Opwindend.Net
Datum: 08-01-2012
Stemmen: 27x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 13668x
Lengte: Zeer Lang
Zelfbondage & Oprekken - 2
Door Dark-Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Zelfbondage & Oprekken - 1

Elke keer als ik alleen maar aan de vorige keer dacht kreeg ik al een stijve. Ik had het zo geil gevonden om machteloos vastgebonden en volledig gevuld te moeten afwachten tot de tijd was verstreken. Ik liep alweer met het idee rond om mij weer vast te zetten.
De opblaasdildo was mij goed bevallen, maar ik wilde nu kijken of ik een massief voorwerp kon krijgen. Ik keek in sekswinkels, maar ik vond niets wat me beviel. Niet stevig genoeg, of lang niet groot genoeg. Ik kocht een plexiglas staaf van 9 cm dik en ging deze bewerken. Een bierflesje was 5,8 cm dik en had een omtrek van 19 cm, die schoof er bij mij wel in !!.
Ik wilde naar 8 cm rond en een omtrek van 25 cm toe, dus mijn kringspier moest 6 cm verder oprekken. Ik maakte met een boormachine een amateuristische draaibank en begon de staaf af te draaien. Eerst maar een ronde top van 4 cm dan over een lengte van 5 cm naar 6,5 cm dik [dat is al dikker dan een bierflesje ]. Dan een recht stuk van 6 cm. Dan weer schuin oplopend naar 7,5 cm, dan weer een recht stuk. Zo dan zat ik op 22 cm lang. Dat was lang genoeg. De staaf was29 cm lang en ik vond het zonde om de rest af te zagen, dus de rest schuinde ik af tot zijn volle dikte van 9 cm. Zover wilde ik niet gaan, maar wie weet in de toekomst.
Ik testte de dildo en met vrij veel moeite gleed ik over het eerste stuk heen. Het volgende schuine stuk gleed er ook een stukje in, maar mijn kringspier protesteerde en ik kreeg hem zo niet verder. Hoe zou ik mij voelen als ik vast gebonden de dildo naar binnen voelde glijden, het zou vast niet pijnloos maar hartstikke geil zijn. Ik kreeg al spontaan een stijve bij het idee alleen al.
Maar hoe zou ik het doen??
Ik had een drukcilinder en Ik probeerde het met het luchtpompje. Rechtstreeks de pomp op de zuiger en binnen de kortste tijd schoot de dildo omhoog. Dat zou niet goed gaan, ik zou uitscheuren van binnen. Met het drukvat er tussen duurde het lang voor de dildo omhoog kwam en hij bleef verend aanvoelen. Dat zou zeker geen succes zijn. De dildo zou zich geen weg naar binnen drukken. Tot ik tegen een klein oliedrukpompje opliep met een klein druk vaatje. Ik probeerde het uit en de dildo kwam rustig omhoog en voelde stevig aan.
Ik had een oude tafel en maakte daar een gat in waar de dildo door omhoog kwam. Zo dat zag er al lekker geil uit en fantaseerde dat ik er al boven op zaten de dildo naar binnen voelde schuiven. De dildo kwam wel meer als zijn volle lengte omhoog en stak ruim boven het tafelblad uit. Het was niet mijn bedoeling dat die dildo helemaal naar binnen zou schuiven. Want dat zou ik nooit kunnen hebben en geheid zou ik uitscheuren volgens mij.
Ik maakte het zo dat het pompje via een tijdschakelaar op onwillige tijden omhoog kwam, maar DMV twee schakelaars kon ik met mijn voeten het pompje stil kon zetten en een klep openen zodat hij weer naar beneden zou zakken. Alleen dat zakken ging wel erg langzaam. Nou dacht ik dat is geen probleem, want ik zou mijn handen toch vast maken aan een balk boven mij zodat ik mij op kon trekken. Als ik moe werd zou ik mij wel moeten laten zakken en zou ik mijzelf op de dildo laten zakken. De dildo zou zich dan wreed naar binnen persen!! Aan de zuiger maakte ik nog een motortje vast met een excentrisch gewicht zodat de dildo lekker kon trillen. Het motortje liep op 24volt gelijkstroom dus ik regelde ergens een oude vrachtwagenaccu die prima aan mijn verwachtingen voldeed. Ik zette er nog een timer tussen zodat het motortje op onwillige tijden begon te trillen. Ook de duur dat hij trilde kon ik instellen, en deed dat tussen de 5 en 25 minuten.

