Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 101x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 19032x
Lengte: Zeer Lang
Dokter Anders... - 3
Door Francis - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dokter Anders... - 2

De lippen van Pinky en het gebied daar omheen glimmen helemaal van het hondenzaad wat ze zojuist zonder blikken of blozen uit de kut van haar 'bazin' gelikt heeft. De vrouw zit nog steeds in doggystyle voor het gezicht van Pinky, die met haar ogen de boel aan het aftasten is. De vrouw heeft een prachtige kont eigenlijk, een mooie egale huid zonder pukkels of stoppels. Ook is er nergens een haartje te bekennen, omdat de vrouw zichzelf ook zorgvuldig gelaserd heeft. De anus van de vrouw is wat grover van structuur dan die van Pinky zo ontdekt het meisje, die haar eigen anus wel eens in een spiegel heeft bekeken. Pinky heeft een prachtig klein roze sterretje, en dat van de vrouw is wel iets donkerder dan het gebied er omheen.

De geur van de kut van de vrouw vermengt met hondenzaad vullen de neus van Pinky, die dit plotseling een best opwindende geur blijkt te vinden... Juist met deze gedachte in haar hoofd stapt de vrouw plotseling van het bed om de dekens goed te gaan leggen. Dan gaat ineens de deur van de slaapkamer open, en komt de man de kamer in gelopen. "Heey schatje, lekker gewerkt?" zegt de vrouw poeslief tegen haar man. "Mwah ging wel, ze wilde niet zoveel kopen..." reageert de man wat nors. "Jij hebt het wel gezellig gehad zo te zien!" zegt de man terwijl hij naar Santos wijst die nog steeds een enorme lul onder zijn buik heeft bungelen. "Hij heeft zijn best gedaan..." zegt de vrouw glimlachend. "En wanneer mag ik DAT daar nou eens te grazen nemen?" zegt de man grinnikend terwijl hij Pinky aanwijst. "Snel lieverd, heel snel, maar we willen niet het experiment verstoren toch?" zegt de vrouw wijselijk. "Nee dat is ook zo..." antwoordt de man kort.

Experiment? Welk experiment, gaat er door Pinky haar hoofd heen. Het meisje heeft nog niet goed door wat er allemaal gaande is, maar begint nu wel te beseffen dat ze niet zomaar word vastgehouden door het bizarre tweetal. "Pinky mag vanavond aan het voeteneind slapen, ze is braaf geweest vanavond..." zegt de vrouw glimlachend richting haar man. Niet veel later is het tweetal hun tanden aan het poetsen, en komen ze daarna één voor één het bed in gekropen. Van slapen komt echter nog niet veel, want de man gooit de deken van het bed af, en pakt zijn vrouw stevig beet. Tussen de benen van de man ziet Pinky een lul bungelen, die niet één van de kleinste is. Nu heeft ze nog nooit een lul in het echt gezien, maar op internet waren het vaak toch wel kleinere exemplaren. In ieder geval niet zo dik! De man tilt de benen van de vrouw de lucht in waardoor haar kut wat meer richting de penis van de man gebogen word. Daarna laat de man zijn eikel soepel tussen de schaamlippen van de vrouw verdwijnen, en glijdt hij in één moeite naar binnen. De vrouw slaakt een zucht, en begint daarna op het tempo van de man te kreunen.

De ballen van de man zijn ook behoorlijk groot, en bij elke stoot die hij maakt kletsen ze tegen de billen van de vrouw aan, die heerlijk aan het genieten is. Steeds sneller neukt de man zijn vrouw, en uiteindelijk stoot hij zo snel dat er enkel soppende geluiden voortkomen uit de kut van de vrouw. Grommend spuit de man zijn zaad in zijn vrouw, en gaat hij daarna naast haar liggen. Plotseling word Pinky weer aan haar halsband getrokken, en wordt haar gezicht weer richting de kut van de vrouw geduwd. "Likken jij teefje!" zegt de man ruw terwijl hij het gezicht van Pinky vol op de kut van zijn vrouw duwt. Moeizaam begint Pinky te likken, en lepelt ze met haar tong de dikke klodders sperma van de man haar mond in. Een beetje walgt Pinky bij het idee, maar na een aantal likken is het al weg en kan Pinky er ook weinig meer om geven... "Zo dat is mooi schoon, welterusten schat, welterusten Pinky!" zegt de man dolblij terwijl hij het licht uitklikt.

De volgende dag wordt Pinky uitgeput wakker gemaakt door de vrouw die naast het bed staat. Pinky heeft amper geslapen omdat het te koud was zo zonder deken... Daarbij zat ze in een moeilijke positie vastgebonden aan het bed waardoor ze niet al te veel kon draaien. Pinky wordt door de vrouw van het bed getild, waardoor ze weer op eigen 'poten' kan gaan staan. "Kom je mee met vrouwtje, gaan we lekker ontbijten!" zegt de vrouw op uiterst lieve toon. Pinky wordt rustig van de trap af geleid, en in de keuken bij haar etensbak neer gezet. Santos krijgt zijn bak eerst gevuld met brokken, en begint direct te eten. Daarna worden er volkoren cornflakes in de bak van Pinky gedaan, waarna er een scheut melk bij gedaan wordt. De vrouw gaat hierna zelf een eitje bakken, en laat Pinky even met rust om te kunnen eten. Als ware hond begint Pinky aan haar ontbijt, en eet het grootste deel van de bak helemaal leeg. Dan voelt Pinky haar blaas klagen dat hij vol zit, omdat ze uiteraard haar ochtendplasje nog niet gedaan heeft... Nerveus loopt Pinky naar de stoel van de vrouw en probeert haar aandacht te trekken. De vrouw heeft het door, maar zegt tegen Pinky dat ze straks pas uit mag.

