Opwindend.Net
Datum: 24-09-2016
Stemmen: 49x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 14307x
Lengte: Lang
De Massage
Door Pluisje - Mijn Profiel Pagina

Je was eindelijk aangekomen bij het huisje, het was moeilijk te vinden en je had er nu al zo lang op gewacht, maar je stopte jouw auto bij het grote hek op de werf.. Oude bootjes, metaal overal en wat bedrijvigheid, niet het doorsnee rijtjeshuis..

Voorzichtig stapte je uit, een kort rokje aan, geen onderbroekje en je wilde niet dat iemand het zag, maar het was ook wel spannend. We gingen elkaar nu voor het eerst zien en het was nog maar een paar meter.

Je ging de poort door het grote hek door en overzag de tuin die 1 grote berg aarde en losse stenen was. En je hoopte dat je jouw enkels niet verzwikte op de losse rommel.

Eenmaal door de voordeur, was de wereld anders, binnen was alles helemaal opgeknapt, warm en licht. Je deed snel de deur achter je dicht, hoorde de zachte muziek, deed jouw schoenen uit en hing jouw jas op.

De opdracht was om direct naar boven te gaan, maar stiekem deed je toch de woonkamer deur open om te kijken; een grote woonkamer met een kookeiland en een gashaard van 3 meter, je zag jezelf daar gelijk liggen voor de haard op een kleedje.

Snel maar naar boven dus, de trap op en rechtdoor de slaapkamer in en daar stond hij al te wachten; naakt bij de massage tafel.

"Hi," stamelde je. "Hi," zei hij, "ik ben jouw masseur voor vandaag." Zei hij met een glimlach..

Zoals afgesproken begon je je nu uit te kleden, je schaamde je niet echt voor jouw lichaam en het was afgesproken, maar toch voelde het vreemd.

De kleding legde je naast je neer op het tafeltje en voor je het wist stond je naakt voor hem.

"Ga gerust liggen, op jouw buik." Nodigde hij uit en wees naar de tafel.

Je ging liggen zoals hij zei en je draaide jouw hoofd richting hem, ondanks dat er ook een speciale opening in de tafel zat om naar beneden te kijken.

"Kon je het makkelijk vinden?" Vroeg hij nog, terwijl hij langzaam de olie aan opwarmen was in zijn handen. "Ja, navigatie he?" zei je snel.

Langzaam zette hij een hand aan op jouw linker dijbeen. De olie was warm, de handen stevig en langzaam smeerde hij jouw hele been in met de olie, zelf over de billen heen.

Toen begon hij te masseren, lange strijkingen en knedingen, over 1 been en het voelde heel ontspannen aan. Voor je het wist, was hij zelfs overnieuw begonnen aan jouw andere been..

Zo lag je bloot bij hem op tafel, alles zat lekker onder de olie en het voelde vertrouwd aan. Je vond het zelfs niet eens erg toen hij jouw benen iets uit elkaar legde en je het idee had dat hij alles kon zien..

Maar toen voelde je ineens een druppel olie tussen jouw bilnaad vallen... Het droop langzaam, over jouw anus richting jouw kutlipjes en het voelde lekker aan. "Hier ook even alles insmeren," zei hij en snel ging zijn hand tussen de billen naar beneden en zat hij aan je... Hier werd je ineens erg warm van.

Maar verder ging hij niet, hij ging zijn handen weer gebruiken om nog meer olie op te warmen en even liep hij naar voren van de tafel en kwam hij goed in beeld. Zijn stijve pik stond netjes naar voren en hij was rustig de olie in zijn handen aan het opwarmen.

Hij stond nu naast jouw gezicht, je kon de druppel voorvocht zien glinsteren en langzaam kwamen zijn handen op jouw schouders. De schouders werden nu goed stevig aangepakt en je genot van deze massage; lekkere lange stevige strijkingen van de billen tot in de nek en een lekker uitzicht.

Toen hij bezig was, durfde je zelfs even met jouw hand richting zijn pik te gaan, maar je wist dat dat niet mocht en je vond het dus wel vervelend dat hij jouw hand wegduwde, maar geheel onverwachts was het ook niet.

Na 20 minuten waren de benen en rug gedaan, je werd vriendelijk verzocht jou om te draaien en gewillig deed je het.

