Opwindend.Net
Datum: 12-08-2013
Stemmen: 172x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 41666x
Lengte: Lang
Verplichte Zaadlozing
Door Xxx_pen63 - Mijn Profiel Pagina

1.

Het was een dure, gevaarlijke operatie aan de zaadleider geweest. ‘Maar nu is hij helemaal in orde,’ verzekerde de dierenarts hem. ‘Op voorwaarde dat hij binnen de 24 uur aan een zaadlozing komt.’

Gerben Dillen hield op met Tommie, zijn Duitse herdershond, over zijn imposante kop te aaien en keek raar op. ‘Huh?’

‘Ja, dat is belangrijk voor het open houden van de leider.’

‘Maar, ‘t is putje winter. Honden zijn nu niet bronstig. Waar moet ik aan een loops teefje geraken?’ Hij voelde hoe Tommie zijn kop tegen zijn hand duwde. Doe verder, baasje, zei dit gebaar. Gerben wriemelde wat met zijn oren - dat vond het beest geweldig.

De dierenarts trok zijn schuif open en haalde er één van zijn visitekaartjes uit te voorschijn. Hij nam een pen en schreef er een telefoonnummer op. ‘Hier, zei hij dan terwijl hij het aan Gerben overhandigde, ‘bel dit nummer. Daar is altijd wel een loops teefje te vinden. Meer dan één zelfs.’

‘Dank u,’ zei Gerben. Hij begreep het niet goed, maar als de dokter het zei...

Hij rekende af en verliet de praktijk. Na een korte rit was hij terug thuis. Het was inmiddels zeven uur ‘s avonds. Misschien te laat om te bellen? Of toch maar doen? Als hij uitlegde waarom, kon hij misschien nog langsgaan. En blijkbaar waren die mensen grote hondenliefhebbers.

Hij keek Tommie aan. ‘Zullen we het maar proberen, vriend?’

De hond hield zijn kop een beetje scheef alsof hij probeerde zijn baasje te begrijpen.

Gerben nam zijn gsm en tikte het nummer in. Aan de andere kant ging het een paar keer over voordat er opgenomen werd.

‘Hallo,’ zei een vriendelijke vrouwenstem.

‘Hallo,’ begon Gerben op zijn beurt. ‘Kent u dokter Meesters, de dierenarts?’ Dat de vrouw ‘jazeker’ antwoordde, was een hele opluchting voor de man. ‘Hij heeft mijn hond geopereerd en beweert dat u me kan helpen. Ziet u, Tommie - mijn herder - moet binnen de 24 uur een zaadlozing krijgen en bij u zou er altijd wel een loops teefje te vinden zijn. Zo zei hij.’

‘Ja hoor, hier een loopse teef vinden, is geen probleem. Kom maar langs.’

‘Kan het nu nog?’

‘Zeker, geen enkel probleem! Dit is mijn adres:...’

Gerben schreef het op. ‘Tot over een uurtje,’ zei hij dan.

‘Tot dan. We zullen zorgen dat alles klaar is!’

Tjonge, wat klinkt die enthousiast, dacht de man terwijl hij het gesprek beëindigde. Hij stak zijn gsm terug in zijn broekzak en zei tegen Tommie. ‘Kom jongen, we gaan een ritje maken.’

De hond kwam overeind en volgde zijn baas.

2.

De rit naar het opgegeven adres verliep vlot. Vijftig minuten later draaide Gerben de oprit op; hij schakelde zijn gps uit. Dan stapte hij uit en liep naar de achterkant van zijn break. Hij opende de klep en Tommie sprong eruit. De hond volgde hem op de voet naar de voordeur. Hij belde aan. ‘Eens zien of ze je hier echt kunnen helpen, hé jongen,’ zei hij tegen de Duitse herder.

Een tiental seconden later ging de deur open en werden ze begroet met een vrolijk ‘Hallo jongens!’

