Opwindend.Net
Datum: 11-09-2016
Stemmen: 20x
Cijfer: 5.7
Gelezen: 5080x
Lengte: Gemiddeld
De Eerste Ontmoeting
Door Dosl - Zoek naar meer...

Vragen of interesse om ook gedomineerd te worden of mij te domineren? Stuur gerust een mailtje naar dosl123@outlook.com

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben een achttien jarige jongen, 185 cm en een lul van 18 cm. Dit verhaal gaat over de eerste ontmoeting van mij en m'n meester, dit is tot nu toe alleen een fantasie maar ik hoop dat het snel werkelijkheid gaat worden.

We hebben afgesproken dat m'n meester mij ophaalt, ik heb namelijk geen auto. Hij heeft me opgedragen een shirt, broek en schoenen aan te doen die stuk mogen, verder niks.

Daar sta ik, in de regen, te wachten op m'n meester. Ik ben doorweekt.
Eindelijk zie ik een auto aankomen rijden die voor me tot stilstand komt. Ik stap in en zie m'n meester voor het eerst. Het is een doorsnee man van in de twintig. Hij geeft me een blinddoek en zegt dat ik hem om moet doen. Ik gehoorzaam. Zodra ik de blinddoek om heb worden m'n armen vastgepakt en vastgebonden. Ik voel de auto wegrijden.

Na wat voor m'n gevoel drie uur duurde komt de auto tot stilstand. M'n meester stapt uit en zegt dat ik m'n blinddoek af moet doen, iets wat lastig gaat met de handboeien om maar het lukt. De deur van de auto wordt opengedaan en ik word uit de auto getrokken. We staan midden in een bos, verderop staat een schuurtje. Het regent nogsteeds en ik ben nog doorweekt van voordat ik werd opgehaald.

We gaan een stukje lopen zegt m'n meester, hij maakt een ketting vast aan m'n handboeien en begint te wandelen, eerst over het pad maar later gaan wijkt hij van het pad af en gaan we door een stuk dichtbegroeid bos. Na dik een kwartier lopen komen we bij een open plek met een meertje, daar stopt hij en pakt een schaar. Hij knipt eerst m'n shirt kapot, ik vind dit totaal niet leuk en begin tegen te werken. Hij slaat me. Stilstaan en luisteren buldert hij. Ik gehoorzaam. Nu knipt hij m'n broek kapot en gooit m'n schoenen in het meer.

Daar sta ik dan naakt, midden in het bos met handboeien om. Op je knieŽn zegt hij. En begint terug te lopen, ik kruip achter hem aan terug naar de auto, ik voel me zů vies en vernederd op dit moment.

Terug bij de auto maakt hij de ketting die hij beet had vast aan de trekhaak. En stapt in de auto, ik snap er niks van. Plotseling hoor ik de motor starten en begint hij langzaam te rijden richting de hut, ik word meegesleurd over de grond, gelukkig regent het en bestaat de weg op dit moment dus vooral uit modder. Aangekomen bij de hut stapt hij weer uit en neemt me mee de hut in, ik ben helemaal doorweekt, ik heb het koud en zit onder de modder. Hij bindt m'n handen vast aan het plafond en gaat de hut weer uit.

Er verstrijkt een paar uur voordat hij terugkomt, m'n hele lichaam doet nu pijn omdat ik of moest staan of aan m'n polsen moest hangen. Hij heeft avondeten meegenomen. Lekker denk ik, daar heb ik wel zin in.
Hij pakt het eten uit de tas en dekt de tafel voor slechts een persoon. Dit vind ik raar maar ik hoopte dat dat voor mij was. Maar helaas, hij gaat daar zitten en begint rustig te eten, ik kan wel janken. Ik voel me zo vernederd. Na een tijdje is hij klaar, staat op en komt naar mij toe. Hij maakt me los en neemt me mee naar de tafel. Ga op de grond liggen zegt hij. Ik ga liggen en wacht af. Hij pakt z'n glas en vult m met melk, dit giet hij vanaf 1,5 meter hoogte richting m'n mond, ik open m'n mond en probeer zo veel mogelijk op te drinken maar hij begint de beker te bewegen over m'n hele lichaam en uiteindelijk zit ik helemaal onder de melk. Daarna pakt hij z'n etensresten en gooit die over m'n lichaam heen. Eet dit maar op slaaf zegt hij, meer krijg je niet. Ik probeer zoveelmogelijk op te eten en likken, iets wat niet zo makkelijk gaat aangezien m'n handen nogsteeds aan elkaar vast zaten.

Na een tijdje zegt hij dat ik moet stoppen en trekt me overeind, je bent vies slaaf. Hij trekt me mee naar buiten waar het nogsteeds regent. Maak jezelf schoon gebied hij me, ik doe dit zo goed mogelijk. Zodra ik mezelf redelijk schoon heb gemaakt neemt hij me weer mee naar binnen, legt me op het bed en bind m'n handen vast boven m'n hoofd en m'n voeten aan de onderkant van het bed. Hij trekt z'n kleding uit en gaat met z'n lul boven m'n gezicht hangen. Als automatisch begin ik erop te zuigen. Langzaam begint zijn lul stijf te worden en begint hij te stoten in m'n keel. Dit is de eerste keer dat ik dit doe, er springen tranen in m'n ogen en begin te kokhalzen.

Na een paar minuten haalt hij z'n lul uit m'n mond. Hij maakt me los en zegt dat ik op m'n knieŽn moet gaan zitten. Hij bindt m'n handen en voeten weer vast en gaat achter me zitten. Hij pakt m'n ballen vast en trekt ze hard naar achter. Ik kerm van de pijn. Hij laat los en begint met z'n vingers m'n anus te stimuleren. Later voel ik het puntje van z'n eikel tegen m'n anus aan drukken en begint hij me te neuken, steeds harder en steeds sneller. Uiteindelijk haalt hij z'n lul uit m'n kont en komt voor m'n gezicht zitten. Hij begint te trekken en spuit al zijn sperma over m'n gezicht.

Hij maakt me weer los van het bed en legt me op de grond. Slaap lekker slaaf, zegt hij en gaat zelf in bed liggen. Ik heb het koud, lig op een harde houten vloer en ik voel me steeds ellendiger worden. Toch val ik gelukkig na een tijdje in slaap.

De volgende morgen word ik vroeg wakker, alles doet pijn. Ik merk tot m'n verbazing dat ik niet meer ben vastgebonden, ik zie ook dat het bed leeg is. Ik ben alleen in een hutje in een bos zonder kleding, eten of een idee waar in Nederland ik ben, als ik al in Nederland ben. Ik begin rond te lopen door de hut en zie een briefje liggen, zal hier op staan hoe ik weer thuis moet komen?

Een vervolg? Laat t weten in de reacties! Tip's of commentaar altijd welkom.

Zoek naar meer verhalen van Dosl...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3061x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8347x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7268x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16705x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8399x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15145x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4613x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8214x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15025x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net