Nu werd het gezicht en nek gedaan, een heerlijke ontspanning van het hoofd, zonder olie, maar daarna werden de armen wel weer in de olie gezet. Bij het masseren van de schouder, deed hij snel jouw hand tussen zijn benen, klemde deze vast en kon zo goed bij jouw schouder...

Maar voor de rest ging hij onverstoorbaar verder, hij raakte je overal lekker aan en nadat hij jouw benen weer ver uit elkaar legde deed hij een heerlijke voetmassage.

Je genot er allemaal van, maar ondertussen deed zijn naakte lichaam en de tintelingen overal jou ook onrustig maken.

Zeker toen hij begon aan een serie van lange strijkingen over de voorkant van het lichaam, beginnende bij de voeten, over de benen, tot aan de schouder. Hij smeerde jouw borsten hiervoor ook nog in met olie en zo ging hij over jouw hele lichaam heen, ook langs de binnen kant van jouw benen omhoog, er geen problemen mee hebbende daar wat aan te raken.

Onrustig deed je jouw benen iets uit elkaar, hem meer ruimte biedend en hij deed daar gelijk zijn voordeel mee, hij ging tussen jouw benen omhoog, met zijn hand over jouw bilnaad, met de vlakke hand over jouw kutje heen en verder omhoog.

Dit maakte dat je meer en meer verlangde, je probeerde weer zijn pik te pakken en dit keer mocht het.

De hand ging weer van beneden naar boven, over jouw kont, over jouw kut, maar stopte dit keer. En terwijl jij langzaam aan zijn pik trok, ging de hand nu rustig over jouw kut op en neer.

Je lag naakt en wijdbeens op de tafel, precies zoals ik ze graag ziet, te genieten van mijn aanraking, om te doen wat ik wil met je.

Ik wreef langzaam over jouw clitje, maakte het rondje steeds groter en zag jouw lekker lipjes steeds vochtiger worden.

Je zat ondertussen aan mijn paal met jouw handje, dat irriteerde mij wel een beetje, dus stapte ik wat dichter bij de tafel, zo genaamd om te gaan likken, maar in het echt zodat mijn pik half onder de tafel verdween en jij je arm niet zo kon buigen.

Ik boog voorover en raakte zachtjes jouw clitje aan met mijn tong. Je zuchtte en deed jouw benen nog verder uit elkaar. Ik ging toen met mijn handen onderlangs jouw billen en mijn gezicht op jouw kut. Een beetje spuug erbij en mijn vingers vonden de weg, 2 in jouw kutje en 1 in jouw kontje.

Zo lag je wijdbeens op jouw rug en ik over je heen gebogen, tussen jouw benen. Je staarde naar het plafond en zuchtte diep, jouw handen over mijn rug en jouw eigen borsten heen, verder kon je nergens bij en nergens anders aan denken.

De vingers bewogen tegenover elkaar, als die uit de kont ging, gingen ze de kut in en andersom. Mijn tongetje tikte zachtjes tegen jouw clitje en af en toe deed ik mijn hele mond eroverheen en zoog er zachtjes aan..

Ik merkte dat je het steeds moeilijker kreeg en je bijna ging komen.. Maar dat was nog niet mijn bedoeling.

Ik stopte ineens en ging recht op staan..

Verward keek je me aan, ik keek jouw streng aan. "Opstaan en naast de tafel gaan staan teef," zei ik je duidelijk.

Je keek me nog verward aan, maar even later viel het kwartje, je klom snel van de tafel en ging naast de tafel staan.

"Draai je om," zei ik,"armen recht achter jouw lichaam naar beneden." Gewillig stond je naakt rechtop, borsten naar voren en armen achter je, recht naast elkaar.

Snel pakte ik een touw en knoopte de 8, deze ging over jouw armen omhoog en de 2 lussen over jouw hoofd.

Toen een dubbele lus en de eerste lus om jouw armen, daarna een 2e dubbele lus en langzaam werkte ik naar beneden.

Voor je het wist, waren jouw armen bij elkaar gebonden op jouw rug, schouders naar achteren, borsten naar voren, handen bij jouw kont en kon ik je meenemen naar de zolder.

Onwennig zonder evenwicht van de armen, liep je toen de zoldertrap op, daar was de SM-ruimte al in orde en de touwen hingen op hun plek.

