Opwindend.Net
Datum: 25-10-2014
Stemmen: 29x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8065x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Extreem Trio - 4
Door Francis - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Extreem Trio - 3

Dan sta ik op en kijk Mike geil aan en doe trots mijn mond open. Mike kijkt nu in mijn mond en hij ziet een lekker geil tienermondje vol met zijn zaad zitten. Als hij het gezien heeft doe ik mijn mond dicht en slik het goedje door. Ik voel hoe zijn zaad traag door mijn keel glijd en uiteindelijk in mijn maag beland. Ik zie Mike mij verliefd in mijn ogen kijken en hij zegt: Francis jij ben het allergeilste tienertje die ik ooit heb gezien, en hij kust mij op me mond.

Zo eindigde deel 3 van mijn serie Extreem Trio, hier komt deel 4 van deze reeks en ook is dit het laatste deel! Veel leesplezier xx

Na elkaar nog wat afgespoelt te hebben, en Mike die nog even met mijn kutje gespeeld heeft drogen we af en stappen uit de douche. Mike loopt naar de slaapkamer en gaat lekker op het bed liggen. Ik ga naast Mike op het bed liggen en vraag of het lekker was. Mike zegt dat hij eigenlijk nog nooit zo lekker gepijpt is omdat Chantal dat niet zo heel vaak doet. Ik voel me best wel trots op mezelf dat ik Mike zo lekker heb laten klaarkomen in mijn mondje. Dan slaat Mike zijn arm om mij heen en vraagt of ik zin heb om een film te kijken. Ik antwoord dat het goed is en Mike stopt een dvd in de speler.

Als de film is afgelopen lig ik als klein meisje nog steeds in Mike zijn grote armen. Ik kijk Mike een keer aan en ik zie in zijn ogen dat hij alweer geil is. Ik zak een stukje naar beneden en ga tussen Mike zijn benen liggen. Ik ga met mijn hoofd richting zijn lul en geef dan een kusje op zijn slappe lul. Traag pak ik zijn slappe lul met 1 handje vast en zuig zijn eikel in mijn mond. Na hem kort gepijpt te hebben staat zijn lul weer in volle glorie en begin hem wat steviger te pijpen. Ik kijk Mike aan en vraag schattig: zullen we het nog een keer proberen ? Mike kijkt mij aan en begrijpt wat ik bedoel.

Mike pakt mijn hoofd vast en duwt me naar beneden over zijn lul heen. Als ik zijn lul tegen mijn huig aan voel begin ik te slikken. Langzaam maar zeker voel ik zijn lul in mijn keel glijden. Het voelt een beetje onprettig aan in mijn keel maar niet pijnlijk. Dan drukt Mike nog wat harder en ik slik nog een paar keer. Ik voel Mike zijn lul nog dieper glijden en ineens voel ik zijn balzak tegen mijn onderlip aan drukken.

Ik kijk moeizaam naar Mike en hij zegt dat ik een braaf tienersletje ben. Ik schrik er even van dat hij mij sletje noemt maar vind het aan de andere kant ook wel weer geil. Mike gaat op zijn knieen zitten met zijn lul nog steeds in mijn mond en keel. Ik moet door mijn neus ademen om lucht te krijgen wat me best wel goed af gaat. Automatisch omdat Mike op zijn knieen gaat zitten ga ik in doggystyle voor hem zitten. Ik voel dat Mike begint te stoten in mijn keel. Oh mijn god denk ik, hij is mij gewoon in mijn keel aan het neuken!

Mike stoot zachtjes zijn lul in mijn keel en ik voel de hele tijd zijn eikel door mijn slokdarm heen glijden. Na een minuut of vijf 5 vind Mike het mooi geweest en trekt zijn lul uit mijn slokdarm. Ik zie een aantal slierten keelslijm aan zijn lul hangen en vind het een mooi gezicht! Dan draai ik mij om en bied mijn kutje aan aan Mike.

