Opwindend.Net
Datum: 19-09-2016
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 11060x
Lengte: Gemiddeld
Vakantiepret - 3
Door Tom89 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vakantiepret - 2

De Majoor stond nu op, ontdeed zich van z’n bovenkledij en liep op het schouwspel af. Hij had zich lang afzijdig gehouden maar het was tijd om zich in de strijd te werpen. Daphne, die nog steeds op de tafel vastgebonden lag, vroeg zich af wie de gemaskerde man eigenlijk wel kon zijn. Anouk lachte naar hem terwijl een klodder sperma van haar been afdroop. ‘Ga jij me dan neuken, meester?’ vroeg Daphne met ingehouden spanning. Hij schudde zijn hoofd van nee… ‘Ik zal je hoer zijn meester, je slet… ik doe alles wat je vraagt’, bleef ze op hem inpraten. Daphne zag het zo gebeuren. Ze ging ook nog eens moeten zien hoe die kut van een Anouk haar ook door die andere ging laten nemen.

Anouk ging zitten op haar knieën, klaar om ook de Majoor een stevige pijp te zetten. ‘Heb ik die paal al eerder gezien vanavond…’ lachte ze Daphne uit. In één ruk trok ze de broek en de slip van de Majoor naar beneden. Hij schopte z’n overtollige kledij in de richting van het raam. Anouk greep de Majoors lid in haar hand, zette haar lippen dwars op zijn paal en likte ondertussen mijn haar tong zijn geval lekker nat.

‘Gaan we die hoer eens laten zien wat neuken is’. Daphne schrok toen ze de stem van de onbekende man hoorde. Dat… dat was Mark, dacht ze in een fractie van een seconde bij zichzelf.

Anouk ging staan, de man greep haar onder de billen, hief haar een meter in de lucht en spiesde haar op zijn harde pik. ‘Wil je zo geneukt worden Daph?’, vroeg Mark aan z’n vriendin die nog steeds in schok was. Anouk sloeg haar benen rond Mark om hem nog dieper in haar natte poes te laten penetreren. ‘Oh jij klootzak’, riep Daphne echter niet gemeend. ‘Oh ja Mark’ moedigde Anouk hem aan. ‘Neuk m’n kutje zoals je nog nooit eentje geneukt hebt’. Mark ramde zijn grote pik diep in Anouk. Zo’n lid had ze nog nooit in haar gehad. Dimi was bedreven, maar niet zo groot geschapen. Het deed zelfs een beetje pijn, maar ze vond het wel lekker zo. Een man neuken terwijl z’n vriendin er weerloos op lag te kijken, ze genoot zichtbaar. En Dimi had er geen problemen mee. Ze gingen al enkele maanden iedere zaterdagavond naar een parenclub. Hij wist dat hij haar honger nooit zelf ging kunnen stillen. Anouks borsten wipten heftig op en neer terwijl ze door Mark werd geneukt. Daphne begon te roepen dat hij haar en niet die slet hoefde te neuken maar het mocht niet baten. Voor de tweede keer die avond zag ze haar blonde rivale er met ‘haar’ gereedschap vandoor gaan. Mark trok zich schijnbaar niets van Daphne aan en ging onverstoorbaar genietend door. Anouk kreunde dat het een lieve lust was. Mark beantwoordde haar genotskreuntjes met een diep gehijg. ‘Ja meid, laat je maar eens gaan. Geniet maar van die harde paal in je neukgrotje’. Daphne werd quasi hysterisch. Dimi die wat beteuterd aan de kant stond te kijken, besloot haar te helpen terwijl Mark zijn uiterste best deed Anouk over z’n pik te schuiven. Hij maakte haar handen en voeten los. Veel tijd had ze niet nodig om te bekomen of ze stormde op Mark af. Haar scherpe nagels begroef ze in zijn rug. Hij kermde en diende zijn greep rond Anouk te lossen. Zijn natte pik gleed uit haar poesje als water uit een bergriviertje.