Zo duurde het niet lang voordat je naakt, wijdbeens, met een spreid-stang tussen jouw benen in het midden stond. Ik deed de handen vast aan een touw aan het plafond en vroeg of je het nog spannend vond.

"Ja, spannend en geil.." zei je, "Dat gaat je zo wel vergaan." zei ik en trok aan een touw aan het plafond, jouw handen werden omhoog getrokken en voor je het wist, stond je naakt, voorover gebukt, armen achter jouw rug omhoog, met jouw benen uit elkaar, kutje voor het grijpen, kontje omhoog, bij mij op zolder..

Te wachten tot...

Zo sta je dan bij mij op zolder; geblinddoekt, naakt, benen wijd, kontje omhoog, armen op jouw rug omhoog aan het plafond, zo voor het grijpen.

"Zo," zeg ik, "Hoe voelt dat dan?" "Vreemd.." aarzel je, ik denk een beetje angstig zelfs...

"Ik zal eerlijk zijn, zo'n blinddoek vind ik maar niets... " en rustig verwijder ik de blinddoek.. "Dank je, " zeg je en kijkt rond wat er allemaal gebeurt...

"Deze jutte zak vind ik altijd beter, " zeg ik en pak een donkere zwarte zak met een gaatje uit het schap.

Ik doe de zak over jouw hoofd heen, en trek me niets aan van de protesten die ik hoor. Ik zorg er voor dat de opening bij de mond zit en de kap goed aansluit op de nek.

"rustig aan slet," zeg ik en pak een brede zweep. "ik ben namelijk helemaal niet blij met jouw..."

"we hadden afspraken gemaakt, over wat wel en niet mocht en je hebt je er niet aan gehouden."

"ik weet namelijk dat je een dildo hebt gekocht en daarmee heb zitten spelen, maar wat was de afspraak?"

"wat?" hoor ik onder de zak uit komen...

Ik geef een ferme tik met de zweep, hoor je "au" roepen en daarna echt gevloek.

"wat was de afspraak?" vraag ik nog een keer.

Het blijft stil onder de zak, ze denkt na en probeert haar situatie nu in te schatten. Ze kan nergens heen, zit in een ongemakkelijke positie vast gebonden en schijnbaar met een sadistisch persoon naast zich...

"wat was de afspraak?" en ik geef nog een tik

"dat ik zou appen als ik geil ben, vinger, geneukt wordt of klaarkomt?" reageer je snel en ik ga dicht tegen haar aan staan.

"Ja, " zeg ik, "je hebt nu al een week jouw dildo, maar ik heb nog geen app van je gehad.. lijkt me sterk toch?"

Ik wrijf zachtjes over jouw rode plek heen en wacht met mijn reactie ik sta naakt naast je, kan zo aan jouw kutje zitten, maar moet jou eerst domineren.

Laten merken dat er straf volgt als je niet doet wat ik wil, dat je daar niet te makkelijk over moet denken.

"zeg een getal onder de 10, " zeg ik dan, en mijn hand blijft op haar naakte bil rusten.

"eh?" vraag je verschrikt...

"een getal onder de 10," zeg ik nog een keer "ben je doof of zo?" "ik heb geen zin om mij continue maar te blijven herhalen hoor."

"7, 7!," roep je verschrikt.

"7 is het dan, " je hebt je niet goed gedragen en je krijgt nu 7 slagen met de zweep...

Je krimpt in elkaar bij de gedachte. Je kan nu echt geen kant op en nog straf ook.

"Hardop tellen, " roep ik hard in jouw oor en je knikt...

Ik loop naar het schap voor een platte smalle zweep en geef mijzelf een tik op de arm. Hiermee test ik het resultaat op mijzelf en bepaal ik hoe hard ik moet slaan...

Ik haal daarna hard uit op 1 bil.

"1" hoor ik direct terwijl ze ineen duikt, een beetje een fout, want de armen worden daardoor nog verder omhoog getrokken..

Ze herstelt gelukkig direct, dus de noodzaak om de veiligheid knoop los te trekken is er niet.

"harder of zachter?" vraag ik dan... "zachter, " snik je met krokedillen tranen. "leugenaarster.." mompel ik en ik haal nog harder uit.

"2" schreeuwt ze pijnlijk. en begint zelfs te snikken...