Het was alles bij elkaar een behoorlijke installatie geworden en ik testte het dan uit tot het aan mijn verwachtingen voldeed. Ik probeerde hem uit door naakt op de tafel te gaan zitten en de dildo tegen mijn ster te plaatsen. Ik had hem zo geplaatst dat hij al een cm of 7 boven de tafel uitstak dus gelijk mijn ster oprekte. Toen de dildo omhoog kwam, drong hij tussen mijn billen en rekte mijn kontje lekker op. Een aantal malen probeerde ik het uit en elke keer stopte het pompje en de dildo zakte weer rustig naar zijn beginstand als ik de klepschakelaar bediende. Ik schrok wel toen het trilmotortje onverwachts begon te lopen maar kon even later van de zalige trillingen genieten. Wel kon ik mij nu volledig omhoog beuren en mijzelf van de dildo af tillen, en er zelfs naast gaan zitten. Om dat te voorkomen maakte ik twee ringen in de tafel waar ik met twee banden om mijn benen kon fixeren boven de dildo. Net voor de dildo maakte ik ook een ring in de tafel waar ik met een touwtje mijn balstrecher aan vast kon maken. Ik kon dus wel een stukje omhoog komen, maar dan rekte ik wel zalig mijn zak uit.
Ik moest nu maar eens tijd maken voor alle veiligheid en mailde Peter of die twee weken later, op zaterdag thuis zou zijn. Ik kreeg een mailtje terug dat hij tot en met vrijdag met zijn vriend in Rusland zat. Tja, ik mocht Igor niet zo erg. Naar mijn zin was hij veels te veel het baasje in huis en ik had het idee dat hij veels te sadistisch was. Maar ik had in principe niets met hem te maken. Ik kende peter al een aantal jaren { zie vorig verhaal } en wist wat ik aan hem had. Peter zou mij nooit laten zakken.
Ik probeerde een lamp uit met daarop een sleutel vastgeplakt in was. De lamp ging keurig na de ingestelde tijd branden en de sleutel viel even later in het schaaltje waar ik hem zelfs geboeide handen kon pakken.
Het duurde nog een aantal dagen voor ik het plan uit kon voeren en testte de installatie uitvoerig. Het leek mij ook een geil gezicht om zelf te kunnen zien hoe de dildo zich een weg zocht tussen mijn billen. Ik zette een grote spiegel neer. Ik zette hem zo neer dat ik mezelf goed kon bekijken als ik op de tafel zat. Om dat het wel wat donker was zette ik er ook een grote bouw lamp bij. Zo zat ik lekker in het licht en kon ik alles goed zien. Het bijkomende voordeel was dat ik de warmte van de lamp goed kon voelen. Ik zou het dus best warm krijgen!!!!! Wel zette ik de bouw lamp zo neer dat ik onder geen enkele omstandigheid brand zou kunnen krijgen!! Ik moest er niet aan denken dat er brand ontstond als ik daar vastgebonden zat !!!! Vrijdags ervoor dronk ik een flink wijntje en een beetje dronken viel ik uiteindelijk in slaap.
Ik werd wakker met een flinke odol, maar weerstond de verleiding. Ik stapte onder de douche en schoor mijn schaamstreek spiegelglad. Ook mijn billen kregen een beurt en ik trok geen onderbroek aan. Gelijk de piercings door mijn tepels en het toompje van mijn lul en de cockring omgedaan.
Zo ging ik s ’morgens boodschappen doen. Lekker zo zonder slipje. Ik kon de verleiding niet weerstaan en nam een aantal komkommers mee. Een viertal aubergines en een nieuw pak gotische kaarsen. Ik wist wel dat ik er niets mee zou doen die dag maar voor het geval dat nam ik ze toch mee. Ik vond het gewoon een geil idee om ze op een tafel naast me te hebben. Als alles mis zou gaan had ik toch wat anders bij de hand. Ook mijn fototoestel had ik klaar liggen zodat ik na afloop eventueel een paar foto’s kon maken. Een paar foto’s van mijn opgerekte kontje !!!.
Ik had alles klaar en kon beginnen
Eerst een SMS'je schrijven naar peter zodat ik in een noodgeval hem een bericht kon sturen.
“Peter kom me a.u.b. helpen ik zit in mijn werkplaats waar je de sleutel van heb !!! Ik heb mezelf flink in de problemen gewerkt !!!. Ik zette het bericht klaar bij concepten zodat ik dat zo kon versturen. Want die telefoon was wel een oplossing, maar ik kon zonder bril het scherm niet meer lezen. En ik kon dan wel een bericht versturen, maar ik kon de telefoon niet naar mijn oor brengen zodat ik ook een gesprek zou kunnen voeren.
De timer stond goed, de timer van de trilmotor was ingeschakeld, de sleutel op de lamp, de schaal op de juiste plaats en de telefoon aan het koordje. Zo ik kon beginnen.
