Opwindend.Net
Datum: 16-06-2013
Stemmen: 62x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 12624x
Lengte: Gemiddeld
Betrapt In Het Bos - 1
Door Red - Zoek naar meer...

Dit verhaal staat onder extreem, maar in dit eerste deel is dit nog niet het geval. Bij de volgende delen zal dit meer van toepassing zijn. Veel leesplezier!

Peter en Sara zijn al half jaar lang een stelletje. Als ze geen college hebben dan doen ze wel iets samen. Peter en Sara zijn beide 19 jaar oud en studeren inmiddels. Peter en Sara delen samen een grote kamer in Leiden. Beide sporten ze bij de sportschool en lopen ze beide hard. In de zomer is dit altijd heerlijk in de bossen buiten de studentenstad. Zo ook die bewuste woensdagmiddag. Ze waren vrij van college en besloten om rond een uurtje of 11 een stukje te gaan hardlopen.

Na een tijdje hardlopen werd Peter wat moe en wilde hij even uitrusten. Peter:,,He Saar daar is een bankje zullen we even uitrusten?” Sara:,,Ben je nou al moe? Ik dacht dat je het wel langer kon uithouden.” Ze gingen even op het bankje zitten en al snel begonnen de twee elkaar innig te zoenen.

Peter probeerde met zijn hand onder het shirtje van Sara te komen. Tot zijn verbazing voelde hij geen BH zitten. ,,Saar?” fluisterde Peter zachtjes ,,Heb jij geen BH aangedaan?” ,,Nee” zei Sara ,,dit shirtje is strak genoeg en zo’n BH zit me met hardlopen alleen maar in de weg.” ,,Daarom heb ik ook geen slipje aan vandaag” zei Sara lachend. Peter kon zijn oren niet geloven had hij zo’n geile vriendin.

De hand van Peter verliet snel haar borst en ging richting haar vagina. Hij stak er voorzichtig een vinger in. Sara begon al aardig nat te worden en kon een eerste klein kreuntje niet inhouden. Sara:,,Oh ja”. Waarop Peter een tweede en een derde vinger in haar kutje stak en haar begon te vingeren. Sara:,,Oh wat is dit lekker, vinger me klaar Jaaah. Ooohh” bracht ze gedempt uit.

Peter:,,Saar, ooit gedacht aan seks in het bos?” Sara:,,Soms denk ik er wel eens aan, de spanning die dan door je lichaam gaat omdat je ontdekt kan worden.” Peter:,,Zullen we het gewoon doen, hier in het bos”. Sara:,,Niet bij dit bankje, dat vind ik iets te gevaarlijk”. Peter:,,Weet je wat we lopen even een stukje verder en als we een goede beschutte plek vinden, dan doen we het daar. Oke?”

Sara:,,Ben ik het helemaal mee eens. Geile Beer van me!!!”. Sara fatsoeneerde zich weer een beetje en ze liepen een stukje dieper het bos in.

Uiteindelijk vonden ze een beschutte plaats wat dieper in het bos. Bijna volledig afgedekt met struiken en bomen. Sara:,,Dit is het ideale plekje Peter!. Ik ben zo geil nu. Ik wil het doen. Kom op!”

Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen tegen Peter en al zoenend liepen ze naar het beschutte plekje. Peter begon weer onder haar shirtje te friemelen aan haar borstjes en het duurde niet lang voordat het shirtje op de grond lag. Al zoenend en zuigend werkte Peter gestaag naar beneden. Totdat hij bij haar broekje aan kwam. Met subtiele bewegingen trok hij ook haar broekje uit en legde hij haar op haar kleding op de grond. Hij begon haar kutje te verwennen met zijn tong. Rustig begon hij het te kutje te likken. Elke keer als hij langs haar clitorus ging met zijn tong slaakte Sara een gilletje. ,,Oh Ga door, lik me Geile Beer van me. Lik me de zevende hemel in!!” meer aansporing had Peter niet nodig en binnen no time likte hij haar naar een orgasme. Sara:,,Oh lik door. Jaaah. Ik kooom jaah!!”. Peter en Sara keken verschrikt achterom want het was toch wel erg luid, waar ze mee bezig waren. Maar gelukkig zag niemand ze.

Nu was het de beurt aan Peter om verwend te worden en Sara trok zijn broek en boxershirt in een keer uit. Ze begon meteen gulzig aan zijn pik te likken en te zuigen. Peter was met zijn 20 cm redelijk geschapen en het duurde niet lang voordat zijn penis op oorlogssterkte was. Onder het pijpen speelde Peter met de borsten van Sara. ,,Oh Saar, stop met pijpen. Ik wil nog niet klaarkomen!”.

Sara stopte onmiddellijk en wist al wat de bedoeling was. Ze ging weer liggen op de grond in afwachting van zijn pik. Peter ging op zijn knieën en zette zijn pik voor haar opening. Zonder waarschuwing stootte hij de pik in een keer in haar vagina. Sara:,,Oh ja. Neuk je sletje!!”

Peter stootte zijn pik in en uit haar kut en Sara werd steeds luider met haar kreten. Sara:,,OH Neuk me. Ik wil je in me voelen. Dont stop Oooh Jaaa.” Peter draaide Sara om en Sara wist in welke positie ze plaats moest nemen. Sara ging op handen en knieën zitten zodat peter haar op zijn hondjes kon nemen. Peter begon direct weer te stootten in haar kut. Sara:,,Oh Peter Jaah. Neuk deze Slet!!!. Oooh jaah. Ik ga koomeen!! OH jaaaah.” Ook Peter stond op het punt om klaar te komen in haar kut en op het moment dat ze beide klaarkwamen. Hoorde ze ineens een luide schreeuw.

,,Waar denken we hier mee bezig te zijn?” werd er luid geroepen. Peter en Sara schrokken zich rot, ze keken om en zagen een man staan in uniform. Het uniform was dat van een boswachter.

Peter en Sara begonnen beide te stotteren:,,Eh, eh, eh nou.”. ,,Houdt jullie bekken maar gesloten, ik ga de politie bellen dat ik twee vandalen heb opgepakt.” Waarop Sara direct half huilend riep:,,Alstublieft meneer alles behalve dat!” waarop Peter haar bijviel:,,Ja meneer, het spijt ons echt enorm. We hadden dit niet mogen doen. Is er andere oplossing?” Sara:,,Ik wil alles doen, zolang u maar niet de politie belt!”.

,,Oke” zei de boswachter ,,loop maar met mij mee, dan gaan we hier even over praten”. Waarop Sara en peter zich weer wilde aankleden. Boswachter:,,ho ho, had ik gezegd dat dit mocht?, als jullie seks hebben in het bos dan hoef je voor de rest in dit bos geen kleding maar aan te doen. Laat maar liggen” ,,Maar” zei Sara. ,,Niks te maren, vergeet niet dat ik nog steeds de politie kan bellen!!” zei de boswachter. Peter en Sara liepen compleet naakt mee met de boswachter naar zijn hutje. Onderweg kwamen zij nog een aantal hardlopers tegen. Peter en Sara voelde zich compleet beschaamd en liepen met rode gezichten van die schaamte door. Eenmaal aangekomen bij de hut liepen ze naar binnen, niet wetende wat ze allemaal nog te wachten stond.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Betrapt In Het Bos - 2

Zoek naar meer verhalen van Red...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net