Opwindend.Net
Datum: 14-03-2012
Stemmen: 56x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 15048x
Lengte: Lang
Army Wife - 4
Door E11en - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Army Wife - 3

De rest van de dag probeerde ik enkel aan mijn werk te denken, maar dat was ongelofelijk moeilijk aangezien ik zonder een BH zat te werken, met een bloes die vanboven niet kon gesloten worden en redelijk wat inkijk gaf.
Ik was opgelucht toen het eindelijk tijd was om naar huis te gaan en ik hoopte dat ik even tot rust zou kunnen komen tijdens het weekend. Toen ik thuis kwam nam ik een lange douche en kon ik even mijn gedachten verzetten. Helaas duurde het niet lang, want van zodra ik vanonder de douche kwam, herinnerde ik me dat ik de hele tijd naakt moest blijven en hakken van 12cm hoog moest dragen.
Ik liep naakt naar de dressing en koos er een paar schoenen uit die nog vrij comfortabel zaten. Ik trok ze aan en liep de trap af, nam een groot glas rode wijn en ging in de zetel zitten om wat TV te kijken. In het begin was vervelend om naakt in de zetel te zitten terwijl er geen gordijnen aan de ramen hingen, maar na een tijdje raakte ik er wel aan gewend en werd ik afgeleid door de TV. Ik was zo afgeleid dat ik schrok toen opeens een sleutel in het sleutelgat van de voordeur hoorde glijden.
Ik besefte dat mijn rustige avond nu wel voorbij was, en enkele seconden later kwam een man binnen met een zwarte bivakmuts aan. Hij kwam recht naar me toe, kwam voor me staan en zonder iets te zeggen, opende hij zijn broek en hield zijn pik voor mijn gezicht. Ik deed alsof ik niet wist wat hij bedoelde, maar dat was blijkbaar een slecht idee, want met een vliegensvlugge beweging, greep hij me stevig vast bij mijn haren en trok mijn hoofd met een pijnlijk ruk naar zijn kruis.
“Ik had verwacht dat je ondertussen zou weten wat van je verwacht werd, stomme kut.”
Ik opende langzaam mijn mond en hij duwde zijn half stijve pik naar binnen. Ik begon hem te pijpen om te vermijden dat hij me pijnlijk in mijn mond zou beginnen neuken, maar het kon niet deren, want hij greep mijn hoofd stevig vast en begon zijn heupen tegen mijn gezicht aan te beuken en zijn half stijve pik in mijn keel te rammen.
Het werd pijnlijker en pijnlijker naarmate zijn pik harder werd en hij harder in mijn keel naar binnen geramd werd en ik was opgelucht toen hij zijn pik terug trok en de man me dwong om op mijn knieën in de zetel te gaan zitten zodat hij me langs achter kon nemen.
Hij duwde zijn met slijm bedekte eikel tegen mijn schaamlippen en stootte zonder aarzelen naar binnen. Met lange, ritmische stoten begon hij zijn paal in mij te rammen en de man greep me afwisselend bij mijn borsten en mijn heupen vast, terwijl hij me hard bleef palen.
Opeens keek ik opzij en realiseerde me dat ik, nu de lichten aan waren, makkelijk kon gezien worden van op straat, terwijl ik me zonder tegenstribbelen liet neuken door een wildvreemde, gemaskerde man.
Dit besef hielp me niet verder, want ik kon er niks aan veranderen, maar het zorgde er wel voor dat ik me extra vernederd voelde door deze ruwe neukbeurt.
Opeens kneep de man keihard in mijn borsten, zodat ik pijnlijk kreunde, hij stootte zijn pik nog enkele keren hard in mij naar binnen en vervolgens voelde ik dat hij zijn ballen in mijn leeg spoot. Hij trok zijn pik terug en liet me terug omdraaien om zijn pik proper te likken. Toen ik daarmee klaar was, gaf hij me een pakketje dat hij had meegebracht en zonder iets te zeggen, vertrok hij.
Ik opende het pakketje en zag een setje ondergoed, een jurkje, en een brief. Ik nam eerst de brief en begon de instructies te lezen;
“vanavond begin je met je nieuwe job als hoer. Je trekt straks de lingerie aan uit het pakketje, trekt daarover het jurkje aan en draagt daaronder passende schoenen. Daarna maak je je mooi op, zodat je klant straks tevreden is als hij je ziet.
Om 22.00Hr moet je in het Marriott hotel in het centrum van de stad zijn. Daar ga je naar de suite 303 waar je klant op je zal wachten. De betaling wordt elektronisch geregeld, dus je zal geen geld ontvangen, maar je bent nog steeds een hoer, dus je doet wat de klant van je verlangt.
