Opwindend.Net
Datum: 02-12-2014
Stemmen: 55x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 10749x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Eva Komt Hard
Door SusAntigoon - Mijn Profiel Pagina

Je bent een jongeman van 30j van 185cm, slank, bruin haar, grijze ogen.

Op het werk bekleed je een functie in het middenkader, een best goed verdienende job.

Onlangs was er een fusie met een ander bedrijf en de werknemers van het andere bedrijf worden ondergebracht in het gebouw waar jij ook werkt. Je komt er echter nooit mee in contact.

Tot… het eerstvolgende personeelsfeest. Jij en je mannelijke collega staan wat te chillen aan de toog en je bent aan het praten met andere mannelijke collega’s. Tja, veel mannen in dit bedrijf. Het gesprek gaat er net over: je vindt dat er weinig vrouwelijke collega’s zijn, en zij die er zijn, tja… Daar ga je niet mee meegaan.

Zonder dat je het doorhebt komt er één van de nieuwe collega’s bij staan. Intussen is er al wat afgedronken, de sfeer zit er goed in. Ze vraagt aan je op welke afdeling je werkt. Je bent even van je melk want zij is nu net de uitzondering die de regel bevestigt. Geen vamp of zo, maar een mooi slank blond dametje van 24j met kleine borstjes.

Ze is meteen onder de indruk dat ze met één van de BAZEN aan het babbelen is. Ze heet Eva en werkt als administratief bediende.

Het gesprek gaat verder over koetjes en kalfjes en intussen wordt aangekondigd dat het feest gedaan is. Het personeelsfeest wordt overdag gehouden en het eindigt meestal rond 20h00 wanneer iedereen al goed in de wind is.

Daarom wordt afgesproken om met een aantal collega’s naar een danscafé te gaan. Je vraagt haar ook om mee te gaan, dat ziet ze uiteraard zitten.

In het café is het broeierig warm, ook al is het december. Na veel swingen is iedereen goed aan het zweten.

Een slowtje!

Hmmm, tijd om even dicht tegen elkaar te kruipen. Het geeft toch altijd zo’n geil gevoel. Je voelt haar dicht tegen je aan. Haar borstjes, ook al zijn ze klein komen tegen je borstkas. Je benen staan om en om dus met je bovenbeen kom je tegen haar kruis. Met haar bovenbeen komt ze tegen je penis.

Door zo tegen elkaar aan te wrijven begint je onderbuik te kriebelen en wordt je pik langzaam groter, je dunne geklede broek maakt al helemaal geen barrière. Eva moet dit wel voelen. Je plakt immers dicht tegen elkaar. Je merkt ook dat Eva begint te blozen.

Na de slow staan jullie een beetje onwennig tegenover elkaar. Er is verder niets gebeurd, wellicht omdat er nog collega’s bij zijn. Anders kan de roddelmachine op het werk weer zijn ronde doen.

Dan komt plots de vriend binnen van Eva, Eva is pissed! Ze maakt dat ook heel duidelijk aan haar vriend. Uiteindelijk blijft hij toch hangen. Uiteindelijk maar goed voor haar dat jullie niet aan het kussen waren…

Na het weekend ben je het hele gedoe wat vergeten en ga je gewoon werken. ‘s Middags

ga je naar de eetzaal en je komt Eva tegen.

Man wat een stuk! Precies jouw smaak !

Ze is in gewone kledij dus je ontmoet haar nu anders dan op het feest en ze straalt evenzeer. Ze glimlacht breed en ze begint een beetje te blozen.

Toch handig, dat blozen, zo weet je dat je er in haar ogen ook goed uit ziet.

Even wat small-talk, verder komen jullie niet.

Namiddag, als je terug aan je werk begint, zie je dat er een Email is van Eva. Je hart slaat een slag over! Wat zou ZIJ nu willen mailen ?

“Hoi, ik wou je nog even bedanken voor de fijne avond. Was best gezellig. Ik kijk al uit naar het feest volgend jaar.”

Je weet niet direct wat terug sturen, kijken die gasten van de IT-afdeling niet stiekem mee naar wat dat knappe blondje allemaal verstuurt ? Je houdt het dus oppervlakkig…

Zo gaat het maanden verder. Wat op- en af gemail, een afspraakje ‘s middags voor een drankje, meer niet.