Zonder te waarschuwen, haal ik hard uit naar haar andere bil, "au, klootzak," begint ze te vloeken.. "wat?" vraag ik met een sarcastische stem...

"3", zegt ze als ze zich hersteld heeft..

"Nu gaan we die lekkere borsten van jou doen, sletje" "nee, nee, nee," hoor ik, maar ik trek me er niets van aan.

Ik pas wel mijn slag aan en sla minder hard, maar zeer zal het wel doen.

Pets, ik sla midden op haar tepel en ze veert op... "au, au, au, au, au, au," roept ze en snel er achter aan "4."

"Hmmm, nog 3 te gaan.. Waar nu?" "borsten? billen? kutje?" "kutje?" hoor ik iemand verschikt reageren...

"ja, goed idee." zeg ik en hoor een berg gesputter achter me.

Ik zorg ervoor dat ik goed uit kan halen tussen haar benen en wacht een tijdje..

Ik merk dat ze er erg onrustig van wordt en ze staat te draaien op haar benen..

"schiet je nog op?" hoor ik op een gegeven moment zelfs..

"zo.." zeg ik rustig, "word je ongeduldig?"

"Ja" zeg je... "wat ja?"

Even blijft het stil, ze begint de ernst van de situatie in te zien en stammelt langzaam.. "ja meester.."

"goed zo sletje," zeg ik en ga met mijn hand richting haar venusheuvel. Ze schrikt al ik haar aanraak, maar wanneer ik rondjes rond haar clitje draai met een vingertje, begint ze te ontspannen en geniet van de aanraking.

Niet te lang, de beloning komt na het straffen, als ze de straf goed ondergaan heeft natuurlijk...

Dus ik draai en draai, ziet dat ze er steeds meer van gaat genieten en vraag dan "bij hoeveel waren we?"

Ze schrikt wakker en ik hoor haar denken... maakt een hoop herrie...

"4.." roept ze ineens.. "oh, dus bij klap 4?" vraag ik.. Ze begrijpt hem niet meteen, maar zegt dan snel dat het de 5e klap wordt.

Ze heeft nog niet gesproken of ik sla hard op haar venusheuvel, al het genot wat zich er net verzameld heeft, is in 1 klap verdwenen en ze veert op, "au, au, au, au, au," begint ze weer te proesten en ik zie haar weer verstarring in de houding.

"wat?" vraag ik "of moet ik de slag herhalen?" "5!" roept ze snel en ik pak rustig een andere zweep

"de platte zweep die ik nu heb gebruikt, is een zweep die op 1 plek een ferme pijn laat voelen, maar is niet erg flexibel, hij laat maar 1 soort slag toe."

"de zweep die ik nu ga gebruiken, bestaat uit een stuk of 30 striemen en is heel anders" "als ik die zo plat op jouw rug zou slaan, dan verdeelt het de kracht en krijg je een soort duw in de rug."

"erg schrikwekkend de eerste keer als je iemand gaat slaan, maar al snel hebben ze door dat het dan wel meevalt." "maar, als je hem om een been heen slaat, dus dat de uiteinden om een lichaamsdeel heendraaien, krijg je een ander effect."

"het 3e effect ga ik je nu demonstreren." en voordat ze alle informatie heeft verwerkt, haal ik hard uit en zorg dat uiteindelijk alleen de uiteindes over haar schouders heen schrapen.

Dit geeft een korte ferme tik en zal rode strepen achterlaten, ze schreeuwt het gelijk uit en misschien heb ik net iets te hard geslagen. Maar het gebied daar bevat allemaal spieren over een laag bot heen, dus interne organen worden niet geraakt en gewrichten zelf ook niet. De spieren herstellen zich wel.

"6" hoor ik eigenlijk verdacht snel roepen.. misschien toch niet hard genoeg?

Ik besluit het bij de lessen te laten, loop om naar de andere kant en haar dezelfde slag uit over haar andere schouder, ze krimpt ineen en ziet er vermoeid uit.

"7" hoor ik haar bijna trots roepen, terwijl ik weet dat het goed zeer moet doen...

Ik duw snel de bok onder haar, ze staat al voorover en haar buik rust gelijk op de bok. Ze verwelkomt de ondersteunen en zakt er vermoeid op neer.

Ik maak snel haar handen en armen los, ze werkt gewillig mee, komt moe over en is denk ik blij dat het achter de rug is..

