Opwindend.Net
Datum: 13-09-2016
Stemmen: 16x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 6596x
Lengte: Lang
Travowinkel - 4
Door Travestiet - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Travowinkel - 3

Normaal schrijf ik in de categorie Hetero, maar dit moet toch in deze sectie komen denk ik.

Ik weet dat er veel vormen van travestie bestaan met ieder zijn eigen beleving. Ik heb nu ook klanten die twijfelen over hun identiteit en daarom travestie bedrijven. Een van onze klanten is nu zelfs transgender en bezig met de transitie. Zijn klanten met wat meer aandacht dan de doorsnee klant.

Maar laatst kwam er een man in de winkel met een wel heel erg opvallende en bijzondere wens. Die had via een documentaire op TLC gezien over mannen die zich hullen in rubber of latex pakken om zo van buiten geheel vrouwelijk te zijn. Ik had die docu niet gezien dus hup ’s avonds op internet bekeken. En zowel tijdens als erna hadden wij (linda, kristel en ik) een raar gevoel in de buik. Is dit nog wel travestie, vroegen wij ons af. Of is dit perversiteit in optima forma?

Ik zal het u uitleggen. Er bestaan pakken die gedragen worden vanaf de enkel tot over het hoofd. Deze pakken zijn aan de buitenkant voorzien van alle vrouwelijke kenmerken, maar ook weer niet zodanig dat het functioneel is. Ik bedoel, de kut die op dat pak zit kun je niet neuken, er zit geen gat oud in en dar is het ook niet voor bedoeld. Bedoeling is dat het “doorschijnt”.

In een slip zie je dan de contouren en dat lijkt dan weer bijna echt. Creepy is dan weer wel dat die mannen dat pak aantrekken, dan compleet aankleden inclusief pruik maar dan een masker opzetten. Een masker voorstellende een vrouwengezicht of iets wat daarop lijkt. En die lijken dan in mijn beleving verdomd veel op een paspop. Enfin, in Duitsland niet te krijgen dus wij via allerlei adresjes een pak besteld in de USA. Het land van de preutsheid aan de buitenkant en rottigheid aan de binnenkant.

Grote doos en wij pakten het uit. En het kwam op mij over als of iemand gevild was. Mijn eigen bodysuit zat dan ook opeens niet lekker. Mijnheer afspraak gemaakt en die kwam. Huppelde naar binnen en had ook nog een grote boodschappentas bij met allerlei “lappen” rubber. Wist ik veel.

Enfin, man kleed zich tot op zijn onderbroek uit, pakt een lap rubber en wikkelt die om zijn rechterheup en met een andere lap om zijn linker heup. Plakte cup c tieten op zijn borst. Uit zijn tas kwam een gezinsverpakking babypoeder en man begon pak vol te smijten met babypoeder.

Dat snapte we gelijk. Anders krijg je een dergelijk pak nooit aan. Man stapt in de pijpen en begint te sjorren en trok zo langzaam zijn pak aan. Zwoegde even om alles over zijn heupen te krijgen en trok toen snel door naar zijn tieten. Maar daar ging het fout. Wij kregen het pak er niet overheen, dus haalde wij zijn tieten er weer af. Hij trok het aan, sloeg de kap over zijn hoofd en wij konden zo via de oksel zijn tieten weer op de goede plaats plakken. Man keek in de spiegel en lachte breed.

Vanuit de winkel kwamen lingerie met jarretel, leuke Marlies Dekkers beha, panty’s en een rok met bijpassende bloes en een kort jasje. Man trok alles snel aan. Nadat alles aan was gedaan kwam dus het masker. Van het type carnaval masker. Schoof dat over zijn gezicht, zette de pruik op en keek in de spiegel. Sloeg zijn handen in elkaar en draaide rondjes en kreunde alles bij elkaar.

Hoe vinden jullie het, ben ik nou geen mooie vrouw geworden. Wij knikten ernstig maar hadden zelf zo onze twijfels. Grote twijfels mag ik wel zeggen. En vinden jullie het goed dat ik hier een rondje ga lopen en een handje mee help. Want nu wij met vrouwen onder elkaar zijn, kunnen we dat rustig gaan doen he?!

Nou had hij de hele avond geboekt en betaald dus hij mocht wat ons betreft zijn gang gaan. Maar Linda kon het beter aan als ik. Die begon een dominante houding aan te nemen en onze klant opdrachten te geven. Ik schrok en wilde ingrijpen maar de blik in haar ogen deed mij bevriezen. Zo kende ik Linda niet. Wat nu?

Linda droeg mij op 2 koppen koffie te gaan halen. Met melk en suiker en vlot een beetje. Ik gaapte haar aan. Linda snauwde gelijk; wat sta je daar nou stom te gapen. Vort man, schiet op.

Ik vloog naar de keuken. Geen idee wat te doen en compleet van de pot gerukt schonk ik koffie in. Kwam terug en vroeg timide waar mevrouw de koffie wilde hebben. Linda draaide haar rug naar de klant en glimlachte lief en gebaarde naar een tafel. Maar riep wel keihard, zet het daar neer stomme trut. En draaide zich weer om. Pakte een paar knielaarzen en een zwart leren rok en witte bloes. Kleedde zich snel om en bond haar haar op. Ik dronk mijn koffie en zei niets.

