Opwindend.Net
Datum: 21-10-2014
Stemmen: 43x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 9755x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Extreem Trio - 3
Door Francis - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Extreem Trio - 2

De kop van de drol steekt nu uit mijn gaatje en ik zet meer druk, dan voel ik een lange stevige drol naar buiten glijden. Met een PLOF valt hij op de grond en er volgen wat kleinere zachtere stukjes poep. Als ik klaar ben voel ik mijn kontje nog open staan en zie dan Mike achter mij plaatsnemen en zie dat hij zijn lul insmeert met glijmiddel !

Dit was het einde van deel 2 !

Ik zie Mike zijn grote lul nu glimmen van het glijmiddel en ik dacht dat hij hem in mijn openstaande kontgaatje zou gaan drukken. In tegenstelling tot wat ik dacht voel ik hoe hij mij optilt en het zeiltje waar mijn poep op ligt optilt en in een emmer doet. Ik zie Chantal nu voor mij gaan zitten en ik zie hoe Mike achter haar gaat zitten.

Mike pakt zijn lul vast en drukt hem in 1 keer diep in haar natte kutje en begint haar in een hoog tempo te neuken. Na een minuutje trekt hij zijn lul er weer uit en ik zie hoe Chantal nu het flesje glijmiddel in haar hand neemt. Chantal draait zich nu om en pakt mijn rechterhand en knijpt er een flinke hoeveelheid glijmiddel op. Wel eens iemand gefist Francis? vraagt Chantal. Ik kijk haar verbaasd aan en zeg: ehhh nee maar euhh... past dat zomaar dan ? Chantal kijkt me geil aan en verteld dat Mike zijn handen daar nog iets te groot voor zijn, maar dat mijn handen een stuk kleiner zijn. Ik kijk Mike nu ook aan die naast mij staat. Ik zie eerst Mike zijn grote lul met gezwolle eikel onder zijn gespierde lichaam hangen. Dan kijk ik Mike in zijn ogen waarop hij zegt dat hem het heel leuk zou lijken als het zou lukken.

Ik kijk nu weer naar het kontje van Chantal en zie haar poesje glimmen en een beetje open staan. Ik smeer het glijmiddel op mijn handje een beetje uit en steek 2 vingers in haar zachte poesje. Het voelt erg warm van binnen en bedenk dan ook dat ze dit wel heel erg geil moet vinden ! Langzaam steek ik er voorzichtig een 3e vinger bij wat eenvoudig gaat aangezien Mike zijn lul ongeveer de dikte heeft van 4 of 5 van mijn vingers! Ik doe er nog een vierde bij en begin dan voorzichtig naar binnen te duwen. Chantal haar lipjes sluiten nauw om mijn hand en ik voel dan ook een soort ring om mijn hand geknepen. Ik duw mijn duim nu tussen mijn ring en middelvinger en duw nog wat harder.

Langzaam maar zeker dringt mijn hand wat verder haar kutje in en ik hoor Chantal geil en goedkeurend kreunen. HMMM OHH duw maar verder Francis hoor ik haar kreunen. Ik zie dat Mike nu achter mij heeft plaats genomen en ik voel hoe zijn tong tussen mijn schaamlipjes glijd. Mike zijn tong glijd heerlijk over mijn klitje en ik voel hoe hij af en toe met zijn tong mijn gaatje in glijd. Ondertussen duw ik nu wat harder en ik zie hoe mijn hand een soort van naar binnen word gezogen en ineens glijd mijn hand tot aan mijn pols in haar kutje ! Chantal kreunt ohh HMM ja dit is heerlijk ga door Francis beweeg je hand maar lekker in mijn kutje ! Ik voel hoe heerlijk glad en bijna heet haar kutje van binnen is en begin langzaam mijn hand heen en weer te bewegen. Tijdens het heen en weer bewegen glijd mijn hand de hele tijd over jou G spot heen wat jou een heerlijk gevoel geeft.

Ik ga nu met mijn hand wat wilder heen en weer in Chantal haar kutje en ik hoor hoe zij heerlijk begint te kreunen van genot. Chantal haar kutje vind het blijkbaar ook heerlijk want ik voel hoe haar kutje steeds slijmeriger word van binnen! Ondertussen voel ik mezelf ook steeds geiler worden omdat Mike mijn kutje nu steeds harder en sneller begint te likken ! Ik begin ook wat meer te kreunen en pak met mijn vrije hand Mike zijn hoofd vast en druk hem wat harder tegen mijn kutje aan. Mike kijkt mij even geil aan en begint dan als een razende over mijn klitje te likken. Doordat ik het zo een geil gezicht vind van mijn hand in Chantal haar poesje, en Mike die mij nu vol overgave aan het likken is merk ik dat een orgasme niet meer ver weg is.

