Opwindend.Net
Datum: 12-04-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10131x
Lengte: Gemiddeld
Tim's Teefje - 6
Door Tim72 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tim's Teefje - 5

Daar de date op zaterdag had plaatsgevonden zag Tim geen reden om teefje bij thuiskomst direct onder de douche te zetten. Integendeel, hij wilde niets liever dan met haar vrijen. Gelukkig hadden ze het rijk alleen want als haar kinderen haar zo thuis hadden zien komen zou er flink wat uitleg nodig zijn geweest om alles te verklaren. Daar hoefden ze nu geen rekening mee te houden zodat hij binnen een minuut na thuiskomst eindelijk zijn pik zelf in zín geile mensenteefje kon steken. De spanning was dusdanig groot dat het niet lang duurde alvorens hij zijn warme zaaad bij dat van haar harige vriendjes spoot en ze overmand door vermoeidheid in slaap vielen.

Ook op zondag besloot hij maximaal van zín gebruikte teefje te genieten en mocht ze van hem pas douchen zodra hij ze bij haar eigen huis zou hebben afgezet. Ze bleef heel de dag naakt en droeg enkel haar halsband en de schrammen op haar lijf waar ze maar wat trots op was.

Tijdens de middag nam de spanning echter alweer toe, want ze zou naar huis moeten. Ze mocht zich welliswaar aankleden, maar rook nog enorm naar sex en hond. Ze hoopte vurig dat haar kinderen nog niet thuis waren van een weekendje bij opa en oma.

Voor de jongen had ze niet zo veel angst, maar haar dochter bezat een enorm goed ontwikkeld opmerkingsvermogen en zou direct doorhebben dat er iets niet helemaal in de haak zat. Gelukkig was het huis stil en zat ze net in bad toen ze gerommel in het huis hoorde. Voor de zekerheid had ze de badkamerdeur maar op slot gedaan. Iets wat ze normaal nooit deed, maar ze nam het zekere voor het onzekere.

Het was inderdaad haar dochter die al snel aan de deur rammelde, en vroeg waarom die op slot zat. Ze gaf aan te moeten plassen. Nu moet je weten dat dochterlief haar in de rangorde in huis haar eigenlijk al min of meer gepasseerd is. Ze had de deur dan wel op slot gedaan, maar voelde toch aan dat ze die moest openen om aan de wensen van het meisje te voldoen. Snel stapte ze uit het bad en gewikkeld in een grote badhanddoek liet ze haar dochter binnen. Later vertelde ze Tim dat ze zich enorm opgelaten voelde toen de tiener zat te plassen. Ze vertelde dat ze ongewild moetst denken aan de geile plasspelletjes die ze tegenwoordig speelde, waarbij ze zowel haar eigen als Timís plas dronk, en nu vroeg ze zich af hoe het plasje van haar dochter zou proeven. Haar plasje en haar kutje, maar verdorie; werd ze nou verdomme ook al opgewonden van haar eigen dochter?

Toen Tim haar die vraag stelde wist ze er geen antwoord op te geven. Hij wilde de zaak niet op de spits drijven en liet het onderwerp rusten. Er was immers genoeg werk aan de winkel. Uiteraard had hij haar dochter ook al eens goed bekeken, maar ze was echt nog te jong en te naÔef om werk van te maken. De bekentenis van teefje daarentegen vond hij geweldig. Ze was hard op weg om daadwerkelijk een taboeloze slet te worden.

In de weken die volgen probeerde hij elke mogelijkheid die hij had om zín teefje te laten dekken te benutten, hetgeen betekende dat ze regelmatig bij haar eerste vriendje op bezoek mocht. Voor teefje betekende het telkens weer een heerlijke afwisseling van de dagelijkse sleur en een heftig heet avontuur.

Het uitgaan als teefje geeft een extra dementie aan het hele gebeuren. Uiteraard genoten ze allebei telkens van de daad, maar dat vinden ze misschien nog wel opwindender om te doen. Ze weet maar al te goed dat de mensen om haar heen geen flauw benul hebben van wat ze hebben uitgespookt, maar het gevoel van schaamte bezorgt haar keer op keer een extra kick. Tim is trots op zijn teefje en zij zelf geniet er elke keer van als naast hem staat nadat ze net heerlijk is gedekt. Een beetje raar is het voor haar wel om toe te moeten geven dat ze al weer zin in haar vierpotige vriendje krijgt op het moment dat ze de de deur nog maar uit stappen. Ze weet dat ze verliefd is. Ze weet dat ze van haar baasje houdt, maar ook dat ze verliefd is op de hond die haar als zijn neukertje beschouwt.

Naast hem staan, nadat ze net is gedekt, met niet meer dan een jurkje en een paar schoenen aan vindt ze dan wel vernederend, maar wel op zoín manier die ze verrassend lekker vindt. Sterker nog, hoe vaker ze zich een beetje vernederd en een beschaamd kan voelen hoe liever dat ze het heeft.

Zeker ze laat zich graag neuken door honden, maar maar ook van de andere perverse dingen die ze doet geniet ze enorm. Tim merkt dat teefje zich steeds opener en vrijer gaat gedragen. Iets wat haar kinderen uiteraard ook opvalt, maar omdat teefje steeds vrolijker wordt ervaren die dat eerder als prettig dan dat ze er negatief op reageren. Hoog tijd dus voor een volgende stap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tim's Teefje - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: PascalDoor: Peter
Gelezen: 4549x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Panty, Kousen, Hond
19-07
8.4
:: Lieke Ontdekt BrutusDoor: Lieke16
Gelezen: 3804x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.8
:: Zo Moeder... - 77Door: Shadow666
Gelezen: 6091x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochters, Hond, Incest
16-07
8.4
:: Tim's Teefje - 25Door: Tim72
Gelezen: 3864x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
14-07
9.0
:: Teef Van TweeDoor: Yvk9
Gelezen: 13444x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.7
:: Tim's Teefje - 24Door: Tim72
Gelezen: 5923x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
06-07
8.9
:: Lara - Was OnschuldigÖ. - 4Door: Lara Bi
Gelezen: 15896x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
01-07
9.2
:: Tim's Teefje - 23Door: Tim72
Gelezen: 3878x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
01-07
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 21Door: Shadow666
Gelezen: 3628x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Incest, Orgie, Hond, Seks
01-07
8.6
:: Milf Als DekteefDoor: Tirza
Gelezen: 24543x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 20Door: Shadow666
Gelezen: 2432x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Pony's, Orgie, Nichtje, Oom, Tante
25-06
8.7
:: Tim's Teefje - 22Door: Tim72
Gelezen: 5228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
25-06
8.9
:: Mijn Dochter De PaardensletDoor: S.J.
Gelezen: 21283x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verkracht, Dochter, Incest, Animal, Paard, Dier
23-06
7.8
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 5953x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 3617x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 482