Opwindend.Net
Datum: 28-09-2016
Stemmen: 66x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 16058x
Lengte: Lang
Wraak Op De Tweeling
Door Stefan D. - Mijn Profiel Pagina

Lieke en Luc zijn een knappe tweeling van een jaar of 17. Altijd zijn ze samen en maken ze de buurt en hun school onveilig.

Ze zijn er trots op elkaars tweeling broer en zus te zijn. Ondanks dat ze een jongen en een meid zijn dragen ze toch vaak dezelfde broeken, truien en shirts.
En allebei hebben ze bijna hetzelfde blonde kapsel tot net boven hun schouders.
Vandaar dat Luc er een beetje meisjesachtig en Lieke er een beetje stoer uit ziet.
Maar toch gedragen ze zich verder gewoon hetero, ze zijn niet lesbisch of homo.

Ze spannen vaak samen tegen de rest van de wereld en vinden het leuk anderen te pesten met hun gebreken of probleempjes. Niet iedereen vind dit leuk en prettig maar meestal word er weinig van gezegd of tegen gedaan.
De tweeling had het vooral gemunt op jongens en meisjes die jonger waren dan zij zelf. Op een of andere manier trok dat de tweeling aan. Niet alleen verbaal maar soms was de tweeling ook handtastelijk.
Omdat het altijd twee tegen 1 was kwamen ze er mee weg en konden ze hun gang gaan. Het bleef normaal gesproken bij plagerijtjes en billenknijpen maar leuk vonden hun slachtoffers het niet.

Maar sinds kort is daar een ommekeer in gekomen, nu moeten ze boeten voor hun jarenlange treiterijen.

Lieke en Luc waren lid geworden van de fitnessclub in hun wijk.
Toevallig of niet maar hier waren ook enkele van hun slachtoffers lid en kwamen ze elkaar weer tegen.
Natuurlijk waren ze angstig en gingen ze opzij voor Lieke en Luc.

Ook Edwin was lid van de fitnesclub. Ook hij kende de tweeling, ze woonden in dezelfde straat. Ook hij was slachtoffer van de tweeling.
In tegenstelling tot andere de andere slachtoffers waren Lieke en Luc bij Edwin verder gegaan.
Ze hadden Edwin eigenlijk echt misbruikt en vernederd. Ze hadden hem laten uitkleden in de bosjes achter een leegstaand fabriekspand. Ze dwongen Edwin vernederende dingen te doen.
Ze lieten hem spiernaakt als een hondje rondkruipen door het zand en tussen de bosjes en hij moest als een hondje tegen een boom plassen.
Edwin moest even later toekijken hoe Lieke gehurkt boven zijn ondergoed ging zitten en er overheen plastte.
Daarna haalde Luc zijn stijve pik tevoorschijn en moest Edwin hem pijpen terwijl Lieke lachend foto's maakte en toekeek.
Toen Luc klaarkwam en zijn sperma in Edwins mond had gespoten lieten ze hem zo achter en namen ze zijn kleren en schoenen mee. Behalve zijn onderbroek.
Voordat Lieke en Luc vertrokken schopte Lieke nog plagend tussen Edwins benen vol in zijn zak.
Edwin dook kreunend van de pijn ineen terwijl de tweeling lachend naar huis fietsten met Edwins kleren.

Toen Edwin weer wat bij zijn positieven was gekomen spuugde hij het sperma zoveel mogelijk uit zijn mond en trok hij zijn onderbroek aan. Hij wachtte even totdat het zo donker was dat ze hem niet halfnaakt zouden zijn en sloop zoveel mogelijk achter struiken en bomen naar huis.
Gelukkig had thuis niemand iets gezien en gehoord en hoefde hij niks uit te leggen.
Na dit voorval was Edwin altijd zenuwachtig en angstig geweest.En nu nog als hij een van de tweelingen zag en zeker als hij ze samen tegenkwam.

Edwin wist dat nog twee leden, Elise en Willem, die dagelijks op de sportschool kwamen waren gepest door de tweeling en besprak met hen zijn plannen: hij wilde wraak nemen om wat de tweeling hem had aangedaan !

Elise en Willem vonden het ook een geweldig idee. Ze waren ook al wat angstig dat ze hier in de fitnessruimte Lieke en Luc weer tegenkwamen. Ze vonden ook de beste verdediging is om zelf in de aanval te gaan.
Willem deed schoonmaakwerk bij de sportschool en kende het pand waar de sportschool gevestigd was. Hij wist dat onder de fitnesszaal nog een kelder was. De kelder was niet in gebruik en stond leeg. Mede ook omdat er geen daglicht kon komen en dat er alleen een smalle trap was om beneden te komen.
Het enige wat er stond waren enkele oude en afgeschreven toestellen. Daar konden ze wel leuke dingen mee doen bedacht hij.
Willem zou straks als Lieke en Luc waren omgekleed en hun sportpakjes aanhadden hen uitnodigen voor een rondleiding in het gebouw ter introduktie.
Elise en Edwin zouden dan in de kelder Lieke en Luc overmeesteren en vastbinden aan of op een van de oude apparaten die in de kelder waren gedumpt.