De vrouw die opengedaan had, deed Gerbens mond openvallen. Wat een stuk! Groot; lang blond, golvend haar; blauwe ogen; goddelijke glimlach; grote borsten; smalle taille; brede heupen; lange benen. Precies het soort vrouw waar hij gek van was. Een echte MILF. Hij schatte haar tegen de veertig. Ze droeg een korte jeansrok en een witte blouse, waarvan er genoeg knoopjes open stonden om hem een ongehinderde blik op haar tieten te gunnen, en halflange, zwarte laarzen. Yihaaaa! kwam spontaan in hem op.

‘Kom binnen,’ zei ze en deed een stap opzij. Man en hond liepen het huis binnen. ‘Door die deur,’ wees ze aan en van de korte gang kwamen ze in de ruime woonkamer.

Het viel Gerben onmiddellijk op dat tegen al de muren foto’s en tekeningen van dieren hingen - vooral dan van honden. De meubels waren eenvoudig, maakten een robuuste indruk. In een hoek stond een grote tv, op de vloer lagen dikke, luxueuze tapijten.

‘Ga zitten,’ zei de vrouw. Terwijl haar bezoeker plaatsnam op de sofa en de hond naast hem deed gaan liggen met een simpel handgebaar, ging ze verder: ‘Mijn naam is Dani.’

‘Gerben, aangenaam.’ Hij stak zijn hand uit en de vrouw schudde ze. Haar hand voelde aangenaam warm aan in de zijne. ‘En dit is Tommie,’ zei hij en maakte een korte hoofdbeweging in de richting van de herder.

Dani knielde voor Tommie en streelde hem over zijn kop. ‘Hallo, mooie jongen, jij hebt dus hulp nodig?’

Tommie keek haar aan met zijn grote, bruine ogen.

‘Wat ben je een mooie jongen.’ Haar stem klonk oprecht ontroerd. Ze aaide hem in zijn hals, onder zin kin, over zijn snuit. Dan hield ze haar hand even voor zijn muil. Er kwam een glimlach op haar gezicht toen het beest uitgebreid haar hand begon af te likken.

‘Tommie!’ reageerde Gerben. ‘Niet doen!’

‘Ach laat hem,’ zei de vrouw, ‘ik word graag door een hond gelikt.’

‘Oh ja? De meeste mensen vinden dat maar niks.’

‘Ze weten niet wat ze missen,’ verklaarde ze terwijl ze terug overeind kwam. ‘Goed, dan zullen we er maar aan beginnen, zeker?’

‘Ja,’ antwoordde Gerben - hoe sneller hoe beter voor Tommie, oordeelde hij. Hij verwachtte dat Dani iets zou zeggen in de aard van ‘ik ga even het teefje halen’ of ‘volg me naar buiten, daar zit het teefje’, maar wat ze deed, verraste hem zodanig dat hij in eerste instantie niet in staat was om te reageren. Ze draaide haar rug naar Tommie toe en zette zich vervolgens op handen en knieën. Met haar rechterhand trok ze haar rok tot over haar heupen. Ze droeg geen slipje en Gerben zag duidelijk hoe haar kut glinsterde van het vocht.

De hond reageerde - ongetwijfeld niet op de visuele prikkel, maar op hetgeen hij rook. Hij stond recht en duwde zijn snuit tegen de mensenkut.

‘Tommie!’ schreeuwde de man nu. ‘Stop daarmee!’ Hij greep hem bij zijn halsband en trok hem van de vrouw weg.

Dani draaide zich op haar kont en keek Gerben met ondeugende ogen aan. ‘Maar hoe wil je dan dat ik hem help?’ Met de vingers van haar linkerhand wreef ze over haar blote, licht behaarde spleet.

‘Huh?’ Gerben wist niet wat hij hoorde. ‘Bedoel je dat jij...?’

‘Ja, ik ben de loopse teef.’

De man opende zijn mond om iets te zeggen - hij wist eigenlijk niet wat, maar vond dat hij iets moest zeggen - toen een andere deur van de woonkamer openging. En als hij al verrast was door de acties van Dani, dan veegde hetgeen er toen gebeurde hem helemaal van de kaart.

