Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 49x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 11171x
Lengte: Gemiddeld
De Verrassing - 5
Door Trucker692 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Verrassing - 4

Zoals jullie in het vorige verhaal konden lezen waren we op de boerderij van een vriend gearriveerd en al gelijk de eerste avond was Lucie door een varken en Lena door een hengst geneukt .

De volgende morgen aan het ontbijt zei ik gelijk tegen de sletten dat omdat het goed weer was en de boerderij afgelegen lag ze geen kleding mochten dragen .

De vriendin van de boer Tanja een mooie slanke meid van 28 170 lang 60 kg en een stevige B cup zei gelijk dat als zij thuis is ze ook graag naakt rondliep, en als ze later terug kwam van haar werk, ze werkt bij een gynaecoloog in het ziekenhuis als assistente, ze ook naakt zal zijn.

De boer vertelde mij dat ze van haar werk wat dingen mee zou nemen om bij Lucie te gaan gebruiken in de schuur, ik vroeg gelijk wat hij zei met een glimlach iets om haar buik op te laten zwellen en liep weg.

Lucie liep samen met Lena richting varkenskot waar de boer bezig was met voeren, Hij vroeg hun of ze gedekt wilde worden door de beer Lucie zei als het kan wil ik het nog wel een keer doen.

Oke ga het hok maar in en ga maar het zelfde liggen als gisteravond, toen ze zo lag liet hij de beer naar binnen en die begon gelijk rond haar te lopen en ging over haar heen staan .

En stak zijn gekrulde pik gelijk diep in haar kut door de punt op zijn pik kon hij ook in haar baarmoeder stoten, dit deed even pijn maar later lag ze te kreunen van genot, de boer pakte een stroom stok waarmee hij soms de dieren mee in bedwang kon houden.

Zette hem iets lager en gaf Lucie toen kleine stroomstoten op haar tepels, eerst schrok ze maar na een tijdje begon ze er van te genieten ,hij voerde de voltage langzaam op en toen de beer diep in haar baarmoeder zijn varkenszaad spoot en ze zelfs haar buik dikker zag worden zo veel was het ,

Kwam ze luid kreunend klaar op die varkenspik en de stroomstok, en zakte onderuit plat op de grond in het varkenskot, de beer liep langzaam terug naar een ander hok zijn werk was weer gedaan .

Lena stond de hele tijd te kijken naar haar vriendin en had niet gemerkt dat ik binnen gekomen was, ik had een harde lul gekregen van wat ik gezien had, en duwde die dan ook bij Lucie zonder waarschuwing in haar kont .

En begon haar hard te neuken de boer zag dit en zei ik doe ook mee, en ging liggen en zei moest op hem komen zitten pik in haar kut toen ik achter haar was gaan zitten, dacht ik nou gister kon ze die paardenlul hebben dan kan ze ook twee pikken in haar kut hebben, en stak mijn pik erbij in haar kut we neukte haar samen en toen we zowat tegelijk klaar kwamen kreeg zij ook een orgasme .

De rest van de ochtend hebben ze rond gekeken op de boerderij en wat gerust, het varkenszaad heeft zowat de hele tijd uit Lucie haar kut gelekt, als het teveel was dan moest Lena het oplikken .Ik had aan Lena opdracht gegeven om zich door de honden op de boerderij te laten dekken als een loopse teef.

Zo rond de middag kwam Tanja thuis en gaf buiten een tasje aan de boer wat hij meenam naar de schuur ,

Zij kleedde zich ook uit en nam Lucie mee naar de schuur in een apart gedeelte stond een tafel met beugels en riemen, hierop moest Lucie gaan liggen.

Nadat ze vast gemaakt was met de riemen werden de beugels zover mogelijk naar buiten gedraaid en Tanja plaatste een speculum in Lucie haar kut en draaide die zover als het kon open.

Hierna pakte ze uit het tasje een steriel buisje met een slangetje eraan en begon die langzaam bij Lucie in haar kut en ook in haar baarmoeder te duwen door het varkens sperma ging dit vrij makkelijk.

Het slangetje wat nog naar buiten kwam werd aangesloten op een compressor en er werd lucht in haar baarmoeder gepompt en wel zoveel dat je echt haar buik op zag zwellen leek wel of ze een paar maanden zwanger was.

Toen ze kreunde dat het genoeg was kreeg ze nog een beetje erbij en werd de pomp losgekoppeld, ze lag op haar rug dikke buik omhoog, Tanja pakte een tweede slang met buisje een iets dikkere en begon die in de kont van Lucie te duwen en ook daar werd lucht in gepompt, haar buik werd nog dikker .

Na een paar foto`s te hebben genomen van haar dikke buik pakte Tanja wat steriele naalden uit het tasje en begon die in de borsten van Lucie te steken, achter de piercings door echt door en door twee in elke borst.

En je geloofd het of niet maar Lucie lag te kreunen van genot onder de behandeling nadat we een flinke dildo in haar kut hadden gedaan en een vibrator op haar klit hadden gedrukt kwam ze gillend en spuitend klaar.

We lieten haar even rusten en namen langzaam de naalden uit haar borsten en lieten de lucht uit haar darmen en baarmoeder, ze zei gelijk dit wil ik vaker doen het voelt vreemd maar erg lekker.

Terug buiten zagen Lena net gedekt worden door de Deense dog en zijn knop zat strak in haar kut geperst en hij spoot zijn zaad diep in haar.

Vanavond krijg je weer paarde zaad zei de boer tegen haar en ik wil dieper als gister heb je dat begrepen, ze knikte van ja terwijl ze nog vast zat met de hond diep in haar.

Als jullie meer willen weten wat op de boerderij gebeurde stuur me een reactie

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Verrassing - 6

Zoek naar meer verhalen van Trucker692...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 3937x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2540x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2914x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3616x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 7183x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1843x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 4059x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 16518x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4631x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2730x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 3079x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
9.0
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5659x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4460x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2707x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 13Door: Shadow666
Gelezen: 3826x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Hond
31-05
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net