Opwindend.Net
Datum: 13-09-2016
Stemmen: 13x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 7761x
Lengte: Gemiddeld
In The Mood - 6
Door Dick Meester - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: In The Mood - 5

De Maaltijd

Het is inmiddels al weer zeven uur als we gezamenlijk aan het bereiden van onze eigen maaltijd beginnen. Omdat er dit weekend niets gebeurt zonder dat ons duidelijk is dat we slechts gebruiksobjecten zijn voor onze meesters (en vanavond de gasten), worden we eerst weer in een sexy outfit gehesen en kijken de beide heren vervolgens toe hoe wij een Italiaanse maaltijd bereiden, met links en rechts een opdrachtje tussendoor. We krijgen eerst de opdracht een speciale schort aan te trekken. Deze laat onze tieten keurig vrij, waarbij door de band welke om onze nek loopt ze beiden wel tegen elkaar aan worden geduwd en de schort strak onder onze uiers zit, zodat ze daarmee bij allemaal fier vooruit staan. Aan de onderzijde is de schort natuurlijk te kort en stopt vrijwel direct onder onze navel, daarmee de voor onze meesters belangrijkste delen geheel vrij latend.

We moeten een eenvoudige pastamaaltijd klaarmaken voor onszelf en voor onze beide meesters. De keuken is prima toegerust voor deze taak. Het was immers ooit een restaurantkeuken voor vele campinggasten en de keuken is dan ook van alle gemakken voorzien. Ruime kookgelegenheid, ruime snijtafels, grote pannen in overvloed en ga zo maar door. Het water voor de pasta wordt dan ook opgezet en we gaan aan de gang met het snijden van de ingrediënten voor de saus en de salade. Natuurlijk waren ons de grote hoeveelheid komkommers al opgevallen en het leek ons een te groot aantal voor in de salade. Daar kregen we dan ook onmiddellijk gelijk in en één voor één moesten we een komkommer uitzoeken en ons ermee bij Erwin of John melden. Nadat we de komkommer hadden overhandigd en we ons hadden “aangeboden” verdwenen de “groene dildo’s” al glijdend in onze natte poezen. Erwin propte de mijne tot het uiterste in mijn kut en maakte vervolgens met een appelboortje een gat in de komkommer vlak buiten mijn natte doos. Daardoor heen ging een touwtje dat vervolgens langs mijn rug en tussen mijn tieten om mijn nek aan elkaar werd vastgemaakt. De rest van de komkommer stak dan ook parmantig uit mijn flamoes naar buiten en zo moest ik aan het werk.

Bij Monica begon hiermee al reeds het uitkomen van haar verborgen verlangens, immers zij had als droomwens; “inserts” aangegeven en de eerste inbreng was een feit. Het bleek overigens dat zij haar groene monster niet aan de voor- maar aan de achterzijde had ingebracht gekregen.

De komkommer zat dus bij haar in de kont, wat nog ongemakkelijker bleek dan in haar kut, aan haar vreemde ‘loopje’ te oordelen. Daar kwam voor haar bij dat toen het water kookte voor de pasta er een kookwekker tevoorschijn kwam in de vorm van een eitje, waarvan de helft draaibaar en dus instelbaar was. Toen ze deze op 10 minuten had ingesteld, werd de wekker in een condoom gestopt en diende zij voor John te bukken, waarna hij het gehele ei, tikkend en wel, in haar natte snee inbracht. Ze kreeg direct de waarschuwing op te letten wanneer de wekker af ging omdat door haar poes, welke de kookwekker geheel had verorberd, het geluid maar slecht te horen zou zijn.

Intussen waren wij al reeds lang aan het snijden en maakten we gezamenlijk de maaltijd klaar en bereiden verder in betrekkelijke rust het eenvoudige en, naar later bleek, smakelijke dineetje. De wekker ging trillend en zacht zoemend in Monica’s kut af, waarna ze hem mocht verwijderen uit haar doos en de wekker vervolgens buiten haar poes een behoorlijk lawaai bleek te produceren. We dekten de tafel (voorzien van een glazen blad om onze meesters goed zicht op “alle” heerlijkheden te laten houden) en toen we in de keuken de maaltijd gingen ophalen hadden John en Erwin een aantal salamiworsten doormidden gesneden en liepen daarmee, gezamenlijk met ons naar de eettafel. Op elke stoel werd vervolgens, met de platte gesneden kant op de zitting, een halve worst geplaatst, mochten we om beurten bij onze meesters komen, welke de komkommers verwijderden, maar waarna we op de diverse stoelen dienden plaats te nemen en, je raad het al, op de worsten uiteraard. Aan ons de keus of we de worst anaal of vaginaal wilden hebben.

Aangezien mijn kutje enigszins gevoelig was geworden van de glibberende komkommer probeerde ik de salami maar in mijn kontgat te laten verdwijnen. De worst en mijn sterretje waren echter zo droog dat dit niet wilde lukken en het werd dan ook pijnlijk, zodat ik uiteindelijk toch besloot de worst maar in mijn nog natte scheur te laten verdwijnen, hetgeen veel gemakkelijker lukte. De halve salami was echter nog wel zo lang dat geen enkele vent zich zou hebben geschaamd voor een pik in dat formaat en gedurende de gehele maaltijd voelde ik hem stevig zitten. Erwin en John schepten de eerste keer een bescheiden beetje op maar we lieten ons de pasta prima smaken en schepten allemaal toen we de kans kregen de tweede keer ruimschoots op. Deze tweede keer echter had Erwin andere plannen voor onze pasta. Carla werd gesommeerd op de daarvoor vrijgemaakte tafel op haar rug te gaan liggen, met de salami nog in haar glanzende en zwetende kut overigens, en op haar dus glanzende kale kutje en haar prachtige tieten werd de pasta uitgesmeerd. Uitsluitend met gebruikmaking van onze mond moesten wij de pasta verorberen.