Op een avond in juni fiets je naar huis, je weet intussen waar Eva woont, toevallig recht op weg naar huis. Elke dag rijdt je er dus 2x langs en kijk je nonchalant naar de derde verdieping waar je een glimp probeert op te vangen.

Ditmaal kijk je uit gewoonte weer omhoog maar Eva staat toevallig beneden, ze is net thuisgekomen en zag dat je de derde verdieping aan het afsporen was.

“Zo, zoek je iemand daar ?”

“Euuuuh…”

“Zocht je mij misschien ?”

“Betrapt zeker...”

“Misschien moet je maar even mee boven komen kijken of ik er niet ben ?”

Je aarzelt even. Maar dan zet je resoluut je fiets aan de kant en ga je mee naar boven.

Eva draagt een rokje in een witte jeans stof tot 15cm boven haar knieën. Haar bloesje is gebreid of gehaakt - wat weet jij daar nou van - met een grote steek zodat je er een beetje kan door kijken. In de lift tuur je of je iets kan ontdekken doorheen haar bloesje: je ontdekt wat blote huid rond haar schouders, meer niet. Verder zijn er twee knoopjes los waardoor er een soort van décolleté ontstaat, zonder ordinair te zijn.

Eva merkt dat je staart. Ze begint weer te blozen en slaat haar ogen neer. Je merkt het en stopt met staren.

“Lekker weertje hè…”

Verdomme, weet je niets beters te zeggen, denk je bij jezelf.

Aangekomen op het derde verdiep zoekt ze stuntelig haar sleutel in haar tasje. Ze opent de deur en laat jou voorgaan. Je betreedt het in zonlicht gehulde appartementje en kijkt een beetje rond.

“Zo, dat ziet er leu…”

Eva heeft je intussen benaderd en kust je snel op de mond. Je lippen raken de hare. Je staat even perplex en begint dan rustig terug te zoenen. Je tong streelt heel zachtjes de hare, je lippen worden door haar bevochtigd. Er begint weer wat te groeien in je broek.

Ook begin je aan je metamorfose. Op het werk ben je een rustige stille jongeman maar als je sex gaat hebben, ontpop je tot een ware dominante kerel. Je begint Eva wat heviger te zoenen, je penetreert haar mond diep met je tong. Eva ondergaat het en laat een licht kreuntje.

Je begint haar bloesje los te knopen, in twee tellen ligt het op de grond. Je gaat onmiddellijk verder met haar rokje, je ritst het open en het valt op de grond. Eva wilt nu jouw hemd beginnen losknopen maar dat verhinder je. Eva kijkt je vragend aan maar je pareert met:

“Waar is de keuken ?”

Eva wijst naar een deur.

“Jij blijft hier. Doe je ogen dicht. Open ze niet voor ik het zeg.”

Je gaat de keuken in. Je neem een keukenhanddoek en loopt terug naar Eva die met gesloten ogen staat te wachten. Je doet de handdoek diagonaal dubbel en maakt er zo een blinddoek van voor Eva.

“Heb je zin in een geil avontuurtje ?”

“Jahhh” fluistert Eva.

“Vertrouw je me ?”

“Eeuh, ik denk… het… wel…” aarzelt ze.

“Goed. Dan ga ik even wat spullen zoeken. Jij blijft hier wachten.”

Je kust haar nog eens met je tong diep in haar mond hetgeen bij haar een hevige rilling ontlokt.

Dan ga je op zoek naar wat “materiaal”. Je begint in de badkamer. Precies wat je nodig had: 2 badjassen in badstof. Je doet de riemen er uit, die zijn lekker zacht. Dan ga je naar de slaapkamer, blijkbaar zijn er twee. De ene is als dressing room ingericht. Daar zoek je even naar wat broeksriemen. Komt altijd van pas.

Terwijl je wat in de lades rommelt ontdek je een leuke verassing. Een flinke dildo! Die komt zéker van pas.

Je begeeft je terug naar de woonkamer. Eva staat er een beetje te trillen. Niet van de kou…

Ze schrikt als je haar vluchtig aanraakt aan haar schouder. Je streelt haar verder over haar rug, haar buik, rond haar naveltje, langs haar dijen en terug naar haar rug waar je stilletjes haar beha-tje begint los te maken.

Eva huivert als de sluiting los is. Je begeleidt het beha-tje, een A-cupje denk je, naar voren. Eva doet instinctief haar armen naar voren om je het te laten uitdoen.

