Opwindend.Net
Datum: 27-11-2014
Stemmen: 59x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 8304x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Online Getoond
Door Lucifer Morningstar - Zoek naar meer...

Ze borstelt haar haren, terwijl ze met slechts een handdoek om haar lichaam geslagen naar de woonkamer loopt. Hij zit met de laptop aan de eettafel en nieuwsgierig kijkt ze over zijn schouder. Op het scherm ziet ze een paar foto’s van zichzelf in verleidelijke poses.

“Wat ben je aan het doen?”

“Ik maak een website”, antwoordt hij, zonder om te kijken. Van schrik laat ze de borstel vallen. Hij kijkt op en ziet haar geschrokken blik.

“Maak je geen zorgen, er kan nog niemand op.”

“Wat ben je van plan met die site?”

“Jou aan de wereld tonen.”

Ze kan niet inschatten of hij dit serieus meent, maar hij weet dat ze hierover fantaseert.

“Wil je anderen de site laten zien?”

“Wat is een website zonder bezoekers?”

Het idee om op die manier op internet te staan beangstigt haar, maar tegelijkertijd vindt ze het ook opwindend. Terwijl ze hierover nadenkt, voegt hij enkele stijlvolle naaktfoto’s van haar toe.

“Aan wie wil je dit laten zien dan?”

“Misschien zet ik een linkje op een forum.”

“Wil je dat wildvreemden mij zo kunnen zien?”

“Vind je het vervelend als anderen jouw naakte lichaam zien?”

Ze voelt een kriebel in haar onderlichaam en ze moet toegeven dat ze dat juist spannend vindt.

“Of toon je jezelf liever alleen aan bekenden”, vraagt hij terwijl een paar bondagefoto’s toevoegt.

“Je hebt trouwens je e-mail open laten staan.”

Terwijl haar adem in haar keel stokt, laat ze van schrik de handdoek vallen. Naakt kijkt ze toe hoe hij een ander scherm opent en ze ziet dat ze inderdaad nog ingelogd staat.

“Ik kan zo een mailtje sturen vanaf jouw account en ik kan ook direct bij je adresboek. Daar moet je beter op letten hoor.”

De e-mailadressen van iedereen die ze kent, zijn vrij toegankelijk voor hem en dat terwijl hij met deze website bezig is. Was het zomaar een opmerking of zit er meer achter? Ze voelt haar hart bonken en ze probeert zichzelf weer onder controle te krijgen.

“Mag ik even uitloggen?”

“Dat kan straks wel. Ik ben nu bezig.”

Terwijl de handdoek nog steeds op de grond ligt, staart ze staart naar een foto waarop ze geil naar de camera kijkt.

“Ik kan eigenlijk wel een paar bekenden mailen.”

Nog voor ze kan reageren, ziet ze hoe hij naar haar e-mailaccount gaat. Haar handen trillen, terwijl ze ziet hoe hij een kort mailtje schrijft met een uitnodiging om eens op de website te komen kijken.

“Naar wie wil je dat sturen”, vraagt ze zachtjes. Terwijl ze met grote ogen toekijkt, voegt hij een aantal e-mailadressen van goede vrienden toe. Aan de ene kant vindt ze het doodeng als ze haar zo kunnen zien, maar tegelijkertijd vindt ze het ook spannend. Ze verwacht dat er waarschijnlijk positief gereageerd zal worden. Intussen is hij weer bezig met de website. Ze ziet een foto van zichzelf met een ballgag op het scherm, gevolgd door een paar foto’s waarop ze duidelijk zichtbare blauwe plekken heeft.

“Zouden je vriendinnen dit mooi vinden? Zouden ze snappen waarom je zulke dingen doet?”

Met die woorden voegt hij nog een aantal e-mailadressen toe.

Aan de ene kant wil ze hem tegenhouden, maar iets houdt haar tegen. Ze voelt hoe haar lichaam reageert. Bijna onwillekeurig laat ze haar vingers over haar buik omlaag gaan naar haar kutje. Ze voelt hoe vochtig ze is geworden door de situatie.

“Zal ik nog meer foto’s toevoegen, voor ik het mailtje verstuur?”