Mike bedenkt zich geen moment en duwt zijn lul tussen mijn zachte lipjes. Mijn lipjes wijken naar buiten toe en voor de zoveelste keer dringt zijn dikke lul in mijn tienerkutje. Mike begint hevig in mijn kutje te beuken en het voelt goddelijk aan. Mijn kutje word hard geneukt en af en toe knijp ik mijn kutspiertjes aan wat bij Mike een kreun/grom veroorzaakt. Dan trekt Mike zijn lul uit mijn kutje en voel ik hoe hij een gaatje naar boven opschuift. Ik voel hem stevig tegen mijn kontgaatje drukken en langzaam wijken.

Met een laatste duwtje voel ik zijn eikel alweer voorbij mijn anus glijden wat een licht pijnscheutje oplevert. Dan begint hij weer hard te stoten in mijn kontje die inmiddels wel al aardig wat gewend is! Ineens trekt Mike zijn lul weer in mijn kontje en spuug een grote klodder spuug in mijn kontgaatje wat open staat. Ik voel een klodder spuug in mijn gaatje vallen en in mijn darmen glijden. Mike vind het niet genoeg en spuugt nog een aantal keer in mijn darmen. Dan duwt hij zijn lul er achter aan en begint me weer in mijn kontje te neuken.

Francis? zegt Mike vragend tegen mij? Het gaat me dit keer niet lukken om klaar te komen hoor ! Ik kijk achterom en zeg dat het helemaal niet erg is. Mike trekt zijn lul weer uit mijn kontje en geeft een lik over mijn kutje en mijn klitje. Ik ril even door de plotselinge aanraking en ga dan weer op het bed liggen.

Ik kijk op de klok die op het nachtkastje staat en zie dat het al half 6 is. Mike ziet mij naar de klok kijken en vraagt zielig of ik al weg moet. NEE GEK ! zeg ik tegen Mike, maar ik kreeg best wel honger eigenlijk. Mike vraagt of het mij wel leuk lijkt als we naar het restaurant gaan waar Chantal werkt? Ik zeg tegen Mike dat ik het een super idee vind en wil naar mijn kleren lopen om ze aan te trekken.

Mike vraagt of ik mischien zin heb om een geil spelletje te doen als we daarheen gaan en als we daar zijn. Ik vraag aan Mike wat hij in gedachte had, en ik zie Mike weglopen naar de kast toe. Hij komt terug gelopen met een grijze joggingbroek en vraagt of ik deze aan wil doen zonder iets er onder. Ik vind dit nog niet zo'n heel raar idee en trek de broek aan. Dan trek ik mijn bh aan en een schoon hempje van Chantal. Ik zie Mike iets in een laatje van de kast rommelen en zie hem terug komen lopen met een zwart ding. Een zwart ding met aan de ene kant een ballon achtig ding en de andere kant een zwart staafje van ongeveer 15 cm lang en daartussen een slangetje die de twee met elkaar verbind.

Ik kijk Mike vreemd aan en vraag wat het is. Mike verteld dat het een opblaasbare dildo is die best wel heel groot kan worden. Mike komt naar mij toegelopen en doet de dildo kant van het ding in mijn linker broekzak. Ik voel ineens het staafje tegen mijn blote been en krijg door dat er een gat in de broekzak zit. Als het blaasbalgje dan in mijn broekzak zit trekt Mike plots mijn joggingbroek naar beneden. Ik zie hoe hij glijmiddel pakt en het dildo gedeelte insmeerd. Dan gaat hij achter mij zitten en drukt de dildo ineens in mijn kontje. Het glijd eenvoudig naar binnen omdat hij niet zo groot is, en Mike mij recent nog hard in me kontje geneukt heeft. Ik voel er niet zo heel veel van en Mike trekt mijn broek weer omhoog.

Als ik in de spiegel kijk zie je vanaf de buitenkant helemaal niks bijzonders aan me. Mike verteld me dat Chantal en hij dit spelletje ook wel eens doen. Mike komt nu naast me staan en knijpt een keer in mijn linker broekzak. Ik voel een druk ontstaan in mijn darmen doordat de dildo nu uit aan het zetten is. Mike knijpt nog 2 keer en ik voel me ineens aardig gevuld van binnen. Dan laat hij de dildo weer wat leeglopen, en Mike kleed zich ook aan.