4:22 ‘Mijn sletje zal alles krijgen wat ze maar wil, maar dan moet ze wel luisteren’ gebood Mark Daphne tot kalmte. Hij kuste haar op haar mond, terwijl zijn hand in één van haar ferme tieten kneep. ‘Ga je luisteren sletje’ wierp Mark haar toe. Daphne speelde het spel nu mee en beantwoordde de vraag met knikje. ‘Vertel me wat je van je hoer verlangt meester’. Ze wreef achteloos met haar hand over zijn nog natte paal. ‘Majoor’ Mark sleurde haar mee aan haar arm naar de slaapkamer. Dimi en Anouk volgden als hitsige honden. ‘Beloof je te luisteren slet?’ ‘Ja meester’ hoorde hij Daphne zeggen. Mark legde uit wat hij van plan was. Anouks armen haakten onder de oksels van Daphne terwijl ze met haar handen Daphnes nek vastgreep. Anouks stevige borsten en harde tepels priemden in Daphnes rug. Ze hijgde nog na van de beurt die ze net van Mark had gekregen. Mark gaf nu een teken aan Dimi en beiden begonnen ze de tetten van Daphnes af te likken. Hun tongen cirkelden rond haar tepels die al snel keihard werden. Anouk had moeite om haar staande te houden. Ze begonnen ook om beurten op de billen van de meiden te slaan tot hun vingers duidelijk zichtbaar werden. Daphne onderdrukte het gevoel van pijn en gaf haar helemaal over. Ze genoot duidelijk van haar rol.

‘Benen en kutje open’ beval Mark haar streng. Ze gehoorzaamde maar langzaam. Mark wrikte zijn hand tussen haar benen en duwde in één beweging drie vingers bij haar naar binnen. Hij neukte haar poesje zo hard hij kon. Daphnes kutje brandde van verlangen toen ze haar vriendje zo zag tekeer gaan, terwijl Dimi haar borsten betastte. Af en toe kneep hij hard in haar tiet om de neukbeurt van Mark kracht bij te zetten. ‘Oooh meesters, laat me klaarkomen aub’ smeekte Daphne haar beulen. ‘Wie zegt dat jij mag spreken hoertje’ gooide Anouk haar toe. Terwijl Dimi met zijn hand Daphne’s mond toehield, vingerde Mark haar kutje tot het helemaal opgedroogd was en ze quasi geen pap meer kon zeggen. Ze kon amper nog op haar benen staan. Daarop duwde Anouk haar op haar knieën. Dimi en Mark gingen voor haar staan. Het was Anouk die Dimi’s pik naar haar mondje begeleidde. Het niet de eerste keer die avond dat ze zijn pik in haar mondje nam. Met lange halen zoog ze zijn gevaarte naar binnen. Ze slurpte haast zijn ballen mee. Zo diep nam ze hem in haar keel. Dimi bewoog ritmisch met zijn bekken, sloot zijn ogen en genoot. ‘Zuig hem maar lekker leeg hoertje van me’ zei Mark met luide stem. Anouk was ondertussen achter Daphne gaan zitten en greep haar borsten vast. Ze kneedde ze stevig, maakte haar tepels hard en kneep af en toe die tepels tussen haar duim en wijsvinger. Het scheelde niet veel of Daphne beet in Dimi’s pik. Dimi trok zich uit voorzorg terug maar veel tijd om te ademen kreeg Daphne niet. Mark greep haar bij het hoofd en begon haar mondje te neuken. Hij paalde zijn lid tussen haar lippen en streelde met zijn eikel haar keel. Zijn snelle en korte stoten werden beantwoord met klemmende lippen en een roterende tong rond zijn paarse eikel en paal. Dimi’s gevaarte stond intussen zo hard als een vlaggenmast. Als zijn hongerige ogen konden spreken…

Anouk liet haar rechterhand zakken tussen de benen van Daphne. Ze opende haar roodgloeiende schaamlippen op zoek naar haar clitje. Met haar duim maakte ze korte en krachtige cirkeltjes. Met haar handpalm wreef ze over Daphne’s neukgrotje. Ze kon haar niet meer rechthouden ondanks de ondersteuning van Anouk en Mark. Ze zakte als een pudding in elkaar. De kloppende pik van Mark schoot uit haar bek als een raket. Mark gebaarde naar Anouk. ‘Sta op slet…’ Plets, plets… haar vlakke hand tekende zich af op de billen van Daphne. Plets, plets… ook die van Dimi vonden hun weg.

‘Is onze hoer moe?’ ‘Ik wil geneukt worden’ riep Daphne uit. Plets, plets… ‘Wie heeft de hoer toestemming gegeven te spreken’, blafte Dimi haar toe. Daphne keek naar Mark. Ze was compleet uitgeput maar tegelijk zo klaar om nu eindelijk eens een pik te ontvangen. Ze hoorde een stem in haar hoofd zeggen: ‘wat wil je sletje’.