Mijn kleren trok ik uit en vouwde ze op. De balstrecher om en ik ging op de tafel zitten. Voorzichtig liet ik het eerste stukje van de dildo in mijn gaatje glijden. Ik had mijn gaatje goed ingevet, dus de dildo gleed er zonder problemen in. Ik bond de balstrecher met een touwtje aan het oog op de tafel vast en trok mij omhoog. HMMM. Ik kon mij een cm of 8a10 van de tafel tillen al rekte ik dan mijn zak pijnlijk uit. Zo, de banden om mijn benen zodat ik alleen maar recht boven de dildo kon blijven zitten. Polsbanden om en met de zenuwen in mijn keel klikte ik de handboeien vast aan de rekstok die boven mijn hoofd zat.
NU KON IK NIET MEE TERUG !!!!
IK schrok toen de trilmotor eerst ging trillen, want dat had ik niet verwacht. De dildo zat pas een klein stukje in mijn aarsje maar het gaf een zalig gevoel!!. Tijdens het trillen hoorde ik de pomp aanslaan en de dildo kwam in een rustig tempo omhoog. Trillen zocht de dildo een weg naar binnen. Ik kon in de spiegel goed zien dat mijn kut werd opgerekt. Toen ik het niet meer kon houden tilde ik mij op en de dildo gleed een stuk uit mijn kut. Mijn zak stond zalig onder spanning. Langzaam kwam de dildo weer hoger en perste zich naar binnen. Toen ik het echt niet meer kon houden drukte ik met mijn blote teen op het schakelaartje en de pomp hield ermee op. Ik bleef hangen tot ik voelde dat mijn spieren begonnen te trillen en drukte toen op het andere knopje. Ik hoorde de klik van de klep en voelde gelijk hoe de druk afnam. Langzaam zakte de dildo naar beneden en kon ik mij met zere spieren laten zakken. Het viel me wel op dat het vrij lang duurde voordat de dildo weer naar zijn onderste punt was gezakt. HMMMM het begon zalig, Maar ik wist nog niet of dat ik er over drie uur { zolang stond de timer ingesteld } er nog zo over zou denken.
Even later sloeg de pomp aan en de dildo kwam weer omhoog. Ik zag de dildo mijn billen uit elkaar splijten toen het schuine stuk naar binnen gleed. Mijn kringspier begon te protesteren en ik verkrampte een beetje. Een klein stukje van het 6,5 cm dikke stuk perste zich tussen mijn billen. Ik trok mij op en zag de dildo verder omhoog komen. Weer gleed het schuine stuk tussen mijn billen, en ik zag hoe het 6,5 m dikke stuk mijn kut wijd open sperde!!!! Gauw drukte ik de pomp uit !.
Ik wachtte even en probeerde mij voorzichtig te laten zakken. Een heel klein stukje gleed de dildo verder naar binnen, maar de pijn was vrijwel ondragelijk. Ik wachtte even en voelde hoe de bouw lamp mijn lichaam verwarmde. Het zweet stond op mijn voorhoofd en druppelde naar beneden. Langs mijn wangen, over mijn borst naar mijn buik. Nogmaals probeerde ik mij te laten zakken, maar het stuk was gewoon nog te dik. Ik drukte op het andere knopje en langzaam begon de dildo te zakken. Ik liet mij in het zelfde tempo mee zakken en slaakte een zucht van opluchting toen mijn billen de tafel weer raakte. Wat mij nu nog het meeste tegen viel was de warmte van de bouw lamp. Natuurlijk was het geil om te zien hoe de dildo tegen mijn kut drukte en hoe hij zich een weg naar binnen drong. Maar ook als er niets gebeurde bleef hij warmte afgeven. Uit al mijn poriën liep het zweet naar buiten. Mijn hele lijf was zeiknat. Over mijn borst zakte het over mijn ballen. En van mijn rug gleed het zweet tussen mijn billen. Mijn pik was van het begin af aan stijf, en door de machteloosheid, spanning en natuurlijk de cockring bleef hij lekker stijf staan. Door van de ene bil op de andere heen en weer te schuiven, bereikte ik dat mijn billen ver uit elkaar stonden. Ik bereide mij zo voor op het moment dat de dildo weer omhoog zou komen. Ik was geil, stond open, en wilde de dildo ver in mij hebben toen de pomp weer aan sloeg !! Rillend en zwetend zag ik de dildo omhoog komen en het schuine stuk spleet mijn billen uiteen. Ik trok mij niet op en wachtte tot ik het niet meer kon houden. Het schuine stuk zat al een stuk in mij en een klein stukje van het rechte 6,5 cm dikke stuk ook voor ik op het knopje drukte.
Mijn kringspier was volledig opgerekt en tintelde!! Ik zat nog steeds met mijn billen op de tafel en schoof een beetje heen en weer. Langzaam wende mijn kut aan de geweldig dikke indringer en ik ontspande een beetje. De trilmotor sloeg aan en dat voelde zalig aan !!