Hiervan maak ik gebruik en klik haar snel vast aan de bok, haar voeten stonden nog in de spreidstand, het ging er nu om snel haar handen vast te zetten op de bok.

Gelukkig had ze het niet door, voordat het te laat was, en nu stond ze vast op de bok...

"zo, hoe vond je het straffen?" vraag ik haar. en eigenlijk interesseert het me niet wat ze er van zal vinden, het effect zal ze zo wel merken.

Bij pijn op het lichaam wordt Endorfine aangemaakt, een stof die er voor zorgt dat je verslaaft wordt aan hardlopen en andere dingen, maar er ook voor gaat zorgen dat het genot sterker wordt.

Wanneer je dit goed toepast, kan iemand dus zelfs in trans raken en helemaal van de wereld, het is leuk om dit toe te passen, maar niet voor de eerste keer en je moet er altijd zeker voor zorgen dat iemand dan niet zichzelf op hangt of lichamelijk afklemt..

Maar nu niet.

Ze zal dit eerst allemaal moeten verwerken en ik wil haar ook niet de eerste keer te ver pushen..

Ze ligt nu gewoon op de bok gebonden bij te komen, de plekken op de schouders waren al gelijk rood, de andere plekken zullen ook rood en gevoeliger worden..

Ik pak het apparaatje wat ik speciaal voor haar gemaakt hebt en zet het tegen haar kutje. "dit is de bal, " waar ik het over had en pak de tube glijmiddel.

Terwijl ik de 4cm dikke chromen bal tegen haar kutlipjes aan duw, voelt ze hoe koud hij is en schrikt er van, ik hou de bal zo en knijp er wat glijmiddel op. Ook koud, maar ik denk dat met de pets op haar kutje, de koelte wel aangenaam is...

Het is dezelfde bal als ik heb op mijn konthaak, maar die is rottig lang beet te houden en ik heb dus gevraagd of iemand er een rechte stang aan kan maken met een houten handvat recht achter de bal.

"wil je hem er in?" vraag ik nog uit beleefdheid.. "geen pauze?" hoor ik haar nog zachtjes zeggen terwijl ze languit op de bok licht, benen ervoor uit elkaar, kontje omhoog en kutje naar achteren.

"nee, ik heb nog maar 3 uur de tijd en ik wil je nu de hele tijd klaar laten komen, zodat je strompelend naar huis waggelt zo..." zeg ik grijnzend...

Ik had vroeger al snel uitgevonden dat een kutje natuurlijk geen oogjes heeft. En als het geen oogjes heeft, gaat het op gevoel af..

Bij het binnendringen van een pik in de vagina, schuift de eikel lang de g-spot en andere zenuwen, waarbij alles wat naar binnen gaat, de boel oprekt.

Een grotere pik met een dikke eikel, zorgt dat de vagina wand goed opgerekt wordt en de g-spot er goed tegenaan geduwd.

Dit is op zich al lekker, maar de eikel met schaft, rekt alleen de vagina wand op en glijdt langs de g-spot naar binnen, maar blijft dan strak om de schaft zitten.

Hierdoor wordt per stoot de wand opgerekt en weer ontspannen als de pik bijna naar buiten gaat.

Een bol echter, glijdt voorbij de g-spot en de wand ontspant zich daarna weer, waardoor bij een beweging in en uit, de wand rond de g-spot 2 keer wordt opgerekt en de g-spot 2 keer geraakt, terwijl met een pik, dit maar 1 keer gebeurt.

Dit levert totaal ander gevoel op, zeker omdat je dan ook nog ruimte hebt om jouw tong langs haar clit te halen...

En omdat de bol van Chroom is en geen batterijen vreet, kan je er uren mee doorgaan en hoef je niet bang te zijn dat hij uitdroogt of breekt.

Dit gaat ze zo meteen even meemaken..

De bol rust tegen haar lipjes, in de v-ruimte erboven heb ik wat glijmiddel gespoten en met mijn andere hand ga ik tussen haar benen om rustig over de clit te wrijven..

Ik draai rustig rondjes over haar clitje en ze schuift zelf over de bok heen om een gemakkelijkere positie te vinden.. "volgens mij is het grote genieten wat je beloofd heb begonnen.." zeg ze en ik stop met mijn hand, haal die tussen haar benen vandaan en trek de zak van haar hoofd...