‘Ik wil NU geneukt worden, meesters. Ik zal jullie hoer zijn, jullie slet maar ik wil jullie paal in mij voelen. Ik wil dat jullie pikken zich een weg in mij boren. Ik wil dat jullie klaarkomen zoals jullie nog nooit zijn klaargekomen. Deze hoer wil al jullie sperma’ gooide Daphne er in één ruk uit. Anouk greep haar bij de haren, sleurde haar op bed, greep haar bij de keel en nam achter haar hoofd plaats. Dimi was ondertussen op zijn rug op bed gaan liggen. Mark ging voor haar staan, nam Daphne op en legde haar op Dimi. Hij wreef wat spuug aan haar kontgaatje en duwde Dimi’s pik nogal hardhandig naar binnen. Daarop ging hij zelf op Daphne liggen, penetreerde haar vochtige poesje tot zijn ballen tegen haar billen kletsten. Anouk kerfde haar nagels in Daphnes ferme tieten. Mark en Dimi neukten haar kutje en kontje zo hard ze konden. Daphne schreeuwde het uit van pijn en genot. Het duurde niet lang eer ze eindelijk eens klaarkwam. Ze werd compleet suf geneukt. Als klap op de vuurpijl ging Anouk met haar kutje boven haar hoofd zitten en gebood ze Daphne haar te likken. Met haar tong speelde ze met Anouks clitje en duwde ze af en toe eens haar tong diep in haar kutje. De tieten van Anouk wipten op en neer en om haar eigen orgasme kracht bij te zetten masseerde Anouk ze als een echte pornoster.

Het was Dimi die eerst klaarkwam. Met drie harde stoten pompte hij al zijn zaad dat hij nog over had in het kontje van Daphne. Niet veel later scoorde ook Mark door zijn ballen leeg te spuiten. Daphne was buiten haar zinnen. Ze was tijdens deze neukbeurt wel twee keer klaargekomen. Uit haar kutje en kont vloeide het sperma op de lakens.

9:47 Buiten schijnt de zon al fel als Daphne wakker wordt. Haar borsten priemen in de lucht. Op de achtergrond hoort ze een mengeling van gehijg en watergekletter. Het zal toch niet waar zijn dat Mark Anouk aan het afpalen is in de douche, denkt Daphne bij zichzelf. Ze kijkt rond in de kamer maar buiten Mark die languit op bed ligt, is er niemand meer te zien. De gedachte stelt haar gerust. Ze kruipt dichter bij hem aan, kust hem op de mond en daalt dan af. Hij opent één oog als ze haar lippen rond zijn slappe lul zet. Even pijpt ze hem hard en draait Mark dan op zijn rug. Als een volleerde amazone bestijgt ze zijn paal. Ze neemt zijn handen en legt ze op haar tieten. ‘Zo meester, neuk je hoer nog eens’ zegt ze met een knipoog. Met haar bekken duwt ze zijn lid zo diep, hard en snel mogelijk in haar kutje. Mark sluit zijn ogen en geniet. Zijn ademhaling versnelt mee met het tempo van Daphne. Haar krullende haren gooit ze over haar borsten als ze zich overgeeft aan zijn mannelijkheid. Met een krachtig orgasme knijpt ze zijn pik helemaal leeg terwijl in de badkamer ernaast ferm wat gekreun is te horen.

10:03 Daphne en Mark sluipen stilletjes de kamer uit en besluiten hun kleren aan te trekken. Net voor ze het huis willen verlaten, loopt Mark nog even een andere kamer in. In het terugkomen moffelt hij iets in zijn zakken. ‘Wat is dat’, vraagt Daphne met een lachend gezicht. Mark beantwoordt haar vraag met een glimlach. De USB-stick die hij net in zijn jaszak stopte, zou Daphne en hem nog veel plezier doen beleven. Een herinnering aan een spetterende avond en wie weet, het begin van een nieuw seksavontuur.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Doktersassistente - 3Door: Mieke
Gelezen: 12301x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.6
:: Jong Geleerd - 2Door: Claudia
Gelezen: 7154x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
21-06
8.8
:: De Verkrachting Van JonaDoor: Badjas
Gelezen: 8192x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
7.7
:: Jong Geleerd - 1Door: Claudia
Gelezen: 11639x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Gyno, Toys, Vuisten, Naalden, Pissen, En Meer.....
20-06
8.6
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 5679x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.4
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 20567x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 9306x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 24809x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 10639x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 17403x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 6137x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 5367x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 9015x
Reacties: 27
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3753x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.4
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 7198x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net