Opwindend.Net
Datum: 17-09-2016
Stemmen: 22x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 10810x
Lengte: Lang
Vakantiepret - 2
Door Tom89 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vakantiepret - 1

De Majoor maakte Dimi duidelijk dat hij met de tweede proef moest beginnen. Hij ging op Anouk af en scheurde het hemd van haar lijf. Haar parmantige borsten – een C-cup - waren afgewerkt met kleine tepelhoven. Haar tepels waren zo hard als diamanten. Ze had een strakke buik, een geschoren kutje waarvan de lippen nog roodgloeiend stonden. Hoeveel keer is dat poesje al niet geneukt vanavond dacht Daphne zich onwillekeurig af.

03:07 Dimi plaatste twee stoelen recht tegenover mekaar. Anouk en Daphne werden elk op een stoel vastgebonden, met de benen opgetrokken. Hun handen liet hij vrij. De pik van Dimi zal nu wel heel hard zijn, dacht Daphne bij zichzelf, toen ze de spanning in zijn kostuumbroek zag. ‘Wat zit je zo te kijken slet’, wierp hij haar toe? ‘Wil je hem zien misschien kut? Ik zal je leren’. De Majoor gebaarde Dimi echter rustig te blijven en z’n broek aan te houden, zeer tegen zijn zin overigens.

Hij had graag Daphnes bh en topje uitgetrokken maar hij wist wat de afspraken waren met de Majoor. Haar tieten waren een stuk groter dan die van Anouk. Maar hij wist dat hij die romige borsten vannacht wel nog zou zien en voelen.

Hij gaf haar dan maar opnieuw een slag met zijn vlakke hand in haar kruis. Daphne verbeet de pijn en het branderige gevoel rond haar kutje en maakte zich klaar voor wat komen ging.

‘Jullie gaan jullie zelf klaarmaken en squirten. Wie verliest krijgt ofwel 10 zweepslagen, ofwel 20 slagen met de hand. Begin maar… Daphne keek Anouk aan, die als een bezetene haar poesje begon te vingeren. Het kostte haar geen moeite drie vingers in te brengen terwijl ze met de andere hand haar borsten streelde. Ze zag ook Anouks piercing in één van haar schaamlippen. Zelf zou ze dat nooit doen, maar nu ze het zag, stond ze er wel van versteld dat een vrouw dat mooi vond, laat staan leuk en aangenaam kon vinden.

Dimi liep rond de meiden en moedigde hen aan. ‘Werk die kutjes maar af meiden… Laat eens zien wie de beste is’. Het was nog niet zo lang geleden dat Daphne met haar eigen poesje had gespeeld. Het was gebeurd toen Mark niet thuis was en ze een zalig lang en warm bad had genomen. In minder dan 10 minuten was ze klaar gekomen. Mark moest het weten, al verdacht ze hem er wel van af en toe eens zijn toevlucht tot porno te nemen. Een gedachte die ze, nu ze er aan terugdacht, eigenlijk best wel grappig en geil vond.

‘Wel slet, geen zin vanavond?’ De hand van Dimi rond haar hals maakte haar wakker uit haar droomwereld. Daphne durfde niet bekennen dat ze niet wist wat squirten was. Ze bekeek Anouk die zichzelf bevredigde met 3 vingers. Hoewel Anouks kutje zeiknat was en zo dreigde uit te drogen, bleef Anouk doorgaan. Haar handpalm bleef over haar kruis wrijven, dan weer zat ze met haar duim haar clitje te bewerken. Daphne likte aan haar vingers en begon met het werk. Voorzichtig streelde ze haar de binnenkant van haar dijen. Met haar andere hand trachtte ze haar borsten te strelen, hoewel haar bh nog in de weg zat. Ze duwde hem hoger. Dimi keek haar aan en keek dan naar de Majoor. Hij knikte instemmend, alsof hij de woorden in Dimis ogen kon lezen. ‘Sletten horen geen kleren aan!’ schreeuwde hij haar toe. Hij stormde als een wild dier op haar af. Daphne duwde haar hand dieper in haar kruis en dacht aan de slagen die ze zou krijgen mocht ze dit spel verliezen. Toch was het een gevecht dat ze niet kon winnen. Vastgebonden op haar stoel had ze geen schijn van kans tegen Dimi. Hij slaagde er dan ook in haar topje uit de doen. Met haar bh bond hij één hand vast aan haar stoel. Daphne schreeuwde… Dimi draaide haar rechtertepel om. Ze huilde van de pijn… ‘Wie is hier de meester? Wie?’ wierp hij haar toe. ‘Jij, meester’ stamelde Daphne kermend en ze vingerde zichzelf verder dat haar vingertoppen de rand van haar baarmoeder raakten.

