Opwindend.Net
Datum: 27-11-2014
Stemmen: 26x
Cijfer: 5.0
Gelezen: 5747x
Lengte: Gemiddeld
Wat Gebeurt Er Nu! - 2
Door Arthur - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Wat Gebeurt Er Nu! - 1

Ik had net mijn eerste keer gehad in mijn vorige verhaal voor het eerst met mannen. Ik vond het wel lekker maar was in de war en ging bij mijn ex langs maar die was niet thuis. Haar moeder deed open en zei dat ik wel even op haar kon wachten, maar dat zij net weg moest. Haar man Kees zat nog op de bank tennis te kijken. Ze ging weg en ik zat mijn ex haar pa en hij zat vrouwentennis te kijken. Hij vroeg hoe het ging waarop ik zei ok alleen een beetje in de war. Ik ging naast hem op de bank zitten. Hij keek naar Sharapova en die liep toch een partij te kreunen en ik zag opeens dat hij een beetje een harde had. Ik vroeg me af of mijn ex haar pa van 55 ook met een gozer zou gaan. Hij keek mijn richting op en zag dat ik naar zijn lul keek. Hij zei dat gebeurt met die Sharapova grinnikte hij. Ik vroeg me af of hij ook ondanks dat hij hetero was hij met een jongen zou gaan.

Ik vroeg aan hem hoe die al die jaren trouw kon blijven waarop hij zei veel masturberen. Ik zei dat zijn lul wel groot leek en of die van mij ook zo groot zou worden. Hij zei dat die dat niet wist en ook niet wist hoe die van hem er uit zag. Ik vroeg aan hem of die misschien kon zeggen o f die een normale grote had. Hij zei dat is wel een beetje raar, maar ik zei alsjeblieft. Hij zei vooruit dan maar en ik haalde mijn lul te voorschijn die half hard was en keek naar Sharapova en trok er een paar keer aan en hij was hard. Hij zei dat een normale lengte ongeveer en ik zag dat hij ook nog steeds een harde had en vroeg of ik die van hem mocht zien? Hij twijfelde maar keek naar Sharapova en haalde zijn lul te voorschijn en trok er ook een paar keer aan. Zijn lul was wel een paar cm groter.

Ik zei wat een geil wijf h die tennister en hij zei ja. Ik zei geil en ik keek naar zijn lul en vroeg of die van mij ook groter zou worden. Ik vroeg of ik misschien eens mocht voelen aan de zijne. Hij zei dat die geen homo was en ik zei ook niet. Hij keek naar me en zei pak hem maar beet wat ik voorzichtig deed. Ik trok er aan en hij hijgde en zei dat is voor het eerst sinds tijden en ook nog door jou. Jezus je bent 17. Ik trok aan zijn lul en hij was keihard en vroeg of hij het lekker vond. Hij duwde mijn hoofd omlaag en ik moest hem pijpen en hij spoot mijn mond vol en ik slikte het door. Hij trok verder aan mijn lul en ik kwam ook hard schokkend klaar. Hij vroeg of het voor mij voor het eerst was en ik loog en zei ja. Hij zei dat het voor hem ook voor het eerst was en schaamde zich een beetje, om wat er gebeurd was. Ik pakte zijn lul weer en kreeg hem weer hard en hij keek mij aan en trok ook aan de mijne weer. Hij keek naar mijn kontje en zei je hebt geen haar h. Ik zei nee nog niet echt. Hij keek naar de tv en naar die lekkere Sharapova. Ik deed onschuldig en vroeg aan hem of die niks wou zeggen tegen mijn ex dan mocht die zelfs mijn kontje neuken. Hij zei wil je dat dan zo graag. Ik zei wat heeft u er voor over?

Hij zei buk voorover en pakte zijn portemonnee en gaf mij 20 euro en stak zijn lul tegen mijn kont aan. Dat harde ding gleed er langzaam in en hij ging gelijk heel erg diep en stak zijn vingers in mijn monden trok aan mijn lul. Hij hijgde harder en harder en zei wat een lekker kontje en dat ik ooit mijn dochters ex zou neuken. Hij ging nog door voor een paar minuten en duwde nog een paar keer hard en ik voelde hem schokken in mijn kontje. Hij trok zijn lul er uit en liet mij het overgebleven zaad er aflikken.

Ik was nog niet klaar en die man zei dat ik niet zo een grote lul had en floot en de hond kwam aan gezet. Hij zei neuk die maar en hield haar vast en deed haar staart omhoog en ik zag wel een opening. Hij zei voor mij is die te groot maar jou lukt het misschien. Ik duwde mijn harde lul er tegen aan en hij gleed erin. De hond kermde maar hij hield hem vast. Ik neukte verder en het voelde zo strak en ik spoot binnen een minuut haar poesje vol en kreeg hem er zelfs moeilijk uit. Oooh mijn god zeiden we allebei dit was echt ver!

Zoek naar meer verhalen van Arthur...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 7342x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.9
:: Je Wil Dit Zelf - 1Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 12327x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
8.1
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 7587x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 3510x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.3
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 16248x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 3948x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 6513x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2487x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 5616x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5666x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 12828x
Reacties: 31
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 3305x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 6781x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 7879x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 12568x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 613