Opwindend.Net
Datum: 17-11-2014
Stemmen: 34x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 8856x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Mijn Geile Sletje - 2
Door SMcouple - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Geile Sletje - 1

hier het beloofde vervolg, wij hopen dat jullie het geil vinden

We vervolgen onze weg richting het speeltuintje, jij nog steeds op die heerlijke hakken, korte rokje, doorzichtige topje, en klemmen op je tepels. We lopen op het fietspad en er komt een hele groep wielrenners aan, wel een stuk of 10. Ik zie ze allemaal geil kijken naar mijn heerlijke sletje en naar de andere roepen, wow check die geile chick. Je geniet van alle aandacht en paradeert lekker geil door. De wielrenners rijden ondertussen door, ook dom dat ze niet eens even stoppen zeg ik tegen je. Ik had je zo even uitgeleend om die groep eens flink te verwennen. Ze hadden je van mij stuk voor stuk achter elkaar door mogen neuken tot je niet meer op je benen kan staan.

Hier schrik je wel weer een beetje van maar stiekem diep van binnen wordt je gewoon geil van het idee dat ik alles bepaal wat er met jou gebeurd. We komen aan in het speeltuintje en ik haal een setje handboeien te voorschijn. Ik maak er een vast om je pols, Haal hem door een ijzeren ring die daar hangt en maak dan je andere pols vast. Je kan dus geen kant meer op en staat vlakbij het fietspad waar elk moment iemand langs kan komen. Zo ik ga nu eerst eens mijn geile sletje tentoonstellen. Ik doe je topje uit, en trek even lekker aan je klemmen.

Dan doe ik ook je rokje uit zodat iedereen lekker dat geile kutje en die heerlijke billen van je kunnen zien. Ik loop eens rustig om je heen om je goed te bekijken. Als ik achter je loop voel je ineens een keiharde tik op je bil. Omdat je deze niet aanzag komen slaak je een klein gilletje net op het moment dat er iemand langs fietst. Het is een jongentje van, wat zal het zijn, net 18 en je ziet hem met grote ogen kijken. Je geeft hem een geile knipoog en blaast hem een kusje toe. Precies op dat moment sla ik nog een keer hard op je bil, en je weet zeker dat dat jongentje die klets gehoord moet hebben, maar hij heeft niet het lef om te stoppen. Ondertussen neem ik je billen flink te grazen, de ene harde klap na de andere. En elke keer hoor je een duidelijke harde pets.

Als ik vind dat je billen rood genoeg zijn ga ik verder met je kutje. Ook daar krijg je wat lekkere tikken op, wat je natuurlijk heerlijk vind en je staat dan ook al lekker te kreunen. Je ziet in de verte 2 fietsers aankomen en probeert je snel stil te houden. Maar dat hadden wij niet afgesproken he sletje. Kreunen slet! En ik begin je keihard met 2 vingers in je kut te neuken, jij sluit je ogen en begint hard te kreunen. Dit moeten die fietsers wel horen en je vind het doodeng. Je weet niet of het mannen/vrouwen zijn hoe oud, het enige wat jij weet is dat er 2 fietsers aankomen die jou keihard horen kreunen terwijl je aan mij overgeleverd ben en helemaal naakt vastgebonden hangt in een speeltuin.

Doe jij je ogen eens open en kijk die mensen is zo geil mogelijk aan. Op dat moment zijn ze dichtbij genoeg om te zien dat het 2 mannen zijn op de fiets, van ongeveer onze leeftijd. Je ziet ze zoekend om zich heen kijken omdat ze jou gekreun wel horen maar nog niet zien waar het vandaan komt. De een tikt de ander aan en wijst jou kant op. Ze komen steeds dichterbij en gaan steeds langzamer fietsen terwijl ze uitgebreid jou naakte lichaam keuren. Jij kijkt ze zo geil als je maar aan kan terwijl ik je keihard in je kutje neuk met twee vingers. Deze spanning wordt je allemaal teveel en je komt keihard klaar, je hele lichaam kronkelt en je kreunt en ademt er op los.

