Opwindend.Net
Datum: 30-10-2014
Stemmen: 110x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 13844x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Vrouw Ontdooit - 2
Door Pornmind - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Vrouw Ontdooit - 1

Na het gangbang avontuur dat we in het hotel hadden meegemaakt was ons seksleven drastisch verbeterd. Caro was helemaal losgekomen en sinds die tijd hadden we elke dag sex. En heerlijke ruige sex. Want als er één ding duidelijk was geworden door die geforceerde gangbang dan was het wel dat Caro er van hield om stevig gebruikt te worden. We kochten een hele berg geile lingerie voor haar zodat ze zich als een geile onderdanige slet voor mij kon gedragen. Ze deed alles, pijpen, op z'n hondjes, anaal. En we installeerden een camera systeem zodat we ons zelf konden filmen. We probeerden alle schade van de jaren ervoor in te halen.

Toen gebeurde er iets verrassends, zo'n anderhalve week na ons sexavontuur in dat hotel. Het was rond een uur of 8 in de avond toen er werd aangebeld. Caro verliet de kamer om te kijken wie er was. Ik hoorde naast de stem van Caro de stem van een man maar kon niet horen wat er werd gezegd. Na een minuut of zo kwam Caro weer binnen. Ik was halverwege de vraag wie er aan de deur was toen ik een man achter haar zag binnenkomen, snel gevolgd door nog twee anderen. Ik herkende ze meteen als drie van de mannen die hadden meegedaan aan de gangbang van Caro. "Waarom zijn jullie hier, waarom heb je hun binnengelaten?" vroeg ik. "Die vragen kunnen wij wel beantwoorden." zei één van de mannen. "We zijn hier omdat we je vrouw een lekker wijf vinden. En ze liet ons binnen vanwege dit." Terwijl hij dit zei toonde hij een video op een I-pad waarop ik vanaf een afstand al duidelijk de beelden zag van Caro die werd doorgeneukt tijdens die gangbang. "Ze liet ons binnen omdat ze liever niet heeft dat dit op facebook wordt gezet of zoiets."

"Wat willen jullie." vroeg ik.

"We willen dat jullie, of in ieder geval die slet van je, aanstaand weekend naar dit adres komen." zei dezelfde man weer waarna hij een briefje op de koffietafel gooide.

"En wat gaat daar dan gebeuren?" vroeg ik.

Dezelfde man antwoordde weer; "Daar kom je dan pas achter. Ik kan je wel vertellen wat er gebeurt als je er niet op tijd bent. Dan staat deze mooie film van meer dan twee uur op het internet en zullen we ons er zeker van maken dat zoveel mogelijk van jullie kennissen en collega's er van horen. Dus denk er goed over na voordat je besluit dat ze er niet zal zijn."

"En nu willen we haar neuken. Om de beurt, als de hoer die ze is. Ga naar boven en kleed je als een hoer. Kom daarna naar beneden om je eerste klant op te halen." zei één van de andere mannen. "Naar boven nu!" gebood hij Caro. Veel sneller dan me lief was zei Caro; "Ik denk dat er weinig is wat we daar tegen kunnen doen." Daarna verliet ze de kamer.

"Zo, en dan gaan wij bepalen wie er als eerste mag. Heb je een dobbelsteen?" werd me gevraagd. Die had ik niet. Maar ik had wel een kaartspel. Ik moest dit spel schudden en alle drie de mannen een kaart laten trekken. De man met de hoogste kaart mocht eerst, daarna degene met de één na hoogste. Verder spraken ze af dat ze maximaal een half uur de man hadden.

Een minuut later kwam Caro weer beneden. Ze zag er botergeil uit. Ze had één van de setjes aan die we recent gekocht hadden. Het was wit met zwart kant en bestond uit een stringetje, een mooi bh-tje jarretelgordels en netkousen. Ze had een paar zwarte naaldhakken eronder aan. "Wat zei ik je, een echte hoer. Nou Henk, veel plezier!" De man met de hoogste kaart heette dus Henk. Hij stak zijn hand uit naar Caro die naar hem toeliep en hem een hand gaf om hem van de bank te trekken. Vervolgens liep ze langzaam voor hem uit sensueel wiegend met haar heupen. Ze werkte wel heel erg mee. Ze gingen naar boven, en één van de mannen die nog bij me zat schakelde de tv over naar een voetbalwedstrijd. Ik moest een biertje voor ze uit de koelkast halen waarna we de wedstrijd keken. Na een paar minuten hoorden we over het geluid van de televisie hoe het bed ritmisch tegen de muur werd gebeukt. Kort daarna was ook het gehijg en gekreun van Henk en Caro te horen.