Anouk was ondertussen in trance zichzelf op wonderlijke wijze aan het klaarvingeren. Dimi gaf haar echter geen aandacht maar ging achter Daphne staan en bekeek haar prachtige, grote borsten. Het waren rijpe cavaillons. Lekker zoet, sappig en bovenal, ze waren echt. Niet van die fake tieten zoals bij die meiden uit de stipclub. Hoewel Daphne erg haar best deed haar natte poesje te vingeren en niet op hem te letten, schuurde hij zijn broek tegen haar rug. Ze kon zijn halfstijve pik voelen kloppen. Het hielp haar alvast niet om vaart te maken. ‘Oh meester… ik ga zo…’ fluisterde Anouk. ‘Squirt voor je meester Anoukje’ glimlachte hij gemeen, wetende dat Daphne wat te wachten stond. Anouk gooide haar korte blonde haren naar achter, kreunde diep en luid terwijl ze haar hand en de vloer voor haar bespatte. Geen 10 seconden later liet ze zich uitgeput onderuit zakken. ‘Voor jou meester’, lachte Anouk. Daphne keek naar de dampende en druipende kut van Anouk. Zelf waren haar schaamlippen roodgloeiend en had ze een kleddernatte poes.

De Majoor gebaarde Dimi het verdikt te voltrekken. Daphne had voor 20 slagen met de hand gekozen. Dimi maakte Daphne los, gooide een touw over een van de balken in de kamer en bond Daphnes handen vast. Ze kon amper op haar voeten staan toen ze de eerst slag incasseerde. Ze verbeet de pijn maar ergens moest ze bij zichzelf toegeven dat het haar ook opwond. Ze keek recht naar de Majoor, die blijkbaar onverstoord het hele schouwspel gade sloeg. Ze vroeg zich af of hij geil werd van het hele spelletje. Zijn handen lagen nog steeds op de leuning van de zetel waarin hij zat. Zijn hoofd was met een soort van zwarte muts bedekt. Slag na slag werden Daphnes billen roder en roder. Nu eens greep Dimi haar bij de borst om haar het wiegen te verbieden, dan weer greep hij haar luttele seconden in het kruis om de terugslag tegen te gaan. Daphne huilde zachtjes van de pijn toen hij een laatste keer haar rechterbil aantikte. Ze hoopte dat ze nu even rust ging krijgen.

3:26 Toen Dimi Daphne los had gemaakt en ook Anouk weer bij haar zinnen was gekomen, stond de Majoor op. Hij stak drie vingers in de lucht. Fase nummer 3 dacht Daphne. Wat gaat er nog volgen? De Majoor leidde hen naar de eethoek. Anouk en Daphne dienden met hun rug op een tafel te gaan liggen. Met hun kont en rug konden ze er net op. Hun benen en hoofd wiebelden over de uiteinden. De Majoor bond Anouks benen bij elkaar en bond ze aan de tafel vast, met haar handen deed hij hetzelfde. Dimi volgde zijn voorbeeld en bond Daphne vast. Met een brede grijs opende Dimi zijn broek en haalde er zijn half harde pik uit. ‘Zo sletjes’, vuilbekte een duidelijk geile Dimi, ‘nu deel 3. Wie van jullie ons het eerst kan klaarpijpen, wint. De ander wordt gestraft. En je weet wat dat betekent. ‘50 shades of red’ schaterde hij het uit.