“Ja”, fluistert ze opgewonden. Haar vingers gaan traag over haar klitje en ze kreunt zachtjes. Intussen kijkt ze naar foto’s waarop te zien is dat ze met een zweep geslagen wordt. Ook voegt hij foto’s toe waarop te zien is hoe ze hem pijpt en hoe hij haar neukt, maar waarop alleen zij herkenbaar is.

“Zouden ze weten dat jij zo’n sletje bent? Dat jij jezelf op deze manier wil laten zien?”

Ze hijgt zachtjes terwijl haar vinger in haar kutje glijdt. Met haar andere hand begint ze haar borsten te strelen, terwijl haar blik gefixeerd is op het scherm.

“Wat zouden je oud-klasgenoten en vroegere medestudenten ervan vinden? Zouden ze dit achter je gezocht hebben?”

Nog meer e-mailadressen worden aangeklikt. Met sommige mensen heeft ze regelmatig contact, anderen heeft ze al jaren niet gesproken. Als hij het mailtje verstuurt, zullen ze allemaal haar naakte lichaam zien. Allemaal zullen ze zien hoe ze zich laat slaan en neuken. Ze duwt een tweede vinger in haar kutje en likt langs haar lippen.

“In de mappen op de andere schijf staan ook nog foto’s”, zegt ze met onvaste stem. De ene na de andere foto verschijnt op het scherm en wordt toegevoegd aan de website. Er zitten bondagefoto’s tussen, maar ook foto’s waarop ze een vrouw likt en foto’s waarop ze met meerdere mannen seks heeft. Terwijl ze zichzelf blijft strelen, raken de meer onschuldige foto’s in de minderheid.

“Je wil dat mensen je zo zien, hè?”

“Ja”, antwoordt ze zachtjes.

“Ben je zo’n sletje dat zichzelf volledig wil tonen?”

Als hij omkijkt, kijkt ze verlegen naar de grond.

“Waarom wil je dat?”

“Omdat ik er geil van wordt”, antwoordt ze met een knalrood hoofd.

“Wil je dat ik dit verstuur?”

Eigenlijk wil ze wel dat mensen haar zo zullen zien, maar ze durft het niet te zeggen.

“Misschien moet ik nog wat e-mailadressen toevoegen.”

“V-van wie dan?”

“Hoe zouden je collega’s reageren op zulke foto’s?”

Ze verstijft van schrik, terwijl hij hen toevoegt aan het mailtje.

“Of je werkgever?”

Ook zijn e-mailadres voegt hij toe.

“Zouden ze het kunnen waarderen? Zouden ze er opmerkingen over maken? Zou je er problemen door krijgen? Misschien maken ze er wel gebruik van als ze weten dat jij zo’n slet bent.”

Bijna onbewust is ze zichzelf blijven strelen en ze kreunt weer zachtjes terwijl hij verder praat. In haar hoofd ziet ze de geschokte reacties en de geile blikken die haar te wachten zullen staan voor zich. Ze weet dat ze hier problemen door zal krijgen en toch wordt ze er alleen maar geiler van.

“Ze moeten dan wel elk deel van je lichaam kunnen zien, vind je ook niet?”

Hij wacht haar antwoord niet af, maar in plaats daarvan voegt hij foto’s toe waarop haar kutje en kontje in close-up zichtbaar zijn en zelfs foto’s waarop ze haar kutje openspreidt en haar klitje ontbloot. Ook zoekt hij foto’s uit waarop ze zichzelf in het openbaar toont: in de trein, in een restaurant en in een park. Ze ziet foto’s waarop ze naakt tussen de duinen ligt en met zichzelf speelt. Ook een paar foto’s waarop haar kutje met een speculum geopend is, worden zonder pardon toegevoegd. Zelfs foto’s waarop haar kontje open staat na een anale neukbeurt worden op de website gezet.

“Als ik dit mailtje verstuur dan zal iedereen die je kent weten wie je echt bent.”

Het vocht loopt langs haar vingers en via haar dijen omlaag. Ze hoort hoe haar vingers soppen in haar kutje.

