Opwindend.Net
Datum: 03-10-2016
Stemmen: 93x
Cijfer: 5.6
Gelezen: 21424x
Lengte: Lang
Verkracht In Garagebox
Door Da@n - Mijn Profiel Pagina

Het volgende verhaal is geschreven op verzoek van een bezoeker van deze site. Ik schrijf graag verzoekverhalen, dus mochten mijn verhalen je bevallen en je een verzoek hebben voor een verhaal, aarzel niet en stuur mij zeker eens een mailtje! Ik schrijf in alle categorieën, dus aarzel niet om jouw fantasie met mij te delen en wie weet staat jouw fantasie hier binnenkort op de site.

Disclaimer: Zoals gezegd is dit verhaal op verzoek geschreven. Dit verhaal is de fantasie van een vrouwelijke bezoekster van deze site. Ik keur verkrachting in geen enkele vorm goed. Het is ook niet het verhaal waar ik het meest "trots" op ben, maar ik heb toch besloten het te delen met jullie.

Met haar fiets in haar hand liep Lara richting huis. Ze zou bij een vriendin blijven slapen, maar die was na het eten ziek geworden. Het was al elf uur geweest en donker buiten, maar toch was Lara maar naar huis gegaan. De ouders van haar vriendin hadden haar nog thuis willen brengen, maar Lara was op de fiets en anders moest ze die ook weer ophalen later. Ze was echter amper de straat uit toen ze plots een lekke band had gekregen. Ook dat nog, dacht ze bij zichzelf. Ze besloot dan maar te gaan lopen. Met de fiets was het een kwartier geweest, nu ruim een half uur.

Haar vriendin woonde een dorp verder en dus moest Lara door de polder om haar eigen woonplaats te bereiken. Er stonden amper lantarenpalen en in het donker volgde Lara het fietspad. Af en toe snelde een auto haar voorbij op de naastgelegen weg, maar niemand stopte om te vragen of ze haar konden helpen. Ze was halverwege en plots doemde er in de verte twee koplampen op. De auto kwam snel dichterbij en reed haar voorbij. Ze hoorde echter enkele seconden later dat de auto abrupt remde en keek achterom.

De auto was gestopt op de weg en draaide nu om. Lara bleef staan en zag hoe de auto weer haar richting op kwam. Dichtbij haar minderde hij echter weer vaart en precies naast haar kwam hij tot stilstand en stuurde hij de berm in. Het was een wit bestelbusje en het raampje ging open. Een knul, ergens begin twintig, niet veel ouder dan Lara, hing zijn hoofd uit het raampje. “Alles goed?” Lara raakte in gesprek met de jongen en na haar probleemvolle avond te hebben aangehoord, bood hij prompt aan om haar te helpen. “Je kan je fiets wel achterin doen, dan breng ik je wel thuis joh.”

Lara aarzelde. Hoe kon de jongen haar nu thuisbrengen terwijl hij in eerste instantie juist de andere kant op reed? De jongen zei dat hij op weg naar huis was en dat het kwartiertje omrijden geen probleem was voor hem. Lara ging akkoord en de jongen stapte uit om haar te helpen met haar fiets in te laden. Lara nam hem in zich op ondertussen. Hij was lang, gespierd en had een paar bruine krullen. Hij kreeg door dat Lara hem aan het aankijken was. “Oh ja, laat ik me voorstellen. Ik ben Simon en jij?” Lara gaf hem een hand en stelde zich ook netjes voor. “Nou stap in zou ik zeggen, dan breng ik je thuis. Het is niet slim om als meisje zo laat nog over straat te gaan alleen in het donker. Je mag blij zijn dat je mij tegengekomen bent, er lopen genoeg gekken rond met andere bedoelingen.”

