Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9288x
Lengte: Gemiddeld
Ons Geheimpje - 5
Door Ned - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ons Geheimpje - 4

Wensen

Amber staat op om naar werk te gaan. Het is zondag dus ik hoef nergens heen. Ik staar naar het plafond en denk aan wat er gisteren gebeurd is. Amber die zich heeft laten nemen door de hond en haar beste vriendin waarmee ik oraal seks gehad heb. Ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren. Voorheen mocht ik haar niet eens, nu kan ik aan niks anders meer denken. Haar billen die zo lekker onder de badjas uitkwamen, hoe ze op tafel klaar zat om gebeft te worden en natuurlijk de pijpbeurt. Amber heeft het maar weinig beter gedaan.

Mijn gedachten maken me al weer geil, ik ben benieuwd hoe mijn seksleven er verder met Amber uit zal zien, nu ik haar gedeeld heb met Bruno.

Ik hoor de deur sluiten, jammer dat ze met haast weg moest. Ik had haar nog best graag een keer willen nemen voor ze zou vertrekken. Ze heeft me beloofd dat ik vanavond het spel mag bedenken en ze me in alles zal gaan volgen. Ik voel mijn penis al hard worden bij de gedachten. Wat zal ik vanavond van haar vragen of wat zullen we doen. Ik begin met mijzelf te spelen, nog geen minuut later hoor ik gefluit. Ik doe mijn ogen open en daar staat Monica in de deuropening.

Jij kan echt geen genoeg krijgen van seks he, zegt ze. Ik weet niet wat ik moet zeggen en kijk een beetje geschrokken. Hoe komt zij nou weer binnen? Ze heeft haar haar in een vlecht zitten. In tegenstelling tot normaal heeft ze wat vrouwelijkere kleren aan. Ik kijk even goed en zie dat het een carnavals outfit is. Het is een panter pakje met kort rokje. Ze lacht en zegt kijk niet zo raar. Ik ben vannacht gaan feesten en kom net van de kroeg, ik weet dat Amber weg moest dus ik dacht ik check even hoe het met je gaat.

Ik kan alleen nog maar aan gisteren denken en ik moet gewoon meer hebben als je begrijpt wat ik bedoel. Ze doet haar jasje open en trekt zo haar BH uit. Haar borsten zijn nog mooier dan de vorige keer. Ze gaat aan het voeteinde staan en draait van me af. Ze doet haar stringetje uit en bukt voorover. Bevalt het wat je ziet? Ik knik, ze doet nu ook de rest van haar kleren uit. Ze maakt haar vlecht los, haar haren gaan los en zijn mooi golvend. Haar blonde haren schijnen in het zonlicht dat via een kier in de gordijnen binnen schijnt. Alsof er een engeltje voor mijn bed staat.

Is er ruimte in de tent? Vraagt ze. Ze wacht niet op antwoord en kruipt aan het voet eind onder de deken. Ik voel me zo opgewonden dat ik niet eens meer aan Amber denk. Ik voel haar handen mijn ballen en penis masseren, Een warme tong likt aan mijn ballen. Met lange halen beweegt ze langzaam mijn voorhuid op en neer. Ze legt mijn penis in haar hand en voel haar tong vanuit mijn ballen naar mijn eikel gaan.

Ze likt even en start met pijpen. De dekens gaan langzaam omhoog en omlaag. Het voel zo goed, ze weet elk lekkere plekje te stimuleren. Ik hou mijn handen op de deken en beweeg mijn handen met haar hoofd mee. Ik voel dat ik ga komen en zeg zachtjes Monica wat ben je toch geil en wat doe je dit lekker. Ze voert het tempo wat op, ik voel dat ik hard zal gaan komen. Ze pakt mijn balzak vast en ik kom klaar. Ik voel dat er veel uitkomt en hoor haar een beetje stikken. Terwijl ik kom zeg ik hardop: Monica wat ben je toch een geil ding!

Wat?!?! De deken gaat omhoog en daar zit Amber. Het duurt niet lang of ik realiseerde me dat ik had gedroomd. Sinds wanneer werkt Amber nou op zondag? Geschrokken kijk ik haar aan. Dus jij fantaseert over Monica? Ik wil je lekker wakker pijpen, vervolgens spuit je heel mijn mond vol en noem je Monica geil? Waar zijn mijn credits dan?

