Opwindend.Net
Datum: 11-11-2014
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 13165x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Kimberly Seksslavin - 7
Door Andrej - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Kimberly Seksslavin - 6

Paardje rijden als voorspel

's Anderendaags 's morgens moest ik na het opstaan met opengesperde mond op de knieën gaan zitten naast Zijn bed. Zijn vrouwelijke bedpartner bekeek me met een misprijzend gezicht. Zeker toen mijn Meester me begon te keelneuken. Goed getraind als ik was kon Hij zichzelf met mij best bevredigen. Zijn pik werd door mijn mond en slokdarm, die als een echte kut aanvoelde als Hij me zo neukte, binnen de korste keren tot zaadspuwen geprikkeld. Toen hij ermee gedaan had en zijn sperma in mijn slokdarm achtergelaten had, begon Hij ook ineens te plassen. Ik schrok er even van maar slikte en slikte alles toch weg. Als ik gedaan had bedankte ik mijn Meester voor de les en voor zijn Goddelijk Zaad en Zijn Golden Shower.

Hij stuurde het meisje waarmee Hij de nacht had doorgebracht na haar douchen en ontbijt door en kwam bij mij met melk en crackers aan als ontbijt. Als we dat op had gingen we naar Agnete en maakte hij haar vrij van het kruis en verloste haar van de pluggen. Nu moest ik haar alsnog proper likken, beval Hij me opnieuw en ik likte heel haar onderlijf en neukgaten en maakte ze zoveel als mogelijk proper. Haar gaten stonden nog wijd open van de opblaaspluggen. Ook mijn kut liet hij mij vullen met de opblaasbare plug en pompte die maximaal op. Mijn kut voelde aan alsof er een voetbal in zat. Onder ons drieën gingen we dan naar de schuur waar de paarden stonden. Door die plug liep ik mee met hen op een nogal rare manier.

Daar liet hij eerst Agnete op de stelling klimmen om vast gemaakt te worden aan die valse merrievagina. Met riemen en gespreide benen werd Agnete gefixeerd aan die kunstvagina. En wel zodanig dat het gat van die vagina uit kwam in de vagina van Agnete. Als de hengst zijn lul in dat gat stak kwam hij automatisch in de kut van Agnete die er pal achter lag terecht.

Onze Meester liet een stalknecht één van de hengsten halen, ik moest die zijn pik dan strelen en zuigen en de stalknecht liet hem dan de vagina indringen als hij een zekere stijfheid had bereikt. Ik moest zijn pik goed insmeren met glijmiddel en in de goede richting steken en zag hem nog groeien en harder worden. Hij ging zover in de fake merriekut en kwam daarbij in de kut van mijn vriendin terecht. De opstelling werd zo ingesteld dat zeker 23 cm van de hengstenpik in haar openstaande kut ging. Ik zag aan haar gespannen gezicht dat ze zich goed gevuld voelde. De pik was meer dan 6 cm dik. Hij loste al een eerste lading wit voorzaad en kleurde daarmee zijn pik wat schuimig wit. Als hij in en uit neukte op de kunstvagina hoorde ik Agnete heel goed blazen en diep zuchten. Haar schaamlippen stonden gespannen rond die dikke pik. Ze gingen soms mee naar binnen en werden lang uitgerekt bij het naar buiten komen. Elke beweging schuurde ook tegen haar gezwollen klit. Zelf kwam ze dan ook geweldig klaar voor de hengst zo ver was.

Dat smeerde haar vagina natuurlijk nog beter en het neuken van de paardenpenis ging ook beter en beter. Plots kwam de hengst klaar en pulseerde een grote hoeveelheid sperma in haar kut. Het spoot alle kanten uit. Met een diepe oeef ... Aaaaarch ... kwam Agnete nog eens opnieuw klaar. De hengstenpik verliet wat later haar kut. Het sperma liep er gewoon in stroompjes uit.

Nadat Agnete letterlijk de buik vol had van dat paardensperma was het mijn beurt om op de fake paardenvagina vastgezet te worden. De opblaasplug had ondertussen mijn kut al goed opgerekt. Nu werd deze dan ook afgelaten, uit mijn neukgrot getrokken en vervangen door een echte hengstenpik die goed was ingevet met glijmiddel. Ik kreeg op mijn beurt meer dan twintig cm hengstenlul in mijn vagina. Deze hengstenpik duwde soms tot tegen mijn baarmoeder.