Een tiener kwam binnen. Het was het evenbeeld van de vrouw, alleen had zij niet het figuur van een vrouw, maar van een meisje. Ze liep op blote voeten, droeg sweatpants met daarboven een topje dat haar buik bloot liet. En ze riep: ‘Ah neen hé mama, de vorige heeft jou mogen dekken. Nu is het mijn beurt!’

3.

‘Hoi schat,’ begroette Dani de tiener, ‘natuurlijk mag jij hem hebben. Ik wilde hem alleen maar een beetje opwarmen voor jouw kutje.’

‘Jaja, dat zal wel,’ zei het meisje. Ze streelde de hond over zijn kop, nek en rug. ‘Hoe heet hij?’ vroeg ze dan aan Gerben.

‘Tommie. En ik ben Gerben,’ voegde hij er aan toe voor het geval het haar zou interesseren. Ook zij schudde hem de hand; ze stelde zich voor als Geertje, maar het was overduidelijk dat ze veel meer geïnteresseerd was in de herder.

‘Wat een mooie jongen, ben jij,’ fluisterde ze in zijn oor, terwijl haar hand onder zijn buik gleed, op zoek naar zijn lul. ‘Ja hoor, je bent vast heel lief met je teefjes.’

Ondanks het bizarre van de situatie, ondanks het feit dat hij seks met dieren altijd als iets onnatuurlijks en verwerpelijks beschouwd had, kreeg Gerben een stijve van jewelste. Zeker toen het grietje de hond over zijn snuit likte.

Dan stond Geertje recht en trok haar topje en sweatpants uit - iets anders droeg ze niet.

‘Is ze niet mooi?’ vroeg Dani.

‘Euh, ja.’ Gerben had zich nog nooit zo verward gevoeld.

Het tienersletje ging wijdbeens in het midden van de kamer, op het dikke, malse tapijt, zitten en lokte Tommie. ‘Hier jongen, kom ‘ns hier.’ Ze klopte op de vloer tussen haar benen.

Tommie slofte naar haar toe, aangelokt door de geur van haar kut. Zodra hij binnen bereik was, greep Geertje zijn halsband vast en trok zijn snuit tegen haar kale poes - kwestie om alle twijfels over haar bedoelingen bij het dier weg te nemen. ‘Hmmmm,’ kreunde ze zachtjes toen zijn tong over haar gleufje en klitje ging. Ze liet zijn halsband los en streelde hem over zijn hoofd terwijl hij haar likte.

Gerben keek gefascineerd toe. Hij had eigenlijk niet gemerkt dat Dani naast hem was komen zitten. Pas toen ze haar hand op zijn kruis legde, keek hij verrast op.

‘Zullen we deze jongen ook eens bevrijden?’ fluisterde de vrouw wulps in zijn oor. Dan drukte ze een kusje op zijn wang. ‘Tenzij je natuurlijk vies bent van een vrouw die het graag met honden doet...’

De man draaide zijn gezicht naar dat van haar en kuste haar op de lippen. ‘Ach, ieder diertje zijn pleziertje zeker?’ Zijn hand verdween tussen haar benen, onder haar rok in, tot tegen haar kut. Zo nat als het maar zijn kon, stelde hij vast. Moeiteloos schoven twee van zijn vingers bij haar naar binnen.

Geertje was inmiddels aardig op temperatuur gekomen. En Tommie duidelijk ook. Zijn lul was al een flink stuk uit zijn hoesje geschoven en bungelde bloedrood tussen zijn poten. Het meisje ging op haar rug liggen. Toen de dartelende Tommie dicht genoeg bijkwam, greep ze opnieuw zijn halsband beet en manoeuvreerde hem zo dat hij over haar heen stond en zijn lul net boven haar gezicht hing. Onmiddellijk opende ze haar lippen en de hondenworst verdween in haar mond. Tommie bleef stokstijf staan en genoot zichtbaar van hetgeen het teefje bij hem deed. Dit was nog lekkerder dan wanneer hij zichzelf likte...