Linda kwam bij mij zitten maar wel zo dat zij man in de gaten kon houden. Die kreeg een stroom van opdrachten verwensingen en scheldwoorden naar zijn kop dat ik mij geneerde. Maar ik snapte nu dat Linda een spel aan het spelen was. Of de klant dat leuk vond kon ik niet zien met dat stomme masker maar merkte wel een zeker hupje in zijn loop.

Opeens een grote vloek toen er iets omviel. Linda pakte gelijk een stok en liep op man af. Zwaaide ermee alsof zij zijn kop in wilde slaan. Vloekte hem stijf en dwong hem op de knieën.

Na het opruimen moest hij opstaan en over de toonbank leunen. Jij stomme trut, kan ik jou nou helemaal niets laten doen, tierde Linda. Jij verdient een stevig pak rammel. En haalde uit en sloeg man op zijn kont. Haalde een paar keer flink uit en man kreunde. Van pijn of genot, ik weet het niet.

Enfin, zo commandeerde Linda man de hele winkel rond en liet hem alles opruimen en poetsen. Tot kwart voor negen. Toen zag ik dat zij zich ontspande en op normale toon zei dat het afgelopen was. Man knikte en liep sloom naar zijn spullen. Wij hielpen hem uit zijn kleding en pak. Met een verdwaasde en stomme grijns onderging man het allemaal. Tot mijn verrassing had man zijn pak bevuild aan de binnenkant doordat hij klaargekomen was.

Linda pakte ijskoud alles in inclusief de gebruikte kleding, rekende alles af en man trok zijn pinpas. Had de hele tijd geen stom woord gezegd maar stak nu zijn vinger op. Netjes vroeg Linda of er nog iets was. Ja zei de klant, ik ben erg blij met uw winkel en service, Ik heb nog nooit zo in mijn rol gezeten als vanavond denk ik. U was fantastisch en voelde precies alles aan. Maar nu nog een voor mij belangrijke vraag. Kunt u het regelen dat ik eens geneukt wordt door een echte vent als ik mijn pak en alles draag?

Linda knikte langzaam, haast peinzend. Moet het een man zijn of mag het ook een vrouw met strapon zijn. Allebei mag ook maar het allerliefst een echte man. Ik heb uw gegevens en gaan kijken of wij deze wens kunnen vervullen. Ik verstijfde. Linda moest toch niet denken dat ik die gekke vent zou gaan neuken. Linda deed man uitgeleide en sloot af. Liep terug en keek mij aan. Nee hoor, ik dacht niet aan schatje. Dat zou er gvd nog eens bij moeten komen. Alsjeblieft zeg. In geen 200 jaar ongeacht wat hij betaald!

Wees niet bang, ik ken iemand die daar gemakkelijker in is. Ik regel wel dat wij achterin de vergaderruimte hem eens goed te pakken nemen. Jij mag rustig toekijken maar je mag dan niet mee doen. Meedoen?? Ik krijg hem gvd niet eens overeind bij de gedachte. Enfin, Linda liet mij uitrazen en nadat ik gekalmeerd was gingen wij naar huis.

En week of wat later gaf zij aan dat komende vrijdag man zou komen en of ik erbij wilde zijn als toeschouwer. Ik vroeg haar of zij dat wilde. Eigenlijk wel, want dat maakt voor hem het juist leuker dat er iemand staat te kijken. Zijn vernedering is dan voor jou zichtbaar en daar geniet hij dan weer van, ook al doe je niets en houd je de kleren aan. Ik wilde er even over nadenken. Heb het met Kristel thuis besproken. Vertelde eerlijk dat ik geschrokken was van de duistere kant van Linda. Kristel was zeer begrijpend en vertelde dat Linda het heel erg zwaar had gehad bij haar ex. Die was schijnbaar dol op rare seks spelletjes en dwong Linda tot bizarre perversiteiten. Vandaar dat Linda op zeker moment weg was gelopen en daarom bij ons kwam wonen. Zij kreeg alles toe gewezen na de scheiding maar er kleefde te veel moeilijke herinneringen aan dat huis vandaar dat zij bij ons was ingetrokken.

Ik bekende weer geschokt te zijn. Ik heb het nooit gemerkt, nooit gevoeld en nooit geweten, stamelde ik. Dat hoefde ook niet liefje, Linda merkte dat jij oprecht was. Eerlijk, recht door zee en je hebt haar nergens toe gedongen. Zij mocht alles en hoefde niets. Jij hebt haar en mij altijd gerespecteerd en daarom houden wij zoveel van jou. Ik was dus weer gelijk terug in de wolken. En zei Kristel, jouw travestie spelletjes zijn onschuldig. Jij doet het voor jouw plezier en wij hebben er geen last van, maar wel de lust….. En dat laatste ging gepaard met een hand die mijn pik greep en een mond die mij zoende.

