Opwindend.Net
Datum: 13-09-2016
Stemmen: 14x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 8470x
Lengte: Lang
In The Mood - 5
Door Dick Meester - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: In The Mood - 4

De presentaties

Om een uur of zes waren we klaar met de zoektocht op internet en hadden we onze presentaties zo goed als voor ons mogelijk, in elkaar gezet. Er werd een scherm uitgerold dat al aan het plafond hing en ook en beamer bleek keurig weggewerkt aan het plafond te hangen. Terwijl Erwin de zaak inschakelde, legde John een aantal kussentjes voor het scherm neer, waar wij moesten plaatsnemen. De benen lichtjes gespreid, handen op de grond en dus met ons onderlijf open en bloot voor onze meesters, die uiteraard achter ons gingen zitten. Gezamenlijk keken we naar de door ons in elkaar geflanste presentaties en kregen om beurten rode oortjes toen de eigen presentatie voorbijkwam. Als je de persoonlijke voorkeuren van jezelf op internet ziet gaat dat nog wel, maar als je ze met zeer sprekende foto’s in een presentatie aan anderen laten zien valt dat tegen. Zeker als je collega slavinnen je met open ogen stomverbaasd aanstaren, zich afvragend wat je heeft bezield om zulke perverse verlangens te koesteren.

Eerst kregen we de presentatie van Carla voorgeschoteld en de achtergrond was zoals gezegd nietsverhullend. De arts zat op de foto overduidelijk met zijn vinger in haar kut en zijn duim in haar kontgat. De voorkeuren van Carla werden vervolgens voor ons al snel duidelijk. Op de eerste dia kwamen achtereenvolgens de volgende teksten in beeld; spanking, pissing, humiliation. Vernedering was dus voor Carla kennelijk de kick. Alleen de tekst was natuurlijk niet genoeg en de volgende dia’s lieten dan ook zien wat Carla bedoelde met de opgesomde termen. De spanking was natuurlijk duidelijk en al snel volgden de foto’s op groot formaat elkaar op waarbij de slavinnen in beeld met forse striemen op kont en borsten te zien waren en waar vuurrode kutjes niets te wensen overlieten. Carla was wel zo slim geweest om ook een foto te plaatsen waar men erg ver was gegaan met de afranseling en de kont van het slachtoffer tot bloedens toe in beeld was gebracht.

Deze foto had ze wijselijk geplaatst en vervolgens voorzien van een uitermate duidelijk, niet te missen rood kruis er door. Kortom wel slaan en meppen, maar alleen totdat alles vuurrood wordt en niets kapot slaan.

Verrassenderwijs had Carla ook een voorkeur voor pissing. Hoewel “verrassend” natuurlijk voor allemaal wel van toepassing was. Ook daar had ze nog leuk beeldmateriaal bijgezocht en de naakte vrouwen die door mannen en andere vrouwen werden natgepist passeerden de revue. Niets was daarin te gek; over de borsten, tegen de kut, over de kont en in het gezicht of de opengesperde mond, alles mocht kennelijk van Carla. Weer had ze overigens de grens bepaald en een foto waarin poepsex in beeld kwam was weer geheel bedekt met een groot rood kruis. Als laatste had Carla humiliation in haar lijstje staan en we waren allemaal, ik in ieder geval, zeer benieuwd wat ze daar mee voor ogen had. Verschillende poses passeerden de revue en op allemaal was de betreffende vrouw in vernederende posities in beeld gebracht, hoewel dat natuurlijk al snel zo is als je als sexslavin je avonden doorbrengt. Vrouwen die zich, temidden van geheel geklede mannen, zelf bevredigen; vrouwen die geheel naakt op zijn hondjes worden geneukt door geklede en gemaskerde mannen; vrouwen die zich, met de handen op de rug gebonden, temidden van supergeile, zichzelf aftrekkende mannen, moeten bevredigen op de poten van een omgekeerde stoel. Kortom vrouwen die niets te zeggen hebben over wat ze doen en letterlijk gebruikt worden als lustobject voor mannen. Haar verlangens waren nu in ieder geval wel duidelijk.

De tweede presentatie was die van Monica. Ook zij had verkozen om eerst te vermelden wat haar geheime verlangens waren en vervolgens pas de beelden erbij te zoeken. Na de openingsfoto, inderdaad die op de achtergrond met de dokter, waarop zij met geile blik bleek te zijn weergegeven terwijl de arts in kwestie met meerdere vingers in haar natte doos zat, volgde de tekstdia. Monica zou graag als een geile serveerster de avond doorbrengen en verlangde naar een maximaal gevulde doos -en ook kontgat zo bleek later uit de foto’s- terwijl ze als serveerster actief was. Haar teksten waren in ieder geval; “serveerster” en “insert” en ikzelf leidde daaruit af dat beide wel eens gecombineerd zouden kunnen worden. De foto’s gaven eerst een aantal ogenschijnlijk verlegen serveersters te zien, die met kanten rokjes rondliepen op hoge hakken, jarretelgordeltjes en netkousen, welke natuurlijk alle intieme lichaamsdelen prachtig vrijlieten of zelfs benadrukten. De borsten werden wel opgetild door bustehouders, maar nooit bedekt en de hoofddekseltjes maakten het plaatje vrijwel altijd compleet.