Het ei is ondertussen gebakken, en de vrouw gaat in haar eentje ontbijten. Het valt Pinky ook al op dat de man steeds minder aanwezig is. Bij de laatste hap van een boterham met ei kijkt de vrouw naar Pinky, en kijkt haar schattig aan. "Wil kleine Pinky misschien het laatste hapje hebben?" zegt de vrouw alsof Pinky echt haar hondje is. De vrouw houdt Pinky het stukje ei met boterham voor, en uiteraard zegt Pinky hier geen nee tegen. Smikkelend werkt ze het stukje eten naar binnen. Daarna pakt de vrouw de riem van Pinky, en neemt ze haar mee de tuin in. Wanneer Pinky eindelijk op het gras is begint ze direct te plassen omdat de nood inmiddels erg hoog is. Een grote zompige plek ontstaat in het gazon, en het geluid van spetterende pis is duidelijk hoorbaar in de tuin. Plotseling ziet Pinky iemand lopen aan de andere kant van de struiken. Tot haar grote opluchting ziet Pinky dat het een man is in een politieuniform! Haastig rent Pinky naar de struiken toe om zoveel mogelijk herrie te maken en zo de aandacht te trekken. De vrouw wordt ruw meegetrokken door Pinky omdat deze niet verwacht had dat Pinky weg zou gaan lopen.

Yes! Het is Pinky gelukt! De agent komt naar het hek van de tuindeur gelopen, en duwt de klink omlaag. Plotseling komt er een agent met een grote herdershond de tuin in gelopen, die Pinky verschrikt en verbaasd aankijkt. "Dit is een hele andere Gwen, hoe kom je daar nou weer aan?" vraagt de man terwijl er een glimlach op zijn gezicht verschijnt. Alle hoop die Pinky had is gelijk vervlogen nu ze doorheeft dat de man het blijkbaar de normaalste zaak van de wereld vindt dat er een tienermeisje als hond in de tuin rondloopt... De herdershond komt direct op Pinky af gelopen, en begint aandachtig aan haar te snuffelen. Ineens voelt Pinky haar lichaam loeiheet worden, en begint ze in haar gezicht behoorlijk te zweten. Haar buik kriebelt, en ook haar kutje begint plotseling te tintelen. Pinky voelt haar lichaam zeer sterk reageren, en als ze tussen haar benen kijkt ziet ze een klein slijmdraadje tussen haar schaamlipjes hangen... Haar kutje is duidelijk ook aan het reageren op de hond die nog steeds aan Pinky aan het ruiken is.

De hond loopt wat om Pinky heen, en belandt bij haar billen. Daar begint de hond verder te snuffelen, en likt ineens over de schaamlipjes van Pinky waarbij hij het kutgeil van haar oplikt. De hond is direct enthousiast, en likt nog een keer maar raakt dit keer het kontgaatje van Pinky. Een golf van pure lust trekt door Pinky haar lichaam, en het kan haar op dit moment allemaal niks schelen, ze wil geneukt worden door deze hond! Het lijkt bijna direct te gebeuren, want de hond grijpt de smalle heupjes van Pinky stevig vast en wil zijn pik naar binnen duwen. De agent steekt hier echter een stokje voor, en trekt de grote herder van Pinky af. "Niet hier Argos!" zegt de agent streng. "Wie weet wie er meekijkt..." zegt hij daarna terwijl zijn ogen de omgeving aftasten. De vrouw en de agent lopen het huis in, en trekken beiden hun eigen hond mee naar binnen. Het tweetal loopt de woonkamer in waar de agent direct op de bank neerploft. "Dit is wel een prijswinnaar Gwen, zo heb ik ze niet vaak gezien!" zegt de agent tegen de vrouw die dus Gwen blijkt te heten. "Jaa ze is alleen nog wat ongehoorzaam soms, maar dat krijg ik er wel uit hoor..." zegt de vrouw terwijl ze een duivelse glimlach op haar gezicht heeft.

Gwen geeft de agent een biertje in zijn hand, en gaat daarna op de bank naast hem zitten. "Hoelang heb je deze nu al?" vraagt de agent aan Gwen. "Ohh nu al zo'n 2 weken geloof ik..." reageert de vrouw nonchalant terwijl ze het bovenste knoopje van haar blouseje losmaakt. De volle borsten van Gwen zijn gelijk duidelijk zichtbaar, althans de spleet ervan... "Wat leuk zeg, en mag ik haar eens uitproberen?" vraagt de man grijnzend. "Nee deze week nog niet, we willen het experiment niet in gevaar brengen..." zegt Gwen resoluut als ze ziet dat de agent zijn knoop al los wil maken. De agent kijkt wat teleurgesteld, en gaat weer relaxed op de bank zitten. "Oraal is daarentegen geen probleem, ze kan volgens mij alleen nog maar likken..." zegt de vrouw glimlachend. "Oh nou dan kan ze wel wat training gebruiken dus!" zegt de agent die gelijk zijn broek losknoopt. Binnen no time schopt de man de broek van zijn enkels af, en trekt hij zijn boxer ook in één ruk naar beneden. Een lange en redelijk dikke pik springt tevoorschijn, en ook al heeft Pinky hier niet zo'n behoefte aan vindt ze het toch spannend dat de agent zo voor haar staat. De agent knielt voor Pinky, en pakt haar hoofd beet. Met twee stevige handen duwt de agent het hoofd van Pinky naar zijn lul toe, en duwt zijn ietwat spitse eikel tegen de lippen van Pinky.