We lopen samen naar beneden en als we bij de voordeur staan zegt Mike: Francis als je dit wil dan ben je totdat we weer thuis zijn van mij. Wil je dit niet dan moet je het nu zeggen... Ik stem in met Mike en loop achter hem aan naar de auto. Hoe erg kan het nu zijn denk ik in mezelf?

We zitten in de auto en Mike verteld mij dat hij mij af en toe opdrachten ga geven en als ik die niet uitvoer dan knijpt hij een keer in het blaasbalgje. Ik vind het best een geil idee alleen ook wel een beetje spannend, wat gaat hij mij allemaal laten doen ? Mike rijd weg en als we op een 60km weg rijden trekt hij zijn knoop open en doet zijn rits van zijn broek naar beneden en pakt zijn lul er uit. Zo Francis, jij bent mijn tienersletje toch ? Pijp me dan maar eens lekker. Ik zie in de binnenspiegel dat er een auto achter ons rijd. Ik vraag aan Mike of het ook kan als er niemand achter ons zit.

Zonder iets te zeggen gaat Mike zijn hand naar mijn linker broekzak en knijpt een keer in het balgje. Ik voel mijn darmen wat rekken en schrik een beetje. Dat zei ik niet he Francis ? Ik laat mij onopvallend onderuit zakken en ga dan naar zijn lul toe. Ik slik zijn lul in mijn mond en begin hem te pijpen. Na een minuut of vijf zegt Mike dat ik weer mag stoppen, en hij bergt zijn lul weer op in zijn broek. Ik voel me kontje aardig vol zitten en bedenk me hoe dat straks gaat voelen als hij nog veel voller zit...

Door de druk in mijn darmen van de opblaasbare plug begin ik ook aardig wat druk op mijn blaas te voelen, en ik vraag aan Mike of ik ergens kan plassen. Mike zegt dat er een tankstation verder op is waar dat wel even kan. Als we aankomen bij het tankstation zie ik dat het alleen maar een pinpomp is, dus geen wc waar je naar binnen kan. Ik kijk Mike een soort van verdrietig aan en vraag hoe we dat gaan doen. Mike zegt dat ik de deur maar open moet doen en dan achter de deur gaan zitten plassen. Ik reageer op Mike dat het veel te druk is met mensen die komen tanken en dat dat echt niet gaat.

Mike gaat weer met zijn hand naar mijn broekzak en knijpt een keer flink in het pompje. Ik voel me darmen weer een beetje rekken en de druk in mijn buik groter worden. Ik begrijp dat er geen uitweg is en doe de deur open. Als ik gehurkt zit trek ik mijn joggingbroek naar beneden wat gelukkig makkelijk gaat. Als ik gehurkt zit begin ik druk te zetten en een plasstraaltje komt tussen mijn lipjes vandaan. Ik zie Mike verlekkerd naar mijn kutje staren en ik zie hoe er een auto aangereden komt om te tanken. Ik ben klaar met plassen en trek mijn broek weer omhoog en stap in. Voordat ik de deur dichttrek kijk ik nog even op de grond en zie daar een aardig grote plas liggen.

Na een minuutje of vijf komen we aan bij Chantal haar werk. Ik zie dat het helemaal geen echt restaurant is maar een eetcafe. Ik vind het eigenlijk ook wel prima en loop met Mike mee naar binnen. Als we binnen zijn zie ik Chantal lopen en ik zie dat ze een serveerster is. Chantal ziet mij nu ook staan en zwaait verbaasd naar me. Chantal komt naar ons toegelopen en zoent Mike op zijn mond. Wat leuk dat jullie hier komen eten zegt Chantal ! Ze loopt naar een tafeltje en zegt: deze is voor jullie, willen jullie iets drinken ? Ik bestel een witte wijn en Mike een biertje.

Het is binnen best wel rustig en ik zie Mike mij aankijken. EN? hou je het nog vol Francis ? Ik zeg tegen Mike dat het best wel vol aanvoelt maar dat het nog erger had gekunt. Als ik dat gezegt heb voel ik Mike zijn schoen tegen mijn broekzak en hij zet druk. Het pompje van de dildo drukt in en ik voel de druk weer stijgen. De dildo voel ik nu tegen de binnenkant van mijn anus drukken omdat hij er uit wil, omdat hij zo groot is opgepompt is dat alleen niet mogelijk. Rotzak zeg ik lacherig tegen Mike, ik heb nog helemaal geen opdracht gekregen om iets te doen ! Mike lacht en zegt dat ik het helemaal niet erg vind! Dan zie ik Mike in zijn broekzak graaien en haalt er iets uit en stopt het in mijn hand.