Lara kende de jongen nog maar net, maar voelde zich toch veilig bij hem. Lara gaf hem nu zijn adres en de jongen begon te rijden. Al snel waren ze aan de rand van het dorp, maar waar Lara normaal altijd rechtdoor was gegaan de woonwijk in, ging de jongen rechtsaf het industrieterrein op. Lara zei dit tegen hem, maar Simon stelde haar gerust en zei dat dit korter was. Lara kende het industrieterrein niet echt en dacht dat hij het wel beter wist en zei niks meer. Toch vond ze het een beetje gek dat hij plots een steegje inreed met allemaal garageboxen aan weerszijden. “Weet je zeker dat we de goede kant op gaan?”

Lara vroeg het hem, maar de jongen zei niks en reed door, terwijl hij om zich heen naar iets leek te zoeken. In de verte had Lara plots het idee dat er iemand liep, maar de schaduw verdween om de hoek. Ze begon het nu toch wel een beetje eng te vinden en pakte de stoelleuningen angstig beet. Ze reden langs het steegje en schrok toen ze daar ineens twee personen zag staan. En toen ging het hard. Simon trapte hard op zijn rem en op het moment dat Lara zich omdraaide naar hem werd de deur achter haar opengetrokken. Een van de twee personen pakte haar bij haar mond beet en legde zijn hand voor haar mond en de andere persoon sneed haar gordel door en samen trokken ze haar nu uit de auto.

Lara sloeg om zich heen en probeerde te schreeuwen, maar de hand zat strak om haar mond en ze kon zich niet loswringen uit de grip van de personen. Ook Simon stapte nu uit en met zijn drieën sleurde ze haar een openstaande garagebox in en Simon trok de deur dicht. Het was nu even pikkendonker, maar plots ging er licht aan. Lara moest even wennen aan het felle licht, maar zag al snel dat de twee andere personen bekenden van haar waren. Het was haar ex Leroy en haar broer Tom! Wat moesten die smeerlappen hier?

“Luister eens goed. Wat je ook doet, niemand die je hier kan horen, dus je kan beter zwijgen en doen wat wij willen. Ik ga nu mijn hand van je mond halen en dan wil ik dat jij zegt dat je naar ons gaat luisteren.” Langzaam trok hij zijn hand terug en Lara begon niet direct te schreeuwen. Na een korte stilte fluisterde ze: “i-i-ik zal naar jullie luisteren, maar doe me alsjeblieft geen pijn.” De jongens lachten. “Als jij naar ons luistert ga je geen pijn krijgen en misschien dat je er nog wel van kan genieten ook!”

Midden in de garagebox hing een katrol met hieraan een touw. Lara werd hier naartoe geduwd en haar handen werden vastgebonden en het touw werd boven haar hoofd strakgetrokken, zodat zij met haar handen boven haar in het midden van de garagebox stond. Lara kon nu geen kant meer op en was volledig overgeleverd aan de drie jongens. “Nou wat zeggen jullie ervan, heb ik een lekker sletje opgepikt of niet?” Leroy en Tom reageerden instemmend. De angst was van Lara haar gezicht af te lezen, maar de jongens gaven hier duidelijk weinig om. Zolang zij hun pikken maar in dit mokkeltje konden steken, waren ze allang tevreden.

Tom stapte naar voren en pakte haar bij haar kaak beet. Lara keek hem aan en zag dat hij een litteken op zijn wang had, waarschijnlijk van het scheren. “Wat denk je ervan sletterig zusje van me, zullen we je eens helpen met uitkleden?” Het was een nazomerse dag en Lara had een luchtig topje aangetrokken en een licht blauwe spijkerbroek. Hij pakte haar topje bij de hals beet en met een harde ruk, scheurde hij het topje los van haar lichaam. Ook bij haar armen scheurde hij het topje en zo stond ze plots in haar BH voor de drie jongens. “Jezus jongens kijk eens wat een heerlijke tieten mijn zusje heeft.” Zonder pardon scheurde hij hierop haar BH kapot en Lara schaamde zich kapot, maar wist dat ze er niet tegenin kon gaan.