Na 35 minuten kwam Henk weer beneden. "Ze is zich even aan het opfrissen. Daarna komt ze naar beneden om jou te halen Rob."

Na een paar minuten kwam Caro inderdaad weer opgefrist binnen, dit keer in de lichtblauwe hoog opgesneden en geheel uit kant bestaande stringbody met een paar blauwe naaldhakken eronder. Ze trok Rob van de bank en ze nam hem sensueel mee naar boven. Ook nu was het na een paar minuten duidelijk te horen dat ze stevig te keer gingen. Rob kwam binnen 30 minuten beneden. Na een paar minuten kwam Caro in een bordeaux rood setje beneden om de laatste vent op te halen. Wederom klonk het binnen een paar minuten alsof ze door het plafond heen zouden komen. De laatste vent kwam na ruim 30 minuten voldaan weer beneden.

"Dat was genieten geblazen. We zien haar het aanstaand weekend. En als je mee wil komen ben je welkom."

Daarop verlieten ze onze woning. Ik zat korte tijd verbouwereerd op de bank toen Caro weer beneden kwam. Ze had een wit setje aan. Bijna teleurgesteld vroeg ze of ze al weg waren. "Ja, had je er op gehoopt dan dat ze hier nog zouden zitten om je een volgende beurt te geven? Had je gehoopt op een lekkere gangbang, hé slet? Wat heb je allemaal voor ze gedaan, hoer?" zei ik.

"Kom maar mee naar boven, dan kan je het zien." zei ze.

Ik liep achter haar aan, begerig kijkend naar haar heerlijke kontje dat voor me heen en weer deinde.

Op onze slaapkamer aangekomen schakelde Caro de TV aan. Ze had de enigszins heimelijk opgestelde camera ingeschakeld voordat ze voor de eerste keer naar beneden was gekomen. Dus alles wat er de afgelopen 2 uur was gebeurt was gefilmd. En ze had ervoor gezorgd dat alles goed in beeld kwam. Ze had de mannen en zichzelf elke keer zoveel mogelijk zo gepositioneerd dat alles perfect te zien was. Terwijl ik haar ruw streelde en vervolgens bruut in kut en kont doorneukte bekeek ik de opnamen van Caro die die drie kerels diep pijpte, Caro die haar benen gewillig spreidde om zich uitgebreid in haar kut te laten neuken, Caro die haar billen onderdanig uit elkaar trok om zich anaal te laten doornaaien en die tot slot van elke neuksessie zoveel mogelijk van het zaad in haar mond probeerde te stoppen, ongeacht waar ze het gedumpt hadden. In haar reet, zoals de eerste man, over haar tieten, zoals de tweede, of in haar gezicht zoals de laatste.

De eerste keer dat ik klaarkwam was achter in haar keel, de tweede keer was een uur later met mijn lul diep begraven in haar anus.

Wat er ook gebeurde, we zouden dat weekend naar het opgegeven adres gaan, want wat er ook met haar zou gebeuren, ze verdiende het en ze verlangde er zelfs naar

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Vrouw Ontdooit - 3

Zoek naar meer verhalen van Pornmind...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 1045x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
7.8
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 5450x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.6
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 1665x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.2
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 3374x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.9
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 1081x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
8.7
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 6568x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 2873x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.9
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7005x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 7982x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 10441x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 7991x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 15526x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
:: De VerpleegsterDoor: Switch
Gelezen: 15168x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Plas, Dominantie, Naalden
13-09
8.6
:: Van God Los - 1Door: Lync-69
Gelezen: 6701x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.0
:: Verliefd Op Mijn Leerlinge - 3Door: Zorro
Gelezen: 15838x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 678