Nu ga je naar de voorkant om haar eens goed te bekijken. Eva voelt zich bekeken en begint zich een beetje te schamen. Ze bedekt haar borsten een beetje met één arm.

“Niet doen. Je bent zo mooi. Laat je arm maar zakken.”

Een beetje gegeneerd, betrapt, laat Eva haar arm zakken. Je monstert haar bovenlichaam. Voor jou heeft zij het perfecte lichaam: kleine tietjes met kleine tepeltjes, slank met een platte buik, sleutelbeenderen die een beetje zichtbaar zijn met daarboven een kuiltje onder in haar hals. Verder heeft ze geen brede maar ook geen smalle heupen. Haar billen zijn mooi gevormd, ideaal voor hot pants. Waarom draagt ze verdorie een stomme Sloggi ? Ook haar onderbenen zijn mooi gevormd. Geen spillebenen maar lekkere ietwat gespierde dijen. Haar dijbenen worden vanboven net even wat smaller waardoor je onder haar kruis kan doorkijken: lekker!

Je begint haar weer te strelen. Ditmaal laat je haar borstjes niet onberoerd. Eva zucht diep. Ze geniet er duidelijk van. Je gaat achter haar staan en neemt haar handen vast en je verstrengelt je vingers in de hare. Je kust haar in de nek en maakt een kusjesspoor richting haar mond. Eva begint zwaarder te ademen. Je tong speelt een beetje met haar mondje. Haar tong probeert jouw tong te volgen.

Je brengt haar handen achter haar rug en legt ze op elkaar. Je neemt één van de badjasriemen en knoopt haar handen aan elkaar. Eva laat je rustig betijen. De knoop die je legt is moeilijk los te maken maar de lussen rond haar polsen snijden haar bloed net niet af.

Dan pak je de tweede badjasriem en brengt die aan rond haar bovenarmen. Zachtjes trek je de bovenarmen naar elkaar toe. Dat maakt dat Eva haar borstkas naar voren wordt geduwd en haar borstjes feller gaan uitsteken. Haar kleine tepeltjes wijzen parmantig naar voren.

Je loopt langzaam wat rondjes rond Eva om de eerste fase van je werk te aanschouwen.

Eva ademt snel, de spanning lijkt haar wat parten te spelen. Je streelt haar weer en geeft haar kusjes op haar armen, schouder, lenden…

“Als je niet meer verder wilt moet je gewoon stop zeggen. Dan zal ik nog eens vragen of je werkelijk wilt stoppen. Als je dat dan bevestigt is het ook helemaal gedaan. Dan maak ik je los en rij ik verder. De keus is aan jou…”

Eva knikt heftig. Dit had ze even nodig, bevestiging dat ze je kan vertrouwen. Nu kan ze wat rustiger worden en wat beter genieten van hetgeen gaat komen.

Je pakt de broeksriemen erbij. Er zijn een aantal soorten: smalle en brede, lange en korte, ruwe en gladde…

Hmmm, die ruwe riem. Schuurt lekker tegen de huid. Niet te zeer aanspannen dus. Je brengt deze aan rond haar linkerenkel, je gaat er nog een keer om heen zodat de enkel gevangen is in een lus. Hetzelfde doe je met de rechterenkel om dan de riem vast te gespen. De riem brengt haar voeten tegen elkaar zonder helemaal strak aan te spannen. De bewegingsvrijheid is echter wel sterk gereduceerd.

Een gladde lange dunne riem doe je rond haar nek. Je doet de riem door de gesp en trekt de volledige riem er door tot de riem een soort van halsband vormt voor Eva. Je trekt er een beetje aan en Eva verliest bijna haar evenwicht. Je stond klaar om haar eventueel op te vangen, maar dat zag zij natuurlijk niet.

Je geeft wat rukjes aan de leiband zodat de riem strakker rond haar keeltje spant. Het geeft Eva een beangstigend gevoel, maar ergens toch wel geil… Door de rukjes doet ze een stapje naar voren. Kleine Geisha stapjes, grotere stapjes worden verhinderd door de riem rond haar enkels.

Je leidt Eva naar de slaapkamer. Ze heeft het moeilijk om haar evenwicht te bewaren door haar armen die strak achter haar gespannen zijn en de beperking van haar loopvermogen maar vooral door het continue trekken van jou aan de leiband: onverwacht naar links, dan weer naar rechts. Langzaam komen jullie in de slaapkamer. Je duwt haar om, ze kan haar eenwicht niet bewaren en valt op het bed. Ze hijgt een beetje na van de inspanning, of van de spanning ?