Hij pakte haar tieten beet en begon er ruw in te knijpen. Haar tepels waren verre van stijf, want ze was uiteraard niet opgewonden, maar door de kou zagen de jongens hoe haar tepels toch wat stijver werden. Gemeen kneep hij in haar tepel en Lara gaf een gilletje van pijn. Hard sloeg de jongen haar in het gezicht. “Zeg slet, als dit al pijn doet, wacht dan maar af op wat er verder nog gaat gebeuren.” Wetende dat ze verkracht ging worden en ze dus verre van ging genieten, begon Lara te huilen en de jongens stonden met zijn drieën lachend om haar heen. “Volgens mij gaat dit sletje lekker veel weerstand geven als we haar neuken.”

Leroy liep nu op Lara af en hij begon haar broek los te knopen. Lara stribbelde tegen, maar doordat ze vastgebonden zat, kon ze niet voorkomen dat hij haar broek losmaakte en deze naar beneden trok. Even bekeek hij haar string, maar al snel trok hij deze ook naar beneden en plots stond Lara naakt in de garagebox. “Zo voordat we jou gaan neuken, gaan we jou eerst eens flink pijnigen. Sletjes zoals jij moeten met de harde hand aangepakt worden en eraan herinnerd worden wat hun plek is.”

Lara had de andere twee jongens niet gezien, maar plots werd het touw strakker getrokken en Lara werd gedwongen om op haar tenen te gaan staan. Direct hierna voelde ze een harde klap op haar rug. Simon had een zweep gepakt en sloeg hiermee hard op haar blote rug. Lara schreeuwde het uit van de pijn, maar Simon ging door en haalde nog vier keer uit met de zweep, voordat hij inhield. Met de zweep in zijn handen kwam hij naar voren gelopen en hij zag de tranen over het gezicht van Lara glijden. “Wat kan jij lekker gillen zeg. Ik denk dat we nog maar even moet doorgaan met de zweep, want ik geniet er wel van.”

Lara zag nu hoe hij de zweep dreigend omhoog hield en bevend wachtte Lara de klap af. Hard haalde Simon uit en met de zweep sloeg hij nu bovenop haar tieten. De slagen volgden elkaar nu snel op en hij raakte haar tieten en buik. Lara kermde het uit van de pijn, maar Simon ging gewoon door. Na tien slagen stopte hij en Lara keek naar beneden en zag de vuurrode strepen op haar lichaam als resultaat van de zweepslagen. Ze smeekte of Simon alsjeblieft wilde ophouden. Ze mochten haar neuken, maar ze smeekte of ze daarna alsjeblieft mocht gaan. “Haha schatje, denk je nu echt dat je zo makkelijk van ons afkomt? Je gaat deze dag voor de rest van je leven herinneren als wij klaar met je zijn.”

Simon stond voor haar met de zweep, maar plots voelde ze dat ze van achteren werd geraakt met nóg een zweep. Het was Tom die schijnbaar ook een zweep had en hij haalde hard uit op haar kont. Simon haalde vervolgens ook weer uit en om en om sloegen Simon en Tom haar met hun zweepjes. Lara gilde hard bij iedere klap, maar de jongens deden niks anders dan lachen en gingen gewoon door. Op het eind deed heel haar lichaam pijn en Simon duwde zijn nagel diep in één van de rode strepen op haar lichaam en Lara schreeuwde van de pijn die het veroorzaakte.

De andere twee jongens pakten Lara’s benen nu beet en trokken deze van de grond af. Ze hing nu aan haar armen en de jongens trokken haar benen ver uit elkaar. Simon stond voor haar en begon zijn broek los te maken. Nu ging ze echt verkracht worden en wild begon ze met haar benen te trappelen, maar de jongens waren erg sterk en Lara hing weerloos in de lucht. Simon had een flinke pik, minstens 23 centimeter en deze stond stijf naar voren. Hij ging tussen haar benen staan en pakte haar bij haar zij beet en dirigeerde zijn pik naar haar kut.