Pijnlijk! Ik voelde algauw een spanning opgebouwd worden tussen pijn en geilheid. Mijn tenen krulden al. Uiteindelijk won de geilheid het toch altijd. Het zou dan ook niet lang meer duren vooraleer ik erop ging klaarkomen. De paardenlul was zo dik dat mijn klit met elke beweging in en uit zodanig geprikkeld werd dat ik het ene orgasme na het andere zou krijgen zolang de hengst bezig was.

Zeker vijf keren zou ik klaar komen vooraleer ook mijn buik volgespoten werd met helder paardensperma. Toen de hengst weg was uit de fake vagina duwde de Meester zijn hand bij mij naar binnen en fistfuckte me. Dat ging nu gemakkelijk. Mijn neukgat stond nog volop open en mijn kut was gevuld met het paardengeil. Hij ging dan ook zonder enig probleem met zijn hele hand in om me er mee te neuken tot ik kwam met verkrampte spieren van mijn vaginawand en zijn hand afkneep.

Nadat ik klaargekomen was op zijn hand bedankte ik mijn Meester voor de nieuwe ervaring en de nieuwe les. Hij antwoordde dat dat was om me te laten ervaren dat mijn neukgaten alleen maar daarvoor waren, om afgeneukt te worden. Niks meer en niks minder! Verder liet Hij mij ook weten dat in de namiddag er een Politie-Generaal zou langskomen om zijn Nederlandse hoeren te komen bezichtigen. Wij zouden ook hem volledig terwille moeten zijn, alles zonder aarzeling en zonder commentaar.

Dan werd ik helemaal losgemaakt uit de stelling en konden we naar onze kelderkamer. Agnete ondersteunde me en met kwakkelende benen ging ik op weg naar onze kamer. Verder werden we die morgen met rust gelaten en konden we ons klaarmaken op het bezoek van die hoge politieverantwoordelijke. Onder de middag werd ons eten gebracht. De persoon die het eten had gebracht, had ook twee korte zwarte rokjes mee. Die moesten we aandoen als we naar de verwachte politie-officier moesten. We werden tegen 14u in de privévertrekken van onze Meester verwacht

Een paar uren later waren we zo ver. Uitgerust, fris gewassen, overal goed ingesmeerd met glijmiddel en heerlijk ruikend, deden we dat rokje aan. Samen met onze pumps. Veel stelde dat rokje niet voor. Het was een met enigszins stijve tule afgewerkte lap stof die moest geknoopt worden rond ons onderlijf met de strik vooraan. Het bedekte zelfs onze billen niet helemaal. Als we recht op stonden, was onze kut nét niet zichtbaar maar liet achteraan nog wel het begin van onze bips zien. Maar we wisten dat we dit toch niet erg lang zouden moeten aanhouden. Een paar minuten voor de tijd dat we verwacht werden bij onze Meester gingen we met knikkende knieën op weg naar zijn privé vertrekken. Onderdanig maakten we onze opwachting bij Hem, gingen in de presenteerhouding staan en lieten ons inspecteren. Hij inspecteerde vooral onze sterk verzwaarde borsten en opgezwollen fier vooruitstekende klit. Hij was zeker tevreden van de resultaten, want hij mompelde ons toe dat de dokter goed werk geleverd had: onze borsten waren zeker een maatje groter geworden en onze klit was ook gegroeid en stak net uit de binnenste schaamlippen. Als je de kut met je beide handen open trok kon je de klit zien opsteken en ze was daarbij gemakkelijker te stimuleren. We mochten onze handen uit de nek halen en laten zakken. We gingen naast Hem staan met de handen achter de rug. Daarbij priemden onze borsten voluit fier vooruit.

De bel ging en even later kwam een ietwat gezette man, een vijftiger, in een indrukwekkend politie uniform, samen met twee halfnaakte jonge mannen, slechts gekleed in een kort schaamlapje voor de genitale zone, met de butler de kamer binnen. Onze Meester en de Generaal begroetten elkaar hartelijk. De Politie Generaal riep zijn twee slaven iets toe en zij gingen op een kant van de kamer naast elkaar staan, ook in de presentatiehouding. Onze Meester deed naar ons teken en wij gingen er naast staan en gingen ook weer in de presentatiehouding staan. Met de handen in elkaar gestrengeld in onze nek. Door die houding kroop het ultra korte rokje natuurlijk omhoog en was onze kut zichtbaar.