Hij mag je gedurende 2 uur gebruiken, zoals hij dat wil, daarna zit de avond er op voor jou.
Zorg ervoor dat je klant tevreden is en je krijgt misschien zelfs een deeltje van de winst. Als hij niet tevreden is, zal je zwaar gestraft worden!”
Ik voelde spontaan terug enkele tranen over mijn wangen rollen. De vernedering had een nieuw toppunt bereikt! Het besef dat ik als hoer moest gaan werken sloeg in als een donderslag bij heldere hemel.
Ik keek op de horloge aan de muur en realiseerde me plots dat het al bijna 21.00Hr was. Ik moest me nog aankleden, schminken en naar het centrum van de stad rijden, dus ik had geen seconde te verliezen. Ik veerde recht en zonder nadenken liep ik naar boven en begon me aan te kleden.
De lingerie bestond uit donkere kousen met een naad aan de achterzijde, zwarte jarretelles met bijpassende jarretelleband, een zwarte string en zwarte kwartcup BH. Het jurkje was gemaakt van een zachte stof die nauw aansloot rond mijn lichaam, en het zag er tegelijk sexy en toch best stijlvol uit. Ik nam een paar zwarte pumps met hakken van 14cm en trok die aan, waarna ik klaar was om me te gaan schminken.
Ik probeerde om het toch ietwat subtiel te houden want hoewel ik weldra officieel een hoer zou zijn, wou ik er niet uitzien als een hoer. Toen ik eindelijk klaar was, had ik nog net genoeg tijd om naar het hotel te gaan en ik kwam de lobby van het hotel binnen gestapt om precies 21.58Hr.
Ik liep onmiddellijk naar de lift en nam die tot het derde verdiep. Daar liep ik door de gang en aan het uiteinde van de gang bevond zich de suite 303. Ik klopte op de deur en na enkele seconden ging de deur langzaam open.
Ik voelde mijn hart bonzen in mijn keel en besefte op dat moment pas echt dat ik op het punt stond om mezelf te verkopen als hoer. Eigenlijk was ik al verkocht, maar ik was er zonder veel tegenstribbelen in meegegaan en kwam me nu zonder aarzelen aanbieden bij mijn eerste klant. De vernedering die ik opeens voelde, was onbeschrijfelijk, maar er was geen weg meer terug want ik stond ondertussen oog in oog met een man die minstens 60 jaar oud was.
Hij glimlachte vriendelijk naar me en verwelkomde me. Het was snel duidelijk dat deze man me niet op ruwe manier zou gaan neuken, maar de vernedering werd er niet minder op doordat ik zou geneukt worden voor geld, en dan nog door een man die bijna mijn grootvader kon zijn.
Hij nodigde me uit om in het salon van de suite plaats te nemen en hij kwam naast me zitten en bood me een glas champagne aan. Ik nam het gewillig aan en goot het bijna onmiddellijk integraal naar binnen. De man lachte eventjes;
“grote dorst…of beetje plankenkoorts? Ik heb vernomen dat het je eerste keer is, maar je moet niet bang zijn van mij. Ik wil er gewoon een gezellige avond van maken voor ons allebei.”
Ik geloofde hem wel toen hij dat zei, maar het vooruitzicht dat ik nog steeds seks zou moeten hebben met een man van 60 jaar oud, leek me nog steeds niet echt aantrekkelijk.
Hij vulde mij glas terug bij en deze keer nam ik iets subtieler een slokje van het glas. De man begon te vertellen dat hij al bijna 40 jaar getrouwd was met dezelfde vrouw, en dat hij enorm veel van haar hield, maar dat hij toch af en toe wel eens kon genieten van een groen blaadje.
Hij bekeek me eventjes grondig en na daar uitgebreid zijn tijd voor te hebben genomen, zei hij dat ik er heel knap uit zag.
“Hoe komt het trouwens dat een knappe vrouw als jij als prostitué gaat werken?” vroeg hij opeens.
“Is een lang verhaal dat ik liever niet vertel,” zei ik om me er makkelijk vanaf te maken.
“Ik respecteer je keuze wel…als ik een vrouw was geweest was ik ook prostitué geworden,” zei hij serieus.
“Als jij een prostitué was, dan was je vast en zeker werkloos”, dacht ik bij mezelf, maar het leek me niet echt verstandig om dat luidop te zeggen.
