk was, heel veel honden die aangeboden werden kwamen uit het buitenland, gered door vrijwilligers maar ook gecastreerd iets wat voor haar nu juist niet de bedoeling was maar na een middag zoeken vond ze er toch enkele die in aanmerking kwamen, geen van hen raszuiver maar dat was ook niet belangrijk maar scheelde wel in de prijs, enkele telefoontjes later had ze drie afspraken, de eerste die avond en de andere twee de volgende dag.

Het bezoek die avond was een teleurstelling geweest, ze had geen enkele klik met de hond gevoeld die pas na veel moeite even aan haar hand had gesnuffeld, nee deze was niets voor haar, dat vond ook de eigenaar gelukkig en ze was naar huis gegaan.

Na een onrustige nacht en een ochtend op de automatische piloot op haar werk zat ze in de auto voor haar volgende afspraak. De eerste hond die middag was een mooie zwarte, gebiologeerd had ze gekeken, naar zijn grote ballen en wat er onder zijn buik bungelde, het was een lieve en sterke hond maar wel met een dominant karakter, dat laatste gecombineerd met zijn kracht…………..boezemde haar angst in en ze ging op weg naar haar laatste afspraak.

Ze draaide het boerenerf op en een hond kwam haar al blaffend tegemoet, snuffelde aan haar toen ze uitstapte en likte haar hand toen ze die aanbood, dit voelde gelijk al zo goed.

Twee uur later reed ze van het boerenerf af, Diesel een kruising van in elk geval een Golden Retriever en een Herder maar of die Herder raszuiver was???

Het was moeilijk voor haar maar zijn welzijn ging boven haar genot, ze gunde hem de tijd om te wennen aan zijn nieuwe thuis, heel anders dan de ruimte die hij op de boerderij had maar ze maakte meerdere keren per dag lange wandelingen met hem en langzaam maar zeker raakten ze steeds meer op elkaar ingespeeld.

Maar ze bekeek hem ook als toekomstig partner, als haar reu waarvoor zij een teefje wilde zijn, zijn langharige vacht verstopte het nodige maar zijn ballen leken groot, niet zo groot als de hond die ze die middag eerder gezien had maar……………..en wat er onder zijn buik hing was zeker indrukwekkend genoeg, ze was benieuwd wat hij daar verstopt had, tijdens hun wandelingen fantaseerde ze er wel over hoe het zou kunnen zijn maar ze wist dat ze geduld moest hebben.

Na drie weken op een vrijdagavond had ze genoeg van wachten, het was een drukke dag geweest op het werk en de airco had het begeven, ze was bezweet en voelde zich vies maar bedacht dat dit misschien wel perfect was voor Diesel, ze stond nu al bijna twee maanden droog en de gedachte dat Diesel haar …………….zorgde er al voor dat ze vochtig werd, gelukkig was ze een week geleden al voorzichtig begonnen met zijn training, elke avond had ze een gedragen slipje in zijn mand gelegd.

Na het eten hadden ze net als altijd een flinke wandeling gemaakt en terwijl hij ging drinken uit zijn bak sloot ze de gordijnen van de woonkamer en legde haar kleding over één van de eetkamerstoelen, ze was opgewonden, gespannen maar vooral nieuwsgierig.

Twee uur later zat ze lichtelijk teleurgesteld op de bank in haar Pyjama, ja hij had haar besnuffeld, ja ook daar, ze had hem gestreeld, ja ook daar en een veelbelovend rood puntje gezien maar hij had haar niet gelikt en toen ze zich als een teefje aanbood……………was hij gaan liggen.

Ja ze wist dat de kans niet groot was geweest om bij een eerste poging ……….maar ze had gehoopt, verlangd maar ze gaf niet op.

De hele week was ze elke avond naakt in de woonkamer, douchen beperkte ze tot één keer per twee dagen en dan nog ’s morgensvroeg voor ze naar haar werk ging en liet Diesel zo meer aan haar wennen en hoopte dat hij haar als potentieel teefje zou gaan zien.

Donderdagavond lag ze filmpjes te kijken, naakt op haar buik op de grond met haar laptop voor haar, het onderwerp was iets wat haar de laatste weken zo bezig hield, op het scherm zag ze in ene na het andere filmpje hoe een reu een vrouw dekte, in alle soorten en maten en ze raakte opgewonden en in haar hoofd speelde een andere film, de film waarin zijn gedekt werd door Diesel toen haar lichaam schokte, zijn koude neus raakte de warme huid van haar bil en vol verwachting bleef ze stil liggen, afwachtend en hopend.

Nogmaals voelde ze zijn koude natte neus en toen niets en net voor ze om wilde kijken voelde ze zijn tong tussen haar gespreide benen, ze kreunt “ooooooooooo ja” en laat hem zijn gang gaan maar hij stopt na een tiental likken en hij loopt naar zijn mand maar onder zijn buik, hoewel minuscuul ziet ze een rood puntje en ze beseft dat er hoop is dat hij binnenkort………….

Femke kleedde zich op zaterdagmiddag weer uit, de telefoon stond uit, de gordijnen dicht, ze dacht even terug aan gisteravond, ook toen had Diesel belangstelling getoond, hij had haar gelikt, langer dan de dag ervoor maar ze had zichzelf nog niet aangeboden iets wat ze vandaag wel wilde en vroeg zich af of Diesel ooit een teefje had gedekt of dat zij misschien de eerste voor hem zou zijn, hij kon haar vraag uiteraard niet beantwoorden.

