Opwindend.Net
Datum: 12-10-2017
Stemmen: 98x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 24560x
Lengte: Gemiddeld
Foto Opdracht Voor Daisy Een Jaar Later
Door K9linda - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Foto Opdracht Voor Daisy

Haar enkelbandje had haar verborgen fantasie verraden aan Ben, iets waar ze nu maar al te blij mee was, de foto van haar voet met het enkelbandje was haar profielfoto geweest op het forum waar ze haar fantasie voedde met foto’s, filmpjes en verhalen en zat ze haar eigen foto’s te bekijken.

Ben had haar al eerder ontmoet, toen als model, of hij toen al van haar enkelbandje wist of dat hij het later op het forum gevonden had, ze had het hem niet gevraagd, het deed er ook niet toe, wat er toe deed was dat hij haar fantasie uit had laten komen, ze had ervan genoten net zo als ze nu nog genoot van de foto’s die Ben genomen had.

Ben was duidelijk geen fotograaf, de compositie was niet professioneel te noemen maar gaf wel weer wat er gebeurt was en elke keer als ze naar de foto’s keek was ze verbaast over haar eigen gezichtsuitdrukking, puur genot.

Dat was al bijna een jaar geleden geweest, sinds die tijd was ze al vaak het teefje van Turbo geweest, soms met Ben aanwezig maar de meeste keren was ze met hem alleen geweest, slechts één keer was het niet gegaan zoals gepland, het was de derde keer samen met Turbo geweest, de eerste keer dat hij haar dezelfde middag voor een tweede keer dekte. Hij was fanatiek en haar houding net niet goed, hij had haar genomen maar niet zoals de bedoeling was, zowel die van hem als van haar.

Ze had gegild maar niemand had haar gehoord toen hij haar nog maagdelijke sterretje binnendrong, zijn greep was te sterk en ze had niet kunnen ontkomen en niet veel later had ze de zwelling gevoeld.

Ze had de poging om aan hem te ontkomen opgegeven zodra de zwelling voelde, ze wist dat het nutteloos was, ontsnappen was onmogelijk geworden en ze had zich verbeten en de rit uitgezeten, ze hadden langer vastgezeten dan eerder, haar sterretje was ten slotte strakker.

Ze had het liever niet ervaren maar ………………als iemand haar maagdelijke sterretje verdiend had…….dan was het Turbo geweest.

Een maand later was ze voor het eerst met Ben naar bed geweest, eerst had Turbo haar gedekt en toen was ze naakt naar de kamer van Ben gelopen, hij had niet eens verrast gekeken toen ze bij hem in bed gekropen was, die avond was ze voor het eerst thuisgekomen met het zaad van een man en een hond in haar, ze had zich zo gelukkig gevoeld en nee ze was niet blijven slapen, bewust niet.

Twee maanden geleden had Ben een verzoek, hij had een nieuwe hond of ik……………..uiteraard heb ik ja gezegd, het was een schitterend vooruitzicht maar ik had een voorwaarde gesteld, hij moest het filmen.

Ze was al naakt toen ze de kamer binnenstapte, Ben was bezig met de camera en Turbo liep naar haar toe, ze aaide hem als begroeting en keek toen naar de nieuwe hond, een grote zwarte hond, een Cane Corso, een hond met een vriendelijk karakter maar groot en sterk, dit was een driejarige reu van ruim vijftig kilo, maar twaalf kilo minder dan zijzelf en bijna twintig kilo meer dan Turbo en hij was al sterk maar ze beschouwde het als een uitdaging en ze hield wel van dominante mannen, fysiek was hij dat zeker en als hij haar als een loops teefje zag………………

Nu was Enzo niet helemaal onervaren wist ze, hij was van een andere vrouw geweest, ze had hem al gedeeltelijk opgeleid maar een paring met Enzo had ze uiteindelijk toch niet aangedurfd, Ben had veel contacten in het wereldje en zodoende was Enzo nu hier en een neef van Turbo had zijn plaats ingenomen.

Ben liep naar de nieuwe hond en aaide over zijn kop, “dit is Enzo” en Daisy aaide hem ook “als jij wil, ben ik jou eerste teefje Enzo” en ze keek even om “maar eerst mag Turbo het voordoen” en ze klopte zacht op zijn rug.

Enzo stond nog met een lange riem vast aan de muur, hoewel hij en Turbo nu nog vriendschappelijk met elkaar omgingen kon dat best veranderen als ze haar als loops teefje zagen en zo’n strijd daar wilde ze onderdeel van uitmaken, Turbo mocht eerst en zou daarna verdwijnen en daarna ………..ze was benieuwd.

Nahijgend zat ze nog op het matras, Turbo werd net weggevoerd door Ben, ze moest zeggen hij had zijn best gedaan, misschien wel omdat er een concurrent aanwezig was, zoals gewoonlijk lekte ze nog steeds zijn zaad, hopelijk een aanmoediging/motivatie voor Enzo dacht ze en zag dat deze onrustig heen en weer liep, ten minste voor zover zijn riem het toeliet.