Pinky heeft inmiddels wel door dat verzet bieden geen optie is in dit huis, en opent haar mondje dus een klein beetje. Gelijk duwt de agent zijn eikel diep naar binnen, en schraapt deze tegen de huig van Pinky. Pinky moet hierdoor gelijk kokhalzen, maar dat laat de agent niet toe. Direct drukt hij zijn lul nog verder naar binnen, en glijdt deze een groot stuk de keel van Pinky in. Pinky krijgt tranen in haar ogen, en voelt de eikel diep in haar keel glijden. De tranen lopen over haar wangen, en de raggende lul van de agent stoot nu helemaal naar binnen toe. Het schaamhaar van de man kietelt aan haar neus, en met elke stoot slaat de slappe balzak van de agent tegen haar kin aan wat een kletsend geluid veroorzaakt. Van onervaren tienertje is Pinky ineens verandert in een meisje dat door dieren en mensen gebruikt wordt voor pure lust. Pinky wordt keihard en genadeloos in haar keel geneukt, en na een tijdje verdwijnt voor haar zelfs het kokhals gevoel, en laat ze het maar gewoon gebeuren.

Ineens is er ook actie aan de achterkant van Pinky, want ze voelt al snel de nieuwsgierige tong van Argos. Het dier likt een paar keer over haar schaamlipjes heen, en ondanks dat ze keihard in haar keeltje geneukt wordt kan ze hier nog steeds heel erg van genieten. Pinky is meer bezig met de tong van Argos die haar intieme plekje likt dan met de agent die haar steeds wilder in haar keeltje neukt. Plotseling springt Argos op de rug van Pinky, en voelt deze gelijk de harige huls van Argos tegen haar spiegelgladde kutje drukken. Argos weet duidelijk wat hij doet, want gelijk bij de eerste stoot schiet zijn spitse pik uit zijn koker, en dringt gelijk het kutje van Pinky binnen. Pinky wil kreunen van genot, maar de neukende pik in haar keeltje en haar halsband voorkomen dit natuurlijk. Argos begint gelijk volgas te stoten in het tienerkutje van Pinky, en stoort zich totaal niet aan zijn baasje die de andere kant van zijn teefje aan het neuken is. Ondertussen staat Gwen met een videocamera te filmen, en zoomt zo nu en dan in op Pinky haar keeltje en haar kutje. De agent maakt tragere stoten, en gelijk met dat moment voelt Pinky het stroperige zaad van de man direct in haar maag verdwijnen. De agent trekt zijn lul uit Pinky haar keeltje, en zodra deze haar mondje verlaat schiet deze nog een laatste straal zaad rechtstreeks in het gezichtje van Pinky.

Een dikke draad van keelslijm van Pinky verliest zijn grip op de eikel van de agent en slaat tegen de kin van Pinky. Het gezicht van Pinky zit volledig onder de slijm en het sperma, waardoor ze er nogal sletterig uit ziet. Ondertusssen wordt ze nog steeds gefilmd door Gwen, terwijl Argos nog steeds zijn lol niet op kan met haar kutje. Pinky geniet volop van de neukende pik van Argos in haar kutje, en voelt dan ineens de verdikking van het dier voorbij haar schaamlippen gedrukt worden door de agent. "Dit wordt lachen!" zegt de agent grijnzend terwijl hij het kleine meisje onder zijn hond in de gaten houdt. Pinky voelt dat haar kutje gelijk een stuk meer gevuld is, en voelt haar vaginawanden uitrekken om Argos te kunnen ontvangen. Argos is duidelijk meer gewend dan Santos, want de snelheid waarmee hij het kleine meisje neukt is ongelofelijk hard. Ondertussen zwelt Argos zijn pik tot het formaat dat hij klem zit in het kleine kutje van Pinky, en waardoor hij deze niet meer kan bewegen. "Kijk dan hoe haar kutje met zijn pik worstelt!" zegt de agent op sadistische toon. Gwen heeft ook een vage grijns op haar gezicht terwijl ze het gepijnigde gezichtje van Pinky op de camera vastlegt.

Pinky heeft het ontzettend moeilijk met de grootte van Argos zijn lul, die nu bezig is met het oprekken van haar vagina. Argos heeft zelf niet echt in de gaten hoe bijzonder het is dat zo'n klein meisje zijn lul kan hebben, en spuit haar zonder enige moeite helemaal vol. Het kutje van Pinky kan alle vloeistoffen niet meer in zich houden, en begint tussen haar schaamlippen vandaan te lekken. Onder Pinky haar kutje vormt zich nu een plasje met waterig troebel hondenzaad. Een aantal druppels zaad lopen langs Pinky haar venusheuvel over haar buik heen omdat haar bovenlichaam lager bij de grond zit dan haar kont. Er vormt zich langzaam een stroompje zaad over haar buik dat over haar kleine borstjes loopt, en via haar tepel op de grond druppelt. De pijn in Pinky haar kutje is inmiddels opgelopen tot code rood, en het meisje denkt in haar hoofd dat het nooit meer goed zal komen met haar arme arme poesje.