Dani had inmiddels de kleren van Gerben uitgetrokken en zichzelf in haar blootje gezet - haar laarzen had ze aangehouden. Ze zat op haar knieën tussen zijn dijen en pijpte hem. Ze waren naar één van de luie stoelen verhuisd, zodat de man een ongestoorde blik had op wat zijn hond overkwam. En zoals ze nu zaten, kon de vrouw ook van uit haar ooghoek haar dochter observeren.

Beide teven likten de lul van hun minnaar af boven naar beneden; beide teven hielden zich intens bezig met de kloten van hun minnaar. En beide teven voelden instinctief aan wanneer de mannen op het punt stonden te spuiten. Dat was nog te vroeg, oordeelden ze - eerst moesten zij nog hun plezier beleven. Ze stopten dus en zetten zich allebei op handen en knieën, hun gezicht naar elkaar toe gekeerd.

Gerben kroop vanachter op de moederteef.

Tommie deed hetzelfde met de dochterteef.

Gerben was niet bepaald onervaren in het liefdesspel en schoof zijn lat gemakkelijk binnen in de heerlijke vrouwenkut.

Tommie daarentegen was een jonge reu en had nog maar één vrouwtje in zijn leven gedekt. Hij kon best wat hulp gebruiken om zijn lans op de juiste plek te krijgen. Hij mocht zichzelf gelukkig prijzen dat hij bij zo’n ervaren teefje terecht gekomen was. Ze was dan nog maar net twintig geworden - de week ervoor, om precies te zijn - maar ze had ervaring zat als het op neuken met honden aankwam. Nu ja, op neuken in het algemeen en in al zijn vormen - mannen, vrouwen, honden; er stonden zelfs een paar paarden op haar palmares.

Ze liet de hond even proberen maar in zijn opwinding stootte hij veel te onbeheerst; zijn lul schampte iedere keer af op haar glibberige opening. Hij sprong een paar keer van haar af, liep in cirkeltjes rond haar, likte aan haar kut en tieten en sprong dan weer op haar. Hijgend en zachtjes grommend probeerde hij steeds opnieuw, tot hij al piepend aangaf dat het hem niet ging lukken.

Geertje wist dat het tijd was om hem te helpen; anders zou hij het opgeven. Ze zou hem dan nog altijd aan een zaadlozing kunnen helpen door hem af te trekken en te pijpen, maar dan had zij er niks meer aan. Dus tikte ze op haar billen en zei: ‘Kom hier jongen, spring op me, spring op het vrouwtje.’

Tommie ging opnieuw achter haar staan, haalde zijn tong door haar kut en langs haar sterretje en sprong dan op haar rug. Geertje stak haar hand tussen hun lichaam en kreeg de vuurhete hondenlul te pakken. Hij was glibberig van het voorvocht dat het beest geproduceerd had. Ze plaatste de roede tegen haar schaamlippen; toen ze voelde dat de hond onmiddellijk wilde gaan stoten, deed ze streng ‘sssstttt!’ Dti geluid had de reu nog gehoord en hij wist wat het betekende: niks meer doen was het veiligste. Dus hij hield zich stil.

Het sletje wreef de kop van de hondenpik een paar keer op en neer tussen haar kutlippen zodat deze mooi open kwamen te staan. Met gemak schoof de puntige eikel nu bij haar naar binnen. Vervolgens duwde ze haar kont een beetje naar achteren en de lul schoot nu helemaal in haar.

Gerben keek vol bewondering toe. Hij had gedacht dat het niet ging lukken. Zelf naaide hij rustig verder. Hij kneep Dani in haar billen, schoof zijn handen langs haar zijden tot aan haar schommelende borsten en masseerde die dan.

Dani besefte dat ze een probleem had. Hij was dan wel bezig met haar te neuken en zijn lul voelde prettig aan in haar poesje, maar hij was er in gedachten niet echt bij. Wat hij deed, deed hij routinematig. Ze wist dat ze de inzet moest verhogen, anders ging ze er niet veel plezier aan beleven.

‘Mmmm, lekker,’ zei ze, ‘maar weet je wat nog lekkerder zou zijn?’ Om zeker te zijn dat hij aandacht aan haar zou besteden, stak ze haar linkerhand tussen haar benen en kneep hem in zijn zak.