Ik zag ook dat mijn kringspier zich wat verder ontspande en ik gleed iets verder over de dildo. Ook de pomp sloeg weer aan en de dildo kwam langzaam weer omhoog. Ik probeerde verder te ontspannen maar het was gewoon te veel. Ik drukte de pomp uit en de dildo bleef stil staan. De trilmotor sloeg iets later ook uit. En opgelucht drukte ik op het andere knopje zodat de klep opende en de dildo weer begon te zakken.
Ik nam mij voor om de volgende keer mij op te trekken en tot het uiterste te gaan. Toen de pomp weer aansloeg en de dildo omhoog kwam trok ik mij omhoog in het tempo dat de dildo omhoog kwam. Mijn vastgebonden zak rekte ver uit en ik trok mi j op tot de pijn bijna ondragelijk werd. Ik liet de dildo omhoog komen tot ik het schuine stuk naar binnen zag glijden. Ook het rechte stuk van 6,5 cm dik gleed een stukje naar binnen. Ik wachtte tot ik het niet meer kon houden voor ik de pomp uitschakelde. Gespannen wachtte ik en probeerde mijn kut te ontspannen. Ik liet me iets zakken zodat de spanning op mijn kringspier op bouwde. Ik zag mij ook wel iets verder zakken, maar het leek wel of ik op een speldenkussen zat. Zo prikte het !!!
Ik was ook blij toen de trilmotor weer aansloeg. DAAR HAD IK OP ZITTEN WACHTEN. Ik ontspande mijn armen en langzaam schoof de trillende dildo naar binnen. OF ER EEN BIJENNEST NAAR BINNEN WERD GESCHOVEN !!. Ik kon het bijna niet meer houden van de pijn en opwinding !De dildo schoof zover naar binnen dat het volgende schuine stuk tegen mijn billen aan zat. Het betekende wel dat mijn kringspier van een bierblikje met een omtrek van 18,2cm opgerekt was naar een dildo van 6,5 cm en een omtrek van 20,4 cm ruim twee cm !!. En ik wil je zeggen !!! dat is echt een groot verschil !!!!
Voor mij voelde het aan of ik tot mijn max was opgevuld en er een bijenkorf naar binnen was gestoken. De tranen stonden in mijn ogen en druppelde over mijn wangen. Mijn kringspier was volledig opgerekt en stond gespannen als een snaar.
Langzaam wende ik aan het gevaarte in mijn kut. De trilmotor maakte zelfs langzaam maar zeker wat ruimte en ik zakte iets verder over de dildo heen. Mijn armen begonnen te trillen en mijn spieren stonden op knappen. Ik liet mij iets verder zakken, maar drukte gelijk op de knop. Het ventiel ging open en langzaam zakte de dildo naar beneden. Trillend zakte hij uit mijn gevoelig kutje. Ik was blij dat ik weer met mijn billen op de tafel zat en genoot van de trillende dildo die nog een klein stukje in me zat. Het duurde vrij lang voor ik de pijn in mijn armen weg voelde vloeien. Toen de pomp weer aan sloeg wachtte ik tot hij het 6,5 cm dikke stuk in me had geschoven en stopte hem toen. Het viel me niet eens tegen. De dildo was vrij gemakkelijk naar binnen geschoven. Ik voelde dat ik ver was opgerekt en het brandde nog steeds wel. Maar het deed niet zo zeer als de eerste keer dat hij naar binnen was geschoven. Ik bleef zitten en probeerde aan de dikke indringer te wennen. Het duurde vrij lang voor de pomp weer aan sloeg, maar of het zo moest zijn sloeg de trilmotor vrijwel tegelijk aan. Langzaam schoof het schuine stuk van 7,5 cm omhoog en spreidde mijn billen ver van elkaar.
Ik wachtte tot ik het niet meer kon houden en stopte de pomp. De dildo was niet echt veel omhoog gekomen maar ik vond het even genoeg. De trillende dildo zat diep in me en spleet mijn billen uiteen. Ik wende zeer langzaam aan de indringen en zag dat mijn kutje ontspande. Ik genoot van het gespannen gevoel en de trillende dildo De trilmotor sloeg weer af en het was doodstil!!!Het zweet gutste van mijn lijf en ik betreurde het dat ik niets te drinken kon nemen. Maar ja DAAR had ik niet aan gedacht.