De tweede rij foto’s maakten meer duidelijk van wat ze bedoelde als verlangen een serveerster te zijn. De hier getoonde meiden waren ook allemaal voorzien van vergelijkbare kledij, maar hier werden ze vrijelijk in het kruis getast door zichzelf aftrekkende bargasten, werden ze op de bar gelegd en met ruimschoots gespreide benen schaamteloos geneukt door de lokale barbezoekers, of werden ze over barkrukken gedrapeerd, waarna ze enerzijds een vette pik in de mond en anderzijds een lange leuter in de kut te verwerken kregen. Monica had de presentatie wel opgebouwd naar een steeds heftiger hoogtepunt want de volgende dia’s leverden steeds geilere en niets verhullende plaatjes op van haar tweede wens; de “inserts”. Eerst werd de voedselvoorraad uit de keuken geplunderd en verdween er allerlei groenten en fruit in de natte poezen van de in beeld gebrachte dames. Bananen en komkommers verdwenen in de glanzende kutjes van de meiden, maar dat was nog het meest voor de hand liggend. Sinasappels, appels, rettich, winterpenen, maar ook courgettes en zelfs kleine meloenen werden opgeslokt door de gulzige dozen van de altijd geil kijkende dames.

Monica wilde echter kennelijk meer en achtereenvolgens werden de keukenobjecten in beeld gebracht; gardes, deegrollers, stampers, vijzels en opscheplepels waren slechts het begin en na de keukenobjecten werd het huishoudelijk; de stofzuiger –daar had ze al mee geoefend natuurlijk-, maar ook bezems en plumeaus. Textiel was aan de beurt en de bekende handdoeken kwamen ook hier in beeld en tot onze niet geringe verbazing zat daar ook direct een foto bij van Mathilde met een rijtje handdoeken in kut en kont. De kledingkast werd geplunderd en de slipjes, blouses, bh’s en sokken zwabberden uit de poesjes van de gefotografeerde dames. Foto na foto gaf aan dat Monica niets te gek vond als het er om ging haar eigen doos vol te proppen en dat zou –zo bleek later op de avond- dan ook geen enkel probleem gaan worden.

Als derde werd het beeldmateriaal van Mathilde getoond. Zij had een iets andere aanpak en toonde eerst twee niets verhullende foto’s van haar wensen zonder tekst en uitleg. Uiteraard werd ook dit weer gepresenteerd op een achtergrond van haar eigen geile lijf in de artsenstoel. De benen wijd gespreid, het hoofd bij haar achterover en de arts die beide schaamlippen zonder pardon uiterst ver opentrekt om enigszins gebukt in de doos van Mathilde te kunnen binnenkijken. Maar zoals gezegd twee uiterst prikkelende foto’s direct aan het begin van de presentatie. De eerste gaf een vrouw te zien die prachtig was ingepakt in touwen. Strak ingesnoerde, fier vooruitstekende tieten, liggend op de rug met de benen wijd open vastgebonden en de kut open voor gebruik. De tweede foto gaf een vrouw te zien die ogenschijnlijk geheel tegen haar zin door diverse mannen werd genomen.

Om haar wensen verder uit te diepen had Mathilde op het internet series van foto’s gevonden en in haar presentatie verwerkt. De eerste serie was dus van de vrouw in een bondage, waarbij de reportage te zien gaf hoe zij stap voor stap werd ingesnoerd tot een hapklare brok sappig vlees in touwen. Een panklare rollade die klaar laag om afgewerkt te worden. De tweede serie foto’s betrof een in scène gezette verkrachting waarbij een vrouw rustig in de bar zat en tegen haar wil zonder kleren eindigt op de vloer in de bar met een tiental kerels om haar heen die haar allemaal een keer in haar uiteindelijk vuurrode en rauwe kut willen neuken en als dat klaar is, haar ook nog even nemen in haar uitgerekte kont. Verrassend genoeg was er ook een derde serie. Hierin werd een vrouw in het bos wandelend te grazen genomen door twee kerels en een blokhut in het woud binnengesleept. In de blokhut werden haar kleren in flarden gescheurd en kwam haar sappige lijf tevoorschijn. Twee enorme tieten en een Rubens lichaam maakten de beelden de moeite waard en nadat de mannen haar stevig hadden ingesnoerd met veel touw –haar enorme melkwappers gezwollen naar voor stekend-, haar hangend aan handen en voeten aan de dakbalken van de hut hadden gehangen en haar van een blinddoek hadden voorzien lieten ze nog een zevental mannen binnen die zich vervolgens prima hebben vermaakt met hun pikken in de makkelijk toegankelijke kont, kut en mond van de vrouw. De foto’s van Mathilde lieten duidelijk ook niets meer aan de verbeelding over; ze wilden, ingesnoerd en wel, door zo veel mogelijk mannen worden verkracht in haar sappige pruim, haar kont en desgewenst ook pijpend tot ze bedekt zou zijn met veel sperma.

