Opwindend.Net
Datum: 27-11-2014
Stemmen: 26x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 5808x
Lengte: Gemiddeld
Wat Gebeurt Er Nu! - 2
Door Arthur - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wat Gebeurt Er Nu! - 1

Ik had net mijn eerste keer gehad in mijn vorige verhaal voor het eerst met mannen. Ik vond het wel lekker maar was in de war en ging bij mijn ex langs maar die was niet thuis. Haar moeder deed open en zei dat ik wel even op haar kon wachten, maar dat zij net weg moest. Haar man Kees zat nog op de bank tennis te kijken. Ze ging weg en ik zat mijn ex haar pa en hij zat vrouwentennis te kijken. Hij vroeg hoe het ging waarop ik zei ok alleen een beetje in de war. Ik ging naast hem op de bank zitten. Hij keek naar Sharapova en die liep toch een partij te kreunen en ik zag opeens dat hij een beetje een harde had. Ik vroeg me af of mijn ex haar pa van 55 ook met een gozer zou gaan. Hij keek mijn richting op en zag dat ik naar zijn lul keek. Hij zei dat gebeurt met die Sharapova grinnikte hij. Ik vroeg me af of hij ook ondanks dat hij hetero was hij met een jongen zou gaan.

Ik vroeg aan hem hoe die al die jaren trouw kon blijven waarop hij zei veel masturberen. Ik zei dat zijn lul wel groot leek en of die van mij ook zo groot zou worden. Hij zei dat die dat niet wist en ook niet wist hoe die van hem er uit zag. Ik vroeg aan hem of die misschien kon zeggen o f die een normale grote had. Hij zei dat is wel een beetje raar, maar ik zei alsjeblieft. Hij zei vooruit dan maar en ik haalde mijn lul te voorschijn die half hard was en keek naar Sharapova en trok er een paar keer aan en hij was hard. Hij zei dat een normale lengte ongeveer en ik zag dat hij ook nog steeds een harde had en vroeg of ik die van hem mocht zien? Hij twijfelde maar keek naar Sharapova en haalde zijn lul te voorschijn en trok er ook een paar keer aan. Zijn lul was wel een paar cm groter.

Ik zei wat een geil wijf h die tennister en hij zei ja. Ik zei geil en ik keek naar zijn lul en vroeg of die van mij ook groter zou worden. Ik vroeg of ik misschien eens mocht voelen aan de zijne. Hij zei dat die geen homo was en ik zei ook niet. Hij keek naar me en zei pak hem maar beet wat ik voorzichtig deed. Ik trok er aan en hij hijgde en zei dat is voor het eerst sinds tijden en ook nog door jou. Jezus je bent 17. Ik trok aan zijn lul en hij was keihard en vroeg of hij het lekker vond. Hij duwde mijn hoofd omlaag en ik moest hem pijpen en hij spoot mijn mond vol en ik slikte het door. Hij trok verder aan mijn lul en ik kwam ook hard schokkend klaar. Hij vroeg of het voor mij voor het eerst was en ik loog en zei ja. Hij zei dat het voor hem ook voor het eerst was en schaamde zich een beetje, om wat er gebeurd was. Ik pakte zijn lul weer en kreeg hem weer hard en hij keek mij aan en trok ook aan de mijne weer. Hij keek naar mijn kontje en zei je hebt geen haar h. Ik zei nee nog niet echt. Hij keek naar de tv en naar die lekkere Sharapova. Ik deed onschuldig en vroeg aan hem of die niks wou zeggen tegen mijn ex dan mocht die zelfs mijn kontje neuken. Hij zei wil je dat dan zo graag. Ik zei wat heeft u er voor over?

Hij zei buk voorover en pakte zijn portemonnee en gaf mij 20 euro en stak zijn lul tegen mijn kont aan. Dat harde ding gleed er langzaam in en hij ging gelijk heel erg diep en stak zijn vingers in mijn monden trok aan mijn lul. Hij hijgde harder en harder en zei wat een lekker kontje en dat ik ooit mijn dochters ex zou neuken. Hij ging nog door voor een paar minuten en duwde nog een paar keer hard en ik voelde hem schokken in mijn kontje. Hij trok zijn lul er uit en liet mij het overgebleven zaad er aflikken.

Ik was nog niet klaar en die man zei dat ik niet zo een grote lul had en floot en de hond kwam aan gezet. Hij zei neuk die maar en hield haar vast en deed haar staart omhoog en ik zag wel een opening. Hij zei voor mij is die te groot maar jou lukt het misschien. Ik duwde mijn harde lul er tegen aan en hij gleed erin. De hond kermde maar hij hield hem vast. Ik neukte verder en het voelde zo strak en ik spoot binnen een minuut haar poesje vol en kreeg hem er zelfs moeilijk uit. Oooh mijn god zeiden we allebei dit was echt ver!

Zoek naar meer verhalen van Arthur...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 1118x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
7.8
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 5500x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.6
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 1681x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.2
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 3412x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.9
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 1089x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
8.7
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 6584x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 2876x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.9
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7010x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 7986x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 10445x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 7991x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 15538x
Reacties: 14
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
:: De VerpleegsterDoor: Switch
Gelezen: 15180x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Plas, Dominantie, Naalden
13-09
8.6
:: Van God Los - 1Door: Lync-69
Gelezen: 6706x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.0
:: Verliefd Op Mijn Leerlinge - 3Door: Zorro
Gelezen: 15847x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
12-09
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 703