Gelukkig duurde het vrij lang voor de pomp weer aansloeg en kon ik even tot rust komen. Weer liet ik het 7,5 cm dikke stuk tussen mijn billen glijden en voelde hoe het meedogenloos mijn kut verder oprekte. OHHHH wat stond mijn kut ver open!! Mijn pik stond staalhard voor mijn buik en ik was zo geil als iets. De trilmotor sloeg ook nog aan en het leek wel of twee pikken tegelijker tijd mijn kontje uitwoonde. Kwijlend en met stokkende adem kwam ik voor de eerste keer klaar zonder ook maar mijn pik aangeraakt te hebben !!. OHHH, wat voelde ik mij een geil sletje. Ik schrok ook van mijn eigen gedachte toen ik eraan dacht dat ik ook een laptop neer zou kunnen zetten en alles live uit zou kunnen zenden !!!. Ik had mijzelf zonder veel erg omhoog getrokken en ik voelde hoe mijn balzak strakgespannen stond. Ik stopte de pomp en bleef hangen. vele minuten lang hing ik daar en begon uitgeput te raken. Mijn spieren trilde en brandde { “nog even dacht ik en liet mij iets zakken “Ik voelde hoe de druk op mijn kringspier opbouwde maar de dildo schoof niet dieper ! De spanning was iets van mijn armen Maar de druk op mijn anus was erg groot !
Mijn pik bleef door de spanning { en cockring } loeihard. Ik drukte de knop van het ventiel in en besefte dat ik daar mee te laat was geweest. Mijn trillende armen konden het niet meer uithouden en ik moest mij laten gaan. Ik probeerde nog mijn gemartelde billen toe te knijpen maar het mocht niet baten. Ik zakte nog verder over de dildo heen en het schuine 7,5 cm dikke stuk stak tussen mijn billen. Ik zag hoe ik over het schuine stuk zakte en het zich trillend een weg tussen mijn billen zocht. Ik dacht dat ik uit scheurde en was blij toen mijn billen de tafel weer raakte.
Zwetend wachtte ik tot de dildo weer in zijn onderste stand stond en de dildo nog maar een klein stukje in me stak.
Ik keek op de klok en zag dat ik al ruim tweeënhalf uur bezig was. Ik was Uitgeput, zweette als een otter en mijn kut voelde aan of dat ik door een heel elftal was geneukt.
Ik besloot de dildo nu elke keer iets verder omhoog te laten komen en de laatste keer tot het maximale wat ik kon verdragen. De eerste keer liet ik de dildo omhoog komen en het schuine 6,5 cm dikke stuk perste zich tussen mijn billen. De tweede keer schoof het rechte 6,5cm dikke stuk naar binnen. De laatste keer { het zou nog bijna 10minuten duren Trok ik me op toen de dildo omhoog kwam. Ik trok me zo hoog mogelijk op en de trillende dildo schoof verder naar binnen. Mijn zak was helemaal uitgerekt en stond snaar strak. De dildo schoof iets verder en ik kermde zachtjes toen het rechte 7,5cm dikke stuk in mijn darmen drong. Ik beet op mijn lippen tot het niet meer ging en ik drukte op de knop. Het 7,5 cm dikke stuk stak voor de helft naar binnen en ik voelde hoe mijn kringspier zich verzetten. Hij tintelde en ik probeerde te ontspannen. De trilmotor sloeg weer af en dat gaf me een beetje opluchting. Ik keek naar de klok en zag dat mijn tijd bijna voorbij was. Uitgeput liet ik mij iets zakken, maar ik bleef gewoon hangen omdat mijn kringspier weerstand bood.
Het brandde, tintelde en ik had het gevoel dat ik uitscheurde, maar ik zakte niet verder.
Ik schrok een beetje toen de lamp van de sleutel aanging en drukte tegelijkertijd op de knop van het ventiel !!!!!!!
Wat er gebeurde weet ik niet, maar het was in ene donker !!
Ik denk dat er een zekering was gesprongen en besefte dat ook de dildo niet zakte !!!!!!
Ook dat ventiel werkte op 220 volt. Ik Dacht gelijk aan Peter en voelde naar de telefoon. Hangend aan een hand drukte ik het sms’je erdoor en hoopte dat Peter er vlug zou zijn !!.
Maar toen WEL de trilmotor aansloeg { die werkte op de accu } besefte ik dat hoe vlug Peter ook zou komen het nooit vlug genoeg zou zijn!!!
Mijn armen brandde als de hel en ik begreep dat ik mij los zou moeten laten. Maar mijn kut brandde ook al en hij voelde weer aan of het bijennest er weer in stak. Ik hield zolang mogelijk vol en was blij toen de trilmotor afsloeg. Ik liet de spanning van mijn armen en voelde hoe de spanning op mijn kringspier groter werd. Mijn zak bleef gespannen staan want ik zakte niet echt. Even later sprong de trilmotor weer aan en geschrokken trok ik mij weer op. Maar na nog geen 5 minuten hield ik het niet meer, en moest ik mij laten gaan. Met een kort plofje liet ik mij zakken, maar gelijk schoof de dildo zich trillen een weg in mijn darmen. Ik schreeuwde toen ik over de dildo gleed en deed een korte poging om mij op te trekken. Ik kreeg het niet meer voor elkaar, ik voelde mijn armen niet meer. Mijn kut scheurde uit denk ik en ik zakte verder. Scherpe pijn martelde mijn kutje terwijl ik verder zakte !!!! De pijn in mijn zak nam af, maar dat was bijzaak !.