‘Ow!’ De pijnscheut zorgde ervoor dat zijn aandacht honderd procent op de MILF gericht was. ‘Wat?’ vroeg hij geïrriteerd.

‘Als je hem in mijn kontje zou steken. Lijkt je dat wat?’

4.

Gerben was vijfendertig jaar, had al verschillende vriendinnetjes gehad en had twee relaties achter de rug. Nog nooit had hij een vrouw anaal geneukt. Hij besloot het koel te spelen. ‘Als ik je daar een plezier mee kan doen...’ Dit kwam hem op een nieuwe kneep in zijn kloten te staan.

Het volgende moment stond Dani op, ging naar de dressoirkast die in de kamer stond en kwam terug met een tube glijmiddel. Ze gaf die aan Gerben; dan zette ze zich opnieuw op handen en knieën. Ze voelde hoe de man haar sterretje insmeerde met trillende vingers. Aha! Een ontmaagding, wist de ervaren slet.

Tommie neukte het teefje onder hem vol overgave. Zijn warme hondenadem stroomde in en uit zijn longen; zijn tong hing ver uit zijn muil en het vocht droop er af, op de schouders van de teef.

Dit stoorde Geertje hoegenaamd niet. Zij had te druk met te genieten van de lul in haar kut. En het tempo waarmee de reu ragde. Daar konnen maar weinig mannen tegenop! ‘Ja, ja, ja, doe verder, doe verder, doe verder!’ riep ze uit, alsof de hond haar zou verstaan.

Verstaan misschien niet, maar Tommie begreep goed dat het teefje blij was met wat hij deed. Het beest duwde nog harder, nog sneller - en dan gebeurde het onvermijdelijke: zijn stop schoot bij haar naar binnen.

Gerben had intussen zijn eikel goed ingesmeerd en zette hem tegen de aars van Dani. Voorzichtig duwde hij naar voor. Hij had verwacht dat er weerstand zou zijn en dat de vrouw hem zou moeten helpen, net als haar dochter zijn herdershond geholpen had, maar niets was minder waar. Het intiemste gaatje van de vrouw ging als vanzelf open en leek zijn lul naar binnen te zuigen. Hemelse goedheid! Wat een geil gevoel gaf dat! De man kreunde dan ook gelukzalig. Hij deed niets anders dan genieten van het sponzige gevoel van haar darm rond zijn pik.

‘Oké, hij zit er in,’ zei Dani toen ze merkte dat de man niets deed, ‘nu mag je me neuken hoor.’

Gerben begon voorzichtig te stoten. Toen er geen protest volgde van de vrouw, alleen maar een goedkeurend, genietend steunen, dreef hij het tempo op.

Zo zaten ze beiden op hun teven, de man en de hond. Doordat de vrouwtjes tegenover elkaar positie hadden gekozen, konden ze elkaar recht in de ogen kijken. Gerben meende in de trouwe, bruine ogen van zijn herder het plezier weerspiegeld te zien dat hij ervoer.

De eerste die klaar kwam, was Geertje - van de twee vrouwtjes werd zij immers het hardst geneukt. De lul van de hond beroerde ieder plekje van haar kutje. Ze steunde inmiddels op haar rechter voorarm; met haar linkerhand wreef ze over haar klitje terwijl de hond er op los beukte.

‘Oh ja, ja, ja, hmmmfffff, jaaaa, jaaa - oh mama, dit is zo le-le-lekkerrrrrrrrrrrrrr!’

Tommie neukte haar naar de zevende hemel. En op het moment dat er een denderend orgasme door haar twintigjarig lijf trok, bewees ze voor eens en altijd dat er een achtste hemel bestond.

‘Jaaaaaaaaa!!!’

Haar kut trok hard samen rond de penis van het beest en dat was er verantwoordelijk voor dat hij tot een zaadlozing kwam.

Tommie voelde hoe zijn zaad in het teefje spoot. Hij hijgde en piepte, gromde en grolde. Hij kende geen uitdrukkingen als ‘megageil’ of ‘hemels’ of gewoon maar ‘lekker’ - maar hij ervoer ze wel.

