Opwindend.Net
Datum: 16-04-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 10025x
Lengte: Gemiddeld
Tim's Teefje - 7
Door Tim72 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tim's Teefje - 6

Timís brein staat nooit stil en terwijl hij uit de gesprekken die hij met teefje heeft leert dat ze geniet komt hij er ook achter dat ze zelf ook geile gedachten en fantasieŽn heeft. Zo geeft ze toe dat ze sinds die middag met de twee honden, hun en haar eigen baasje, droomt van een gangbang. Ze heeft geweldig genoten toen ze in het absolute middelpunt van de belangstelling stond en alle aandacht enkel en alleen naar haar ging. Hij vat de bekentenis op als een signaal dat hij verder kan gaan met zijn plannen om haar ook door andere mannen te gaan laten neuken.

Ergens heeft hij nog wat bedenkingen, immers teefje staat regelmatig vol met krassen en schrammen waarvan sommigen zelfs littekens zijn geworden. Zijn perverse brein krijgt echter de overhand als hij bedenkt hoe vernederend het voor haar zou zijn om op die manier aan een gangbang meet te doen. Ook ziet hij er bij nader inzien eerder een mogelijkheid in om ook weer andere eigenaars van honden te leren kennen. Iemand uit de scene zou de signalen wel herkennen en hen aanspreken, zo redeneerd hij.

Maar er is meer. Daar teefje op zichzelf woont en door de week gewoon gaat werken heeft hij niet altijd invloed op haar en dus bedenkt hij iets om haar ook tijdens het dagelijkse leven in zín ban te krijgen.

Tijdens het spel heeft hij teefje het liefst geil, beschikbaar en ruikend naar het gebruik dat ze heeft ondergaan. Alleen thuis gaat ze elke dag fris gewassen en voorzien van schone kleren naar haar werk. Juist daar ziet hij kansen om in te spelen op haar gewilligheid en voorliefde om vernederd te worden. Het dragen van een beha doet ze uit eigen beweging al tijden niet meer, met haar postuur en beperkte b cup heeft ze die dan ook helemaal niet nodig. Ze heeft echter nog steeds een la vol slipjes in alle kleuren van de regenboog. Het is daar waar hij op verkenning gaat. Verkenning van meer mogelijkheden om teefjeís gedachten, ook als ze niet bij hem is, op sex gericht te houden.

Gewillig dat ze is brengt ze de volgende keer dat ze bij hem langs gaat op zijn verzoek heel de inhoud van haar Ďslipjeslaí mee. Op de witte en zwarte na keurt hij ze allemaal af en krijgt ze er welgeteld 5 mee naar huis. Twee witte en drie zwarte. Het slipje dat ze aan heeft is rood, ze wilde immers aantonen hoerig en geil te zijn, maar ook dat moet ze inleveren.

De afgelopen weken heeft hij haar al uitgedaagd om het slipje dat ze droeg ook de volgende dag weer te dragen. De tweede dag was absoluut geen probleem, maar toen hij over een derde dag begon had ze toch zo haar bedenkingen. Hij maakte haar constant geil en ze was er van overtuigd dat haar slipje dusdanig zou ruiken dat mensen in haar omgeving iets zouden merken. Maar het werd haar gevraagd om er over na te denken en omdat ze het eigenlijk ook wel weer spannend vond voldeed ze aan zijn verzoek. Ze ondervond geen problemen. De derde dag niet, de vierde dag ook niet en zelfs tijdens de laatste werkdag van de eerste week toen ze voor het eerst in haar leven hetzelfde slipje 5 dagen droeg merkte ze bij niemand ook maar iets op dat er op zou kunnen wijzen dat ze iets in de gaten hadden van wat ze deed. Niets moest en ze dacht dat ze altijd toch wel een schoon slipje aan zou Ďmogení doen als het echt te erg werd. Nu voor haar ogen haar voorraad echter ernstig geminimaliseerd werd kreeg ze een raar gevoel.

Tim besefte dat hij weer een stapje verder kon gaan wilde met haar de afspraak maken dat ze in het vervolg daadwerkelijk nog maar een slipje in de week zou gaan dragen. Waar en wannneer mocht ze zelf bepalen, ze mocht zelf uitmaken dat als het echt niet meer kon zou ze zonder slipje op pad moeten.

Een verrassende bijwerking van deze deal was echter wel dat ze al gauw merkte veel meer aandacht te krijgen van de honden in haar omgeving. Mensen viel het totaal niet op, maar die beesten merkten allemaal al heel snel dat er blijkbaar een loops teefje in de buurt was. Dat leverde meer dan eens vernederende momenten op voor teefje. Zo wist ze te melden dat ze tijdens haar lunchpauze, terwijl ze in het park een broodje zat te eten zowat aangerand werd door een vreemde hond. Het beest trok zín bazin zowat omver om zín snuit tussen haar benen te kunnen steken. Met een rode kop van schaamte ontving ze vervolgens de excuses van de eigenaresse van de hond alsware het dat hij zoiets normaal nooit deed. Blijkbaar schaamde die vrouw zich net zo veel als teefje zelf, echter teefje genoot stiekem wel van die aandacht terwijl dat ze dat van die andere vrouw niet zo gauw zou verwachten.

Op een andere dag toen teefje tussen de middag zoals ze wel vaker deed even naar huis liep, werd ze heel de tijd gevolgd door een grote zwarte hond. Al de tijd dat ze thuis doorbracht blijf het dier op post in de tuin. Pas toen ze bijna terug op haar werk was werd haar Ďstalkerí door zín baasje bij zín nekvel gegrepen.