Ik hoorde een ping op mijn telefoon en probeerde met trillende handen het menu te openen.
Ik had een berichtje gekregen maar kon niet lezen wat er stond. Ik hoopte maar dat er stond dat Peter eraan kwam. Hij woonde dichtbij dus met een kwartiertje zou hij er kunnen zijn. Hij zou wel lachen als hij zag hoe ik mij in de problemen had gebracht. Maar ik zou blij zijn als hij me uit mijn benarde positie verloste.
Nauwkeurig luisterde ik naar alle geluiden die ik buiten hoorde. Ik probeerde alle pijn buiten te sluiten, maar voelde hoe ik langzaam maar zeker steeds verder over de dildo heen zakte. Soms trok ik mij meer of minder iets op en probeerde daarmee de pijn in mijn kut te minderen. Maar wat ik ook deed, de tijd verstreek en na een uur voelde ik mijn kut niet meer !.
Alleen dat ik tot berstens toe gevuld was. Ik zakte steeds verder en was blij toen mijn billen de tafel raakte. Het duurde even voor ik mij realiseerde dat zelfs het aller dikste stuk dus in mijn darmen stak !!!
(9 cm dik } Ik probeerde het in mijn hoofd uit te rekenen, maar het betekende dat mijn kringspier opgerekt was naar ruim 28 cm !! Geen wonder dat ik niets meer voelde !. Al mijn zenuwen waren afgeklemd dacht ik.
Ik wachtte en wachtte 1 uur, 2 uur, drie uur!! Soms zakte ik weg in de vermoeidheid en de pijn. Maar dat duurde nooit lang. Ik had de hitte van de bouw lamp vervloekt, Maar nu had ik een fortuin gegeven voor maar 10% van de warmte. De kou sloop in mijn lijf en mijn botten. Rillen zat ik op de trillende dildo en was blij als hij weer stopte. Ik snapte niet waar Peter bleef en begon hem te vervloeken. Ik zag het licht vervagen wat onder de deur door scheen en uren later zag ik het weer terug keren. Ik hoorde hoe de vogels zongen in het eerste licht en baalde dat Peter NOG niet was gekomen.
Als ik goed nadacht wist ik niet waarom Peter niet was gekomen !! Had ik het sms”je verkeerd gestuurd? Had Peter geen zin om mij te helpen?? Was hij met andere dingen bezig? IK wist het niet! Dat is natuurlijk het stomme als je je telefoon niet kan lezen zonder bril. Het enige wat ik kon doen was wachten en hoopte maar dat Peter nog op zou komen draven. Langzaam maar zeker begon het gevoel in mijn kut terug te keren. Het bijennest gonsde en de bijen prikte. Het duurde uren voor mijn kringspier wende aan de indringer. Elke keer probeerde ik mij weer op te trekken en de pijn in mijn kut te minderen. Het geen wel resulteerde in een stekende pijn in mijn ballen. Wat me wel op viel dat elke keer als ik het niet meer kon houden en mij weer over de dildo moest laten zakken het minder pijn deed. Op een gegeven moment bleef ik maar zitten.. Ik had geen moed meer om mij op te trekken en berustte er maar in. Ik was al blij dat de dildo niet helemaal omhoog was gekomen, want de onderkant kon boven de tafel uit komen. Ik wist niet hoeveel er in mij stak maar ik dacht dat er al een stuk van het 9 cm dikke gedeelte in mij stak. Zo voelde het in ieder geval wel aan !! Wat ik wel gek vond is dat mijn pik maar stijf bleef staan. De dildo drukte op mijn prostaat denk ik. En ook de cockring en balstrecher zorgde ervoor dat ik een pijnlijk stijve pik bleef houden.
Ik schrok toen ik wat aan de deur hoorde, maar verheugde me al gauw op de warme stem van Peter. Hij zou me gauw verlossen van de indringer!!
Ik schrok toen de ophaaldeur openging en knipperde tegen het felle licht.
Er zat ook een loop deur in maar die ging meestal wat moeilijker open. Peter had waarschijnlijk voor de gemakkelijkste oplossing gekozen. Alleen zat ik zo wel gelijk te koop voor iedereen die langs liep of reed.
Ik probeerde Peter te onderscheiden, maar zag alleen wat vage schaduwen. De normale tl balken werden aangeschakeld en ik zat in het volle licht. “lamp Uit, Lamp uit, Peter, ”riep ik verschrikt !!! Ik wilde niet dat iedereen mij zo zou zien zitten !!!!!!!.