En wat zijn instinct het meest bevredigde, was het feit dat zijn stop - zijn bulbus glandis in mensentaal - in haar zat. Hierdoor zaten ze aan elkaar vast en kon hij er zeker van zijn dat zijn zaad haar bevruchten zou, en niet dat van de eerste de beste volgende hond die haar pakken zou.

Gerben was even gestopt met neuken toen hij zag wat er gebeurde. Als iemand hem die ochtend verteld had wat hij allemaal ging meemaken vandaag, had hij hem gek verklaard.

‘Doe je nog verder of moet ik weer knijpen?’ vroeg Dani, die zelf niet ver van een orgasme af geweest was toen de man stopte.

Onmiddellijk zette Gerben zich weer aan het werk. Het scheelde niet veel of hij had zich verontschuldigd...

Dani genoot van de bewegingen van het neukijzer in haar endeldarm. Maar dat belette haar niet om haar dochter - die nog altijd vlak voor haar zat - liefdevol over haar wangen te strelen en haar lange blonde haren opzij te wrijven, zodat ze haar mooie gezicht kon zien. Een engelengezicht, waarop nu een intens bevredigde uitdrukking lag.

‘Oh mama,’ kreunde het meisje, ‘dat was prachtig. Wat kan die neuken zeg. Wat kan die neuken...’

Dan kwam Gerben klaar. Hij spoot brullend zijn lading in de anale tunnel van de moeder. Hij vroeg zich af of anale seks altijd zo lekker was, of dat hetgeen er zich voor zijn ogen afgespeeld had, voor extra stimulatie gezorgd had - het extra lekker gemaakt had.

Toen zijn ballen leeg waren, liet hij zich van Dani rollen. Hij lag op zijn rug op adem te komen, toen hij voelde hoe lippen zich rond zijn lul sloten.

Dani likte de pik van de man schoon. ‘En? Hoe was dat?’

Gerben grinnikte. ‘Goed genoeg om mij al mijn vriendinnetjes tot nu toe te doen haten omdat zij me dit nooit hebben willen schenken.’ Dan keek hij naar Tommie en Geertje. ‘Hoe lang zitten zij zo nog?’

‘Dan kan nog wel wat duren. Bij mij heeft het eens twintig minuten geduurd.’

‘Twintig minuten?’

‘Ja hoor, maar het was iedere minuut waard.’ Dan tot Geertje: ‘Gaat het nog, schatje?’

‘Ja hoor. Maar kom eens voor mij zitten.’

Dani deed wat haar dochter wou. Ze zette zich voor haar, de benen wijd open. Op die manier kon Geertje met haar mond aan de kut van haar mama en kon zij het werk van de man afmaken.

Gerben schaamde zich plots dat hij zo egoïstisch geweest was. Hij zette zich naast Dani en hielp Geertje door tegelijk met haar gelik, de clitoris van de MILF te stimuleren met zijn vingers. Met zijn andere hand bepotelde hij haar borsten, kneep hij in haar tepels.

Het duurde niet lang voordat de vrouw als laatste van het viertal alle controle verloor en in de greep kwam van het grootste genot dat zoogdieren kennen.

‘Mffff-haaaa!!! Ha-aaaa! Aaaa...’ onderstreepte zij dit vokaal. Haar hele lichaam, dat glom van het zweet, trilde en schokte. Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Wat genoot ze ervan om zo’n geil loeder te zijn.

Dan kwam Tommie los van zijn teefje. Zijn stop floepte uit haar kut - hij piepte toen hij dit ervoer, zij kreunde zachtjes - en een hele stroom zaad liep langs haar dijen naar beneden. De hond liet zich door zijn poten zakken en begon zijn pik proper te likken. Maar dat was zonder Geertje gerekend. Bliksemsnel hield zij zijn kop tegen en begon zelf de hondenlul te mondwassen. Zij hield nu eenmaal van de smaak van hondensperma - zoveel intenser dan dat van een ‘gewone’ man.

Toen ze klaar was, legde ze zich op haar rug. Dani deed dan wat iedere goede moeder voor haar dochter zou doen: zij likte haar kut proper.