Dit is zon geil gezicht dat de jongen stoppen om het wat beter te kunnen zien. Op maar een paar meter afstand van waar jij vastgebonden hangt. Ik laat jou even beetje bijkomen en roep naar die jongens waarom ze niet even van dichtbij komen kijken. je ziet ze overleggen en dan komen ze allebei onze kant op. Zetten hun fiets neer en lopen naar je toe.

Je voelt je zo machteloos, je kan geen kant op en die jongens staan gewoon op een halve meter jou heerlijke naakte lichaam te keuren. Laten we ze voor het gemak even jan en kees noemen. Jan begint je heel langzaam aan te raken over je buik en streelt omhoog naar je borsten, en voelt eens aan de klemmen, trekt er een beetje aan en speelt er mee. Ik laat hem rustig zijn gang gaan en kijk toe hoe hij afzakt met zijn handen naar je kutje. Kees is ondertussen achter je komen staan en begint nu van achter lekker met je borsten te spelen. Hij ziet je vuurrode billen en vraagt of hij ook mag slaan. Tuurlijk mag dat! Daar houd ze wel van zeg ik tegen hem. Meteen krijg je 2 harde tikken op elke bil die nog nagloeiden van mijn pak slaag en dus extra pijn doen. Ondertussen film ik hoe jij daar in een speeltuin hangt en door 2 wildvreemde mannen misbruikt word.

Ik loop naar je toe draai je hoofd naar me toe en geef je een geile tongzoen. Jan heeft onder tussen je kutje gevonden en is lekker met zijn ene hand je clitje aan het bewerken en met de andere neukt hij je met twee vingers. Ik hoor je kreunen onder het zoenen en trek eens goed hard aan je tepelklemmen. Ben je geil sletje? Ja meester. Kan hij het een beetje? Ja meester maar niet zo goed als u. Je bent een heel braaf sletje vandaag geweest. Dus ik maak je los en jij mag 1 verzoek indienen wat er daarna gebeurd. "Ik doe alles wat je maar zegt" antwoord je braaf terug.

" Vertel me maar wat je verzoekje is dan". Zeg ik terwijl ik aan je haren je hoofd achterover trek en je nog een keer zo fucking geil zoen.

"ik wil op mijn knietjes zitten met 3 harde lullen om me heen en ze 1 voor 1 zo diep mogelijk in mijn geile pijpsmoeltje duwen" Dus ik maak je los en zeg dat jan en kees zich moeten uitkleden.

Binnen no time staan ze naakt voor je en wil jij zo snel mogelijk een dikke lul diep in je keel. Maar ik hou je tegen, ik doe je handen op je rug en doe de handboeien weer vast. Zon geile slet als jij heeft hier geen handen voor nodig.

Daar zit je dan, op je knietjes met 2 keiharde lullen recht voor je gezicht. Je handen zitten op je rug vastgebonden dus weer ben je aan mij overgeleverd om te bepalen hoe diep je pijpt, wie je pijpt en wanneer je adem haalt. Ondertussen heb ik je haar vast en beweeg ik je heel langzaam naar voren. Je heb je geile bekkie al open en je tong hangt er al uit, ik zie aan alles dat je er naar snakt om een heerlijke dikke lul erin te krijgen. Je trekt zo hard je kan aan je haren en ik kan aan je gezicht zien dat het je pijn doet. Maar je wil zo graag die lullen pijpen. Ik hou je nog even vast om je te pesten. Met die lullen net buiten het bereik van het puntje van je tong.

Dan laat ik je los en begin je meteen vol overgave jan af te zuigen. Ondertussen heb ik de camera zo opgesteld dat dit allemaal gefilmd wordt.