Lara probeerde het nog tegen de houden, maar Simon gaf haar een harde stomp in haar maag en even zag ze sterretjes. Dit gaf Simon de gelegenheid zijn pik tegen haar kut te drukken en zonder pardon duwde hij deze naar binnen. Lara was verre van opgewonden en dus ook totaal niet nat. De pik van Simon die dan ook haar kut binnen werd geduwd, voelde aan alsof het schuurpapier was. Hij stootte zijn 23 centimeter echter diep in de kut van Lara, die het gevoel had dat ze ging uitscheuren, zo groot was zijn pik. Terwijl Lara aan het huilen van pijn en vernedering was, stootte Simon opgewonden zijn pik in het ontvoerde meisje.

Het wond hem heel erg op dat Lara zoveel tegenstand bood, maar hij haar toch kon neuken. Hij geilde erop om macht te hebben over het meisje en pakte haar bij haar keel beet en kneep deze hard dicht. Lara kreeg geen adem meer en raakte in paniek. Ze begon te spartelen zodra ze lucht moest happen, maar Simon liet niet los en uiteindelijk voelde Simon hoe Lara bewusteloos raakte. Hij neukte echter gewoon hard door en later kwam Lara weer langzaam bij en meteen wist ze weer in wat voor benarde positie ze zich verkeerde. Ze wist niet hoelang Simon haar ondertussen al had geneukt, maar hij ging nog steeds hard door.

Lara was enkele minuten van de aarde geweest en Simon begon ondertussen zijn orgasme te naderen. Zijn zaad spoot hij diep in haar kut. Kon het hem boeien of ze aan de pil was. Voor hem was dit sletje niets meer dan een stuk vlees wat hij kon neuken. Hij trok uiteindelijk zijn pik uit haar kut en de jongens lieten Lara nu los, die uitgeput en vermoeid aan haar armen bleef bungelen, doordat ze te weinig kracht had om op haar tenen te blijven staan. De avond was echter nog jong en de jongens waren nog lang niet klaar met hun speeltje.

De jongens besloten om Lara weer “wakker” te maken en ze voelde plots een scherpe pijn op haar linkertepel. Leroy had een veeprikker gepakt en gaf hiermee een elektrische schok op haar tepel. Lara schrok en al snel gaf Leroy haar meerdere stroomstootjes op haar tieten en Lara gilde het weer uit. “Zo slet en nu ga jij mij eens pijpen. En waag het niet je tanden in mijn pik te zetten, want ik sla al je tanden uit je slettenbek.” Het touw werd losser gemaakt en Lara kon nu op haar knieën zitten, maar haar handen hingen nog wel vast boven haar hoofd. Leroy had zijn broek uitgetrokken en ook hij had een flinke pik.

Lara opende haar mond en hij duwde zijn pik in haar mond. Hij pakte haar hoofd beet en zonder dat Lara wat kon en hoefde te doen, duwde hij zijn pik diep in haar keel. Hij begon haar bek te neuken en Lara begon te kokhalzen, maar hij ging gewoon verder en Lara was bang dat ze zou moeten kotsen, maar de jongen kon het weinig schelen. Hij bleef zijn pik net zo lang in haar bek stootten, totdat hij uiteindelijk zijn zaad in haar bek spoot. Ze verslikte zich en boerde al het zaad op en spuugde dit uit. Een harde klap in haar gezicht volgde. De touwen werden nu losgemaakt en Lara was voor het eerst weer vrij. Ze kon echter geen kant op, want haar gezicht werd geduwd in het zaad wat ze zojuist had gemorst.

Haar gezicht zat nu onder het zaad en het vuil wat op de grond had gelegen. Doordat ze nu op haar knieën zat en haar kontje omhoog stak, kreeg Tom zicht op haar kont. Hij wees naar haar kont en maakte duidelijk dat hij haar in haar reet ging neuken. Plots voelde Lara hoe Leroy op haar hoofd ging zitten. Hij deed dit om te zorgen dat ze nu geen kant op kon. Ook pakte haar handen stevig beet en trok deze op haar rug. Ze lag nu met haar gezicht op de vloer, waar Leroy op zat en ook haar tieten werden op de koude vloer gedrukt.