Eva ligt met haar buik op het bed. Je begint haar weer te strelen. De achterkant van haar knieën lijkt een heel gevoelig plekje te zijn. Ook haar voeten kunnen niet tegen kietelen. Je houdt haar benen stevig vast en gaat haar verder kietelen onder haar voeten. Ze spartelt wild tegen maar je houdt haar in toom. Je drijft de spanning op door haar onverstoord verder te kietelen. Ze houdt het bijna niet meer, ze is buiten adem van het lachen.

Dan stop je met kriebelen en je maakt de riem los rond haar enkels. Ook de riem rond haar hals, die in feite bijna los was door het gestribbel, wordt verwijderd. Je laat haar even bijkomen, ze legt zich wat op haar zij.

Na enkele minuten rust begin je terug de spanning op te voeren. Je streelt haar weer over de achterkant, vooral dat plekje aan de achterkant van haar knieën doet haar rillen van genot. Dit is duidelijk een erogene zone. Je gaat verder richting borstjes. De tepeltjes staan nog steeds overeind en je knijpt er zachtjes in. Weer huivert Eva. Dan ga je langzaam met je strelende vingers naar haar billen. Je gaat met je vingers achter haar slip en doet deze langzaam naar beneden. Eva volgt door op haar buik te gaan liggen en haar kont omhoog te duwen. Je verwijdert het stuk stof (dit kan je amper slipje noemen) van haar lichaam.

Nu kan je haar even in vol ornaat aanschouwen, langs achter welliswaar. Je besluit dat het tijd is voor de volgende ronde. Je neemt de eerste riem terug en maakt weer een lus rond haar enkel. De uiteinden van de riem maak je vast aan een andere riem die je op zijn beurt aan het bed bevestigt. De zware poten zijn ideaal: stevig genoeg om een bondage aan vast te knopen. Je haalt er nog wat riemen bij en de andere enkel wordt eveneens aan een bedpoot vastgemaakt.

Je zorgt dat er genoeg spanning staat waardoor haar benen sterk uit elkaar worden getrokken. Eva kreunt. Ze voelt zich meer en meer beperkt in haar bewegingen en daar geniet ze duidelijk van.

Je maakt haar bovenarmen los. Ook haar handen worden vrijgemaakt. Eva haalt spontaan haar handen van achter haar lichaam naar voren, naar boven. Eerst wrijft ze een beetje over haar polsen maar al snel brengt ze zelf haar handen naar de 2 andere hoeken van het bed om aan te geven dat ze zich volledig wilt overgeven aan jou.

Je bindt terug een lus om beide polsen met de badjasriemen, aan elke pols één.

De uiteindes worden echter niet naar de andere hoeken van het bed gebracht. Je steekt die onder haar lichaam door richting voeteneinde van het bed. Je trekt langzaam aan de riemen en na een aarzeling volgt Eva spontaan met haar handen onder haar lichaam. Je blijft doortrekken en Eva wordt zo verplicht haar knieën te plooien en op haar knieën te gaan zitten. Op die manier komt haar kontje naar boven en doordat haar benen uit elkaar getrokken zijn, kan je nu ook goed haar grotje bewonderen.

Je bindt de riemen aan de onderzijde van het bed en je bewondert even de positie waarin je haar hebt gebracht. Eén ding bewonder je niet. Te veel haar. Je zoekt wat scheerspullen in de badkamer om haar daarna een heel intieme scheerbeurt te geven. Je doet dit vlot en behendig, zelf ben je immers ook glad van je borstkas tot en met je ballen.

Eva laat alles rustig begaan. Je merkt dat aan haar poesje wat druppeltjes hangen. Neen, niet van het scheren. Dit is puur geil!

Je streelt haar gladde kutje en Eva geeft wat tegendruk. Man, dit hete stuk is geil!

Je houdt zelf je hand stil en zij rijdt met haar poesje tegen je vingers op.

Je kleed jezelf uit, Eva hoort het en begint nog zwaarder te ademen. Je geeft haar kusjes op haar billen, dan lekjes, langzaam slurp je richting liezen die heel bereikbaar zijn door deze positie. Ook de liezen blijken een heel erogene zone: Eva siddert bij het eerste lekje.