Zo gezegd zo gedaan, Lieke en Luc hadden niets in de gaten. Willem liet hen alle apparaten zien, de douches en de kleedruimten.
Als laatste liet hij ze voorgaan de trap af naar de kelder waar Edwin en Elise hen vanachter vastpakten en overmeesterden.
Ze werkten niet eens tegen en dachten in eerste instantie dat het een grapje was dat ze bij alle nieuwe leden deden.

Met ductape werden hun enkels en polsen vastgezet aan de stalen stangen van een krachtstation terwijl Lieke en Luc op het zitje van zwart vinyl zaten.
Nu hadden ze in de gaten dat dit geen grap was en dat de drie op wraak uit waren.

Een voor een plaagden Edwin, Elise en Willem de tweeling die geen kant meer uitkon. Ze werden gekieteld en betast in hun schaamstreek. Lieke werd ook in haar borsten geknepen door de drie. Ze vonden het erg vernederend. Ze konden niet reageren want hun monden waren ondertussen ook voorzien van een stuk ductape.
Lieke had een strak broekje aan met wat langere pijpjes tot net boven haar knie. Het was duidelijk te zien dat ze er geen slipje onder aan had, haar schaamlippen waren duidelijk zichtbaar. Zelfs het knopje van haar klit was duidelijk te zien als een boontje zo groot door de zwarte stof heen.
Verder had ze een bijpassend strak topje aan, ook haar tepels tekenden duidelijk af. Blijkbaar wond deze situatie haar op want haar harde tepels werden meer en meer zichtbaarder.

Elise kneep nog even wat harder in Lieke's tepels, Elise zag aan Lieke's ogen dat het pijn deed.

Elise ging verder en drukte haar vingers stevig op Liekes schaamlippen en drukte hard door zodat ze de stof van het elastische sportbroekje in haar kut drukte.
Elise drukte door en zat met twee vingers in Liekes kut.
Hard en genadeloos vingerde ze haar. Ze hoorde Lieke kreunen maar niet alleen van genot aan haar gezicht te zien.

Edwin en Willem hielden zich bezig met Luc.
Edwin was zijn vernederingen door Luc nog niet vergeten en wilde hem ook pijn doen.
Hij rukte Luc's sportkleding uit zodat hij naakt vaststond vastgetaped tegen een oud fitnesstoestel.
Edwin bekeek Luc's slappe pik, dezelfde pik die hij eerst in zijn mond moest nemen en pijpen.
Hij nam Luc's pik vast en gaf er een paar flinke rukken aan. Dat deed pijn.
Een aantal keer achter elkaar deed hij dit. Toen waren zijn ballen aan de beurt.
Edwin kneep er hard in en trok een aantal keren flink aan zijn zak.
Luc kromp ineen van de pijn.
Zijn ballen werden door Edwin bijna geplet in zijn sterke handen.

Terwijl Lieke nog steeds door Elise gevingerd werd keek ze angstig toe hoe haar broer zijn edele delen werden gepijnigd.

Blijkbaar was dit nog maar het voorspel. Edwin en Willem lieten na een half uurtje plagen, pesten en pijnigen Luc met rust en richten zich nu ook op Lieke.
Ze legden haar op haar rug op een bankje en zetten haar armen en benen stevig vast aan het bankje met ductape.
Met haar benen wijd gespreid en haar schaamstreek helemaal open.

Luc keek recht in de natte en opgegeilde kut van zijn zus.
Zo had hij haar nog nooit gezien en hij had moeite om geen stijve te krijgen. Hij kon er dan ook niets aandoen dat zijn pik stijf overeind stond met zijn kale eikel.
Willem en Edwin hadden hard aan zijn pik getrokken zodat zijn voorhuid over zijn eikel was geschoven.

Willem en Edwin kleeden zich nu ook uit, Willem liep met een stijve naar de angstige Lieke toe. Ze was bang wat ze had gedacht uit zou komen; de jongen zouden haar willen neuken.
Lieke kon niets zeggen, haar mond zat nog dichtgeplakt.
En inderdaad langzaam ging Willem tussen de wijd open gespreide benen van Lieke staan. Op een manier dat Luc het ook goed kon zien.
Zonder pardon en zonder respect ramde hij zijn lul in het nog maagdelijke strakke kutje van Lieke.
Edwin stond ondertussen ook al klaar met een flinke stijve. Elise hield de tegenstrubbelende en spartelende Lieke stevig vast.
Het hielp Lieke niets, ze moest haar gedwongen ontmaagding ondergaan. Luc keek vurig uit zijn ogen en keek toe hoe zijn zusje bruut ontmaagd werd door de twee jongens die zijzelf ook jaren gepest hadden.
Hij begreep dat dit hun straf was.

