Opwindend.Net
Datum: 28-09-2016
Stemmen: 19x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 8533x
Lengte: Gemiddeld
Sex Gaat Van AU
Door Mentor - Mijn Profiel Pagina

Al tijden lang was ik bezig met fantasieën over sm of bdsm, het juiste verschil daartussen wist ik niet. Ik verlustigde me in de sexfilmpjes die ik op internet vond, maar was ook bang om mezelf in een sms-cene te zien. Allerlei handelingen die mannen en vrouwen met elkaar uitvoerden maakten me geil en tegelijk werd ik er bang van.

Ik besloot er minder aandacht aan te besteden, maar het loslaten ging niet zo gemakkelijk. Sterk verlangde ik naar een onderdanige rol bij een ouder stel. Zelf ben ik ook een senior en mijn verlangens gingen uit naar een stel van mijn eigen leeftijd. Ik ben een biman en ik kan genieten van sex met een man en met een vrouw. Ik kwam er niet los van en steeds heviger verlangde ik naar sex met een ouder wat dominant stel, waarin ik onderdanig kon zijn.

Al surfend op internet kwam ik terecht op een chat die bestemd was voor extremere sex en ook sm. Ik maakte een cv op en ging aan het chatten. Maar helaas weinig response, mannen alleen vond men zeker niet interessant. Ik klikte wel stellen aan maar kreeg geen antwoord terug of alleen een simpel hallo. Totdat ik een zgn. gelegenheidsstel aanklikte dat een wat oudere vrouw of man of stel zocht.

Ik tikte: “Hallo” in en schreef dat ik wilde chatten. En zowaar ik kreeg antwoord terug. Eigenlijk wilde ze niet lang chatten omdat ik geen profiel had. Ik antwoordde dat ik nog onervaren was op kinky en sm gebied. En dat vonden ze interessant. Waarnaar gingen mijn verlangens dan wel uit. Ik antwoordde, niet gehinderd door enige ervaring, dat ik graag onderdanig was en wilde dienen en me sexueel wilde laten gebruiken, misschien wel misbruiken.

Ze deden me een voorstel. Ze konden een sm ruimte huren voor een middag, maar dan moest ik wel meebetalen, zo’n 75 euro. Dat leek me redelijk, want ik wilde geen echte paydate, daar had ik slechte berichten over gehoord.

We maakten een afspraak en ze zouden per telefoon uitleggen waar ik moest zijn. Ik moest thuis douchen en spoelen. Met kloppend hart ging ik op de afgesproken middag naar de plaats waar ik heen moest en ik kreeg opdracht om me ergens te melden. Met kloppend hart belde ik aan. Ik werd hartelijk ontvangen door een stevige,mollige vrouw en een lange slanke man. Ze stelden zich voor als Lena en Jan.

Ze namen me tussen hen in, de vrouw van voren en de man van achteren. Ik voelde de hand van Jan tegen mijn kont aan drukken en Lena duwde mijn hoofd tegen haar borsten. Toen veranderde de begroeting en ik kreeg de opdracht naar boven te gaan, me uit te kleden en af te wachten. Naakt wachtte ik op hun terugkomst en dat duurde een hele tijd. Lena kwam alleen naar boven, ze had een halsband in haar hand die ze vlug en handig mij omdeed. Daarna trok ze me naar beneden en gebood ze me haar voeten schoon te likken. Ik zat op mijn knieën voor haar en likte haar tenen en voeten. Ze duwde haar voet nogal hardhandig in mijn mond, maar ik kreeg geen kans me te verzetten. Gek genoeg werd ik er wel geil van.

Toen voelde ik plotseling een hand bij mijn anus die daar olie op smeerde en toen stevig een dildo naar binnen drukte. Het deed behoorlijk pijn toen de dildo de kringspier voor bij ging. Hard trok Lena me naar haar voeten, ik moest volhouden en niet zo kleinzerig zijn.” Je moet mij en Jan even veel aandacht geven en niet zomaar een beetje afzwakken.”,zei ze.