"Ze kan wel een hoop hebben zeg! Je dochter had er meer moeite mee!" grijnst de agent terwijl hij Gwen aankijkt. "Argos af!" roept de agent daarna tegen zijn hond. De grote herdershond is enorm goed getraind en springt direct van Pinky af. Met één woeste ruk trekt Argos zijn enorme gezwollen lul uit het kutje van Pinky, die haar mond gelijk wijd open spert omdat haar schaamlippen ruw uit elkaar getrokken worden door de knot van Argos. Pinky haar kutje gloeit helemaal, en braakt een enorme hoeveelheid dun hondenzaad naar buiten. Alsof er een kraan open gezet is klettert het doorzichtig witte spul op de plavuizen, waar het een grote plas vormt. Pinky staat ondertussen te trillen op haar benen, deels van pijn, deels van trots en opwinding... Trots is Pinky terwijl ze Argos weg ziet lopen met een megalul tussen zijn poten. Het ding zwiept heen en weer terwijl het dier een rondje door de woonkamer loopt. De pik van Argos is minstens 25 centimeter lang, en de knot is zo dik als een grote sinaasappel. Als Pinky achterom kijkt ziet ze dat er een spiegel staat, en daarin is goed te zien dat haar kutje nog een klein beetje openstaat.

"Wauw wat een show zeg!" zegt de agent blij terwijl hij Argos weer aan zijn riem vastklikt. "Dit gaat inderdaad nog een staartje krijgen!" zegt Gwen lachend terwijl ze de camera uitzet. "Ik heb alleen wel haast eigenlijk, ik ga nu naar Dokter Caballo met Pinky!" zegt Gwen als de agent is uitgepraat. "Da’s prima, ik moet ook weer aan het werk..." zegt de agent terwijl hij afscheid neemt en het huis van Gwen verlaat. "Ik ben even twee tellen in de andere kamer, als ik terug kom is al het zaad van de vloer verdwenen begrepen Pinky?" zegt de vrouw op dwingende toon. Terwijl de vrouw wegloopt begint Pinky al te likken aan de vloer. De smaak en geur zijn heerlijk voor het tienertje, omdat er met de feromonen wel het een en ander verandert is in haar lichaam. Braaf likt Pinky de hele vloer schoon, en lekt ondertussen nog steeds wat zaad uit haar kutje wat daarna ook weer opgelikt moet worden. Als Pinky de vloer weer helemaal zaadvrij heeft gelikt komt Gwen aangelopen met een transportbox voor honden. Het ding is groot genoeg dat Pinky er in kan, en heeft alleen een deurtje van gaas waardoor ze naar buiten kan kijken. "Kom maar Pinky, hier mag je in!" zegt de vrouw op vrolijke maar bazige toon.

Ondanks dat Pinky het spannend vindt gaat ze er toch in, omdat ze bang is voor consequenties. Moeizaam werkt Pinky zich naar binnen, en omdat ze gelukkig niet zo groot is past het eigenlijk best makkelijk. Pinky kan zich net aan omdraaien in de transportbox, en kijkt nu door het gaas naar buiten toe. Gwen sluit de box af met een slotje, en doet de sleutel hiervan in haar broekzak. Er blijken wieltjes onder de box te zitten, want al snel duwt Gwen de box door het huis heen richting de voordeur. Op de ruime oprit van het huis staat een auto met daarachter een paardentrailer aangekoppeld. De laadklep staat open, en Pinky ziet dat er ook al een paard in staat. Het is een prachtig donkerbruin paard, met een glimmende vacht. Gwen duwt de transportbox met daarin Pinky over de stenen richting de paardentrailer, en duwt haar via de laadklep naar binnen. Pinky haar hart bonkt in haar keel, omdat ze natuurlijk geen idee heeft waar de vrouw haar naar toe brengt...

Wanneer de transportbox naast het paard word vastgesnoerd met een spanband gaat de laadklep dicht en hoort Pinky de auto starten. Niet veel later komt de aanhanger in beweging, en zijn ze onderweg naar??? De rit verloopt soepeltjes, maar op het laatste stuk word het wat hobbeliger, en komt daarna tot een stop. Niet veel later gaat de laadklep open, en wordt het paard als eerste uitgeladen. Pinky houdt alles goed in de gaten, en ziet de vrouw met het paard weglopen richting een bos. Tussen de achterbenen van het paard ziet Pinky plotseling een enorme balzak van het paard heen en weer bungelen. Uiteraard begint Pinky na te denken over wat er misschien straks wel mee gaat gebeuren... Heel veel tijd om na te denken heeft Pinky niet, want Gwen komt al snel terug gelopen om Pinky mee te nemen. Wanneer de transportbox buiten de aanhanger staat maakt de vrouw het slot los, en haalt ze Pinky via haar riem naar buiten toe. "Zo nu mag Pinky nog even plasje doen voordat we naar binnen gaan..." zegt de vrouw kalm. Eigenlijk is Pinky hier wel blij mee, want ze begon al aardig drang te krijgen om te plassen... Ongegeneerd plast Pinky haar blaasje leeg op een paar varens, en loopt dan weer richting Gwen. Gwen neemt Pinky gelijk mee naar een klein boshutje, en leidt haar naar binnen toe.

