Opwindend.Net
Datum: 16-03-2016
Stemmen: 15x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 8656x
Lengte: Lang
Eerste Keer Als Hoertje - 3
Door Dark-amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eerste Keer Als Hoertje - 2

He, HE Gelukkig ik was veilig binnen in mijn kantoortje en ging met een bil op de stoel zitten. Ik schopte mijn hoge hakjes uit en logde gelijk in op skype. Ik moest nu nog van die kuisheidsgordel afzien te komen en Frans had gezegd dat ik het nr van het slotje zou krijgen als ik weer thuis was .

Ik overdacht de nacht en vond dat ik me echt als een hoertje had gedragen, wel als een drie stuiver sletje. Want wie liet zich zo vernederen en lag anderhalf uur aan een pik te zuigen voor dertig euro ? Ja dertig euro, waarvan 10 euro fooi !!! als een echt sletje had ik frans afgezogen hij had mijn keel mijn mond en mijn gezicht volgespoten { god wat een lading had hij gehad}. Ik had hem de sperma in mijn mond moeten laten zien en door moeten slikken ! allemaal met een ver opengedraaide speculum in mijn kontje ., en twee balstretchers om mijn zak. En als afscheid had frans me weggestuurd met de tot maximaal open gedraaide en met een tang vastgezette speculum in mijn kontje, nog met mijn slettenkleertjes aan. Omdat ik licht had zien branden en ik niet het risico kon lopen dat mijn vrouw me ZO zag had ik de auto twee straten verder op gezet en was ik in mijn slettenkleertjes naar huis gelopen. Het was maar goed dat ik niemand was tegen gekomen want de balstretcher en mijn opengesperde kontje waren vast zichtbaar geweest, zo kort was het jurkje !!

Ik riep frans aan op skype, maar die opende gelijk een videogesprek. Daar zat ik niet echt op te wachten, ik wilde de kuisheidsgordel af doen en zo gauw mogelijk gaan slapen. Gelukkig had ik nog andere kleren in mijn kantoortje liggen anders zou ik niet weten hoe ik het huis binnen zou kunnen gaan. Ik zou in ieder geval blij zijn als ik de speculum uit mijn kontje kon halen. Hij rekte mijn kontje ver op en het had de hele nacht geleken of er een zwerm bijen in mijn kontje zat die een voor een staken. ZO brandde en tintelede mijn kontje. Frans had de speculum helemaal open gedraaid voor ik weg mocht en de bijen waren over gegaan in horzels ! die staken nog venijniger !! Ik moest zo maar wat zoeken om de bout los te draaien want ik had geen tang bij de hand. Die lagen in het huis.

Ik besloot het videogesprek maar te accepteren en te vragen wat Frans nog wilde. Ik zag frans niet { waarschijnlijk had hij de cam uitgeschakeld, maar ik kwam zelf wel in beeld. ZO HOER “zei Frans “ik zie dat je al thuis bent, dat heb je vlug gedaan”. “Ja “zei ik “ik hoopte dat mijn vrouw nog niet thuis zou zijn, maar die is er al “. Trouwens ik moet eerst mezelf nog toonbaar maken voor ik naar binnen kan. Zij weet immers nergens van. Mag ik het nr van het cijferslot van U Als U blief ? “ HO, HO HO, sletje “zei Frans “je bent me zo goed bevallen dat ik je een weekendje mee wil nemen naar twee vrienden van me in Drenthe. Hij is nu ook online en wil je wel even keuren ! Ik zal ze toevoegen aan dit gesprek dan kunnen ze je even keuren, Laat je maar goed zien, paradeer ff door de kamer op je hakken en show hun je opengesperde kutje. En dan mag je hun vertellen hoe geil je was vannacht en wat je hebt gedaan. Ze willen wel weten wat voor vlees ze in de kuip hebben voor je bij hun mag komen spelen !! “JAA “zei ik “maar dat is allemaal niet de bedoeling, ik wil niet gekeurd worden en wil van die speculum af, ik wil gewoon verder met mijn leven en niet verder gaan als vrij oproepbaar hoertje !!!

Tja “zei Frans “is het daar niet een beetje laat voor, of heb je er niet van genoten vannacht ??