Mike begint nu hard en snel over mijn kutje te likken en ik voel dat ik ga komen. MIKE IK IK GA KOMEEENNN. Op het moment dat ik het uitspreek voel ik mijn kutje samentrekken en krijg ik een heerlijk gevoel van binnen, Mike blijft volgas doorlikken aan mijn klitje en ik word helemaal gek. Na een 20 seconde vraag ik Mike om te stoppen met likken wat hij ook doet. Ik kijk achterom en zie dat Mike zijn lippen en rondom zijn lippen helemaal nat zijn van mijn geil. Met een hand veegt Mike zijn mond droog en nog wat natrillend richt ik mij weer op Chantal. Ik begin mijn hand nu wild in en uit haar kutje te trekken. Elke keer als ik mijn hand uit haar trek zie ik haar lippen een beetje meegetrokken worden. Als ik dan mijn hand weer naar binnen duw zie ik hoe haar lipjes zachtjes over mijn hand heen glijden.

Ik trek mijn hand uit Chantal haar inmiddels zeiknatte poesje en het valt me op dat ik nu gewoon bij haar naar binnen kan kijken. Ik kijk nu rechtstreeks in een donker gat en zie dat de wanden elkaar verbinden met wat draadjes kutslijm. Dan laat ik mijn hand weer naar binnen glijden wat een scheetjegeluid maakt omdat ik de lucht uit haar kutje duw. Ik zie Chantal giechelend achterom kijken en veronschuldigt zich. Ik zeg tegen Chantal dat het heel normaal is en niet erg vind. Dan begin ik weer wild in haar kutje heen en weer te schuiven met mijn hand en ondertussen vinger ik haar klitje lekker stevig.

Na niet al te lang hoor ik haar kreunen en steeds harder hijgen, je gaat me zo laten komen hoor Francis ! roept Chantal. Ik doe nog meer mijn best en begin het tempo nog meer op te voeren. Ik hoor Chantal nu onwijs hard hijgen en ze schreeuwt dat ze gaat komen. IK KOM IK GA KOMEN IK KOOOOHOOOMMM. Chantal heeft haar zin nog niet uitgesproken of ik voel haar kutje strak samentrekken om mijn pols, terwijl dat gebeurd zie ik voor de 2e keer deze dag haar kutje spuitend klaarkomen. Chantal haar vocht dat nu wild uit haar kutje sproeit land op mijn buik mijn kutje en mijn schoot.

Ik zie dat het behoorlijk wat meer vocht is dan de vorige keer, en als ik weer doorga met Chantal haar kutje te vuisten begint ze opnieuw te hijgen. Chantal moedigt me aan en roept dat ik door moet gaan. Ik begin weer wild over haar klitje te gaan met mijn vingers en ga weer wild op en neer met mijn hand. Na ongeveer dertig seconden schreeuwt Chantal dat ze weer gaat komen. OHHH MIJN GOD OHHH IK KOM IK KOM WEER !! Chantal haar kutje begint weer wild samen te trekken en opnieuw sproeien er straaltjes vocht uit haar kutje.

Als Chantal dan eindelijk uitgeraast is vraagt ze mij of ik mijn hand er uit wil halen. Zachtjes laat ik mijn hand uit haar kutje glijden en als hij er helemaal uit is strijk ik met 1 vinger over haar klitje wat een schokje veroorzaakt bij Chantal.

Ik bekijk mezelf eens goed en zie dat mijn buik tot aan mijn kutje ongesproeit is met een bijna helder slijmerig vocht. Ik zie Mike naar mij toe komen en begint mij gretig schoon te likken met extra aandacht voor mijn kutje. Ik laat het allemaal maar lekker gebeuren en zie dat Chantal er nu ook bij komt en samen likken ze mijn kutje en benen schoon.

Na deze heftige ervaring staan we alledrie op en zie ik Chantal op de klok kijken. KUTTT! HALF 3 AL ! ik moet werken zegt Chantal ! Chantal rent de slaapkamer in en begint zich aan te kleden. Wat doet ze voor werk eigenlijk vraag ik aan Mike ? Mike vertelt dat ze in een restaurant werkt en daarom al vroeg aanwezig moet zijn voor de voorbereidingen. Mike en ik lopen ook de slaapkamer in en zien dat Chantal al aangekleed is. Ze spuit nog een flinke wolk deo op en loopt dan naar ons toe. Kunnen jullie elkaar heel houden tot ik vanavond weer thuis ben ? vraagt Chantal. Ik kijk Mike aan en Mike mij, ja hoor roepen wij in koor. Ik kijk Mike weer aan en glimlach. Chantal loopt eerst naar Mike en geeft hem een sensuele tongzoen. Dan loopt Chantal naar mij toe en doet hetzelfde en zegt: Het was heerlijk en je ben een lieverd, ik zie je vanavond. En Chantal geeft me een knuffel en loopt naar beneden en door de voordeur naar buiten

Zo zeg ik ! Zullen we eerst maar ff een keer douchen Mike ? Ik plak overal ! Mike kijkt mij aan en zegt glimlachend dat het een prima plan is. Mike loopt de badkamer in en gooit als eerste het zeiltje met mijn poep er nog op uit het raam en zegt dat dat van latere zorg is. Ik kijk Mike een beetje blozend aan en zie dan dat Mike de inloop douche in loopt. Ik volg hem en kom naast hem staan. Zo in me eentje naast die grote Mike voel ik me maar een heel klein meisje eigenlijk. Mike is iets meer dan een kop groter dan mij en zeker twee keer zo breed! Zal ik je ff inzepen Mike ? Mike antwoord dat hem dat heerlijk lijkt.