Toen ze het verhaal aan haar baasje vertelde, vond die het natuurlijk geweldig al verwachte hij wel dat ze bij een volgende gelegenheid haar gast binnen zou uitnodigen. Binnen in haar huis en indien mogelijk ook binnen in haar lijfje. Teefje schaamde en verontschuldigde zich bij haar baasje omdat ze daar zelf niet aan gedacht had.

Het moge duidelijk zijn dat teefje al gauw eerder voor een gedragen, ruikend slipje koos in plaats van zonder slipje op pad te gaan. En thuis viel het blijkbaar ook niemand op dat er nagenoeg geen slipjes van mama meer in de wasmand of aan de waslijn terecht kwamen.

Tim die ervan genoot hield er regelmatig eentje achter zodat de voorraad nog kleiner werd. Er werd gekozen om het meest zwarte slipjes te dragen omdat witte toch wel heel erg veel te lijden hadden van dit soort spelletjes. De witte werden bewaard voor speciale gelegenheden waarbij teefje nadrukkelijk tentoongespreid werd, het rode voor feestjes en partijen.

Het moment dat teefje op maandag zonder slipjes kwam te zitten kwam natuurlijk al heel snel. Witte mocht ze door de week niet dragen, een van de drie zwarte had ze al een week aan gehad, het tweede had Tim achter gehouden en nu had ze het derde zelf bij haar baasje laten liggen. Ze wist dat de afspraak was dat ze een nieuwe week in ieder geval meteen slipje aan moest beginnen om dan te kijken hoelang ze het aan zou kunnen houden. Nu was er dus een beetje paniek, met als gevog dat haar baasje in alle vroegte een appje kreeg met de vraag hoe ze nu naar haar werk moest. Ze werd geacht een slipje te dragen en wilde haar baasje niet tekort schieten. Tim kwam voor de dag met het plan dat al een tijdje in zijn hoofd aan het rijpen was. Hij vroeg haar hoe ze er over dacht om een slipje van haar dochter te dragen. Hij wist van haar gevoelens voor haar dochter, want ze had hem immers verteld dat ze er over had gefantaseerd om haar kutje en plas te proeven. Het voorval was enige tijd naar de achtergrond verdrongen maar nooit echt uit zijn gedachten verdwenen. Teefje reageerde zoals altijd als het iets heel stouts en fouts betrof positief. Zelfs toen hij haar vertelde dat hij daarbij wel aan een gedragen slipje dacht en ze er dus eentje uit de wasmand zou moeten vissen. Veel tijd om er over na te denken was er niet, ze stond al dan ook al gauw bij de overvolle wasmand waar ze al tijden niet meer aan toe was gekomen omdat ze haar weekenden zoveel mogelijk bij haar baasje wilde zijn. Ze moest flink zoeken om er een te vinden trouwens. Blijkbaar droeg dochterlief haar slipjes ook langer dan een dag. Ze had er nog nooit bij stil gestaan maar nu bleken er daadwerkelijk heel er weinig slipjes in de wasmand te zitten en degene die ze vond zaten vol met opgesteven afscheiding van haar tienerdochter. Toen ze er aan rook was ze verloren. Waarom had ze hier nog niet eerder aan gedacht? Dit was de manier om het kutje van haar dochter te kunnen proeven zonder haar er mee lasting te vallen of te beschadigen. Heel onschuldig dus, maar o zo geil.

Eenmaal op het werk liet ze haar baasje weten dat ze daadwerkelijk het slipje van haar dochter droeg en dat ze uber geil was door de wetenschap en het gevoel dat haar kutje nu direct in contact stond met dat van haar dochter. Ook vertelde ze haar bevindingen met betrekking tot de draagtijd, iets wat Tim zeer verheugde. Toen het weekend kwam verscheen teefje met het betreffende slipje aan bij hem thuis en had ze nog een exemplaar meegebracht voor haar baasje. Jullie begrijpen dat ze het slipje heel het weekend heeft gedragen en het dus in feite constant bijna 2 weken om een nat kutje heeft gezeten alvorens in de was te gaan.

Juist omdat het zo geil was om te doen werd de ťťn slipje per week regel uitgebreid met de optie om waar mogelijk voor een gedragen slipje van haar dochter te kiezen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tim's Teefje - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: PascalDoor: Peter
Gelezen: 4531x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Panty, Kousen, Hond
19-07
8.4
:: Lieke Ontdekt BrutusDoor: Lieke16
Gelezen: 3783x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.8
:: Zo Moeder... - 77Door: Shadow666
Gelezen: 6091x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochters, Hond, Incest
16-07
8.4
:: Tim's Teefje - 25Door: Tim72
Gelezen: 3863x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
14-07
9.0
:: Teef Van TweeDoor: Yvk9
Gelezen: 13443x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.7
:: Tim's Teefje - 24Door: Tim72
Gelezen: 5923x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
06-07
8.9
:: Lara - Was OnschuldigÖ. - 4Door: Lara Bi
Gelezen: 15893x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
01-07
9.2
:: Tim's Teefje - 23Door: Tim72
Gelezen: 3878x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
01-07
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 21Door: Shadow666
Gelezen: 3628x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Incest, Orgie, Hond, Seks
01-07
8.6
:: Milf Als DekteefDoor: Tirza
Gelezen: 24541x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 20Door: Shadow666
Gelezen: 2432x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Pony's, Orgie, Nichtje, Oom, Tante
25-06
8.7
:: Tim's Teefje - 22Door: Tim72
Gelezen: 5228x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
25-06
8.9
:: Mijn Dochter De PaardensletDoor: S.J.
Gelezen: 21283x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verkracht, Dochter, Incest, Animal, Paard, Dier
23-06
7.8
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 5953x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 3617x
Reacties: 14
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 454