Nu inspecteerde de Generaal ons. Wij moesten ons omdraaien, de benen goed spreiden, voorover buigen en onze enkels vastgrijpen. Zo had hij het beste zicht op onze neukgaten. Hij stak daarbij zijn vingers in onze kut en kont, rolde onze klit tussen zijn vingers, liet ons zijn natte vingers aflikken en begon dan onze stevige borsten te kneden en aan de tepels te trekken. Ondertussen gaf hij luid commentaar over ons naar onze Meester toe in dat taaltje van hun dat voor ons onbegrijpbaar was. Er ontspon zich een best goede discussie. Na een tijdje over en weer gediscuteerd te hebben, kwamen ze precies tot een overeenkomst. Onze Meester zei tot Agnete dat de Generaal in de toekomst een zwangere broedhoer wilde om af te neuken. Hij zou haar omvormen tot die broedhoer. Daarmee zou Hij ook bij sommige andere hoge heren succes hebben. Hij zag het al voor zich: dikke buik, melkgevende borsten. Hij kneep eens goed in haar tepels...

Ik zag Agnete haar gezicht veranderen bij de gedachte dat zij telkens bezwangerd zou gaan worden en zwanger zou moeten blijven neuken. Waarschijnlijk kozen ze voor haar omdat ze zwaardere borsten had en als die vol melk zouden komen zij goed zou kunnen gezogen worden door mannen die daarop kickten.

We gingen met ons zessen naar de speelkamer van onze Meester. Daarin stond een groot rond bed met tientallen kussens. De slaven kleedden hun Generaal uit en ook ons zwart rokje werd uitgedaan. Hij kreeg ook een camera van onze Meester en gebaarde ons in het midden van het grote bed plaats te nemen. Daar moesten we ons in zo geil mogelijke standen laten filmen. We kregen een dubbele dildo aangereikt en we begonnen in een lesbisch showtje elkaar ermee te neuken. Onze Generaal kwam met de camera filmen tot soms een paar decimeters van onze neukgaten. Zelf had hij er een stijve van gekregen en die zwiepte soms kort rond onze hoofden.

Dan legde hij zijn camera neer en kwam bij ons voelen en kneedde onze borsten en sabbelde aan onze tepels. Hij ging op zijn rug naast ons liggen en ik moest me op zijn stijve lid laten zakken. Agnete moest met haar kut boven op zijn mond zodat hij haar kon klaar likken. Ik mocht me maar langzaam op en neer bewegen op zijn stijve stamper zodat hij zeker niet té rap zou gaan spuiten. Ik hoorde hem Agnete luid likken en zuigen op haar klit. Zij kwam een paar minuten later op zijn tong klaar en ik zag hem haar nectar uitlikken. Als hij haar uitgelikt had moesten we van positie wisselen en moest Agnete op zijn stijve gaan zitten en moest ik mij laten klaarlikken. Hij wilde ons op die manier leren kennen: proeven hoe we smaakten.

Nadat hij ons allebei geproefd had en wij zijn pik hadden leren kennen in onze neukdoos, moesten we in doggy-style naast elkaar op het bed gaan zitten. Nu stak hij beurtelings zijn pik in ons kontgat en ging daar volop aan het neuken. Hij liet ons omdraaien voor hij klaarkwam en we moesten onze monden opensperren en de tong zo ver mogelijk uitsteken. Ik kreeg de eerste golf zaad op de tong en in de mond gespoten en Agnete de volgenden. We slikten allebei zijn zaad door.

Hij pakte opnieuw zijn camera ter hand, ging in de kussens aan het hoofdeinde zitten en gaf de slaven een kort bevel. Zij knoopten hun schaamlapje los en lieten het op de grond vallen en kwamen achter op het bed zitten. Ze kwamen naar ons toe en staken een half slappe pik in onze mond. Hun pikken waren in die toestand al van een grote afmeting. Ik voelde de mijne in mijn mond schoksgewijze steviger en harder worden. Een dikke rode eikel was te voorschijn gekomen en was ik nu aan het aflikken en afzuigen. Zijn stijve pik was zeker 22 cm. De Generaal riep hun weer iets toe en de slaaf spuwde tussen mijn borsten en begon zijn pik tussen mijn borsten, die hij zo veel mogelijk samen duwde, op en af te schuiven. Ik likte zijn eikel telkens deze tegen mijn mond aan kwam. De Generaal filmde alles in close up.

Dan voelde ik hem opeens mijn benen open spreiden en terwijl zijn slaaf op mijn borsten aan het neuken was, stak hij zij stijve lul bij mij naar binnen. Een vinger behandelde ruw mijn klit terwijl hij bij mij in en uit reed. Ik voelde mijn sappen opnieuw beginnen vloeien. Al gauw sopte het daar opnieuw. En het bleef niet bij soppen op mijn sappen. Neen, al na een paar minuten voelde ik de Generaal mij volspuiten. Hij bleef ook verder in en uit neuken en bleef stijf. Waarschijnlijk zat hij ook aan de blauwe pilletjes. Maar dan ging hij toch uit mijn neukkut en zei iets tegen zijn slaaf. Die stopte met mijn borsten te neuken en vulde nu op zijn beurt mijn kut met zijn stijve. Nu was ik wel helemaal gevuld en mijn klit werd met iedere beweging sterk gestimuleerd. Het duurde dan ook niet lang of ook ik kwam weer eens klaar op die grote pik.