Je loop toch zo graag in je geile hoeren outfit. je draag toch zo graag balstretchers. en je vind het toch geil als die kut van je wordt opgerekt ?? Ik voelde hoe ik een rode kop kreeg. Want ik had het inderdaad geil gevonden om zo rond te lopen en als geile hoer behandeld te worden!!

“Trouwens “zei Frans “kijk hier even naar voor je een antwoord geef, dan denk je er misschien wat anders over “!!! Ik zag een link op mijn scherm verschijnen. Ik klikte op de link en kwam op Xhamster met 1 fotoalbum en wel 8 filmpjes erop wel achter code dus ik kon ze niet zien. Ik zag dat de site opgezet was onder de naam “Hoertje Ben “. Nou dat was ik dus, alleen had ik die pagina nooit aangemaakt. “ohja “Zei frans “het ww is “hoertje ben } wel niet zo’n moeilijk te raden ww maar dat maak me niets uit. Als eerste opende ik het fotoalbum en zag hoe ik terug kwam lopen naar de auto.

Volledig herkenbaar en met mijn verzwaarde zak zichtbaar tussen mijn benen slingerend. Ik was ook van de achterkant genomen en je kon de speculum in mijn kut zien zitten.

Ik werd kwaad op Frans, want ik zou zelf nooit herkenbare foto’s op internet willen hebben en al helemaal niet zoals ik er daar bij liep!

Ik opende het eerste filmpje en zag tot mijn verbazing de voorstelling op de trap. Hoe had hij dat in godsnaam op kunnen nemen. Ik was natuurlijk volledig herkenbaar en stelde mezelf voor als het hoertje wat besteld was. Ik liet zien hoe geil ik me had opgetuigd en gedroeg me inderdaad ronduit schandalig geil. Mijn pik groeide, want ik vond het wel erg geil om mezelf terug te zien als geile slet.

Het tweede filmpje liet zien hoe ik Frans geil uit zijn kleren hielp en aan zijn pik begon te zuigen. het derde, vierde en vijfde filmpje liet zien hoe ik aan de pik van frans zoog, hoe ik geile woorden tegen hem zei, hoe ik zijn ballen aflikte en zelfs zijn kont. Ik was van meerdere kanten te zien en ik realiseerde dat Frans dus meerdere camera’s in de kamer had gehad. Regelmatig keek je recht mijn kut in en zag je de rode binnenkant. Het zesde filmpje liet zien hoe Frans mijn keel mond en gezicht vol spoot en mij mijn eigen zaad door liet slikken. Je zag dat ik geil was en mijn opengesperde kut nog verder open trok. OHO wat keek je veer mijn kutje binnen!! Het zevende filmpje liet zien hoe ik terug gegaan was naar de auto het portiek in ging en als hoertje gekleed weer de straat overging .Ook hoe ik weer terug liep en gesnap was door die Marokkanen.

En tot mijn uiterste verbazing liet het achtste filmpje zien wat de Marokkanen hadden gemaakt. Je zag van dichtbij hoe geil gekleed ik over straat had gelopen. Alle details waren te zien. hoe ik was gekleed en wankelde op mijn 12 cm hoge hakjes. De balstretcher, mijn opengesperde kutje. Je kon zien hoe ik zwikken en strompelen zo gauw mogelijk de trap op liep, maar je zag de speculum zeer duidelijk zitten. En natuurlijk was ik WEER volkomen herkenbaar ! Nu snapte ik ook gelijk waarom Frans mij de pruik niet had meegegeven. Alles was een voorop gezet plan geweest om mij op een zo’n schandalig en geil mogelijke manier op te nemen. Hoe hij zo vlug die Marokkanen had geregeld weet ik niet maar hij had het wel voor elkaar gekregen.

Oh, OH, OH, SHIT, SHIT, SHIT !!! Ik had Frans de gelegenheid gegeven om mij op deze manier op te nemen en daarmee te chanteren. Waarschijnlijk was hij op het idee gekomen door dat ik al eerder mijzelf had gepresenteerd als geil hoertje, maar door mijn leeftijd overal nul op het rekest had gekregen. Als dit in het openbaar kwam kon ik mijn verdere loopbaan als boekhouder wel vergeten. Geen enkel bedrijf zou een hoer in dienst willen hebben als boekhouder. Ik had alles gezien met een rood hoofd en schaamde mijzelf diep dat ik het zover had laten komen. Niet dat ik niet had genoten van de nacht !! Maar dat Frans het met een klik op de knop aan de hele wereld kon laten zien. Ik zou nooit meer van dat imago af komen.