Nu was ik aan de beurt en mijn presentatie was voor de anderen net zo verrassend als die van henzelf voor mij was geweest. Ook mijn achtergrondfoto was haarscherp en ik lag zeer angstig te kijken naar de handen van de arts die ogenschijnlijk hun best deden mijn kut zo ver als mogelijk open te trekken terwijl de man uitgebreid naar binnen gluurde. Ik had mijn presentatie niet anders opgebouwd als de beide eerste meiden hadden gedaan. Dat was dus in ieder geval niet echt verrassend en ook ik begon dus met een tweetal teksten. Hoewel ik het liefst veel meer verborgen verlangens zou hebben opgegeven, want wat de anderen hadden laten zien trok mij ook allemaal wel -alleen de plassex was ik nog huiverig voor- en al deze zaken waren aan mij ook wel besteed. Toch had ik een keuze gemaakt en presenteerde die in mijn kleine voorstelling; “Bondage” en “Cartoons”. Toen de aanwezigen de tweede keus zagen was er verbazing alom. Wat bedoeld ze daar nou mee?

Mijn bondage foto’s waren voor de toeschouwers al niet verrassend meer. Die hadden ze zojuist bij de presentatie van Mathilde wel gezien, maar toch passeerden weer de ingebonden vrouwen de revue en de ene na de andere foto van vastgebonden en gebruikte vrouwenlijven kwam voorbij. Op een tafel liggend met gespreide benen, op zijn kop hangend, voorover gebukt aan een stoel vast, alles was weer te zien. Veel nieuwsgieriger waren de anderen natuurlijk naar de tweede van mijn categorieën, de Cartoons. Mijn verlangen was om ogenschijnlijk in zeer bizarre poses te worden gefotografeerd, zonder daadwerkelijk als in de cartoons te worden behandeld, immers daar wordt alles veel extremer uitgelicht dan in de werkelijkheid, maar mij leek het supergeil om te worden afgebeeld zoals in sommige cartoons werd getoond. Daarnaast gaf ik ook de voorbeelden van extreme strips die ik graag als fotoserie van mijzelf zou zien gemaakt.

Gelukkig kreeg ik wel de tijd om één en ander toe te lichten anders was mijn presentatie misschien wel geheel verkeerd uitgelegd. Ik toonde beelden van een serie –voor mij al bekende- tekeningen van Dolcett en die laten weinig aan de verbeelding over. Ze zijn weliswaar niet erg fraai uitgetekend, maar laten extreme zaken zien met vrouwen. Als gezegd leek het mij supergeil om gefotografeerd te worden als was ik een vrouw die aan het spit was geregen, of als dartbord werd gebruikt, of die werd gekookt tot een lekker soepje. Bizar niet? En toch word ik steeds supergeil als ik die foto’s bekijk. Ook liet ik afbeeldingen zien van een strip waarin de hoofdpersoon Hilda in een de middeleeuwen op bijzondere wijze werd gemarteld; vastgesnoerd in een soort ton werd in haar geile bekkie een leuter van een ranzige soldaat gepropt en tevens ramde een tweede zijn enorme paal in haar sappige scheur, waarna de ton rond werd gedraaid en daardoor steeds sneller de pikken rondtolden in haar opengesperde gaten. De meest geile vond ik echter de cartoons, waarin degelijke huisvrouwtjes door de even degelijke buurvrouwen worden misbruikt; bijvoorbeeld geheel vastgebonden, met tape op de mond en met opgebonden borsten waarop een bordje prijkt; “fresh milk”, of de buurvrouw vastgebonden aan een boom, wederom voorzien van een stevig stuk tape op de mond –ze zou eens op het idee komen te protesteren- met een schoteltje ernaast en een bordje “neuken €.0,05” met een stevige pijl richting vet getekende kut van het slachtoffer. Stel je de, even degelijke, buurman eens voor, die met zijn aktetas en zijn beige regenjas de tuin in komt wandelen. ik word daar in ieder geval wel nat van tussen de benen.

Na de presentaties, waarbij onze doosjes al weer goed nat waren geworden van geil verlangen naar wat ons in de avond te wachten zou staan, mochten we met onze meesters mee. We maakten op normale wijze even gebruik van het toilet en volgden ze naar de keuken, alwaar we onze eigen maaltijd zouden bereiden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: In The Mood - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 920x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.7
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.8
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 2964x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
9.0
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 2340x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 8704x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 6938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7413x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3331x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2804x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
8.9
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4355x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10872x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1557x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2589x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5907x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9191x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 411