Je vervolgt je slakkenspoor richting schaamlipjes. Die krijgen een uitgebreide beurt van je tong. Eva rilt de hele tijd. Ze kreunt nu luidop. Dan lek je haar klitje. Eva schudt met haar middel, ze houdt het langzame gekriebel niet meer, actie moet er komen !

Dan ga je met twee vingers tegelijk haar spleetje in.

Zonder probleem.

Nat genoeg.

Zondvloed.

Je vingers soppen.

Met die natte vingers wrijf je over haar sterretje. Je masseert haar sterretje grondig. Telkens haal je wat meer kutvocht en wrijf je over haar bilspleet. Telkens zet je wat meer druk op die bilspleet. Het sterretje opent zich geleidelijk aan zonder zelfs met een vinger erin te gaan.

Eva kreunt nog steeds. Haar lichaam is zo gespannen. Door de riemen. Maar ook door de handelingen. Je blijft haar bilspleet bewerken. Je blijft kutgeil aanvoeren en je laat niet na telkens even langs haar klitje te passeren.

Je maakt je eikel nat met wat kutgeil. Je blijft intussen haar bilnaad masseren. Dan zet je je lul tegen haar grotje en je gaat in één ruk met je hele lul in haar grotje.

“Aaarrrghr, pfffff, yesssss….”

Eva had dit niet verwacht. Haar kutje spant zich volledig op.

Als de spanning wat wegebt ram je een paar keer diep in en uit haar kutje. Dan stoot je diep door en blijft even in die positie. Je trekt haar aan haar schouders naar je toe. Dieper kan niet. Haar grotje verzwelgt je knots, Eva knijpt pulserend met haar poesje op je staaf en je blijft even in haar om hiervan te genieten.

Dan haal je je lul uit haar. Je zet hem tegen haar sterretje en duwt heel lichtjes. Haar anusje staat al lichtjes open, ook het standje zorgt er voor dat haar kontje goed bereikbaar is. Je eikel glijdt redelijk vlot een stukje naar binnen. Je wacht tot Eva tegenduwt. Dat is voor jou het signaal dat je wat dieper kan.

“Oefffffff… Hmmmm..”

Je eikel ploft volledig in haar aarsje.

Je laat haar even wennen.

Dan trek je heel langzaam je eikel er terug uit.

Het aarsje sluit zich weer als je er uit bent.

Je duwt terug tegen het sterretje, Eva duwt tegen.

Je eikel plopt nu sneller in haar kontje.

Dit ritueel herhaal je een paar keer en Eva volgt gedwee het ritme in tegengestelde richting.

Je duwt nu wat meer en neemt Eva bij haar schouders. Je trekt haar langzaam over je lul heen. Heel de boel is nu genoeg gesmeerd dus dat vlot wel. Blijkbaar is ze ook geen anaal maagdje want je lul schuift er langzaam maar zeker volledig in. Enkel het allerlaatste stukje waar je schacht weer wat breder wordt, hou je nog wat in beraad.

Je haalt je lul er langzaam terug uit, volledig. Je herhaalt dit ritueel ook een paar keer.

Dan stop je even. Je gaat de dildo halen. Je lul zwiept tegen je dijen tijdens het lopen, je wilt snel weer verder.

De dildo gaat in één ruk in haar openstaande kutje dat nu drijft van het geil.

Eva kreunt luid. Je gaat wat op en af met de dildo en duwt hem dan zo diep je kan, helemaal tot tegen haar baarmoeder. Eva schokt. Dit was toch wel wat pijnlijk.

Om de pijn te verzachten vinger je haar klitje eventjes.

Eva begint weer lekker te kreunen.

Het moment om terug je pik in haar andere holletje te steken. Je eikel floept er weer makkelijk in en je schacht betreedt haar grotje. Langzaam ga je op en af, je spuugt nog wat op je lul en maakt hem nog wat natter. Dan drijf je het tempo op.

Je ballen komen tot tegen de onderkant van de dildo, zo voel je dat die nog in haar kutje steekt. Je gaat sneller in en uit. Eva gaat ritmisch mee. Ze voelt zich helemaal gevuld in haar twee grotjes. Eva hijgt nu honderduit, ze begint te roepen.

“Ja! Ja! Oh ja! Nog! Ja!...”

Stilaan naderen jullie samen je hoogtepunt. Je kan nog even controleren maar dat spannende kontje rond je lans voelt zo ongelofelijk lekker dat je niet veel meer nodig hebt.