“Dat, MAAK IK ZELF WEL UIT “ hoorde ik een barse stem zeggen !!
Ik moest even na denken en realiseerde me dat niet Peter Maar Igor de deur had geopend!!
Je zult het zien “ongeluk komt altijd in paren, en de trilmotor sloeg aan. Het gezoem dreunde door de ruimte en ik zag dat Igor luisterde en keek waar het geluid vandaan kwam.
HA, HA HA, hhahahhahah, Moet je dit zien !!! Hij heeft zichzelf op een dildo gespietst en kan er niet meer vanaf komen, HAhahahahhaaaa. Igor lachte met lange uit halen. Peter stond achter hem en haalde de ophaaldeur naar beneden. “HA,HAhahaha a, Hij heeft zelfs zijn camera voor ons klaargelegd zodat we hem op de foto kunnen nemen: “Zei Igor. Hij nam mijn camera op en nam me van alle kanten op de foto. Peter bleef verlegen staan kijken, en ik zag hem in onzekerheid staan. “Zo “zei Igor tegen mij “en leg me nu eerst eens uit hoe en waarom je zo zit “. Stamelend en onzeker vertelde ik hem ALLES. Hoe de installatie werkte en dat ik al sinds de vorige dag op de dildo zat gespietst. Oh, dus met deze knop stopte je het, en met deze knop liet je de dildo weer zakken “zei Igor geïnteresseerd. Hij keek Peter aan en zei tegen hem dat Peter naar huis kon gaan om de koffers uit te pakken. “Ja “Zei Igor “We hadden wat vertraging met het vliegtuig en Peter wilde gelijk hier heen komen “. “Hij heeft je nog een sms je gestuurd “!!!!.
“Deze heer brengt mij zo wel thuis “zei Igor tegen Peter “dan kan jij in de tussentijd de koffers uit pakken en wat boodschappen op de hoek doen. Peter probeerde nog te protesteren, maar Igor duwde hem naar buiten. Ik hoorde een auto aanslaan en weg rijden.
Met een gemene glimlach op zijn gezicht kwam Igor weer binnen en ik rilde al bij de gedachte wat me eventueel te wachten stond.
Met een ruk boog hij de beide knoppen om zodat ik er niet meer met mijn tenen bij kon. En hij trok de stekker van de lamp met de sleutel los. Hij resette de zekering en ging in de stoel zitten wachten met de camera in de aanslag. De bouw lamp was weer aangesprongen en ik was fel verlicht. Wel was ik dankbaar voor de warmte die de lamp afgaf. Ik warmde op en begon weer te zweten. Ik schrok toen de pomp weer aansloeg en de dildo verder omhoog kwam. Ik trok me weer op en voelde hoe mijn kloten weer uitgerekt werden. Igor liet de dildo tot zijn bovenste stand komen want ik hoor de het overloop ventiel. Ik wist dat de onderkant van de dildo nu ruim boven de tafel uitstak en keek naar Igor. Igor glimlachte terwijl hij foto’s nam. Ik was verbaasd toen Igor op de knoppen drukte en de dildo eindelijk begon te zakken. Ik had van HEM zeker geen medelijden verwacht en was aangenaam verrast. De dildo zakte uit mijn uit gelubberde kut die wijd open bleef staan. Ik Zat weer normaal op de tafel en wachtte tot Igor klaar was met foto’s maken. Ik verwachtte dat hij me los zou maken en ik eindelijk mijn lichaam weer kon strekken. Ik keek naar Igor, MAAR die nu rustig zat te wachten. Ik zag de gemene glimlach om zijn lippen spelen en begreep dat hij de dildo alleen maar had laten zakken om te zien hoe groot die was. De trilmotor sloeg aan vrijwel gelijk met de pomp.
Igor Stelde de camera in en nam elke keer een foto, ten minste dat dacht ik in eerste instantie. Maar hij zat zo rustig dat ik bijna zeker wist dat hij mij aan het filmen was !!!!
Ik was BANG, erg BANG. Ik wist gewoon dat Igor niet zou rusten voor die hele dildo in mijn kut zat.
Hij kwam trillend omhoog en boorde zich een weg tussen mijn billen. Ik probeerde te ontspannen en de dildo spleet mijn billen uiteen en rekte mijn kringspier pijnlijk op. Ik bleef zolang mogelijk zitten, maar kon het op een gegeven moment toch niet meer houden. Ik moest mijzelf wel omhoog trekken. Zwetend hing ik daar! De dildo maximaal in mijn darmen! Mijn armen begonnen pijn te doen en ik moest op een gegeven moment wel los laten. IK ZAKTE OMLAAG. ik voelde hoe mijn kringspier scheurde en met een plof zakte ik op mijn billen. De dildo was geheel in mijn darmen geschoten en mijn kut lippen welfde zich om de onderkant heen.