Ik ging weer terug naar skype en vroeg Frans wat zijn plan was en wat hij verder nog van me wilde .

“Tja “ Zei Frans “was je nu een geile jonge jongen geweest tussen de 18 en de 25 had ik je elke avond als HOER verhuurd. Maar omdat je eigenlijk toch een oude man bent Zal ik je misschien heel af en toe als geile slet kunnen verhuren. Maar meer als 20 of 30 euro voor een weekend zal ik wel niet voor je krijgen! Ook al was je wel een verdomd geil sletje vannacht en ik denk dat ik wel een aantal klantjes voor je kan regelen af en toe. Het eerste weekend is al gepland voor je bij twee kennissen van me. Je moet je wel ff geil voorstellen aan hun, want elke keer als een date niet door gaat door dat JIJ het niet goed doet. je niet geil en onderdanig genoeg voorstelt zal ik je online zetten. De eerste keer een uur, de tweede twee uur en zo voorts. dus het is je geraden om je zo geil mogelijk te gedragen en te doen wat de klanten van je vragen. OHHja, elke keer dat jij je niet voor wilt stellen zet ik je een volle dag openbaar. Elke keer weer een dag meer natuurlijk !! En om te laten zien da ik het meen Zet ik je NU openbaar !!!

JA, JA rustig maar, alleen voor mijn vrienden, zijn er wel meer als twee honderd hoor. De kans dat er een bekende van jou bijzit is niet echt heel groot al is dat natuurlijk niet uit te sluiten !!!

Des te eerder je zorgt dat je goed gekeurd wordt door mijn vrienden in Drenthe, des te eerder ben je weer onzichtbaar ! Je kan zien hoe vaak je films en foto’s beken worden dat staat eronder.

Ik opende de site weer en zag inderdaad dat de films en foto’s bekeken werden. Er verscheen al commentaar bij sommige. Dat ik echt een geil hoertje was, dat ik eens flink uitgewoond moest worden door een heel elftal, dat ik een geile kut had ,EN er was een oude man die vroeg wat ik koste !!! Tijd om te zorgen dat ik gauw weer van het net verdween lijk me! IK KON NIET ANDERS. IK WERD GECHANTEERD. en kon er niets tegen doen .

Opgelaten ging ik weer terug naar skype en met een gebogen hoofd vertelde ik Frans dat ik niet anders kon doen als zijn zin. Frans zei dat ik moest vertellen aan hun hoe en waarom ik bij hem geweest was en hoe ik er van genoten had, en dat ik het zeer opwindend had gevonden dat ik onderschept was door de Marroken. En dat ik als ik geen afspraak met hem had gehad graag hun dikke pikken had afgezogen. OHH, Schiet op dacht ik “Ik wil mijn vid’s en foto’s zo gauw mogelijk van internet hebben !!! Maar frans ging rustig door .Ik moest vertellen dat ik als goed sletje mee genomen kon worden naar sexclubs ,seksbioscopen, de bossen in of de duinen in, dat ik een onderdanig hoerig sletje was waar alles mee gedaan mocht worden. dat ze me vast mochten binden, mijn kut op mochten rekken, me mochten fisten, en alles wat ik verder maar geil over vond komen !! Met gebogen hoofd en waarschijnlijk een beetje saggerijnig kijkend zei ik dat ik het zou doen. Frans reageerde fel “en zet je glimlach op, als je zo boos kijkt mag je niet eens komen bij ze “ JE HEB MAAR EEN KANS, GEILE HOER. ANDERS STA JE STRAKS VOOR DE EERSTE KEER VOOR IEDEREEN ZICHBAAR OP INTERNET !!!

Ik oefende een beetje mijn glimlach en trok gauw mijn high-heels weer aan. Ik zette mijn bureaulamp op de grond en richtte deze op mijn stoel zodat ze me goed konden zien als ik ging zitten. en zelfs gelijk diep in mijn opengesperde kutje konden kijken. Ik ging in een geile pose voor de cam staan, zorgde dat ik een stijve pik had en vroeg Frans om de mannen toe te voegen aan het gesprek .

Er werd iemand toe gevoegd en ik zag twee naakte kerels voor de Cam zitten.