Ze was eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar de opname die ben gemaakt had, ze had zichtzelf genoeg op foto’s gezien, eerst als model en vorig jaar voor het eerst seks hebbend en dat nog wel met een hond maar een gefilmd worden terwijl ze gedekt werd was toch iets nieuws en beide zou vandaag twee keer gebeuren als alles goed ging.

Ben kwam al snel weer terug “zal ik hem al losmaken?” vroeg hij Daisy knikte “maar eerste de camera aan, hij heeft er zin in volgens mij en ze knikte richting Enzo” onder zijn buik zag Ben ook het rooie puntje wat al wat voorvocht lekte en snapte precies wat Daisy bedoelde.

Daisy zittend en steunend op haar armen wachtte af terwijl Enzo onrustig, misschien wel onwennig rond haar liep haar geur opsnoof, nu pas viel het haar op hoeveel groter hij was dan Turbo, ze streelde hem en zag het druipende rode puntje onder zijn buik, ergens diep in hem dreef zijn instinct hem en ze spreidde haar benen wat verder, haar geur en de geur van Turbo’s zaad……………

Het duurde dan ook niet lang of zijn grote ruwe tong slobberde het uit haar lekkende vocht op en maakte haar nog natter dan ze al was, ook op hem had het invloed, zij was dan wel opgewonden en nu ze zijn tong voelde wilde ze niets liever dan zich aan hem overgeven, zich door hem laten dekken, zijn teefje zijn maar hij was ook zover, het rode puntje was nog wat groter geworden en hij maakte kleine bewegingen met zijn heupen, even keek ze naar Ben die achter de camera stond maar eigenlijk maakte het niet uit of hij er bij was, als ze zich nu omdraaide en Enzo wilde haar echt…………………….ook Ben kon hem dan niet meer tegenhouden en moest ze de rit uitzitten, Ben keek haar vragend aan en ze knikte en draaide zich om.

Enzo liep weer even om haar heen, onwennig en likte haar weer even, besprong haar maar vanaf schuin achter haar, stotend in de lucht terwijl zijn voorpoot zijn doelwit blokkeerde en hij gleed weer van haar af, draaide een keer om en besprong haar weer op dezelfde manier met hetzelfde resultaat en gleed weer van haar af, ze had nu al wel iets van zijn gewicht en kracht gemerkt maar haar opwinding drukte alle twijfel de kop in.

Ze hield hem in de gaten en zodra hij dichterbij kwam draaide ze iets, nu landde hij op haar rug, zijn voorpoten naast haar en voelde ze hem zoeken terwijl ze zijn hete ademhaling op haar rug voelde maar ook nu stootte hij in de lucht, was nog net te ver en gleed weer van haar af.

Onrustig liep hij rond en weer besprong hij haar, hij wilde wel maar wist niet hoe maar ook deze keer had Daisy zich naar hem gedraaid en kwam hem tegemoet, ze voelde zijn hete ademhaling in haar nek, zijn voorpoten klemde hij om haar taille en zijn warme glibberige lul gleed over haar huid, bij de derde zoekende stoot vond hij zijn doel, glipte iets in haar en er weer uit, stootte weer en “ooooo ja” slaakte ze, zijn warme lul diep in haar voelend, zijn warme zware lichaam op haar rug, zijn krachtige snelle stoten, onervaren, niet zoals Turbo maar wel heerlijk.

Ze zag hoe Ben bezorgd naar haar keek, ze knikte even voordat ze haar ogen weer sloot, god wat was hij groot en sterk dacht ze en kromde haar rug van genot, vooral groot in haar, niet te vergelijken met Turbo, hij zat al vast in haar en groeide nog steeds, zijn krachtige stoten veranderden nu hij vast in haar zat, korte felle stoten die haar borsten deden schommelen en omdat ze meer voorover leunde schuurde haar harde gevoelige tepels nu over het matras maar ze kon niet anders, hij zat zo diep in haar.

De druk in haar werd alleen maar meer en Enzo bleef maar stoten, kreunend schokte haar lichaam op zijn harde stotende paal die diep in haar zat terwijl hun paringssappen uit haar begonnen te lekken jankte Enzo zacht maar Daisy merkte niet eens dat ze volgespoten werd zo ging ze op in haar eigen genot.

Enzo gleed van haar rug, even greep ze één van zijn poten maar liet al snel weer los want hij bleef rustig staan, ze was nog zo gevuld en ze voelde hoe ze lekte, Ben zag ze in eerste instantie niet, de camera op de driepoot was nog steeds aan het opnemen maar toen zag ze hem, met een tweede camera achter haar, ze had hem verteld over haar wens om te zien hoe hij uit haar kwam.

Net had ze de films zitten kijken, het moment dat hij loskwam, ze beleefde de pijnlijke scheut weer opnieuw als ze het zag en keek vol ongeloof hoe ver haar gleufje oprekt.

De beelden hadden haar weer opgewonden gemaakt en ze pakte de telefoon en belde Ben…………..

Zoek naar meer verhalen van K9linda...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 3587x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2364x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2836x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3477x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 6939x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1802x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 3981x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 16049x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4543x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2679x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 3024x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
8.9
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5585x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4391x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2660x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3778x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net