Om beurten diende wij van haar kutje te eten en allemaal werden we geacht elke keer een hapje van de salami te nemen. De bijsmaak van haar vochtige doos beviel mij wel en dus nam ik enkele heerlijke happen uit haar poes.

Na Carla was het mijn beurt en ik moest met mijn voeten naast mijn hoofd, op de tafel gaan liggen zodat mijn onderlijf –zowel kut als kont- extra goed bereikbaar werd. Bij mij werd een ongesneden wortel in mijn kont gepropt (gelukkig had Monica hem goed nat gelikt) en stak de salami uit mijn kut. Daar omheen werd op mijn onderlijf ruimschoots de pasta en saus gedrapeerd en begonnen de dames te smullen. Uitgebreid likten zij mijn billen schoon en verlustigden ze zich aan de pasta, maar vooral het onderliggende vlees. Ook mijn -door de saus rode- poes werd duchtig gelikt en rondom de wortel en de salami werd er wat extra tijd genomen om te likken. Alsof er rond mijn klit extra pasta was blijven hangen bleven ze vooral daar met hun tongen lang rondlikken en spontaan zwol mijn knopje dan ook op tot boven de pastasaus uit. Hapje voor hapje werd de wortel weggegeten en de worst was hetzelfde lot beschoren. Toen de wortel echter tot aan mijn aars was opgegeten kreeg mijn kringspier de overhand en verdween de oranje staaf ineens in mijn reet, waarop mijn sterretje zich achter de wortel gewoon sloot. Wel minder druk op mijn kontgat, maar ook een halve wortel in mijn achterste.

Bij de salami wilde ik natuurlijk niet dat ze die uit mijn natte doos moesten graven en dus perste ik deze worst steeds als ze een hap hadden genomen weer een beetje verder uit mijn kutje. Langzaam aan raakte mijn overvolle pruim daardoor een beetje ontlast, maar door het persen opende ook spontaan mijn aars zich weer en toverde de wortel tevoorschijn. “Kijk nou toch” riep één van de meiden spontaan uit. “Er groeit een wortel uit haar reet”. “Terugduwen”, was het simpele commentaar van Erwin; “daarnet wilde ze de wortel voor zichzelf, dan houdt ze hem nu ook maar” en braaf duwde Eva hem inderdaad terug in mijn kont. Door het persen van de salami kwam het oranje monstertje echter steeds weer tevoorschijn, maar toen de pasta was verorberd en alleen de salami nog deels overbleef werd Mathilde gesommeerd de salami te gebruiken om de wortel nu eens definitief naar binnen te proppen. En passant moest ze het laatste stukje van de salami ook maar naar binnen werken en met behulp van het handvat van de aardappelstamper duwden ze de worst achter mijn sluitspier. Zeg maar gerust ver achter mijn sluitspier, het voelde in ieder geval aan alsof hij er bij mijn keel weer uit moest.

Mathilde en Monica, waren na mij nog aan de beurt en, helaas voor hen, duurde het bij hen allemaal wat langer. We begonnen allemaal namelijk aardig vol te raken en aten dus niet meer zo snel. Mathilde moest op haar buik gaan liggen en bij haar werd de pasta rijkelijk op en tussen haar billen gesmeerd en lekte vanzelfsprekend door tot in haar flamoes. Geduldig liet Mathilde de spaghettislierten van en tussen haar billen vandaan eten. Steeds dieper daalden we af in de spelonk tussen haar beide stevige bilhelften, tot uiteindelijk ik en Carla de beide billen uit elkaar trokken, zodat Monica de laatste restjes uit haar spleet kon likken en tot in haar roosje de pasta sliertjes weghaalde, wat een zacht gekreun opleverde bij Mathilde. Monica mocht weer gewoon op haar rug gaan liggen en dat maakte het weer ‘standaard’. Ook zij genoot behoorlijk van onze vlugge tongen en lag voortdurend kreunend de behandeling te ondergaan. Klaarkomen was er echter voor allemaal niet bij en dus ook niet voor Monica. Toen uiteindelijk Monica schoon was mochten we -gewoon aan tafel zittend- uiteindelijk nog een toetje nuttigen, hoewel uiteindelijk alleen Mathilde daar nog trek in had. Ik voelde me nog altijd zeer gevuld; niet zo gek natuurlijk met een halve wortel en een stuk salami in mijn kontje. Om een uur of acht á half negen werd ik uit mijn lijden verlost en konden we naar ons gezamenlijke verblijf boven het restaurant om onszelf te douchen en op te frissen. Vanzelfsprekend was een toiletbezoek daar ook bij en mocht ik me van mijn ingrediënten ontdoen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: In The Mood - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3072x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8387x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7274x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16723x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8406x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15152x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5511x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4620x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8217x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15028x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net