Uh uh, het was maar een droom. Ik ben vast in de war door wat gisteren gebeurt is. Nou ik weet niet wat je gisteren nog meer bij Monica gedaan heb, maar ik wil het vast niet weten. Moet ik het haar nu vertellen denk ik. Dan raakt ze vast nog meer overstuur. Ik ga koffie zetten zegt ze, denk nog maar even goed na jonge man.

Ze stapt uit bed en ik kijk haar na hoe ze naakt de kamer uit loopt.

Ik besluit na een half uur om mijn bed maar uit te gaan, ze is niet terug gekomen met koffie dus zal wel van streek zijn. Ik ga mijn excuses aanbieden.

Ik loop naar beneden en hoor Amber. Ik doe de deur open en daar zit ze op de bank met de kop van Bruno tussen haar benen. Ze ziet me staan en gaat droog door alsof het haar niks kan schelen. Ik vraag haar of het lekker is. Ze geeft geen antwoord en begint harder te kreunen. Ik denk als ik haar haar gang laat gaan is ze straks vast weer de oude. Ik pak koffie en kijk toe hoe ze zich laat verwennen. Haar gezicht als ze geil is is zo mooi en geil tegelijk.

Ik zou graag mee doen, maar weet dat dat er niet in zal zitten. Dan gaat ze op de bank liggen en klopt op de bank zodat Bruno erbij komt. Ze trekt Bruno op zich, die begint meteen neukbewegingen te maken. Hij kan er niet goed bij dus Amber doet haar heupen wat omhoog,

Ik kijk toe wat er allemaal gebeurt en bedenk dat had ik kunnen zijn. Bruno gaat steeds sneller en Amber schreeuwt het uit. Ze komt klaar op het moment dat Bruno haar kutje vol spuit. Ze kijkt me aan en zegt: het is nu al 2-0 voor Bruno, jij mag voorlopig niet meer in mijn kutje komen. Die is voor straf de hele week van Bruno. Geloof me maar, we doen het minimaal twee keer per dag.

Als je lief bent komende week, halen we alles volgend weekend in.

Teleurgesteld stem ik maar toe, wie weet wat er gebeurt als ze haar zin niet krijgt. Ik wil haar niet verliezen. Ze is zo leuk en geil. Ergens weet ik ook dat ik het er zelf naar gemaakt heb.

Ze houdt zich vastberaden aan wat ze gezegd heeft. Soms kom ik thuis van werk en laat ze zich beffen of neuken door Bruno. Soms ook nog na het eten, tijdens een film die we kijken of voor het slapen. Iedere ochtend staat ze eerder op om met Bruno te vrijen. Bij het ontbijt kijk ik toe hoe ze genomen wordt.

Ze lijkt er oprecht van te genieten en ben bang dat deze week nooit over zal gaan, Heel de week ben ik al lief voor haar. Ik maak ontbijt, kook en doe alle huishoudelijke klusjes. Ik neem ook elke dag bloemen voor haar mee. Als beloning mag ik dan onder de douche haar kutje wassen en al het sperma van Bruno eruit wassen. Maar daar blijft het dan ook bij.

Het is donderdag de week is bijna voorbij, dus ook deze vloek van haar. Vandaag was ze vrij en deed het vaker dan daarvoor. Tijdens het werken krijg ik bijna elk uur een foto toegestuurd waarin ze met Bruno bezig is. Een foto hoe ze weer gelikt wordt, letterlijk doggy genomen wordt of met zijn penis in haar mond. De laatste foto die ze stuurde voor ik weer naar huis ging was van haar kutje die ze openhoud met stromend sperma. Er staat bij: je mag me zo komen wassen. Daarna laten Bruno en ik een kunstje zien.

Ik kom thuis en Bruno komt mij vrolijk groeten. Ik kan niet echt vriendelijk tegen hem zijn en roep Amber om mee te gaan douchen. Onder de douche maak ik haar kutje schoon. Ze wordt al wat aanhankelijker dan de rest van de week. Ook pakt ze mijn penis vast en masturbeert een beetje. Ze fluistert in mijn oor dit weekend ben ik weer van jou. Maar vanavond zullen Bruno en ik nog een showtje geven.

Ze gaat op haar knieŽn zitten en pijpt me tot ik bijna kom. Dan stopt ze en zegt dat ik tot morgen zal moeten wachten.

Wil je on showtje zien vraagt ze... vooruit dan maar. We stappen uit de douche en drogen ons af.

Ik vraag me af wat er gaat gebeuren.

Wordt vervolgt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ons Geheimpje - 6

Zoek naar meer verhalen van Ned...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net