Gerben bekeek het schouwspel voor hem. Zijn lul kroop al opnieuw overeind, zo geil vond hij het. Van weerzinwekkend naar het toppunt van opwinding in één uur - hij had het nooit voor mogelijk gehouden.

Vijf minuten later zaten de mensen op de sofa, nog altijd in hun blootje. Gerben zat in het midden, Geertje lag met haar hoofd tegen zijn linkerschouder, Dani tegen zijn rechterschouder. Beide vrouwen masseerden zijn lul en ballen. In gedachten moedigde hij hen aan om zo verder te doen; hij zou graag nogmaals spuiten die avond.

‘Weet je, mama,’ zei Greetje, ‘ik vind dat we het risico niet kunnen nemen.’

‘Wat bedoel je?’

‘Stel dat één zaadlozing niet voldoende is? Dat er dan toch nog complicaties optreden? Dat kunnen we hem toch niet aandoen?’

Tommie lag plat op zijn rechterzij aan de rand van de sofa. Met één oog keek hij naar de teefjes, zijn oren recht omhoog. Het was alsof hij begreep wat er gezegd werd.

‘Ik vind dat hij morgenavond moet terugkomen en dan kan hij jou dekken.’

‘Zie je dat zitten, baasje?’

Gerben voelde de hand van de MILF naar zijn zak gaan en durfde niet anders dan ‘Natuurlijk’ te zeggen. Zijn wekelijkse schaakavond zou er dan wel aan inschieten, maar wie ging er nu schaken als hij kon neuken? Want hij was er zeker van dat hij dan de dochter aan zijn pik zou mogen rijgen. Het waren nu eenmaal dat soort vrouwen.

‘Maar hoe zijn jullie hier in godsnaam aan begonnen?’ wilde hij weten.

Dani glimlachte. ‘Het helpt als je man - en de vader van je kind - een dierenarts is...’

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (18)
DE 15 NIEUWSTE "Dieren" VERHALEN
:: Mijn Dochter De PaardensletDoor: S.J.
Gelezen: 2393x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verkracht, Dochter, Incest, Animal, Paard, Dier
23-06
7.8
:: Tim's Teefje - 21Door: Tim72
Gelezen: 4166x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
17-06
8.8
:: Beestachtig Geile Chat... - 19Door: Shadow666
Gelezen: 2643x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Ponyplay, Orgie, Nichtje, Oom
16-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 18Door: Shadow666
Gelezen: 2955x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Groepseks, Ponyplay
13-06
8.9
:: Tim's Teefje - 20Door: Tim72
Gelezen: 3712x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
13-06
9.2
:: Zomer Verrassing - 3Door: Sebastiaan
Gelezen: 7342x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Dekken, Anaal, Tante
11-06
8.6
:: Beestachtig Geile Chat... - 17Door: Shadow666
Gelezen: 1872x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Incest, Oom, Tante, Hond, Nichtje
11-06
8.7
:: Tim's Teefje - 19Door: Tim72
Gelezen: 4127x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
10-06
8.9
:: SarahDoor: Trucker692
Gelezen: 16759x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Extreem, Dieren, SM
07-06
7.6
:: Tim's Teefje - 18Door: Tim72
Gelezen: 4685x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
07-06
9.1
:: Beestachtig Geile Chat... - 16Door: Shadow666
Gelezen: 2763x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Orgie, Robot
07-06
9.0
:: Beestachtig Geile Chat... - 15Door: Shadow666
Gelezen: 3098x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tieners, Inwijding, Ponyplay, Orgie
04-06
9.0
:: De Verrassing - 7Door: Trucker692
Gelezen: 5716x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dieren, Extreem, Sm
03-06
8.6
:: Tim's Teefje - 17Door: Tim72
Gelezen: 4483x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Hond, Dekken, Slipje, Dochter, Zoon, Vernedering, Gangbang, Incest, Hoer
02-06
8.9
:: Beestachtig Geile Chat... - 14Door: Shadow666
Gelezen: 2732x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Dochter, Tiener, Inwijding, Ponyplay
02-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net