De man bleef nog even praten over koetjes en kalfjes en ik begon al te denken dat hij gedurende twee uur niks anders zou doen dan alleen maar praten, toen hij opeens, heel onverwacht vroeg of ik me misschien wou uitkleden.
Hij stelde de vraag alsof hij vroeg of ik nog wat champagne wou, maar hij bleef me aankijken tot ik zou reageren. Ik was beginnen denken dat ik er misschien makkelijk vanaf zou komen, maar blijkbaar had de oude vent toch nog geile plannen voor mij.
Ik stond langzaam op, opende de ritssluiting op mijn rug en liet de jurk langs mijn lichaam omlaag glijden, tot hij op de grond viel. Ik aarzelde even alvorens verder te gaan, maar hij had duidelijk geen interesse in de lingerie.
“De kousen mag je aan houden, maar al de rest mag uit, schat.”
Ik opende langzaam de BH en liet hem op de grond vallen, zodat ik topless voor de ouwe vent stond. Daarna maakte ik de jarretelles los en trok de jarretelleband en vervolgens mijn slipje uit, zodat ik nu zo goed als naakt voor hem stond.
Hij sloeg enkele keren met zijn vlakke hand op zijn schoot om aan te tonen dat ik bij hem op de schoot moest gaan zitten. Ik gehoorzaamde en hij begon zijn oude, gerimpelde handen over mijn naakte lichaam te glijden.
“Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik enkele minder alledaagse fantasieën heb?” vroeg hij zonder echt geïnteresseerd te zijn in mijn antwoord.
“Geef pappa maar eens een dikke kus, lieverd.”
Het beetje sympathie dat ik voor hem had gekregen toen hij me niet direct besprongen had, verdween als sneeuw voor de zon. Hij was niks meer dan een oude perverse vent die fantaseerde over jonge vrouwen of meisjes.
Hij tuitte zijn lippen en stak ze vooruit en ik bracht mezelf ertoe om hem te kussen op de mond. Na een kort kusje trok ik me terug, maar dat vond hij niet zo leuk. Hij zei dat ik een stoute meid was en dat stoute meisjes gestraft werden. Hij liet me opstaan en trok me vervolgens voorover op zijn schoot, met mijn kont in de lucht.
Zonder aarzelen gaf hij me een harde klap op mijn kont met zijn vlakke hand. Een tweede klap volgde en hij bleef doorgaan tot mijn kont pijnlijk begon te gloeien. Hij liet me opnieuw rechtop zitten op zijn schoot en tuitte opnieuw zijn lippen. Aarzelend bracht ik mijn mond naar die van hem en hij trakteerde me op een kletsnatte tongzoen. Ik walgde bij het idee dat een oude vent zijn tong in mijn mond aan het ronddraaien was, maar had geen keuze.
Terwijl hij zijn tong tegen mijn tong aan het wrijven was, begon hij gretig in mijn borsten te knijpen terwijl hij met zijn andere hand in mijn kont kneep. Toen hij eindelijk ophield, liet hij me opstaan en hij stond zelf ook op om zich uit te kleden.
Hij zag er nog niet compleet uit als een ingezakte pudding, maar hij was ook allesbehalve sexy. Zijn lul zag er vrij goed uit qua afmetingen, maar hij hing tussen zijn benen alsof hij al jaren niet meer gebruikt was voor iets anders dan zeiken. Ik hoopte dat de ouwe een pilletje zou nemen om hem leven in te blazen, want anders was ik nog niet klaar.
Helaas was hij dat helemaal niet van plan, want hij ging comfortabel achterover liggen in de zetel en zei met een kleine glimlach; “zuig pappa maar eens lekker stijf, schatje” alsof hij zelf niet eens geloofde dat ik erin zou slagen.
Ik nam een kussen en knielde erop tussen zijn benen en boog me voorover naar zijn ouwe pik. Heel langzaam opende ik mijn mond en begeleide zijn slappe pik naar mijn mond, terwijl ik van ganser harte hoopte dat hij ten minste fris gewassen zou zijn. Gelukkig voor mij was dat het geval en begon ik hem langzaam te pijpen.
Ik was hem al minutenlang aan het afzuigen en nog steeds was zijn pik zo dood als een pier. Ik begon hem harder te pijpen en probeerde alles om toch maar iets van reactie te krijgen in zijn lul en uiteindelijk, na meer dan 20 minuten pijpen, voelde ik eindelijk een lichte reactie. Het duurde nog eens tien minuten voor hij echt een stijve kreeg, maar na dik een half uur pijpen, was ik er toch in geslaagd om zijn slappe pik tot leven te brengen. Tot mijn verbazing was die ouwe, slappe pik nu omgetoverd in een ferme paal die zeker boven het gemiddelde scoorde qua afmetingen.