Hij heeft een heerlijke dikke pik maar niet zo heel lang vergeleken met die van mij dus meteen de eerste keer duw je zijn hele lul je keel in en hij zet grote ogen op. Godverdomme die is geil! Je pijpt hem nog even en gaat dan door met kees. Ook hij heeft een flinke lul van 18 cm dus je hebt het getroffen vandaag, maar ook zijn lul verdwijnt in 1 keer in dat heerlijke geile smoeltje van je.

Ook hij zet grote ogen op en weet niet wat er gebeurt. Dan ga ik naast hem staan en haal ik mijn lul uit mijn broek. Je weet niet hoe snel die van kees uit je mond moet om die van mij naar binnen te proppen. Nou amateurtjes, ik zal jullie eens laten zien hoe je zon geil sletje behandelt en terwijl je mijn lul bijna helemaal in je keel heb zet ik mijn handen op je achterhoofd en duw ik nog lekker een stukje door.

Meteen heb je kokhalsneigingen maar dat maakt het voor mij alleen maar lekkerder. Zo hou ik je even vast voor je weer los te laten. En zoals ik al verwacht had zie ik nu vuur in je ogen. Nu wordt je echt helemaal gek, en je begint me als een bezetene te pijpen. Goedzo sletje, zo hoort het. Je weet wel hoe het moet. Laat dat nu maar eens aan hun zien. Je draait je om en meteen duwt jan zijn lul zo hard mogelijk naar binnen. Ook hij legt zijn handen op de achterkant van je hoofd en begint het tempo te commanderen. Steeds sneller, en dieper en harder neukt hij je. Daar wordt jij alleen maar geiler van dus ik laat hem lekker zijn gang gaan. Ik zie zijn gezicht vertrekken en hij stoot nog een keer helemaal in je keeltje en spuit hem helemaal vol. Zoals het bij een braaf sletje hoort slik je alles braaf door

Kees kijkt geil naar je toe en trekt je aan je haren naar zijn lul. Hij ziet dit ook wel zitten en pakt met twee handen je hoofd vast en begint je in je keel te neuken. Hard en snel en diep, en je hebt steeds vaker kokhalsneigingen maar hij gaat gewoon door, en er is niks wat jij er tegen kan doen want je handen zitten vastgebonden op je rug. Jan knijp jij haar keel maar eens even goed dicht terwijl ze in haar keel geneukt worden. Hij kijkt me verschrikt aan en vraagt: weet je dat zeker? Ik pak je haar beet en trek je achterover. Vraag jij eens lief of kees je wil wurgen. kees wil je alsjeblieft zo hard mogelijk mijn keel dicht knijpen terwijl jan mijn keel neukt, dat vind ik zon geil gevoel. Laat me sterretjes zien ik geef je weer terug aan hun en jan begint je keel dicht te knijpen. De tranen lopen over je wangen en je make up is helemaal uitgelopen omdat je zo hard in je keel geneukt wordt.

Ik zie je naar adem snakken en happen, jij ziet ondertussen sterretjes en kees laat los. Maar jan is zo geil dat hij gewoon doorneukt. Je kan nu dus heel soms adem halen waardoor je net niet stikt maar wel dat stikkende gevoel houd. Dit vind je fucking geil en ook voor jan omdat jij je keel blijft samentrekken. Hij neukt je nog harder en sneller en spuit dan je hele keel vol. Ik trek je van hem af want ik zie dat jij het niet meer houd. En eindelijk kan je weer een volle teug adem halen. Wel val je achterover en ben je even helemaal uitgeteld. Nou dat heeft wel een bedankje verdient van jullie denk ik zo.

Ik maak je handen los en zet je op handen en knieen neer. Kees bedank jij mijn geile sletje maar eens even voor dat fucking geweldige orgasme van net. Probeer jij haar maar eens net zo geil te likken als ik dat kan. Hij gaat met zijn hoofd tussen je benen liggen en zegt, Jezus dit kutje druipt helemaal van het vocht. Nou lik en zuig het dan maar eens helemaal op.