Het boshutje ruikt van binnen behoorlijk muf, en is volledig leeg en verlaten. Gwen loopt gelijk door naar de open haard in de hut, en doet in een spleet tussen de bakstenen hiervan een sleutel en draait deze rond. Een klikkend geluid verraadt dat er iets in werking wordt gezet, en al snel zwaait er een stuk muur naast de open haard open. Gwen neemt Pinky mee naar de zojuist geopende deur, en sluit deze daarna weer af. Pinky en Gwen staan nu in een lift, en nadat Gwen de onderste verdieping indrukt begint de lift al snel te zakken. "Spannend he, nu mag je eindelijk dokter Caballo ontmoeten!" zegt Gwen blij. Het blijft stil aan Pinky haar kant, niet omdat ze niet zou willen, maar omdat ze het niet kan door haar halsband. De lift komt tot stilstand, en de deuren gaan open. Direct is er een grote ruimte te zien, met een groot aantal tafels met daarop microscopen en andere laboratoriumspullen er op. Wanneer Gwen Pinky aan haar riem meetrekt naar een van de tafels staat daar een grote Afrikaanse man. "Dokter Caballo, we zijn er eindelijk!" zegt Gwen blij. Direct knuffelt Gwen de grote zwarte man, en niet op een manier zoals vrienden zouden doen.

"Ik ben echt blij jou te zien Gwen, en je hebt iets heel moois bij je zie ik!" zegt de man met een neger accent. "Klopt, dit is Pinky, ze heeft vanochtend nog haar dosis hondenzaad gehad" zegt Gwen lachend. "Mooi mooi" reageert dokter Caballo professioneel. Dr Caballo steekt zijn grote brede handen uit, en tilt Pinky zonder enig probleem op, en zet haar op een tafel neer. De tafel is bekleed met een soort rubberen mat, die lekker zacht aanvoelt voor Pinky. Zonder dat Pinky het doorheeft steekt Dr Caballo een injectienaald in haar bil, en spuit deze een vloeistof naar binnen. Gelijk voelt Pinky zich warm worden door haar hele lichaam, en begint haar kutje weer heerlijk te tintelen. Dr Caballo zet zijn bril op, en kijkt van dichtbij naar het kutje van Pinky. Dr Caballo doet daarna een latex handschoen aan, en werkt al masserend zijn wijsvinger in het kutje van Pinky. "Ze is nog wel heel strak..." zegt de negroÏde man daarna kritisch. "Voor deel twee van het experiment zal daar toch verandering in moeten komen. Pinky begint te zweten bij de gedachte dat ze voorlopig nog niet van haar nieuwe baasjes af zal komen... " Ze is inderdaad wel heerlijk warm van binnen, dat is een goed teken" zegt Dr Caballo blij. De neger laat zijn vinger uit het poesje van Pinky glijden, en masseert heel kort even haar klitje.

Pinky zakt gelijk door haar benen bij deze aanraking, omdat haar klitje supergevoelig is. "Dat werkt ook goed!" zegt Gwen lachend terwijl ze Dr Caballo zijn werk laat doen. "Okee Gwen bedankt voor het brengen, je mag haar morgen weer op komen halen..." zegt Dr Caballo daarna kortaf. Gwen blaast een plagende handkus naar Pinky toe, die zelf geen zin heeft om iets terug te gebaren naar de vrouw die haar al zo lang vasthoudt. "Je hoeft niet bang te zijn voor de dokter hoor teefje!" zegt Dr Caballo ietwat vals. "Voor nu heb ik even niks voor je te doen, dus mag je even in je nachtverblijf!" vertelt Dr Caballo. Dr Caballo brengt Pinky direct naar een andere kamer toe, waarin een behoorlijk grote bench gemaakt is van betongaas. Pinky ziet wel duidelijk dat er niet zomaar uit valt te ontsnappen, want het ding is zeer stevig gebouwd. Tot haar grote spijt ziet Pinky dat er geen eet- of drinkbakken in het hok staan, juist nu ze zo'n ontzettende dorst heeft.

Het hok gaat achter Pinky haar kontje aan dicht, en wordt vastgezet met een groot slot. Achterin de bench staat een houten hok, en om het hoekje daarvan steekt een stuk roze deken uit. Dat is fijn denkt Pinky, kan ze mooi even zacht gaan liggen om uit te rusten. Wanneer Pinky om de hoek van het houtwerk loopt schrikt ze even... In een enorme hondenmand ligt een meisje van ongeveer Pinky haar leeftijd, en die ook nog eens in dezelfde situatie verkeerd als zijzelf! Het meisje lag blijkbaar te slapen, maar komt direct geïnteresseerd naar Pinky toe gelopen. Pinky weet even niet waar ze moet kijken, omdat het meisje net als zij naakt is, maar ook omdat de situatie natuurlijk behoorlijk bizar is... Het meisje komt steeds dichterbij Pinky, en deze kan nu de zilveren hondenpenning van haar lezen. 'Caya' staat er in mooie sierlijke letters. Caya duwt met haar hoofd tegen de schouder van Pinky, waaruit het meisje begrijpt dat ze het hok uit moet. Caya heeft dezelfde halsband als Pinky om, en kan dus ook niet praten... Wanneer Pinky uit de ingang van het hok is, loopt Caya haar vooruit, en gaat in het midden van de bench staan op handen en knieën. Pinky bekijkt het meisje even vlug, en ziet dat ze ongeveer dezelfde bouw heeft als zijzelf. Mooie lange donkerbruine haren hangen naast het gezicht van Caya, die enigszins blij kijkt naar Pinky.