“He ,hallo, jullie moeten de vrienden van Frans zijn. ik glimlachte breeduit en liep zo geil mogelijk voor de Cam op en neer. Ik vertelde Wat frans had gezegd en ze lieten mij uit vertellen terwijl ze mij bekeken en met elkaars pik speelde. Tijdens het lopen kroop het jurkje { wat ik expres ver naar beneden had getrokken } langzaam steeds verder omhoog. Maar ik deed of ik er geen erg in had in liet mij bekijken met de bungelende stretchers tussen mijn benen en mijn ver open gesperde kut .

Alleen het touw wat Frans over de speculum had vastgezet belemmerde een volledige inkijk!!!

Toen ik klaar was met mijn verhaal ging ik in een uitdagende pose op mijn stoel zitten. mijn benen op tafel zodat alles, OOK mijn gezicht goed in beeld kwam!! “Zo hoer, het wordt tijd om je touwen weg te nemen zodat we ECHT goed bij je naar binnen kunnen kijken “zei Frans. De code van het slotje is 1235. Ik draaide aan het slotje en was erg blij toen het open klikte. Ik ging weer staan en langzaam en verleidelijk wikkelde ik het touw van mijn lichaam. Ik was opgelucht toen ik de laatste wikkeling van mijn middel afpelde. De striemen stonden diep in het vlees. Ja dat komt ervan als je een pondje teveel hebt.

Ik ging weer in de stoel zitten, maar nu met beide benen ieder aan een kant van de Cam op het bureau. De lamp scheen recht in mijn kutje en nu zag ik pas hoever de speculum open stond !!!

Ook de mannen zouden recht in mijn kut kijken en het zien. Ik zag dat een van de mannen op mijn kutje wees en lachend zijn lippen af likte. Hij zei dat ik vast wel diep gefist kon worden. Nou als ik zag hoever mijn kut was opengetrokken kon ik daar zeker niet aan twijfelen.

“Laat maar eens zien dat je ook een diep kutje hebt “zei Frans “ik heb een dildo in je tas gedaan, stop die maar eens helemaal in je kut !! Ik trok mijn tas naar me toe en vond onderin een 45 cm lange en drie-en-een-halve cm dikke dildo aan. Ik hield de dildo voor mijn gapende gaatje en zocht de ingang naar de dunne darm. het deed eigenlijk maar een klein beetje zeer, maar de dildo schoof langzaam steeds verder in mijn darmen. Soms ff pauzerend en geil kijkend duwde ik hem steeds verder. Ik zag dat een van de mannen op de grond was gaan zitten, en op de pik van de ander zoog. wel bleef hij naar de Cam kijken, want hij wilde waarschijnlijk niet missen dat de dildo helemaal in mijn kut verdween .Ik voelde dat de dildo een weg zocht door mijn darmen en ik voelde het uiteinde zelfs over mijn buikwand schuiven.

Ik duwde door tot de dildo diep in mijn darmen zat en zelfs een stukje verder met mijn vinger .

Ik stond weer op en liep heupwiegend door de kamer heen. De mannen hadden nog niet gezegd dat ik kon komen en ik wilde tot alle prijs voorkomen dat ik online zou gaan. Ik hoopte dat mijn vrouw niet in de tuin liep of in kwam lopen, en opende de deur. Gelukkig de tuin was vrij, waarschijnlijk lag mijn vrouw al te slapen wat ze normaal altijd deed. Mijn tuin was erg privé en het zonnetje scheen lekker. Het was ondertussen ook al behoorlijk later geworden. Ik liep de tuin in en liet mijn lichaam beschijnen door het warme zonnetje. Hmm lekker Ik zorgde ervoor dat ik in lijn bleef met de deur zodat ik zichtbaar bleef voor de Cam. Langzaam en sensueel mogelijk trok ik het jurkje van mijn lichaam en liep in alleen de lingerie en op hoge hakjes trekkend aan mijn stijve pik even buiten rond. Niet te lang, want ik wilde niet dat de heren zich verveelde. Ik liep weer naar binnen en trok de deur dicht zodat er geen tegenlicht meer was. Ik ging weer onderuit in mijn stoel zitten en zetten mijn schoentjes tegen de tafel aan .