En hij begint met grote halen door en om je kutje heen te likken. En er aan te zuigen om al dat heerlijke geile kutvocht van jou in zijn mond te krijgen. Ondertussen staat jan alweer voor je met zijn dikke harde lul voor je gezicht. Hij wil je hoofd weer beet pakken maar ik zeg tegen hem dat hij jou maar eens zijn gang moet laten gaan. Dan zal ze wel eens laten zien wat je kan. Hij gaat op zijn rug liggen, precies zo dat zijn lul bij jou hoofd zit. Langzaam begin je hem af te trekken terwijl je hem geil aan kijkt ondertussen kreun je zo geil mogelijk omdat kees nog steeds heerlijk aan je kutje likt.

Langzaam begin je zijn eikel in je mond te doen en er heerlijk aan te zuigen ondertussen trek je hem nog steeds af en kijk je hem strak aan. Even een situatie schets, jij zit naakt op je handen en knieen. Midden in een speeltuin op een paar meter afstand van een fietspad waar iedereen langs kan komen en kan meegenieten. Er ligt 1 wildvreemde man tussen je benen aan je kutje te likken. En jij zuigt een andere wildvreemde af terwijl je luid kreunt zodat iedereen je kan horen. Ondertussen loop ik rond met een camera om al jou geile acties te filmen. Nog steeds ben je jan heerlijk aan het afzuigen.

Je gaat nu van helemaal boven tot hij helemaal diep in je keel zit en daar hou je hem dan even vast. Ondertussen speel je met zijn ballen en kijk je hem met je grote geile ogen aan. Zo laat ik je even lekker met hem spelen terwijl kees er voor zorgt dat je lekker geil blijft. Ik trek je aan je haren omhoog en vraag, en kan hij net zo goed likken als ik? Nee meester antwoord je braaf. Wel eerlijk zijn he sletje niet alleen dat zeggen omdat ik je baas ben vandaag. Nee, hij kan lang niet zo lekker likken als jij. Dan moeten we ze maar eens laten zien hoe je een sletje likt he.

Ik ga op mijn rug liggen en zet jou met je kutje op mijn gezicht. Kijk maar eens hoe je dat doet jongens. Leef je maar lekker uit sletje. Je kijkt naar beneden en ziet eerst je heerlijk tieten, dan je strakke buikje en je mooie kutje waar ik nu lekker aan lik. Ik kijk je recht in je ogen aan en stop mijn tong zo diep mogelijk in je zeiknatte kutje. Dat vind je zon heerlijk gevoel en meteen begin je hard op mijn gezicht te rijden. Je trekt mijn hoofd aan mijn haren omhoog en ondertussen duw je je kutje zo hard mogelijk naar beneden. Mijn tong flitst door je kutje, over je clitje, eerst zachtjes en snel maar steeds harder duw ik mijn tong er tegenaan. Ik zie jou genieten en lekker met je tieten spelen en uiteraard lekker hard kreunen. De jongens komen weer dichterbij en je zit precies op de hoogte van hun pik met je gezicht. Op dit moment zie je een fietser aankomen in de verte. Langzaam komt de fietser dichterbij en je hoopt dat het een leuk meisje is, want wat heb jij een zin om mij eens te laten zien dat jij ook heel goed weet hoe je aan een kutje moet likken. Het blijkt inderdaad een meisje te zijn en je kan je alleen maar voorstellen wat een geil uitzicht die meid heeft. Jij zit met je kutje op mijn gezicht terwijl er nog 2 naakte mannen om je heen staan en jij lekker met hun lul aan het spelen bent. Je kijkt het meisje aan terwijl je lekker aan het kreunen bent en probeert haar te overtuigen om te stoppen. Je ziet haar kijken, eerst heel verbaasd maar dan steeds geiler. Ik zie je naar dat meisje kijken en lik je zo snel en zo hard mogelijk aan je clitje. Je begint hard te hijgen en hebt moeite je ogen open te houden. Je ziet dat het meisje langzamer gaat fietsen en stopt. Daarna kan je haar niet meer zien omdat jan voor je komt staan en zijn lul in je geile pijpbekkie ramt. Je hebt moeite om genoeg adem te halen omdat ik je nog steeds zo heerlijk lik. Je sluit je ogen en laat je helemaal gaan. Het heerlijke gevoel van een pik diep in je keel in combinatie met mijn tong op je clitje en jou heerlijke kutje waarmee je op mijn gezicht rijd wordt je al snel teveel. Je komt gruwelijk hard klaar, Laat zijn lul uit je mond glijden en ziet overal sterretjes. Als je weer een beetje bij zinnen bent kijk je snel of het meisje er nog staat maar helaas is ze verdwenen.