Hij ligt zijn kop op als hij bij haar komt liggen, ze ligt nog op haar zij, aait zijn kop en lichaam terwijl ze een tinteling in haar voelt, de tinteling van verwachting en voor haar gevoel klopt vandaag alles.

Ze spreid haar dijen en begint zichzelf te verwennen, de gedachte heeft haar al opgewonden gemaakt en haar vingers helpen haar verder, haar schaamlippen zijn gezwollen en ze heeft een kletsnat gleufje, net als haar vingers overigens. Het duurt even voordat Diesel overeind komt en met zijn neus op zoek gaat naar de bron van de geur die hij opsnuift en zonder aarzeling duwt hij zijn snuit tussen haar dijen, ze rilt als de koude neus haar vrouwelijkheid raakt gevolgd door zijn warme ruwe tong, ze kreunt luid als zijn tong over haar o zo gevoelige knopje gaat, ze verlangt naar een orgasme en als ze hem zijn gang laat gaan…………maar dat is niet haar doel voor vanmiddag en ze roept hem en klopt met haar hand op de grond, aarzelend en schijnbaar met tegenzit gehoorzaamt Diesel, ze streelt zijn vacht van lange haren.

Onder zijn buik ziet ze een rood puntje en ze streelt zijn buik, voorzichtig streelt ze het gene wat zijn lul nog verbergt en een centimeter of vijf komt tevoorschijn en inwendig juicht ze zou het……….?

Soepel draait ze zich om, steunend op haar knieën en ellenbogen spreid ze haar dijen en kijkt naar Diesel en schud uitnodigend met haar billen, onwennig loopt Diesel rond haar, snuffelt en likt even haar gezicht voordat hij verder loopt, onder zijn buik ziet ze nog steeds zijn lul, ruim vijf centimeter dun rood glimmend vlees en er hangt al een druppel voorvocht aan.

Ze schud weer zacht met haar billen als ze zijn neus tegen haar linker bil voelt en fluistert zacht haar aanmoedigingen, ze geniet en rilt als ze zijn tong weer voelt, dringt tussen haar schaamlippen en slaakt een zucht, ze zou veel liever wat anders voelen en schud onbewust weer met haar billen.

Plotseling land hij op haar rug, even niet opletten en………..hij heeft haar besprongen!!! Juicht het door haar hoofd terwijl ze zijn zoekende stoten opmerkt maar hij staat niet recht achter haar en stoot tegen haar bil met zijn warme glibberige lul en voordat ze iets gedraaid is glijdt hij van haar af, draait een rondje en bespringt haar opnieuw, deze keer verwacht ze hem en helpt hem, nu staat hij recht achter haar, na de eerste zoekende stoot past ze haar houding aan, de volgende stoot vindt haar schaamlippen, de volgende dringt ertussen en dan heeft hij het echt door, een sprong voorwaarts en zijn dunne warme lul dringt diep in haar glibberige gleufje terwijl zijn voorpoten haar stevig vastklemmen, in hoog tempo volgen zijn stoten, hij dringt dieper in haar en wordt dikker en zijn nagels krassen haar dijen maar dat is iets wat haar niet kan schelen, ze geniet, dit heeft ze zo gemist.

Zijn stoten worden korter, ze voelt hoe hij haar meer en meer vult, nu is er geen weg terug meer weet ze, ze zal hoe dan ook zijn zaad in haar krijgen, iets wat ze maar al te graag wilt, ze kreunt en vertrekt haar gezicht, de grens tussen pijn en genot is klein als zijn maximaal gezwollen lul tegen de ingang van haar baarmoeder stoot “doorgaan Diesel, doorgaan” komt er hees en zacht over haar lippen terwijl ze haar ogen sluit, ze geniet en zou o zo graag willen komen, slechts een klein beetje hulp van haar vingers zou genoeg zijn maar deze keer wil ze de controle blijven houden, althans voor zover mogelijk.

Ze opent haar mond wijd en slaakt geluidloos een kreet en spert haar ogen wijd open, Diesel stoot diep in zijn teefje en diep in haar voelt ze hoe hij haar vult met zijn hete zaad terwijl zijn speeksel op haar schouder lekt “ooooooooooo Diesel, je weet niet hoe blij je mij maakt” haar stem is hees en zacht.

Diesel blijft in eerste instantie rustig liggen op haar rug die nat is van het zweet maar onverwachts glijd hij eraf en slaakt Femke een kreet van pijn en grijpt in een flits één van zijn achterpoten “godverdomme dat doet pijn Diesel” kermt ze terwijl ze aan zijn poot trekt om de druk te verminderen “god wat is hij groot” kermde ze toen de druk en de pijn verminderde, gelukkig bleef Diesel zo wel stilstaan en ze wachten allebei geduldig af totdat hij geslonken was, voorzichtig liet ze hem los, een zucht en een plop volgend toen hij loskwam en gelijk gevolgd door een golf zaad wat uit haar lekte “Diesel jij heerlijke reu, als jij wilt dan ben ik jou teefje” en ze blies een handkusje in zijn richting terwijl hij zichzelf aan het schoonlikken was, zelfs nu wat hij duidelijk groter dan Zorro bedacht ze zich, geen wonder……………

Zoek naar meer verhalen van K9Linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 3587x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2365x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2837x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3477x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 6940x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1802x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 3981x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 16050x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4543x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2679x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 3024x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
8.9
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5585x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4391x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2661x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3779x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net