"Ja hoor, maar probeer het eerst maar eens te overleven".. en mijn hand gaat terug naar haar clitje.. "tot nu toe valt het wel mee..." zegt ze glimlachend..

"niet te stoer doen." zeg ik en duw de bol naar binnen...

"oh, mijn kut," stottert ze even... "hoe groot is die wel niet???"

De bol plopt voorbij het smalle gedeelte aan het begin en helemaal naar binnen. Gelukkig had ik de maat goed ingeschat, een te grote bol zou niet plezier zijn bij naar binnen gaan en er later niet meer uit komen zonder pijn..

Maar het schik effect en de gevoelige kut doet het ook erger lijken..

langzaam draai ik nu rondjes over haar clitje en haal de bol heen en weer, je moet wat kracht zetten naar voren toe om de g-spot goed te raken, maar verder is het eigenlijk alleen maar een kwestie van het juiste tempo.

Te vaak begint iedereen veel te snel, hierdoor raken de spieren van de mannen te snel verzuurd en de zenuwen bij de vrouw te snel verdoofd...

Een rustig tempo, maar dan uren lang, is veel slopender voor een vrouw en makkelijker vol te houden... en zorg voor een kussentje onder jouw knieŽn ;)

en zo ga ik op zoek naar het juiste tempo, steeds sneller ga ik in en uit, eerst 1 keer per seconden in en in 1 seconden weer naar buiten..

Ze begint met haar kontje te draaien en langzaam voer ik het op, ze begint te hijgen en haar kutje begint te soppen...

Vaak is dat geluid ook voor vrouwen heel doorslaggevend en ik zorg dat ze het goed hoort, maar snel daarna ga ik iets langzamer bewerken.

"aah," zegt ze nog, "het was net zo lekker..."

Maar ze zit niet voor niets vast gebonden, zij maakt het tempo niet uit, zij gaat ondergaan hoe het ook anders kan...

Ik beweeg rustig onder haar tempo in en uit, een soort van momentum opbouwend...

En ik merk aan dingen in haar lichaam dat ze dat ook lichamelijk ondergaat... Ze blijft zelf echter met haar kontje draaien, omdat ze zelf wil dat het sneller gaat, maar dan begrijpt ze haar lichaam nog niet...

Ik bepaal wanneer je komt en niet jijzelf...

Ik blijf dus rustig doorpompen en haar clitje bewerken en als ik denk dat ze op springen staat. Sla ik toe...

"wil je klaarkomen dan sletje?" "ja," mompel je, "maar zo werkt dat niet..."

"oh nee? tel maar terug van 10 naar 0 en voordat je het weet gebeurt het"

De meeste vrouwen halen de 3 of 4 niet eens, want terwijl zij "10" zegt, begin ik gelijk op haar tempo te stoten, en hard te wrijven over haar clit.

Als een gespannen boog verkrampt ze en ondanks dat ze gelijk snel terug begint te tellen, "9, 8, 7, 6," is ze al te laat, het begint door haar heen te golven en nog meer vocht komt er vrij...

Ik ga bijna gelijk terug naar het oude tempo, de meeste vrouwe vinden 1 keer klaar komen genoeg, zijn dit al jaren gewend, maar weten half maar wat hun lichaam kan.

Zelf ligt ze te schudden op de bok en ontspant helemaal.. maar de zenuwen in haar kutje werken gewoon door en blijven genot naar de hersenen sturen.

"ga je nog door ook?" vraag je. "ja, ik ben er nu toch..." zeg ik... En rustig gaat i in en uit en wrijf ik wat over de clit...

Nu kan je overgaan op een fibo op de clit of rustig door blijven wrijven, persoonlijk hou ik mijn handen er liever op, zodat je er ook in kan knijpen of onverwachts een klap er op...

Dat is nodig, want een lichaam ziet vrij snel het verschil tussen genot en pijn niet meer en dat kan je helpen..

Ik blijf haar lichaam behandelen en merk dat de volgende orgasme weer komt..

"wil je al weer?" vraag ik nog.. "lukt je toch niet," zegt je nog pestend..

"begin maar te tellen." en ongelovig hoor ik weer "10".

Ik begin weer op het snelle tempo te stoten, haar lichaam twijfelt en hier was ik op berekend.