Pinky kan wel goed zien dat de borsten van Caya een stuk groter zijn dan haar kleine heuveltjes. De borsten van Caya bungelen zachtjes heen en weer op de bewegingen van het tienerlichaam. Wanneer Pinky dichter naar Caya toeloopt keert het meisje ineens om, en krijgt Pinky het blote kutje en kontgaatje van Caya ineens te zien. Stom genoeg vind Pinky het er mooi uit zien, het kutje is prachtig gesloten en volledig onthaard net als bij haarzelf... Net als Pinky het mooie er af heeft gekeken komt er een klein straaltje plas uit het kutje van Caya, dat druppelt op het donkerblauwe vinyl dat op de grond ligt. Daarna draait Caya haar gezicht weer richting dat van Pinky, en haalt ze haar vinger door haar eigen plas heen. Één voor één begint Caya letters op de grond te schrijven totdat ze een woord vormen. 'Lisa' staat er voor de neus van Pinky geschreven met plas van het meisje. Caya steekt daarna haar hand uit naar Pinky, en schudt deze om zich voor te stellen. Even aarzelt Pinky, maar steekt daarna haar eigen wijsvinger in het plasje van Caya, en schrijft haar eigen naam. 'Lola' staat er op de grond in het nette handschrift van het meisje.

Daarna gaat Caya weer met haar vinger door haar eigen plas heen, en begint ze weer iets te schrijven. 'Dochter Gwen' schrijft het meisje met trillende hand op de grond. Ineens ziet Pinky het, dit meisje lijkt inderdaad erg veel op Gwen. Gwen moet hoe dan ook tienermoeder geweest zijn gezien de leeftijd, want zo oud is Gwen ook zeker nog niet... 'Hoe lang al?' schrijft Pinky op de grond. 'Paar jaar, weet niet precies' schrijft Caya op de vloer. Net wanneer Caya haar tekst uitveegt met haar arm komt Dr Caballo de grote hondenbench binnen. "Kijk eens wat een prachtige teefjes..." klinkt de zware Afrikaanse stem van de man. Dr Caballo wenkt met zijn vinger naar Caya, die braaf gehoorzaamt en richting de grote man kruipt op handen en knieën. Dr Caballo knielt zelf ook, en pakt plotseling zijn halfstijve lul uit zijn broek. Pinky staat met open mond toe te kijken naar het tweetal en is verbijsterd door de lul van Dr Caballo. Het zwarte gevaarte is nog niet eens helemaal stijf, maar wel al zeker zo lang als Pinky haar onderarm.

Dr Caballo trekt een aantal keren aan zijn pik, die hierdoor tot volledige stijfheid komt. De pik is zwaar beaderd, en lijkt bijna uit zijn huid te gaan spatten. Caya komt iets dichterbij, en opent haar mondje. Voorzichtig legt Dr Caballo zijn enorme eikel op de tong van het meisje, die daarna gewillig haar lippen om het enorme ding heen vouwt. Caya laat de dikke eikel van de man in haar mondje verdwijnen, en lijkt wel raad te weten met de grootte van het apparaat. Vol overgave begint Caya Dr Caballo te pijpen, en glijdt daarbij steeds dieper met haar mond over zijn pik heen. Dan trekt de man ineens zijn pik uit het mondje van Caya, en loopt hij naar haar achterkant toe. Pinky kan goed zien hoe de negroïde man met zijn eikel de schaamlipjes van Caya aan de kant duwt, en vervolgens zijn volledige lengte bij haar naar binnen schuift. Caya lijkt te willen gaan kreunen, maar haar halsband steekt hier een stokje voor, waardoor het behalve de seksgeluiden doodstil blijft. Dr Caballo gromt hevig terwijl hij volgas het kleine tienerkutje volledig doorboort. Bij elke keer dat de reusachtige zwarte pik uit het kutje van Caya trekt, neemt deze de schaamlippen van het meisje een stukje mee naar buiten waarna ze vervolgens weer keihard teruggeduwd worden.

Dr Caballo versnelt zijn stoten, en komt niet lang hierna tot een stop, terwijl hij hevig aan het hijgen is. De bovenlip van de man vertrekt een beetje, en Pinky heeft daardoor al lang in de gaten dat de man zojuist klaargekomen is in haar nieuwe vriendinnetje. Dr Caballo trekt zijn pik uit het meisje, en knoopt zijn broek weer dicht, daarna verlaat hij de bench van de meisjes, en loopt hij richting zijn kantoor. Caya komt naar Pinky toe gekropen, en gaat voor haar staan. Met haar hoofd wrijft Caya langs het hoofd van Pinky, alsof ze een kopje aan haar geeft. Zou Caya dit nu echt leuk vinden, of zou ze zo lang getraind zijn dat ze niet anders meer durft dan zich te gedragen als een hondje? Ineens geeft Caya een lik over het gezicht van Pinky, en raakt hierbij de lippen van het meisje. Een siddering trekt door het lichaam van Pinky, die niet goed weet wat ze met de situatie aan moet. Caya kruipt richting de hondenmand, en verdwijnt in het houten hok waarin de mand zich bevindt.