Eva komt in een enorme vlaag.

Een enorme schreeuw.

Een pulserende kut.

Een warme hete golf.

Door het klaarkomen wordt de dildo stukje voor stukje uit haar kletsnatte poesje geduwd. Intussen ben je steeds van katoen aan het geven in haar lekker strakke kontje. Nu kom je volledig met je hele schacht in haar, je neemt weer haar schouders vast in duwt je fallus tot diep in haar kontje.

Eva houdt het niet meer, door de uitrekking van haar kontje krijgt ze een nieuwe sensatie. Je komt heel hard klaar en het kloppen van je lul, diep in haar aarsje geeft haar genoeg stimulans om een tweede orgasme te krijgen. Je voelt het kontje pulseren rond je lul.

Langzaam haal je je lul uit haar kontje. Haar sterretje is een zonnetje geworden, zo ver blijft het open staan.

Eva ligt nog na te hijgen maar je geeft haar weinig rust. Je gaat met je tong haar klitje bewerken dat parmantig tussen haar schaamlipjes door prijkt. Je voert de druk langzaam op met je tong en je voelt hoe Eva, die nog aan het nasidderen was, enorm gestimuleerd wordt. Je stopt weer twee vingers in haar kutje en masseert haar G-spot. Lang hoeft dat niet te duren of het derde, meest intense orgasme komt er aan.

“Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh !!!”

Dit appartement kan nooit geluiddicht zijn, deze schreeuw moet iedereen dus gehoord hebben.

Je maakt snel en behendig alle riemen los. Eva valt spontaan in foetus houding. Ze is nu helemaal leeg. Je gaat achter haar liggen en lepelt je weg naar haar. Je knuffelt haar en geeft haar zachte kusje in haar nek. Af en toe komt er nog een huivering, nog steeds van het derde orgamse dat alle cellen in haar huid supergevoelig gemaakt heeft.

Zo vallen jullie bijna in slaap. De allertheid om de vriend die wellicht alle momenten kan binnenkomen houdt jullie echter nuchter. Je verzamelt je kleren en helpt even de spullen op te ruimen.

“Volgende keer wil ik graag blijven en een lekkere douche nemen samen met jou.”

Eva bloost.

“Volgende keer ? Hmmm, daar moet ik even over denken…”

Maar aan haar glimlach merk je dat dit niet de laatste keer geweest is.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vriendin Van Mijn...Door: Marco
Gelezen: 7005x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
9.2
:: De Gevaarlijke DroomvrouwDoor: Dealbreaker69
Gelezen: 3397x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
9.0
:: LisaDoor: Maria Smulder
Gelezen: 11980x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Kaal, Scheren, Vernedering, Hoer, Biedingen, Slet, Dildo, Tondeuze
14-02
7.7
:: Hij Moet Nog...Door: Kareltje
Gelezen: 17553x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Squirten, Dikke Lul, Plassen
11-02
8.6
:: Meesterlijke Ervaring - 3Door: Otxoa
Gelezen: 5473x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sm, Subjes, Sletjes, Submissive
11-02
8.6
:: Nieuwe Job - 3Door: Ellen
Gelezen: 7303x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
10-02
8.9
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 8691x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoeren, Bordeel, Theater, Pijpen, Kantoor, Hakken, Beffen,
10-02
9.2
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 7181x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Porno, Camera, Vrouwen, Beffen, Sperma
10-02
8.1
:: De Advocaat En...Door: Maria Smulder
Gelezen: 10188x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Kelder, Film, Porno, Water, Hond.
10-02
8.0
:: De SchoonmaaksletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 17940x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pervers, Onderdanig, Pijpen, Anaal, Oud-jong
08-02
8.0
:: Oud Klasgenootje Blijk... - 4Door: Lordgeorge07
Gelezen: 9831x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-02
8.5
:: Mijn SletDoor: Arend-Jan
Gelezen: 14712x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Oud-jong, Pervers, Onderdanig
07-02
8.3
:: Karen Straft FleurDoor: Subrosa
Gelezen: 14238x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Straf, Femdom, Fetish
06-02
8.4
:: Dana - 1Door: Arend-Jan
Gelezen: 11278x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Jong-oud, Cuckhold, Openbaar, Trein
06-02
8.8
:: Voor Tim - 3Door: ForYou
Gelezen: 3610x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
05-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net