HMMMM, Ik zat er wel lekker geil bij zo .Ik bleef recht glimlachend in de cam kijken en speelde met mijn pik. Het duurde dan ook niet lang of ik spoot kreunend een straal sperma in de richting van de cam. OHH, OHH, OHH jaaa, ik likte mijn lippen geil, streek een klodder sperma van de tafel liet dat in de Cam zien en likte mijn vinger af. HMMM, Lekker, zalig “zei ik glimlachend in de Cam. Ik zag dat de ene ook zijn geil in de mond van de ander spoot en wachtte even af !Toen de pik schoongelikt was en ze wer naast elkaar zaten zei een van hun. “Je mag volgende week een weekend komen “. He gelukkig, phoeee, de verlossende zin was eruit. Ik zei dat ik me zeer verheugde op het geile weekend en zeer mijn best zou doen om ze tevreden te stellen. Ze knikte en sloten hun scherm.

Ik vroeg Frans gelijk of hij de foto’s en de filmpjes weer achter code wilde zetten en was blij dat hij gelijk ze het te doen. Frans zei dat hij dat gelijk zou doen en logde ook uit.

Ik was blij dat ik nu kon doen wat ik wilde en dat de kuisheidsgordel al was verwijderd. Ik pakte de niettang en probeerde of ik er genoeg kracht mee kon zetten om het bouten van de speculum los te draaien. Tot mijn geluk lukte het al de tweede keer en langzaam draaide ik de speculum weer dicht.

OHHH, wat was dat een opluchting dat de spanning van mijn kutje er weer af was. Ik had nu een uur of 6 die speculum in mijn kut, langer als ooit te voren!! Mijn kutje sloot dan ook niet meer maar bleef een stuk open staan. Ik trok mijn kleding uit en haalde de balstretchers van mijn zak. OHHH, weer zo’n opluchting, al bleef mijn zak licht schrijnen. Nou ja niet zo gek natuurlijk!.

Ik trok weer gewone kleren aan en ging naar binnen. Uit de koelkast nam ik twee ijsblokjes en op het toilet wreef ik ermee over mijn kutje. tot mijn genoegen voelde ik dat het weer kromp door de kou maar niet helemaal. Het was ook niet zo gek natuurlijk na 6 uur met dat ding in mijn kut rondgelopen te hebben. Ik wist uit ervaring ook dat als ik mij ontspande, voorwerpen van die dikte er zo weer ingeduwd zouden kunnen worden. fisten zou dus best kunnen de volgend keer volgens mij.

Ik liep naar boven en kroop stilletjes naast mijn vrouw. gelukkig werd ze niet wakker en nadenkend over het volgende weekend zakte ik al gauw in een diepe slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Eerste Keer Als Hoertje - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Betrapt Op De Camsite - 6Door: Esther-L
Gelezen: 2272x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
9.3
:: Contact Met Mr Paul - 4Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 1113x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.7
:: Lotte In Het Vakantiehuisje- 5Door: Lotte
Gelezen: 11229x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Maagd, Groepsex
15-07
9.2
:: Droom Of Werkelijkheid - 24Door: Owned
Gelezen: 3284x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
9.0
:: Hella, Engel Of HeksDoor: Subrosa
Gelezen: 5219x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Troost, Fetisj, Vernedering
13-07
8.4
:: Maureen 117:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 1842x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-07
9.1
:: Betrapt Op De Camsite - 5Door: Esther-L
Gelezen: 3829x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Islandx - 10Door: Suurtje
Gelezen: 5112x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.8
:: Doktersassistente - 10Door: Mieke1
Gelezen: 11632x
Reacties: 25
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Droom Of Werkelijkheid - 23Door: Owned
Gelezen: 3113x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-07
8.9
:: Tienersletjes Op Werk - 14Door: N75
Gelezen: 6180x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Voelen, Vingeren, Filmpje
11-07
8.7
:: Betrapt Op De Camsite - 4Door: Esther-L
Gelezen: 6674x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
11-07
9.2
:: Onverwachte WerkdagDoor: Carina
Gelezen: 11916x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-07
8.3
:: Betrapt Op De Camsite - 3Door: Esther-L
Gelezen: 10568x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-07
9.1
:: Tienersletjes Op Werk - 13Door: N75
Gelezen: 6821x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Werk, Neuken, Schoonvader, Legging
10-07
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 604