Pinky besluit om Caya maar te volgen, omdat ze niet weet wat ze anders zou moeten doen... Caya is gaan liggen in de mand. Terwijl ze op haar zij ligt steekt haar kontje ietwat naar boven, en daardoor kijkt Pinky direct tegen het kutje van Caya, die een klein stroompje zaad van Dr Caballo heeft laten lopen. Caya lijkt er echter niet heel veel om te geven, en blijft lekker liggen waar ze ligt. Onwennig stapt Pinky over de hoge rand van de hondenmand heen, en gaat naast Caya liggen. Caya staat gelijk op, en komt in doggystyle over het lichaam van Pinky heen staan. Plotseling voelt Pinky iets warms op haar been vallen, en wanneer ze kijkt ziet ze dat het een dikke klodder zaad is dat uit het kutje van Caya is komen zetten. Caya ziet het, en bukt gelijk terwijl ze haar tong uitsteekt. Met één lik van Caya haar tong is het kwakje weg, en slikt ze het gelijk door. Wat Pinky niet weet, is dat Caya van haar moeder ook een aantal injecties heeft gekregen, en zich hierdoor behoorlijk aangetrokken voelt tot Pinky. Caya likt niet alleen op het plekje waar het zaad van Dr Caballo op was gevallen, maar begint ook zachtjes de buik van Pinky te likken. Pinky kijkt met hoge hartslag gespannen toe hoe het meisje bezig is haar lichaam te likken. De warme tong van Caya voelt best wel prettig over Pinky haar buikje, en ze kan dan ook niks anders doen dan opgewonden raken... Caya vindt het zelf ook wel prettig dat Pinky alles toelaat, want de geilheid in haar lichaam is ongekend hoog... Caya likt inmiddels over de linkertepel van Pinky, die onder het likken door behoorlijk hard wordt. Pinky is ondertussen ook behoorlijk geil geworden, en kijkt Caya vragend aan. Caya ziet de geilheid in de ogen van Pinky, en zakt een flink stuk naar onderen met haar tong. Teder begint Caya aan de schaamlipjes van Pinky te likken, die direct een stukje omhoog schiet door de aanraking.

Caya begint gelijk te likken als een echte hond, met grote halen terwijl haar tong diep naar binnen steekt. Pinky weet niet wat ze meemaakt, Caya likt zo lekker dat haar poesje direct bezig is met vocht aanmaken. Caya likt stevig door, en lijkt absoluut geen last te hebben van een vermoeide tong. Plotseling likt haar tong ook over het kontgaatje van Pinky, die haar ogen gelijk ver open spert. Ook al is dit nieuw voor Pinky laat het haar niet ongemoeid. Stiekem betrapt Pinky zichzelf erop dat ze haar kontje iets meer richting Caya haar mondje beweegt in de hoop dat ze nog eens over haar anusje likt. Het heeft succes, want Caya merkt gelijk dat Pinky dit erg fijn vindt, en likt stevig over haar kontje heen. Pinky voelt ineens dat er vocht uit haar kutje loopt, kutvocht puur van de opwinding.

Net als Pinky volop aan het genieten is horen de meisje plotseling de bench open gaan, en klinkt er een zacht gegrom in het onderkomen van Caya en Pinky. Caya ziet de bange ogen van Pinky, en likt haar over haar gezicht om gerust te stellen. Caya gaat daarna het houten hok uit, en verdwijnt uit het zicht. Pinky is bang, maar toch ook nieuwsgierig nu Caya ook polshoogte gaat nemen. Meteen staat Pinky oog in oog met een reusachtige zwarte hond, die behoorlijk fel uit zijn ogen kijkt. Het beest is zacht aan het grommen, en komt geïnteresseerd richting Pinky gelopen... Pinky kijkt naar Caya, die plat op de grond is gaan liggen. Ook maakt Caya geen oogcontact met het grote dier, en lijkt ze alle vormen van communicatie met het dier uit de weg te gaan... Als het enorme dier voor Pinky staat valt het haar op dat de hond zeker 30 centimeter boven haar rug uitsteekt... De enorme hond maakt met zijn zwarte halflange vacht een imposante indruk, en zodra hij ziet dat Pinky weg probeert te kruipen blaft deze een keer keihard. Pinky houdt haar handen op haar oren omdat de blaf zo hard is dat deze er pijn van doen. Weer probeert Pinky weg te lopen, maar dit keer pakt de hond haar bovenarm vast met zijn bek. Het doet enigszins pijn aan Pinky haar arm, maar al snel krijgt ze door dat het dier niet doorbijt en het meer als waarschuwing gold.