Daphne schrikte op bij deze gedachte. Tot hiertoe hadden ze haar eigenlijk quasi niet aangeraakt. Een vreemde man pijpen was wel iets anders. Het zou ook geen walk in the park worden. De houding waarin ze lagen, maakte haar duidelijk dat ze gewoon haar mondje gingen neuken. Dimi kon blijkbaar gedachten lezen: ‘ofja, wie van ons het eerst jullie mondje kapotneukt en volspuit, wint dus.’ We zullen jullie daarbij ook wat helpen. Zowel de Majoor als Dimi brachten een blowjob masker aan op de hoofden van de meiden. Deze zorgden ervoor dat ze hun mond niet konden sluiten. Hun bekken gingen dus keihard geneukt worden. Dimi gooide als eerste zijn broek en boxershort uit. Zijn grote penis bengelde voor hem uit en wees in de richting van Daphnes blonde haren. De Majoor was minder voortvarend. Hij ritste zijn broek open, duwde z’n slip naar beneden en liet zijn lid wat ademruimte. Vanuit één ooghoek kon Daphne zien dat hij groot geschapen was. ‘Oh, neu…’ trachtte Anouk uit te brengen. Daarop blinddoekte Dimi de beide meiden en telde af… 3,2,1…

De Majoor, die ondertussen aan zijn pik had zitten rukken, duwde zijn gigantische lid de bek van Anouk binnen. Dimi daarentegen stuntelde. Hij was kleiner dan de mysterieuze man, zette zijn hand op de hals van Daphne zodat ze haar hoofd lager hield tot ook hij haar mond kon penetreren.

Het was de eerste keer in meer dan 5 jaar dat Daphne nog eens een andere pik smaakte. Ze dacht onwillekeurig aan Mark. Met haar tong trachtte ze Dimi’s paal zo weinig mogelijk ruimte te geven. Ze kokhalsde toen hij zijn pik tot zijn ballen in haar keel pompte. ‘Pijpen slet’, schreeuwde hij haar toe terwijl hij met één hand haar borsten een flinke tik gaf. Maar Daphne gaf niet meteen toe aan deze dominantie.

De Majoor nam ondertussen Anouks hoofd vast en begon haar bek ritmisch te neuken. Met lange en stevige halen pompte hij zijn paal diep in haar mond en keel. De geluiden lieten niet lang op zich wachten. Hoe sneller hij ging, hoe dieper zijn gegrom en hoe meer zijn slurpende geluiden maakte.

Beide heren gingen nu helemaal los. Ze duwden hun pikken diep in de monden van de meiden. Grote bobbels in hun kelen deden verraden dat ze er echt voor gingen. ‘Komaan sletje, zuig me nu toch eens af’ hoorde Daphne Dimi zeggen. Daarop boog hij voorover, greep hij haar borsten met z’n beide handen en ramde zijn lid zo hard en diep als hij kon in haar bek. Het scheelde niet veel of ze moest kotsen.

De Majoor, die gezien had wat Dimi deed en niet wou onderdoen, vergreep zich op zijn beurt aan de lekkere tieten van Anouk en paalde haar mondje zo hard hij kon af. Het was alsof de twee mannen synchroon aan het zwemmen waren. Zo nauwgezet volgden ze elkaars tempo. Anouk maakte de gekste geluiden. Daphne, die haar niet kon zien, had medelijden met het arme meisje. De pik van Dimi was niet veel speciaals. Zo had ze er vroeger wel meer in haar mondje gehad. Mark vertelde haar altijd dat ze zo lekker kon pijpen. Maar ze wist niet of hij het meende. Mannen wilden maar één ding, in je broekje. Ze begreep niet hoe ze daar nu aan kon denken terwijl een vreemde man haar mond zat te neuken. Dimi hijgde onregelmatig en verhoogde zijn tempo. Daphne, die deze proef niet wou verliezen, draaide met haar tong rond Dimi’s paal. Vooral als hij met zijn eikel haar lippen beroerde, slurpte Daphne zijn pik naar binnen. Zijn harige ballen kietelden haar neus. Met lange halen bleef Dimi zijn pik naar binnen werken. Ze deed meer en meer haar best hem te laten komen naarmate ze de gulzige geluiden van Anouk hoorde. ‘Oh wat een lekkere hoer ben jij zeg’, hijgde Dimi Daphne toe. ‘Komaan, laat me m’n ballen in je bekje leegspuiten kut’.