Willem kwam al snel en schokkend klaar vol in Lieke's kutje. Hij was flink tekeer gegaan en had niet veel tijd nodig om zijn orgasme te bereiken.
Direct nadat Willem zijn lul uit Lieke getrokken had. Stopte Edwin er zijn al opgewarmde lul erin.
In het zelfde snelle en ruwe tempo als Willem. Lieke had tranen in haar ogen van verdriet en pijn. Ook zij begreep dat dit haar straf was van jarenlange pesterijen die ze Willem, Edwin en Elise hadden aangedaan.

Toen Willem zijn zaad ook in Lieke's kutje had gedumpt dacht Lieke dat het nu wel klaar en genoeg was nu en ze zou worden losgelaten. Ze keek naar haar broer en schaamde zich dat hij haar zo geneukt had zien worden.
Ze zag ook de grote stijve pik van haar broer die alle tijd rechtomhoog had gestaan terwijl ze ontmaagd werd door Willem en Edwin.
Blijkbaar had het haar broer dus ook opgewonden. Hij keek dan ook nog steeds naar haar en keek geil hoe de klodders sperma van Willem en Edwin uit haar kut dropen.
Hij zag de rode en opgezwollen chaamlippen van zijn zus en haar knalrood gekleurde klit uitsteken. Nog nat van haar eigen geil en sperma.

Elise zag ook hoe Luc naar zijn tweelingzus haar kut keek en zag ook Lieke's blik en hoe ze op haar broers pik gefocust was.
Elise fluisterde wat tegen Edwin en Willem die zich alweer aan het aankleden waren.

Toen de jongens aangekleed waren maakten ze Luc los van het fitnestoestel en trokken hem mee naar zijn zus die nog steeds naakt vastgebonden op het bankje lag.

Ze trokken hem tussen Lieke's benen en duwden hem omlaag. Elise nam Luc's harde pik vast en stuurde hem richting Lieke's soppige kutje.
Luc wilde niet maar Edwin en Willem hielden hem stevig vast en duwden hem richting Lieke zodat zijn pik recht in Lieke's uitgewoonde vagina schoof.
Edwin en Willem pakten hem vast bij zijn zij en duwden hem wat op en neer zodat zijn lul wat op en neer schoof in Lieke's kutje.
Maar dat hoefden ze maar een paar keer te doen, na een minuut of twee liet Luc alle taboes gaan en neukte hij geheel uit eigen beweging zijn vastgebonden zus.
Dierlijk en net zo hard en stevig neukte hij zijn zus.
Alle opgekropte lusten en geilheid kwamen nu los en hij ging als een beest tekeer.
Lieke had het plakband van Luc's en Lieke's monden getrokken.
Toen haar mond vrij was begon Lieke meteen te schelden en te tieren tegen haar broer. Ze zou het haar vader en moeder vertellen dat hij haar geneukt had.
En dat het pijn deed uiteraard en dat ze haar broer een slappe lul vond omdat hij niets deed toen ze door Willem en Edwin ontmaagd werd.

Maar gaandeweg hun neukpartij veranderde haar toon. Ze vond het lekker geneukt te worden door haar broer. Hij was ten minste tederder dan Willem en Edwin. Lieke streelde haar broers rug en ze kuste hem zelfs.
Luc liet haar dan ook lekker genieten en zelfs bijna maar nog net niet klaarkomen voordat Luc zelf klaarkwam en Lieke voor de derde keer in een uur tijd werd volgespoten met zaad.
Luc zijn pik werd meteen slap en gleed uit Lieke's volle plakkerige vagina.
Elise, Edwin en Willem vonden het nu wel genoeg en maakte nu ook Lieke los en liet de tweeling weer aankleden.
Lieke's strakke sportbroekje had direct een flinke glinsterende natte vlek in haar kruis van het druipende zaad. Snel en schuw liepen ze naar boven en terug naar de kleedkamers om zich te douchen.
Een kwartiertje later stonden ze weer buiten op de stoep van de fitnessclub en vertrokken schuchter en beschaamd weer naar huis.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 9801x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 4354x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.5
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 3293x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
6.9
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 7029x
Reacties: 14
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3280x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6536x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 14000x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14523x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10678x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16218x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5392x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.9
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2873x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12414x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3952x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net