nou sletje, ben je klaar voor de grote finale? De grote finale?!? Komt er nog meer, allerlei geile, enge, spannende gedachtes schieten door je hoofd wat ik allemaal nog met je van plan kan zijn. Ik haal 4 touwen te voorschijn en maak aan allebei je enkels en polsen een touw vast. We lopen naar het midden van de speeltuin waar een soort van klein tafeltje staat. Ik zeg tegen jan en kees dat ze je even op die tafel moeten leggen en vasthouden. Ik pak het eerste touw wat aan je pols zit en maak het vast aan een paal goed strak en het doet al een beetje pijn. Dan je andere pols aan de andere paal. Je wordt nu toch wel heel zenuwachtig en een beetje bang wat er gaat gebeuren. Je heb nog twee touwen om je enkels, waar gaan die heen? En waarom moeten ze je op de tafel vasthouden? Ik pak het touw wat om je enkel zit en sla hem op de paal heen naast het huisje. Ik trek hard aan het touw zodat je letterlijk een beetje uit elkaar getrokken word. Dit doet wel een beetje pijn maar dat vind je wel lekker. Hetzelfde gebeurt met het andere touw en je hele lichaam staat op spanning. Laat haar maar los jongens, en daar lig je dan helemaal vastgebonden het enige wat je nog een beetje kan bewegen is je hoofd. En tering wat ziet dit er geil uit. Jij ligt daar met je heerlijke geile lichaam, en je ligt precies ter hoogte van al onze lullen. Komt dat even goed uit. Ik laat je zo even liggen om je eens goed te bekijken. Heerlijk geil om jou zo machteloos te zien, helemaal vastgebonden, met je armen boven je hoofd en je benen helemaal wijd.

Omdat je op je rug ligt hebben de tepelklemmen niet zoveel zin meer maar daar heb ik wel een ander idee voor. Ik haal ze van je tepels af en begin er eerst eens heel lekker kusjes op te geven en aan te zuigen. Kees neemt meteen je andere tepel onder handen, heerlijk zachtjes zodat ze een beetje kunnen bijkomen, na een hele dag van martelingen vind je dit maar al te lekker en je wordt alweer heerlijk geil. Jan mag van mij overnemen en ik neem even je kutje onder handen, met mijn mond natuurlijk. Ik lik lekker aan je kutje die door jou positie helemaal wijd open en klaar voor misbuik is.

Wat jij niet kan zien is dat ik de gewichtjes van de klemmen afgehaald heb en de klemmen zachter ingesteld heb. Dus als je ineens een lichte druk vlak naast je clitje voelt denk je daar verder niet bij na. Dan voel je de zelfde druk aan de andere kant, je snapt er niks, wat ben ik in godsnaam aan het doen met je kutje. De druk neemt toe maar doet geen pijn. Dan hang ik aan allebei de klemmen 1 gewichtje. En je voelt het trekken nu heb je het door en schrik je, maar ik blijf lekker aan je clitje likken en als snel wint de geilheid van de zorgen. Jan is ondertussen bij je hoofd komen staan en trekt je hoofd naar achter. Je hoofd hangt nu precies van de tafel en zijn lul kan dus zo lekker in 1 keer diep je keel in schuiven. Omdat jij je hoofd nu niet echt meer kan bewegen begint hij je lekker in je keel te neuken. In eens slaat kees keihard van onder op je bil en ik keihard op de andere. Je vliegt een stukje omhoog met je onderlichaam en je voelt de gewichtjes aan je clitje trekken, en dat is me toch een lekker gevoel.