Jankend bleef ik zitten, de tranen biggelde van de pijn over mijn wangen. Igor maakte niet de minste aanstalten om mij te helpen. Die krop onder de tafel om te fotograferen dat de dildo geheel in mijn kontje zat. Ik zag dat er een enkel druppeltje bloed op de grond viel en vond dat niet zo raar. Mijn kontje was opgerekt naar 9 cm, dat is ik rekende uit mijn hoofd ruim 28cm in omtrek. De dildo stak zeker 29 cm in me. Tranen, zweet en een enkel druppeltje bloed vielen op de grond, maar Igor had gezien hoe de dildo vastzat op de zuiger en pakte een steeksleutel. Een beetje onhandig maakte hij de dildo los van de zuiger. Hij maakte mijn benen los en sneed het touwtje door waar mijn balstrecher mee vastzat aan de tafel. “ Je begrijpt denk ik wel dat je straks netjes doe wat ik zeg “zei Igor “Zo niet dan gaan al je foto’s ongecensureerd op internet. Igor keek mij diep in de ogen en ik sloeg mijn ogen neer. “Ja, Igor, dat beloof ik “. Hij maakte toen pas de handboeien los.
Met een diepe zucht stond ik op van de tafel, en met de dildo diep in mijn darmen stond ik daar te wachten. “je brengt me zo thuis “zei Igor “en je mag kiezen. “ Of je houd die dildo in je kut of ik stop deze aubergine erin “en hij hield een van de door mij mee gebrachte aubergines omhoog. Ik voelde aan mij kontje, en voelde hoe er nog een cm of 10 van de metalen staaf uit mijn kont stak. Ik begreep dat als ik daarop moest gaan zitten de dildo zich pijnlijk dieper in mijn darmen zou boren.
De aubergine was op zijn dikste stuk een cm of 8 dik en een cm of 22 lang. Dunner en korter als de dildo dus. De keuze leek niet zo moeilijk, maar de vorm was wel ff anders. De dildo begon dun en werd steeds dikker. In tegenstelling tot de aubergine die dik begon en dan dunner werd. Ik besloot toch voor de aubergine te kiezen.
Ik knikte in de richting van de aubergine en zei zacht “aubergine’!!!
“WAT zeg je “vroeg Igor en “pets, ik kreeg me daar toch een klap op mijn blote bil. Van schrik sprong ik een stuk naar voren en voelde aan mijn bil die algauw begon te gloeien.
“Ik zal zeggen wat je moet zeggen, SLET, Je zeg zo “alsjeblief Igor wil jij alsjeblief die dikke geile aubergine in mijn geile kutje duwen “ Hij schakelde de vid aan en zei ja nu.
Ik keek verschrikt in de vid en stamelde wat hij had gevraagd.
Igor stopte de vid en zei tut tut tut, denk je dat iemand kan verstaan wat je zei “hij liep rustig om me heen. toen hij achter me stond haalde hij bliksemsnel uit. PETS, een keiharde klap kwam op mijn andere bil neer. Weer sprong ik vooruit en voelde aan mijn billen. Allebei mijn billen brandde als de hel!!.
“Sorry, sorry “zei ik snel “Ik zal het hardop en duidelijk zeggen, Alsjeblief Igor niet meer slaan.
Igor kwam weer voor me staan en schakelde de vid weer in.
“ALSJEBLIEF IGOR, ZOU JE VOOR MIJ DIE LEKKER DIKKE GEILE AUBERGINE DIEP IN MIJN GEIL KUT WILLEN DUWEN “ Ik produceerde zowaar een glimlach erbij.
“Nou dat wil ik wel “zei Igor, en duwde mij voorover over de tafel.
Ik pakte de tafelrand vast en voelde hoe Igor de dildo uit mijn kontje trok. Gelijk voelde ik de koude aubergine tegen mijn uitgerekte en uit gelubberde kutlippen en met kracht schoof Igor rustig maar zonder pardon de aubergine diep in mijn darmen. Ik beet op mijn lippen toen de aubergine mijn darmen volledig vulden. Ondanks de vernedering en de pijn kwam mijn pik weer omhoog en stond hard voor mijn buik.
Igor duwde mij mijn trainingsjack in mijn handen en verzamelde de rest van de attributen en kleren in de tas. Hij duwde mij zonder pardon naar buiten en sloot de deur af. Zowat naakt en met de aubergine in mijn kut haastte ik mij naar de auto en ging er gauw in zitten. Ik startte de auto en even later stapte Igor ook in.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 780x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.4
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 683x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.6
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 2524x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
9.0
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 1972x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 8414x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 6707x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7229x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3242x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2688x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
9.0
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4332x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10838x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1534x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2572x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5836x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9163x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 983