Pinky laat zich langzaam iets door haar armen en benen zakken zodat ze nog kleiner is dan het grote dier. Dit lijkt het beest wel te waarderen, want het grommen houdt op zodra dit gebeurd is. Nieuwsgierig ruikt de hond aan Pinky haar anus en haar kutje, en duwt zijn natte neus er tegen aan. Ohhh waar was ze toch in belandt dacht Pinky, zou deze enorme hond nu ook al met haar willen neuken? Wederom hoeft Pinky niet lang op het antwoord te wachten, want al snel voelt ze een grote natte tong tussen haar schaamlippen en bilnaad dringen. De tong van het dier is zo groot dat deze tegelijkertijd het klitje en kontgaatje van Pinky raakt, iets wat Pinky eigenlijk wel kan waarderen. Dan ineens slaan twee grote hondenpoten om het middel van Pinky, en voelt ze zijn grote nagels behoorlijke striemen maken op haar huid. Pinky heeft niet heel lang om stil te staan bij de pijn van de nagels, want niet veel later voelt het meisje de warme harige huls van de enorme hond tussen haar billen dringen. Even schrikt Pinky, en gaat ze wat meer rechtop staan zodat de hond niet zijn lul ter hoogte van haar kontje heeft. Het laatste wat Pinky nu wil is dat er straks een giga lul keihard in haar reet wordt geduwd.

Het wordt echter niet veel beter voor Pinky, want de hond duwt zijn lul uit zijn koker, en direct glijdt een groot stuk van het ding diep in Pinky haar kutje. Pinky haar mond spert open, omdat deze hondenlul goed bij de rest van het lichaam van het dier past, erg groot dus! De hond neukt met extreem krachtige stoten, en Pinky voelt hoe de eikel van de pik diep in haar buikje aan het roeren is. Eigenlijk is er helemaal geen plek voor de pik van deze hond, maar daar maalt deze totaal niet om. De hond blijft keihard stoten en duwen totdat hij zijn volledige lengte met knot en al in haar kutje weet te duwen. Pinky kijkt met tranen in haar ogen naar Caya, die maar al te goed lijkt te snappen hoe Pinky zich nu voelt. Diep in haar buik voelt Pinky de penis van de hond steeds tegen haar einde stoten, en maakt het enorme ding extra ruimte in haar kutje. De enorme hond ligt zwaar te hijgen bovenop Pinky, en is gestopt met stoten. Pinky weet wat dit inhoudt, en laat zich rustig volspuiten terwijl de hond op adem aan het komen is. Het kutje van Pinky brandt, omdat het zojuist volledig doorgeneukt is met een veel te groot formaat lul. Daar komt nog eens bij dat de knot van de hond ook nog eens flink aan het groeien is, waardoor zelfs de schaamlippen van Pinky zo ver zijn opgerekt dat deze pijn doen.

Caya komt ondertussen naar Pinky toe gelopen, en staat met haar gezicht tegenover dat van Pinky. In tegenstelling tot wat Pinky verwacht had, begint Caya ineens aan de bek van de hond te likken. Tot haar verbazing begint te hond te likken aan de tong en lippen van Caya, en voordat ze het weet zijn het meisje en de hond als een soort van aan het tongzoenen. Dit gaat een hele tijd zo door, totdat de hond er genoeg van heeft, waarna deze direct van de rug van Pinky af springt. Het dier loopt weg, maar de lul van het beest zit nog steeds muurvast in de kut van Pinky. Pinky trekt een pijnlijke grimas op haar gezicht, omdat de verdikking van de hondenlul de spieren in haar kutje flink op de proef stellen. De hond geeft hier zelf echter vrij weinig om, en begint weg te lopen ondanks dat Pinky nog aan hem vast zit. Arme Pinky wordt aan haar kutje meegesleurd door de bench heen, en komt in een hoek hiervan tot stilstand, omdat de hond is gaan liggen. Omdat Pinky nog steeds vast zit aan de enorme hondenlul kan ze niks anders doen dan ook gaan liggen. Caya komt blij richting Pinky gelopen, en begint spontaan aan haar kutje te likken. Dit verzacht gelukkig de pijn een beetje bij Pinky, dus spreidt het meisje haar benen een beetje voor zover dat kan, en laat Caya haar werk doen.

Ohh wat voelt haar kutje toch gevoelig aan, als dit zo doorgaat duurt het niet lang meer voordat Pinky gaat klaarkomen, dus bereidt ze zich alvast voor door anders te gaan liggen. Pinky voelt haar kutje nog verder aanspannen rond de pik van de hond, en laat haar orgasme de vrije loop. Ritmisch trekt haar kutje strak om de hondenpik, en bij een van de laatste stoten perst Pinky ongewild de enorme pik van de hond haar kutje uit! Een vloedgolf aan zaad loopt langzaam uit haar openstaande kutje, en zodra Caya dit ziet laat ze de kans niet glippen, en stort zich vol op het kutje van Pinky. Caya likt zoveel mogelijk van het zaad op, en concentreert zich met haar tong meer op het gaatje van Pinky dan op haar clitoris. Pinky kijkt met halfdichte ogen naar het bizarre schouwspel waarna het haar allemaal even te veel word. Pinky haar ogen rollen achterover, en het meisje valt flauw...

To be continued !!!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 3999x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2568x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2920x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3636x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 7213x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1849x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 4074x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 16589x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4642x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2738x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 3085x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
9.0
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5672x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4466x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2719x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3832x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net