De slaaf neukte mij aan een rustig tempo gewoon verder als ik hem afkneep met onregelmatige spiersamentrekkingen van mijn kut bij mijn klaarkomen. Zijn pik kreeg aan de basis een wit romige ring. Ik zag ondertussen ook dat de Generaal Agnete was gaan neuken en dat ook bij haar de sappen rijkelijk vloeiden. Iets later hoorde ik hem door een laatste geile kreet klaarkomen en Agnete volspuiten. Ze moest zijn pik proper likken. Ook bij haar nam de slaaf over van zijn Meester en Agnete werd opnieuw gepaald door een bijna even grote en dikke pik als bij mij.

Onze Meester was er ondertussen opnieuw aangekomen in de speelkamer. Hij had twee grote honden aan de lijn. Daar ik vrij was moest ik natuurlijk als eerste voor de bijl. Mijn Meester deed teken dat ik op de mat moest gaan zitten om de hond toe te laten mij te als zijn teefje te pakken. De hond was geoefend en wist wat doen. Binnen de twintig tellen nadat zijn pik gekneed was en de hond geil kwam, had hij zijn pik al in mijn kut steken. De Generaal was weeral aan het filmen. Hij geilde er op want zijn pik was weeral stijf geworden. De slaaf moest hem ondertussen likken en rimmen. Zijn derde kwakje kwam hij wel in mijn mond deponeren. Ik moest mijn tong uitsteken en hij filmde het zaad er op. Ondertussen was de hond mij aan het raggen aan een hels tempo. Ik voelde zijn knot dikker worden. Met een harde stoot duwde hij hem voorbij de spier aan de ingang van mijn kut. Hij werd nu maximaal dik en spoot ondertussen zijn doorschijnend sperma diep in mijn kut binnen. De straal spatte open tegen mijn baarmoederhals. Ook ik reageerde er op door opnieuw klaar te komen en spastische bewegingen te maken met mijn onderlijf. We zaten weeral vast aan elkaar en zouden zo nog zeker vijf ŕ zes minuten lang copuleren.

Ook Agnete en de slaaf hadden hun sappen gemixt en de tweede hond werd losgelaten. De Generaal beval weer iets aan de slaven en zij moesten met elkaar aan de slag. De slaaf die Agnete net geneukt had werd nu zelf door de andere slaaf geneukt in zijn mannenkut. De Generaal grinnikte naar onze Meester en ging dan verder filmen bij Agnete die volop genoot van haar hond. Zij zaten in het stadium van het hevige raggen, aan een hels tempo, sneller dan een man zou kunnen, in- en uitraggen van de behoorlijke hondenpik. Tussendoor loosde hij al een lading zaad – voorzaad – om de boel wat af te koelen en smering te voorzien om het tempo te kunnen blijven aanhouden. Op het laatste werd de knot gevormd, een geweldige verdikking die voorbij de kutspieren kwam waardoor de boel werd afgesloten bij het afschieten van het zaad en hond en mens aan elkaar vastzaten voor vijf, zes minuten.Ook dat ging voorbij en uiteindelijk floepte de hondenlul terug uit haar kut.

De Generaal leek tevreden over ons. Hij en onze Meester zaten er in ieder geval bij met een redelijk tevreden gezicht. Ze keken nu naar de mannelijke slaven die mekaar aan het neuken waren. Diegene die de grootste pik had, neukte de andere slaaf in zijn kont. Waarschijnlijk waren ze elkaar gewend want alles leek zo gemakkelijk te gaan. Uiteindelijk kwam de neuker ook klaar en schoot zijn sperma in de darmen van zijn medeslaaf. En dan likten ze mekaar proper en deden terug na een teken van hun baas hun schaamlapjes aan. De grote man stond ineens recht, gaf onze Meester een hand, haalde het geheugenkaartje uit de camera en ging terug naar buiten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Kimberly Seksslavin - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 7252x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
9.1
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 3519x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Hoer Lisa - 1Door: Maria Smulder
Gelezen: 12004x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17571x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5482x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7309x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8692x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7181x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10199x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 17951x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9834x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14721x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14245x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11280x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3611x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net