Als ik in mijn hand kijk zie ik dat het een eitje is. Als Mike ziet dat ik er verbaasd naar zit te kijken zegt Mike dat het een trilei is en hij de afstandbediening heeft. Okee luister Francis, dit is je opdracht: Je gaat naar de wc en onderweg lok je Chantal mee de wc in. Als je dit gelukt is pomp ik je dildo niet op, is je dit niet gelukt pomp ik 2 keer de dildo op. Als je binnen in de wc ben dan vinger je Chantal haar kutje even nat en drukt het trilei in haar kutje. OHJAH ! en dit alles film je met je telefoon en stuurt het naar mij. Als je het filmpje verstuurd heb, en ik het bekeken heb dan mag je uit de wc komen.

We bestellen alvast wat we willen eten, en als dat gebeurt is moet ik van Mike beginnen. Ik vind het best wel spannend...Op een wc Chantal vingeren in een wc waar mensen gewoon binnen kunnen komen...

Ik sta op en loop naar de wc, ondertussen zie ik Chantal lopen en probeer haar aandacht te trekken. Na een paar pogingen lukt het en ze loopt met me mee. Op de wc aangekomen leg ik het verhaal uit van de opblaasdildo in mijn kont en het eitje. Ik zet mijn telefoon op filmen en richt me weer op Chantal. Ik zie Chantal me geil aankijken en zegt dat ik het maar moet doen dan! Ik laat Chantal haar broek zakken en merk op dat ze geen ondergoed aan heeft gedaan.

Ik sabbel even op haar klitje en vinger haar lekker nat. Als ze voldoende nat is duw ik het trileitje haar kutje in, ik zie het eitje nog tussen haar lipjes uitsteken en dan langzaam naar binnen glijden.

Chantal trekt haar broek omhoog geeft me een kus en loopt de wc weer uit. Ik stuur het filmpje naar Mike en wacht tot hij gereageerd heeft. Mike reageert dat het een geil filmpje is en dat ik terug mag komen. Als ik weer bij Mike aan de tafel zit zegt hij dat ik het goed gedaan heb en me dildo niet verder op zal blazen.

Na een kwartiertje komt Chantal het eten brengen. Ik zie Mike mij geil aankijken en zie hem op het knopje van de afstandbediening drukken. Dan kijk ik naar Chantal en zie dat ze er gelijk op reageerd. Met haar handen vol met ons eten heeft ze moeite om normaal haar werk uit te oefenen. Na een half uurtje zijn wij al weer klaar met eten en komt Chantal onze borden ophalen. Mike drukt expres een aantal keer op de afstand bediening. Als Chantal naast mij staat om de borden op te pakken kan ik het gezoem van het eitje in haar kutje horen ! Ik moet lachen en kijk Chantal aan die ook een beetje moet lachen.

Mike betaald voor het eten en we lopen het eetcafe weer uit. Onderweg naar de auto zegt Mike tegen mij dat ik hem in een steegje moet pijpen. Als we in een steegje zijn aangekomen knoopt Mike zijn broek los en haalt zijn lul er uit. Ik zie dat zijn lul al aardig stijf is en begin hem weer te pijpen. Na een tijdje zegt Mike dat ik mij om moet draaien. Mike trekt mijn broek een stukje omlaag en glijd met een vinger door mijn lipjes. Mijn kutje is zeiknat van alle opwinding in het restaurant en het pijpen. Mike zet zijn lul tegen mijn lipjes en drukt zijn lul naar binnen. Het is nog niet eenvoudig hem naar binnen te krijgen door de druk van de dildo in mijn darmen. Mike duwt in een keer hard door en zijn lul glijd met grote snelheid naar binnen.