Tom pakte snel haar reet vast en duwde zijn pik tussen haar billen. Zonder wat te zeggen zette hij zijn dikke pik tegen haar sterretje aan en ramde zijn pik hard in haar reet en Lara gilde het uit. Haar reet was flink nauw, nog nooit had daar iets in gezeten, zelfs niet haar vingers. Hij ramde zijn pik echter met geweld in haar reet en begon haar ruw te neuken terwijl Lara met geweld tegen de vloer werd gedrukt. Ze kon geen kant op en moest de pijn maar over zich heen laten komen. Hij ging net zolang door tot hij klaarkwam en spoot zijn zaad diep in haar slettenreet. Leroy stapte nu van haar hoofd af en met een harde trap, trapte Simon Lara omver, die hard op haar zij terecht kwam. Eén ding was zeker. Ze ging de pijn van vanavond nog wel minimaal enkele dagen voelen hierna.

Simon en Leroy pakte beide een zweep en begonnen, terwijl Lara op de grond lag, hard met de zweep op haar lichaam te slaan. Lara gilde van pijn en probeerde weg te kruipen. Ze kwam echter in een hoek van de garagebox terecht en werd omsingeld door de jongens. Ze kon geen kant op en moest de zweepslagen ondergaan. De garagedeur ging ineens open en Lara hoopte dat het iemand was die haar kwam redden en ze herkende haar vriend. Hij trok echter tot haar teleurstelling én verbazing de deur weer naar beneden en begon zijn kleding uit te trekken.

“Zo, ik zie dat jullie die slet al aardig hebben vernederd. Laat mij haar nog maar eens in haar kont neuken en dan merken we haar als onze eigen slet, voordat we haar gaan verhuren aan iedereen die maar wil betalen.” Lara schrok, gingen ze haar verhuren? Was het niets eenmaligs? En wat bedoelde ze met merken? Lara kon echter niet lang nadenken, want ze werd over de vloer gesleept en ze voelde hoe haar huid over de vloer schraapte en er schaafwonden op haar lichaam kwamen. Het touw waar ze eerst mee was vastgebonden werd nu zo gemaakt dat er een lus ontstond. Lara haar hoofd werd erdoor geduwd en het touw werd strak rondom haar nek aangetrokken.

Lara steunde op haar knieën en handen, maar hier kwam snel verandering in. Haar vriend kwam achter haar staan en ging op zijn knieën zitten, nadat hij zich had uitgekleed. Hij pakte haar armen ruw beet en duwde deze op haar rug. Hij pakte haar bij haar polsen beet, die op haar billen lagen en hierdoor steunde haar nek op de lus om haar nek. Ze voelde het touw rondom haar touw trekken, maar kon niks doen om het te voorkomen. Maar ze had gehoord dat alleen haar vriend haar nog in haar reet wilde neuken en dan was het voorbij.

Haar kont stond nog open van Tom en zonder moeite gleed haar vriend haar kont in. Het deed al wat minder pijn, maar het touw zat strak om haar nek en knelde behoorlijk. Haar vriend neukte haar hard en Lara gilde weer van de pijn. Dit keer niet alleen van de pijn in haar kont, maar ook van de pijn over heel haar lichaam van al het misbruik. Haar vriend neukte haar een goede vijf minuten hard in haar, tot vandaag maagdelijke, kont en spoot hierna zijn zaad in haar slettenachterwerk. Lara barste in tranen uit, maar moest snel opstaan toen Simon het touw om haar nek optrok aan het plafond.

Simon trok het touw aan en Lara moest gaan staan om te zorgen dat ze niet gewurgd zou worden door het touw. Simon trok het touw zo ver op dat ze weer op haar tenen moest staan, maar ditmaal moest ze dit wel volhouden, wilde ze niet stikken. Haar vriend graaide in zijn broekzak en pakte hier een zakmes uit. “Zo tijd om deze slet te merken.” Lara smeekte om het niet te doen, maar hij zette het scherpe mes tegen haar tiet aan en begon zijn naam in haar tiet te kerven. Lara schreeuwde het uit van de pijn en haar tiet begon flink te bloeden, zo diep sneed hij zijn naam in haar tiet.