Oke laten we dit sletje maar eens even goed door gaan neuken. Dat hoef je tegen jan geen twee keer te zeggen en hij begint je keihard in je keel te neuken. Ondertussen is kees tussen je benen gaan staan en zet hij zijn lul tegen dat natte kutje van je aan. In 1 keer ramt hij hem helemaal naar binnen en je kreunt hard want je word heerlijk opgevuld en voelt de gewichtjes weer lekker aan je clitje trekken. Ondertussen voel je ook nog een keiharde lul in je keel. Kan je geen kant op, en ben je op een plek waar iedereen kan meegenieten van ons geile spel. Tering wat word je hier geil van. En dat laat je als een braaf sletje horen. Ik ben weer even met de filmcamera aan de slag en zorg dat alles er goed op staat. Dan zet ik hem neer zodat weer alles in beeld is en je goed kan zien wat er allemaal met jou gebeurd. Ik ga met 1 hand lekker met je clitje spelen, tussen de gewichtjes door. En gebruik mijn andere hand om je zo op zijn tijd eens even goed hard op je billen te slaan. Ze neuken je allebei maar door omdat ze al een keer klaargekomen zijn. Je hele lichaam schokt en trekt nog harder aan de touwen wat pijn doet. Ook schokken de gewichtjes extra waardoor je constant overal gestimuleerd word.

Ik neem jan zijn plek over en duw mijn keiharde lul zo ver en hard mogelijk in je keel. Het past niet maar ik duw gewoon door zodat je kokhalsneigingen krijgt. Ik grijp je bij je keel en knijp hem dicht. Kijk me aan, en ik zie je bloeddoorlopen ogen, maar ik zie ook je ontzettend geile blik. Goedzo sletje, en nou braaf aan blijven kijken als ik je in keel neuk, hard en diep neuk ik je en de tranen rollen over je wangen. Maar tering wat vind je het lekker. Kees heeft ondertussen precies het goeie plekje te pakken en de gewichtjes trekken aan je kut. Dit word je allemaal teveel en terwijl wij elkaar strak aankijken kom je keihard klaar. Ik haal snel mijn lul uit je keel zodat je weer adem kan halen. Je lichaam blijft maar ongecontroleerd schokken en hijgen. Maar aangezien dit de grote finale is krijg je geen rust. Ik beveel kees en jan om je om de beurt in je keel te neuken en ik zal mij is over dat sletten kutje van je ontfermen. Ik besluit je geen genade te geven en duw in een keer mijn lul keihard naar binnen. Je kreunt en kijkt wie je nu neukt, je ziet dat ik het ben en er verschijnt een kleine glimlach op je gezicht. Nu weet je dat je eindelijk eens echt goed doorgeneukt gaat worden. Omdat je precies op de goeie hoogte hangt kan ik me goed afzetten terwijl ik me aan je heupen nog harder tegen je aan kan trekken. Jan spuit jij haar geile bek maar eens even lekker vol, hij begint je steeds sneller en harder in je keel te neuken en houd hem soms even lekker vast als ie diep in dat geile warme keeltje van je zit. Wat vind je dat toch een heerlijk gevoel om zo gedomineerd te worden en als een pijpsletje in je keel geneukt te worden. Je voelt dat hij gaat komen omdat zijn lul nog harder wordt, nog zon heerlijk gevoel. Je krijgt een heerlijke lading warm zaad in dat geile bekkie van je en slikt alles natuurlijk braaf door.