Ik doe een klodder axe douchegel op mijn handje en begin Mike zijn brede gespierde schouders in te zepen om vervolgens via zijn rug naar beneden te gaan. Dan ga ik weer met mijn handen naar boven en masseer zijn nek en schouders een beetje. Ik hoor Mike goedkeurend een soort van grommen en ga nog een tijdje door. Ineens draait Mike zich om en ik voel zijn lul langs mijn schaamlippen glijden. Ik kijk een keer naar onder en bekijk Mike zijn lul voor het eerst eens goed. Terwijl ik hem in mijn hand heb voel ik hem steigeren en met schokjes omhoog komen.

Na een korte tijd is zijn lul alweer op oorlogssterkte en ik sla er dan 2 handjes om heen. Mijn rechterhand zit tegen zijn buik aan, en tegen mijn linker hand zit mijn rechterhand aan. Zelfs met mijn twee handen er om heen steekt zijn grote dikke eikel nog buiten mijn handen, een joekel van een lul dus. Een van mijn handen pakt nu de onderkant van zijn balzak vast en ik kom tot de ontdekking dat zijn ballen niet eens in 1 hand passen. Ik kneed een beetje in zijn ballen en voel dat die flink groot zijn, een soort grote pruimen.

Dan laat ik me op me knieen zakken en kijk Mike geil in zijn ogen. Ik wrijf een paar keer met mijn hand over zijn eikel zodat hij lekker schoon is en neem hem dan in mijn mond. Ik begin Mike zachtjes te pijpen en kneed ondertussen zijn balzak een beetje, ik hoor Mike grommende geluidjes maken wat een teken is dat hij het lekker vind. Ik begin steeds wilder te pijpen en na een tijdje voel ik hoe Mike mijn hoofd vastpakt. Mike heeft mijn hoofd nu in zijn handen en ik voel hoe hij stotende bewegingen maakt in mijn mond.

Steeds wilder en wilder begint Mike nu te stoten, en bij elke stoot voel ik zijn eikel tegen mijn keel aan drukken. Mike kijkt mij in mijn ogen en verteld me dat ik moet slikken. Ik vond het eerst nog raar dat hij nu al ging komen, maar dit was nog niet het geval. Mike stopt met stoten en drukt zijn eikel nu hard tegen mijn keel aan. Ik snap wat Mike bedoelde en begin te slikken. Ik slik en slik en voel langzaam maar zeker Mike zijn eikel in mijn keeltje glijden. Als Mike er een stukje in zit begint hij weer zachtjes te stoten. Ik voel een minder prettig gevoel en duw Mike van mij af. Ik maak het wel even iets rustiger af okee Mike ? Mike begrijpt het en laat mij verder mijn gang gaan.

Na een 10 minuutjes pijpen voel ik Mike zijn eikel opzwellen, en hij verteld dan ook dat hij gaat komen. Als een neanderthaler hoor ik Mike grommen en dan voel ik hoe mijn mondje zich vult met een flinke hoeveelheid warm zaad. Ik slik het nog niet door en hou het warme glibberige goedje in mijn mond.

Dan sta ik op en kijk Mike geil aan en doe trots mijn mond open. Mike kijkt nu in mijn mond en hij ziet een lekker geil tienermondje vol met zijn zaad zitten. Als hij het gezien heeft doe ik mijn mond dicht en slik het goedje door. Ik voel hoe zijn zaad traag door mijn keel glijd en uiteindelijk in mijn maag beland. Ik zie Mike mij verliefd in mijn ogen kijken en hij zegt: Francis jij ben het allergeilste tienertje die ik ooit heb gezien, en hij kust mij op me mond.

Dit was het einde van deel 3 van Extreem Trio, hopelijk hebben jullie genoten ! Graag beoordelingen/reacties, daar hou ik van :)

Kusjes Francis xxx

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Extreem Trio - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 7282x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.3
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 14288x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 4715x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 6523x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7475x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 6591x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8796x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 16562x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9090x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 13510x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 13414x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 10831x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3461x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.7
:: Wat Wint Er...? - 3Door: Subt
Gelezen: 3694x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Pis Bondage
05-02
7.7
:: Nieuwe Job - 2Door: Ellen
Gelezen: 9476x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
05-02
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net