Eenmaal klaar zette hij een stap achteruit en keek goedkeurend naar het resultaat. “Wat denk je Simon? Jij hebt haar hierheen gebracht? Zet jij je naam op haar andere tiet? Die is namelijk nog leeg.” Simon pakte het mes over en pakte haar andere tiet stevig beet en begon met het mes zijn naam in haar te kerven. Weer gilde Lara van de pijn, maar weer kon ze er niks tegen doen. Haar armen werden de hele tijd door Leroy achter haar rug gehouden en ze kon geen kant op. Nu hadden beide jongens haar naam in haar tieten gekerfd en ze lachten haar in haar gezicht uit.

“Tom kom eens, maak eens een foto van ons. Haar vriend en Simon gingen naast Lara staan en wezen naar hun namen op haar tiet, terwijl Tom hier een foto van maakte.”

De jongens waren voor nu wel klaar met Lara. Het touw rondom haar nek werd losgemaakt, maar ze lieten Lara niet gaan. Ze werd over de vloer naar de hoek gesleept en hier lag een setje handboeien klaar. De ene boei werd rondom haar pols vastgemaakt en de andere ging door een ring aan de muur. Vervolgens kreeg ze een prop in haar mond geduwd en werd haar mond met tape dichtgeplakt. De jongens negeerden Lara nu verder en begonnen zich weer aan te kleden. Voordat de jongens vertrokken bekeek Lara haar lichaam nog en zag de schade die de jongens hadden aangericht.

Haar nek was super gevoelig door de strop die zojuist om haar nek had gezeten, dat werd zeker een blauwe blek. Ook zat ze onder de schaafwonden, die vol met vuil zaten en had ze de nodige blauwe plekken gekregen door de ruwe behandeling van de jongens. En dan vergat ze nog alle striemen op haar lijf van de vele zweepslagen die ze te verduren had gekregen. De garagedeur ging nu weg. Hoe lang zouden de jongens haar hier houden? Lara wist het niet…

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dubbele Persoonlijkheid - 5Door: Ikkemezelf
Gelezen: 922x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.7
:: Dubbele Persoonlijkheid - 4Door: Ikkemezelf
Gelezen: 806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Luiers
21-07
8.8
:: Dubbele Persoonlijkheid - 3Door: Ikkemezelf
Gelezen: 2970x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Luiers
21-07
9.0
:: Lotte In Het... - 6Door: Lotte
Gelezen: 2345x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsex, Pijpen, Neuken
21-07
9.3
:: Overmacht - 1Door: Esther-L
Gelezen: 8708x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Chantage, Dwang, Sletjes, Onverwachte Sex, Jong, Oud
21-07
8.8
:: Met Mijn Ex Naar Een ClubDoor: Bimark
Gelezen: 6938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Ex, Bdsm, Club, Aftrekken, Pijpen, Neuken, Mastrubatie, Film, Bi
21-07
8.9
:: Geknipt En Geschoren,Door: NoMercy001
Gelezen: 7415x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-07
8.8
:: Betrapt Op De Camsite - 7Door: Esther-L
Gelezen: 3333x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
9.3
:: Tienersletjes Op Werk - 15Door: N75
Gelezen: 2805x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Buitenseks, Mondmeuken, Deepthroat
20-07
8.9
:: Contact Met Mr Paul - 6Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 4355x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Onschuldige Slavin Van... - 2Door: SofiaB
Gelezen: 10873x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Chantage, BDSM
19-07
8.4
:: Droom Of Werkelijkheid - 25Door: Owned
Gelezen: 1557x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.4
:: Contact Met Mr Paul - 5Door: Slaaf Van Mr Paul
Gelezen: 2590x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
9.1
:: Hetero Jochie Verkracht... - 2Door: Mck
Gelezen: 5908x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Rape, Gedwongen, Gay, Homo, Hetero, Jong, Oud
18-07
9.0
:: Je Wil Dit Zelf - 2Door: Mrjacuzzi
Gelezen: 9191x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dominantie
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 394