Dimi keek naar de Majoor. Hij was jaloers op de man. Hij had zo’n grote en dikke pik. Het kon haast niet of hij moest moeite doen die in Anouks mond te krijgen. Maar meer dan ‘oooh’ en ‘aaah’ bracht hij niet uit. De Majoor kneep keihard in Anouks tieten terwijl hij haar bekje bleef afpalen. Met zijn neus zat hij bijna tussen haar roodgloeiende kutje. Hij rook haar vrouwelijkheid. Het triggerde zijn dierlijk instinct en in minder dan een halve minuut wist hij tot een orgasme te komen. Dimi zag wat er gebeurde. De Majoor stopte met palen maar duwde zijn grote lul diep in Anouks mond en spoot z’n sperma diep in haar keel. ‘Grrraaaaa’, scheeuwde hij voor het eerst. ‘Stomme kut’, riep Dimi… ‘zie nu wat je gedaan hebt’… De Majoor liet zich op Anouk vallen, die met moeite naar adem kon happen. Hij bleef uitgeteld op haar liggen terwijl hij zijn pik in haar mond voelde kloppen. Anouk dacht bij zichzelf dat er geen einde aan ging komen. Ze moest wel een keer of 6 slikken eer ze opnieuw wat adem kreeg. Met haar tong duwde ze zijn pik naar buiten. Hij smeerde haar kaak aan met spuug en sperma.

Ik win, gebaarde de Majoor naar Dimi. Daarop stopte de arme man met Daphnes bekje te neuken en trok zijn rood aangelopen pik uit haar mondje. ‘Aaaah verloren’, schreeuwde hij toen Daphne eindelijk besefte wat er was gebeurd. Ze had het gerust willen afmaken maar daar kreeg ze de tijd niet voor. Hij trok haar blinddoek naar beneden, greep zijn natte lul vast en begon als een bezetene te rukken. Het duurde niet lang voor hij in een paar krachtige stralen zijn ballen leegspoot op het gezicht van Daphne. Eén klodder raakte haar net boven het linker oog, de rest kwam op en tussen haar ferme borsten terecht.

Dimi fatsoeneerde zich. Hij wreef zijn pik droog met een handdoek die hij op de tafel vond en nam een slok van de inmiddels lauw wijn. De Majoor nam de handdoek van Dimi aan en deed hetzelfde. Anouk, die ondertussen bevrijd was van haar mondmasker, werd losgelaten. Het duurde even eer ze weer wat bij haar positieven was gekomen. Daphne keek haar onderste boven aan. Ze was jong, een kort blond kopje, uitermate slank maar niet té, had prachtige tieten, kortom, ze was een prachtmeid die elke man wel in zijn bed wilde. Zelf was ze iets struiser. Maar haar volle boezem had al menig man het hoofd doen omdraaien als ze langs liep. Daarnaast had ze ook prachtig, lang, bruin krullend haar.

Anouk nam een van de wijnflessen op tafel van Dimi aan, zette ze aan haar lippen en spoelde zo de laatste restjes sperma door haar keel naar binnen. Ze ging zitten in de zetel voor Daphne. De Majoor en Dimi keken de beide meiden aan. ‘Zo’, zei Dimi. ‘Anouk heeft gewonnen, dus jij slet, wordt gestraft.’ Daphne dacht aan de 50 slagen die ze zou gaan krijgen. De gedachte deed al pijn aan haar kontje, maar anderzijds moest ze bekennen dat heel deze nacht haar wel opwond. Ze wou zo graag dat Mark hier was en haar eens goed en hard zou neuken. Het was al zo lang geleden dat hij haar nog eens goed had gepakt.

3:43 ‘Mag ik haar straffen?’, kwam Anouk vanuit het niets aanzetten. Dimi keek de Majoor aan. Ze zonderden zich even af om te overleggen, terwijl Anouk het niet kon laten Daphne te treiteren. ‘Zo ouwe doos, nooit leren pijpen?’ gooide ze Daphne toe. Daphne, die nog steeds met haar blowjob masker opzat, kon maar weinig zeggen. Voor dat Anouk haar verder kon beledigen, kwam Dimi met een voorstel. ‘We gaan akkoord Anoukje, je mag ze hebben.’ Hij haalde Daphnes masker weg en gaf ze een zoen op haar volle lippen.