De ouwe vent nam het initiatief nu over en leidde me naar het bed. Ik moest op mijn rug gaan liggen en hij kwam bovenop mij liggen en schoof zijn pik tussen mijn benen naar binnen. Heel langzaam begon hij me te neuken en ik kon amper geloven dat ik me liet neuken door een ouwe vent van meer dan 60 jaar.
Tot mijn grote vernedering voelde zijn ouwe pik best lekker in mijn nauwe kutje, maar hij neukte me zo langzaam dat ik er gefrustreerd van werd. Tergende langzaam bleef hij me neuken, gedurende zeker 20 minuten. Ik werd er zo geil van dat ik langzaam de controle over mijn lichaam verloor en bijna instinctief mijn heupen tegen die van hem begon te wrijven in de hoop harder geneukt te worden.
Hij keek me lachend aan en zei als ik harder wou geneukt worden, dat ik erom moest smeken.
Ik wilde niet smeken om door die ouwe vent geneukt te worden, maar ik was ondertussen zo geil dat ik niks liever wou dan lekker geneukt te worden. Het kon me zelfs niet schelen wiens pik het was, zolang ik maar een stevige beurt kreeg van een lekkere pik.
“Alstublieft, neuk me harder,” bracht ik aarzelend uit.
“Dat is niet echt overtuigend, lieverd.”
Ik aarzelde even om de vernedering te verbijten.
“Alstublieft, neuk me harder…ik smeek je om mij lekker te nemen.” Probeerde ik opnieuw.
“Ik ben nog steeds niet overtuigd…en spreek me correct aan.”
Opnieuw aarzelde ik terwijl ik me compleet vernederd voelde.
“Alstublieft, ik smeek je, neuk mij lekker hard…pappa.”
“Ik denk dat je het niet echt wilt, want je komt niet echt overtuigend over hoor.”
Ik hield het niet langer uit. Ik wou deze ouwe, vieze vent helemaal niet smeken om me te neuken, maar aan dit tempo kon hij waarschijnlijk nog een week doorgaan en ik zou alleen maar geiler en gefrustreerder raken, dus ik had weeral geen andere optie.
“NEUK ME, PAPPA, PAK ME KEIHARD EN LAAT UW DOCHTER KREUNEN VAN GENOT!!”
Opeens trok hij zijn pik terug, liet me op handen en knieën gaan zitten en duwde zijn pik langs achteren terug in mijn kutje naar binnen. Hij greep me stevig vast bij mijn heupen en begon zijn pik onmiddellijk keihard naar binnen te pompen.
Ik begon geil te kreunen door de lekkere pik die me hard begon te neuken. Hij neukte me als een geile bok en ging minutenlang door zonder het tempo enigszins te laten zakken. Na ongeveer een kwartier voelde ik dat er zich langzaam een orgasme begon op te bouwen in mijn onderbuik en ik kon amper geloven dat ik op deze manier werd suf geneukt door een ouwe vent van meer dan 60 jaar.
Het orgasme barstte uiteindelijk los en liet me geil kreunen, terwijl hij nog steeds onverminderd door bleef gaan. Uiteindelijk ging hij nog zeker tien minuten door, voor hij opeens begon te schokken over zijn hele lijf en zijn ouwe ballen in mij leeg spoot.
Ik zakte in elkaar op het bed en keek vol ongeloof naar de ouwe vent die me zojuist compleet suf had geneukt.
Ik keek op mijn horloge dat de twee uur bijna om waren, dus dat was wel een geruststelling.
De ouwe vent vroeg of ik me even wou verfrissen voor ik vertrok, dus ik liep naar de badkamer en veegde het meeste zaad van tussen mijn benen en friste mezelf een beetje op, alvorens mij terug aan te kleden en afscheid te nemen.
Hij kwam met getuite lippen voor me staan en ik gaf hem nog een laatste kus. Nadien nam hij zijn portefeuille en gaf me twee briefjes van 50€ als fooi.
“De betaling regel ik wel met je pooier, maar dit heb je zeker verdiend, schat. Tot de volgende keer…”
Ik glimlachte even en vertrok.
Toen ik terug thuis kwam nam ik een lang, warm bad en ging vervolgens slapen…

Zoek naar meer verhalen van E11en...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 454x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
9.9
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 1091x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.5
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 6243x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 12932x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 7282x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.6
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 14268x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5303x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4062x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7938x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3491x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6784x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14769x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14887x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10888x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8245x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net