Mike begint lange krachtige slagen in mijn kutje te maken, en door de druk in mijn darmen voelt het voor mij extra lekker. Plotseling pompt hij nog 3 keer en voel ik de druk nu enorm in mijn darmen. Nog net niet tegen pijnlijk aan voel ik mijn darmen opgerekt worden en Mike gaat onverstoord verder. Na niet al te lange tijd hoor ik aan Mike zijn ademhaling dat hij bijna gaat komen. Na een aantal slagen voel ik Mike verstijven en voel zijn warme zaad mijn kutje in schieten. Mike trekt zijn lul uit me en ik voel hoe hij de dildo een heel stuk leeg laat lopen. Als de dildo een heel stuk geslonken is voel ik dat Mike aan het slangetje trekt om hem uit mijn kontje te halen. Doordat de dildo toch nog aardig wat lucht in zich heeft moet mijn anus behoorlijk rekken om de dildo er uit te laten. Het trekken van de dildo uit mijn kontje voelt alsof ik de grootste drol ooit uit mijn darmen probeer te verwijderen. Mijn anus is nu maximaal opgerekt en de dildo is er nu voor de helft uit.

Mike geeft een laatste rukje en de dildo schiet met kracht uit me kontgaatje. Ik voel me nu alsof ik een week niet gepoept had en in een keer alles er uit is. Ik voel een keer aan mijn kontgaatje en merkt dat die behoorlijk open staat. Dan trekt Mike mijn broek omhoog en zegt dat we naar huis gaan.

Thuis aangekomen merk ik dat Mike zijn zaad in mijn joggingbroek gelopen is, mijn kutje zit nog helemaal onder en voel me aardig vies. Ik zeg tegen Mike dat ik nog een keer ga douchen en dat hij welkom is als hij dat wil.

Als ik onder de douche sta hoor ik Mike de badkamer in komen lopen. Mike komt nu ook onder de douche staan en begint mij lekker te masseren. Jij ben echt een heel mooi en stout meisje Francis, weet je dat ? Ik bedank Mike voor het compliment en zeg tegen hem dat hij ook een lekker stout jongetje is. Ik voel Mike zijn half harde lul tussen mijn billetjes, en voel ineens hoe hij zijn semi harde eikel in mijn kontje propt. Ineens voel ik mijn kontje van binnen warm worden en kijk om. Lekker he Francis ? Ik moest heel nodig zegt Mike. Mike is op dit moment dus gewoon in mijn kont aan het zeiken ? Okee ik had het niet verwacht maar het is eigenlijk best wel een grappig gevoel...

Als Mike is uitgeplast trekt hij zijn eikel uit mijn kontgaatje. Ik ga gehurkt in de douche zitten en begin te persen. Een stortvloed van gele plas komt uit mijn kontgaatje gespoten. Na niet al te lang is mijn kontje weer leeg en ga verder met douchen.

Na helemaal schoon te zijn gedouched vraag ik aan Mike of hij mij thuis wil brengen, omdat ik helemaal kapot ben. Mike zegt dat het prima is en we kleden ons weer aan. Als we helemaal aangekleed zijn lopen we naar de auto stappen in en rijden weer naar mijn dorpje. Aangekomen bij het station in mijn dorpje vraagt Mike of we dit vaker gaan doen, waar ik volmondig JA ! op antwoord.

Ik geef Mike een kus op zijn mond en kneed nog een keer in zijn kruis. Ik stap uit en Mike rijd weg. Als ik weer thuis ben kom ik in mijn kamertje en laat me op het bed vallen, nog in gedachte aan wat ik allemaal meegemaakt heb vandaag begin ik mij lekker te vingeren tot ik tot een heerlijk hoogtepunt kom ! Ik val in slaap en word de volgende dag wakker van mijn ouders die thuiskomen.

Heeey lieverd zegt mijn moeder, en geeft me een knuffel. Nog wat bijzonders gedaan dit weekend vraagt ze ? Achh nee niet echt iets boeiends antwoord ik haar met een glimlach op mijn gezicht ;)

Dit was het einde van de reeks Extreem Trio! Ik hoop dat jullie genoten hebben !

KUS Francis xx

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 6734x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
9.4
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 3277x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 11970x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17543x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5468x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7293x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8686x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7179x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10179x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 17935x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9830x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14705x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14235x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11276x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3609x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net