Dimi ging naakt in een lange fauteuil zitten, terwijl de Majoor de zetel van Anouk naar de tafel duwde waar Daphne nog steeds gebonden lag. Anouk begreep wat hij wou zien. Ze trok gedwee haar benen op en gaf Daphne zo een perfect zicht op haar kutje. ‘Lik me slet’, gilde Anouk opgewonden, terwijl ze met één hand haar schaamlippen uiteen trok. Daphne had wel al wat watertjes doorzwommen maar dit, nee. Ze had zelfs nooit een meisje getongzoend, laat staat het kutje uitgelikt. ‘Bef me maar eens lekker, sletje. Ik wil je tong in m’n pruim voelen’. Daphne aarzelde maar al snel kreeg ze een klap op haar kaak. ‘Likken zeg ik hoer’. Met de vlakke hand sloeg Anouk opnieuw op Daphnes natte kaak. Het sperma van Dimi liep er zo af. Daphne stak haar tong uit en begon als een klein keffertje de lipjes van Anouk te likken. Zij genoot er mateloos van, gooide haar korte blonde haren naar achter en streelde haar eigen borsten. Met veel gebaar maakte ze haar tepels hard voor de mannen. In een mum van tijd werden ze zo hard als diamanten. ‘Mmm, dieper, steek hem erin’. Daphne duwde haar tong voorbij de schaamlippen van Anouk en likte zo naar boven, over haar clitje. ‘Oh geile slet, je likt beter dan een man’, kirde Anouk van genot. Met haar bekken duwde Anouk haar kut dieper in Daphnes gezicht tot ze ritmisch begon mee te bewegen. ‘Likken sletje, likken.’

De naakte Dimi, die alles van dichtbij in de gaten hield, kon het niet laten af en toe zijn pik eens te beroeren. Maar voor hem was dit niet echt een straf. De Majoor had zijn broek weer aangetrokken, maar de bobbel verraadde dat ook hij dit een er geil schouwspel vond.

Daphne vond het eigenlijk allesbehalve erg om Anouks kutje te likken. De zilte smaak van vocht en sperma brandde echter in haar mond. Het was alsof Anouk begreep wat er gebeurde en medelijden kreeg met het wicht. Ze keek naar Dimi alsof ze wilde zeggen: wanneer ram je je pik nog eens diep in m’n kutje, tot ik niet meer weet hoe ik heet? Maar Dimi deed niets en bleef zitten. Anouk stond op, liep rond de tafel en nam een slokje terwijl ze naar Daphnes poesje keek. Ze dronk het laatste van de fles leeg en streelde de binnenkant van Daphnes dijen. Ze draaide met de fles kringetjes rond haar poesje. Het koude glas deed Daphne rillen. Geneukt worden door een fles was nu niet bepaald wat ze voor ogen had. Hoe Anouk ook probeerde, ze kreeg de hals van de fles niet tussen Daphnes benen. Daarop greep Anouk de rechterborst van Daphne en kneep zo hard als ze kon. Het deed pijn aan haar tepel maar ze verbeet de pijn. ‘Open je benen, slet’, schreeuwde Anouk machteloos. Daphne genoot zichtbaar dat het plannetje van Anouk mislukte.

Daarop liet Anouk de fles voor wat ze was en sloeg Daphne met de vlakke hand in het kruis. Haar schaamlippen gloeiden van de slag, toen ze er nog één te verwerken kreeg. ‘Ik ben hier je baas meid. Wacht maar tot ik met je kutje klaar ben.’ Anouk sloeg nog een paar keer op Daphnes borsten en tussen haar benen. Ze wist niet of haar poes nu rood zag van opwinding dan wel van de slagen die Daph te verwerken had gekregen. ‘Ik neuk je kut kapot met m’n vingers’, zei Anouk wild van opwinding en ze ramde drie vingers in de poes van Daphne. Een luide kreun vulde de kamer. Dimi en de Majoor genoten zichtbaar. Dimi speelde met z’n pik terwijl de Majoor moeite had om zijn lid ontspannen in z’n broek te houden. Als een bezetene neukte Anouk Daphnes pruim. Haar nagels krasten in de wand van haar kutje. Maar op een bijzondere manier kon ze er toch van genieten. Die intense passie laaide in haar lichaam op en deed haar ontbranden. Voelde ze een orgasme komen?