Tijd om op adem te komen heb je niet want kees heeft zijn plek alweer overgenomen. De volgende harde lul wordt alweer je keel ingeduwd. Jan jij pakt de camera, ik wil wat geile close-ups van mijn sletje, vooral haar gezicht en haar kutje. Ondertussen neuk ik je godsgruwelijk hard. Ik gebruik al mijn kracht om mijn pik zo hard mogelijk in je te duwen en mij dan nog een beetje verder te trekken aan je heupen. Mijn heupen kletsen hard tegen jou lichaam en de gewichtjes trekken nog steeds aan je clitje. Ik zie ze hangen en besluit er lekker een beetje aan te trekken. Dit doet wel pijn maar er is gewoon niks wat je kan doen, je kan niet bewegen om het mij duidelijk te maken, en je kan ook niks zeggen omdat er een dikke lul in je keel zit. Je voelt je totaal machteloos en kan niks anders doen dan de pijn accepteren. Gelukkig neuk ik je zo lekker en hard dat de pijn al snel draagbaar word en je je kan richten op je genot. We gaan dit sletje eens goed van twee kanten vol spuiten kees. Ik voer het tempo nog een beetje op en je voelt mijn lul nog dat laatste beetje harder en groter worden. Iedere keer voel je je helemaal opgevuld worden door mijn harde lul. Er is gewoon echt geen mogelijk manier waarop hij dieper in jou heerlijke kutje zou kunnen. Ook kees begint het tempo op te voeren en ademen is voor jou verleden tijd vanaf nu. Je keel trekt lekker samen en ook kees zijn lul voel je zo hard mogelijk worden. Heel even heb je de mogelijkheid om diep adem te halen omdat zijn lul niet zo diep zit en dat doe je dan ook. Ik hoor je naar adem happen en zeg tegen jan dat hij met 2 handen je keel dicht moet knijpen. Omdat je zo op de tafel ligt kan hij er perfect bij en sluiten zijn 2 handen precies om je nek en knijpt hij hard. Ondertussen wordt je suf geneukt in allebei je slettengaatjes en sla ik met al mijn kracht je billen roder dan rood. Tering wat is dit een extreme situatie, en tering wat voel jij je het ultieme geile sletje, want alles wat er met je gedaan wordt maakt je fucking geil. Je zit nu al een tijdje zonder lucht en begint het echt benauwd te krijgen. Maar opnieuw is er voor jou geen manier om dit aan te geven en kan je het alleen maar accepteren en keihard geneukt worden. Ik zie jou daar liggen en dit wordt me allemaal teveel met mijn laatste beetje kracht neuk ik je zo hard en snel mogelijk. Ook kees houd het bijna niet meer. En grijpt je bij je haren om het tempo te bepalen. We gaan tegelijk komen kees, ik zie hem versnellen en zijn gezicht vertrekken en ook mijn orgasme is nog maar seconden weg. En op dat moment voel jij het lekkerste wat je ooit gevoeld heb, van 2 kanten wordt je keihard vol gespoten en drukken kees en ik onze lul zo diep mogelijk in je geile gaatjes. De gewichten hangen aan je clitje waardoor je ook daar gestimuleerd wordt, jan knijpt nog steeds je keel dicht, en je enkels en polsen doen pijn omdat je nog steeds in de touwen hangt. Jij komt dan ook klaar als nooit te voren, schokkend en spuitend. Dit heb je nog nooit meegemaakt. Uitgeput vallen we neer, en rustig begin ik je los te maken. De jongens gaan er vandoor en ik hou jou even vast en laat je bij komen terwijl je lichaam nog een paar minuten blijft naschokken. "was dat lekker sletje?" vraag ik je. "dat was het geilste wat ik ooit meegemaakt heb meester"

hoop dat jullie er van genoten hebben, wij in ieder geval wel ;)

geile vervolgsuggesties zijn welkom in de reacties, of op smcouple2@hotmail.com

Zoek naar meer verhalen van SMcouple...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 6813x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
9.4
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 3316x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 11974x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17547x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5470x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7299x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8687x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7179x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10182x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 17937x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9830x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14705x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14235x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11276x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3609x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net