Ik likte en zoog zo goed ik kon. Jan trok de dildo eruit, gelukkig dacht ik, maar hij duwde er meteen een grotere weer in. Daarmee ging hij stevig heen en weer. Ik voelde me rot en mijn kont deed behoorlijk zeer. Gelukkig kwam er gauw een eind aan. Ik moest opstaan en op mijn rug op een soort verstelbare massage tafel gaan liggen, waar het hoofdeinde een stuk lager was gedraaid. Aan elk been werd een koord gebonden en mijn benen werden opgehesen via een haak aan het plafond. Mijn hoofd lag naar beneden in een kleine hoofdsteun, mijn armen werden vast gebonden langs de massagetafel.

“Waarom zeg je niets”, vroeg Lena “Je kunt toch best zeggen dat je het fijn vindt en vragen of ik nog meer bij je wil doen. Je chatte toch dat je wel kinkysex wilde?”Ik zei dat ik haar heel lief vond en dat ik haar wilde verwennen. Maar daar kwam Jan naar voren en hij duwde zijn grote lul in mijn mond, en begon deepthroat op en neer te gaan. Ik kreeg bijna geen adem meer, en tot overmaat van ramp kneep Jan mijn neus dicht, zodat ik geen adem meer kreeg. Af en toe liet Jan me ademhalen en dat moest ik zijn lul tot diep in mijn keel verdragen,.

Het speeksel droop over mijn ogen, ik werd geiler en geiler, maar wilde tegelijk dat het ophield.

Ondertussen voelde ik een heerlijk zacht gevoel aan mijn mannenkut. De lenige vingers van Lena maakten mijn anus helemaal zacht met olie. Haar vingers gingen zacht naar binnen en ze stopte de grote dildo in mijn kont. De pijn was bijna weg Ze neukte mijn kont met de dildo. Toen zei ze tegen Jan dat hij erbij kon. Heerlijk, zijn stijve lul werd uit mijn mond gehaald, hij liep naar achteren en haalde de dildo eruit en drukte met één stoot zijn harde lul naar binnen. Hij neukte me, hard en meedogenloos.

Niets kon ik er tegen doen, mijn armen en benen vastgebonden….. en toen kwam Lena in het geweer. Ze ging met haar benen om mijn hoofd staan met haar harigekut in frot van mijn gezicht en klemde mijn hoofd vast. Ze duwde mijn mond naar haar kut en zei “Likken!” Ik kon geen kant uit, maar ik vond het heerlijk. Het proefde ziltig en warm, en ik deed goed mijn best om haar zo lekker mogelijk te bedienen. Ik voelde aan de spanning van haar benen tegen mijn hoofd dat ze genoot. Dat wilde ik graag, het haar zo fijn mogelijk maken.

Toen sperde ze met haar vingers mijn mond verder open en duwde er een klem in en zei: “Slikken en niet morsen, anders likje alles voor straf van de grond op”.

Intussen neukte Jan me met lange halen, zijn lul ging helemaal uit mijn kut en daarna stootte hij zijn harde staaf weer naar binnen.

Daar voelde ik de warme pis van Lena in mijn mond, en ik moest wel slikken want ik kon geen kant op. Ik stikte bijna en probeerde het warme zilte vocht weg te krijgen.Toch probeerde ik met mijn mond dichter bij haar natte doos te komen en ze liet me toe. Dat was wel genieten ook voor Lena ,want ze squirtte er oplos. Ook Jan begon aan zijn laatste stoot en ik voelde het warme vocht zich ontladen in de condoom. Heerlijk!! Hij haalde zijn lul uit mijn kont, liep naar mij toe, duwde Lena weg en stopte zijn lul in mijn mond.

“Maak schoon, slet. Zuigen en likken”

Hoewel ik zelf niet was klaargekomen, was ik op een andere manier toch bevredigd. Ik vond het fijn om sub te zijn geweest. Alleen had ik de pijn daarvoor over? Jan en Lena gaven elkaar de high five. Dit was de laatste keer voor ons. “Ik heb een eigen sub gevonden”, zei

Lena. Jammer dat er geen vervolg was met hen beiden

De volgende dagen had ik nog wel veel napijn. Fietsen was er even niet meer bij.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 920x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.7
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 804x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.8
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 2958x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
9.0
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 2334x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 8701x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 6934x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7412x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3329x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2802x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
8.9
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4355x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10871x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1557x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2589x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5907x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9191x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 397