Ik geef met mijn vlakke hand een harde pets op haar clit, deze is supergevoelig en geeft dit door naar de hersenen, die samen met het stoten tegen de g-spot, alles weer open zet...

Schuddend ligt ze nu op de bok klaar te komen, nog langer dan net en er komen straaltjes vocht uit haar kutje, waarschijnlijk gaat ze zo nog spuiten ook...

Ik blijf ondertussen nog steeds rustig in en uit gaan met de bol, ik ben nog lang niet klaar...

Nadat ze 2 keer was gekomen, bleef ik weer rustig doorstoten, dit keer zou het moeilijker worden, maar ook meer opbrengen.

Ik bleef rustig doorgaan met mijn stotende bal en gewrijf over haar clitje.

Ze wilde zich er dit keer een beetje tegen verzetten en ik merkte dat ze haar spieren aanspande in de bekken en meer zat te luisteren en kijken..

Gelukkig hebben ze daar ook afleiding voor en haalde mijn hand van haar clitje. Uit het schap haalde ik een spits toelopende dildo en spoot wat glijmiddel op haar kontje. Ondertussen wel gewoon doorgaand met de bol natuurlijk...

Eerst duwde ik zachtjes 1 vingertje in haar kontje.. "oh," hoorde ik iemand zeggen. Vind ze zeker lekker?

Dan maar vinger nr 2 erbij.. "ah..." en haar kontje bewoog heen en weer, niet echt gewend aan een indringer daar.

Hierna werd het tijd voor de spitse dildo, terwijl de chromen bal nog in haar kutje heen en weer ging, duwde ik zachtjes de punt tegen haar anus...

Heel langzaam, de spier daar moet zichzelf ontspannen en niet geforceerd worden, ging deze iets naar binnen..

De anus is een vrij sterke spier, welke gesloten blijft als hij dat wilt en forceren doet alleen maar zeer. Maar als je er zachtjes tegen duwt en maar lang genoeg wacht, zal deze vanzelf ontspannen en toegang verschaffen.

En zo ging langzaam de puntige dildo naar binnen. Dieper en dieper in haar kontje, tot deze zeker 3,5cm kon hebben.

Even hield ik hem stil, terwijl de bol heen en weer bewoog.

Maar daarna ging hij in tegengestelde richting heen en weer als de bol, dus deze ging naar binnen en de dildo naar buiten.

Ook hierdoor werd haar poepert nog iets verder opgerekt en werd het tijd voor de definitieve maat.

Deze werd snel uit het schap gepakt, ingesmeerd en tegen haar kontje gezet.

"oh, kom maar," zei ze verleidelijk...

en rustig verdween deze in haar kontje, hij is lang en glad en ging verder als de vorige.. "ooooh," zuchtte ze diep... Nu moest haar lichaam even wennen aan de nieuwe situatie, gevuld kontje, gevuld kutje en nergens om heen te gaan, wordt tijd voor de laatste stoten.. "Ben je klaar voor het volgende orgasme?" vraag ik en gewillig knikt ze ja.. "ik hoor niets." zeg ik "ja, meester, ik wil klaarkomen, meester" zegt ze lief met haar kontje omhoog en gaatjes gevuld. Anders dan eerst begin ik nu gewoon het tempo op te voeren, ze herkent het spelletje en is nu volledig bewust wat er gaat komen. De dildo glijdt naar buiten, de kop naar binnen, dan de dildo naar binnen en de kop naar buiten, steeds sneller en sneller.. En zonder dat ik haar een pets hoef te geven, begint ze op haar benen te schokken... Slootjes vocht komen naar buiten en ik wacht toch het orgasme goed inzet, waarbij ze echt begint te spuiten.. Snel haal ik beide speeltje er uit en voordat ze het door heeft, stoot ik mijn pik naar binnen. "ooooh, lekker," en ze grijpt de bok vast. ze zakt in elkaar en verkrampt ondertussen onder mij om mijn pik. Daarna ga ik rustig door in hetzelfde tempo, terwijl ze onder mij haar orgasme beleeft; ze trilt en spuit uit haar kutje, en ik neuk haar diep in haar kutje.. Als beloning voor mijn werk, kom ik snel klaar en terwijl ze bij ligt te komen, ga ik op een afstandje kijken..

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3068x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8366x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7271x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16715x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8402x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15147x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4618x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8216x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15027x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net