“Maar we hebben nog niet iedereen die je kent toegevoegd, hè?”

Ze blijft zichzelf vingeren en ze weet dat ze bijna klaar gaat komen. Zijn woorden dringen nog maar langzaam tot haar door.

“Wie zijn we nog vergeten?

Ze kijkt hem niet begrijpend aan.

“I-ik weet het niet.”

“Je familie natuurlijk, sletje.”

Als aan de grond genageld staart ze hem aan.

“Dat, dat meen je niet? Toch?”

Hij wendt zich weer tot het scherm en ze ziet hoe hij de e-mailadressen van haar ooms en tantes en neefjes en nichtjes toevoegt. Ze vraagt zich af of hij dit echt wil doen. Dan beseft ze dat ze niet weet of ze hem wil tegenhouden. Dit zou een stap te ver moeten zijn. Ze zou dit spelletje nu moeten beëindigen. Toch doet ze dat niet en in plaats daarvan blijft ze haar kutje strelen. Intussen heeft hij de meest heftige foto’s opgezocht en zonder te aarzelen, voegt hij ook deze toe aan de website. Ze ziet foto’s waarop ze vernederd en misbruikt wordt. Ieder vastgelegd moment herinnert ze zich en ze voelt haar geilheid verder toenemen. Op de foto’s ziet ze hoe ze moet kruipen en hoe ze zijn voeten kust en likt. De foto’s gaan steeds verder en ze ziet op het scherm hoe ze in haar gezicht geslagen en gespuugd wordt. Totdat hij uiteindelijk de foto’s toevoegt van de keer dat hij over haar heen plaste. Dat ze zelfs haar mond ervoor opende, is duidelijk zichtbaar.

“Hoe zouden je zussen het vinden om je op deze manier te zien?”

Ze spert haar ogen open, terwijl ze tegelijkertijd een derde vinger in haar zeiknatte kutje duwt.

“Hoe zou je broer het vinden om te zien hoe zijn kleine zusje zich zo verlaagt?”

Met die woorden worden ook hun e-mailadressen toegevoegd.

Bijna haar volledige adresboek zal het mailtje krijgen met daarin de link naar de website met alle foto’s. Het enige wat ervoor nodig is, is dat hij op het knopje ‘verzenden’ drukt en ze zullen ieder deel van haar lichaam zien en ze zullen zien hoe ze zich laat gebruiken.

“Alleen je ouders ontbreken nog. Dat kan niet de bedoeling zijn toch? We willen hen tenslotte niet buitensluiten.”

Met opengesperde ogen kijkt ze toe hoe hij deze laatste e-mailadressen toevoegt. Nog eenmaal scrollt hij langs de foto’s op de website en ondanks alles blijft ze zichzelf vingeren. Dan gaat hij terug naar haar e-mailaccount.

“Het enige wat ik nog moet doen, is het mailtje versturen.”

Ze staart naar het scherm, terwijl ze over haar klitje wrijft. Haar lichaam schokt en ze kreunt.

“Wil je dat ik het doe?”

Ze hijgt en ze weet dat ze op het punt staat klaar te komen. Het lukt haar nauwelijks om nog helder na te denken. Ze beseft ergens wel dat de consequenties van dit mailtje enorm zullen zijn. Ze weet dat dit verkeerd is en juist dat maakt haar zo geil. Ze ziet hoe hij haar aankijkt, terwijl ze zichzelf blijft bevredigen. Langzaam knikt ze en ze ziet de cursor naar het knopje ‘verzenden’ bewegen. Ze ziet zijn vinger op de muis liggen. Ze kreunt, terwijl ze vol spanning naar het scherm kijkt. Zal hij het echt doen? Zal hij zo ver gaan?

“Zeg dat je dit wil, sletje.”

Ze opent haar mond en ze hoort zichzelf zeggen: “ja, ik wil dit, doe het” en met die woorden komt ze heftig klaar.

Zoek naar meer verhalen van Lucifer Morningstar...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 7016x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
9.2
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 3401x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 11980x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17553x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5474x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7303x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8691x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7181x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10188x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 17940x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9832x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14712x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14238x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11278x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3610x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net