Terwijl Anouk met haar duim over het clitje bleef wrijven, neukte ze Daphne suf en droog met haar vingers. Ze voelde Daphne onder haar schokken. ‘Wie zegt dat jij mag klaarkomen, slet?’ ‘Please’ smeekte Daphne maar op veel begrip moest ze niet rekenen. ‘Jij bent een hoer. En hoeren horen alleen te komen wanneer ik het zeg, begrijp je’. Anouk keek Daphne streng aan toen ze haar bekken in de lucht duwde om toch maar verder geneukt te worden. Anouk ging door het lint, greep een kaars die op de tafel stond en goot het kaarsvet over de borsten en buik van Daphne. ‘Aaaaah’. Een akelige gil ging door de kamer. Het gloeiend hete kaarsvet droop van de navel tussen haar benen naar beneden. Daphnes poesje ontbrandde nu helemaal. ‘Ik wil gerust een slet zijn, een hoer… maar hoeren horen ook afgepaald te worden.’ Anouk schrok van de reactie van Daphne en keek de twee heren aan. Buiten haar zinnen liep Anouk op Dimi af, greep zijn half harde lid en sleurde hem naar Daphne toe. ‘Is dit wat je wil?’ Anouk rukte Dimi’s pik alsof het de laatste was die ze ooit nog in haar handen ging hebben. In minder dan 20 seconden stond hij zo hard als graniet. Anouk liet haar hand over zijn schacht heen gaan, kneep zacht in z’n ballen terwijl hij achter haar stond. Met één hand hield hij haar linkerborst vast, met de andere trachtte hij haar natte kutje te bereiken. Dat lukte met moeite. ‘Wil je deze paal in je kutje, slet?’ ‘Jaaaa’, schreeuwde Daphne van opwinding. ‘Meester, neuk me suf aub. Ik zou zo graag je lekkere pik in me voelen. Please’, smeekte ze.

4:02 Anouk liet dit echter niet zomaar gebeuren. Ze begeleidde Dimi tot naast Daphne, maar ging dan op haar knieën zitten en likte met haar tong zijn ballen tot zijn eikel in één lange haal. ‘Mmm, lekker is ie…’ en ze begon als een wilde Dimi’s pik te pijpen. Met lange halen zette ze haar lippen rond de paal van Dimi, die zichtbaar genoot en kreunde dat het een lieve lust was. ‘Oooh jij smerige teef’, vuilbekte Daphne. ‘Die pik is van mij…’ Hoezeer hij ook genoot, toch wilde Dimi die slet van een Daphne een lesje leren. Ook hij begon haar nu te vingeren. Dat lukte aardig ondanks de pijpbeurt die hij van Anouk mocht ontvangen. Het legde ook Daphne het zwijgen op. Maar erg lang duurde zijn vingerwerk niet. Anouk zoog hem quasi leeg. ‘Jij vergeet dat ik nog steeds de meester ben, Anouk’.

Hij greep haar bij de arm, draaide haar om, schopte haar benen uit elkaar en duwde zijn harde lid Anouks droge pruim binnen. Met haar armen gestrekt vond Anouk steun op de tafel. Ze lachte gemeen naar Daphne terwijl ze de lekkere pik van Dimi in haar neukgrotje voelde beuken. Hij ging wilder en harder te keer dan ooit die avond. Ze hijgden na 5 minuten elkaar naar een ongekend orgasme. ‘Jij slet, dat was mijn pik…’ riep Daphne haar rivale toe. ‘Oh ja Dimi, lekker hard Dimi, spuit me vol Dimi, spuit je sletje vol’. Gemener kon Anouk niet zijn, maar ze dreef Dimi wel naar een hoogtepunt. Met drie harde en diepe stoten ramde hij haar kutje vol. Anouk kneep zo hard ze kon rond zijn paal en perste er alle sperma uit als een citroen. Dimi loste de rol en moest even bekomen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vakantiepret - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9836x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4355x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3295x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7031x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3280x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6540x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14001x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14525x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8005x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16218x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5394x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12416x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net