Enfin, ik heb die vrijdagavond toe gekeken. Had een stijf schooljuf pakje met bril en paardenstaart aan. Kokerrok en zwarte panty’s. Vond het zelf erg kinky toen ik zwarte lippenstift kreeg en in mijn ogen en beleving een goth look opmaak kreeg.

Enfin, verhaal verder. Man kwam en verkleedde zich met hulp van mij en Linda. Die alles trouwens in zwart latex aan had met allemaal kettingen ed. Ik was erg onder de indruk van haar uitstraling en deed gedwee wat zij mij opdroeg. Man mocht weer heel de winkel schoonmaken en deed dat met plezier, voor zover, je weet wat ik bedoel.

Toen de winkel schoon was werd hij mee genomen naar achteren. Daar stond een beer van een vent in een strakke leren broek en hes. Van mij mocht hij zo invallen bij de Village People als biker. Ik moest een videocamera pakken en continu alles filmen uit alle hoeken. Camera werk ligt mij wel en dus dat was bekend terrein, maar niet heus tijdens de sessie kwam ik achter.

Ik kan het niet in detail beschrijven maar man is daar gruwelijk hard genomen door zowel Linda als biker. Moest biker pijpen en Linda nam hem vanachter met een dildo zo groot als een brandblusser. Er werd tegen hem gescholden, gemept en ondergepist. Hij moest pijpen en werd anaal hard genomen. En hij bleef maar roepen: dank u meesteres dank u.

De biker en mij werden compleet genegeerd. Wel viel mij op dat de biker een enorme dikke en lange pik had die lang hard bleef. Ik vroeg mij af hoeveel viagra die gozer in zijn donder had.

Kortom, man werd zeker een uur lang misbruikt en vond het geweldig. Na de sessie ging hij douchen en kleedde zich weer terug om. Trok een goed gevulde knip uit de kontzak en betaalde Linda, maar dan wel netjes onderdanig zonder haar aan te kijken. Linda pakte mij de camera af en gaf die aan man. De biker was aan het douchen en ik moest man uitlaten. Bij de deur bedankte hij mij met een knik en ik knikte terug.

Liep terug naar de vergaderzaal en zag nog net dat Linda daar geneukt werd door die biker. Hoe hield die vent dat vol??? Ik ruimde wat op en even later kwam Linda met biker terug uit de douche. Introduceerde biker en ik moet zeggen, het was een verdomd aardige gozer.

Bleek lang seksfilms gemaakt te hebben en kon daardoor lang neuken. Zijn eikel had zowat eelt erop staan grapte hij, van al dat geneuk. Linda kende hem dus ergens van wat te maken had met haar vorige leven. Ik vroeg maar niets verder en babbelde lekker even na.

Gingen lekker met zijn tweetjes naar huis waar Kristel al op ons zat te wachten. Linda gaf een overzicht van wat er allemaal gebeurd was. En toen kwam de vraag die ik al vreesde; wat vond jij ervan?

Ik keek beide dames aan: meisjes, met alle respect naar jullie toe, als dit is waar jullie van houden, dan ben ik weg. Dit is absoluut niet mijn ding. Ik vind het zelfs zo wrang dat ik nu zelfs geen verlangen heb om als vrouw rond te lopen. Ik heb effe mijn bekomst gehad van travestie.

Stond op en trok terplekke mijn travestie kleding uit en liep alleen in slip naar de keuken voor een koud pilsje. Terwijl ik die opdronk kwamen mijn meisjes binnen en vlogen mij om de nek. Ik werd bedolven onder de kussen, zonder bij bedoelingen dan he!

Meisjes waren heel erg blij met mijn openheid en dat ik zo duidelijk mijn grenzen aan kon geven. Later vertelde zij mij dat ze ergens toch een beetje bang waren dat ik nog verder af zou glijden zeg maar naar de donkere zijde van de travestie.

Ik heb mij een hele maand niet kunnen en willen verkleden. Heb zelfs niet in de winkel gewerkt en heb ook een maand alleen geslapen. Heb netjes op kantoor gewerkt maar wel in een roes. Gelukkig waren mijn meisjes zo attent dat zij mij met rust lieten. En mij dus op het eind van de maand verrasten met een lekker etentje thuis gevolgd door een avond seks met twee vrouwen zonder hulpmiddelen. Ik heb de meisjes gemasseerd en wij hebben alles goed besproken en uitgesproken. Er bestaan geen misverstanden tussen ons. Maar ik heb gelijk wel nog even nadrukkelijk met Linda gesproken en verteld dat ik geschrokken was van haar donkere zijde en hoopte dat zij bij ons gelukkig was. Linda knikte met haar ogen vol tranen en snikte het uit dat zij eindelijk het geluk had gevonden bij ons.

Die avond hebben wij dan ook elkaar beloofd sessies zoals met man nooit meer te doen ook al boden ze een miljoen. Het is het voor ons niet waard.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Travowinkel - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3070x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8373x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7272x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16717x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8404x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15150x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4618x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8216x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15027x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net